Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Érzelmek
2017. január 22. írta: Siklósi Botond

Érzelmek

Miért gyökerek a pasik?

 
fotozz_97569.jpg

Fotó: Filep László

 

Az elmúlt tizenöt hónapban legtöbbet a vágyainkról írtunk és azt gondolom, itt az ideje egy kicsit az érzelmeinkről, illetve mások érzéseiről is beszélni. Vanda és köztem kialakult stabil kötelék bizonyára már senki számára nem ismeretlen, de most nem is erről szeretnék beszélni.

A minap egy olvasónk egyik hozzászólásában arról írt, hogy nem beszéltünk eddig azokról a párokról, ahol idézem:

...apu kitalálja, hogy más nőket is megdugna. De házasság az házasság, ezért szól anyunak, hogy menjenek le swinger klubba. Anyunak semmi kedve, de apu miatt lemegy.

Sajnos, ezzel a jelenséggel mi is találkoztunk és Vanda - ugyan csak érintőlegesen -, de már beszélt erről a Mint egy obeliszk, úgy állt előttem! című posztjában. Igen kérem, ez egy létező probléma, de szerencsére nem tömegeket érintő. Viszont gondoljunk bele! Milyen érzés lehet „anyunak” ezt megélnie? Ja, hogy van ez fordítva is? Természetesen, igen! Mi is láttunk már olyan helyzetet, amikor klubban csak anyu vesz részt a testiség játékaiban, miközben a bárpultnál apu iszogat és „örömében” illetve „ő-megalázottságában” befonja a szemöldökét.

Távol áll tőlem, hogy bárki feje fölött pálcát törjek, nem akarok okoskodni és magamat  mindentudónak mutatni. Ettől függetlenül elmondom, hogy az ilyen párokkal illetve a szexre vágyó tagjaikkal nem kívánunk kapcsolatot létrehozni. Ezt úgy kell érteni, hogy elkerüljük őket, mert az elképzelésük a swingerről nem egyeztethető össze a miénkkel. Miért? Csak egy példa és mindjárt érteni fogod. A napokban cseten beszéltem egy hölggyel, aki elmondta, mennyire kiakadt a férje. A hölgy – klubos partnerétől – másfél oldalas leveleket kapott. Szerinted milyen tartalommal íródtak ezek a levelek? Ugye, ugye!

Tovább megyek! Emlékszel a trilógiánkra? És Nico-ra? Igen?...És Zsoltra, aki szerelmes tudott volna Vandába lenni?

 

fotozz_149325.jpg

Fotó: Filep László

 

Ezek az igazi problémák és mi nem azért megyünk swinger klubba, mert nincs elég bajunk és szeretnénk egy kicsit problémásabb életet élni! Felnőtt szórakozóhelyekre szórakozni és kikapcsolódni járunk, hogy megélhessük egymás vágyait és – amennyiben összeegyeztethető – kölcsönösség elve alapján segítsük mások vágyainak a megélését is. Adni és kapni! Nincs ebben semmi bonyolult és pillanatok alatt kiszűrjük az alkalmi párokat illetve a fent leírt párosok egyedül maradt tagjait. Mit tegyetek, akik kezdők vagytok és még nagyon az elején jártok? Figyeljétek a testbeszédet, hogy adott pár hogyan viszonyul egymáshoz. Simogatások, érintések és szemkontaktus. Néhány példa csupán az árulkodó testbeszédből. Természetesen, dönthetsz máshogy és élhetsz kockázatosabban, ha erre van szükséged! Az izgalmakat mi is szeretjük, de az ilyen jellegű bonyodalmaktól inkább megóvjuk magunkat.

AMENNYIBEN SZERETNÉL OLDALUNKON HIRDETNI, ÍRJ FACEBOOK OLDALUNKRA!

Most nézzük meg, mi van a szólóban érkező hölgyekkel és urakkal? A lányokról keveset tudok mondani, mivel akikkel kalandokba bocsátkoztunk, nem a klubban ismerkedtünk meg. Találkozásunkat megelőzte valamilyen internetes ismerkedés vagy levelezés, ezért  Annát és Alizt gyakorlatilag már ismertük, amikor személyesen találkoztunk. Egyikkel sem volt soha, semmilyen probléma! Mindketten a mai napig barátaink és tisztelettel és szeretettel írom ezeket a róluk.

A pasikról is megosztom gondolataimat. Örökös vita, hogy a klubokban szükség van-e a szóló pasikra? Válaszom az, hogy IGEN! A pároknak úgy a fele szívesen veszi a megfelelő szóló pasik közeledését. Most egy kicsit beszéljünk arról, mit jelent az, hogy megfelelő? Ahhoz, hogy egy pár - és most mindent csak hetero alapon nézzünk - közel engedjen magához harmadiknak egy pasit, nem csak a nőt kell lenyűgöznie, hanem a partnerét is. Amikor a páros férfi tagja azt érzi, hogy a másik pasi fejében hasonló gondolatok fogalmazódnak meg, hogy "Én jobb leszek ennek a nőnek! Én majd úgy megdugom, ahogy még soha senki! Mit akar ez a pojáca egy ilyen nő mellett?...", ebben az esetben nem fog működni a hármas lehetősége. Ha mégis, mert a nő annyira karizmatikus és akaratát eléri párjánál, akkor gondoljunk bele: Hogyan érzi magát egy ilyen helyzetben a partnere? A választ mindenki tudja.

Nem tudom, hogy más párok mi alapján döntik el, melyik pasi a megfelelő egy esetleges hármashoz. Csak azt tudom, hogy nekünk milyen szempontjaink vannak. Nem szeretném ezt listába foglalni és talán Vanda ezt egyszer részletesebben kifejti, de azért néhányat én is megemlítek: EQ, IQ, ápoltság, humor, kommunikációs készség, mosoly, öntudat és tisztelet. Most kérdezheted, hogy hol maradt a külső? Igen, az is fontos, de nem meghatározható magasság, súly, méretek illetve egyéb paraméterek alapján. Ráadásul mindenkinek más és más az ideálja, ha egyáltalán van neki.

De most nézzük meg a nagy tömegeket megmozgató közösségi oldalakat, ott mi a helyzet? Nem akarok durva szavakat használni, de sokkoló és jövő szempontjából elkeserítő a látvány. Nagyon sok olyan csoport található, ahol tanulatlan, önmagukat kifejezni nem képes, önmutogató nők - igen, jól látod "nők" - ezrei és tízezrei mutogatják bájaikat és pózolnak erotikus vagy hiányos öltözetben. Kérdezem, miért? Buta és még butább primitív lányok hada található ezeken az oldalakon és "ő-egyszerűségüknek" kielégítő és megfelelő elismerést nyújt a kapott like-ok és "színvonalas" hozzászólások megjelenése. Ezekhez képest Rejtő Jenő Török Szultánja a fénykorát élő Grétsy Lászlót juttatja eszembe!

 

fotozz_166386.jpg

Fotó: Filep László

 

Ezt hozta létre a számítástechnika "okos" korszaka és ennek következménye, hogy minden csak a virtuális térben történik. A felnőttek játékos "okoskodós" időszakát éljük! De mi történik a hormonokkal? Nyugi! Azok működnek és erre létre is jött az egész világot meghódító pornó filmek és videók üzletága. A fenti problémát egy kicsit más szemszögből is taglalom A swinger öli a lelket? című posztomban.

Érted már, hogy mekkora a probléma? Ebben a közegben szerinted hogyan viselkednek a pasik? Bizony, jól látod! Nincs verbális és élő beszéd, de ami ennél is fontosabb, nincs valós találkozás testbeszéddel, illatokkal, mosollyal vagy akár ráncolt homlokkal. Fantázia van és a filmekben látott mozdulatsorok égnek be ifjaink retinájába. 

Azért van jó hírem is! Úgy két hete a Fb-on bekerültünk egy romantikus és erotikus könyveket kedvelők csoportjába. Eddig azt gondoltam, az erotikával foglalkozó csoportokban pasi többséget fogok találni. Férfiasan bevallom, nagyot tévedtem. Alig-alig találkoztam pasival, viszont NŐK által nagyszerűen megfogalmazott, meglévő vagy a jövőben egyszer talán megjelenő könyvekből nagyszerű idézetekkel igen! Mit jelent ez? Még mindig vannak NŐK, akik várják az igazi férfit, a hús-vér embert, akiknek a vágy nem csak fantázia és bátran mernek beszélni a szenvedélyről vagy akár a szexről. Több olyan fotót is láttam, ahol ezek az írók találkoztak egymással és számomra ez azt is jelenti, így is lehet használni az "okos" találmányokat.

De miért is van olyan sok gyökér pasi? Azért, mert nem találnak egymásra, a megfelelő partnerre, a hasonló a hasonlóra. Most képzeld el, mire lenne képes az az "iquána pasi", aki eddig az önmagukat mutogató csajokhoz volt hozzászokva és évek óta ezt a színvonalat képviselte, bekerülne egy ilyen irodalmi jellegű erotikus csoportba? Inkább ne képzeljük el! 

Sajnos a nő fogalma ma már nem azt jelenti, mint húsz, ötven, vagy akár száz éve. Felborult itt minden és a pasik elnőiesedtek, a csajok pedig elférfiasodtak. Egy meghülyült világban élünk, ahol a valóságos "dolog" már hiánycikk és tömegek sodródnak az életben és ragaszkodnak a mű dolgokhoz! Műszáj, műmell, műsegg, műp.n., műf@sz és ne feledkezzünk meg a "mű sorról" és a "mű zliről" sem.

Hát ezért van olyan sok gyökér pasi és természetesen ezért válik mellettük sok csaj olyanná, amilyenné, mert létrehoztuk ezt az "okos" világot.

Érdemes elgondolkodni azon, hogy Vanda utolsó A sperma íze, avagy miért nem nyelem le? című posztjához milyen hozzászólásokat engedtek meg egyesek! Szinte ezekből a mondatokból kikönyököl a birtoklási vágy, az énközpontúság és a másik elfogadásának az elképzelhetetlensége. Az önzés és sértegetés ma már sajnos természetes dolog.

Sokan kérdezhetitek magatokban. Én mit tehetek? Én ezt egyedül úgy sem tudom megváltoztatni! Biztos vagy benne, hogy nem tehetünk semmit? 

 

Botond

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr6412118671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FikkFakk 2017.01.23. 09:57:45

Nincs hozzaszolas?

Hiszen kivalo magas labdaval indit: "gyokerek a pasik"...

Jakab.gipsz 2017.01.23. 10:01:04

Szexelni bio-robotok szoktak, miért keresel lelket, ott ahol nincs ?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.23. 10:14:01

@Jakab.gipsz: hehe.. kivételesen egyetértünk. Lélek lehet hogy van, de nem kell lelki élet egy jó dugáshoz feltétlenül. Amihez lélek kell, azt nem szexnek hívják.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.23. 10:17:56

"Hát ezért van olyan sok gyökér pasi és természetesen ezért válik mellettük sok csaj olyanná, amilyenné, mert létrehoztuk ezt az "okos" világot."

Eddig is ennyi gyökér pasi és nő volt, csak nem voltak láthatóak és nem tudtak a névtelenség homályába burkolózva megszólalni.

erkölcsi hulla 2017.01.23. 10:38:44

Mi ez a hányadék már megint?
Ha nem tudsz írni, ne erőltesd, ebből nem lesz pénzed, menj el dolgozni.

Jakab.gipsz 2017.01.23. 10:55:44

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Nem tudom azt, hogy mások mit értenek egy jó dugáson.
De azt igen, hogy egy valakit kicsit megszeretni azt jelenti, hogy egy kicsit a lelkét is megérinteni, (egyébként uncsi, tök mindegy menyit bűvészkedik a tettes-társam), mert a várakozás varázsa elillan úgy hogy az létre sem jön.
Ez az elbeszélés persze azt is jelenti, hogy egy igazán jót baszni egy bio-robottal nem lehetséges, mert közönséges és ettől uncsi. Csak hát azok a fránya hormonok és az elénk táruló vizuális effektusok ne lennének, kezdem érteni a csadort. (hi-hi)

guy 2017.01.23. 10:59:40

KÉrdés, hogy ezek után van-e olyan ember, aki hajlandó elviselni, hogy más megdugja a párját. Szerintem nincs, és valahol sérülnek ezek az emberek, mert tjátszanak az érzelmeikkel. Lehet, hogy huszonévesen még nem gáz annyira, mert ha az egyik pár elmegy, jön a másik. De harmincasan, tele a munkából eredő stresszel, sérelmekkel, érdekekkel, már nem biztos, hogy érdemes felborítani az életet ilyen veszélyes érzelmi játékokkal. Mert ez inkább érzelmi, mint testi játék. Valószínűleg ezért is csak a szűk réetegek szórakozása.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.23. 11:18:02

@Jakab.gipsz: Hát, nem tudom... Mesteri szopást nem a feleségektől, hanem a bulikban felszedett ribancoktól kaptam eddig.

NagyVonalakban 2017.01.23. 11:18:18

A hàrmas szex akkor jó, ha megismered a harmadik felet, elfogadod, megszereted, és ugyanígy a párod is...
Viszont nagyon vigyázni kell arra, hogy nehogy túlzottan megszeresd....

Iván_a_muzsik 2017.01.23. 11:31:30

A facefos pedig sajnos ennek a világnak a lenyomata ebben teljesen igazad van....

Gekko 2017.01.23. 12:03:37

Swingerhez nem értek, de ez a kötelező kirohanás az "online" világ ellen, az rettentően fárasztó. Az ilyen magvas gondolatokat olvasva az az érzése az embernek, hogy amióta lejöttünk a fáról, csak visszafejlődünk. Ezzel szemben, elsősorban a kommunikáció fejlődésének, nemi egyenlőség terjedésének köszönhetően simán járhatsz swingerbe, a nélkül, hogy mondjuk megköveznének.
Szóval, a technológia csak eszköz, amit emberek használnak. Emberek, akik egy része konstansan ostoba. Más része meg nem.
Ami a férfi / női identitást illeti. Egyszerűen változik a világ, ennek megfelelően változnak a szerepek is. Nem dráma, ilyen a fejlődés. Persze, lehet kapaszkodni a régi beidegződésekbe, meg sopánkodni, hogy régen minden jobb volt, a férfi férfi, a nő meg nő. De az a helyzet, hogy az egyének fizikai teljesítménye (erő, gyorsaság) egyre kevésbé jelent gazdasági előnyt, így aztán az erre épülő hagyományos férfi szerepek is tarthatatlanok. Sőt, mivel a fajfenntartás szempontjából férfire kvázi abban a 15 percben (rossz esetben 3) van szükség, sok kutatás szerint a robotizálódó társadalmakban a hagyományos irányító szerepet is el fogjuk veszíteni. Hogy így lesz-e, majd meglátjuk, de az biztos, hogy a hagyományos nemi szerepek változnak. Tetszik, nem tetszik, ez van:-)

Cinkes 2017.01.23. 14:04:32

nagyon unhatjátok már egymást...

BéLóg 2017.01.23. 14:07:21

Azért gyökerek a pasik, mert földhülyék a nők és a gyökér a földbe való. Ez elég egyértelmű.
Meg hát milyen gyökerek ezek a pasik? Még jó hogy fölfújtmellű prostilányok szemléltetik itt a blogban ezt a gyökérséget, elvégre a nagymell egyenesen arányos az IQ-val, vagy fordítva, nem tudom, gyökér vagyok én ehhez!

fidesz maszop dk egykutya 2017.01.23. 15:43:25

@BéLóg: "Azért gyökerek a pasik, mert földhülyék a nők és a gyökér a földbe való. Ez elég egyértelmű."

hú baszki ezt nem vártam tőled! Végre egy ütős poénos igaz szöveg tőled :D

Lady Scarlett 2017.01.23. 15:58:11

Botond, ne máááár nem vonható le semmiféle következtetés a blogra beírogató némelyik, akárhány sült bolond hozzászólása alapján akik csak recskázni járnak ide. Az online sztráda kőműves dekoltázsú puhosai ők, akik csak irigyek mert soha nem lesz annyi önbizalmuk, hogy betegyék a lábukat egyszer is egyedül egy swinger klubba.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.01.23. 17:05:42

@Lady Scarlett:
Nem vonható le semmilyen következtetés és általánosítani sem lehet! Mindenki elmondhatja a véleményét és pontosan a hozzászólás stílusa alapján lehet csak következtetéseket levonni. Mi senkit sem akarunk megbántani és a véleményünket a posztban elmondtuk. Mások is mondják el, nincs ezzel semmi baj!

Készül az új posztunk és talán hétvégén még valamelyik klubban is jól érezhetjük magunkat. Rendben vagyunk és köszönjük a hozzászólásodat. :D

nem várt fordulat 2017.01.23. 19:06:42

miért van olyan sok felgma, megjátszós, a semmire beképzelt kikent kifent hülye liba?

fidesz maszop dk egykutya 2017.01.23. 19:21:45

@nem várt fordulat: mert sok a férfi, és nem olyan sok a jó nő, így nagy a kereslet rájuk amitől elszállnak.

Gour 2017.01.23. 20:57:36

Botonddal nem értek egyet semmiben sem, nők, szex, férfiak stb, de mégis azt kell mondanom, hogy jól látja, az átlag pasik igaz szerencsétlen gyökerek. Semmi komoly hibájuk nincsen, csak az udvariasság hiányzik, amivel minden helyzetet megfelelően lehetne kezelni az életben.

Vulgo 2017.01.23. 21:23:21

Miert ilyen sok a kurva ? Ez a masik oldal.
süti beállítások módosítása