Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Nem fogod elhinni, de ilyenek is járnak swingerbe!
2017. december 22. írta: Siklósi Botond

Nem fogod elhinni, de ilyenek is járnak swingerbe!

 

vintage-car-2140578_960_720.jpg Fotó: Pixabay

 

Péntek este van, a bárpultnál iszogatunk Vandával. Nyitásra érkeztünk, és megdöbbentünk milyen sokan vannak. Mintha szombat lenne, ez az érzésem. Kimondottan azért jöttünk pénteken, mert egy családias, csendesebb éjszakára vágytunk, de most már mindegy, itt vagyunk, hozzuk ki ebből a maximumot! 

Nagyon készültünk erre az éjszakára, vágytunk az igazi swinger érzésre, a felnőttek játékára. Szeretnénk flörtölni, újra élni a csábítás lehetőségét, amikor a lelkünket átitatja a szenvedély, és szívünket felpörgeti az izgalom. Talán már tíz körül lehet, amikor Vanda elsőként élvezheti Szabi relaxáló masszázsát.

Most nincs kedvem a pultnál maradni, inkább a masszázságy melletti ládán foglalok helyet. Szeretek relaxálni, féllótuszban akár órákig is képes vagyok befelé figyelni, de most nem ezt teszem. Lazítok, néha kinyitom szemeimet, élvezem a finom illatokat, magamba szívom ezt a nagyon kellemes és meghitt hangulatot. Jól érzem magam, örülök, hogy itt vagyunk. 

A jakuzziban is vannak néhányan, csukott szemmel hallom a csevegést, nem értem miről beszélgetnek. De nem is akarom érteni, mert illetlenség lenne másokat kihallgatni. Egy pár a szauna felé veszi az irányt. A lány kimondottan vékony alkat, húszas évei vége felé járhat, a férfi talán harminc körül lehet. Párszor már találkoztunk itt velük, és váltottunk is néhány gondolatot. Jó fejek, közvetlenek, lazák és közlékenyek. 

Bárpult felől behallatszik a beszélgetés, ami egyáltalán nem zavaró. Néhányan kíváncsian belesnek, terepszemlét tartanak, de mindezt csendesen teszik. A jakuzzi felől loccsanó hangok jönnek, nem is értem mi történik. Az egyik pár éppen most jön ki a vízből, és a bent maradt hölgyet két férfi kényezteti. Ölelések, csókok, sóhajok...  

Az egyik férfi a feláll a vízben, farkát a nő szájába nyomja. A másik férfi a hölgy mögött marad, nem dönthető el, csak simogatja, vagy akár több is történik a víz alatt. Az biztos, ezen az estén mi nem megyünk be ebbe a vízbe! Elképesztő! Egyesek mennyire nem képesek másokra is figyelemmel lenni! Nagyon nem tetszik amit látok.

Vanda múlt heti posztját ne hagyd ki, kattints ide!

 

women-936549_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Nem szeretném magamat felhúzni, és nem akarom elrontani az eddigi nagyon jó hangulatomat. Vanda mosolyogva és teljesen átszellemülve kerül vissza hozzám. Letusolunk, és néhány percre mi is beülünk a szaunába. Élvezzük egymás közelségét, ölelkezünk és megcsókoljuk egymást. Újra letusolunk, és teljesen felfrissülve térünk vissza a bárpulthoz. 

Hihetetlen, hogy pénteken éjszaka is ennyien vagyunk! Természetesen sokak arca ismerős, de a többséget soha nem láttam. Érzem a tekintetekből, tudják kik vagyunk, de ezt muszáj lesz megszoknunk. Egyre több a fiatal, amit egyáltalán nem tartok problémának.

Felmegyünk a felső szintre, és szinte mindenhol ölelkező embereket látunk. A tükrös szoba tele van, nem tudom meghatározni, ki kivel van, és ki kinek a párja. Emelkedett a hangulat, de nem vágyom erre a közegre. Vanda és én jobban szeretjük a letisztult helyzeteket, amikor kevesebben vagyunk, így élhetjük meg saját és egymás vágyait.

Feljebb megyünk. Még többen vagyunk ezen a szűkösnek mondható helyen, legalábbis ez az érzésem. Hogy teljesen őszinte legyek, nem ezért jöttünk. Szeretnénk egy kicsit elvonulósan megélni ezt az éjszakát. Lehet, túlságosan szentimentálisak vagyunk, de a kezdeti swinger érzéseket keressük. 

Lemegyünk az alsó szintre, iszunk valamit a pultnál. Az arcokat figyelem. Keresem azokat az érdeklődő szemeket, melyekben meglátom az ismerkedési szándékot, az élet szeretetét, nyitottságot a világ felé. Többnyire zavart látok, félelmet, egyesek tekintetében ott van a stressz, és néhányuknál a "Mi a fenét keresek itt?" kérdése. 

Egy szoláriumozott páros önbizalomtól duzzadva tekint körül. Ezt a disszonanciát! Hát nem erre számítottunk. Mellettünk egy másik párosra figyelek fel. A nő magas, bögyös, szép arcú. A pasi arckifejezése nem bizalom keltő, mintha a szájsebészetről érkezett volna. Csak most jövök rá, farsangkor láttam már őket. A férfin most is barna zokni és férfi tanga van. Fura egy páros.

A konyhába vesszük az irányt és csipegetünk néhány falatot. Ridegnek érzem a hangulatot, hol van a nyitottság? Arra gondolok, talán keresnem kellene a kandi kamerát? De sajnos ez nem tréfa, ez a meztelen valóság! Az elmúlt években úgy tűnik ebben a világban is valami félrecsúszott. Optimista emberek vagyunk, de realisták. 

Visszamegyünk a bárpulthoz, iszom egy jégert. Egy szőke szép nőre figyelek fel. Összeakad tekintetünk, "na végre!", nyugtázom magamban, előtörnek régi érzések és emlékek. Párban vannak, a harmincas korosztály képviselik. Emlékeztet ez a lány valakire, de akit felidéz bennem, ő barna hajú. Felmennek a felső szintre. 

 

girl-1064664_960_720_1.jpg

Fotó: Pixabay

 

Jelzem Vandának a dolgot, mi is felmegyünk az első emeletre, mert még mindig nem mondtunk le arról, hogy jól érezzük magunkat. A tangás pasi és a bögyös csaj szól hozzájuk. Csak egy-egy rövid mondatot váltanak, és továbbmennek a legfelső szintre. Mi maradunk, nem tudjuk mit tegyünk, mert ebben a tömegben még helyünk sem lenne, ahova félrevonulhatnánk. 

Újra látjuk őket, ahogy visszajönnek az első emeletre, majd lemennek a csigalépcsőn. Azt beszéljük Vandával, hogy szólítsuk meg őket, hiszen azért jöttünk, hogy ismerkedjünk. Mi is lemegyünk, de nem találjuk őket sehol. Egyszerűen kámforrá váltak. Nem maradt más hely, mint az öltöző, ahol meg is találjuk őket. Átöltözve várakoznak a taxijukra. Nem vagyok nyomulós pasi, de nincs mit tenni, megszólítom őket. 

Kedvesen fogadják a közeledést, a lány szemei mosolyognak, végre valami, ami nagyon tetszik. Tisztázzuk, hogy igen mi vagyunk azok, Vanda és Botond. Elmondják, hogy azért jöttek ma éjszaka, mert a klub weboldalán sok fiatal és sportos pár jelezte érkezését, de nagyon nem tetszik számukra ez a tömeg. A lány így folytatja:

Az előbb odajött hozzánk egy külföldi páros, a pasi lábán zokni van és tangát visel, csak úgy megkérdezték, leszünk együtt? Persze nemet mondtunk, és inkább most tovább megyünk.

Csalódottságot érzek a hangjukban, de azért tovább beszélgetünk. Nem első alkalommal járnak ebben a klubban, kimondottan fiatalos és sportos párokat keresnek. Elmondják, mennyire igényes emberek, és szívesen mennek inkább külföldi helyszínekre. Nem tudom, mire gondolnak, ezért kérdésemre egy bukaresti buliról kezdenek beszélni, egy internetes oldalról, ahol ezekre a rendezvényekre jelentkezni lehetett. Állításuk szerint az volt az igazi swinger buli, egy rövidke repülés, majd egy luxus szálloda felső szintjén élvezhették a a többszereplős szex örömeit.

A férfi folytatja gondolataikat, hogy mennyire fontos a kölcsönös szimpátia, a külső, az igényesség, illetve az egzisztenciális háttér. Az utolsó kifejezésnél szemöldököm felszalad a homlokomra. Nem vitatkozunk velük, elköszönünk. Még hogy egzisztenciális háttér? Pontosan ez az, ami lényegtelen egy ilyen helyszínen! Minket nem érdekel, ki honnan jött, mit csinál a privát életében és mennyi pénze van a bankszámláján. Teljesen kész vagyok ettől az éjszakától! 

 

model-2773375_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Vandával nem találjuk a klub érzést. Olyan ez, mint amikor egy filmforgatáshoz nem megfelelő szereplőket választanak. Azt gondolom, valami nagyon nem jó irányba halad, talán a fejekben és a szívekben is rendet kellene rakni. Ki gondolta volna, hogy egyszer ezt fogom leírni? 

Végre a vízágy felszabadul, azonnal elfoglaljuk, legalább magunkban ne keljen csalódnunk. Minden körülmények között szeretem Vandát és azért jöttünk, hogy emlékezetes maradjon ez az éjszaka. Szerelemmel és szenvedéllyel kényeztetjük egymást, hosszan és kitartóan.  

Letusolunk, és újra felmerészkedünk a legfelső szintre. Te atya ég! Törölközők és lepedők szétdobálva, mint egy hányadék, úgy néz ki itt minden. Teljesen el vagyok képedve! Leülünk a "buszmegállóba", próbálunk észhez térni. Érkezik egy csinos páros, keresik a helyüket, majd szóló pasik egymást követően hatan követik őket. Ez borzasztó! A "néma leventék" csoportját láthatjuk, akik az ismerkedésnek csak ezt a módját ismerik. Tapadnak, mint legyek a légypapírra.  

Hol van a flörtnek és a játéknak a lehetősége, amikor a nők és férfiak meghódítják egymást? Hol van az IQ és az EQ? Úgy érzem magam, mint egy baszodában. Elnézést kérek ezekért a kemény szavakért, de csak azért nem fogom magamat vissza, hogy másoknak tetszenek gondolataim. 

Záró akkordként egy közel két éves beszélgetés jut eszembe. Egy szlovákiai magyar párral beszélgettünk, akik elmondták, hogy náluk éjfél után, a felső szintre szóló férfiak és nők egyedül nem mehetnek fel, csak ha párt alkotnak, vagy párokhoz csatlakoznak. Ezzel azt érték el, hogy az alsó szinten elindultak az ismerkedő beszélgetések, így esélyt adtak a kölcsönös szimpátia kialakulásának. Valóban bosszantó tud lenni, amikor szimpatikus emberekkel jól érzed magad, és vad idegenek szótlanul - jobb esetben csak érintésekkel - jelzik csatlakozási szándékukat.

Azt gondolom nagyon nem jó irányba megyünk, ha beengedjük a sznobizmust ebbe a világba. Ideje magunkba nézni, és eldönteni, mit akarunk. Ezt az éjszakát nem szeretnénk még egyszer megélni, és nem gondolom, hogy csak másokra kellene mutogatnunk. 


Botond


FONTOSAmennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

ÖSSZES POSZTUNK EGY HELYEN

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed.

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr3213515939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.12.23. 03:16:14

Swingerben is pont úgy számít az egzisztencia, mint hagyományos kapcsolatokban.
Szexpartnerkeresőkön is sok pár hirdet úgy, hogy exklúzív, jól szituált partnereket keresnek, mert a panel kisszobájában a "Panni" heverőn kefélést ők otthon is meg tudják oldani. Ezért olyan párokat keresnek, akikkel el lehet menni Franciaországba vagy Spanyolországba Michelin-csillagos éttermekben enni, borozni, és persze utána egy szállodában egymásnak is esnek, akiknek nem akadály az, hogy az Adrián bérelnek egy jachtot és azon megy a csoportos dugás.
Meg felszívnak közben pár csík kokaint is, ami nem a szegény ember aljzószere.
Az emberek különlegességekre vágynak, fehér nők nagy néger farokra, fehér férfiak japán kislányokra, panelben vagy egy vidéki családi házban vegetáló párok egy kis luxusra.
Aki meg eleve luxusban él, annak alap, hogy hasonlókkal ismerkedik. Persze van olyan is, hogy egy tehetős pár fizeti egy kiscsaj útiköltségét, cserébe ő elmegy velük nyaralni valami egzotikusabb helyre, ahol hármasban élvezik a helyzetet.
Csóró házibarátot is fogadhat egy gazdagabb pár. De ezekben a felállásokban alapból az van, amit az egzisztenciálisan magasabb pozícióban lévők diktálnak.
Nincs semmi baj ezzel, ez egy őszinte dolog.

Szintén meg tudom érteni, ha egy kisportolt, fitt pár nem akar összefeküdni egy pocakos, horpadt mellű, cingár lábú pasassal és a karfiolos seggű, szottyadt mellű nőjével. Ezek az emberek nem egy síkon mozognak.

PixiMixi 2017.12.23. 06:53:22

Ezer éve szerettem volna kipróbálni a swingert, szerencsére a férjem is partner volt ebben és pár hónapja volt is szerencsénk megnézni egy klubot. Azt a helyet választottuk elsőnek, amiről itt a blogon a legtöbbször olvastunk. Szerdán mentünk, mert mégis csak kezdők vagyunk és nem szerettünk volna tömegnyomort. Nagyon nagy csalódás volt, egy életre elment a kedvem az egésztől. Vártam azt a nagy nyitottságot és meghitt hangulatot, amiről már olyan sokat olvastam, ehhez képest olyan hideg volt a légkör, hogy az valami katasztrófa.
Ott volt egy csomó ember, de egyikünk se látott olyat, akihez szívesen odamentünk volna, hely sehol nem volt, cserébe hallhattunk egy csomó nagyon hangos, nagyon kamuszagú sikoltva nyögést (én sem vagyok az a halk típus, de ettől az életkedvem is elment, olyan mű volt). Annyira illúzióromboló volt az egész, kb azt éreztem, amiket Te is írtál a bejegyzésedben. Kár érte, mert a kiöltözős-kocsiban beszélgetős-várakozós része szuper volt...

pittscards 2017.12.23. 15:36:12

@PixiMixi: Nem minden este ugyanolyan a buli. Amikor legutoljára voltunk, mi sem voltunk másokkal (vagy túl vékonyak vagy túl fiatalak vagy túl harsányak voltak a résztvevők), de az eggyel korábbi klublátogatásunk nagyon jól sült el. Hol ilyen, hol olyan.

pittscards 2017.12.23. 15:40:55

Bevallom, mi sem azok táborát gyarapítjuk, akik lent ismerkednek, hogy aztán felmenjenek szexelni. Mindketten introvertáltak vagyunk, igen nehezen kezdeményezünk, továbbá egyikünk sem a címlapról lépett le, úgyhogy hozzánk sem nagyon jönnek oda. Inkább fent lefekszünk egy szimpatikus pár/csoport mellé, aztán ha lesz átnyúlkálás, lesz, ha nem, nem. Nekem abszolút nem hiányzik a flört, hogy egy férj orra előtt "meghódítsam" a feleségét.

Persze ha mindig mindenki arra vár, hogy a másik kezdeményezzen, abból patthelyzet lesz...

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.12.23. 15:44:54

@Colonel H. Stinkmeaner:
Én ebben a posztomban a klubos ismerkedésről beszéltem, nem a szexpartner kereső oldalak lehetőségeiről, ahol nyaraló, vagy egy hétvégét együtt tölteni vágyók keresnek maguknak partnereket.

2014. nyarán léptük át első alkalommal swinger klub küszöbét és érdekes módon, a fenti problémákat még nem tapasztaltuk. A közönség összetétele változott meg, itt is megjelentek a sznobok, akik az egzisztenciális hátterükkel szeretnének kitűnni. Nekünk a swinger nem erről szól, hanem arról, itt és most, akár a meztelen valódban add el magad!
Hódíts humorral, mosollyal, érintéssel és játékkal, de mindezt a partnereid tiszteletével tegyed. Én erről beszélek!

kvadrillio 2017.12.23. 17:01:56

át köllll alakítaNI EZT A CSODABASZÓHELYET nyilvánosházzá ! occt kész.

odamondó 2017.12.23. 19:46:54

@PixiMixi: tehát a filmekben látható elképzelt gyönyörű swinger álom találkozott a rideg valósággal. Ez olyan amikor a részeg emberek azt hiszik a bulihelyen ők épp annyira frankón nyomják mint a klipben amit tegnap láttak. Valójában egy józan ember igen igénytelen alakok vonaglását látja üveges szemekkel.

2017.12.24. 01:06:56

@Siklósi Botond: a szexpartner-keresőkön és a swinger klubokban is hasonló érdeklődésű emberek jelennek meg. Sőt, nagy lehet az átfedés is a két csoport közt.
A 70-es 80-as években egy NDK-s lánynak elég volt az, hogy a magyar fiú, pár, lány l

2017.12.24. 01:15:51

@Colonel H. Stinkmeaner: egy NDK&s lánynak elég volt, hogy a magyar fiú, lány vagy pár rámosolygott és már meg is volt a kémia.
Ma nem ez van. Az emberek 90%-a sznob, aki az anyagi helyzete, fogyasztói társadalomban betöltött pozíciója alapján íteli meg a másikat vagy ha nem is sznob, de nagyon erős szűrőket használ, fittebb, fiatalabb, szexibb partnert akar, mint amit a többség megtestesít. Pornófilmeken szocializálódtak és a levegőt harapdáló Michelle Wild-ot akarnak dugni vagy egy szolibarna, nagyfarkú testépítőt akarnak magukba húzni. És közben úgy szexelnek, mintha kamerák vennék az akciót. Az emberek ilyenekké váltak, a szex is egy olyan fogyasztási cikk lett, amiből minél jobbat, minél többet, exklúzívabbat akarnak.
Én pont ezért gondolom, hogy a swinger klub látogatásnál jobb az, ha egy baráti párral jár össze az ember. Persze ilyen nyitott baráti párt találni nem egyszerű.

ymel 2017.12.24. 06:19:34

@Colonel H. Stinkmeaner: Ha szabad egy eszrevetelt tennem: amikor az endekas lanyrol irsz, az ugyanannak az altalad epp sznoberianak megjelolt jelensegnek a korabeli megfeleloje. Amikor leirod, h endekas vs magyar, azzal mar felallitottal egy velt ertekrendet, melyben az akkori korulmenyek kozott az endekas csaj volt lejjebb. A sznoberia is az elkepzelten ertekesebb valasztasat jelenti: vagyis nincs kulonbseg a 'bezzeg-idoszak' es a mostani kozott: vagy pedig hasznalhatatlan peldat hoztal fel a regenmindenjobbvoltra.
Megj: a poszterrel valami nincs rendben, mert eltuntette a korabbi kommentjeim. A stiluson kellene csiszolni. Es annak javulasa egyebkent majd egyutt jarna azzal, hogy ebbol a tevekenysegbol nem probalsz olvasottsagot lehuzni. Sot, nem jarsz ilyen romaiasan rohadt helyekre.

chika 2017.12.26. 17:53:17

Na, nekünk pont a személytelensége miatt nem lett kedvencünk a klub. Ezért szeretünk inkább négyesben játszadozni. Mert ott az ismerkedés során már ruhában, fejben elkezdődik a swinger. Ezt egy klubban egyszerűen nem élheted át. A párom és én egy ilyen találkozóra szeretünk szépen felöltözni, ezzel is egy kicsit elcsábítani a másik párt. Ezt alsónadrágban, flip-flop papucsban nem lehet megtenni. Úgy egyszerűen nincs az az érzés, amit keresünk. De mindenki mást szeret. :)
süti beállítások módosítása