Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Egy meleg este
2016. szeptember 23. írta: Siklósi Botond

Egy meleg este

 

18419698559_24f85c1252_k.jpg

Foto: Circuito Fora do Eixo

 

Egy rendhagyó témakört választottam, amire nyugodtan mondható, hogy tabu a köbön. Természetesen most is egy általunk megélt élményt olvashatsz, amit igyekszem őszintén, de nem bántó stílusba csomagolni.

Gáborral november - december hónapokban többször "beszéltünk" a facebook-on. Beszélgetéseink közben derült ki, hogy Budapesten a Máté utcában üzemel a swinger klubja és nagyon szeretné, ha ennek a klubnak a házigazdái lennénk. Igazán megtisztelő feladat, de mi nem ezt szántuk és szánjuk magunknak, ezért többszöri nekifutás után, de véglegesen nemet mondtunk e remek lehetőségnek. Kedves pasinak ismertük meg, aki az üzletben következetes, de nem erőszakos és nem esik át a ló túlsó oldalára. Több alkalommal telefonon is beszéltünk és egyből megállapítottam, hogy remek az orgánuma. Olyan rádióba való.

Mostanában hetente beszélgetünk, de már inkább telefonon és egyik alkalommal Pilát Gáborral készült rádiószereplését is kivesézzük. Nem értünk mindenben egyet, de nem csinálunk ebből problémát.

   — Lenne kedvetek pénteken eljönni a klubba? — kérdezi.

   — Pénteken? Milyen buli lesz? 

   — Biszex ás transzvesztita ruhás parti és végre találkozhatnánk személyesen is. Mit szóltok hozzá? — köpni-nyelni sem tudunk és nagyon örülök, hogy nem látja az arckifejezésünket. Vanda és én transzvesztiták között? Te jó ég! 

   — Bloggerek vagytok, nem? Legalább írhattok erről is, ha úgy gondoljátok! — érvel és ezt egészen ügyesen teszi.

Vandával szavak nélkül is értjük egymást. A klubbot ismerjük és az egyetlen trilógiánk ezen a helyszínen indult el, amit ha szeretnél elolvasni, akkor kattints ide!  Tulajdonképpen mi történhet velünk, ami miatt most nemet kellene mondani? Semmi! 

   — Köszönjük Gábor a meghívást, ott leszünk! Hány órakor tudunk találkozni? — kérdezem.

   — Addig még egyeztessünk, de azt gondolom, hogy nyitás előtt fél órával, úgy fél nyolckor én már ott leszek! — válaszolja és egyértelműen érzem hangjában az elégedettséget és örömöt. 

Internetes ismerkedés és telefonos beszélgetés alapján kaptuk életünk első meghívását egy ilyen buliba és izgalomba hoz minket ez a helyzet. Most ne szexuális izgalomra gondolj! Hetero vagyok és azt gondolom, ez nem is fog változni. Az új és ismeretlen varázsára gondolok, ami egyben kihívás és valahol próbatétel is. A swinger az átlagnál nagyobb toleranciáról szól, önmagunk és mások elfogadásáról, a szabadságról, a határaink feszegetéséről.

Mivel ruhás buliba megyünk, nem kell gondolkodni a "fellépő rucin". Fogalmunk sincs, hogy milyen hatások érhetnek minket, de erős bennünk a kíváncsiság és szeretnénk, ha befogadnának minket a résztvevők. Nem gondolom, hogy rendszeresen ilyen bulikba fogunk járni, de azt régen megtanultam, ha lehetőségem van valamiről személyesen is meggyőződni, ne mások véleményére apelláljak. 

Gábor a megbeszélt idő előtt pár perccel érkezik és örömmel üdvözöljük egymást. Nálam magasabb pasi, vállas és kimondottan széles a mosolya. Most látjuk egymást először és szinte érzem, mint egy detektor, úgy pásztáz végig minket. Nem lepődünk meg ezen, hiszen ebben a világban ez természetes.

Bemegyünk a klubba és arra kérem Gábort, hogy mutassa meg nekünk a klubot. Voltunk már itt, de én szeretek mindent memorizálni, megfigyelni és analizálni. Elmegyünk hátra, abba a tükrös szobába, ahol Nico télen masszázsával igyekezett elvarázsolni a hölgyeket. Az emlékek újra előtörnek bennem, mégis  helyes lépésnek tartom, hogy itt vagyunk.

Beszélgetés közben kiderül, hogy Gábor is járt már Thaiföldön és közösen nosztalgiázunk. Én több, mint tíz éve voltam az említett országban, érintve másik három ázsiai országot. Különös világ, színes emberekkel, az európai kultúrától mindenben különböző és nyüzsgő élettér. Ezekben az országokban a szexturizmus, mint bevételi forrás dobogós helyezett és emlékszem, ez a tény akkor is megdöbbentett. Láttam olyan előadást, ahol azt gondoltam, hogy az összes előadó nő, de az ádámcsutkák mérete elárulta a férfiakat. Láttam a szegénység olyan mélységét, ami hihetetlen és Szingapúrban láttam a milliárdosok világából is néhány pillanatot.

 

051.jpg

 

De visszatérve a tükrös szobához, egy női hangra figyelünk fel:

   — Gábor! Hol vagy? — Mimike jelenik meg mellettünk, aki kedvesen és mosolyogva végigmér minket. 

Megtörténik a bemutatkozásunk. Mimike ennek az estnek a házigazdája és Gábor az ő "védőszárnyai" alá bíz minket. Különös egy helyzet, hiszen Mimike pasi, aki magassarkú cipőben, szoknyában, melltartóban, kisminkelve és parókában pózolva igyekszik velünk elhitetni, hogy Ő bizony nő. Ebben az átszellemült "előadásban" csak a szándék értékelhető, mert a mozdulatok, gesztusok és a testbeszéd ugyan kimondottan nőies, de a külső ennek ellentmond. 

Vandával az elmúlt napokban igyekeztünk "tanulmányozni" ezt a világot és láttunk olyan videókat, ahol shemale-ek szerepelnek. Az itt szereplőknek néha sikerült elhitetniük velünk, hogy nő néz a kamerába, de a farkuk képbekerülése egyértelművé tette, hogy nem nők. 

Mimike nem shemale, de nagyon kedves ember és igyekszik imponáló lenne. Nagyon szeretné, ha Őt úgy fogadnánk el, amilyen. Már többször leírtam a posztokban, hogy a swinger többek között a toleranciáról is szól. Nem tudom, hogy ezekben az emberekben mi játszódik le, mi az a késztetés, amiért ezt az utat választották? Viszont azt tudom, hogy Ők is emberek és szeretném megérteni és érteni ezt a világot. Ez mennyire sikerül? A poszt végére eldöntheted! 

Gábor a következő kérdés teszi fel nekem:

   — Botond! Biztos vagy benne, hogy hetero vagy? Kíváncsi vagyok, hogy éjfél után, amikor visszajövök, milyen véleményen leszel! — van némi cinizmus ebben a kérdésben és kijelentésben, de tudnod kell, hogy nem tartom cikinek és nem illetem negatív jelzővel, ha valaki férfi létére biszex vagy meleg.

Visszatérünk a bárpulthoz és Vanda üdítőt kér én pedig kávét és whiskyt kólával. Ledobjuk magunkat a kanapéra Mimike mellé és beszélgetni kezdünk.

   — Mimike! A hétköznapi életben férfiként vagy nőként éled az életedet? — kérdezi Vanda.

   — Férfiként élek és nem is tudják rólam, hogy milyen beállítottságú vagyok. Persze, vannak, akik tudják, de például a munkahelyemen nem.

   — Mitől ilyen nőies a hangod? Ezt hogyan csinálod? — egy újabb Vanda kérdés. 

   — Megtanultam a hangomat elváltoztatni, volt erre elég időm! — válaszolja.

Nem tudom meghatározni a korát, mert nagyon erős a sminkje, de nem járok messze az igazságtól, ha erős negyvenesnek gondolom. Az is lehet, hogy már ötven is elmúlt. Szeme zöldes-barna és egy kicsit fáradtnak látom. A mozdulataiban érzek egy kicsi erőltetettséget, de az is lehet, hogy azért gondolom így, mert tudom, hogy pasi? El akarom Őt fogadni olyannak, amilyen és úgy érzem, hogy ez egészen jól megy. Rokonszenvet érzek Vele szemben és tudom, hogy Ő ezt tudja. Ki tudja miért, de egyfajta tisztelet és együttérzés jelenik meg bennem és még véletlenül sem sajnálat. Ez az ember boldog! Igen! Boldog, mert átszellemült arccal az est "női" házigazdája lehet és boldog, mert mi elfogadjuk Őt úgy, ahogy van. Eszembe jut Gábor egyik gondolata: "A transzvesztiták azt tartják legnagyobb elismerésnek, amikor a heterok elfogadják őket!"

 

microphone-1159791_1920.jpg

Foto: Pixabay

 

Lehet engem most megkövezni, de én elfogadom ezt az embert úgy, ahogy van és még véletlenül sem szeretném megváltoztatni vagy befolyásolni és úgymond "helyes" útra terelni. Örülök, hogy Vandával itt vagyunk és igen, felvállalom, mi bizony jól érezzük magunkat. 

Érkeznek a vendégek folyamatosan, de nincs nagy tömeg. Abban is különleges ez a buli, mert utcai ruhában vagyunk egy olyan swinger klubban, ahol nem ehhez vagyunk hozzászokva. Nincs egy ismerős sem. Főleg szóló pasik vannak és egy párocska. Nem tudom eldönteni, hogy ki hetero és ki nem, de talán az itt a legfurább, hogy nem Vandán legeltetik a szemüket, hanem rajtam és nekem akarnak imponálni és tetszeni. Nem tartom felháborítónak, mivel valahogy minden természetesen zajlik és most, ebben a klubban szinte kézzel fogható a kedvesség és a jó szándék. Az a kérdés fut végig az agyamon, hogy ki tudja hány napja várják ezt az estét? 

Egy újabb előadót van szerencsénk megismerni. Mimike bemutatja nekünk Pandorát. Ez a külső nagyon nem nőies. A paróka hosszú és szőke és Mimike sminkjénél is erősebb smink. Talán úgy is mondhatnám, hogy a túlzások halmaza. A hangja férfias és az öltözéke olyan, mintha Csehov: Három nővér című drámájának paródiájából lépett volna ki. Nem szeretnék megbántani senkit, de nekem ebben a pillanatban ezek a gondolatok futnak végig a fejemben. Pandora kora teljességgel meghatározhatatlan, de abban biztos vagyok, hogy Ő sem fiatal. A mozgásában és testbeszédében nem látom azt a nőiességet, amit az est házigazdáján nyomokban felfedezhetek. 

Ami talán a külsőségeknél is jobban zavar, az a közönségesség és gyakori alpári szóhasználat. Igyekszem nem felvenni ezt a stílust és nem vagyok hajlandó ezekből a mondatokból még idézni sem. Pandora tulajdonképen nem vesz tudomást senkire és nekem úgy tűnik, önmagát szórakoztatja. Azért azt ne gondold, hogy az itt leírtaknak bármilyen módon jelét adnánk! Nem! Mi meghívott vendégek vagyunk és szeretnénk ebből az estből is kihozni a maximumot. Hálásak vagyunk Gábornak, hogy itt lehetünk, de Ő sem kérte tőlünk - megjegyzem, hiába is kérné tőlünk bárki is -, hogy ne azt írjuk le, amit mi érzünk és gondolunk. 

A hangulat egyre csak fokozódik és Pandora érces hangjától zeng a klub. Lassan hozzászokunk és talán már nem is annyira zavaró. Márkus László régen meghalt színész hangjára emlékeztet ez a hang és talán ez a gondolat is segít az elfogadásban. 

És ebben a pillanatban megismerhetjük az est harmadik előadóját, Ginát. Ő nagyon fiatal, magas és karcsú. Csontos arc, barna hosszú paróka és fekete miniruha, harisnya és magassarkú cipő. Igyekszik egyfajta dáma szerepet bemutatni és ez részben sikerül is neki. Ha a csípője szélesebb és formásabb lenne, külsőségekben talán sikerülne megtévesztenie minket. A viselkedése viszont nagyon szerény néha talán félénknek s mondható. Egy nála is fiatalabb srác ólálkodik körülötte és elég hamar megállapítjuk Vandával, hogy Ő a párja. Ez a srác szerelemmel néz Ginára és ebben a tekintetben benne van a feltétel nélküli odaadás és hűség. Én még ilyent eddig nem láttam és azon töprengek, hogy miért nem akadok ki ezen? Miért nem kezdek, mint mások megbotránkozni meg buzizni? Büszke vagyok magunkra, hogy képesek vagyunk normális emberhez méltóan így viselkedni!

Természetesen tisztába vagyok azzal, hogy hozzászólások formájában fogok kapni hideget és meleget is, de nem érdekel! A swinger életformánk is sok embernél kiveri a biztosítékot, miért gondolnám, hogy erre a posztra ne akadnának ki még többen? Még az is lehet, hogy tetszik? Pukkanjanak meg!

Úgy alakul a helyzet, hogy Gina és Barátja a kanapén mellettünk foglalnak helyet. Hiszem, hogy az élet nem véletlenül alakul úgy, ahogy! Azt gondolom, hogy ez sorsszerű, mert így legalább lehetőségünk van megismerkednünk és talán egy kicsit beszélgetnünk is. Ebben a helyzetben oknyomozóknak érzem magunkat, csak most nem kell kinyomozni semmi. Szeretném megérteni azokat a folyamatokat, amik ezekben az emberekben működnek és szeretnék előítéletmentesen beszélni az Ő életükről és az Ő érzelmi világukról.

 

9640989894_6f9ba98107_k.jpg

Foto: daliscar1

 

   — Évekig volt barátnőm, együtt is éltünk, nem érdekeltek a pasik! — mesél magára Gina. — Aztán megjelent egy srác az életemben és akkor tudtam meg, mi az igazi szerelem. Anyámnak, amikor elmondtam, elsírta magát és Apám hónapokig nem szólt hozzám. Megfordult a fejemben az öngyilkosság lehetősége is, de a szerelem annyira erős volt bennem, hogy szerencsére csak gondolat maradt. Ma már a család elfogad olyannak, amilyen vagyok és ez boldoggá tesz. Anyám tanított meg sminkelni és a ruháimat együtt választjuk ki és amiben csak tud, segít nekem. Ő nem csak az Anyám, hanem a barátnőm is! — csak egy pillanatra, de látom az arcán a boldogságot végigszaladni.

Itt értem meg, ebben a pillanatban, hogy ezért kellett nekünk eljönni! Ezeknek az embereknek az élete néha bizony nehezebb, mint a miénk. Együtt érzek ezekkel a srácokkal, mert a társadalom minket is sok esetben kirekeszt, vagy nem ért meg, de igazán Ők a "közellenség"! Kérdezem! Miért? Ha a Te gyereked közli veled, hogy meleg, azt is utálni fogod? Tényleg? 

Nem akarok elméleteket gyártani, inkább folytatom az est többi eseményével. 

Mimike jelzi nekünk, hogy hamarosan egy váci csapat fog érkezni. Barátjuknak, egy fiatal srácnak szülinapja van - aki most kivételesen civilben lesz, tehát nem női ruhában - ők érkeznek öten. Érezhető a várakozás feszültsége, hogy mennyire szeretnék egymást üdvözölni és ölelni. Elég hangosan érkeznek és nekem úgy tűnik, hogy már nem teljesen józanok. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen hétvége van és szülinapi buli! Három fiatal csaj és két srác. Az egyik srác kimondottan izmos, karjai tetováltak, feje kopasz. Lehet, hogy a külső ijesztő, de a szemei barátságról és békéről beszélnek. A másik srác helyesnek mondható, némi túlsúllyal rendelkezik és arckifejezése alapján papnak is eltudnám képzelni. Farmer, ing és farmer dzseki van rajta és Mimikéék hamar jelét adják, hogy Ő az ünnepelt!

De most nézzük a lányokat! Fiatalok, jó alakúak és az egyik talán még szépnek is mondható. Viszont a viselkedésükben van valami közönségesség és ne vegye senki sértésnek, de olyan egyszerűek, mint a lejtő. Igyekeznek feltűnést kelteni és ez részben sikerül is. A tetkós srác öt percenként kéri az újabb és újabb italokat és valahogy nem vagyok kíváncsi, hogy ezeknek a hatására a csajok hogyan fognak kinézni.

Gináék jelzik nekünk, hogy hamarosan kezdődik a műsoruk és ha szeretnénk ezt látni, akkor fáradjunk át a másik helységbe a színpad elé.

Egy kicsit nyögvenyelősen indul a műsor és néha eszembe jut az amatőr szó gondolata is, de egyszer csak elkezdődik. Úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy jól van, ha már itt vagyunk, akkor legyünk túl rajta és mindenki menjen, ki merre lát. Viszont arra egyáltalán nem számítok, hogy az előadóknak sikerül minket - még engem is - elvarázsolniuk is sikerül velünk elhitetniük, hogy Ők bizony NŐK! Megszokhattad tőlem, hogy nem vagyok bántó, de kritikus és ha nem teszik valami,akkor azt gondolkodás nélkül elmondom. Viszont ez a műsor kimondottan tetszik és nem gondolom, hogy a megivott két whisky miatt ez a véleményem. Ezek az emberek, itt a színpadon, ha hiszed, ha nem, nőkké változnak és sikerül elhitetni mindenkivel, hogy egyik pillanatban dámák, a következő pillanatban szűzies kislányok, de ha kell kurtizánok, akik a testüket árulják.

 

 

Talán a ruha és a smink teszi ezt, gondolom és ekkor újabb meglepetésben van részünk. A farmeros fiatal srácot is a színpadra invitálják és hiába borostás az arca és nincs rajta női ruha és smink, olyan mozgást mutat és mindezt olyan női beleéléssel, hogy én még ilyent nem láttam. Megdöbbenek magamon, hogy ez nekem tetszik és csak reménykedem abban, hogy még nincs vége.

Jó tíz éve hallottam meleg bárokról, hogy ott milyen jó a hangulat és mennyire színes műsorok láthatók és hallhatók, de mi Vandával ilyen műsort most látunk és hallunk először. Tetszik! Talán sokan azt gondolják, hogy ez könnyű lehet, csak tátogni és ez semmi! Sok száz fellépésen és színpadon szerepeltem már és hidd el, soha sem könnyű a közönségnek emlékezetes élményt átadni, amit hazavihet, ízlelgethet. Az tekinthető értéknek, amire hónapok, sőt évek múlva is szívesen emlékszel és ott van a mosoly a lelkedben, hogy de jó volt ott lenni!

A műsor végére Gábor is előkerül. Látható rajtam a lelkesedés, mert én bizony szenvedélyes ember vagyok.

   — Botond! Jól látom? Tetszett a műsor?

   — Igen, fantasztikus volt és örülünk, hogy itt lehetünk! — válaszolom őszintén.

   — Most is úgy gondolod, hogy hetero vagy? Változott valami? — kérdezi.

   — Igen, változott! Hetero maradtam, de gazdagabbak lettünk egy élménnyel, amit kár lett volna kihagyni. Sikerült egy kicsit bepillantani ebbe a különleges világba és azt kell, hogy mondjam, egy dologban ez az este biztosan megerősített! Nem tehetünk különbséget az alapján, hogy valaki hetero, biszex vagy meleg esetleg swinger. Mi mindannyian emberek vagyunk és egyformán vágyunk az elismerésre és a szeretetre.

A műsor követően elköszönünk ismerőseinktől és hazaindulunk. Vandával az autóban beszélgetünk erről a különleges világról. Tudjuk, hogy jó helyen voltunk és azt is, hogy bátran ajánlhatjuk másoknak is az ilyen jellegű estéket, de már nagyon várom, hogy otthon lehessünk, kettesben, a mi ágyunkban és egymáshoz bújhassunk... 

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr8811655460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

samtron 2016.09.25. 09:18:57

A "meleg" szó már foglalt.
Hőmérsékletet jelez.
A homoszexualitás nem hőmérsékleti kérdés!

Tilos a hőmérsékletet jelelölő "meleg" szót homoszexuális értelemben véve használni.
Arra már vannak más szavak, például a "buzi".
Ha valaki a "buzi" szót pejoratívnak tartja, akkor a homoszexuális "közösség" találjon ki rá valami új, praktikus szót, mivel a "meleg" szó már foglalt.
A "meleg" melléknév hőmérsékletet jelöl.

Szalahaddin 2016.09.25. 10:24:44

"— Most is úgy gondolod, hogy hetero vagy? Változott valami? — kérdezi.

— Igen, változott! Hetero maradtam, de gazdagabbak lettünk egy élménnyel, amit kár lett volna kihagyni"

Senkinek nem visszatetsző ez az erőltetett polkorrektség, az öleljük keblünkre a világot, mert mindenki egyforma és Isten - ha létezik - biztos egyformán szeret mindenkit,stb.?
Már gyerekkoromban is utáltam az ilyen Szabó Gyula hangján szóló hatalmas, elfogadó életbölcsességeket.
A szövegben ráadásul kifejezetten a hajánál fogva volt előráncigálva, mert megkérdezte tőled a buzi, hogy nem-e tértél át, de neked nem lehetett nemmel válaszolni, mert azzal lényegileg a Sötét oldal, vagyis a fehér-hetero-cisz-férfiak oldalán maradsz, ami kurvára nem trendi. Igen, az a férfias, ha a szemébe nézel és azt mondod, hogy nem.
Egész egyszerűen gyülekeznek a deviáns alakulatok, hogy kiegyenesített kaszáikkal eltöröljék a csúf, gonosz, rape culture rajongó, minden 3. nőt megerőszakoló, gyereket verő, üvegplafont folyamatosan építő, egyszerre túl sokat dolgozó, asszonyt hanyagoló ÉS lusta, semmirekellő, pornófüggő patriarchátust.
Ez még csak nem is túlzás. Az LMBT... rövidítés folyamatosan kap új betűket, mert tényleg csatlakoznak újabb "egységek". Egymást sem ismerik, csak a közös ellenséget, aki a régi világ megmaradt mamutja.

Mr. TrúLáv · http://trulav.blog.hu/ 2016.09.25. 12:42:20

Ja, hogy aki olyat kommentel ami nem tetszik a szerőznek akkor törli a hozzászólást és tiltja is?

Siklósi Vanda · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.09.25. 14:49:00

@Mr. TrúLáv:

Szerinted miért vannak ilyen opciók, hogy törölni és tiltani lehet? Ne kommentbe elégedetlenkedj, menjél a blog.hu-nak pityeregni!

Mr. TrúLáv · http://trulav.blog.hu/ 2016.09.25. 15:46:25

Az aki tilt és töröl az szerintem nem tud belemenni egy konstruktív vitatkozásba, ami még akkor is konstruktív lehet, ha a kommentelő erősen fogalmaz. Az aki nem reagál erre, az szerintem gyáva. Főleg akkor, hogy ha egy olyan témával fogalkozik ami minimum szokatlan az átlagembernek. Tehát ti megadjátok a lehetőséget magatoknak(a posztokkal) és a veletek szimpatizáló kommentelőknek(meg pár idiótának, akik mondjuk járnak partnercserés dugásra, de azért mégiscsak idióták), hogy elmondjátok milyen történeteitek vagy/és érzéseitek vannak a témával kapcsolatban, miközben index címplapon vagytok, ami azért magához vonz olyan kommentelőket akiknek ez az egész nem tetszik és el is mondja vagy legalábbis elmondaná a véleményét. Amennyiben kizárjátok a nektek nem tetsző kommentelőket, akkor csináljatok egy zárt blog-ot, tiltsátok le a címlapos listázást és legyen ez egy zárt közösség, amilyen valójában a swingerezés.

De ti ezt felvállaljátok, hogy ez mennyire penge dolog, idegenekkel, ismeretlennekkel közösülni. Részletes és profán beszámolóitok vannak, viszont az ellenvélemyénnyel nem foglalkoztok és szerintem azon kívül, hogy éles bírálatok és megjegyzések voltak a kommentemben, nem volt vállalhatatlan, nem volt benne semmi bántó, azon kívül, hogy az a véleményem, hogy ez egy abberáció: hogy az ember a párját átadja egy vadidegennek és még nézi is, közben ő másvalakivel kefél.
Ez egy extrém dolog, biztos érdekes, sőt, én is szeretek szexelni, akár több nőt is meg tudnék dugni egymás után, mégis ellenérzéseket vált ki belőlem ez a fajta szabad felfogása a szexuális életnek amit ti swingernek neveztek.
Persze semmi közöm hozzá, hogy ki, kik, hogyan dugnak, ameddig az mindenkinek jó, és pl. nem sérülnek kiskorúak vagy állatok az aktusból kifolyólag. Nem érzem magam prűdnek, de mondjuk a vízparton biztos nem szeretkeznék a barátnőmmel emberek szeme előtt, ugyanakkor simán bemegyek meztelenül a vízbe, ha nincs gyerek a közelben. A barátnőmet pedig semmi pénzért nem tenném ki olyannak, hogy lásson másvalakivel szexelni, még egy 2-1 felállásban sem, ami nagyon népszerű kapcsolatmegújító dolog mostanában. Szerintem a szex egy gyönyörű dolog, ami érzelmekkel működik igazán jól, anélkül pedig csak egy állati ösztön, ami attól még lehet jó...nekem is voltak egyéjszakás kalandjaim, tudom milyen megkívánni valakit, aztán továbbmenni.
Szerintem a swinger beteg dolog. És nem csak az alapkoncepció, hanem az is, hogy ott van a házas- vagy valamilyen PÁR, és esetleg látják egymáson, hogy lehet, hogy a másik jobban érzi magát a mással, ez biztos, hogy iszonyatos töréseket okoz az emberben, még ha azonnal nem is látszik, de szerintem akkor majd vica-verza a pár egyik-másik tagja fogja látványosan jobban élvezni a szexet egy idegen - vagy szegről-végről - ismerősel...

Személy szerint nem hiszem, hogy lehet így kapcsolatot megmenteni, ha eltűnik az a varázs, hogy csak 1-1 felállás kevés már a jó szexuális élethez és a szexuális játékok, kellékek, szerepjátékok sem frissítik fel, az biztos nem menti meg a kapcsolatot, hogy együtt mennek el másokkal dugni. Olyan mikrotörések keltkeznek az emberek lekében, hogy csak önző emberek tudnak ezen továbblépni. Ez egy deviancia, ez rombolja a személyiséget, ami hosszútávon olyan, előre láthatatlan következmények okoz ami kihat a későbbi családalapításra, gyerekvállalásra és egy normális párkapcsolat lehetőségét erősen megkérdőjelezi.
Biztos izgalmas átadni magunkat a féktelen szenvedélyeknek és mindenkit megkapni...de a közzösségbeverődéses dugások szerintem sokkal rosszabb mint hajtani a csajokat, pasikat és bulizni.

Nem tudom, pl. belegondoltál már abba, hogy szeretnéd, hogy a gyereked ilyen módon teljesedjen ki szexuálisan? Nem lenne jobb, ha megtalálná élete szerelmét és egy szép családi életet élne? Lehet, hogy nem. Nekem akkor is ez a célom, ha sok olyan élményem volt ami arra mutat(ott), hogy ez szinte lehetetlen. Az ember alapvetően törekedik a jóra és arra, hogy jobb legyen. A swinger szerintem pont a másik irányba viszi el az embert, a deviancia és az abberáció irányába. Ez a sötét oldala a szexuális életnek és nekem ez nem tetszik. És mivel ti közszemlére teszitek ezt én meg a véleményemet akarom elmondani és ha nem hagyjátok, hát, jogotok van hozzá. De ez nem engem hanem titeket minősít. Köszi.

Hókirályfi 2016.09.25. 15:48:46

Nekem úgy tűnik, hogy ez az írás eléggé nyögvenyelősen megy Nektek. Alany- állítmány egyeztetése, magyartalanság, dagályos stílus....
Talán a bélyeggyűjtés megfelelőbb hobbi lenne számotokra.

Kuss, és figyelj! 2016.09.25. 16:58:43

Aberrált állatok!
inkább egy millió homo, mint még kettő az ilyenekből.

Kuss, és figyelj! 2016.09.25. 17:00:23

@Hókirályfi:
Inkább dugni kellene megtanulniuk.
Mert aki komoly kapcsolatban van, s ilyen helyekre jár, tuti, hogy valami nincs rendben.
Cizellálhatja akárhogyan!

Siklósi Vanda · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.09.25. 18:27:59

@Hókirályfi:

Köszi a jótanácsokat! Inkább politizáljál....ehem, ehem....

Netuddki. 2016.09.25. 19:36:39

@Mr. TrúLáv: Szerintem egy kissé túlbonyolítod.
Már Halassy Andinak is megmondtam, hogy az ilyen blogok gyakorlatilag reklámok. Az ilyen klubokban is benne van az üzlet, amit reklámozni kell. Nyilván a búzáknak való klubokat is.
Soha nem tudtam volna arról, hogy ilyen klubok léteznek. Nem mintha érdekelt volna valaha is. De az index a képembe tolta, amit nem tartok valami hűdejó dolognak. Bennem ugyan nem keltettek fel semmi ingerenciát, hogy felkeressek egy ilyen helyet. De biztos vannak olyanok akik elmennek, kipengetik a nem kevés beléptidíjat, aztán vagy rákattannak, vagy csalódottan távoznak. Szerintem inkább az előbbi est állhat fenn. Minden ilyen kíváncsiskodó bevételi forrás.
Szóval, hogy levonjam a tanulságot, én nemvagyok potenciális kuncsaft, most már tudom ilyen is van, végül is mindenki azt csinál amit akar, de kérem ne tolja az index a címlapon az ilyet a képembe. Olyan nagy kérés ez? Tudom akkor nem megy az üzlet, de azért mindennek van határa.

Netuddki. 2016.09.25. 19:41:52

@Tibi !: Már úgy értem, hogy csalódottan távoznak az esetek többségében. De amíg van reklám, addig lesz kuncsaft is.

pangea 2016.09.25. 20:12:14

Érdekes írás volt. Kicsit a szöveg stílusán lehetne javítani, mert néhol magyartalan. Egyébként meg egy átlagos embernek ez az egész elég betegnek tűnik.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.09.25. 20:30:19

@Tibi !:
Az index és a többi nagy portál címlapon olyan tartalmú posztokat tol az arcomba, ami sok esetben egyáltalán nem érdekel. Még egy alkalommal sem reagáltam ezekre a posztokra, mert egyszerűen nem olvasom el ezeket az írásokat. Esetleg, ha ezt az egyszerű módszert sikerülne követned, talán Te is jobban éreznéd Magad!

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.09.25. 20:37:13

@pangea:
Megosztanád a saját blogot nevét, hogy megnézhessük, hogyan kell ezt stílusosan és helyesen csinálni?

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.09.25. 20:46:36

@Szalahaddin:
"Már gyerekkoromban is utáltam az ilyen Szabó Gyula hangján szóló hatalmas, elfogadó életbölcsességeket."
Én szerettem gyerekkoromban is hallgatni Szabó Gyulát és az életbölcsességeket. Különbözőek vagyunk, amit én elfogadok, de te nem. Meggyőződésem, hogy az élet megadja még azt a lehetőséget, hogy elgondolkodj ezen!

zenitoo 2016.09.26. 03:39:46

Nyilván nem kapsz irodalmi díjakat Botond,de szerintem elég olvasmányos és emészthető a stílusod. Van bevezetés vagy felvezetés,néha csaponganak a gondolataid,de mivel az olvasóid többsége nem ismeri ezt a klubot így szükségszerű a környezet bemutatása is.
De kérlek,ne használd mondat közben a nagy Ő betűt,mert ilyen szabály nincs nyelvünkben. Tudom,ez most nagyon elterjedt,van aki már az én-t is nagy É betűvel írja, de ez semmiképpen sem helyes. Mondat közben anyám,apám is kis betű.
Várjuk a további írásaitokat,de lehetőleg maradjatok a heteró vonalon továbbra is.

Prognozuoti Blasio 2016.09.26. 07:51:42

@Mr. TrúLáv:

Elfogadás, szabadság, tolerancia... Ezek mind olyan értékek, amikkel többnyire önkényesen bánik a legtöbb "szabad szellemű" ember kedves hazánkban.
Ezért nincs többek között itthon liberális csoportosulás...

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.09.26. 09:46:21

@zenitoo:
Köszönöm! A hetero vonalon maradunk, ez csak egy kitekintés volt az életünkből.

Pénzéhes Blogger 2016.09.26. 10:07:03

Ez a Swinger téma érdekes is meg nem is, de, és itt a lényeg 37 ezren már elolvasták a cikket. Az meg nem semmi. Egyébként igen van egy kis reklám a post-ban. Úgyhogy akár nektek való akár nem ez már komoly látogatói szám.

goodjohnwin 2016.09.26. 22:19:55

Heterónak lenni sem jelent 100% kizárólagosságot, sokminden létezik a végletek között: bromance, édeshármas, kísérletezés, kíváncsiság vagy éppen a "baráti tűz" fyfriendlyfire.com

2016.09.27. 10:11:04

@Siklósi Botond: ööö ez szerintem nem jó reakció volt tőled. Azért mert te nem tudsz tojást tojni, mint a tyúk, attól még megkritizálhatod, ha romlott záptojást tesznek eléd.

Ez nem analógia a ti blogotokra csak egy példa volt.

Tehát ha valaki magyartalannak, dagályosnak és modorosnak érzi a stílusotokat az ízlés kérdése. Korántsem jelenti hogy ő maga Grétsylászló vagy egy Tolsztoj.

A poszthoz... én azt vártam, hogy valami történni fog az este folyamán, de akkor csak egy műsort láttatok passzívan. hmmm.. ez most csalódás volt a korábbi posztok fényében, ahol történés is volt.

2016.09.27. 10:19:34

például a "köpni-nyelni nem tudtam"... a "kapunk hideget-meleget" ezek már nagyon elkoptatott, közhelyes kifejezések ráadásul erősen túlzóak.. egy jelentéktelen eseményt ilyen túlzó jelzőkkel nem lehet felturbózni, mert a közönség rögtön megérzi, hogy miről van szó és ettől lesz modoros a stílus. Jóindulattal írom ezt, nem megsértődni.

VivienChristin (törölt) 2016.09.27. 11:02:17

"...igyekszem őszintén, de nem bántó stílusba csomagolni" - ezzel már a legelején azt sugalljátok, hogy erőfeszítést kell tennetek, hogy ne legyenek bántó kijelentések az este leírásában. Miért?

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.09.27. 11:12:08

@Kulics:
Te csak a felszínt látod, amit moderálás után olvashatsz. Nem tudunk és nem is akarunk megfelelni mindenkinek, mert nem lehet. Tényleg kaptunk hideget és meleget is, néha nagyon sértő és bántó módon, de ezzel tisztába voltunk és hogy egészen őszinte legyek, keményebb véleményekre és kritikákra számítottunk.

Nem lehet minden este eseménydús és nem szólhat minden poszt csak a szexről. Azt pedig végkép ne várja tőlünk senki, hogy felöltöztessünk egy sztorit és csak azért kezdjem kiszínezni, hogy olvashatóbb esetleg izgalmasabb vagy körömlerágósabb legyen. Ez az este "csak" ennyi volt és amikor azt írtam, hogy köpni - nyelni sem tudunk, akkor valóban így éreztem és gondoltam.

Mindenki elmondhatja a véleményét és mi eldöntjük, hogy akarunk reagálni vagy nem. Azért szeretném kiemelni, hogy a blogon kívül van egy Fb-os oldalunk és egy elég aktív titkos csoportunk is, ahol elvárt az aktív jelenlétünk és részvételünk. Nagyon sok levelet kapunk olyan emberektől és pároktól, akik a swinger életformát gondolati síkon ízlelgetik és tanácsokat kérnek. Ezért hoztuk létre ezt a blogot, hogy azokat segítsük, akiket ez a világ érdekel.

Tegnap reggel átléptük a félmillió lapletöltést és azt gondolom, ez az olvasottság több koncentrációt és nagyobb odafigyelést követel tőlünk. Igyekszünk a jövőben többet kihozni magunkból, mert vannak még tartalékaink és bizony, dolgoznunk és fejlődnünk kell.
Az elmúlt napok jó hatással vannak ránk és nagyon motiváltak vagyunk.

Büszke vagyok arra, hogy olyan témákhoz is hozzá merünk nyúlni, amikhez mások nem és ez nem is fog változni! Készülnek az új posztok és már most tudom, hogy nem mindenkinek fognak tetszeni. Kritika? Szükséges jó dolognak tartom, hiszen addig él az ember, amíg képes fejlődni, amíg érez magában késztetést a változásra és amíg ebben örömét leli.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.09.27. 11:42:43

@VivienChristin:
Nem kellett tennem erőfeszítést a poszt megírásánál! Az a mondatom inkább a hozzászólásokat igyekszik preventív szűrni, de én is tudom, hogy nem lehet. Az előbb Kulicsnak is írtam, hogy ti csak azokat a hozzászólásokat látjátok, amelyeket nem moderálunk. "Perverzek és betegek állatok", ezek a kedves jelzők, a többit nem idézem, mert már töröltem és nem is emlékszem pontosan.

Ezt az élményünket, több, mint fél éve éltük meg és sokat gondolkodtam, hogy egyáltalán megírjam ezt a sztorit ? Úgy gondolom, hogy többek lettünk ettől, mert vállalva a támadásokat, volt és van merszem leírni, hogy egy ilyen rendezvényen jól éreztük magunkat! Még az is lehet, hogy az est előtt volt bennem egyfajta előítélet? Azt gondolom, hogy egy igen, volt. De ma már nincs és tényleg nem tudtam, hogy azok az ingerek, amik ott érnek minket, milyen hatással lesznek ránk. Folyamatosan a saját határainkat feszegetjük, mert szeretünk élni és megélni minden pillanatot!

pittscards 2016.09.29. 07:51:39

Köszönöm a történet megírását. Jól értem, hogy annak ellenére, hogy swingerklubban volt a buli, nem volt szex? Vagy csak azelőtt eljöttetek, mielőtt lekerültek volna a ruhák?

Egy biszex buli még talán érdekelne is, a travi buli nem, valahogy kényelmetlennek, álságosnak érzem. A nőnek öltözött férfi gyakran vicc tárgya (lásd ezt a híres Queen-klipet: www.youtube.com/watch?v=f4Mc-NYPHaQ ), nem tudom, kint nevetnének...

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.09.30. 17:29:25

@pittscards:
Igen, jól értetted, nem volt szex. Elég korán eljöttünk és hogy utána mi történt, nem tudjuk. Hónapokig gondolkodtam, hogy ezt a történetünket megírjam-e és most úgy érzem, hogy jól döntöttem. :)

2016.10.11. 04:23:20

@Pénzéhes Blogger: swinger témáról írni olyan számomra, mint borokról meg ételekről beszélgetni. Ha nem látod, szagolod, ízleled, akkor nem az igazi, kicsit meddő és ilyen helyzetben az emberek hajlamosak szóvirágokkal tarkított modoroskodásra, hogy érdekes maradjon. A kattintásszám biztos nő ettől, de aki kicsit többet akar tudni a swingerklubokról, az megnéz egy videót. Az internet tele van valós swingerklubos bulikon készült felvételekkel. Igaz, azok nem magyarországiak.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.11.07. 15:10:39

@Colonel H. Stinkmeaner:
Elnézést, hogy eddig nem válaszoltam, de bizonyára figyelmetlen voltam! Vanda hívta fel a figyelmemet, hogy a hozzászólásodra még nem reagáltunk. Nekünk erősen más a véleményünk! Mi azt gondoljuk, ha valaki többet akar tudni a swinger klubokról, akkor ne videókat nézegessen, hanem menjen oda és élje meg vágyait . Sok emberrel vagyunk kapcsolatban és gyakorlatból tudjuk, hogy a swinger iránt érdeklődőket mi érdekli. A videó biztosan nem adja vissza azt, amire kíváncsiak, akár hazai vagy külföldiről van szó. Az életforma érzelmi és lélektani hatása érdekli őket, azok az érzések és gondolatok, amik a résztvevőkben megjelennek. Ezért hoztuk létre ezt a blogot, mert amikor mi kezdtünk, nem találtuk meg azt az interneten sem, amit kerestünk. Egyfajta hiánypótlás, amit csinálunk és lehet írásainkat modorosnak nevezni vagy használhatunk bármilyen egyéb jelzőt, a végeredmény mindig ugyanaz. Rengeteg munka van mögöttünk és neveztek minket már klikk vadászoknak és ennél durvább jelzőket is kaptunk már. Viszont az a szeretet, amit kapunk olvasónktól, mindenben kárpótol minket!
süti beállítások módosítása