Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A swINGER fagyi is visszanyalhat?
2017. július 14. írta: Siklósi Botond

A swINGER fagyi is visszanyalhat?

 
lead-man-sun-sunglasses-160426_1.jpeg

Fotó: Pexels

 

Azért kezdtem írni ezt a blogot, mert szerettem volna az életformánkat reálisan bemutatni. Talán célomat el is értem, hiszen Vandával a lelki folyamatokat, az érzelmi hátteret is őszintén bemutatjuk, legyen az bármennyire kellemes, vagy kellemetlen. 

A napokban egy fiatal párral beszélgettünk, és elhangzott egy mondatuk, amely ennek a posztnak a megírására ösztönzött. Tulajdonképen mér régen meg kellett volna írnom.

Nem fogom szó szerint idézni, de azért a lényeget mindjárt elmondom. Az első, és eddig egyetlen klubos élményükről meséltek, ahol a férj a megismert páros hölgy tagjával elment közösen zuhanyozni. Nem is lenne ez önmagában probléma, viszont amikor visszatértek párjaikhoz, a következő kép fogadta őket. A magára maradt feleség és a másik férj a szexhinta nyújtotta örömöket önfeledten és hangosan élvezte.

Beszélgetőpartnereink férfi tagjában ez a kellemetlen élmény mély nyomott hagyott. Nincs mutogatás vagy elfordulás, csak egyszerűen maga az érzés nem jó neki.


Nem gondolom, hogy bárkit is szabadna ezért hibáztatni, és nem is fogom ezt tenni. Inkább elmondom a véleményem, kiemelem azokat a számomra fontos gondolatokat, amivel talán sikerülhet másoknak segítséget nyújtani, hogy az ilyen "lélekromboló" vagy inkább úgy fogalmazom, lelket nem igazán építő szituációkat elkerüljük.

Elsőnek azt szeretném kiemelni, mi nem swinger klubban kezdtünk ezzel az életformával ismerkedni. Lassú tempóval lépegettünk ebbe a világba. Nem volt mentorunk - aki segített volna tanácsaival -, sem ilyen jellegű tapasztalatunk. De még hasonló tartalommal bíró közösségi oldalakat sem találtunk.

A videómegosztók csak a vad dugásokat mutatta és ezt mutatja a mai napig, viszont a dolog érzelmi, illetve gondolati világára egyáltalán nem tér ki. Félelemmel gondoltunk arra, hogy ne sérüljünk, még véletlenül se tegyünk olyat, amivel egymásnak fájdalmat okozunk, esetleg megmérgezzük párkapcsolatunkat.

Lehet, hogy ebből a szempontból nagyon szerencsések vagyunk, pedig a vágyaink nagyon dolgoztak bennünk. Azt gondolom ez nekünk megfelelő, lassú folyamat volt. Az első posztjainkban ezeket az információkat már megírtam, és nem is fogom magamat ismételni. Viszont muszáj érzékeltetnem, hogy a gyermek sem magasugrással kezdi első lépéseit. 

Azt, hogy Vandát mással lássam szexelni, hogy tudjak önfeledten másik nővel kacérkodni, szeretkezni, sokszor kellett fejben lejátszanom, és elfogadnom ezt az új helyzetet . Hetekről, hónapokról beszélek. Amennyiben nem ezt tesszük, ma nem olvasod ezeket a sorokat. Miért? Azért, mert az előbbi érési folyamatunk nélkül annyira sérülhettünk volna, hogy az első többszereplős szexélményünket követően a swingerek népes táborát ma biztosan nem erősítenénk.

 

pexels-photo-289237.jpeg

Fotó: Pexels

 

Szeretném még annyival kiegészíteni, hogy ez az időszak életünk egyik legizgalmasabb szakasza volt. Ez egy igazi önismereti projekt, és már ezért megérte belevágnunk. Kinyíltunk először magunknak, tükröt tartottunk egymás elé, bátran megosztottuk vágyainkat és gondolatainkat. 

Az őszinte lélek megnyugszik, egyfajta feloldásra talál.

Talán nem túlzás, ha azt mondom, újjászületési folyamaton mentünk keresztül. Egymás felé érzett szerelmünk és szeretetünk most is bennünk él, és talán ez tette érzéseinket halhatatlanná. 

A szex mindig jól működött köztünk, de ez az önismereti folyamat, és a szabad lélek szárnyalása szenvedélyesebbé tett minket. Ennek soha nincs vége, kísérletezőek lettünk, kreatívak, és rendkívül kíváncsiak. Kialakult és megerősödött bennünk egy speciális igény, együtt akartuk megélni vágyainkat. 

Ez egy varázslatos időszak, és ha kacérkodtok a gondolattal, hogy belekóstoltok életformánkba , ezeket a heteket, és hónapokat ne vegyétek el magatoktól. 

Persze lehetnek olyanok is, akik ezt sz időszakot kihagyják, mert számukra felesleges ezeket a köröket megfutniuk, egyszerűen ők másképp működnek.


Most viszont egy kicsit beszéljünk az ingerekről.

Azért, hogy megértsd gondolataimat, megkérdezem tőled, milyen hatással van rád a pornófilm? Számodra tetszetős jelenetre gondolj, például amikor egy lány a másik punciját nyelvével érzékien érinti, és az sóhajtozva egy pillanatra megrezzen, szájába harapva várja a folytatást...

Megvan? A farok keményedik, a punci nedvesedik, és elindulnak ezek a kellemes érzések. MI történik a swinger magán partikon, illetve a swinger klubokban? Ezeket a folyamatokat láthatod, hallhatod, érezheted a valóságban. Viszont összehasonlíthatatlan a két dolog, mert a klubban szó szerint kézzelfogható a látvány, magával ragad, mint egy örvény, és olyan eufórikus állapotba kerülsz, amelyről még álmodban sem gondoltál.

Ez önmagában egy nagyon kellemes érzés, viszont lehet ennek is egy sajnálatos következménye. Nem fogod elhinni, mire gondolok, vagy talán mégis? 

Az asszony soha nem élvezte úgy a szexet, mint a klubban!

De hogy ne legyünk igazságtalanok, megmutatok egy másik gondolatot is.

Bezzeg nekem évek óta nem imponált ennyire a férjem, talán még soha nem akart így meghódítani!

Miért alakulhatnak ki ilyen gondolatok a fejekben? Azért, mert nem mindenki van tisztába azzal, hogy ezeken a rendezvényeken olyan mennyiségű inger éri a résztvevőket, hogy néhányukat leblokkol, de a többséget felpörgeti. Ezért fordulhat elő, hogy az asszony akkorát élvez, mint még soha - itt attól sem kell tartania, hogy a gyerekek felébrednek -, és az is előfordulhat, hogy a férjed flörtölő arcát újra látod egy másik nő társaságában. 

 

pexels-photo-343717.jpeg

Fotó: Pexels

 

Én már többször leírtam - és ezért ne gondolj alfa hímnek -, de klubban sokkal nehezebben élvezek el, mint otthon. Rám ilyen hatással van ez a giga mennyiségű inger. 


Végére hagytam még egy nagyon fontos gondolatot. A swinger rendezvények vágyakról, és azok megéléséről szólnak. Hedonisták vagyunk, de ettől függetlenül néhányan nem tudják ezt úgy kezelni, ahogy kellene. Nem tudom hány nővel szexeltem az utóbbi több, mint három évben, de az biztos, mind kedvemre valóak voltak. Viszont nem érintette meg egyik sem a szívemet, mert szerelmet soha sem kerestem.

Az összes partneremmel szimpatizáltam, mindenkit elfogadtam, és a lehető legnagyobb tisztelettel gondolok most is rájuk. A többszereplős szex az életünk nagyon kicsi szeletét képezi, hiszen nem naponta, de még nem is hetente éljük meg ezt a közös szexuális élményt. 

Eddig háromszor történt meg, hogy Vanda felé férfiak érzelmeket  tápláltak. Én egy kicsit zárkózottabb típus vagyok - ezen a kijelentésemen most lehet meglepődtél -, Vanda viszont nyitottabb, de a kezdeti naivitása lassan eltűnik. Ezt a nyitottságát néhányan rosszul értelmezték. Ezzel nincs mit tennünk, de muszáj volt leírnom. 

Remélem Te is látod, ez az életforma is tartogat veszélyeket. Ne dőlj be azoknak a posztoknak vagy könyveknek, melyek csak jót és a szépet mutatják! Hétköznapi emberek alkotják ezt a különleges közösséget, éppen ezért nem szabad azt gondolni, hogy itt mindig minden rózsaszín.

Ez az életforma nagyszerűen illeszthető stabil párkapcsolatokhoz, és olyan emberekhez, akik folyamatosan képesek korrigálni önmagukat. 

A nagybetűs életben is a fagyi néha visszanyal, mégis továbbmegyünk, mert ilyen az élet. De néha érdemes a dolgokat végiggondolni, akár aprólékosan is 

TÖVIRŐL-HEGYIRE.

 

Botond 

 

FONTOSAmennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

 

Ne maradj le semmiről! Köves minket ITT a Facebook-on!

 

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed.

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr3412658861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.07.14. 18:14:03

Vannak olyan kapcsolatok, hogy mélyebbek az érzelmek, és mélyebb a kapcsolat hogy egy harmadikat is befogadjanak magunk közé.
Ismerek én is ilyan csajszit pont a napokban mesélte el hogy az élete legrosszabb döntése volt egy édes hármas.
És én is ismerek olyan hapsit, hogyha realizálodna köztünk bármi is akkor nem jutna eszembe hogy harmadik után kutassak ( és ez nem prüdség csak tudom hogy szeret annyira hogy beledöglene ha mással látna, meg amikor mással látott. )
Ez a sztori ez a swinger a szexualitás-vágyakozás-tisztelet- mit akar vagy mit nem a másik történetén halad.
Egy biztos, hogy harmadiknak kb bárki befogadna engem is.
Amugy a visszanyalt fagyit mire irtad, mert az nem derült ki?

Kivülről én a Vandás kapcsolatotokat egy mély érzésekre és élményekre épitett kapcsolatnak látom. ( elfojtások lehetnek és nyilván nektek belefér ez az életforma. ) Bár én sokszor látom benne Botondot a kisfiut aki igazából mindent megkapott az élettől helyzetben van. Nekem ( már bocsi mindig az jön le) hogy Botond valahogy a gyereki éned nem biztos hogy ezt akarta. És nyilván a sérüléseiden keresztül ez a swinger dolog is egy jo opcio.
Vandánál meg a kislányt aki nem biztos hogy akarta ezt de élvezi de valahol "bünös dolognak éli meg " az egészet. (ezt onnan veszem hogy egyszer nem volt egy igazi élménydus beirás, amiben azt érezném hogy élvezi igazából. ) persze lehet hogy élvezi, nyilván mint a pornot stb, meg van egy szenvedély mindenkiben. De a frusztrácio néha átjön. ( bocs ez öszinte volt. )

Azért azt se idealizáld Botond hogy minden swinger egy nagy szerelmi együttlét. Nyilván ha tudatosan 30-an eljártok csoportosan oda stb verzioba az biztos hogy ezt okozza az érzést. De ha nincsen "összeszokott banda" akkor igazábol ez a varázs is más.

Ha nem tudsz vagy lassabban elmenni az a saját belső féléelmeidet mutatja. Lehet hogy a kis Botond belül nem is ezt akarta? ( nem provokácionak irtam de kb nekem ez jött le most.
Nyilván a kis Botond a hagyományos apa anya- lesz majd párom családom büvkörében nőtt fel és valahogy nyilván a swinger dolog az egy "uj " esemény az életetekben.

Igaz nekem ez a blog azt hozta hogy olvasom hogy mindig rájövök hogy egy prüd picsa vagyok( hozzátok képest) és a hagyományos felállás sokkal boldogabbá tesz. Én ugye pszicho oldalrol olvasom a blogot és fogom olvasni is.

Amugy a fagyit meg dobd a péniszedre Botond aztán Vanda lenyalja most igy a melegben tuti jo foglalatosság :D

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.07.14. 22:14:53

@Bellocska:
Jó szokásodhoz híven elsők között, vagy elsőnek kommenteled posztjainkat. Érdekes eszmefuttatásaid vannak, és maradjunk annyiban, hogy hagyunk téged - és persze másokat is - elméleteket gyártani.

Megtisztelő a figyelmed, és soraidban tiszteletet érzek, még akkor is, ha esetleg némelyik gondolatodat provokatívnak is vehetném.

Amennyiben így érzed jól magadat, akkor maradj ilyen, és oszd meg velünk későbbiekben is gondolataidat. Mondjuk arra azért nagyon kíváncsi lennék, hogy egy személyes találkozás alkalmával mit mondanál nekünk, és hogyan viselkednél?

Ezt írtad: "Azért azt se idealizáld Botond hogy minden swinger egy nagy szerelmi együttlét. " Idéznéd ebből a posztomból ahol ezt tettem?

2017.07.15. 08:15:55

@Siklósi Botond:

Idézek posztodbol ahol ennek véltem : "Ez egy varázslatos időszak, és ha kacérkodtok a gondolattal, hogy belekóstoltok életformánkba , ezeket a heteket, és hónapokat ne vegyétek el magatoktól"
"Viszont összehasonlíthatatlan a két dolog, mert a klubban szó szerint kézzelfogható a látvány, magával ragad, mint egy örvény, és olyan eufórikus állapotba kerülsz, amelyről még álmodban sem gondoltál

Ez önmagában egy nagyon kellemes érzés, viszont lehet ennek is egy sajnálatos következménye. Nem fogod elhinni, mire gondolok, vagy talán mégis? " ezek voltak a részek.

Ja én tisztellek titeket nekem ezzel nem volt bajom, igazából ha a migrénes fejfájásom nem kinzott volna a komment megirásakor akkor lehet hogy nyügtelenebb kommentet kaptatok.

Azért köszi hogy nem teszel tiltolistára mert a kommentem picit másabb mint az átlag nőké. A provokativ stilus sajnos az ikertesomtól tanultam, meg valami mögé nekem is el kell bujni a hullámos hétköznapokban. ( Ezzel akit kell szerencsére távol is tartom magamtol )

Nagyon cuki vagy de szerintem személyes találkozora Te nem tudom hogy vágynál-e ( elég limitált mennyiségü ember visel el :)) főleg amiota visszajöttem a halálból és a saját haláltusámat végigéltem. ( "mennyei volt" )

Amugy Nekem ami tetszik hogy mennyire szereted Vandát és hogy mennyire tiszteled ez tök átjön de ezt irtam is. Meg irigyekedek a hosszu párkapcsolatok miatt, hogy társai vagytok egymásnak meg joban rosszban élvezetben. ( nekem sajnos erről le kellett mondanom ....mármint a hosszu nagy bonyolult szerelemről )

na de ez a ti blogotok a ti kiséletetekkel. Az hogy a kis gyereki énedet belétek látom az saját hozadék. Lehet hogy a kis Botiis a lego épités közben vagy a homokvárnál a Balcsinál erre vágyott. A lényeg hogy boldog vagy, boldogok vagytok.

A mailemre meg nem válaszoltál amugy....holnap meg megyünk celebeskedni igy joéjt :D

Demokrata Hungarofil 2017.07.15. 08:15:59

Nem voltam swingerben, de sokat hallottam róla olyan nőktől, akik gyakran jártak oda ill. leveleztem olyannal, akinek ez volt a legnagyobb öröme az életben...A férfiak és a nők is imádnak hódítani, imádják a szexet. A természet ( a Jóisten) úgy alkotta meg a női testet, hogy az a férfi számára folyamatosan ingerlő, szexuális felhívás, sőt követelés! - Tudom, hogy ugyanezt érzik a nők is a férfiak közelében...Évmilliókon keresztül poligámok voltunk, mint az emlős állatok döntő többsége. ...

odamondó 2017.07.15. 15:18:12

Egy párkapcsolat sohasem egyenlő. Vannak szerepek. A swingerezést is 2 ember közül valakinek fel kell hoznia először. Ez nem történik csak úgy meg. És akkor lehet azon gondolkodni ez miért történt. Miért ment bele a 2. személy stbstb.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.07.15. 15:55:35

@Bellocska:
Akkor először kezdem a - szerinted - swingert, mint egy nagy szerelmi együttlét idealizáló idézeteim felsorolását, és értelmezését.

"Ez egy varázslatos időszak, és ha kacérkodtok a gondolattal, hogy belekóstoltok életformánkba , ezeket a heteket, és hónapokat ne vegyétek el magatoktól" - Arról az időszakról beszélek, ami a személyes találkozásokat megelőzi. Ez egy közös titok, és például az intim fotók készítése is elvarázsolt minket.

"Viszont összehasonlíthatatlan a két dolog, mert a klubban szó szerint kézzelfogható a látvány, magával ragad, mint egy örvény, és olyan eufórikus állapotba kerülsz, amelyről még álmodban sem gondoltál

Ez önmagában egy nagyon kellemes érzés, viszont lehet ennek is egy sajnálatos következménye. Nem fogod elhinni, mire gondolok, vagy talán mégis?" - Itt az ingerekről beszélek, ami a látogatókat éri a klubokban. Ez főleg az első alkalommal lehet sokkoló. Ezt igazán azok értik, akkor voltak már ilyen helyzetben.

Azt gondolom, hogy ez a posztom pontosan arról szól, hogy nem idealizálom a swinger életformát, és bizony történhetnek nem várt események. Erre írtam a címben, hogy a fagyi is visszanyalhat.

Csak hogy világos legyek. Te mit szólnál ahhoz, ha azt látnád, hogy a párod egy másik nőnek úgy igyekszik imponálni, ahogy neked régebben, vagy akár még jobban? Biztosan jól élnéd meg? Persze ez csak egy példa, de erre értettem, hogy a fagyi is visszanyalhat, akár történhetnek olyan szituációk, amelyekre önmagad reakcióit sem ismered, csak ott, abban a helyzetben bukkan fel benned.

Örülök, hogy átmegy a posztokon keresztül kettőnk kötődése és szilárd kapcsolata. Ez nem a swingernek köszönhető, mert első perctől kezdve így érzünk egymás felé, de sok értéket tett hozzá.

Nem értettem milyen mail-ről beszélsz, aztán rájöttem, mert megtaláltam a SPAM listában. Nem ígérem, hogy azonnal válaszolunk, ráadásul hétfőn reggel barátokkal néhány napra a Balaton déli partján múlatjuk az időt, de kis türelmet kérek, és menni fog a válasz.

Bellocska (törölt) 2017.07.15. 16:09:15

@Siklósi Botond: Meg az kreativ is hogy huh intim fotok mit szolnak mások, intim vidit is csináltatok magatokról egyébként. ?

De ha már lehet kérdezni előszőr miért jutott eszedbe az hogy swinger? eleve még Vanda előtt vágytál rá? vagy meséltek róla? vagy ahogy együtt voltatok rájöttél hogy vele ezt is közösen meg tudnád élni és működne igy is a kapcsolatotok?
Neked nem volt olyan ( tedd a szivedet a kezedre) amikor azért picit féltetted vagy fájt vagy bármi volt ami nem esett jol hogy a másikkal történik. ?

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.07.15. 16:12:21

@Bellocska:
Remélhetőleg pár napon belül lesz egy újságcikk, ahol ezekre a kérdésekre megtalálod a választ. A Facebook-os oldalunkon olvashatják majd az olvasóink.

Bellocska (törölt) 2017.07.15. 16:52:40

@Siklósi Botond:"Csak hogy világos legyek. Te mit szólnál ahhoz, ha azt látnád, hogy a párod egy másik nőnek úgy igyekszik imponálni, ahogy neked régebben, vagy akár még jobban? Biztosan jól élnéd meg? Persze ez csak egy példa, de erre értettem, hogy a fagyi is visszanyalhat, akár történhetnek olyan szituációk, amelyekre önmagad reakcióit sem ismered, csak ott, abban a helyzetben bukkan fel benned." - ezen átmentem sajna szar volt bevallom őszintén. Viszont az a baj, hogy nálunk abba csapott át hogy én kezdtem úgy más pasikra nyomulni és ez nem volt túl jo ötlet mert sértődés lett belőle. Azért kérdezem mert nálunk az én Emberem ezt nagyon nem viseli el. ( flőrt címén sem )

"Nem ígérem, hogy azonnal válaszolunk, ráadásul hétfőn reggel barátokkal néhány napra a Balaton déli partján múlatjuk az időt, " hétfőtől néhány napig ? vagy vagy hétfőn a Balcsi déli partján fogjuk az időt múlatni. ( bocsi a nyelvhitler kijött belőlem :D lényeg hogy én sem tudok jobban magyarul mint te :D

jo pihenést azért kapunk pénteken posztot? (juli 20?) pikáns "swinger a Balatonban" "swinger a balatonra vezető autopályán" Swinger ismeretlen német turistákkal" valami izgit várok. ( jo csak vicc) érezzétek jol magatokat.

Andy73 2017.07.15. 16:52:49

"A magára maradt feleség és a másik férj a szexhinta nyújtotta örömöket önfeledten és hangosan élvezte.

Beszélgetőpartnereink férfi tagjában ez a kellemetlen élmény mély nyomott hagyott. Nincs mutogatás vagy elfordulás, csak egyszerűen maga az érzés nem jó neki."

Igen, ez a swinger, és ezért nem mennek oda az egymást szerető párok, akik nem csak szexpartnerei egymásnak. 3 gondolat merül fel bennem.

1) Vajon mit várt? Talán magas labdát?
2) És még fizetett is ezért az élményért a balek.
3) Hátha tanult belőle, és akkor felfoghatja tanulópénznek az esetet.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.07.15. 16:57:57

@Bellocska:
Amennyiben a hozzászólásaidat visszaolvasod, sok hibát találhatsz bennük. Én is elütöttem , emberek vagyunk. ;)

Azt gondolom, pénteken is lesz új poszt, hiszen az olvasóink ezt már megszokták tőlünk, és továbbiakban is szeretnénk a kedvükben járni.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.07.15. 17:01:31

@Andy73:
Nem csak szexpartnerek járnak swinger klubba. Csak hetvenhat posztunk van, és ha elolvasod ezeket az írásokat, megváltozik a véleményed:

swingerpar.blog.hu/2017/01/09/osszes_posztunk_egy_helyen

Bellocska (törölt) 2017.07.15. 18:25:56

@Siklósi Botond: Ja tudom azért irok németül :D abban már kevesebb hibám van. Import magyar vagyok amugy :D ha ez vigasztal :D bár nem szokott kiderülni mert jol álcázom ....várjuk a posztot :D

@Andy73: Egy példa. Mi 2011-ben voltunk akkori párommal ( ő haldoklott akkor ) swingerben mert ez volt az utolso kivánsága. Nem a teljesen utolso de erre vágyott. Ezt én bevallom pokolként éltem meg, és oké én is elélveztem egy hapsival de nem az a tuti cucc. Ő vágyott rá neki ez volt a kérése megkapta.Én belementem. Bevallom izgalmas volt de vége lett a kapcsolatunknak. Ott tehát én sokszor éreztem hogy a halálált igy könnyebb volt feldolgozni. ( ha fel lehet) A slussz"stressz" ezurán jön. Ő meghalt nehéz volt .....lényeg a következő. Van egy jó barátja vagyis már csak votl és Ő tiszteletből csinált egy filmet a mi szerelmünknek. ( a srác iró, és azt hitte a kis lelkével hogy ez mennyire jó) De úgy ahogy pepita meg volt tehát a berendezésben még a kép is olyan szögben állt mint a mi lakásunkban, ( félelmetes volt és mai napig rosszul vagyok tőle. Lényeg hogy benne voltak a főbb momentumok amikor átkaroltam vagy a nehezebb dolgok. MEgsugom az engedélyem nélkül. Ugye exem engedélyét meg ugye nem tudja kérni. Lényeg hogy belekerült a szituácio ahogy én ott állok a swinger pultnál és nézem ahogy őt meg csokolgatják a nők és kiborulok és hisztizek és rosszul esik. ( átélni sem volt egy jo érzés de visszanézni. köszönjük ) azota amugy a sráccal aki ezt elkövette nem találkoztam és nagyon biztosan elintézi hogy amikor olyan helyre megyek tuti hogy ne fusson velem össze , (dehát menekülni sem lehet örökké. )
lényeg hogy igen én például nem úgy éltem meg és ezen átestem hogy bakker a másikkal flörtöl ( amit irt Botond is ) meg nyammogja stb én meg ugye sértett / tört szárnyú nő is cselekedtem. Ennyi.
Mit vártunk? hát én biztosan nem ezt. Lehet hogy a pár tagjai ilyenkor ( van tuti ai azt hogy ) kifordulunk és soha többet swinger. ( oké ez elég naiv cucc )
Azért nem balek mert fizet érte. Van ahol tanulópénznek mondják. Nekem van ahol a házaspár nő vagy férfi tagja is jár. Nemcsak swingerbe, hanem pl a nő kvázi kisérőlány azaz ( bakker elfelejtettem a divatos szot rá....) tehát igen van kedves Andy73 aki belemegy ebbe a szituácioba és szar neki. Vagyis lelkileg.

levendulavagyok (törölt) 2017.07.16. 18:24:26

Ez poszt most eléggé tetszett. Megmutatja azt az érzést milyen odaadni a párunkat egy idegennek. Ez akkor is szívbemarkoló, ha ez közös megegyetéssel történik. Lehet egy kapcsolatot magasabb szintre emelni, bevonni másokat a szexuális életünkbe, de aki nekünk fontos, akkor is megüt a látvány, hogy a kedvesünk élvezi mással a szexet. És ez faramuci módon akkor is így van, ha amúgy mi magunk is jól elvagyunk a pár másik tagjával :) Nagyon nagy bizalom és szeretet kell hozzá, hogy ez működjön. Én életem eddig egyetlen ilyen élményét csak azért tudtam végigcsinálni, mert végig éreztem a párom odafigyelését, hogy figyelte a rezdüléseimet, lélekben nem hagyott magamra. Így kellemes emlék maradt.
Kellemes pihenést nektek :)
süti beállítások módosítása