Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Érzéki szenvedély
2015. október 07. írta: Siklósi Botond

Érzéki szenvedély

23876813789_7eb022719f_z.jpg

Fotó: @ Peter Pham

 

Január eleje volt, úgy tíz hónapja. Sok ideje  nem voltunk klubban. Mindig történt valami. Vandával azon a héten meglátogattunk néhány fehérneműs üzletet. Imádok vele vásárolni. Türelmesen sétálok mellette, hiszen én amúgy is egy nyugodt pasi vagyok. Figyelem, ahogy válogat a fehérneműk között. Olyankor kislányos huncut mosollyal néz rám, amikor számára tetsző, izgalmas ruhát fedez fel. Ezeket a piciny szetteket persze nehéz ruhának nevezni, hiszen maga a szövetrész elenyésző. Telnek a percek és én csak figyelek. Hagyom, hogy halkan beszéljen hozzám, nem vágok közbe. Válogat, turkál a rucik között és én várom azt a jól ismert mosolygós arckifejezést, amikor megtalálja a számára szépnek és izgalmasnak mondhatót. Én már tudom, ahogy megérintette, hogy igen, ez lesz az! 85 B méretben is van, nagyon örülünk. Korall színű, fekete betéttel, harisnyatartóval. Irány a próbafülke. Nagyon dögös, tényleg. Kiemeli az amúgy is gyönyörű melleit és formás fenekét. Teljesen kész vagyok a látványtól. Pénztár, fizetünk és irány haza.

Szeretem nagyon azokat a heteket, amikor tudom, hogy klubba megyünk. Ilyenkor Vanda az összes klubos "fellépő" ruháját felpróbálja. Természetesen nem maradhat el a fodrász sem és a különböző körömlakkok színbeli egyeztetése az adott ruhákkal. Látom rajta, hogy ezt ő is nagyon élvezi. Igazi dögös csaj! Tudom, hogy szombat éjjel sok pasi és csaj fogja őt alaposan megnézni. Van valami különleges a mosolyában, a szemében. Tudod vannak olyan nők, akik szépek, csinosak, de valahogy nem vesszük észre őket. Ők egyszerűen savanyúak. Vanda nem ilyen. Ő maga az élet és energia. A szeme színe meghatározhatatlan. Szürkés, zöldes és csillogó. Szenvedélyes nő, tele tűzzel és lobbanékonysággal. Vannak, akik nem kedvelik az ilyen szókimondó típusú nőket, de ez az ő problémájuk.

Végre szombat reggel van. Több hónapos kihagyás után újra klubba megyünk. Reggel piac, bevásárlás, főzés, mosogatás. A szokásos szombati programok, de mi tudjuk, hogy az éjszaka különleges helyszíne újra elvarázsol minket. Délután próbálunk egy picit pihenni, relaxálni, mivel hosszúak a klubos éjszakák. Még két óra indulásig. Mi lesz rajtad a klubban? Kérdezem, mivel nem a héten vett ruhát látom rajta. Azt válaszolja, hogy még nem tudja. Nem? Készülődünk. Aztán úgy dönt, hogy az új ruci lesz rajta. Jó döntés!

Már az autóban ülünk. Végre gurulunk, elindultunk. Voltunk már klubban több alkalommal, de az a gyomor tájékán beleszúró görcsös érzések nem maradnak el. Keverednek bennünk a gondolatok. Izgalom, vágy, egy kicsi türelmetlenség és egy jó adag kíváncsiság. Vajon, kivel, kikkel találkozunk és ismerkedünk meg? Hogy fogjuk magunkat érezni? Sikerül végre megtalálni azt a közös érzést és élményt, amire nagyon régen vágyunk? Kérdések és kérdések merülnek fel bennünk. Persze nem felejtettük el, hogy délelőtt az egyik swingeres szexpartner kereső oldalon egy balatoni párral lebeszéltünk egy randit a klubban. A fényképcsere megtörtént, tehát könnyen megismerjük egymást.

 

16313726704_9d901ba88a_k.jpg

Fotó: @ Ray Bilcliff

 

Este kilenc előtt érünk Budaörsre. A ház előtt még bőven vannak parkolóhelyek, de már néhányan várakoznak. Folyamatosan érkeznek a vendégek, leparkolnak és mindenki az autóban várakozik. Január  este van és bizony hideg. Lassan telnek a percek. Maci megjelenik a kiskapuban, ellenőrzi a parkolást. Szeretettel fogad mindenkit. Vandának puszit lehel az arcára, velem kezet fog. Azt gondolom, kedvel minket. Mi is őt. Volt szerencsénk nyáron jó pár alkalommal vele iszogatni, beszélgetni. Belépünk a bejárati ajtón a klubba. Mivel néhányan előttünk mentek be, megvárjuk, amíg kifizetik a hozzájárulást és megkapják az öltözőszekrényt nyitó karkötőt. Végre mi is sorra kerülünk. Kriszta mosolyogva üdvözöl minket. Maci nagyon szerencsés pasi. Szép és igazán kedves a felesége.

Belépünk az öltözőbe, ami koedukált. Természetesen egy swinger klubban nem fognak külön férfi és női öltözőt kialakítani. Miért is tennék? Megismerjük a balatoni párt, üdvözöljük őket és bemutatkozunk egymásnak. Mindenki csak a keresztnevét mondja, mivel itt így szokás. A balatoni Nő karcsú és formás. A haja hosszú és szőke. Sajnos nem látom mosolyogni. Remélem, hogy csak zavarban van és sikerül feloldódnia. A balatoni Pasi, az a tipikus nagy dumás. Átlagos férfi, de nagyon közvetlen és ez jó, nagyon jó! Többször megfigyeltem és erről Vandával is sokat beszéltünk, hogy vannak szólók és párok is, akik képesek az egész éjszakát mosoly nélkül eltölteni. Nem szólnak senkihez, nem is próbálnak másokkal ismerkedni. Lehet várni azt a bizonyos sült galambot, de szerintünk nem éri meg. A bárpulthoz megyünk. Természetesen Niki mosolyogva üdvözöl minket. Iszunk kávét, persze van aki koktélt vagy finom bort, mindenki, amit szeret. Nem tudjuk miért van ez, de mi Vandával mindig megéhezünk a klubba érkezést követően. Új ismerőseinket invitáltuk egy közös vacsira, de ők nem jönnek. Azt mondják, hogy egy másik párral is lebeszéltek egy randit, szeretnék őket is üdvözölni, amikor megérkeznek. Úgy tűnik, nagyon a biztosra mennek. Tetszik ez a hozzáállás!

A társalgón keresztül megyünk és belépünk az étkezőbe. Egy pár és egy szóló lány már válogat az ételek között. Mi rántott sajtot teszünk a tányérunkra rizzsel és tartárral. Leülünk az egyik asztalhoz. A szóló lány mosolyogva megkérdezi, hogy leülhet-e hozzánk. Természetesen mi is mosolygunk és igent mondunk. Szőke, rövid hajú, az a tipikus bögyös nő. Bemutatkozunk egymásnak és elkezdünk csipegetni. A lány elmondja, hogy három gyermeke van, akikre a férje vigyáz otthon. Érdeklődve és felhúzott szemöldökkel hallgatjuk a saját történetét. Elmondja, hogy férje tudtával van itt, akinek elég annyi, ami otthon történik a hálószobájukban. Neki több kell, ezért van most itt egyedül. Látod? Ilyen is van. Azt már tudjuk, hogy a swinger életformában nagyon fontos elem a tolerancia. Igyekszünk nem meglepődni semmin, miért is tennénk? Még soha nem voltunk hármasban nővel, de már az asztalnál tudjuk, hogy életünk ezen szakaszát nem vele fogjuk megélni. Pedig nincs vele semmi baj. Szexi és csinos nő, de az a bizonyos szikra nincs meg. Ennyi. Nem eszünk sokat, hiszen teli gyomorral nem jó szexelni. A balatoni Pasi benéz az étkezőbe, jelzi, hogy hamarosan ők is jönnek. Mi végzünk, de ők nem jönnek. Az ő dolguk!

Újra a bárpultnál vagyunk. Nikitől kérünk innivalót. Vanda meglátja Szabit a pultnál. Őt is üdvözöljük. Szinte minden alkalommal Szabi kezei közé kerül Vanda, mert ő a masszőr. Én soha nem próbáltam, de a lányok szerint nagyon jól masszíroz. Elmondásuk szerint ez lazító, relaxáló masszázs. Erotika mentes! Tudom, hogy Vanda nem hagyja ki Szabit. Én a bárpultnál maradok, A balatoni párral beszélgetek. Igazság szerint, csak a pasival, mert a nő nem szól semmit, nagyokat hallgat. Én azon tűnődök, hogy vajon mi a baj? Lehet, hogy rossz napja van? Nincs időm ezen tűnődni, mert megjön a másik lebeszélt pár. Sportos, negyvenes, szimpatikus emberek. A nő szemében különleges értelem és intelligencia van. Komoly, nem mosolyog sokat, de én mégis érdeklődve figyelem. Tetszik nekem! Férje sportos pasi. Látszik rajta, hogy konditerembe jár, de mégis inkább atléta alkat. A tekintete nagyon barátságos. És ő mosolyog! Bemutatkozunk egymásnak és ők is kérnek magunknak valamilyen italt. Közben Vanda kicsit álmosnak tűnő szemekkel jelenik meg mellettünk. Láthatóan Szabi kezei megint elbűvölték. Feltűnik nekem, hogy a sportos pár valahogy máshogy  nézi Vandát. Ha nem klubban lennénk, talán még sértőnek is érezhetném. De nem teszem! Arra gondolok, itt elindult valami. Ez egy nagyon kellemes, izgalomba hozó érzés. Úgy döntünk mindannyian, hogy egy picit lazítunk..., irány a jakuzzi. Természetesen előtte egyenként letusoltunk.

 

images_2.jpg

Fotó: tiktakswinger.hu

 

A csobogó víz kellemesen meleg. Élvezem Vanda testét, ahogy meztelenül egymáshoz bújunk. Beszélgetünk semleges témákról. Valaki a tv műsort hozza szóba, amire Vanda csak annyit reagál, hogy mi nem nézünk tv-t. Na, ezt nem kellett volna mondani! A balatoni pasi szinte bántó hangnemben próbálja Vandát leoltani!  "Ez hogyan lehet? Hogyan lehet így élni?" Erre Vanda mosolyogva úgy kiosztotta, hogy öröm volt nézni. Itt már biztos volt... a balatoni párral nem fogunk szexelni. Az a bizonyos szikra amúgy sem volt meg, de ez a rövid párbeszéd tényleg eldöntött mindent. Viszont az új ismerőseinkről nem tudtuk levenni a szemeinket. Ők is érdeklődést mutattak felénk. Beszéltünk arról, hogy most vannak itt másodszor és mennyire tetszik nekik a klub. A feleség nagyon intelligens nő, temperamentumos személyiség. Érzem, hogy a magánéletben valamilyen vezetői pozíciót tölt be. De a munka és a család a klubokban többnyire tabu téma.

Igazán jól esett a kellemes vízben beszélgetni és ismerkedni a sportos párral. Ritkán éreztem eddig ilyent, de Vanda szemeiben is láttam, hogy igen, neki is tetszenek mind a ketten. A bárpulthoz mentünk,  szomjasak voltunk. Mindannyian ittunk valamit, majd a sportos pasi megkérdezte, hogy lenne-e kedvünk fent együtt körülnézni? A balatoni pár valamit motyogott félhangosan, hogy "majd talán később", de igazán rájuk már nem jutott annyi figyelem. Mi Vandával mosolyogva egymásra néztünk, mintha ezt el kellene dönteni...?

Természetesen velük mentünk, fel, a csigalépcsőn az első szintre. Fent már volt mozgolódás. A piros tükrösben sokan voltak. Párok gabalyodtak és egy telt nőt négy pasi kényeztetett. Talán sokan gondolnák azt, hogy egy mázsás nőt nem fog megkívánni senki. Hát ez a nő biztosan több mint egy mázsa, de szép az arca és nagyon nőies. Nem hiszem el! Ezt én írtam, egy ekkora nagy darab nőről? Vállalom magam! De valahogy a klubban a nők többsége megszépül. Talán azért is van ez, mert szépnek akarnak látszani. És a szex mindenkinek jár! Tehát klubba nem csak modellek járnak és én azt gondolom, hogy ez így van jól.

A vízágyon egy fiatal dekoratív pár ölelkezett, csókolózott. Úgy tűnt, nagyon élvezik egymás társaságát. A levegőben gőzölgött az erotika." Menjünk feljebb,ott is nézzünk körül!" Mondta valamelyikünk. És mi mentünk.

Ezen a szinten a fények nagyon trükkösek. Keveset látsz, főleg először. Egy perc és már tudod követni az eseményeket. Középen, a "buszmegállóval" szemben két nő és egy pasi kényezteti egymást. Nincs időnk tovább időzni, mert az egyik láncos "madárfészek" szabad, azonnal elfoglaljuk. Én leszaladok a lépcsőn egy szinttel lejjebb a körágy melletti bútorokhoz lepedőért. Ahogy visszaérek, a láncot helyére akasztom. Ezzel jelezzük, hogy nem keressük mások társaságát. A lepedőt segítünk egymásnak leteríteni. Jó nagy! Vandával mi telepedünk le a falhoz közelebb. Az új ismerőseink vannak a lánchoz közel. Nem tudjuk mi lesz, de nagyon izgalmas ez a helyzet. Sok ideje keresünk olyan partnereket, akik nem csak dugni akarnak, hanem az érzéki szexet favorizálják. Vajon ők milyenek? Tetszünk nekik? 

Nem gondolkodunk ezen tovább. Nagyon szeretünk Vandával csókolózni. Magamhoz ölelem. Érzem, hogy teste energiával telített, szinte bizsereg. Mi lesz itt? Simogatjuk egymást és lassan megszabadulunk a ruháinktól. Már teljesen egymásra hangolódtunk. Csókolózunk, öleljük egymást, majd Vanda hátára fekszik. Tudom mit akar! Végig csókolom a melleit és lejjebb, még lejjebb...lassan, nagyon lassan csinálom. Ismerem a testét, minden porcikáját, tudom mit és hogyan szeret. A lába közé érek, nagyon szép a puncija. Vannak nők, akiknek a puncija szinte csak egy függőleges repedés szerű lapos micsoda. Vanda puncija húsos, gusztusos, úgynevezett "homlokos". Majdnem teljesen szőrtelen! Csak egy vékony csíkot hagyott meg függőlegesen a csikló felett. Nagyon finom, illatos... A csiklóját kezdem leheletnyi finoman izgatni a nyelvem hegyével. Érzem, hogy nagyon élvezi. Úgy gondolom, most gyorsabban hangolódott a szexre, mint máskor. Persze! Klubban vagyunk, itt rengeteg inger éri az embert. A távolból egy női orgazmus hangjai hallható. Vanda puncija egyre nedvesebb. Nagyon szeretek nyalni. Új ismerőseink nem tudnak Vanda testének ellenállni. Simogatják mindketten. Ő ezt hagyja, miért is ne hagyná? A sportos nő szájához hajol és nagyon finoman csókolózni kezdenek. Vanda teste pattanásig feszül a vágytól. Váltanak! Most a pasival csókolózik. A nő a melleit puszilgatja, majd mellbimbóit szájába veszi és nyelvével izgatja. Én a punciját nyalom, izgatom, de még mindig csak a számmal. Jó lenne, ha ez az érzés örökké tartana! Hallom Vanda hangját, a kéj hangját. Ő nem hangos, de azért én hallom, nagyon élvezi ezt a helyzetet. A párunk nagyon érzékien csinál mindent. Nem sietnek és nem siettetnek semmit. Nagyon, nagyon örülök, hogy végre ilyen érzéki partnereink vannak. Elmondom nekik halkan, hogy szeretnénk, ha Vanda így, orálisan élvezne el. Megértik és hagyják, hogy ő tudjon rám koncentrálni. A haját és arcát simogatják és én érzem, ez így nagyon jó lesz. Jobb mutató ujjamat a puncijába kezdem lassan beledugni. Érzem, ahogy puncija pulzál, ahogy élvezi az ujjamat. Nagyon lassan beljebb dugom. Könnyedén csúszik beljebb és beljebb... Tudom, hogy sikerülni fog! Most kihúzom és már kezdem őt kényeztetni. Tenyerem felfelé fordítom, hogy ujjaimmal tudjam stimulálni a G pontját. Már nagyon közel van az orgazmushoz. Nem kapkodok, sőt! Egy kicsit lassítok, hogy ezt az érzést Szerelmem élvezhesse még. Persze, tudom, hogy nem szabad sokat lassítani, mert lehet, hogy akkor elmarad az öröm. Nyelvemmel kicsit erőteljesebben izgatom a csiklóját és már tudom, érzem... néhány másodperc és...igen...mindjárt... hatalmasat élvez!

Eddig azt tapasztaltam, hogy ő halkan, diszkréten élvez, de ez most más volt. Ez hangos volt! Tőle szokatlanul hangos. Nagyon, nagyon boldog vagyok! Remeg a teste az élvezettől! Úgy tűnik, soha nem lesz vége. Lassan, nagyon lassan, Vanda visszatér közénk. Ki tudja melyik dimenzióból? Felül és megcsókol. A sportos nő simogatja a vállamat, jó érzés. A pasi Vanda combját érinti. Én akarom érezni ezt a nőt is. Tudom, hogy Vandának is tetszik a pasi. Néhány másodperc alatt párt cserélünk. Nem kapkodott senki, de érezhetően mindenki egyet akart. Vanda és a pasi felülve csókolóztak. Az én partnerem illata más, mint Vandáé, de nagyon izgalmas és finom. A nő jól csókol, nagyon jól! Hagyom, hogy combjaimhoz hajoljon, csókolgasson és hagyom, hogy farkamat a szájával izgatni kezdje. Nagyon finoman csinálja. A farkam nem akar engedelmeskedni. Nagyon izgulok! Talán túlságosan is! Talán ezért nem akar keményedni? De nincs baj! Szerencsére működik. Ma már tudom, hogy pasikkal néha klubban előfordul ilyen. Hosszú hajába túrok, élvezem amit csinál. Hagyom, hogy gumit húzzon a farkamra, hagyom, hogy ő irányítson. Jól csinálja. Beleül és élvezi a farkam keménységét. Az előbb alig akart mozgásba lendülni, de most már teljesen kitölti partnerem punciját. Ez is én vagyok! Nagyon jó érzés, ezt a nőt ölelni. Más, mint Vanda. De az ember nem azért jár klubba, hogy a feleséget vagy férjet találjon magának. Szeretkezünk! Mellettünk a pasi Vandát hátulról dugja. Elég nagy farka van, nagyobb, mint az enyém, azt hiszem. Mi is pozíciót változtatunk. Én vagyok felül. Negyvenes nő, de izmos a teste. Sok huszonéves megirigyelhetné. Élvezi az együttlétünket és én is élvezem őt. Nagyon hálás vagyok az életnek, hogy én lehetek vele, én írhatom le ezeket a sorokat. Egy ilyen nő felturbózza a partnereit. Az a célom, hogy kielégítsem. Nem szeretnénk szégyent vallani. Újabb pozíció csere, hátulról csinálom. Vanda is így szereti a legjobban. Látom, ahogy ő is nagyon jól érzi magát a pasival. A sportos nő élvezi, ahogy hátulról dugom és én úgy gondolom, ha koncentrálok, sikerülni fog. Jól gondolom! Igen! Néhány másodperc alatt, hirtelen jött meg az orgazmus, de elég hosszan. Nagyon jó érzés másoknak örömet okozni. Vandáék is nagyon lendületben vannak. A pasi kiveszi a farkát a puncijából és a gumit is lehúzza. Hagyja, hogy két nő orálisan kényeztesse. Néhány perc és elélvez.


16748542100_e67f2897be_k.jpgFotó: @ Ray Bilcliff

 

Meleg van a felső szinteken, tusolni megyünk. Én nem élveztem el. Sajnos, nem minden esetben tudok annyira feloldódni, hogy ez sikerüljön. Talán a következő alkalommal nekem is menni fog. Nincs hiányérzetem. Még a bárpultnál iszunk egy frissítőt, átöltözünk. Maci érdeklődik, hogy hogy éreztük magunkat? Mosolygunk, bólogatva jelezve és lájkot mutatva tudatjuk vele, hogy minden nagyon rendben van.

Szerencsésen hazaértünk. Minden alkalommal, függetlenül attól, hogy hány óra van, ilyenkor szexelnünk kell. És igen! Végre! Nekem is sikerült elélveznem. Jó éjszakát! Szép álmokat!

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

  

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

 Botond

 

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr357896786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bgabesz65 2015.10.13. 12:44:29

Sziasztok! Érdekes és izgalmas volt amit olvastam. Gábor

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2015.10.13. 13:06:22

Szia! Nagyon örülünk, ha tetszett. Gyere vissza egy pár nap múlva és itt lesz az új megélt történetünk.

Zoli529 2015.12.04. 14:40:26

Nagyon tetszik a blog! Segít, hogy a szerelmemet is a swingelés útjára tereljem!

Zoli529 2015.12.04. 22:49:36

Nagyon tetszik a blog! Segít, hogy a szerelmemet is a swingelés útjára tereljem!

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2015.12.05. 10:08:46

Zoli529@Örülünk, hogy tetszik a blogunk és segít Nektek.

sanci56 2016.05.02. 15:59:15

tetszett az irásod viszont nekemis van ismerósöm igaz SZEGEDI ő szokott beszámolni az élményeiről

sanci56 2016.05.02. 15:59:56

a téma engem is érdekel

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.05.02. 18:46:27

sanci56@
Köszi a véleményt és örülünk, hogy a téma Téged is érdekel. :)
süti beállítások módosítása