Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A szerelmi élet HAZUG igazSÁGAI
2017. május 12. írta: Siklósi Botond

A szerelmi élet HAZUG igazSÁGAI

 

fotozz_187008.jpg

 Fotó: Filep László

 

Éveken keresztül dolgoztam az üzleti világban, sok mindent láttam és tapasztaltam. Néha előadó voltam, de többnyire hallgató, és életemnek ebben a szakaszában kimondottan kedveltem ezt az életformát. Ebben a közegben a munkaidő kötetlen, és amikor néhány napra elvonultunk valamilyen konferenciára, bizony az éjszakák sok titkot rejtettek magukban. Én a monogámok életét éltem, érthetetlen és felfoghatatlan volt számomra, mennyien lettek hűtlenek párjukhoz. Egyesek sportot űztek ebből, és nem értettem, mi motiválta őket.

Ezt a felvezetést azért írtam, hogy megmutassam, tudom, miről beszélek. Találhatunk az interneten különböző hűtlenségi statisztikákat, de ezek hitelessége talán megkérdőjelezhető. Azt gondolom, amit a saját szememmel láttam, arról név nélkül és nyugodtan beszélhetek.

Sűrűn tartottak konferenciákat belföldön, de négy-öt napra külföldre is elvonultunk, hogy az érintetteket sikerüljön kimozdítani a szokásos hétköznapi közegükből. Ezek voltak az üzleti szempontok, és az elején még nem értettem, miért várják olyan sokan ezeket az eseményeket. Talán a négy-öt csillagos szállodák szolgáltatásai, a kulináris élmények okozták ezt a nagy várakozást? Egy frászt!

Természetesen az új ingerek mindenkit feldobtak, de már a nappali órákban szerveződtek az éjszakai légyottok. Volt ott minden, és első alkalommal még arra gondoltam, ez biztosan egy kivételes eset. Később rájöttem, az a pár nap csupán egy visszafogott időszakot jelentett, más alkalmakkor még többen váltak hűtlenné.

De most nézzük a hétköznapokat. Mivel üzleti világban tevékenykedtünk, meghatározott munkaidőt nem szabtak meg, ezért mindenki akkor csinált magának igazolt távollétet, amikor csak akart. Több kolléganőm is próbálkozott velem szexuális kapcsolatba kerülni, és bevallom, nagy volt a kísértés. Olyannyira, hogy az egyik hölgy, miután nemet mondtam neki, attól sem riadt vissza, hogy másnap, az akkori feleségemet kétértelmű kijelentésekkel kompromittálja. Ha hiszed, ha nem, mi voltunk kisebbségben, a hűségesek, és akkor még nem tudtam, amit látok és tapasztalok, ez az általános társadalmi kép nyitott változata.

 

model-2267098_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Rengeteg vállalkozót és cégtulajdonost ismerhettem meg, de talán ebben a közegben leptek meg legtöbbször. Történt egy eset, amikor egy gazdagnak mondható cégtulajdonossal szóban és kézfogással egybekötve megállapodtunk, egy nagynak mondható, közös, üzleti együttműködésben. Megállapodásunkat ez a beszélgetés követte:

— Botond! Most elmegyünk együtt ebédelni, de légy szíves tedd magad szabaddá délután és estére is. Megoldható? — Nem értettem ebből a kérdésből, mire akar kilyukadni.

Mire gondolsz? — kérdeztem vissza.

Milyen típusú nőt szeretnél? Vékonyat, barnát, nagymellűt, esetleg kettőt? — Erre a kérdésre nem kaptam szikrát. 

Milyen nőt? — kérdeztem elképedve.

Elmesélte, hogy pár hete egy német partnerének szerzett két lányt, akiket úgy megdugott a férfi, hogy kimerültségében majdnem mentőt kellett hívni hozzá. Friss házas voltam, és hányingerem lett ettől az egésztől. Ne lepődj meg, nemet mondtam, és az üzlet is ugrott.

Tavaly egy üzleti megbeszélésen vettem részt az egyik budapesti plázában. Összehoztam embereket, akikről azt gondoltam, azonosan gondolkodnak, és ez kölcsönös előnyökkel járhat. A lényeg, hogy ezek az urak a szemmel dugás művészetét nyíltan alkalmazták, és már én éreztem kínosnak a helyzetet. Az egyiknek a megbeszélés előtt négyszemközt beszéltem az életformánkról és a blogról. Azt a lesajnáló tekintetet! Soha nem fogom elfelejteni.

Swinger klubba jártok? Más is megdugja a párodat? Én ezt nem tudnám csinálni. Nálam amúgy egy nő huszonöt éves korig nő. Aki ennél idősebb, az nem kell! — mondta ezt úgy ötven évesen.

Figyelj Botond! Vannak olyan internetes oldalak, ahol ezeket a fiatal csajokat valós fotókkal megtalálom. Felhívom, odamegyek, kifizetem, megdugom és mindenki megy a dolgára. Így működik ez! Én biztosan nem osztozkodom senkivel! — tette hozzá.

Nem kezdtem győzködni, mert tudtam, öntörvényű, és az ő igazsága a sajátja. Persze azért erről a témáról szívesen beszélgettem volna a negyven körüli csinos felesége társaságában is. Természetesen nem tettem ilyet, hiszen mindig elfogadtam és teszem ezt a mai napig, ha valakinek más nézetei vannak.

Azt gondolom, felnőtt társadalmunkban nincs olyan férfi, vagy nő, aki ne tudna hasonló sztorikról beszélni. Az irodalom és a filmipar eleget foglalkozik ezzel a témakörrel, és tudod, hogy miért? Azért, mert van rá kereslet. A megcsalás, illetve a kapcsolaton kívüli szex harmadik féllel, egyidős az emberiséggel. 

Sokan írtak már erről a témakörről, és a történelmi leírásokat illetve fennmaradt emlékeket nem szeretném ismételni. Inkább azt kérem, hogy végre vegyük észre, és merjük magunknak bevallani, hogy mi emberek így működünk. Nem előítéletből beszélek erről, és a miérteket sem akarom elemezni. Viszont tudomásulvétel nélkül, hamis eszméket kergetünk. Tudom, hogy a te férjed, illetve a te feleséged biztosan kivétel, hiszen te ezt szeretnéd gondolni. Ha így is van, nem garantálható, hogy egy bizonyos helyzetben, illetve körülmények között ez ne változna meg. Én azt is elhiszem neked, hogy a párod szeret téged, és te is szereted őt!

De miért is van az a sok félrelépés, ha az a szerelem működik két ember között?! Számtalan levelet kaptam, és olvastam olyan történeteket, ahol bár érzelmileg nagyon kötődnek a párok egymáshoz, és állítólag imádják is egymást, de mégis kifelé kacsingatnak… Azok a kimondatlan vágyak, amit sokan nem beszélnek meg egymással…Máshol, más karjában élik ki vágyaikat, hirdetve fennen a monogámia jelentőségét! Üzleti megbeszélések,  baráti programok mögé bújva lopott órákat szereznek maguknak.…

Példás életet élőkről derül ki, hogy tilosban jártak. Kicsit csóváljuk a fejünket, és sokan azt gondolják, ők bizony ügyesebben csinálják, és nem fognak lebukni. Biztos vagy benne? Mi Vandával ezt úgy látjuk, mindig, minden kiderül, csak legfeljebb nem mindenki derül. 

Megváltozott a világ, a körülményeink, és nehezen is tudunk ezekhez alkalmazkodni. Az életünkben több a bizonytalanság, mint a biztos pont, és ha egymást jobban megismerjük, ha többet merünk, és tudunk megmutatni magunkból, ha elfogadóbbak vagyunk, ha adunk annyit egymásnak, amennyire mindenkinek szüksége van, sokkal több boldog ember fog körülöttünk mosolyogni, s egyszer talán eltűnnek a kapcsolatokból a szerelem HAZUG igazSÁGAI!

 

 

Botond

 

 

FONTOSAmennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

 

Ne maradj le semmiről! Köves minket ITT a Facebook-on!

 

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr4512486811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adriana Motta · http://www.swingerkonyv.hu/ 2017.05.12. 21:46:41

Ha a szex kapcsán picit kinézünk a hálószobából akarva-akaratlanul társadalomkritika lopakodik a szex-írásokba, gratulálok és köszönöm :-) "A világon minden a szexről szól..." kezdetű idézetet kerestem, hogy pontosítsam: www.facebook.com/IMagyarorszag/posts/10154466719371194 Meglepetésemre egy nagyon hasonlóba is belebotlottam: "minden a szexről szól, kivéve a szexet, mert az a hatalomról", meglepetésem oka a "szerző" volt: www.life.hu/intim/20160109-minden-a-szexrol-szol-kiveve-a-szexet-mondta-james-deen-hires-pornoszinesz.html

2017.05.13. 15:51:51

Értem én, amit mondani akarsz, hogy mennyivel őszintébb közösön megélni vágyainkat, nem a megcsalás mögé bújva, DE, szerintem erre az életformára kevés pár képes, mert kevesen őszinték egymáshoz, még kevesebben őszinték önmagukhoz. Az az embertípus, amit te is leírtál mindig le fog sajnálni titeket, nem fogja megérteni, hogy te „bedobtad a közösbe Vandát”. Ezek az emberek úgy működnek, hogy nekik mindent, a másik félnek semmit. A legtöbbször hatalmas bennük a kisebbségi komplexus, amely érzés viszont nem jut el a tudatos szintre, az állandó hódítás élménye, a megkaphatok mindent és mindenkit, nagyon fasza gyerek vagyok állapotot állandóan szükséges fenntartaniuk, nehogy véletlenül szembe találkozzanak önmagukkal. Szóval a belső nyomor elfedését külsőségekkel oldják meg. Van, akinek sikerül leélni így egy életet is.
Más. A megcsalás, félrelépés okai is mások lehetnek: szerelem, szexuális hiányállapot, izgalomkeresés, a másik fél megalázása, előrébb jutás a ranglétrán stb. Szóval esete válogatja. Igen, ha egy kapcsolatban mindkét fél őszinte, és vágynak mások érintése után, akkor jó megoldás lehet a swinger életforma, ám úgy gondolom ez sem véd meg egy párt sem a megcsalástól. (Erről gondolom nincs statisztika….:-))))

Megint más. Csak úgy eszembe jutott. Évek óta ismerek egy párt, kb. 7-8 éve vannak együtt, szimpatikus, vonzó emberek és nem szexelnek. Sem egymással, sem másokkal. Nehezen fogtam fel, évek kellettek hozzá, hogy úgy gondoljak rájuk, mint teljesen normális emberekre. Ők tudatosan választották ezt az életformát, az okok számomra nem elfogadhatók, ám ők tőlem és mások véleményétől függetlenül boldogok azóta is. Elfogadás. Ezt tanulni kell egy életen át. És néha pokolian nehéz.

Burgermeister 2017.05.13. 20:40:08

@Durrell: És mi ebben a különös? Ők ezt az utat választották és jó igy nekik.

2017.05.13. 22:39:34

@Durrell: jol es jokat irsz :)

2017.05.14. 09:32:38

@Scheibe: Köszönöm! Mindezt csak azért mert öreg és bölcs vagyok..:-))) Na jó ez nem igaz, egyik fele sem!

2017.05.14. 09:33:06

@Burgermeister: Jó lehet, hogy nem különös, de nekem mindenképp furcsa volt. Legalábbis nem szokványos. Különálló embereket ismerek akik ezt az utat választották, de párban csak őket. És ez nem arról szól, hogy kikopik a szexualitás egy kapcsolatból, hanem benne sem volt. Amúgy igen, ettől függetlenül nagyon boldogok.

korosde 2017.05.14. 09:33:34

Túl néhány krizisen 20 év házasság és 30 év együtt, szóba kerítettem a swingerezést, persze tudtam a feleségem válaszát, :-). De ezzel, hogy beszéltünk róla el is tudtam engedni. Tehát nem volt bennem elementáris vágy erre. De izgató olvasni titeket.

Hz 2017.05.14. 09:34:28

@Adriana Motta:
Ezt Oscar Wilde mondta, James fiú csak tőle idézett!
“Everything in the world is about sex except sex. Sex is about power.”

ColT · http://kilatas.great-site.net 2017.05.14. 10:09:19

"Megváltozott a világ, a körülményeink, és nehezen is tudunk ezekhez alkalmazkodni. "
Változott a frászt. 20 évvel ezelőtt is lehetett tudni, hogy a dunántúli kisvárosban családos emberek rakják a menőbb csajokat. És korábban is volt ennek divatja, csak azért volt kisebb a közönség, mert nem lehetett olyan jól eltűnni.

ősbölény 2017.05.14. 10:44:53

A monogám párkapcsolat egyeduralmát a civilizáció fejlődése mosta el. Egyrészt azért, mert növekedett az általános életszínvonal, és míg a korábbi időszakokban az emberek idejének és energiáinak nagy részét a megélhetés biztosítása kötötte le, az alól most sok idejük és energiájuk felszabadult. A 19. században megjelent a "szabad idő", ami korábban nem létezett. Tolsztoj ezt a jelenséget így fogalmazza meg az Anna Kareninában Oblonszkij herceg szavaival: "A civilizációnak éppen ez a célja: mindenből élvezetet csinálni." (I/10.)
A nagyipari kapitalizmus pedig megteremtette azt a dolgot, ami előtte szinte teljesen ismeretlen volt, illetve csak igen kevesek számára létezett: a választékot. Megjelent a bőséges kínálat, mindenből lehet válogatni, partnerből is. 200 évvel ezelőtt egy húszéves falusi fiatalember számára egy-két lehetséges feleség adódott (életkor, vagyon, vallás, stb. szempontok figyelembe vételével), ma már az általános iskolában is tucatnyi osztálytársnője van, a környezete élethossziglan tele van szabad partnerekkel.
Ide tartozik, hogy Stanislaw Lem a Summa technologiae c. scifijében már a hatvanas években megjósolta, hogy a jövőben a legnagyobb érték a fiatalság lesz. Ez mostanra megvalósult, a fiatalság legdominánsabb megnyilvánulása pedig a nemiség.
Mikszáth Fekete város-ának egyik negyven körüli hőse vallja be, hogy bizony számára (és hitvese számára) a szerelem már nem jelent semmit. Akkor ez volt az általános. 1910-es regény! Ma a promiszkuitás a norma, ezt lehet elítélni, de elfojtani nem. Hacsak nem jön az atomháború...

FAQlyás Menyét 2017.05.14. 10:45:09

@Durrell: De van erre valami okuk amihez kötik? Pl vallás, egészséggel összefüggő dolog, stb. Ha igen, mi az, tudod?

Trysumer 2017.05.14. 13:01:23

@ősbölény: egyáltalán nem értek veled egyet. Nem a nagyipari kapitalizmus (egyáltalán, mi az? a kapitalizmus jellemzője nem nagyipari hanem, hogy magántulajdonban van minden) teremtette meg a választékot a szexualitásban, ez teljesen értelmezhetetlen számomra. Továbbá párkeresési szempontból egy falusi fiatalnak ma ugyannyi (helyben lévő) lehetősége van, mint régen. Más kerdés, hogy a netes ismerkedés kibővítette a siker esélyét, de helyben... szerintem még rosszabb is.
Mindenesetre a megcsalásnak nevezett műfaj (ami mögött nyilván azért több van, mint egy egyszerű vágy a félrelépésre) nem datálható holmi gazdasági fordulóponthoz, arra semmilyen igény nem állítható ilyen indexekkel elő, persze ez az én véleményem, nem tudományosan bizonyított tény.

01234567 2017.05.14. 19:15:57

A megcsalás ösztön, és az egó. A hűség érzelem és a lélek. Ennyi.

2017.05.14. 22:59:05

@01234567: sot mi tobb nincs megcsalas csak hazugsag van de az kb mindenhol es mindenkiben

2017.05.14. 22:59:34

@ősbölény: erdekes hogy az irodalom es egyaltalan a muveszetek uzenetebol ki mit hall meg hogyan rendezi sajat ertekei alapjan sorba azokat ... amiket nagy muveltseggel itt leirsz szep romantikus es vegtelenul konzervativ ... kb minden pontjaba bele lehetne kotni akar szepirodalmi peldakkal tuzdelve is de nem szeretnek beleronditani ebbe a mar-mar festoi almodozasodba

2017.05.14. 22:59:46

@Burgermeister: az emberek sokszor onmaguk elleneben valasztanak es nem jo nekik

2017.05.14. 22:59:55

@Durrell: jo, akkor most mondjal olyat, aminek legalabb a fele igaz

2017.05.14. 23:00:03

@FAQlyás Menyét: igen ez engem is erdekelne: hogy lehet szex nelkul elni raadasul parban?!

2017.05.14. 23:00:14

@ősbölény: A megcsalás tényleg az újkor találmánya? Amikor előtte a házasságok többsége érdekből köttetett minden társadalmi rétegben, akkor nem volt megcsalás? Ez komoly? És kurvák sem voltak, meg bordélyházak? Én azt elhiszem, hogy több szexuális inger ér minket az utóbbi évszázadokban (bár voltak korok amikor még inkább elfogadott volt a szex), de az, hogy csak azért lépnek félre az emberek, mert unatkoznak, hát ez szerintem és ne sértődj meg egy hülye indok. Bár biztos ilyen embertípus is van….:-)))

2017.05.14. 23:00:22

@FAQlyás Menyét: Az egyik fél előző kapcsolataiban sosem élvezte a szexet, a másik csalódásokon, megcsalásokon (na! tudtam, hogy valahogy kapcsolódik az eredeti témához, nem véletlenül jutott eszembe) esett át, és hát közös összeborulásuk ezt hozta ki a helyzetből. Amúgy meg egymás előtt egyikük sem írt könyvet, egyiküknek sem volt kiállítása, most meg van. Most sem gondolom, hogy ez megszokott dolog lenne, és bár kulturáltan, mert végig barátok maradtunk, de azért nem tetszésemnek adtam hangot, mert hát a szex jó dolog, életszükséglet számomra, biztos nem tudnék egy ilyen kapcsolatot működtetni. Na de szerencsére nekem nem is kell. Adott probléma, más emberek, más válaszok, ennyi.

FAQlyás Menyét 2017.05.15. 07:26:28

Aha, köszi a választ!
Egyébként tapasztalataim szerint szex nélkül lehet élni (hogy érdemes -e az már más kérdés, az attól függ hogy kinek mennyire hiányzik), csak arra voltam kíváncsi hogy ők miért teszik párként.

2017.05.15. 10:04:41

@Scheibe: ezzel egyetértek, szépen leírtad te is, meg a forrás kommentelő is.

2017.05.15. 10:04:48

@korosde: tíz évet elkéstetek vele.. 40 felett drasztikusan csökkent a tesztoszteron és a nemi vágy az emberek TÖBBSÉGÉben. Nyilván kivételek vannak.

2017.05.15. 13:44:44

@Scheibe: Akkor csak őszintén a kedvedért: a korom per pillanat 38 évből áll, néha többnek, néha kevesebbnek érzem. Bölcsnek nem mondhatom magam, mivel ezt a jelzőt másoknak kellene rám aggatniuk, úgy lenne hiteles. Bízom benne, hogy kellő önismerettel rendelkező egyén vagyok, aki képes a szükséges változásokra, ám szilárd jellemmel rendelkezik. Hibázok rengeteget, olykor a fejemet a falba verném, máskor meg veregetem vállaimat, mert hát dicsérni is tudni kell. Remélem most már elégedett vagy.:-)

2017.05.15. 20:21:37

@korosde: swingerbe lehet menni szimplan csak nezelodni es/vagy kettesben dugni is es az meg izgalmasabb mint a beszamolokat olvasgatni szoval ha izgat a tema ne hagyd fog a feleseg kezet es dobjatok fel a szexualis eleteteket egy kicsit

2017.05.15. 20:22:01

@Durrell: na de a lenyeg lemaradt: te/ti mely "embertipus" vagytok? Aki erti, ha Boti bedobja a kozosbe Vandat, vagy sem?

2017.05.16. 11:05:24

@Scheibe: Azt hittem ez egyértelműen lejött. Természetesen semmi problémám azzal az életformával amit ők élnek, és bár én éltem azzal a szófordulattal, hogy "bedobta a közösbe Vandát", most már mégis sérti a fülemet, mert hát úgy helyes, bedobták egymást a közösbe.
Ettől függetlenül engem nem vonz ez az életforma, de érdekes olvasni róla.

Durrell (törölt) 2017.05.16. 16:16:51

@Scheibe: Egyszerű kérdés, a válasz még sem az, mivel itt gondolkodom mióta. Mert a pacalt sem szeretem, de hát azt megkóstoltam, aztán jött a véleménynyilvánítás. Azért a swinger nem olyan egyszerű dolog mint egy étel, amit simán félretolok. Szóval a válaszom annyi, hogy próbálok önismeretre hagyatkozni. Persze nem mondom, hogy nem izgalmas téma, és régen mi is beszéltünk róla, mindegyikünket egy hármas lehetősége vonzotta,de sosem tettünk ez ügyben semmit. Ennyi év távlatából tudom, hogy egy kapcsolat minősége hullámzó, ahogy benne a szexualitásé is, de mindig egymásra találtunk. Ettől függetlenül ki tudja, mit hoz a jövő? Lehet, hogy később úgy érezzük, pont erre van szükségünk. Szóval ismét megkövetem magam, nem „nem vonz”, hanem a most nem vonz, a pontos kifejezés.

2017.05.16. 19:33:09

@Durrell: csak mert olyan lelkiismeretesen válaszolsz és ez tetszik, meg vérszemet adott, (de hülye kifejezés), itt a következő kérdésem: miért nem vonz most? Milyennek látod/gondolod a swingert és mi az a külső-belső állapot, környezet, amiben jelenleg vagy és alakítottad ki ezt a véleményedet?

Durrell (törölt) 2017.05.17. 14:12:44

@Scheibe: Egyre erősödik bennem a gyanú, hogy te egy sikertelen swinger klub tulajdonos vagy, és ilyen „elkeseredett” módon szeretnéd növelni a látogatottságod (gyanútlan áldozatok erőteljes hittérítése), hogy megmenekülj a teljes csődtől

2017.05.18. 07:15:34

@Durrell: fraszt vagyok en klubtulaj, csak erdekelt volna az, hogy mi van amogott, hogy ha valaki nonstop itt log es erdekli, de megsem csinalja, de lephetunk tovabb

Polilili 2017.05.19. 08:56:28

Fú, hányszor megéltem, hogy valakihez vonzódok, de nem lehetek vele, mert van egy párom, akit szeretek. Mennyire frusztráló az ilyen!
Nagy megnyugvást hozott, amikor kiderült: létezik olyan, hogy poliamoria.
Nekem ez azt hozta, hogy ha valaki nagyon magával ragad, akkor vele megélhetem, amit meg szeretnék élni attól függetlenül, hogy mennyire szeretem a kedvesem. Mert nem szeretem őt kevésbé attól még, hogy más gyümölcs is ízlik

Durrell (törölt) 2017.05.19. 08:56:44

@Scheibe: Kedves vagy nagyon. Kérdezel én meg jól nevelten válaszolok, aztán meg kapom a kritikát, hogy "nonstop itt lóg". Ne aggódj/reménykedj azért nem dugom még a gázsütőbe a fejem. Előző kérdésedre is válaszoltam, nem tudom, hogy az írásom 3/4-e hová tűnt, de nem merengek rajta. Nincs harag, minden jót neked!

Amarigiel 2017.05.19. 17:14:45

@Durrell: mindig is lesz majd és jön egy ember akiben pont az hiányzik, tökéletes meg szuper, de pont az a pici nincsen meg benne, ezért elkezdi keresni egy másikban, és lehet megtalálja, de csak azt a picit, belőle meg az hiányzik ami otthon már van, ezért mindig visszatáncol hazai pályára. .... és kezdi előlről az egészet amikor már az otthoni unalmas és megszokott, jöhet a szwing :-)

egyet felejtenek el ...az elfogadás ami nem egyenlő a beletörődéssel, elfogadom úgy ahogy van, minden hibájával...mert szeretnem....

Amarigiel 2017.05.19. 17:14:54

ez is egy olyan "dolog" mint a könnyű drog, egy picit az elején, majd annyira rákattansz, hogy nem tudod és nem is akarod abba hagyni....
a dealer szándéka, hogy a user-t folyamatosan kiszolgálja....

ez egy fölé és alárendelt viszony, nem pedig egyenragu...

játék az egész, de nem biztos, hogy az irányított fél tisztában van azzal, hogy mi folyik körülötte...

Adriana Motta · http://www.swingerkonyv.hu/ 2017.05.19. 18:55:50

@ősbölény: Filozofikus hangulatomban vagyok, talán ezért "ragadtam pennát" a válaszhoz :) Honnan származtatjuk a civilizációt? Mert, hogy az őscivilizációk nem voltak monogámak! A fogyasztói társadalom (nevezhetjük nagyipari kapitalizmusnak is) valóban hozott változást: a nőket a családból, anyai szerepekből áthelyezte az anyagi javak termelése, a munka szektorába. Csak sajnos az otthonukba nem pótolta őket senki :(

Scheibe (törölt) 2017.05.19. 20:53:13

@Amarigiel: az elfogadas az ugyszeretemahogy van nem hianyokbol taplalkozik hanem a szeretet maga. Mitobb, a poliamoria sajatja is. Itt semmifele ellentmondas vagy ujjalmutogatas nincs es nem is lehet.

Scheibe (törölt) 2017.05.19. 20:53:20

@Durrell: a nonstop itt log arra utalt hogy erdekel a tema de tovabbra sem ertem miert csak olvasol rola

Scheibe (törölt) 2017.05.19. 20:53:28

@Amarigiel: minden dolgokra ra lehet kattani nemcsak a drogra vagy a swingerre a fuggosegi ala-folerendelt viszonyba keveredes alkati kerdes nem fugg a tematikatol a swingerben is vannak egyenlosegi jatekosok
süti beállítások módosítása