Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Csak egy spricc az arcomra, és ennyi?
2017. október 20. írta: Siklósi Vandaa

Csak egy spricc az arcomra, és ennyi?

 
black-1476784_960_720.jpg

 Fotó: Pixabay

 

Szeretek chaten beszélgetni, pláne, ha az illető számomra kimondottan szimpatikus. Pasikra gondolok most, akik azért írnak rám, mert a szimpátiájukat szeretnék írásban közölni velem, vagy mélyebb nyomot hagynának  bennem, esetleg a kölcsönös és előnyös érdekeinket vitatnák meg, vagy csak egy-két szó erejéig beszélnének velem. Élvezem, ha a kezdeményező úr nem kimondottan azokra az információkra kíváncsi, amiket a blogposztjaink soraiból egyértelműen ki tudna olvasni (ha olvasna), hanem érdeklődése a testi külsőségeimnél tovább terjed. 

Csongor komolyabb témában keres meg, mint kilétem szimpla mivolta miatt. Személyes, hármas találkozásunkat, telefonos kontaktok is követik. Magabiztos férfias férfi, aki közvetlen és barátságos. Intelligenciája megnyerő, nem nagyon találok, de nem is keresek benne negatív jelzőt. Nem leendő swingerpartnerként kerül a képbe - úgy gondoljuk -, mégis átfut az agyamban ennek a lehetősége is, hiszen akivel e témában mi leülünk beszélgetni, azokról óhatatlanul elindulnak bennünk mélyebbre ható gondolatok is. 

Már két hete cseverészünk a neten, ami eredményeként kezd kirajzolódni egy hármas, kötetlen találkozónak az időpontja. Botond látja rajtam, hogy az elmúlt napokban szexuálisan fel vagyok pörgetve. Úgy érzem magam,  mint Zoli esetében - hiszen vele beszélgettem így, hosszú heteken keresztül.. Flörtölgetünk egymással, kóstolgatjuk ki, mit gondol a másikról. Ez fura érzés,  egy netes beszélgetés mit tud kihozni az emberből? Teljesen rá tudunk hangolódni a (beszélgető) partnerünk energiájára és sodródunk a szavakkal, gondolatokkal. Még konkrétan nem beszéljük meg egy hármas lehetőségét, de a szavak mögött sejteni lehet, hogy készülünk valami ilyesmire. 

- Na mi a helyzet? Látom rajtad, hogy ti már szervezkedtek. - kérdezi Botond mosolyogva, szemeiben ott van a "lefüleltelek" gondolata.

Megbeszéljük, hogy mit szeretnénk bevállalni, amennyiben az élet komolyabb dolgai nem szólnak közbe. Sajnos közbeszólnak, lemondjuk a találkozót, mert mindhárman így látjuk jónak.

Aztán Csongor nem hagyja magát, nem akar az eseményekkel sodródni, irányításba veszi az elúszóban lévő lehetőséget. Egy kötetlen beszélgetésben állapodunk meg, ami hamarosan ismét átvált az eredeti tervre. Azon kapom magam, hogy a randinkat egyeztetjük. Érzem az energiájából, hogy kíván és minél előbb szeretne ölelni, testközelben lenni velem. Óvatosan fogalmaz, nem akarja elrontani a közeledését, mégis úgy érzékelem, hogy gyorsít a tempón. Nem tagadom, nincs ellenemre, csak egy picit Botond miatt aggódom. A találkozásunk másnapja tölti ki inkább a gondolatait, hiába próbál elvonatkoztatni ettől. Megnyugtat, hogy minden rendben van, menjünk el és találkozzunk Csongorral. Kétségeim vannak a nyugodtnak tűnő lelkiállapotával kapcsolatban, hiszen az ominózus napot követően vidékre kell utaznia, egy évek óta tartó ügyet kellene rövidre zárni. Látszólag minden rendben van, de lelkében egy olyan feszültség lappang, amit el szeretne fojtani, hogy nekem megadhassa azt az örömöt, amire már régóta vágyom.

 

girl-1431082_960_720_1.png

Fotó: Pixabay

 

Eljön a nagy nap, látszólag minden elrendeződöttnek tűnik Botond lelkében, mosolyogva indulunk Csongorhoz. Szemei örömöt sugároznak, hogy látja rajtam azt a várakozást, amit csak neki köszönhetek. 

Találkozónk helyszínén beszállunk Csongor autójába. Én hátra huppanok az ülésre, de előtte üdvözlésként egy puszit lehelek arcára, majd viszonzásul egy ajkaimra irányított gyors kis csókocska követ. Hmmmm.....

Kellemes lakásba érkezünk, ahol nyugtázzuk a hely adottságait és frissítővel oltjuk szomjunkat. Fura helyzetben vagyunk mindhárman. Csongornak ez az első ilyen helyzete, rutinos swingerezők lévén mi is feszülten próbáljuk oldani a hangulatot. Persze, pasival hármasban, privát még nem voltunk egyszer sem. Teljesen új a szituáció, de mégis kezünkbe kell venni az irányítást, hiszen....

Hárman ruhában fekszünk az ágyon, én középen, és beszélgetünk. Mint az amatőr felnőtt filmeken, mikor egy fiatal kislányt közrefognak a pasik. Annyira zavarban érzem magam, mint még soha! Mi van velem? Nagyon béna ez a szituáció - úgy érzem -,  legszívesebben elsüllyednék szégyenemben. Pedig Botond ott ül mellettem, Csongor a mások oldalamon és mindketten rám vágynak. Akkor meg mi bajom van? Kislányos zavaromnak jelét is adom, nem tudok percekig mit kezdeni magammal. Nem így képzeltem...Főleg azt nem így képzeltem, hogy csak ennyire vagyok képes egy ilyen helyzetben. Talán másképp kellett volna kezdenünk, de most ez van....

Botond megcsókol, és kezeivel elindul a még ruhával fedett testemen, simogatja lábaimat. Csongor is belendül, amikor átfordulok hozzá, szinte rám tapasztja ajkait és heves nyelvcsapásokkal feltérképezi szájüregemet. Olyan intenzitással teszi mindezt, amit eddig nyugalomként érzékeltem, az most pillanatokon belül átvált, és a magas fokú, intenzív energiája szinte áramütésként érint. Húhhhhh! Ruháinktól pillanatokon belül megszabadulunk és kislányos félénkségem is mintha levetkőzném, két oldalról kézre fogok  egy-egy keményedő férfiasságot. Melleimet, és szinte minden porcikámat kezek érintik, simogatják, markolásszák, miközben én felváltva csókolózok, torkomban érzem az erősödő adrenalinszintet. Felváltva kényeztetem orálisan kedvesem és újdonsült partneremet. Érzem, ahogy erősödik bennem valami belső erő, szívverésem fokozódik, élvezem a mozdulatokat. 

Csongornak adom először a teljes figyelmemet. Férfiasságát tőlem megszokottan óvatosan körbenyalogatom, ajkaimat kéjesen végighúzom benedvesített péniszének alsó ívén, majd makkja körül nyelvemmel lágyan körözgetek. Hallom, hogy a kéj és a mámor hangjai elhagyják ajkait, érzem teste teljes ellazulását, átadva a gyönyör minden egyes pillanatának. Átveszem ezt a energiát, feltornázza bennem is a vágyat, amelyre Botond hamar rá is érez, és alulról szájával, nyelvével a puncim kényeztetésébe kezd. Időnként hátranyúlok, keresem péniszét, de érzem méretéből, hogy nincs még abban az állapotban, hogy hátulról belém hatoljon. Kicsúszik alólam, aztán megkérdezi Csongort:  ..nem húzol gumit? - "Inkább átadom ezt nektek..." - jön a válasz.

Megkérdezi, számba élvezhet-e, mire én persze, bólintok rá, de motyogok is valamit, hogy majd megoldom, ügyes leszek, mert tudom, hogy én ezt szinte mindig hárítom. Hamar el is ér a csúcsra, amikor kezd bennem megérlelődni a hallottak és az imént megélt pillanatok összessége. "Inkább átadom ezt nektek..." -  választ már hallottam egyszer,  szinte teljesen azonos helyzetben egy pár évvel ezelőtt Nico-tól. Nem szabad leblokkolnom, nem, nem és nem! Nyugi, ez még nem biztos, hogy nem kíván engem! Talán nem akarja visszafogni magát - nyugtatom magam. Ő legalább már jól van, ebben a helyzetben nem mondtam csődöt, folytatódik a buli....

Botondot most számmal kényeztetem, miközben Csongor hátulról izgatja a puncimat. Egy idő után jelzem felé, most hagyjon, mert beleülök kedvesem keményen ágaskodó férfiasságába. Meglovagolom, majd ő jelez, hogy én következem és szeretne engem eljuttatni orálisan a gyönyörömig. Ellazultan, de felfokozott szexuális vággyal dőlök hátra a kanapén, átadva testem a rám váró extázisnak. De ez az extázis, a gyönyör csak nem akar jönni. Minden porcikámmal belefeszülök, koncentrálok, annyira vágyom rá, hogy sikerüljön, de nem. Csongor mellettem van, simogatja melleimet, egy-egy csókot váltunk. Tudom, nem ő zökkent ki a figyelmemből, de annyira rá vagyok pörögve az egészre, hogy Botond lassít és újrakezdi lágy mozdulatokkal a hüvelyem bejáratának ingerlését. Percek múlva Csongor ismét elélvez, érzem rám spriccelő nedvét a vállamon, mellkasomon. 

 

woman-2118860_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Ekkor már tudatosodik bennem, hogy a második orgazmusa végérvényesen rátette az i-re a pontot, itt már nem lesz több, hiszen sürget az idő minket, neki hamarosan más dolga lesz.

Túlságosan is ráfeszülök önmagamra, próbálok kizárni minden elterelő gondolatot, de csak a kudarc tornyosul bennem. - Nem fog menni! - jelzem Botondnak. Bármennyire is szeretném, de túllendültem azon az izgalmi állapoton, ami már nem a kiteljesedésben végződik, hanem egy blokkban, ami végérvényesen lezárja ezt a "próbálkozást". Remegek minden porcikámban, érzem a feszültséget minden zsigeremben, valahogy le kell csillapodnom. Iszom egy narancslevet és visszafekszem a kanapéra kettőjük közé. Csongor felöltözik, mi még mindig meztelenül  vagyunk, beszélgetünk, hogy tulajdonképpen mi is történt velem. Senki nem hibáztat senkit, de én csalódott vagyok. 

Csongor már annyira éhes, hogy nem tartjuk vissza, megeheti az egyetlen banánját, amit itthon talál. Kimegy a konyhába, közben egy laza mozdulattal feldobja a bugyimat a szőnyegről. Lehet, hogy jelzés volt részéről, hogy öltözzek fel? Vagy csak meglátta a földön és arrébb tette? Felöltözünk mi is, hiszen hamarosan indulnunk kell. 

Tanulságos volt ez a délután. De nem bánjuk egyetlen percét sem, hiszen mi minden helyzetünkből tanulunk. Közelebbről is megérezhettem, megtapasztalhattam egy számomra kellemes férfit, még ha úgy is, hogy hiányérzetem maradt. Nem teljesedtem ki, nem nyújtottunk egymásnak  maximumot, így egy félbeszakadt hármas erotikus együttlét lett az egészből.

Ma már tudjuk, hogy mindent le kell tisztáznunk a partnereinkkel, mielőtt eljutunk a zárt ajtó mögé, legyen tapasztalt swingerező, vagy még érintetlen "szűz". Lelkünk soha nem csapja be énünket, hiába hisszük azt, hogy minden rendben van. Figyelni fogunk rá, és komolyan veszünk minden apró kis jelzést, pláne akkor, amikor élethelyzetünk nem éppen  a helyzet magaslatán áll. 

Nem azt vártam, hogy Csongor és Tünde legyünk, csak a katarzist akartam megélni önfeledten.  Talán legközelebb...

 

 Vanda

 

FONTOSAmennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

Összes posztunk egy helyen

 

Ne maradj le semmiről! Köves minket ITT a Facebook-on!

 Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed.

A bejegyzés trackback címe:

http://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr2813029080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi nyilatkozatban.

Zsíros Bödön 2017.10.21. 03:03:38

Komolyan nem értem miért kell kirakni az index blogsorára az ilyen szárokat.

Siklósi Vandaa · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.10.21. 07:23:11

@Zsíros Bödön:
Komolyan nem értem, miért kell az index blogsorán piros betűs (18 karikás) ilyen címmel ellátott írásra rákattintani? Még el is olvasod?

antisocialnetwork · http://aloneontheearth.com/ 2017.10.21. 07:50:12

Még mesének is kamu, ez a megcsalásos történet, de hát a nyitottság a mindent elfogadottság a lényeg.. undorító.

Siklósi Vandaa · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.10.21. 07:56:21

@antisocialnetwork:
Akkora kamu volt ez az egész, hogy holnap este egy zártkörű partyban csupa ilyen nyitott és mindenre elfogadott társaság fog kamuzni ;) A lényeg, már alig várják ezt az estét (több, mint százan).

kislovag55 2017.10.21. 08:42:03

"Megkérdezi, számba élvezhet-e, mire én persze, bólintok rá"
Nemibetegségekről halottatok? Szerintem ez rosszabb mint egy meleg szauna, ott legalább tisztában vannak a kockázatokkal...
Jó lenne ha egy kicsit azt is megvilágítanátok itt a nyálcsorgató tömegnek hogy milyen árnyoldalai vannak a swingeréletnek, meg hogy milyen sűrűn jártok nemibeteg (HIV, hepa, szifi stb) szűrésre a karolinába.

incognito ergo sum 2017.10.21. 09:04:14

@Siklósi Vandaa:

Szerintem viccnek szánta. Annyira nem lehet hülye senki hogy ilyen átlátszóan égesse le magát.
---
Irodalmi stílusú beszámoló, de vajon egy ilyen drámát hardcore szex nélkül nem is lehet elmesél i?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.10.21. 09:32:16

Szerintem Botond hágja meg Csongort, mert ha nem, az fasizmusgyanús. A legjobbb lenne beletenni a csapatba pár kisfiút is, az az igazi liberális szex.

szamaritánus 2017.10.21. 09:38:05

@Siklósi Vandaa: majd ha mutatsz rila videot meg vallalod magad arccal, akkor elhisszuk. Addig csak egy b kategorias ponyvairo vagy.

BOAR 2017.10.21. 10:29:12

Így jártál Vanda...kihasználtak. Tulajdonképpen megérdemelted. Általában úgyis Te használod ki a pasikat, elsősorban a párodat.

alfacharlybravo 2017.10.21. 11:49:36

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Nem vágod a gender szexet apám. Puszér Robi részletezte. Nekem a gender pc pozitúra tetszett, senki sem felül és a kölcsönös behatolás miatt a farokkal rendelkező fenekében egy vibrátor. Hmm ez nagyon kóser lehet. Tapasztalatom szerint néhány évi munka után a lányoknak a fogai kihullanak. A fogazás ezzel elkerülhető, de ez a legkisebb a többi egyéb lehet sokkal kellemetlenebb.

Colonel H. Stinkmeaner 2017.10.21. 12:08:31

@szamaritánus: ez mondjuk igaz, rengeteg valós swinger párnak van profiljuk pornóvideó megosztókon. Akár arccal, akár arc nélkül. Olvasni egy idő után picit kiábrándító. A nagyon míves, finomkodó szóvirágokat nem bírom. Férfiasságát írnak farok helyett, ki- és beteljesedésről regélnek. Bár a halassyandrea blogjánál jobb, ott nyakig ért a sznobság, a fogalmazási, humorizálási kényszer, izzadságszagú szójátékok. Itt azért finomabban tolják, de ennél egy videóblog izgalmasabb és hitelesebb lenne.

registerz 2017.10.21. 12:24:26

Tök izgató duma. Pénisz, punci, ágaskodó férfiasság... Nevetséges!

Fánkevő Fáncsi 2017.10.21. 12:46:00

Ez az egész blog egy nagy kamu, kitaláció, de hát a pornót mindig el lehet adni. Ezt használják ki a "szerzők", nem kell ezen felháborodni. Van rá kereslet, nem is kicsi.

Beowulf... 2017.10.21. 13:23:33

El tudom fodadni, hogy élnek párok nyitott kapcsolatban, vagy épp swingereznek. Az ilyen fajta folyamatos demonstrálása annak, hogy milyen fantasztikusan érzik magukat ebben az életstílusban, két dolgot jelenthet.
1.: kamu az egész, egyszerű likevadászat kereskedelmi célzattal.
2.: likevadászat de más célzattal. Annyira mégsincs ott meg a lelki béke, csak kell a folyamatos külső megerősítés, hogy milyen jól csinálják a dolgokat. Mint amikor napi 3 szelfit posztolnak a párocskák, folyamatosan bizonygatva másoknak, hogy ők igenis BOLDOGOK! Ha tényleg az vagy, nem érzed kényszerét, hogy állandóan kiteregesd az életed másoknak. Csak megéled...

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.10.21. 15:46:17

@Beowulf...:

Biztos vagy abban, hogy csak az általad felvázolt, és felsorolt lehetőségek vannak?

Toadwart66 2017.10.21. 19:23:16

Aszt' a mindenit! Csak a végén jöttem rá, hogy ez meg itt nem is a cseh választásokról szól.

xyyyxyxyyxyxyyx 2017.10.21. 20:07:29

Hihetetlen, mennyi idiótát vonz még mindig a blogotok.
Tényleg, a tv-szerepléssel végül mi lett? Felvették? Mikor lesz adásban? És hol?

BiG74 Bodri 2017.10.21. 23:47:43

Még a bolgár birkát is bevonzottátok, egyéb zavart egyén mellett. Hát kell ez nektek?

Colonel H. Stinkmeaner 2017.10.22. 02:20:54

@Siklósi Botond:

Belehallgattam. A riportot készítő férfi és Botond hangja olyan, mintha két öregember beszélne, akiknek rosszul illesztették a fogsorát és orrsövényferdülésük miatt orrhangjuk van. Tudom, nem szabadna így ítélkeznem, élőben biztos kellemes emberek.
Vanda hangja egy teljesen átlagos nő hangja, akár egy áramszolgáltató ügyfélszolgálati irodájában is el tudom képzelni.
A rádióriportban a szóhasználat, fogalmazás teljesen más, mint itt a blogon a bejegyzések szövegezése. Ég és föld a különbség. Biztos vagyok benne, hogy ti írjátok a blogot, de az is érezhető, hogy nagyon igyekeztek fogalmazni, misztifikálni, finomkodni, amikor írásban nyilvánultok meg.

Kicsit olyan ez, mint az internetes társkeresők. Profilokban meg a chatelés alatt szóvirágok, szerepek, finomkodás megy. Aztán a valóság sokkal földhözragadtabb.
Tudom, hogy nincsenek normál társkeresőkön és a szexpartnerkeresőkön se szőke hercegek, bombázók, lírai költők, csak megjegyzem, hogy írásban teljesen máshogy nyilvanul meg sok ember, mint szóban. A videó meg megint más, ott kb. azt látod, ami a valóság. Ezért szeretem az amatőr szexvideókat, amatőr swinger videókat.
Voltam már pár többesben, azok, amik internetes ismeretségekből alakultak ki, mindig úgy indultak, hogy az első élő találkozáskor mindenki kicsit meglepődött, mert mondjuk az "egymást szerető, igényes, intelligens, nyitott, sportos pár, akik a szexuális életüket akarják színesíteni, férfi beszállót keresnek kizárólag hetero alapon" leírásból a legkevésbé se volt rájuk jellemző. Volt pár meglepetésben részem ebben a műfajban :)
Ezért írtam, hogy a videó picit közelebb hozná a valóságot. Nem beszélgetős videóriportra gondolok :P

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2017.10.22. 07:50:39

@Zsíros Bödön: @maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Azt a katolikus papok csinálják. Amúgy te, a vér fideszes és keresztény mit keresel ebben a fertőben? Ha felnőtt emberek szabad akaratukból csinálják ezt akkor mi a problémád? Hogy te is csinálnád csak soha nem jött össze? Frusztrál? Szerintem menj vissza a Kolozsvárosra, bár ott sem szeretik a hülyeségeidet.

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2017.10.22. 07:53:14

@alfacharlybravo: Neked se jött össze és ez frusztrál, ugye? Ez a baj?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.10.22. 08:02:23

@Miazmás:

Mítoszokat gágogsz.

Nem vagyok fideszes.

A kolozsvarosmak lezuhant a színvonala, nincs mit kommentelni ott.

alfacharlybravo 2017.10.22. 08:29:45

@Miazmás: Nem jártam a köcsög egyetemre (CEU) tudatlan vagyok.