Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
HÁLÓszex
2015. október 17. írta: Siklósi Botond

HÁLÓszex

6262915349_41e3d74bed_b_1.jpg

Fotó: @ Nikos Koutoulas

 

Újra itt vagyok és folytatom az általunk megélt sztori megírását.

Fontosnak tartom elmondani, hogy az Érzéki szenvedély című írásomban (ez volt az első) egy picit az időben előre szaladtam. Ezt azért tettem, hogy megmutassam Neked az egyik fontos állomásunkat. A SZEXháló című posztommal tértem vissza a kezdetekhez és ettől nem fogok eltérni, maradok a kronológiai sorrendnél.

Ott tartottam, hogy megvolt Lacival az első (igaz, hogy csak virtuális) hármasunk, amit élveztünk és igazán izgalmasnak találtunk. Érdekes, hogy nem éreztünk magunkban semmi szégyenérzetet, hiszen önmagunk lehettünk úgy, hogy másnak is örömöt szereztünk. Viszont Vandával megbeszéltük, hogy egyszer tényleg jó volt ezt megélni közösen, de mi ennél sokkal többre vágyunk. 

Megtaláltunk számunkra új swinger és szextárskereső oldalakat is. Beregisztráltunk ezekre az oldalakra, hogy hatékonyabbak lehessünk. Nagyon-nagyon sok szóló pasitól kaptunk levelet és csetre hívást. Természetesen megtaláltak minket párok is és néhány szóló lány is. Leírom itt Neked a legérdekesebb és talán legtanulságosabb tapasztalatainkat.

Fogalmunk sem volt Vandával arról, hogy ez a világ mennyire színes. Az egyik pasival cseten beszélgettünk, aki feltűnően óvatosan kezdte felvezetni, hogy neki mennyire különleges (de véletlenül sem bántó) kérése van Vanda felé. "Szeretném, ha Vanda azt a bugyit, ami most rajta van, levenné és elküldené nekem postai úton borítékban." Micsoda? Te hallottál már ilyenről? Egy picit tanakodtunk, de eleget tettünk tangásunk kérésének. Lehet, hogy fura dolog, de miért is ne tettük volna? A lelkünknek valahogy jól esett, hogy sikerült előítéletek nélkül teljesíteni egy ilyen kérést. Persze nem azt mondom, hogy mindenki hódoljon be a másiknak és legyünk mások játékszere. Nem, nem! Még azt sem tudom megítélni, hogy az ilyen emberi viselkedés elítélendő-e vagy sem, hiszen nem vagyok pszichológiai szakember. Azt viszont tudom, hogy minden relatív. A társadalmi normák is változnak, szinte naponta. Egy olyan felgyorsult világban élünk, amit nagyon nehéz követni és az a bizonyos magány, amibe sokan kerültek, bizony adhatnak ujjszerű gondolkodást és vágyrendszert. Az emberek nagyon nagy százaléka vizuális. Szerintem Te is és én is azok vagyunk. 

Egy másik pasi szintén sokat írogatott nekünk. Napi szinten levelek és cset beszélgetéseket folytattunk heteken keresztül. Ő privát swinger bulikba járt és eleinte az ilyen jellegű tapasztalatait és élményeit osztotta meg velünk. Igazán hálásak voltunk ezért, hiszen erről a világról még ma is nehéz információt szerezni. Mixerként dolgozott, ezért ilyen tapasztalata neki sem volt túl sok, hiszen a swinger bulik jellemzően hétvégén vannak, amikor a mixerek dolgoznak. De azért jó volt vele beszélgetni, haverkodni. Addig-addig, amíg szkájpon is beszéltünk. Normális, szerény srác volt a mi mixerünk. Tisztelettel beszélt Vandával, de egyre jobban kezdte tolni, hogy már mennyi ideje nem volt nővel. Aztán ez átment volna kamerás, virtuális szexbe, amit mi már nem akartunk. Ezt ő valahogy nem akarta megérteni. Újból és újból előhozta a témát. "Szeretném itt nektek kamerában csinálni! Szeretném, ha néznétek, ahogy elélvezek!" Minden igyekezetünk ellenére, nem volt hajlandó megérteni, hogy rossz helyen kopogtat. Mixer barátunkkal kénytelenek voltunk minden kapcsolatot megszüntetni. Ha esetleg olvasod a blogunkat és magadra ismersz, üdvözlünk, nem haragszunk Rád!

Természetesen nem fogok több száz sztorit leírni, de most egy olyan srácról írok, aki nagyon befolyásolja későbbi életünket, de azt majd egy külön, másik posztban fogom leírni. Tehát megjelent életünkben (de csak levelek formájában) Tom, aki Dániában él közel tíz éve. Csak leveleztünk heteken, sőt hónapokon keresztül. Ha nem jött levél egy hétig, szinte már kerestük és hiányzott. Nem írtunk egymásnak eleinte a szexről semmit. Értelmes, jól megfogalmazott, az életről szóló levelek voltak. Itt jelzem, (persze nem akarom a poént előre ellőni), hogy Vele már kilépünk a virtuális térből és valós találkozásunkat fogom megírni hamarosan.

 

14355395674_c161655809_b.jpg

Fotó: @ Mateus Lunardi Dutra

 

És eljutottunk Edinához. Mi párkánt voltunk regisztrálva, ő pedig szóló lányként. A kezdeményezés részéről jött, aminek én talán jobban örültem, mint Vanda. Az adatai alapján egy fiatal, csinos lányt képzeltünk el, de amikor megláttam az arcos és (ruhás) teljes alakos képeit, elakadt a lélegzetem. Képzelj el, egy zöld szemű, szőkés-barnás hullámos hajú, szép arcú gyönyörűséget. Egy eszméletlenül szép lányt! Az a típus, amikor mosolyog, arca oldalain kis gödröcskék alakulnak ki. Én voltam fent a gépen, amikor engedélyezte az arcos fotóinak a megtekintését. Azonnal mutattam Vandának a fotóit. Tudom, hogy neki is tetszettek, de azért ő nem mutatta ki annyira az örömét, mint én. Ott még nagyon az elején voltunk! Nem tudtuk olyan önzetlenül megélni egymás örömét. Úgy gondolom, hogy akkor ez így volt természetes.

E-maiben is küldtünk egymásnak leveleket, ahol beszélt az életéről, a csajos bulikról és kalandjairól. Néha napközben is sikerült vele cseten beszélni, de főként este, sőt inkább éjszaka tudtunk vele gondolatokat váltani. Aztán kaptunk tőle újabb képeket, melyek már kicsit merészebb fotók voltak. Persze, itt ne gondolj pornó képekre. Popsis és fehérneműs képek voltak, egy kivétellel. Ez egy nagyon gusztusos puncis kép volt arc nélkül. Nagyon tetszett ő nekünk és kezdtem Vandán is látni a lelkesedést. Tudod, mi évekig éltünk úgy, hogy szó sem lehetett semmilyen többesről. Vanda soha nem közeledett a saját neméhez, de láthatóan ez a lány felborzolta az ő vágyait is. 

Aztán már elég sok levélváltás után, egyik éjszaka bejelentkezett Edina cseten. Az álmosság egy pillanat alatt kiment a szemeinkből, egyszerre lettünk éberek. Először az elmúlt napokról beszéltünk, hogy kivel mi történt, szokásos nem túl izgalmas téma. Persze, valahogy fel kell vezetni a lényeget, az izgalmakat! Már tervezgettük, hogy jó lenne valamikor a közeljövőben személyesen is találkozni. Természetesen mi is küldtünk már előtte magunkról fotókat. Ezeket köszönte meg és kérdezte, hogy " Ti is tudtok küldeni egy kicsit merészebb képeket? Tudjátok, én is szeretnék többet látni belőletek."  Saját célra készültek ilyen fotók, de ennek a kérésnem nem tudtunk ellenállni. Ezen a ponton valami megváltozott és elindult más irányba. Mi láttuk az ő szexi képeit, ő pedig látta a mi szexi képeinket. Ez az érdekes helyzet különleges izgalomba hozott mindhármunkat. Mi nem tudtunk Vandával arról, hogy ilyen izgalmi állapot is létezik. Hagytuk, hogy magával ragadjon mindannyiunkat az erotika és a kimondatlan vágy a másik felé. Ez az a pont, amikor az arcodon megjelenik egy pír, a szemeid egy kicsit jobban csillognak és a vak is láthatja, hogy szexuálisan felfűtött állapotba kerültél. Ez egy érdekes feszült állapot, de nagyon kellemes és egy picit nyugtalanító érzés.

Beszélt rólam, hogy mi tetszik bennem és beszélt Vandához, hogy hogy szeretne vele csókcsatába keveredni. Én azon lepődtem meg, hogy az én (hetero) mindenem, egyáltalán nem tiltakozott a leírt szavakat olvasva. Sok éve alkotunk egy párt, de mégis egy új NŐT láttam meg benne. Különös szenvedély szikráját vettem észre a szemeibe és azt kell, hogy mondjam, talán jobban tetszett, mint bármikor előtte. Edina hozzám is beszélt, hogy " Botond, most veled csókolózok, finoman, lágyan és érzem, ahogy Vanda a lábaim közé nyúl és bugyimon keresztül simogatni kezdi a puncimat. A csókunk egyre szenvedélyesebb! Finoman az ajkaidba harapok, mert nagyon jó így. Szeretném, ha ennek a pillanatnak soha nem lenne vége."

Én szinte a számban éreztem a vérem ízét és nem akartam, hogy ennek vége legyen. Ő folytatta :" Vanda! Most hozzád bújok, szenvedélyesen csókollak. Te szinte már remegsz a vágytól. Felhúzom a pólód és számba veszem bal melled bimbóját. Bal kezemmel a másik melledet masszírozom. Nagyon finom a szád, jól csókolsz! Szenvedélyes és egy kicsit vad nő vagy, én ezt érzem. Már testedben a vágy, hogy engem nagyon akarj. Lejjebb csúszok, a köldöködet puszilgatom és hagyom, hogy a hajamba túrj. Jól csinálod, nagyon jól. Botond is itt van, érzem hátamon a leheletét és ő finoman a bugyimat lehúzza rólam. Igazán figyelmes pasi. Vanda! Nagyon finom a bőröd illata. Lejjebb csúszok, a lábaid közé, ahol végre közel kerülhetek nedvező puncidhoz. Nagyon szép punci! Lassan, nagyon lassan nyelvem hegyével érintem a csiklódat. Alig észrevehető remegés fut végig a testeden. Sóhajtozol a vágy küszöbénél és én is ezt teszem. Botond az én puncimat simogatja és a popsimat csókolgatja. Nagyon jó érzés! Jó pasi, igazán érzéki! Én nyelvemmel egy kicsit erősebben kezdem nyalni a puncidat. A fejed hátrahajtod, nagyon élvezed, ahogy nyallak téged. A mutató ujjamat nagyon lassan dugom be a bejáratba és érzem, ahogy a vágytól mindjárt szétrobbansz. Botond hátulról belém tolja kemény farkát. Nagyon-nagyon élvezzük ezt mindannyian. Vanda! Már közel vagy, hogy elélvezz és én is. Bedugom a középső ujjamat is. Könnyedén csúszik be mindkét ujjam, mert a vágy nedve ezt teljesen lehetővé teszi. A harmadik ujjam is könnyen becsúszik és már tudom, hogy nem fogjuk tudni ezt tovább húzni. És igen, hosszan és igazán mélyről jön az orgazmus. Én elélveztem, köszönöm nektek!"

Ez volt az utolsó beszélgetésünk Edinával. E-mailben próbáltunk vele kapcsolatba kerülni, de sajnos nem jött válasz többé. Utólag is azt gondolom, hogy kellemes kaland volt, de Vandával pontosan tudjuk, hogy ez a virtuális világ bármennyire is izgalmas, akkor sem valós. Tulajdonképpen azt sem tudjuk, hogy Edina fiú vagy lány. Ma már ezzel nem foglalkozunk, viszont nagyon hálásak vagyunk az életnek, hogy ezt is megtapasztalhattuk, hogy erről is írhatok Neked. Még az elején írtam, hogy minden relatív. Az is relatív, hogy a tapasztalatainkat, hogyan éljük meg. Lehetsz negatív és elégedetlen, de ugyanakkor lehetsz pozitív és elégedett. Hidd el, az utóbbi esetben fogod magad jobban érezni és az utóbbi esetben fognak a környezetedben lévő emberek Veled szívesen eltölteni bármennyi időt. Edina eltűnt, a háló magába szívta, de megmaradt a vele megélt élmény. 

Persze történtek a hálón keresztül más dolgok is. Volt olyan pasi, aki nem jött el a megbeszélt randira, pedig telefonon is beszéltünk előtte. Volt olyan pár és pasi, akikkel találkoztunk kávézóban, de személyesen nem nyerték el a tetszésünket. Persze olyan párok is voltak, akik elnyerték tetszésünket és nagyon úgy tűnt, hogy ez kölcsönös, de nem lett belőle semmi. De volt, amikor igen! Azokból lett szex, akikkel rövid ismerkedést, beszélgetést követően azonnal mentünk valamelyikünkhöz. Mi azt tapasztaltuk, hogy ha csak találkoztunk, kávézgattunk, azokból többnyire nem lett semmi. Nem akarunk Téged lebeszélni és soha nem fogom Neked azt mondani hogy ne ismerkedj ilyen szexpartner kereső oldalakon. Csináld és érezd magad jól és legyél sokkal sikeresebb, mint mi! Én csak leírtam a tapasztalatainkat. Azt tudnod kell, hogy a következő posztban azt mesélem el Neked, hogy ismerkedtünk meg egy ilyen oldalon egy párral és mi történt találkozásunkat követően. Itt már teljesen kilépünk a virtuális világból és leírom Neked első valós és azt gondolom nagyon izgalmas élményünket.

 

16313609574_e620e2e702_k.jpg

Fotó: @ Ray Bilcliff

 

Végül, de nem utolsó sorban, néhány magánjellegű dolgot szeretnék itt Veled megbeszélni. Fent vagyunk a fészbukon, néhány szexpartner kereső oldalon. Elég sok levelet kaptunk és sajnos még nem tudtunk Vandával az összes levélre válaszolni. Ígérem, hogy válaszolni fogunk minden levélre, csak egy kicsi türelmet kérünk. Sokan szeretnétek velünk személyesen találkozni és megismerkedni. Nagyon-nagyon megtisztelő és jó érzés ez nekünk! Viszont, mi Vandával azt már az elején megbeszéltük, hogy csak inkognitóban maradva tudjuk az új kalandjainkat úgy megélni és átadni Neked, ahogy ezt eddig is tettük. Persze járunk klubokba és az is lehet, hogy pont Veled találkozunk és Veled éljük meg az újabb közös élményünket. De azt akarjuk, hogy mi érdekeljünk Téged, ne a blogot író pár. A klubokban más néven mutatkozunk be. Amennyiben találkozunk, név alapján nem fogod tudni, hogy mi vagyunk azok. Köszönöm Neked, hogy ezt megérted és elfogadod! 

Majdnem elfelejtettem! A fotókat Vanda állítja össze a posztokhoz. Azt gondolom, hogy ő ebben sikeresebb, mint én. Az eddig feltöltött fotók nem minket ábrázolnak! Viszont terveink szerint, majd lesznek rólunk készült képek is, de ezt akkor külön jelezni fogjuk. Szeretnék a jövőben olyan posztot is megírni, ahol magát a megélt élményt, azt a bizonyos lelki és érzelmi folyamatot Vanda is elmondja itt Neked a saját szemszögéből. Legyetek rosszak, mi is azok vagyunk! 

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr837973345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panopolis · http://priapos.blog.hu/ 2015.10.21. 10:34:46

Sziasztok!

Nagyon jó, hogy írtok, belevágtatok! Szvingert belülről is látott férfiként pont ez számomra a legérdekesebb, hogy párkapcsolatilag, hogyan működik a dolog. Lelkileg, kommunikációban, hogyan megy a hétköznapokban.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2015.10.21. 19:17:06

Szia!

Nagyon örülünk ennek a véleménynek, mert pontosan azt fogalmaztad meg, azt láttad meg a posztokban, amit szerettünk is volna bemutatni. Nagyon köszönjük!

Panopolis · http://priapos.blog.hu/ 2015.10.22. 11:37:40

@Siklósi Botond: Szuper! Nagyon várom, mikor folytatjátok? ;)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2015.10.22. 20:13:20

@Panopolis: Terveink szerint holnap már olvasható a folytatás. Az új poszt címe:
"L"ső több"S" avagy Ádám és Éva

plasticman64 2015.11.12. 20:45:37

Mindegyiket elolvastam. Én "csak" harmadik voltam egy házaspárnál, mivel a páromat nem lehet rávenni a többes szexre. Pedig pornófilm nézésekor sokkal jobban felizgul az ilyen jelenetekre. Hiába mondom, hogy próbáljuk meg a szwingert, hiszen ott semmi sem kötelező. Szerintem fél, hogy a kapcsolatunk rovására menne. Részemről nem lenne probléma, vagyok annyira önzetlen, hogy más pasit is bevonnánk, ha ő akarná.
Ha ez nektek ilyen jól működik, csak gratulálni tudok mindkettőtöknek! Ne hagyjátok abba!
(Az írást sem! ) :)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2015.11.12. 22:00:55

@plasticman64: Köszönjük szépen a véleményt és az őszinteségedet. Azért azt tudnod kell, hogy mi is évekig beszélgettünk erről a világról, amire egyáltalán elvi szinten megszületett a közös döntés, hogy vágjunk bele. Nem gondolom, hogy mindenkinél így kell ennek működnie. Van, akinek ez az útja és van, akinek teljesen más. Sajnos, nincs olyan nap, hogy a hírközlő csatornákon ne hallanánk rossz híreket. Az életünk félelemmel telített. Azt gondolom, hogy ez nem jó és sok esetben az emberi kapcsolatokra is kihathat. Talán, ha többet beszélnétek a saját érzéseitekről és akár a félelmeitekről is, könnyebben kapnátok egymásról tiszta képet. Még az is lehet, hogy egyszer egy klubba is eljuttok közösen! A lényeg, hogy szeressétek egymást!
Már készül a következő posztunk! Terveink szerint (holnap) pénteken már olvashatjátok!
süti beállítások módosítása