Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Menekülés a szex elől
2017. május 19. írta: Siklósi Vanda

Menekülés a szex elől


female-1820187_960_720.jpg

 Fotó: Pixabay

 

Egy kicsit késnek, de végre Adél és Milán is itt vannak már. Eddig is élénken figyeltük a klub vendégeit, de most öröm ül ki mindkettőnk arcára, amikor betoppannak a gyöngyös függönyön át a társalkodóba. Adél egy lezser, vékonyka, hosszú ujjú inget visel magán, alatta egy hétköznapi bugyit, melltartóval. Szabadkozik, hogy sietségükben otthon maradt a "fellépőruhája", rohantak, egyenesen a tetováló szalonból jöttek ide. Délután hívták, hogy mehet, és az inge alatt, a jobb vállán ott pihen már a lefóliázott friss minta.

Első, személyes találkozásunk velük, itt a klubban. Egy kicsit meglepődöm, mikor Adélt meglátom, mivel állítólag pár évvel idősebb csak nálam. A fotókon, amiket küldtek kimondottan izmos, sportos és fiatalos, csinos nő. Most, ahogy elnézem, egy kis csalódottság van bennem. Nem tudom, Botond mit gondol magában, de szerintem ő is meglepett velem együtt. Lángoló vörös hajtincsei kuszán esnek vállára, az inge fenekét takarja, lábán  papucs díszeleg, összességében nem látom azt a nőt, aki a fotókon mosolygott ránk. A kora is gyanús nekem. Az az érzésem, hogy mi most jól át lettünk verve! Milánon nem látok semmi különöset, ami mást mutatna, mint a képein. Ő rendben van! Na, semmi gond, nem a külső dönti el az ember személyiségét, de azért befolyásolja ;) 

A piros kanapékon foglalunk helyet, és valami kis italt veszünk magunkhoz. A társalgás mindannyiunk számára nagyon szórakoztató. A humor szinte mindenhol ott van, csak úgy röpködnek a levegőben. Főleg Milán és én vagyunk egymás poénjaira vevők. Adél mesél egy-két momentumot az életükről, a lányáról, a koráról. Egyszer ennyi, máskor annyi, összehasonlítva a lánya korával, megint más szám jön ki. Nem értem ezt....Most akkor hány éves? Tudom, nem lényeges, nem is ez a fő kérdés, csak ő beszél erről-arról, és ha egy picit számol az ember, mindjárt rájön, itt valami nem stimmel. Miért van erre szükség? Mármint arra, hogy az ember a korát vagy megmondja őszintén, vagy ha szégyelli, akkor ne mondjon semmit, és legalább ne beszéljen össze-vissza mindent! A lényeg, hogy összeraktuk a korukat. Milán körülbelül tíz évvel fiatalabb Adélnál, de nem látszik belőle semmi, mert egymáshoz "öregedtek". 

Megéheznek és vacsorázni mennek. Mi nem követjük őket, mert már túl vagyunk rajta, hiszen előbb érkeztünk, és első volt számunkra az étkező meglátogatása :)

Pár perc elteltével, egy piros ruhás lány kér engedélyt, hogy leülhessen közénk a puffra, és cigarettájával a kezében Bettiként mutatkozik be. Én a mosdóba megyek, magukra hagyva Őket. Mire visszajövök, a lány mellette ül, szorosan a bal oldalán, és én alig tudok helyet szorítani magamnak, hogy a jobbjára ülhessek. Szemmel láthatóan a lány vonzódik Botondhoz, és különösen nagy figyelmet fordít minden szavára, és én csak mosolygok magamban. Olyan érdekes, amikor az orrom előtt játszódik le egy ilyen jelenet, mint most is, amikor szinte hozzátapad a kanapén és messziről lerí róla, "ez a pasi nagyon bejön nekem". A lány párja Lázár is előkerül, és leül mellé a karfára. A pasi nem az esetem. Sem külsőre, sem pedig viselkedésre, amit pár másodperc alatt megállapítok róla. Nagyon nem jön be nekem! 

Adél és Milán ismét csatlakoznak a társaságunkhoz, és már hatan folytatjuk a beszélgetést.

 

girl-1848946_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Beszélgetést? Önfeledten csapkodjuk térdeinket a nevetéstől, és szinte hangosan fel-felhahotázunk egy-egy poén elhangzásakor. Lázár többször felpattan helyéről és eltűnik. Hol az étkező felé, de legtöbbször felmegy a lépcsőn az emeletre. Bettit ez mit sem érdekli, mintha nem is egy pár lennének, közömbösen reagál rá. Furcsa, hogy párja külön utakon jár, de ha a lánynak így is jó, akkor engem pláne nem fog érdekelni ! :)

Már éjfél is elmúlt, közel két órán át tartottuk edzésben nevetőizmainkat, amikor úgy dönt társaságunk, hogy fel kellene menni az emeletre. Menjünk – gondoljuk mi is Botonddal. Azonban egy reflex összehúzza a gyomromat, jelezvén, nem biztos, hogy én ezt akarom. Odasúgom Botondnak, hogy én Lázárral nem szeretnék közelebbi kapcsolatba kerülni, mert látom, hogy Betti viszont bejön neki. Nem az a férfi, aki megmozgatna bennem bármiféle vágyat, nem indítja be azt a bizonyos szikrát. Van ilyen! A pár egyik tagja igen, a másik nem jön be valamelyikünknek. Lesz ami lesz, felmegyünk a lépcsőn.

A legfelsőbb emeleten a buszmegállóval szemben van csak szabad hely. Botonddal a jobb szélén helyezkedünk el. Mellettünk Adél és Milán teríti le lepedőjét. Megkönnyebbülök, de pár perc múlva Betti és Lázár is csatlakozik a négyesünkhöz. Szerencsémre a másik oldalon foglalják el helyüket, és reménykedem, nem tudnak átnyúlkálni Milánon keresztül hozzám.

Botond Adélhoz közelít, csókolóznak, majd a nő combjai közé fúrja fejét. Milán pedig nekem esik, mint süket a csengőnek. Száját ajkaimra tapassza, és majdnem kiszívja belőlem a szuszt is. Borostája nem simogatja arcom, inkább, mint egy dörzspapír nyúzza le a bőrt róla. Kezd égni és egyre kellemetlenebbül érzem magam, pláne amikor a számba is beleharap. Na, szépen nézünk ki! Most fel fognak itt falni engem? Megúszom Milán „kannibalizmusát”, mert a lábaim közt próbál eljuttatni a csúcsra. A tempóján nem változtat semmit, nagy intenzitással és vehemenciával esik nekem ott lent is. Tudom, nem lesz ennek jó vége, és már alig várom, hogy belefáradjon műveletébe. Nem is értem magam, miért nem szólok neki, hogy hagyja már abba! Miért tűröm ezt? Tiszta hülye vagyok!

Pár pillanat múlva Milán magamra hagy, és Adélhoz bújik. Botond azonnal visszatér hozzám, és végre magamhoz ölelhetem őt.

 – Gyere, most menjünk le! – súgja a fülembe és már szedi is fel alólunk a lepedőnket, törölközőinket.

 – Most? Nagyon jó ötlet! – válaszolom és megörülök, hogy végre vége ennek a gyors, összecsapott, nem is tudom, minek nevezzem dolognak….

Lemegyünk a lépcsőn, és egy italt kérünk magunknak, hogy nyugodtan átbeszéljük az elmúlt negyed óra történéseit. Látta, amikor Milán nekem esett, de azt gondolta, nagylány vagyok már és tudok magamra vigyázni ilyen helyzetben. Adél sem volt szórakoztató partner számára, hiszen mozdulatlanul feküdt, mint egy fadarab, miközben a punciját próbálta izgatni a nyelvével. Semmi reakciója nem volt, meg sem szólalt, nem mozdult, egyszóval „fapina” volt.

 

sexy-2296326_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Kibeszéljük ideiglenes partnereinket, miközben nagyon örülök annak, hogy már nem kell Lázártól sem tartanom. Fél óra múlva látjuk őt lerohanni a lépcsőn és idegesen matat a szekrényében, majd újra felmegy. Kriszta követi, de láthatóan nincs mosoly az arcán. Mi lehet a baj?

Lázár továbbra is rohangál megszállottan az emelet és a szekrénye között.. Botonddal összenézünk, és megállapítjuk, hogy tényleg szerencsés volt lejönnünk. Pár perc múlva Kriszta beavat minket, miért dühös annyira. Lázár elhagyta fent az okosóráját, melyet csak a telefonjával tud megtalálni, mivel az összeköttetésben van egymással. Telefont pedig köztudott, hogy TILOS már lent is használni, nemhogy felvinni az emeletre! Egyáltalán, minek viseli a klubban hiper-szuper óráját? Szóval, örülünk, hogy ebből is kimaradtunk. :P

Hogyan is szól az egyik swinger alapszabály?

 

"Mindent szabad, de semmi sem kötelező!"

 

Most bizony jól döntöttünk!

 

Vanda

 

FONTOSAmennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

 

Ne maradj le semmiről! Köves minket ITT a Facebook-on!

 

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

A bejegyzés trackback címe:

http://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr2012505637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Scheibe 2017.05.19. 21:07:05

Ez de kínos. Meg olvasni is. Sokkal elobb ki kellett volna szallnotok. Sot. El se kellett volna kezdeni. Ilyen siralmas helyzetek minden verzioban meg a szimpla hetkoznapi 1ff-1no felallasnal is elofordulnak. Kb 30 ev folott mar van annyi tapasztalata mindenkinek, hogy az ilyenekbe mar nem megy bele. Plane, ha swinger.

ymel 2017.05.20. 04:45:49

Asszem kinottem ebbol. Ez a svunger egy szar vilag, es meg nemi betegseget is vihetsz haza a megtorzult gondolkodas melle

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2017.05.20. 09:43:37

Ez tényleg kínos. Az ember sok dologgal van úgy hogy kíváncsi , izgatja, ki akarja próbálni. Az hogy a nőmet más hapsi dugja, bennem soha fel sem merült. A gruppen, homok úgyszintén nem érdekel. De kipróbáltam az anált, meg a két nőt is. Mindkettő csalódás volt. Aztán kinő ezekből az ember, ha volt elég nője. Aki meg egy nővel éli le az életét, az örökké bánni fogja mennyi mindent nem élt át.

2017.05.20. 11:05:29

@Scheibe: Hú de kemény vagy ebben a kommentben, jól odamondasz nekik, kioktatsz... "pláne szvingertől... nem ezt a lúzer viselkedést várjuk el" .
A posztolókban azt becsülöm, hogy a ballépéseiket is felvállalva tudósítanak az életükről. Hogy nem akarnak állandóan a győztes hamis szerepében tetszelegni. Emberek vagyunk, hibázunk, tétovák vagyunk, vissza-vissza esünk a hibáinkba. Ettől lesz valami hiteles és emberi. Számomra legalábbis.

Scheibe 2017.05.20. 11:05:34

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: pontosan, kell a sok ilyen-olyan elmeny igen s egy ido utan mar csak az unikum erdekli az embert

Lady Scarlett 2017.05.20. 12:10:48

Ezt nem értem. Régóta csináljátok, tapasztalt swingerezők vagytok. Miért mentetek ebbe egyáltalán bele? Ebbe bele sem kellett volna menni. Ha egyikőtöknek nem gyerebe a szitu, miért csináljátok?

Lady Scarlett 2017.05.20. 12:10:53

Szerintem most kéne pár hónap vagy év szünetet tartanotok. Ki kéne próbálni hogy egyáltalán működik e köztetek az oldfashion kapcsolat. Vanda szerintem kezdesz besokallni. Csak gondolkodj rajta. Nem bántásként mondom.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.05.20. 15:32:49

@Lady Scarlett:
Ez a történetünk elég régi - több mint két éves -, és a klubos élményeink legelején tartottunk. Nem éltük meg tragédiának, hiszen régen nevettünk annyit, mint ezen az éjszakán, de az a bizonyos kémia nem működött.

Olyannyira nem sokallt be Vanda, hogy két napja ezen a helyszínen is szerepeltünk egy filmforgatásban. Még mielőtt valaki félreértené, nem pornó filmről beszélek, hanem a spektrum megrendelésére készül egy dokumentumfilm sorozat.

Scheibe (törölt) 2017.05.20. 21:42:14

@Kulics: pedig a tobbi hozzaszolo is erre utal: vannak hibak, amiket egy ido utan nem illik elkovezni azaz ciki ... amit a poszter itt leir, az ciki kulonosen hogy szex teren egy swinger meg rutinosabb es tapasztaltabb mint egy mezei versenyzo ha valakinek nekik meg jobban kellett volna latniuk hogy mi az a helyzet ami szinten aluli ami vallalhatatlan es a nagysagukat nem emeli hogy le merik irni itt az oszinteseg jegyeben teszem hozza nem varunk el tokeletesseget plane nem a nonstop sikerek beszamoloit egyszeruen csak tobbed magammal is kitesszuk itt a tablat: Kedves Boti es Vanda, ez a story sajnos rontja az imazsotokat.

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2017.05.21. 08:24:38

Csak fogom a fejem és nem tudom, hosszan írjak vagy semmit.
Véletlen sem Vandában vagy Botondban látom a problémát, hiszen ők feldolgozták, volt egy kellemes estéjük vacsorával, társasággal, de szex nélkül.
Nyitottak voltak és csak addig mentek el, amíg jól esett, és ez a legfontosabb a swingerben.
Sajnos sokan sem a szituációt, sem magukat nem ismerik (eléggé)! Tudom, mennyien ragadnának benne egy ilyen szituációban, mert nem vállalnák fel, hogy kilépnek. És azt is, hogy mennyien hagynak ki nagyszerű élményeket, mert túl nagy elvárásokkal szállnak be, a tökéletest keresik.

Vanda és Botond, puszi nektek, talán majd személyesen folyttjuk megint a pultnál :D

2017.05.21. 09:26:26

@Scheibe: most persze az a kérdés, hogy imázst akanak-e építeni. Amúgy ha historikusan nézzük akkor persze igazad van: a jó/rossz tapasztalatok beépítése egy fontos dolog az életben és jó esetben nem követjük el a már meghaladott hibáinkat.

Scheibe (törölt) 2017.05.21. 11:52:43

@Sani: szerintem is jó, hogy kiszálltak, ehhez is kell rutin, és jó, hogy meg is írják, üdvözlöm azt a törekvésüket, hogy pro és contra mindet megírnak a szwingerről. De! Amit itt leírnak, az a korukra rutinjukra tekintettel ciki, itt már nem kellett volna eljutniuk az orálig sem, egyáltalán semmilyen tesit érintkezésig. A nyitottságuk is szuper, a swinger alapja, de szerintem nehéz azzal vitába szállni, hogy vannak hibák, helyzetek, amikbe egy idő után már kínos újra belekeveredni. Vanda is írja, nem érti, miért hagyja. Hát én sem értem. Én csak ennyit szerettem volna kifejezni.

Scheibe (törölt) 2017.05.21. 11:52:46

@Sani: És az, hogy volt egy kellemes, vidám vacsora- és társaságélményük a klubban, az tök más lapra tartozik. A szex része az, ami végtelenül kínos.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.05.21. 12:27:19

@Sani:
" személyesen folyttjuk megint a pultnál :D" Ismerjük egymást személyesen?

Adriana Motta · http://www.swingerkonyv.hu/ 2017.05.21. 12:59:17

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "kinő ezekből az ember, ha volt elég nője. Aki meg egy nővel éli le az életét, az örökké bánni fogja mennyi mindent nem élt át. - " Miii van? Te lennél ez egyik rossz életű "üzlettárs" Botondék előző blogjából?? (swingerpar.blog.hu/2017/05/12/a_szerelmi_elet_hazug_igazsagai) "a nőmet más hapsi dugja" - Bocs, én házassági anyakönyvet írtam a XXI. században és nem birtoklevelet a középkorban!!

Lady Scarlett 2017.05.21. 16:28:13

@Siklósi Botond: Ez nem derült ki a posztból. Korrekt akkor lett volna,ha úgy kezdi hogy "anno domini amikor még kezdő swingeresek voltunk".... Valamint úgy fejezi be, hogy "de sokat nevettünk ezen az eseten ketten közösen" és máris teljes mértékben érthető. De ezek nélkül teljesen más üzenet jött le a posztból.
A kérdés az hogy ez tudatos volt vagy véletlen?

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.05.21. 16:36:08

@Lady Scarlett:
A posztjainkat jelenidőben írjuk és valóban legalább utalnunk kellett volna arra, hogy ez a sztori jóval több, mint két éves. Ritkán nyúlunk ennyire vissza és talán legyen annyi mentségünkre, ez a hetünk extra sűrűre sikerült. Nem volt tudatos és még véletlenül sem szeretnénk senkit megtéveszteni.

tüncikebuncike 2017.05.22. 07:24:40

Kedves Vandikám ( M) és Botikám (F) ( teljes nevet csak nem irnék már ki csak tudjátok ) nem kéne lehet ezt a swingeres blogot erőltetni. főleg hogy nőként más ha kinyalnak és megujjaznak mintha te azt le szeretnéd irni vagy godnolod. ( ugye két férfiember irja a blogot )És elég gáz hogy én tők béna hátszél nélküli fan erre rájövök.

Szoval lehet hogy nem kellene erőltetni a kamu blogot főleg ilyen csodálatos témával. M....i inkább nevelje a kölykeit lehet hogy nagyobb bajban lesznek( főleg ha apuka ilyen szinten nem tudja hogy nő vagy férfi. ) hamarosan mintha itt veri ki magának :D Félre ne értsd engem nem zavar hogy nem tudja Vandát iro szépség hogy férfi vag nő mert ezt mindenki maga dönti el, e amig nem kerül oda.

Ja és egy tipp biztosan nagyobb az élvezet ha ki is kötözitek az illetőt. Megsugom M....i lánya járhat igy hogy kiirják az összes rejtett álmát ajánlom hogy a csoda blogot az előre megszerkesztett kiidőzitett posztokkal hát vagy tegyétek jobbá vagy off.

Nyalásnál nem igy reagál egy nő csak szolok, Azért a női orgazmusnak több válfajtája van. VAgyis sokkal több mint gondolnátok. Esetleg tudok porno oldalakat is ajánlani. Mert tul steril a blog.
Tudom hogy moderálás után jelenne meg amit irok és nem fog. De akinek szol remélem hogy megkapta az üzenetet.

Amugy azt a sztorit sztorzgatnám el amikor a ajzoszert/faszomtudjamit raktatok valaki italába az is vicces volt eléggé. Jasmine volt a lány asszem.

és tudjuk hogy a hosszabb farku uriember ( ez egy swinger blog ugye? ( ugye ide lehet ilyet is irni ) meg tetszik impresszálva lenni a fehér port erőteljes mértékben magába erőltető vékony leszbi barinődtől

Szoval kedves Vanda és Boti ha nyalásrol irtok előtte olvassatok szakirodalmat, ha dugásrol akkor is. Ha meg esetleg át akarnátok a blogot olyanná tenni hogy látott már nőt nos akkor akár segithetek is. Amugy egy normális nőnek a péniszszopogatás is tök nagy élvezet. Irnám hogy megmutatnám de ugye én hendikeppel nem indulhatok ( bár reméljük fordul a kocka )

vanda eléggé nem élvezi. ezt a nyali fali szopi témát.

szoval jo blog átrendezést vagy mit. :)
Amugy végülis M ha nem fél hogy leharapom neki akár találkozhatnánk is.
Akkor megmutatnám hogy mi az hogy jo szopás és nyalás :D

üdv : ahosszabik farku rémálma

Vittoria Amante 2017.05.22. 08:27:00

@tüncikebuncike: Már ne is haragudj,de ez az évszázad vicce...hogy két férfi írja a blogot,M és F.....és hogy te erre magadtól rájöttél hátszél nélkül ez fantasztikus...
De fel kell homályosítsalak,hogy Vanda ízig vérig nő,nem is akármilyen....
Szexeltem velük,ès kepzeld nincs farka Vandának...se hosszabb,se rövidebb....
Most lehet csalódást okoztam...
Vagy valami nagyon félrement

neb 2017.05.22. 13:00:31

Sziasztok!
Az árnyoldalakat is leírhatnátok, a pofátlan embereket akiket ki kell dobni, rászólni keményen, a hisztis nőket, féltékenykedőket , vagy ti ilyet nem tapasztaltatok?
Üdv!

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.05.22. 13:03:26

@neb:
Szia!
Írtunk már az árnyoldalakról is, és ha kedvet kapnál az összes posztunk elolvasásához, itt megteheted: swingerpar.blog.hu/2017/05/22/osszes_posztunk_egy_helyen

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2017.05.26. 12:02:42

@Siklósi Botond: Sziasztok! Összefutottunk a TikTakban a bárpultnál. Remélem lesz még rá alkalom. Beszélgetni érdekesebb, mint blogot olvasni. :)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.05.26. 12:08:12

@Sani:
Szia! Igazad lehet, de nem tudjuk ki vagy. Segítenél?