Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A vágy kapui
2017. szeptember 19. írta: Siklósi Botond

A vágy kapui

 
fotozz_218995_1.jpg

Fotó: Filep László

 

Már évek óta a swingerek életformáját élem - nem tudom pontosan hányszor voltam klubban -, és biztos vagyok abban, új dolgok velem már nem történhetnek. Kipróbáltam a hármas, négyes és egyéb többesek szinte minden variációját, pontosan tudom és ismerem reakcióimat, működésemet.

Bízom Vandában és bízom magamban is. Azt gondolom, minden helyzetet és szituációt képes vagyok - előre papírra vetve - lemodellezni, és már nem érhet meglepetés. Abban is biztos vagyok, Vanda lelki és érzelmi működését is maximálisan ismerem, és már előre borítékolható, mire, hogyan fog reagálni.

Erre jön egy szombat éjszaka, és a fentieket újra kell értelmeznem. Nem! Nem csalódtam senkiben, csak eddig azt hittem, ismerem magamat. Ismerem? Egy frászt!

 

Amikor képes vagy átlépni a vágy kapuin, amikor eddig nem hitt, vagy tudott módon és minőségben tudsz adni másoknak, akkor visszacsatolásként érhetnek olyan beteljesedett élmények, amelyek létezéséről nem is tudtál.

 

Velünk ez történt szombaton, egy új Vandát és egy új Botondot ismertem meg. Tetszik ez az új arculat, és azt gondolom, ezeknek a kapuknak száma végtelen. Ez a folyamat csak most kezdődött el, és talán soha nem is lesz vége.

 

A kezdetekkor azt gondoltam, az idő előrehaladtával ez az életforma is ellaposodik, és unalmassá válik. Lehet, hogy van ilyen is, de én ezt az életformát most kezdem csak igazán élvezni. Nekem ennyi idő kellett, hogy önmagam lehessek, teljesen felszabadultan. Vanda is ezen a folyamaton megy keresztül, és még az is lehet, ezeket a kapunyitogatásokat is egyszerre éljük meg? Meggyőződésem, hogy igen!

Boldog vagyok, hogy újra ismerkedhetek önmagammal, boldog vagyok, hogy Vanda is megteheti ugyanezt, és boldog vagyok, hogy újra ismerkedhetünk egymással.

Add meg magadnak ennek a változásnak a lehetőségét, akár a mi életformánk szerint, vagy nélküle! Merd megélni önmagad, és merd ezt az önmagadat kifelé is megmutatni.

Hidd el! A vágy kapui léteznek, és a kulcs Te önmagad vagy!

 

Botond

 

FONTOSAmennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

Összes posztunk egy helyen

 

Ne maradj le semmiről! Köves minket ITT a Facebook-on!

 

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed.

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr6612782520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.09.20. 08:25:40

"Hidd el! A vágy kapui léteznek, és a kulcs Te önmagad vagy!"

"Amikor képes vagy átlépni a vágy kapuin, amikor eddig nem hitt, vagy tudott módon és minőségben tudsz adni másoknak, akkor visszacsatolásként érhetnek olyan beteljesedett élmények, amelyek létezéséről nem is tudtál."

Kezd a fogalmazás kicsit coelhos irányba elmenni.

"Velünk ez történt szombaton, egy új Vandát és egy új Botondot ismertem meg... ...azt gondolom, ezeknek a kapuknak száma végtelen." - ez nagyon úgy hangzik, mintha pszichedelikus élményetek lett volna. A tudat kapui megnyílnak, ráébredsz, hogy a lehetőségek száma végtelen, újra megismered önmagad, ego-vesztés, a tudat kitágulása, minden vagy és semmi egyszerre stb.
Rákérdezek: DMT?
Ha igen, akkor welcome to the club, az életed már sose lesz olyan, mint ezelőtt. Ha leszállna mellém egy UFO és megkérdezné, hogy mivel iszom a kávémat, azt is természetesnek venném :)
Peace

2017.09.20. 09:17:16

@Colonel H. Stinkmeaner: DMT trippel kiegészített swinger party... jó kis kombó.. Bár ezzel már vékony jégre merészkedik a házigazda... igaz, hogy a szex és a drogok vegyítése nagyon intenzív és szinergikus hatású (..is lehet..), ám a társadalom eléggé elutasító. Egy ferde szemmel figyelt szubkulturát megfejelni egy kriminalizált tevékenységgel...

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.09.20. 10:11:45

@Colonel H. Stinkmeaner:
Kaptunk már elég sok fajta jelzőt, volt már aki nácinak nevezett, de már arra is volt példa, hogy valaki azt állította, minket (Vanda és Botond) egy kezdő színészpár szokott a személyes találkozásoknál eljátszani - és most figyelj - 2.000 Ft-ért, illetve a blogot író páros a valóságban egy nyugdíjas meleg pár.

Erre te jössz egy egyszerű DMT-vel? :D Hogy teljesen őszinte legyek, segítségül hívtam a guglit, mert csak sejtettem, mire gondolsz. Persze, mindenki azt ír amit akar, és kivételesen azért reagálok erre a hozzászólásra, mert nagyon jót derültem.

2017.09.20. 14:52:34

@Dorottya Veres RLDD: DMT trip alatt senki se képes szexelni, azt garantálom neked. Csak a nagyon kapunyitogatós, rádöbbenős fogalmazás miatt gondoltam valami pszichedelikumra. Viszont fűvel sokkal jobb a szex, mint fű nélkül. Ez tény.

A swingert senki nem nézi ferde szemmel, legfeljebb a kínaiak ;)
Az emberek többségének meg se üti az ingerküszöbét. Nem tüntet ellene senki, még olyan komolyabb társadalmi vonzatú témák is, mint mondjuk a melegházasság, csak egy tucatnyi őrültet mozgatnak meg. Az, hogy egy klubban felnőttek egymással nedveket cserélnek, az csak a kíváncsiakat érdekli.

@Siklósi Botond: elnézést, csak úgy fogalmaztál a posztban, hogy én valami megvilágosodást, teljes tudati fordulatot, minden lehetőség megnyílását okozó tripre tudtam csak asszociálni. A fogalmazás a posztban több, mint talányos.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.09.20. 15:15:40

@Colonel H. Stinkmeaner:
Nincs semmi baj azzal, hogy elmondtad a véleményedet. Én is elmondtam, hiszen minden posztunk nem csak alkotás, egyben vélemény, vagy akár kritika is lehet. Lassan megtanultuk elfogadni a különböző nézőpontokat, és ebben az az érdekes, hogy a hozzászólásokból is lehet tanulni.

2017.09.20. 16:19:49

@Colonel H. Stinkmeaner: "A swingert senki nem nézi ferde szemmel, legfeljebb a kínaiak ;)"
Akkor te nem szoktál itt kommenteket olvasni. Mert tüntetni ugyan még tényleg nem ment senki, de elég lesújtó véleményeket is olvasni. A legvadabbak szimplán egyenlőségjelet tesznek swinger és prostituált közé.
Bár lehet játszani a halmazokkal, nyilván...:)
DMT-vel nincs tapasztalatom, gondoltam van hasonlóság más hallucinogénekkel. A fű meg szerintem egyén (és 'nyersanyag') függő. Láttam már több eléggé betompult zombit aki a kezdeti nagy lelkesedés után bárgyú arckifejezéssel meredt maga elé. Meg olyat is, aki a görcsös röhögésen túl sok egyébre nem volt képes. Ugyanazon anyagok sokszor homlokegyenest más hatással vannak különböző fogyasztókra. A kokain nőknél még összességében kedvező, főleg, hogy elég rendesen bontja a gátlásokat és nincsenek határok, de férfiaknál elég lutri. Voltam fültanúja 'vásárlói' reklamációnak, hogy egy alapos cuccozás után az akarat nem párosult tehetséggel és ez rettentően feldühítette a faszit :) Amit amúgy meg tudok érteni. ...sőt... még sajnálom is. Még az MDMA sem garantálja a dimenzióugrást.. pedig sokan esküsznek a kizárólagosságára..

2017.09.21. 01:46:11

@Dorottya Veres RLDD: hogy kommentekben ki hogy háborodik fel, az nem sokat jelent. Lehet, hogy pont ők azok, akik folyton interracial gangbang videókat néznek pornhubon.
"A legvadabbak szimplán egyenlőségjelet tesznek swinger és prostituált közé." - a prostitúciónak nyilván nem sok köze van a swingerhez, de maga a prostitúció se üti már meg az ingerküszöböt az emberek többségénél. Budapesten nincs olyan utca társasházakkal, ahol ne lenne legalább egy lakás, amiben egy lány vendégeket fogad. És kb. mindenki tudja róla. A 2000-es években volt a prostitúció egy forró téma. A swinger is pár éve volt újdonság. Pár indexes jobboldali törzskommentelőn kívül senki se háborodik már fel, de azok a kommentelők meg se mukkannának, ha élőben találkoznának az általuk kritizált bloggerrel.

2017.09.21. 06:32:36

@Colonel H. Stinkmeaner: Engem nem kell meggyőznöd... :)

Fodee 2017.09.22. 11:06:06

Kedves Vanda és Botond!
Régóta olvasom a blogotokat, tetszenek az írásaitok, nagyon gratulálok hozzá.
A mostani, rövidke írásodhoz úgy éreztem reagálnom kell, mert kicsit csalódott vagyok. Amilyen szép bevezetővel kifejted honnan indultatok hová jutottatok, és szombaton meglepetés ért, olyan gyorsan le is csaptad a labdát és nem tudtuk meg, az is lehet hogy már soha nem tudjuk meg, hogy pontosan mi történt, milyen kiváltó okok voltak, amivel szembesültetek. Vagy esetleg a következő írásban kiderül?:-))) Remélem.
Jók vagytok! Üdv. Fodee

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.09.22. 22:15:04

@Fodee:
Ez a poszt egy decemberi jegyzetem alapján készült. Megértelek, de itt nem a konkrét élményt akartam kiemelni, hanem a hatását. De azért válaszolok a kérdésedre, belinkelem a posztokat, és így lesz kerek a történet:

swingerpar.blog.hu/2016/12/09/vagy_382

swingerpar.blog.hu/2016/12/16/gyonyor_317
süti beállítások módosítása