Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
"A csókot megtartjuk magunknak"
2017. november 24. írta: Siklósi Vandaa

"A csókot megtartjuk magunknak"

 
people-2589818_960_720.jpg

 Fotó: Pixabay

 

Swinger életformánk legelején tartottunk. Csak ismerkedtünk ezzel a világgal, érdeklődtünk, tapogatóztunk milyen lehetőségek várnak ránk. A személyes találkozás másokkal még távoli cél volt előttünk.

Első kamerás beszélgetésünk egy házaspárral történt. Reggel volt, ők kócosan ültek az ágyukban, mi igyekeztünk emberi formát fésülni magunkból. Meséltek a párcserés szexről, szinte minden információ új volt nekünk, hiszen korábban nem is tudtunk ennek a világnak még a létezéséről sem.

Ők belementek ebbe is, abba is, így tetszett, úgy tetszett, ezt szerették, azt szerették, erre vigyázzunk, arra vigyázzunk, de a lényeg, a csókot ők megtartják maguknak. Elvégre ők egy párt alkotnak, házaspárt, ezt az intimitást nem osztják meg senkivel, ehhez az egy dologhoz ragaszkodnak, csak és kimondottan kettőjük között lehet csók.

Oké, jól van…nyugtáztuk, már ezt is tudjuk, vannak, akik ehhez ragaszkodnak. Nem igazán értettük az okát, de elfogadtuk. Hiába láttuk őket kamerán keresztül, nem éreztünk semmi késztetést, hogy személyesen is ismerkedjünk. De szerencsére ők sem szorgalmazták a továbblépést. Aztán elég gyorsan pont került az i-re, megírtuk nekik, hogy részünkről nem indult el a kémia.

Teltek a hónapok, majd az évek és egyre többször futottunk bele a csókmentes párokba. Na jó, azért nem olyan magas az arány! Többen vagyunk mi, a csókolózós párok.

 

kiss-1858088_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Mi is a csók? A szexuális vágy kifejezéseként szájon csókoljuk egymást, vagy hosszabb ideig, hevesebben merülünk bele. A csókolózás során különböző feromonok cserélődnek, melyek fontos élet-és viselkedéstani hatásokkal bírnak. A feromonok irányítják a nemi viselkedésünket, és tesznek bennünket vonzóvá mások számára. Akaratunkon kívül választódnak ki a szervezetünkben, és ezekkel a kémiai vegyületekkel hatást gyakorolunk partnereinkre. (forrás: Wikipédia) 

Tulajdonképpen a csók egy olyan „eszköz”, amely gyakorlása vágyat ébreszt bennünk, és partnereinkben. Ezt néhányan tudatosan kihagyják? Miért? Mitől félnek? Talán ők úgy gondolják, hogy a csókkal mély érzelmek indulhatnak el egy swingeres együttlét alatt? Ezeket az érzelmeket nem tudják irányítani? Nem tudom, csak gondolkodom…

Sokan vagyunk, akik a csókot még véletlenül sem szeretnénk mellőzni, mert úgy gondoljuk, a szexhez, a szeretkezéshez ez elengedhetetlenül szükséges. Ahhoz, hogy felszabadultan, teljes odaadással kényeztessük a partnerünket, eljuttassuk a kielégüléshez, és mindezt csókok nélkül kell megtennünk? Hááát? Mintha ölelkezés nélkül szeretkeznénk.

Az én megfogalmazásomban a szex nem csupán csak a behatolásról szól, a behatolással elért orgazmusról. Inkább nevezhető a vággyal fűtött testek (és lelkek) csókokkal, ölelésekkel, érintésekkel történő kielégítésének orgazmusban való kicsúcsosodásának.

Ez túl intim? Hát igen, a szex az elég intim dolog. Csókkal, vagy csók nélkül, de intim. Sokan úgy értelmezik a csókot, hogy az csak a szerelmesek kiváltsága. Ez igaz is lehet, mert két ember között ha érzelem és vágy van, akkor a csók már szinte nem is kérdés, hogy elcsattan közöttük. De, nem minden érzelem szerelem! Igen, mi érzelmeket viszünk a swinger kapcsolatainkba. Ezek az érzelmek barátiak, emberiek, és elfogadjuk, tiszteljük a másik felet, örömöt, pozitív élményt akarunk nyújtani nekik.

Amikor partnered simogatod, öleled és csókolgatod a testét, aztán a száddal odaérsz, hogy nyelveddel megérintsd, megízleld ajkait, akkor ő elfordítja a fejét, elég lehangoló és kiábrándító érzés tud lenni.

A Hárman ébredtünk egy ágyban című poszt is egy hasonló csók mentes együttlétet dolgoz fel. Hölgypartnerünk száján találkozásunk előtt, az utolsó órákban jött ki a herpesze. Tudtuk, hogy mindhármunknak ez komoly korlát lesz, de mégsem sztornóztuk az estét. Utólag sem bánjuk döntésünket, de úgy gondoljuk, többet nem megyünk bele hasonló szituációba.passion-2167479_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Ölelés volt, csókok a testen részünkről voltak, az ő részéről semmi. Hiányzott neki is, és nekünk is. Érthető, hiszen nem akart fertőzni, mi nem akartunk fertőződni. Jogos a kérdés, akkor miért mentünk bele? Mert akartuk, elterveztük, mindannyian ráhangolódtunk, és úgy gondoltuk, így is teljes lehet egy hármas összebújás. Utólag már belátjuk, tévedtünk.

Hónapok múlva ismét bevállaltunk egy csókmentes összebújást, egy párral.  Ez után is hiányérzetünk maradt. Itt döntöttük el végérvényesen, hogy többé nem megyünk bele olyan partnerekkel semmilyen közelebbi testi kapcsolatba, akik részéről a csók megmarad saját privilégiumuknak.

Elfogadjuk, hogy néhány párnak ez fontos és kizárólagos döntésük, de nem tudunk azonosulni velük.

 

Vanda

 

FONTOSAmennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

ÖSSZES POSZTUNK EGY HELYEN

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed.

A bejegyzés trackback címe:

http://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr7413364335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neb 2017.11.25. 07:11:15

Sziasztok! Párcserénél meg sem fordult a fejünkben, hogy a másik partnerrel ne csókolózzunk, a csóknál már az ember vére is pezseg. elönti a vágy.

2017.11.25. 09:28:41

A csók alap szerintem, ha már szexelnek más párokkal. Anélkül milyen az előjáték? Mint egy nőgyógyászati vizsgálat?