Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
CELEB a SwINGERben
2016. május 15. írta: Siklósi Botond

CELEB a SwINGERben

  man-198961_960_720.jpgFotó: Pixabay

 

Októberben beszéltem az egyik posztomban Tomról, akivel egy szexpartner kereső oldalon ismerkedtünk meg és hónapokig leveleztünk, ismerkedtünk. Ez a srác abban különböztethető meg mindenkitől, hogy helyesen fogalmazza meg és írja le gondolatait és még véletlenül sem akar "ajtóstul rontani a házba". Amennyiben szeretnéd ezt a posztot elolvasni, akkor kattints ide.  

A levelezéseket és a csetes beszélgetéseket felváltják a skype-os beszélgetések, hiszen így a kommunikáció interaktív, - és ami még nagy előnye - mindannyian láthatjuk és hallhatjuk egymást. Havi rendszerességgel többször is beszélgetünk így hármasban, gyakran egy-két órán keresztül és kialakul egy bizonyos szimpátia, amit talán barátságnak is nevezhetünk.

Elmondjuk a legújabb swingeres élményeinket is, amit Tom láthatóan izgatottan fogad. Ő soha nem volt többesben és még soha nem volt swinger klubban sem, de láthatóan nagyon érdekli ez a témakör. Pár hónapja szakított Dániában barátnőjével és jelzi felénk, hogy egyedül érkezik haza néhány nap múlva. Mi is nagyon szeretnénk Vele személyesen találkozni és - már ismerve az itthon tartózkodás időtartalmát - felmerül Tomban az a kérdés, hogy lenne-e kedvünk magunkkal vinni őt a Tik Tak-ba következő hét szerdán?

2015. április 22-e szerda van és ma, az esti órákban találkozunk Tommal Pesten egy kávézóban. Hétköznapi este előtt állunk, de mi tudjuk, hogy nem az lesz. Vanda és én még nem voltunk Maciéknál szerdán, de még pasit sem vittünk magunkkal és még hármasban sem voltunk soha senkivel. Hogyan lehetne ez hétköznapi? Ebből Te is láthatod, hogy izgatottságunk nem alaptalan, hiszen találkozunk hamarosan Tommal, akit személyesen csak most fogunk megismerni és hamarosan el is visszük magunkkal kedvenc swinger klubunkba. Az egészet összefoglalva, úgy gondolom, hogy elég bevállalósak vagyunk, de az is lehet, hogy egyesek szerint nem vagyunk komplettek.

A kávézóban vár minket Tom és végre sikerül személyesen is találkozni. Más így látni őt, hús-vér emberként és az első percekben láthatóan mindhárman egy kicsit zavarban vagyunk. Ez egy új helyzet mindenki számára és előre senki sem tudta, hogy mit fog belőle kihozni ez a szituáció. Érdekes, hogy nem érzek féltékenységet, nem érzem azt, hogy valami kellemetlen dolog fog történni. Már több, mint egy éve vagyunk swingerek, de eddig csak párokkal voltunk és pontosan tudjuk, hogy az ismeretlen mindig tartogathat meglepetéseket. Én eddig nem tudtam elképzelni, hogy képes leszek elfogadni harmadiknak egy srácot, de azt pontosan tudom, hogy Vanda ezt az életérzést nagyon szeretné megélni. Természetesen, én is szeretném megélni a hármast egy lánnyal, de a nálunk tapasztaltabbak szerint, ennek az esélye nem túl nagy. (Itt jegyzem meg zárójelben, hogy ma már tudjuk, ez sem lehetetlen és néhány hét múlva fogok írni Annáról is!)

Tom 180 cm magas sportos srác. Most ne egy agyongyúrt srácra gondolj! Én inkább az őserőt látom benne, azt az embert, aki mindig szelíden mosolyog, aki képes az élet szépségeit észrevenni és aki előbb áll félre, mint hogy megbántson valakit. Tisztelettel és mosolyogva beszélünk egymáshoz és tisztán érzem, engem is szeretne megnyerni. Érzelmi intelligencia szintje megítélésem szerint nem átlagos és számomra hiteles minden szava. Ha belegondolok, közel egy év ismerkedés után találkozunk, volt időnk eldönteni, hogy mit akarunk. Vanda szemeiben látom, hogy neki tetszik Tom így "élőben" is és Tomnak is tetszik Vanda. 

 

girl-2219128_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

A biztos bejutás érdekében Vanda Krisztával már egy hete telefonon lebeszélte érkezésünket. Érezhetően mindannyiunkban nagy a várakozás, - talán helyesebb kijelentés az, hogy van bennünk némi feszültség - viszont vagyunk annyira öntudatosak, hogy még véletlenül sem hátrálnánk meg. Tom egy harmincas, helyes pasi, aki láthatóan nagyra tartja kapcsolatunk stabilitását és azt a bizalmat, amit Vandával egymás felé mutatunk.

Egy óránál is többet beszélgetünk hármasban és természetesen elhangoznak olyan magán jellegű információk is, amiket itt nem fogok leírni, (család, munka, karrier, hobbi, stb.) mert az nem lenne korrekt egyikünkkel szemben sem.

Elindulunk Budaörsre és már az autónkban ülünk. Tudjuk, hogy a szerdai napokon kevesebben vannak, de talán ez is ad a helyzetnek egy külön pikantériát. Tomnak tetszeni fog a klub és egyáltalán meddig jutunk el? Milyen a hangulat így hétköznap és sikerül mindhármunknak annyira feloldódni, hogy képesek leszünk hármasban szexelni? Egy picit izgatottabban lépünk a házba, mint más alkalmakkor és bemutatjuk Krisztának és Macinak vendégünket. Ők ugyanolyan szeretettel fogadják Tomot, mint minket. Vérbeli vendéglátók és nagyon tudják a dolgukat! Én elhiszem házigazdáinknak, hogy tényleg örülnek nekünk és másoknak is.

Éhesek vagyunk, ezért az "átvetkőzést" követően a konyhába megyünk vacsorázni. Az ételek minősége és a választék szinte azonos, a hétvégi felhozatallal csak mindenből kevesebb van. Nem vagyunk sokan, így nyitást követően csak néhányan "lézengünk", de folyamatosan érkeznek a párok. Szóló lányt nem látunk és csak egy szóló pasi van. Vacsora után iszunk Tommal egy nyugtató jégert és úgy döntünk, hogy irány a jakuzzi. Természetesen mindhárman meztelenül ülünk be a kellemesen meleg és lágyan csobogó vízbe. Vanda az ölembe helyezkedik és én simogatom, csókokkal halmozom el. És itt történik az első olyan mozdulatsor, ami új volt mindannyiunk számára, ezek azok a momentumok, amiket előtte én nem tudtam volna elképzelni. Tom Vanda bokáját és vádliját kezdi simogatni, cirógatni, masszírozni és mindez úgy történik, hogy láthatóan Szerelmemnek ez kimondottan tetszik.

Már itt eldőlhet, hogy eddig csak a szám járt, vagy tényleg képes vagyok megélni Párommal az Ő vágyait, képes vagyok Őt annyira szeretni, hogy nem értem félre egyik mozdulatát sem és képes vagyok elfogadni, hogy ez egy felnőtt érzéki és szenvedélyes játék? Ez aztán az önismeret! Analizálom magam és örülök, hogy nem kell magamban csalódnom és érdekes módon hatalmába kerít egyfajta büszkeség. Ezt az érzést most és ebben a pillanatban fedezem fel magamban és csak most kezdem megérteni Maci előző évben megtartott monológjának néhány mondatát. Basszus! Én azt hittem, hogy már nyáron értettem, miről beszél. Hát nem! Most már igen, értem, de ez még csak a kezdet.

Nincs bennem semmilyen rossz érzés és hagyom, hogy Vanda Tom kérésére helyet cseréljen és most én simogatom, cirógatom a lábait. Ebben a pillanatban Tomot egy tökös pasinak látom, aki mutat ugyan egyfajta -  egészséges -  dominanciát, de még véletlenül sem esik át a "ló túlsó oldalára". Nem zavarja meg senki ezt az idilli képet és van időnk, lehetőségünk Vandát simogatni, kényeztetni. Érdekes módon, nem hogy nem kellemetlen, hanem kimondottan kellemes számomra is ez a játék. Hát azért ezt nem gondoltam volna, de akkor is így van.

 

girl-2251534_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Összeszedjük a bátorságunkat és zuhanyozást követően felmegyünk a felső szintekre, hogy a megkezdett játékot tovább folytassuk. Ahhoz képest, hogy hétköznap van, már elég sokan vagyunk fent és csak a vízágy feletti hely szabad, amit mi azonnal elfoglalunk. Elszaladok egy lepedőért, amit leterítünk és kezdődjön az, amit már mindhárman annyira várunk. 

Ruháinktól megszabadulva bújok Vanda combjai közé és így láthatom, ahogy Tom érzékien és nagyon finoman puszilgatja és csókolgatja Vandát. Szerelmem csukott szemmel élvezi ezeket a lágy érintéseket és mozdulatokat. Én azért érzek Vandában egyfajta zavartságot és oldatlanságot, ezért is bújtam a combjai közé, hogy így talán egy kicsit otthonosabban érezheti magát és sikerül levetkőznie a még benne lévő feszültséget. A célomat elérem és érzem, ahogy percről percre oldódunk mindannyian. Néhány perc alatt sikerül eljuttatnom az orgazmusig, amit elég hangosan hallhatunk is. 

Vanda a szájával farkamat kényeztetni, amíg Tom gumit húz és hátulról kényeztetni őt. Ez egy teljesen - eddig még meg nem élt - új helyzet! Kimondottan kéjes pillanatok ezek, ahogy látom Vanda arckifejezésén a megelégedettséget és azt a tüzet, amit eddig - talán - még soha. Lehet, hogy majd nekem is ennyire fog tetszeni, ha hármasban leszünk egy lánnyal? - fut végig az agyamban ez a gondolat. Tulajdonképpen nem ezért vagyunk ebben a helyzetben, hogy viszonzást várjak, hiszen a szeretet, amit érzek felé, az feltétel nélküli.

Vanda ügyesen kivégez mindkettőnket és mosollyal az arcunkon megyünk le a bárpulthoz szomjunkat oltani. Már a csigalépcsőn lefelé haladva felfigyelek egy ismerős hangra, de először nem tudom beazonosítani. Egy országos sztár támaszkodik a pultnál és láthatóan "pestiesen szólva", már nem szomjas. Nála - úgy tizenöt évvel - fiatalabb lánnyal van és egy párocskával, akikről nem megállapítható, hogy milyen nemzetiségűek, mivel egy szót sem szólnak, csak mosolyognak. Nem szoktam hasra esni senkitől, de - ebben a posztban nevezzük így - Mr. Singer tényleg az itthoni zeneipar egyik nagy ásza. 

Nem is foglalkozna velük egyikünk sem, ha nem lennének ennyire hangosak. Csak érdekességként jegyzem meg, hogy a médiában választékosan beszélő és jól szituált apuka most bizony közönséges és talán nem túlzás azt mondani, hogy alpári. Természetesen ez a kis fruska nem a felesége és még elképzelni sem tudom, hol szedhette össze. Hát ez az este tényleg nem hétköznapi! Mr. Singer és a swinger? 

Nem is akarunk mi velük foglalkozni és igazán nincs is bennünk semmi rossz érzés. Ők is emberek és ezek szerint Mr. Singer most így érzi jól magát. Már éjfél elmúlt és a mi kis hármasunk egy újabb "megpróbáltatásra" szánja el magát. Felmegyünk a legfelső szintre és mivel a belső "madár fészek" végre szabad, azonnal elfoglaljuk kedvenc helyünket. A vízágy feletti helyet is szeretjük, de az elég alacsony. Itt most bőven van hely hármunknak és a "mókát" állva kezdjük. Vandával felváltva csókolózunk és ölelgetjük Őt, ahogy megszabadítjuk öltözékétől. Most Tom bújik a combjai közé és én csókolom Szerelmemet. Bizony! Már mások is mondták, hogy a hármas még köszönő viszonyban sincs a négyessel és ezt most már mi is igazolni tudjuk. Tom és én heterók vagyunk és minden idegszálunkkal Vanda kényeztetésére figyelünk. 

Már nincs bennünk semmi feszültség és mindenki képes önmaga lenni. Ami zavar minket, hogy az alattunk lévő szinten, a nagy körágyon Mr. Singer és csapata múlatja az időt. Ezzel nem is lenne semmi probléma, ha nem lennének olyan hagosak és közönségesek. A kis fruska így kiabál: "Na neeeee! Szólj már rá, hogy ne dugja ide a farkát! Ne engedd, hogy fogdossa a seggemet! Ez a hülye seggbe akar dugni!" Természetesen mindezt visítva és sikoltozva. Mr. Singer erre így reagál: "Ha már itt vagyunk, legalább szopjál le és ne ordibálj! Mi a fasz bajod van? Mit gondoltál, mit fogunk itt csinálni?"

Magunk között megjegyezzük, hogy tényleg kezd idegesítő lenni ennek a négy embernek a viselkedése, amikor elhallgatnak. Igyekszünk magunkra figyelni és élvezni a hármas nyújtotta örömöket, amikor Mr. Singer tőlünk úgy egy méterre megszólal: "Csatlakozhatok?" Tom van hozzá közelebb, aki gondolkodás nélkül rávágja: "Neeeem!" Mr. Singer  szó nélkül tudomásul veszi az elutasítást és elkullog. 

Mi önfeledten folytatjuk az örömszerzést, végre nem kell semmilyen zavaró tényezőre figyelnünk és sikerül mindhármunknak felejthetetlen élményekkel gazdagodnunk. Piszkosul megizzadunk és egy szinttel lejjebb letusolunk. Nagyon szomjasak vagyunk, lemegyünk a bárpulthoz. Mr. Singer és "csapata" még a bárpultot támasztja, de valamilyen vita is van. Igen! Tök részegek mind a négyen és Maci már nem ad nekik italt. Pontosabban Niki nem szolgálja ki őket az ő utasítására. Természetesen Mr.Singer erősködik, de mi ismerjük már Macit annyira, hogy tudjuk, ez teljesen felesleges. Elmondja, hogy itt nem a pénzről van szó és szívesen add nekik egy üveg jégert az útra, csak menjenek el, mert az ő klubjában ez a viselkedés nem megengedett.

Mi ebből a tanulság? Azt mindenki önmaga döntse el. Viszont az biztosan kijelenthető, hogy klubban nem számít, hogy ki vagy a magánéletedben! Nem számít, hogy sikeres vagy, esetleg nem és az sem számít, hogy mekkora összeg van a bankszámládon! Itt csak az számít, hogy adott pillanatban milyen hatást tudsz másokra gyakorolni! 

 

model-813231_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Nem fogom Mr. Singert megnevezni, hiszen van egy íratlan szabály: Ami a klubban történik, az ott is marad! Ebből következtethető, hogy - amennyiben van ilyen jellegű érdeklődésed -  nyugodtan gyere el Te is - , mert nem kell attól tartanod, hogy felismernek és másnap a bulvárlapok címoldalán ezt olvasod: Mr. SINGER a SWINGER!

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr168695050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bloglegelő 2016.05.16. 13:27:19

nem tudom, ha a tévében az egymáson mászkáló békákat mutatják, abból is minden megtudható a témáról

ezért ez a (fantáziálás) poszt most kimarad

jabbok 2016.05.16. 14:13:20

Szakmailag erőteljesen érdekelne, hogy ismersz/ismertek-e 15-20 éve nyitott kapcsolatban élő, vagy swingerező párokat.
A 60-70-es évek hasonló próbálkozásai elég általánosan kudarcba fulladtak, és a pszichológus - szexológus - családterapeuta - mentálhigiénés mainstream szerint ez egybehangzóan törvényszerű is. De a magam részéről a TAPASZTALATOT többre tartom az elméleteknél. Szóval szívesen összehoznék egy tudományos kutatásnyi anyagot olyan párokról, akik a GYAKORLATBAN megdöntik az elméletet.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.05.16. 14:13:31

@bloglegelő:
Ez a poszt és ez a blog nem Neked szól! Legyen szép napod.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.05.16. 14:46:15

@jabbok: Azt gondolom, hogy egy kicsi utána járással találhatóak ilyen párok és csak az a kérdés, hogy ők szeretnének-e részesei lenni ilyen tudományos kutatási anyagnak? Nem ígérem meg, hogy néhány nap elegendő lehet arra, hogy nevekkel szolgáljak, de próbálok ebben a témában segítségedre lenni.

Szalacsi_Dezső 2016.05.16. 15:00:46

Pedig a Blikk olvasóriportere kapna érte 10 rugót. :-))))))))))))

Vidám dal 2016.05.16. 15:56:34

Minden posztod elejére ki kéne írni, hogy " A történet cselekménye kitalált történeten alapul, a szereplők is kitalált személyek, valóságos személyekkel való mindennemű hasonlóságuk pusztán a véletlen műve!"

Hamvas Hugó, a TANÁR ÚR!! 2016.05.16. 16:27:40

A botsáskák nemi élete izgalmasabb, mint az ilyen swingerlófüttyök.

Mr. Singer meg bizonyság rá, hogy milyen figurákat is vonzanak az ilyen helyek.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.05.16. 16:32:45

@Vidám dal: Jól fogalmaztál: Ki kéne írni! Nézd meg a blogunk tetején, hogyan szerepel? IGAZ TÖRTÉNETEINK Semmit nem találtam ki és minden úgy történt, ahogy leírtam. Ennyi!

Hamvas Hugó, a TANÁR ÚR!! 2016.05.16. 16:46:02

@Siklósi Botond:

Név nélkül mindenki azt ír, amit akar.
Ez a lényeg. ;)

O.r.s.i. 2016.05.16. 16:49:29

Kedves Botond (és Vanda :-))
Ne foglalkozzatok a trollokkal, mert ha etetitek őket, akkor még meghíznak :-D Elég szegénységi bizonyítvány, ha valaki kötekedik, ahelyett hogy építő kritikát fogalmazna inkább meg,ha valami nem teszik neki, vagy hallgatna...esetleg savanyú a szőlő? :-)
Én a kezdetektől olvasom a beszámolóitokat, nosztálgiával a Tik-tak felé....van ami tetszik, van ami annyira nem. De sosem tenném szóvá, hiszen ahányan vagyunk annyifélék, mindenkinek más tetszik, mindenki másként éli át az adott szituációt.
Bízom benne, hogy még sok élményeteket olvashatjuk itt, és csatlakozhatunk elméletben hozzátok a szenvedély világába.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.05.16. 16:55:25

@Hamvas Hugó, a TANÁR ÚR!!: Ez pontosan így van. Te is azt írsz és gondolsz, amit akarsz és én is ezt teszem. A különbség csak annyi, hogy a swingerek tábora nem százezres és aki járt már abban a klubban, amiről éppen írok, számára hamar kiderül, hogy az írásaim hitelesek, avagy nem. A fotelforradalmárokat nagyon szeretem. Azért ugye nincs harag?

látogató_ 2016.05.16. 17:09:03

A szöveg kicsit hiteltelen, nem azért mer nem igaz, egyszerűen csak lapos, de a képek szépek. Aki gusztust kap és elég bátor, hadd menjen!
Az viszont kurvára álszent, hogy egy nyilvános blogban arról írsz, hogy ami a klubban történik az a klubban marad. Éppen most tetted ki az egészet.
Ugyanilyen álszentnek látom, a "titkos" facebook oldalt, aminek kirakod a linkjét. Nevezzük már nevén a gyereket: ez a blog a klub reklámfelülete. Nincs ezzel baj, de minek misztifikálni?

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.05.16. 17:13:15

@O.r.s.i.: Aranyos vagy! Ez most egy új kihívás és egy kicsit váratlanul ért minket ez a nagy olvasottság. Az elmúlt hónapokban már egy párszor kaptunk néhány támadást, hogy fantázia és kitaláció a blogunk és egyéb kedvességek, de igyekszünk ezekkel nem foglalkozni. Én nem állítom, hogy a swinger klubok világa mindenkinek kellemes élmény lehet és ezt kell tennie mindenkinek. Még véletlenül sem! Viszont azt tudom, hiszen látom a saját szemeimmel, hogy egyre több párt és szólókat is érdekel ez a felnőtt szórakozási lehetőség. Természetesen arról a nagy tömegről még véletlenül sem szabad megfeledkeznünk, akik még nem voltak többesben, de érdekes számukra ezzel kapcsolatban minden információ. Mi is így voltunk ezzel Vandával. Először csak olvasgattunk erről a különleges világról. Nem akarunk és nem is fogunk remélhetőleg senkit bántani ezzel az általunk választott életformával. Nem kell ezt csinálnia senkinek, de fogadjuk már el, hogy különbözőek vagyunk és nekünk ez tényleg jó. Örülünk, hogy olvasol minket és elmondtad a véleményedet. Legyen szép napod! :)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.05.16. 17:45:23

@látogató_: "Ami a klubban történik, az ott is marad!" Nincs ebben semmi álszent. Szerinted a klubban lehet készíteni hanganyagot? Szerinted a klubban lehet készíteni fényképeket? Egyáltalán van csak sejtésed arról, hogy ki Mr. Singer? Látod? Erről beszéltem. Senki sem tudja és nem is fogja, mert ez egy íratlan szabály. A titkos facebook oldalunk linkjét nem lehet kirakni, mert egyszerűen titkos. Tehát csak beléptetni lehet azokat a személyeket, akik ilyen csoportban szeretnének ismerkedni, beszélgetni vagy bármi egyebet tenni, ami számukra tetszetős. Ennek a lehetőségét kínálom fel a poszt végén. Azt elfelejtetted megnevezni, hogy melyik klubnak vagyunk a reklámfelülete? Hazánkban tíz körül van a swinger klubok száma. Mi az összes klubról írni fogunk és lesznek olyan posztjaink is (egyébként már voltak ilyenek is) ahol a cselekmény privát partikon zajlik. Akkor is reklámozom a klubokat? A fenti történet a Tik Tak-ban történt és itt jegyzem meg, hogy a klub weboldalán saját élménybeszámolók szerepelnek. Itt nekünk csak egy posztunk van kirakva, a többihez semmi közünk nincs. Szép napot! :)

látogató_ 2016.05.16. 23:12:38

Nem akarok trollkodni, de ingyen reklámot sem akarok nektek - nem szorultok rá. Ezért inkább nem fejtem ki. További, kellemes swingelést! :-)

jabbok 2016.05.17. 00:15:37

@Siklósi Botond: Köszönöm! Nem baj, ha neked is időt vesz igénybe - én sem egyszerűen kíváncsiságból érdeklődöm, hanem tényleg egy alapos szakmai munkán gondolkodom. Tehát "reprezentatív"-nak tekinthető mennyiségű nyitott kapcsolatot illetve ennek swingeres változatát próbálok összegyűjteni - és ha sikerül, akkor még össze kell szervezni rá egy munkacsoportot, protokollt, programrendet, és esetleg finanszírozást is (bár talán ez utóbbi az egyszerűbb).

2016.05.17. 04:56:50

Többes szex teljesen normális, de a swinger klubok számomra életidegen helyek. Az írásra tényleg a lapos kifejezés illik leginkább. A híres énekes idekeverése felesleges, úgzse fogja tudni senki ellenőrizni, hogy ki volt az vagy igaz-e, a szerző meg a swingerklub szabályai mögé bújva nem fogja leírni a nevét. Ez így egy klikkvadász poszt.

Celebet láttunk ott, de úgyse mondjuk el, hogy ki az, mert ez a szabály... LOL!

jabbok 2016.05.17. 07:16:21

@karandash: "Többes szex teljesen normális, de..."
Ez egyelőre egyáltalán nem bizonyított, sőt, elég sok kultúrában tűnik úgy, hogy legfeljebb rövid távon működik - nagyon hosszú távú romboló hatással a személyiségre és párkapcsolati-családi kapcsolatokra. Lehet, hogy az utóbbi 3-4 évtizedben kialakult egy új evolúciós lépcsőfok az "ember" nevű lények körében, de ennek az életképességét, különösen éppen az evolúciós túlélési stratégiáit egyelőre nagyon kétségesnek látja a tudomány. (Pszichológia, szociológia, mentálhigiénés iskolák, stb).

2016.05.17. 10:12:23

@jabbok: te nagyon keversz dolgokat, előbb rakj rendet a fejedben, mert annyi előítélettel vagy megverve, hogy a tervezett "tudományos" kutatásod eleve elfogultnak tűnik

"elég sok kultúrában tűnik úgy, hogy legfeljebb rövid távon működik" - tehát a kultúra tesz rá egy stigmát, adott kultúrában nem működik valami
ahogy régen a válásra, női orgazmusra, a tisztálkodásra, a fiúk fitymájára, a balkezességre, a házasság előtti vagy házasságon kívüli szexre, a sertéshús evésre, a kiskutya faszára

"nagyon hosszú távú romboló hatással a személyiségre és párkapcsolati-családi kapcsolatokra" - hát ja, a családi kapcsolatokra sok minden van romboló hatással: pénztelenség, veszekedés, iszákosság, félrekúrás, erőszak, eltérő világnézet, megszokás, monotónia, eltérő libidó, a másik szagától való megundorodás, túl kevés vagy túl sok együtt töltött idő

a válásról is azt mondták, hogy majd tönkreteszi a családokat... aztán kiderült, hogy azok válnak, akik nem bírják egymást, elválnak, jobb ez így, mint a tradicionális megoldás, hogy az asszony megmérgezi a férfit vagy a férfi leveri az asszonyt

a házasság előtti szexről is mondták/mondják, hogy a személyiséget, a párkapcsolatra való képességet rombolja

nagyon hosszú távú romboló hatás?
mi a hosszú távú itt?
hm, ha egyszer két nővel dugok vagy egy párhoz beszállok és házibarátként kielégítem az asszonyt vagy egyszer egy swinger klubb elmegyek és szexelek 3 nővel meg egy férfival, akkor annak lesznek hosszú távú hatásai a személyiségemre vagy a családi kapcsolataimra?

vagy hosszútávon kell szexelnem egyszerre több emberrel, hogy kijöjjenek a "romboló hatások"?

ha csak simán monogám kapcsolatokban össze-vissza szexelek egyszerre csak 1-1 nővel, de mondjuk havonta, fél évente másikkal, akkor mi lesz? az nem többes szex! akkor nincs romboló hatás?

azt írod, hogy sok kultúrában ez romboló hatású
na most a nyugati kultúrában magánügy, hogy ki kibe élvez bele és hányan vannak akkor éppen körülötte, akik meg épp egymást élvezik
ha nekem ilyen nyugati kultúrám van, akkor ez nem fog rombolni?

elhiszem, hogy ha valakinek keresztény a "kultúrája", akkor bűntudata lesz, elkárhozik, emiatt bekattan vagy valami

muszlim kultúrában meg persze nagyon romboló hatású a személyiségre, családi életre, ha kiderül a többes szex és megköveznek miatta

tehát akkor ez egy kulturális nyomás miatt káros egyeseknek, nem a többes szex káros, hanem az, ahogy ezt stigmatizálják mások a közösségben

evolúciós túlélési stratégia... blabla
a monogámia egy evolúciós léptékkel mérve új dolog, a neolitikum terméke, de még így is mindig volt variáció ebben is
háremek, egy tehetős férfinak sok nője volt, a többi meg mehetett harcolni, nőt rabolni vagy venni magának a szomszéd törzshöz

félredugás, megcsalás is mindig volt
a férfi terjesztette a genetikai anyagát, a nő meg eltartására képes férfival tartatta el a gyerekeit, akik ugyanakkor lehet, hogy nem is attól a férfitól fogantak

azt megérteném, ha a többes szexben gyerekek fogannának és akkor lenne feszültség, hogy ki tartsa el, ki tudja kinek a kölyke, kakukkfiókák stb.
de ez inkább tipikus megcsalás esetén fordulhat elő, amikor átverik a partnert és balkézről lesz egy gyereke a nőnek vagy pasasnak
swinger, többes esetén tudatosan együtt mennek bele a felek a dologba, nincs átverés, megcsalás, terhesség, kakukkfióka

egyeseknek az is kizáró ok, ha a partnerük már nem szűz, amikor összeházasodnak, mások meg együtt járnak swingerezni
amíg nyíltan vállalják egymás előtt ezeket és egyezik a felfogásuk, addig szerintem ebből nincs akkora baj egy párkapcsolatban, mint abból, hogy nem hajtja le a wc-deszkát a férfi vagy hogy középen nyomja a fogkrémes tubust és befingik az ágyba egy bableves után

xyyyxyxyyxyxyyx 2016.05.17. 13:41:23

Én mindig jókat mosolygok, hogy ha valaki leírja az élményeit, akkor garantáltan feltűnik az "ez csak kitaláció" reagálás.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.05.17. 13:50:55

@karandash: Azt gondolom, hogy ehhez nehéz mit hozzátennem, nagyon összeraktad a lényeget. Természetesen nem baj és nem probléma, ha valakinek más a véleménye, de a fotelforradalmárokat nagyon imádom. Különböző dogmák, szokások és társadalmi elvárások alapján mondanak sokan véleményt egy olyan témakörben, ami itthon tizenöt éve működik és még esélye sem volt kialakulnia egy tradíciónak. Harminc éve az élelmiszeripar egyik alapterméke a szója és senki nem tudja, vagy nem akarja tudni, hogy ez hosszútávon milyen hatással lesz az ember nevű lényre. Ugyanez elmondható a médiában megtalálható tömeges butításra, az elektroszmog hatásaira és hosszan sorolhatnám még. A swinger nincs senkire rákényszerítve, ez egy választható opció és még az sincs senkire ráerőltetve, hogy a klubban mit kell kötelezően csinálni. Vannak ismerőseink, akik párban járnak klubba és soha nem fekszenek össze senkivel. Elmondásuk szerint, a libidójuk minden klubos látogatást követően hetekig magas szinten marad és ők így imádják egymást. Társadalmunk álszent, hiszen ez a témakör mindenkit érdekel, csak olyan jó azt mondani, hogy: "Én nem olyan vagyok!" Amíg férfi és nő él ezen a bolygón, addig ez egy mindenki számára izgalmas téma lesz. Tőlünk nyugatabbra nyíltan reklámozzák az ilyen helyeket, amíg itthon megköveznek érte. Hát ebben a témában biztosan van még mit fejlődnünk! :)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.05.17. 14:01:32

@violetvoros: Igen, ma már mi is csak mosolygunk az általad említett jelenségen. Nemrég írtam az egyik posztunkban, hogy a kételkedőknek javasolt bepillantani egy pénteki DL vagy egy szombati Tik Tak buliba és azt gondolom, hogy tátva maradna a szájuk. Nagyon sok embert érdekel ez a téma és álszentség erről nem beszélni. Mennyivel fejlettebb a mai tömeges szórakozó helyeken a rapid randik utáni azonnali összefekvések? Én azt gondolom, hogy nagyobb biztonságban van az ilyen klubokban a fiatalabb generáció is - talán nem véletlen a swinger klubos szórakozást választók számának folyamatos emelkedése- mint a többezres zenés helyeken.

xyyyxyxyyxyxyyx 2016.05.17. 14:36:57

Egyébként nálatok mennyire publikus, hogy klubba jártok? A barátok, ismerősök tudnak róla?

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.05.17. 14:52:23

@violetvoros: Gyere be valamelyik fenti csoportunkba és beszéljünk inkább cseten.

Hamvas Hugó, a TANÁR ÚR!! 2016.05.17. 21:44:05

@Siklósi Botond:
De, van harag.

Akármit is mondasz, az ilyen hatásvadász hülyeségek, hogy a médiában példás családapaként megjelenő celeb is ott randalírozott meg ilyenek, nem más, mint megfelelő szkepticizmussal kezelendő bulvár.

Ez a swinger is valami szabadkőműves páholy?

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.05.18. 08:43:22

@Hamvas Hugó, a TANÁR ÚR!!:
Az a Te haragod és csinálj vele, amit akarsz!

Tanár Úr! Marketingről még nem hallottál? Tényleg? Egyszer sem tűnt fel az elmúlt évtizedekben, hogy az egész világ manipulált és minden a csomagolásról szól?

Tizenhat posztban írtam le a folyamatot, hogyan lettünk swingerek, egyáltalán hogyan alakult ki bennünk a vágy. Először olvasd el ezeket a posztokat és utána kérdezz!

A gyűlöletet és az előítéletet pedig hagyd otthon, ha velem beszélsz! Én sem gyűlölködöm és nincs bennem előítélet, mert butaságokat kérdezel.

Tehát! Normálisan viselkedjél, ne kelljen a kommentjeidet moderálnom!

Legyen szép napod!
süti beállítások módosítása