Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Birtoklás és féltékenység, ami öli a vágyat
2017. december 08. írta: Siklósi Botond

Birtoklás és féltékenység, ami öli a vágyat

 

pexels-photo-247287.jpeg Fotó: Pixabay

 

Két hete, két tévé műsorban is láthatott minket a nagyközönség (ezeket az oldal jobb felső sarkában lévő média megjelenések-re kattintva megnézheted). Ki gondolta volna az elején, hogy sikerre vihetjük blogunkat? Ez a nagy nyilvánosság nagyon jó érzés, hiszen teret adhatunk gondolatainknak. Már túl vagyunk néhány interjún, és vannak visszatérő témakörök, melyek soha nem maradnak el. 

Azt gondolom, ez azért van így, mert az életformánkkal most ismerkedők nem értik ezeket. Tulajdonképpen könnyű a helyzetem, mert mondjuk négy éve, én sem értettem volna mai önmagamat, és ugyan nyitottan, de felhúzott szemöldökkel olvasnám mai gondolataimat. 

Neveltetésünkből fakad, hogy monogámiában élünk, már a másokkal való flörtölés is elítélendő. Értem én, hogy a gyereknek családra van szüksége, a társadalmi modell monogám párkapcsolatokra van kialakítva, és még hosszan sorolhatnám. Gazdaságilag és társadalmilag ezeket elfogadom, és ezen gondolatokkal azonosulni is tudok. 

Viszont, a fentiekkel kapcsolatban van egy hatalmas probléma! Mi emberek vagyunk, és nem gépek! Saját akaratunk van, ráadásul mindannyian tökéletesen különbözünk egymástól. Abban viszont egyformák vagyunk, hogy hormonok szabályozzák testünk működéseit, vannak vágyaink - most kimondottan szexuális vágyakra gondolok -, melyeket vagy magunkba folytunk, és egy életen keresztül magunknak és mindenki másnak hazudva leéljük életünket, vagy vágyainkat szabadon engedjük, vállalva ezzel a lehetséges megvetést és megbélyegzést.

 

casal-2405919_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Az egyik rádió műsorban, egy mindenki által ismert népszerű férfi beszélt arról, hogy csak az ő ismeretségében több olyan monogám párkapcsolatban élő apukát ismer, akik hetente prostikhoz járnak, és dolguk végeztével, minta apaként mosolyogva térnek vissza családjukhoz. Én is ismerek rengeteg ilyen férfit, és persze hölgyet is, akik a normáink szerint tilosban járnak.

Te elítéled őket? Én nem! Persze, én sem helyeslem, de azt gondolom, ezek az emberek - nevezzük őket megcsalóknak -, pontosan tudják, nem helyes, amit tesznek, a lelkiismeretükkel folyamatosan harcban állnak. Ez véleményem szerint beteges, úgy értem, öli a lelket. Miért? Mert hazudni és titkolózniuk kell, a kettőjük (család) békéje érdekében ezt a hazugságot nem oszthatják meg a párjukkal, nem lehetnek egymás cinkosai. Leegyszerűsítve: külön utakon járnak, az egység, összetartozás, már csak halvány emlék.

MINDEN AMIRE TITKON VÁGYSZ!
Vigyél új kalandot a hálószobádba!
Kattints ide!

Elég komoly levelezést folytatunk olvasóinkkal, és szerencsére, a fenti problémát sokan felismerték, máshogy akarják élni az életüket. Szeretném azt hinni, ebben egy piciny részünk nekünk is van. Azt gondolom, a párkapcsolatban élők többnyire szeretik a párjukat, társukat, ragaszkodnak a családjukhoz, őszintén kötődnek. Ez a megcsalós, vagy tilosban járós szerep ugyan kielégítő tud lenni, de a lélek minden esetben magányos marad.

Amikor egy pár hajlandó először őszintén beszélgetni arról, kinek mi a jó az ágyban, mi az, amit nagyon szeret, ott már elkezdődött valami. Sajnos néhány helyen azt olvastam, hogy hölgyeknek kimondottan javasolják, ne párjukkal közösen maszturbáljanak, ne avassák be játékukba férjüket, feleségüket, hiszen abból úgy is csak közös szex lehet. Én nem így gondolom. Természetesen nem bűn, ha valaki párkapcsolatban élve egyedül maszturbál, mert pont ehhez van kedve. 

 

tango-51627_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

De én inkább a páros játékokat javaslom, mert nagyon sokat adhat, nem csak testileg, hanem lelkileg is. Jó levetkőzni a szégyen érzetét, kinyílni, megbízni a másikban, és élvezni a párunk bizalmát. Aztán itt lép be a cinkosság érzése, amikor mondjuk párok együtt néznek pornót, és nem ciki, ha ilyen, vagy olyan szexuális látvány is izgató lehet, akár a többszereplős szex, vagy bármi más hatással lehet ránk.

Nem baj, ha ráébredünk, párunk sem angyal, mert másik férfi, vagy nő is tetszik neki. A birtoklással ugyan magunkhoz köthetjük, de így az őszinte valóját soha nem ismerjük meg. 

Nagyon sok cikk jelenik meg ebben a témakörben, és a maszatolós, semmitmondó, tartalomnélküliség dominál. Én azt látom, hogy a "szakemberek" csak tüneti kezelésekkel foglalkoznak, és nem látják, vagy nem akarják látni a valós helyzetet. Szándékosan nem problémának neveztem, mert az emberi jellem nem lehet probléma. 

A vágyainkkal együtt éljük az életünket. Ezeket a vágyakat társadalmi, vallási, vagy egyszerűen szokás alapon fojtjuk magunkba. Miért? Ennyire számít, mások mit gondolnak rólunk? Ezek a megítélések miatt inkább boldogtalanul és hazugságban éljük le az életünket? A válaszom nem!

MINDEN AMIRE TITKON VÁGYSZ!
Vigyél új kalandot a hálószobádba!
Kattints ide!

Szerencsére nagyon sok pár ráébredt erre, és képesek újra egymás cinkosai lenni. Természetesen most ne gondoljuk, hogy mindenkinek a swinger életforma lehet a megoldás. De akár egy textilmentes közös szauna parti, szexelés a természetben - vállalva a lebukás lehetőségét -, nudista strand látogatása, de akár a közös tánc egy tánciskolában is csodákat tehet. 

A lényeg, hogy a nő nő lehessen, és a férfi azt érezze, szükség van rá, illetve, a nőnek rá van szüksége. Jó flörtölgetni, jó ha érezzük, másoknak is tetszik a párunk. Kimondottan szeretem nézni Vanda készülődését, pedig tudom, nem csak nekem akar csinos és kívánatos lenni. 

Mi emberek szeretünk tetszeni, szeretjük ha észrevesznek minket. Ezek éltető erők és energiák, melyeket hagyni kell szabadon érvényesülni. 

girl-1284193_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Többször tettem már olyan kijelentést, hogy a nők esetében negyven éves kortól terápia formájában előírnám a swinger klub látogatást. Most nem a többszereplős szex lehetőségére gondolok, hanem arra, amikor egy nő hetekig készül az első ilyen eseményére, végre figyelhet önmagára, és amikor az öltözőből kiléphet dögösen a magassarkú cipőjében, a tekintetek kereszttüzébe kerülhet, ez minden szónál és elismerésnél többet ér.  

Legyünk bátrak!


Botond

 

FONTOSAmennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

ÖSSZES POSZTUNK EGY HELYEN

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed.

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr8613353855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyomasek 2017.12.09. 18:26:56

"Most nem a többszereplős szex lehetőségére gondolok, hanem arra, amikor egy nő hetekig készül az első ilyen eseményére, végre figyelhet önmagára, és amikor az öltözőből kiléphet dögösen a magassarkú cipőjében, a tekintetek kereszttüzébe kerülhet, ez minden szónál és elismerésnél többet ér. "

Ha ezt a figyelmet, rajongást nem kapja meg otthon, akkor nem a swinger lét a megoldás, hanem a "férfi" cseréje. A máshonnan kapott figyelem a probléma átruházása más "urakra". Ugyanez igaz a család mellett kurvázó urakra is, azért megy el szexet, figyelmet venni, mert otthon nem kapja meg. Pótszer és nem megoldás. Ha egy kapcsolat kihűlt, akkor nem gányolni kell, swingerezni meg kurvázni, hanem véget kell vetni neki.

2017.12.14. 08:01:19

@nyomasek: "Ha egy kapcsolat kihűlt, akkor nem gányolni kell, swingerezni meg kurvázni, hanem véget kell vetni neki."

Részben igazad van, ha egy kapcsolat kihűl, akkor annak véget lehet vetni. Elválni, kettéfűrészelni a bútorokat, a gyerekeket hétvégente láthatásra vinni, tartásdíjat perelni apucitól, aztán alkoholistává válni, magányossá válni, szexmentesen élni, mert egy elvált fószerrel nem sok nő akar összejönni.
Van azonban egy másik lehetőség is. Letisztázni egymás közt, hogy együtt maradunk, de nincs féltékenykedés, hiszti, nincs bűntudat, párunk telefonjában kutakodás, kizárólagosság. Viszont így közösen el lehet menni swingerezni, párcserézni. Így másokkal nagyszerű dugásokat lehet megélni, párként sokkal könnyebb párokkal ismerkedni, mint szóló férfiként, a nő is belekóstol a biszexbe, meg kap friss húst a lába közé, a férfi meg dughat más nőket és akár 60+ évesen is váltott partnerekkel élvezhetik a szexet. A swingernek szerintem van létjogosultsága. Főleg ott, ahol nincs már szerelem, de válni se akarnak. Vagy sose volt szerelem. Mert a szerelem kizárólagosságot is akar, szerelmes ember nem dobja be a nőjét a közösbe. De egy kihűlt kapcsolatban lehet swingerezni, párcserézni. A kihűlt kapcsolatot már úgyse éleszti fel, de lehet párként klubba járni és ott másokkal dugni.
süti beállítások módosítása