Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
"L"ső több"S" avagy Ádám és Éva
2015. október 23. írta: Siklósi Botond

"L"ső több"S" avagy Ádám és Éva

6932010727_59eefb323d_b.jpg

Fotó: @ Din Muhammad Sumon

 

Tavaly tavasszal történt, április elején. Már hetek óta a szexpartner társkereső oldalakon "éltük" az életünket. Izgalmas volt, tényleg, de már kezdtünk belefáradni. Ez a virtuális tér és világ nagyon magával tud ragadni, de ez nem hús-vér világ. Az események gyorsan történnek, nagyon gyorsan. Gyakran beszéltünk cseten egyszerre több partnerjelölttel különböző témakörökről. Ezt a valós világban nem tudod megtenni. Azért azt a tényt hamar megtudtuk állapítani, hogy ilyen oldalakon sok a nem független pasi, akik csak a potya dugást keresik. Persze olyan párok is vannak, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mit is szeretnének. És a kedvenceink, azok a szóló "hölgyek", akiknek úgymond pöcsük van. Beregisztrálnak egyedülálló hölgyként és cseten így üdvözölnek: "Örvendek!" Szerinted melyik Nő köszön így? Összességében jó móka! Természetesen azért itt is találhatóak korrekt és öntudatos partnerjelöltek  szép számmal, csak türelemmel és figyelemmel ki kell várni őket. 

Az egyik nap megtalált minket egy swinger oldalon egy pár. Nevezzük őket Ádámnak és Évának. Cseten beszélgettünk, kedvesek voltak és érezhetően tudták, hogy mit akarnak. Természetesen találkozni akartak velünk személyesen. Arcos és egész alakos képek cseréje után megbeszéltünk szombat délutánra egy kávézóban egy randit. Az időpont és helyszín egyeztetése már telefonon történt. Mindenki beszélt mindenkivel. Ma már tudjuk, hogy erre azért volt szükség, mert így lehet kontrollálni, hogy a párosunk egy nőből és egy férfiból áll. Sokat elmond egy telefonos beszélgetés! Igaz, hogy nincs testbeszéd, de a hang orgánuma, a stílus, a gondolatok megfogalmazása rengeteget elárul egy emberről. Mi adunk erre és valahogy nálunk itt kezdődik az első benyomás.

A szombat úgy kezdődött, mint bármikor máskor, de mi mégis máshogy viselkedtünk. Nem hiszem, hogy a környezetünk ezt észrevette volna. Ezer és ezer kérdés és érzés keveredik ilyenkor az emberben. Azért ez nem csak annyi, mint amikor tini korodban először randizol! Ott csak Te, önmagadtól vársz a kérdéseidre válaszokat. Mivel mi párként találkozunk egy idegen párral, azt sem tudjuk, hogy a párunk, hogy éli ezt meg, Ő milyen kérdésekre keresi a válaszokat?

Ebéd után egy kicsit ledőltünk és pihentünk, de természetesen a gondolatainkban a randi szerepelt. Biztosan ezt akarjuk? Mi lesz, ha ők többet akarnak és invitálnak a lakásukra? Ha elmegyünk hozzájuk, tudunk és képesek leszünk mással lenni, mással ölelkezni és képesek leszünk ezt végig nézni? Biztos voltam magunkban, de őszintén mondom Neked, azért egy kicsit féltem. Mi van akkor, ha tévedek? Vandával újra és újra megbeszéltük, hogy csak abba megyünk bele, amit mi önmagunk is akarunk. Azt is megbeszéltük, hogy ha valami olyan dolog történik, ami a másiknak nem jó érzés és fájdalmas (itt a lelki dolgokra gondolok), azonnal jelezzük egymásnak. Nagyon-nagyon izgultunk, ahogy közeledett az indulás időpontja. 

Természetesen, felmerülő női kérdésekből nem volt hiány. "Melyik fehérneműt vegyem fel? Jó leszek ebben a ruciban? Melyik cipőmet vegyem fel? Ez a körömlakk jó lesz?" Tudnod kell, hogy Vandának fantasztikus a szép érzéke. A környezete, az öltözködése mindig harmonikus. A színeket csodálatosan tudja összeállítani, különlegesen finom az ízlése. Persze ilyenkor azért én is többször hallottam már azt, hogy: " Nincs egy normális ruhám!" Az én Angyalom nagyon Nőből van!

Már az autóban ülünk. Pár perc és találkozunk az elsővel: Ádámmal és Évával! A Vanda arcát fürkészem. Egy halvány pírt látok rajta. Nagyon izgul! Egy kicsit én is, de inkább miatta, nem magam miatt. Parkolunk és eljött a nagy pillanat a kávézóban. Éváék már ott ülnek és integetnek nekünk. Igen, ők azok! Az asztalukhoz megyünk és ők úgy üdvözölnek minket, mintha már száz éve ismernénk egymást. Persze, ezek a pillanatok nagyon izgalmasak. Picit úgy érzem, mintha a szívem a torkomban dobogna! Ádámmal kézfogás, Évával puszi-puszi! Kedvesek velünk. Kezdeti bemelegítő kérdések: "Könnyen ide találtatok?" és ehhez teljesen passzoló egyéb kijelentések, amiket pasiként még idézni sem tudok. 

Éva szép nő, teljesen más, mint Vanda! Látod! Mi pasik így működünk! A Szerelmünkhöz tudunk csak viszonyítani mindent. Ő is karcsú nő, de talán Vandánál egy picit vékonyabb. Jó tíz évvel idősebbek, mint mi, de azt gondoljuk, hogy a swinger kortalan. Éva kék szemű, a haja félhosszú és szökés barnás színű. Van az arcvonalaiban valamilyen nemesi jelleg , vagy nem is tudom, hogy fogalmazzam meg. Kedvesen, szépen fogalmaz és beszél. A szája vékony,ami nekem nem minden esetben tetszik, de az övé igen. Látom, hogy tetszünk neki. Persze itt szeretném megjegyezni, hogy mi pasik ne gondoljuk, hogy a nők minket néznek meg először! Egy fenét! Először a Nő a Nőt. Ez alapszabály! Azt gondolom, hogy ha itt, ebben a pillanatban nincs meg az elfogadás a két csaj között, akkor jobb, ha fizetsz és haza mentek, mert úgy sem lesz semmi. De nálunk megvolt az elfogadás. Ezt már abból is láttam,ahogy Éva megjegyezte Vandával kapcsolatban, hogy milyen jó rajta valami. Emlékeim szerint, talán a nyakláncot dicsérte és oda is hajolt közel Vandához. Hú ha! Ez kezd izgi lenni. Persze a pincértől kértünk innivalót és tovább beszélgettünk. 

De ne feledkezzek meg Ádámról sem. Barna szemű, egy picit kopaszodó, vállas pasi. Olyan ősmagyar típus! Hát ő is nyugodt, mosolygós pasi, mint én. Azért azt gondolom, hogy Itt a következő kérdés: Mi pasik el tudjuk fogadni egymást? Most nem szexuális értelemben kérdezem ezt, hiszen heteró vagyok. Azt látom, hogy a szimpátia kölcsönös, szinte baráti. Eddig minden rendben,nyugtázom a helyzetet és úgy tűnik, hogy kezdünk egy kicsit lenyugodni. 

Természetesen áttértünk egy kis ismerkedés után a lényegre is. Ki mióta van fent azon a bizonyos weboldalon? Kinek milyen tapasztalatai vannak az oldallal kapcsolatban? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket beszéltünk meg és már az elején világossá vált számunkra, hogy nem kezdő párral hozott össze minket az élet. Persze ne gondold, hogy ők ezzel kérkedtek volna! Egyáltalán nem! Utólag nekem úgy tűnik, hogy ők akkor még azt hitték, hogy mi sem vagyunk kezdők. Egyre jobban oldódtunk! Vanda tudja rólam, hogy akkor van nálam baj, ha nem szólok semmit. De itt Ádámékkal erről szó sem volt. Aranyosak és humorosak a mi elsőink. Érdekes volt számomra, hogy idegen emberek milyen hamar képesek egymásra hangolódni. Azt gondolom, hogy az emberekben eredendően bele van táplálva ez a jóság és nyitottság, de valahogy ezt felvállalni és kimutatni őszintén a mai világban? Ez ciki!

 

21720009049_f6027089c0_k.jpg

Fotó: @ Cristian May

 

Az idő ilyenkor, amikor az ember jól érzi magát gyorsan telik. Nem is tudom megmondani, hogy meddig beszélgettünk ott a kávézóban, de talán nem volt több egy óránál. Aztán Ádám és Éva az őszinteségünket kérte: "Most őszintén! Tetszünk nektek?" Ez a kérdés hirtelen jött, de mi egymásra néztünk és valóban őszintén válaszoltunk. Tudom, hogy tudod a választ. A következő kérdés így szólt:" Lenne kedvetek feljönni hozzánk?" Hú ha! Vandával ugyan mosolyogva, de egymásra néztünk. Nagyon-nagyon zavarban voltunk. Tudtam, hogy mindkettőnknek tetszenek, de most színt kellett vallani. Először az életünkben egymás előtt be kellett ismernünk, hogy más is tetszik nekünk. Persze, ma már könnyen tudom magunkat analizálni és könnyen tudok sok lelki dolgot megmagyarázni. De akkor ez nem is volt olyan egyszerű. Ha tetszik, ha nem, de fel kellett vállalni magunkat és őszintén. Igen! Ez azt jelentette, hogy: "Drága Vanda! Téged szeretlek, de felvállalom és kimerem jelenteni, hogy Éva egy szép Nő és ha úgy alakul, szívesen közeledek felé szexuálisan." Ez a gondolat, csak egy pillanat, nem több, de ott volt. És természetesen Vanda szemében is ugyanezt láttam: "Drága Botond! Téged szeretlek, de felvállalom és kimerem jelenteni, hogy Ádám egy jó pasi és ha úgy alakul, szívesen közeledek felé szexuálisan." 

A kávézóban fizettünk és felmentünk hozzájuk. A közelben laktak, nem sokat sétáltunk. Kellemes, otthonos lakásban találtuk magunkat. Nagyon szimpatikus volt ebben a párban, az egymás felé való ragaszkodás. Láthatóan nagyon szeretik egymást és nekünk ez fontos. Vandával már előtte megbeszéltük, hogy alkalmi párokkal nem szeretnénk összefeküdni. 

Én ritkán iszom alkoholt, viszont most Ádáméknál a konyak nagyon jól esett. Annyira, hogy kettőt is megittam! Mivel tényleg ritkán iszom (Tesco gazdaságos!), hamar éreztem is a fejemben. Ezt ne úgy képzeld, hogy látszott a viselkedésemen. Jellemzően jól bírom a piát, de azért én éreztem. A beszélgetésünk közben derült ki, hogy mi többesben, így együtt, soha nem voltunk még senkivel! Na volt ám nagy meglepetés! Láthatóan Ádáméknak mi lehetünk az első swingerszűz pár. Viszont akkor még nem volt teljesen egyértelmű, hogy lesz-e valami. Persze égett bennünk a vágy (bennem picit a konyak is,- sokat segített!), de azért ott volt bennünk a félelem is. 

Beszéltünk egy picit a családról, egy kicsit a munkáról, de semmi konkrét dologra ne gondolj. Nyaralás, üdülés és ehhez hasonló témák is előjöttek. 

Egyszer Ádám előállt azzal a kérdéssel, hogy lenne kedvünk velük egy kicsit közelebbről is megismerkedni. Elmondta, hogy csak az történhet, amit mi is szeretnénk. Tulajdonképpen már vártuk valahol ezt a kérdést és utólagosan  Ádámnak nagyon is hálásak vagyunk, hogy ugyan nagyon finoman, de mégis egy picit dominánsan, de átsegített minket ezeken a kezdeti nehézségeken. Akkor már nem volt kérdés! Akartuk egymást és meg akartuk élni életünk első többes élményét. Nagyon-nagyon hálásak vagyunk Nektek és remélem olvassátok ezt a posztot és magatokra ismertek! 

Vandával a fürdőszobába mentünk letusolni. Illatos és tiszta volt ez a helység is. Természetesen kaptunk tiszta törölközőt is. Megfürödtünk, de itt jött a következő kérdés: "Most így meztelenül menjünk ki a fürdőből vagy a törölközőt azért csavarjuk magunkra?" Utólag úgy látom magunkat, abban a helyzetben, mint egy rakás szerencsétlenség! Lehet, hogy most mosolyogsz a sorokat olvasva, de Te voltál már ilyen helyzetben? Ha nem, akkor csak azt tudom mondani, hogy: "Na, ugye!". Amennyiben igen és voltál már ilyen helyzetben, akkor pontosan tudod, hogy az ember milyen kiszolgáltatott helyzetben érzi magát és ez egy picit azért kellemetlen.

Kérdeztük is Éváékat, hogy most csak így meztelenül kijöhetünk? Mosolyogtak, de láthatóan megértették a helyzetünket. Azt gondolom, hogy így az elején sokan vagyunk, ilyen bénázóak, de én nem fogok ide mást leírni, csak a tiszta valóságot. 

Ők is a fürdőszobába mentek letusolni és érdekes módon, néhány perc múlva már mi sem éreztük a meztelenség miatt azt a zavart, ami előtte egy picit még kellemetlennek gondoltunk. Nem ugrottak nekünk! Szerencsések vagyunk, gondoltam. Egy nagy francia ágyra telepedtünk és néhány percig csak beszélgettünk. Jó volt velük beszélgetni, tényleg! Nagyon érezhető volt, hogy ők nekünk nagyon jót szeretnének adni. 

Aztán Éva Vandához hajolt, egészen közel és ezt kérdezte: "Szeretnél velem csókolózni?" És itt ért engem az első komoly meglepetés. Vanda arcán láttam azt a kislányos mosolyt, amit csak akkor látni, amikor teljesül valamilyen kívánsága. Mosolyogva igent mondott! Egymáshoz hajoltak és nagyon finoman és lágyan csókolózni kezdtek. Azt gondolom, hogy ilyen finoman és lágyan, ennyi érzékiséggel csak nők tudnak egymással csókolózni. Azért megszólalt a fejemben egy-két kérdés: "Álmodok? Vanda egy nővel csókolózik? Itt előttem?" Úgy gondoltam, hogy majd reggel, amikor felébredünk, elmesélem neki és ő hogy fog nevetni ezen. De azon is gondolkozni kezdtem, hogy mi van ha ez nem álom? Te is tudod, hogy ez a meztelen valóság volt. Hagytuk Ádámmal, hogy a lányok egymásra hangolódjanak. A csókot követően Vanda szégyenlősen rám nézett és hozzám bujt. Láthatóan, új volt ez a helyzet számára is. Éreztem, hogy most engem akar, de nagyon! Csókolózni kezdtünk és valahogy megszűnt a tér és az idő. 

Sokan azt gondolják, hogy ez a hedonista életforma csak a testiségről és csak a vágyakról szól. Hát bátran kijelentem és bármikor, bárkivel szívesen vitatkozok ezzel kapcsolatban! Ugyanis, ez nem így van! Nagyon sokat adott nekünk ez az életforma. A magánéletünkben is sokat, nagyon sokat változtunk. Nyíltan kiállunk saját magunk igaza mellett, minden körülmények között. Azt is adta, hogy az élet egyszerűbb, mint amit igyekeznek bemutatni nekünk. Nem, nem! És az a bizonyos öntudat? Sajnos, ma kevés emberben ébred fel! Legyél önmagad, ne félj attól, hogy ki mit gondol! Természetesen ezzel nem azt akartam mondani, hogy mindenkinek ezt az életformát kell választania. Még véletlenül sem gondolok ilyent! Ez csak néhányunknak a saját útja. Másoknak természetesen meg van a szintén saját útjuk, amivel majd nekik kell megbirkózniuk. A lényeg, hogy az utadat ne mások határozzák meg, hanem Te, önmagad.

 

8551939338_3e4f3a70b3_o.jpg

Fotó: @ Richard foster

 

Vissza Ádámhoz és Évához és persze hozzánk. Furcsa volt mások előtt szerelmeskedni Vandával, de ami meglepő volt, hogy egyáltalán nem volt kellemetlen. Azt szoktuk mondani, hogy az a jó, ha valami természetes. Hát pont erről van szó! Szerinted a meztelenség természetellenes? Egy frászt! Így születünk! A szerelmeskedés, vagy nevezzük akár dugásnak, természetellenes? Persze, hogy nem! Te is így lettél, ahogy én! Azt gondolom, hogy az orgiák és az ilyen többesek egyidősek az emberrel. Az sem érdekel, ha valakinek ezzel kapcsolatban más a véleménye. Írja meg és vitatkozzunk! A vita az jó, nem ellenség! 

Ott és akkor tudtuk Vandával, hogy nekünk ez az életforma tetszik, önmagunk lehetünk. Valahogy a gátlások is eltűntek és egy új önmagunkra leltünk. Szabadok lettünk ott és akkor! Nem akarjuk soha többé birtokolni egymást! És a bizalom? Szerinted, az aki ennyire felvállalja önmagát, hazudni fog a másiknak? Nincs, amit takargatni kellene egymás előtt! Lehet, hogy hihetetlen, de egyszerűen NINCS! 

Természetesen a mi párocskánkkal más is történt! Jó volt érezni Éva csókjait és testét. Azt tudod rólam, hogy szeretek nyalni! Hát nem tudtam a puncijának ellenállni. Éva is finom! Nagyon jó érzés volt más feleségének örömöt okozni. Persze azt is láttam, hogy Vanda Ádámmal szexel és én ettől a látványtól őszintén mondom, egy kicsit féltem. Attól tartottam hogy fájni fog. De nem fájt! Nem azért,mert nem szeretem! Sőt, én azt gondolom, hogy még jobban szeretem, mint előtte bármikor. Egyszerűen azt kellett megtanulnom, hogy Ő csak engem szeret, de nem az enyém! Itt most a birtoklásra gondolok. Szerintem a féltékenység abból adódik, hogy sok ember fél a másik elvesztésének az érzésétől. De ha valakit őszintén, számára mindent megadva szeretsz, akkor mitől kellene félni? Viszont ha eddig nem szeretett, akkor persze csinálhatsz bármit, akkor is előbb vagy utóbb el fog hagyni! 

Persze Éva is meglovagolt és elég sok formációt kipróbáltunk. Ez a szabadságérzés különös mosolyt varázsolt az arcunkra. Valahogy egyek lettünk ott négyen. Soha nem éreztem előtte ilyent! Különleges és megnyugtató érzés ez! Ádám javasolt egy új pozíciót: " Botond, Te feküdj a hátadra. Vanda Te ülj bele, Éva Te pedig ülj a Botond szájára úgy, hogy Ti ketten lányok egymással szemben vagytok!" Eltudod képzelni? Hanyatt feküdtem, Vanda beleült a farkamba, Éva pedig a számra ült, hogy nyaljam a punciját. A csajok újra csókolózni kezdtek,ahogy rajtam én meg bennük voltam. Hát ez egy csúcs dolog! Nem láttam, de gondolom Ádám megszopatta a két csajt. Melyik pasi ne álmodozott volna már arról, hogy egyszerre két csajt szopat? 

Amikor cseréltünk és Ádám került alulra, rajta a két lány. Hát én odadugtam a farkamat a két lány szájához. Már írtam itt Neked, hogy én is vizuális típus vagyok. Hát ezt jó nézni egy filmben, de megélni észveszejtő. Kívánom Neked, hogy ha még nem láttál és nem éreztél ilyent, próbáld ki! 

Nem tudom megmondani, hogy ez a négyes gabalyodás meddig tartott, de azt gondolom, hogy ez akkor sem volt lényeges szempont. Amikor megálltunk, mindenki szemében ott volt az a kielégült fény, amit csak ilyenkor lehet látni. Elég sokat beszélgettünk még így, meztelenül. Ez így volt akkor természetes! 

Tusolást követően jól esett még egy konyak! Van, amikor hetekig, hónapokig nem iszom egy korty alkoholt sem, de akkor jól esett. Valahogy ezek ünnepélyes pillanatok voltak! Éváék szóba hozták a swinger klubok világát is. Elmondtuk, hogy mi még klubban soha nem voltunk és nem is szándékozunk menni. Megkérdezték, hogy mi a bajunk a swinger klubbal? Elmondtuk, hogy mi nem szeretnénk kiélt kéjencekkel, mindenki mindenkivel alapon szexelni. Felhúzott szemöldökkel hallgattak minket. Aztán elmondták, hogy mi nagyon rosszul látjuk ezt a világot. Ez egyszerűen nem így van. A klubban csak azzal szexelsz, ha egyáltalán szexelni akarsz, akivel kialakul az a bizonyos kölcsönös szimpátia. Azt is elmondták, hogy ha valaki a közeledő partnernek azt mondja, hogy nem, akkor azt szó nélkül tudomásul kell venni és el kell fogadni. Akkor ezen elgondolkodtunk, de valahogy semmilyen késztetést nem éreztünk, hogy valaha is swinger klubok látogatói legyünk. Az élet ilyen! Aztán majd azt is elmesélem máskor, hogy hogyan lettünk klub látogatók.

Elbúcsúztunk Éváéktól jól eső érzéssel és elindult haza. Természetesen Vanda vezette az autót, hiszen ő nem ivott alkaholt. Különleges büszkeséggel néztünk otthon egymás szemébe és a fél éjszakát, a saját ágyunkban szexel töltöttük.

 

16419277138_f8e8aa015e_b.jpgFotó: @ Elithabeth Hilton 
 

 

Most abba hagyom, mert már fáj a seggem az üléstől. Tudod az írásban ez a rossz, a seggfájás! Azért nagyon örülök Neked, hogy itt vagy, olvasol és megtisztelsz a figyelmeddel. 

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

 

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr968011275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panopolis · http://priapos.blog.hu/ 2015.10.24. 18:02:40

Nagyon jó volt olvasni ezt az írást is. Talán kicsit még több részletet elárulhattál volna a bennetek közben lévő érzésekről, nem csak az utólagos gondolatokról, de gondolom lesz folytatás.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2015.10.25. 10:48:02

@Panopolis: Örülünk, hogy tetszik és természetesen lesz folytatás. Tudod, ebben a posztban szereplő megélt élményeink másfél éve történtek. Igyekszem részletesen kifejteni az akkori érzéseinket, gondolatainkat, de néha ez nem is olyan egyszerű. Jól esik, hogy velünk vagy és olvasol minket!

nem kopasz 2015.10.28. 08:04:12

Sziasztok! Pontosan ez benne a csodás és felemelő, amitől messze nem pornó, ami szabaddá és mégis összetartozóvá tesz -szóval az önzetlen adni és kapni vágyás élménye. Szerncsések vagytok, hogy egymással éltek. Nagyon. Rengeteg gyönyört és boldogságot.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2015.10.28. 12:06:53

@nem kopasz: Köszönjük a véleményt és a jókívánságot! Neked is hasonló jókat kívánunk!
Pénteken már olvasható lesz terveink szerint az új posztunk.
süti beállítások módosítása