Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Yoni hadművelet
2016. július 28. írta: Siklósi Botond

Yoni hadművelet

 

stock-photo-131665399.jpg

Fotó: Varga Zsolt

 

Szeretnék most egy olyan témáról beszélni, amely téma talán a focihoz is hasonlítható. Mindenki beszél róla és mindenki úgy gondolja, hogy ő bizony a téma mestere.

Amikor, úgy két éve Vandával klubba kezdtünk járni és megkérdezték tőlünk, hogy eddig hányszor voltunk, az elején még pontos számokat tudtunk mondani. Valaki egyszer azt mondta, hogy akkor lesztek már igazi swingerek és nagy tapasztalattal rendelkező páros, amikor már nem fogtok tudni erre a kérdésre pontos választ adni. Jelentem, nem tudom hányszor voltunk klubban, de mégsem gondolom azt, hogy olyan végtelen nagy tudásunk és tapasztalatunk lenne, ami feljogosítana arra, hogy fennhangon hirdessük, mi mindenre tudjuk a jó választ.

Viszont vannak az elvehetetlen tapasztalataink, a jó és kevésbé kellemes élményeink és természetesen azok a tapasztalatok is idetartoznak, amik a saját szemünk előtt, de másokkal történtek meg.

Ebbe a posztba csak egy rövid, de tanulságos találkozásunkat írom le és ezt követően kifejtem a véleményemet. 

Több, mint egy éve történt. Az interneten lebeszéltünk egy párossal egy randit az egyik klubba. Képzelj el, egy jó karban lévő negyvenes párost. A pasi valamikor élsportoló volt, de még most is kimondottan sportos, önmagára adó, igényes férfi. A felesége magas, karcsú hölgy, egy igazi dögös MILF, hosszú szőkés-barnás hajzuhataggal, zöld szemekkel, akit még a gyerekei korosztálya is képes száját nyaldosva jól megnézni. 

Tehát ebből is láthatod, a külsőségek rendben vannak és közösen vacsorázunk, feloldódott hangulatban beszélgetünk. A feloldódást magunkra értem, mert folyamatosan azt érezni, hogy ők bizony nincsenek egymással rendben. Különböző célzások alapján összerakható a kép, hogy a férj néhányszor már járt a tilosban, amit az asszony nem tud vagy nem akar megbocsájtani. Ebben csak annyi a kellemetlen, hogy mi nem ezért jöttünk és semmi közünk a kettejük "vitájához". 

Igyekszünk a feszültséget oldani és eltereljük a szót a klubos tapasztalatok irányába. Itt jön az első meglepetés! A csókot maguknak tartogatják, soha nem csókolóznak másokkal és nem is fognak ezen változtatni. Mi ezzel kapcsolatban máshogy gondolkodunk, de ezen még sikerül valahogy tovább lépnünk. Beszélgetünk arról, hogy néhányan mennyire önzők, hiszen a nők jelentős százaléka nem tud hüvelyi úton elélvezni és sok esetben a pasik (néha a nők is) nem törődnek a női partnereik kielégítésével. 

Erre a párosunk férfi tagja olyan önfényezésbe kezd, hogy már azon gondolkodom, hogy mikor és hogyan csókolgassam a lábnyomait. Elmondja, hogy van egy ember, aki mindent megtanított neki a női nemi szerv kényeztetésével kapcsolatban. Érted? MINDENT! Állítása szerint egy olyan technikát sikerült elsajátítania, ami mindenkinél működik és a nők többségénél a spriccelő orgazmust is előidézi. Izgalmas és hatalmas szavak!

Utólag nem tudom megmondani, hogy miért megyünk fel velük. Talán még az a gondolat is végigszalad az agyamban, hogy mi van akkor, ha tényleg tud ez a pasi valami különlegeset? "Puding próbája az evés!"

Felmegyünk a legfelsőbb szintre és láthatóan sokan vannak. A buszmegállóval szemben találunk annyi helyet, hogy négyen elférjünk. Mindenki a saját párjával kezdi, de a férj felteszi a kérdést:

   — Vanda! Szeretnéd megélni életed első igazi orgazmusát? — mindezt olyan meggyőződéssel kérdezi, mint aki tényleg elhiszi a különlegességét.

   — Persze, szeretném! — válaszolja Vanda és én örülök, hogy nem én válaszoltam, mert talán hallotta volna a hangomban az iróniát.

 

stock-photo-131665415.jpg

Fotó: Varga Zsolt

 

Pártcserélünk és én csendesen az asszony testét ölelem, csókolom, - csak úgy magam módján - a melleit és a hasát sem hagyom ki. Természetes célom, hogy a combjai között folytathassam és csinálom is Botondosan. Sikerül néha átlesni Vandáékhoz és azt látom, hogy a pasiról a gatya még nem került le és a mozdulataiban nem látok finomságot, érzékiséget. Pontosan tudom, hogy Vanda nem tűr semmilyen kellemetlen dolgot és jelzi, ha valami nagyon nem tetszik, ezért nyugodt maradok.

Igyekszem a partneremre koncentrálni tisztelettel és igazi szenvedéllyel. Az asszony percek alatt hatalmasat élvez, a hajamba markol, egy kicsi fájdalmat érzek, ahogy megtép. Úgy gondolom, ez még belefér.  Aztán Vanda hangját hallom, ahogy megállásra kéri a pasit.

   — Ne haragudj, ez nem fog menni! Cseréljünk! — mondja ezt csalódottan.

Nem tudom, hogy konkrétan mi történik és mi a baj, de természetesen cserélünk és én örömmel ölelem magamhoz. Azt érzem, hogy izgalmi állapotig eljutottak, de azt is érzem, hogy egy kicsit feszült. Most nincs lehetőség megbeszélni a történteket, inkább ölelem és csókolom. Egymásra találunk, mint ahogy mindig és már az ő combjai között teszem a "dolgomat". Nem szeretek kapkodni! Inkább saját koreográfia alapján csinálok mindent, de mindig máshogy. Igyekszem figyelni Vanda testének összes rezdülésére és igyekszem azokra jól reagálni. Szerencsére jön az orgazmus, nagyon mélyről és hangosan. Ez számomra a csoda hangja! Boldog vagyok, nagyon boldog!

Vanda elmondja tusolás közben, hogy azért állította le a pasit, mert neki esett mint süket a csengőnek. Nem volt más, mint érzéketlen kapkodás. 

Ezt a történetet azért írom le, mert úgy gondolom, hogy ez a jelenség előfordulhat a nem swingerek között is és szeretnék erről Veled együtt gondolkodni. Hidd el, hogy elég sok nő mesélt már el nekünk ehhez hasonló történeteket és ugyan nem szabad általánosítani, de azt gondolom, hogy még mindig nagyon sok ehhez hasonló eset történik klubban és klubon kívül is. Mit szólnánk, mi férfiak, ha félúton, álló farokkal magunkra hagynának a partnereink? Ugye, nekünk sem tetszene!

Ebből milyen konzekvencia vonható le?

  • amennyiben nem szeretsz nyalni
  • ha türelmetlen vagy
  • ha nem tudod a Nőt tisztelni
  • ha csak kifogásaid vannak
  • ha csak kapkodva tudod csinálni
  • ha a nyalást undorítónak tartod
  • ha nem érzed magad kitüntetett helyzetben
  • ha nem érdekel más öröme

akkor inkább NE CSINÁLD! 

 stock-photo-131665351.jpg

Fotó: Varga Zsolt

 

Viszont!

  • amennyiben szeretsz nyalni
  • ha türelmes vagy
  • ha tiszteled a Nőt
  • ha nincsenek kifogásaid
  • ha tudod lassan is csinálni
  • ha nem érzed undorítónak
  • ha kitüntetett helyzetben érzed magad
  • ha érdekel mások öröme

 Akkor CSINÁLD! 

Amennyiben kíváncsi vagy, hogy Vanda hogyan "végzi ki" a partnerét az előző posztban, akkor kattints ide!

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond

 

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr908902340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.07.29. 08:58:13

Oktatofilm nyalashoz: beeg.com/9129766
Boldog, nyalasban gazdag penteket mindenkinek ;)

2016.07.29. 09:24:51

@VivienChristin: jajj de szép volt ez a video.

A poszthoz: Persze meg kell tapasztalni a negatív dolgokat is, de Botond, ahogy leírod az előzményeket abban semmi biztató nem volt. Gondolom most már nem mennétek bele ilyen párcserébe... az önfényező pasi szerintem lelombozó.

Ferenc Ferenc 2016.07.29. 09:28:47

Ez az amit sokan sohasem fognak megérteni! Telitalálat!

2016.07.29. 09:35:35

@Kulics: jaja nekem is mindig gyanus az effele szovegelos magabiztossag

2016.07.29. 10:54:43

@VivienChristin: Na én pont ezért vagyok csendben, hisz nyelvelés közben úgysem lehet beszélni.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.29. 11:01:08

@VivienChristin:
A film remek és Neked is hasonló jókat kívánok!

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.29. 11:09:10

@Kulics:
Igen, ma már nem mennénk bele egy ilyen párcserébe, de utólag mindenki bölcsebb. Ennek így kellett történnie és így legalább elkészült ebben a témában is egy új poszt. Nagyon tisztelem és szeretem a Nőket és azt a férfias érzést igyekszem megosztani az olvasóinkkal, amikor sikerül a teremtés szépségeit örömhöz segíteni és ebben aktívan részt venni.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.29. 11:12:04

@Ferenc Ferenc:
Értik ők, értik ők, csak nem tudják! Érzelmi intelligencia hiánya nagy probléma. Néhányan csak kapni szeretnek, de adni nem képesek. Ennyi! ;)

2016.07.29. 11:12:07

@Kulics: na ja pofamon egy pinaval en se nagyon tudnek beszelni (bar latom a typing azert megy ;)

2016.07.29. 11:13:02

@Siklósi Botond: szexualis kulturaltsag fuggvenye ez inkabb

2016.07.29. 11:13:52

@VivienChristin: nehéz téma ez az orálszex, mert farokkal a szádban sem nagyon jutsz szóhoz ugyebár. Én legalábbis így vagyok ezzel :-P

2016.07.29. 11:23:15

@VivienChristin: meg mielott itt vki megbotrankozna, a mogottes vicc es kephasznalat reszemrol ez volt:
Elefánt a tevének:
- Te hallod, mért van a két csöcsöd a hátadon?
- Fasszal a pofámon kussolnék!

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.29. 11:25:44

@VivienChristin:
Ezen sem fogunk összeveszni! Nekem minden nyalás maga a mennyország. Nem tudok ehhez máshogy hozzáállni, mivel nyalás nélkül élni sem érdemes. Persze, nem kell senkinek ezzel azonosulnia, én ilyen vagyok. Persze, ez nem azt jelenti, hogy nem tudok dugni! ;)

2016.07.29. 11:33:13

@Siklósi Botond: azert lehetne irni tovabb a sort szexbakik temaban mert biztosra veszem h nem "minden nyalas a mennyorszag" ... annak viszont orulok jo hir h tudsz dugni (is) ;)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.29. 11:38:54

@VivienChristin:
Én nyaláskor a mennyben érzem magam! És Te?

2016.07.29. 12:00:57

@Siklósi Botond: nem találkoztál már olyannal, akit nem esett jól nyalni ? hogy nem ment át az érzelmi kapcsolat, nem volt kellemes a légkör ? Én sajna éltem át ilyet is.
Részemről cáfolom a "minden nyalás mennyország" c. eposzt.

2016.07.29. 12:18:21

@Kulics: en is cafolom, igaz, noi oldalrol ...

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.29. 12:39:21

@Kulics, @VivienChristin:
Igazatok van! Sajnos egyszer én sem a mennyországban éreztem magamat és ezt a Tik Tak című posztunkban meg is írtuk Vandával. Ezt elfelejtettem! Bocsi! Ezért is jó mindent leírni! ;)

2016.07.29. 15:01:39

A nagyszájú ex-élsportoló az kellemetlen, de azt hiszem önfényezésből a posztoló se adja alább. Lehet, hogy ha megkérdezzük a nagyhangú ex-élsportolót, akkor azt mondja, hogy olyan Vanda nem volt valami nyitott, ellazult, nem adott semmi jelet. Párkapcsolatban is kell az idő az összecsiszolódáshoz. Nem gondolom, hogy egy vacsora alatt úgy egymásra tud hangolódni 4 ember, hogy mindenkinek minden bejöjjön. Legalábbis nem olyan lesz, mint a megszokott partnerrel. Állandó partner mellett nem tragédia, ha csak az egyiknek jó, reggel, ébredés után vagy másnap este lehet viszonozni. Ez nem áldozat, ez csak időben eltolt kielégülés. Swingerben meg ott helyben mindenkinek jó legyen, pont annyira, pont úgy, csók-nemcsók, ketyeg az óra stb. Viszont ha már elmentek oda, akkor legyen valami... na ennek ritkán van jó vége.

Kunhallmi Agnes 2016.07.29. 16:04:57

" A buszmegállóval szemben találunk annyi helyet, hogy négyen elférjünk."

Kivancsi volnek, melyik ez a buszmegallo, ahol ilyen szabadon lehet szexelni. BKV busz ?

Isten... 2016.07.29. 16:17:25

@karandash: Ja ez a duma "Az asszony percek alatt hatalmasat élvez,"
Szupermen csak ránez a nőre és az a bugyijába élvez.

2016.07.29. 17:22:26

@Isten...: mert ez szerinte ilyen verseny. Percek alatt lerendezi a másik asszonyt majd saját asszonypajtását is. És az egész arra fut ki, hogy a másik pasas béna volt. Nem kizárt, hogy tényleg nem jött be Vandának a nagyszájú, de könyörgöm, ha egy halk szavú, bizonytalan arc lett volna a pasas, akkor össze se fekszenek vele. Mert a külső az fontos, hogy ex-sportoló meg a nője is szuper MILF. A swingernek nem vagyok ellensége, de négyfajta igény, meg két magát szuper szexgépnek tartó, észosztó, farokméregető pasas kakaskodása ritkán eredményez laza kefélést.

Az ex-sportoló ott osztotta előtte az észt, a posztoló meg utólag nyomja a szexguru Coelho szöveget. Levonható konzekvenciák...

2016.07.29. 17:24:32

@Látens Inszinuáció: irigykedünk, mi !? Én is percek alatt tudok élvezni.. az asszony meg cseszeget hogy korai magömlés meg ilyen hülyeségek.. holott neki is pont annyi ideje volt rá :-))))

Hajdú Peter 2016.07.29. 17:34:07

"Az asszony percek alatt hatalmasat élvez"

Most akkor a csajnak korai magomlese van ? Bezzeg ha egy ferfi elvezne el par perc alatt, akkor az skandallum, lenne meg vilagbotrany.

2016.07.29. 18:18:49

@Hajdú Peter: az orgazmus magánügy, mindenki egyenlő feltételekkel indul, nem kéne elvárásokat támasztani másokkal szemben, hogy nekünk jó legyen. A székrekedés, orrfolyás, tüsszögés se varrható mások nyakába. Tessék megtanulni, hogy mindenki a maga orgazmumusáért felelős. Akutyaúristenit!

Siklósi Vanda · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.29. 18:30:01

@karandash: Lehet, hogy nem adtam semmilyen jelet, visszacsatolást talán azért, mert egyszerűen nem volt mit jeleznem. Azaz, nem élveztem! Azt hiszem vagyok már annyira "nagylány", hogy el tudjam dönteni milyen az, mikor erőből nekiesnek egy nőnek és annak is jelét tudom adni, ha élvezek valamit. Önfényezés ide vagy oda, a 22 posztból kiderül, hogy nem mindig, minden "fenékig tejföl"!

Siklósi Vanda · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.29. 18:52:02

@karandash: A swingeres tapasztalataink úgy látom néha olyan olvasókhoz jutnak el, akik csak a saját recskázásukat tudnák megírni egy blogban. De semmi gond, kell a trollkodóknak egymást is szórakoztatni a bölcs és fenomenális megjegyzéseikkel.

kacsapuszi 2016.07.29. 19:22:29

Egyszer a végeken ...

Egyszer (na, jó, sokadszor) beültettem egy utcai harcos lányt a kocsimba, mondom neki viccesen, hogy gyere Aliz, elviszlek Csodaországba.

Mire a hölgy: "Sokba fog az Neked kerülni, mert Mátészalka legalább negyven kilométer ..."

Prognozuoti Blasio 2016.07.29. 19:56:41

A lényeg, hogy hamar túl voltatok rajta... De izé... Zavar az erőben... Ez nem arról szólna, hogy kölcsönös örömszerzés??
Félreértés ne legyen!! Nem ítélem el a swingerezést, sem a hasonló bujaságokat. De hogy egy ilyen önfényező és önelégült köcsög behúzza az én mindennél jobban szeretett páromat strigulának, miközben neki még csak jó sem volt, hát nem tudom...

Más: Vendégként még nem jártam swingerklubban, csak dolgozni 2x... És megláttam ezt a pár gyönyörű lányt itt a poszt képei között... Na, ilyenek nincsenek ott egyáltalán...

Siklósi Vanda · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.29. 20:16:25

@Prognozuoti Blasio: De igen, ez a kölcsönös örömszerzésről szólna :) Azért vetettem véget a kis akciójának, mert semmi értelmét nem láttam a folytatásnak és rájöttem idővel, hogy ő nem akar semmi mást, csak megmutatni rajtam a tanult "fogásokat". Ezek a "fogások" nem voltak valami élvezetesek számomra. :( Erre tovább nem voltam "vevő" és inkább lepasszoltam. Nem a kellemes élményeink közé soroltuk őket :)

A poszt végén a lányok tényleg gyönyörűek, de ha Te még csak kétszer voltál klubban, akkor eddig lemaradtál az ilyen lányokról. Ha többször elmennél dolgozni vagy netalán vendégként egy ilyen klubba (nem mindegy melyik klubba!), akkor esélyed is lehetne arra, hogy hasonló lányokkal találkozhassál.

Az igaz, nincsen minden este ilyen felhozatal :)

BiG74 Bodri 2016.07.29. 23:22:14

@Siklósi Vanda:
A saját recskázását posztba öntő trollon röhögtem öt percig, aztán rájöttem nem vicc, ezek tényleg recskázni járnak ide.
Nem is gondolnád mennyi örömet okozhattál már sokuknak!
További kellemes nyalafinta és akciódús találkozókat!

Siklósi Vanda · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.30. 07:52:54

@BiG74 Bodri:

Köszönöm a jókívánságokat!

Mellesleg néhányan belém álltak, ezért kitiltottam őket. A stílusommal volt bajuk, de én szabad ember vagyok, swinger és nem akarok megfelelni senkinek sem! Nem azzal van a problémám, hogy nem egyezik a véleményünk, hanem azzal, hogy összetéveszt a prostikkal.

Neked is szép napot! :)

2016.07.30. 09:51:14

@Kunhallmi Agnes: latom, megtalaltad az iras leglenyegesebb mozzanatat, gratu!

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.30. 10:10:23

@Kunhallmi Agnes:
Kedves Ágnes!

Szándékosan nem neveztem nevén a helyet, mert ért már minket olyan vád, hogy ezt vagy azt a swinger klubot reklámozzuk. Mi nem reklámozunk senkit és semmit, csak leírjuk megélt tapasztalatainkat és kalandjainkat. Akit érdekel olvassa, akit nem, az nem.

De választ adok a kérdésedre, belinkelem az egyik posztunkat, itt elolvashatod első klubos élményünket, ami éppen ezen a helyen történt. Ebben a posztban Vanda gondolatait is megtalálod!

swingerpar.blog.hu/2015/11/14/tik_tak_816

2016.07.30. 10:35:24

@Siklósi Botond: az "ért minket a vád, hogy reklámozunk" szlogenre térnék vissza.
Ez a közmédiában egy tabu.
Egy szabad blogon azt csinálsz amit akarsz. Miattam nyugodtan reklámozhatsz is. nem ?

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.30. 11:08:52

@Kulics:
Köszönöm a véleményt és a hozzáállást. Azért tudni kell, hogy a klubok világa egy speciális világ és tényleg nem szeretnénk csak egy klub mellett lerakni a voksunkat. Sajnos nem jártunk még az összesben, de célunk még ebben az évben mindenhol legalább egyszer megfordulni és bemutatni az adott hely erényeit, ha van ilyen.

Gour 2016.07.30. 13:51:04

Ami azt illeti engem 43 évesen "tanítottak meg" igazán nyalni. Volt egy csaj akinek konkrét elképzelései voltak hogyan tökéletes a technika és addig "kellett" gyakorolni amíg nem volt 100%-os. Utána máshol nagy sikert arattam vele de az biztos, hogy magamtól soha ki nem találtam volna hiába vagyok párszáz csaj után. A jó pap is holtig...

2016.07.30. 19:21:36

@Gour: na es mi volt az a "trukk" , amit "magadtol soha ki nem talaltal volna"? Nagyon kivancsi vagyok :) amugy en is sokat tanulok technikai fogasokat majd minden ferfitol 1-1 ujdonsag mindig akad sot volt akit a legjobb szopasarol kerdeztem, mikozben szoptam, igy azonnal elsajatitottam a masik noje trukkjeit is. Hat igy megy ez kerem szajrol szajra mint a nepmesek ... ;)

Mr. Waszabi 2016.07.30. 21:04:37

Sztem elég szr ez a blog. Ki nem tudja - már abból a rétegből, aki tényleg szereti a nőket és a szexet velük -, hogy a társadalmi státusznak, vagy a kigyúrtságnak vagy a hosszúcombúságnak semmi köze hozzá? Lájkvadászat, semmi több.

2016.07.30. 22:11:15

@Mr. Waszabi: Írod: "Ki nem tudja, hogy a társadalmi státusznak, vagy a kigyúrtságnak vagy a hosszúcombúságnak semmi köze hozzá?"
Mihez semmi köze? Tudsz érthetően is fogalmazni ?

@VivienChristin: a nyalást olyan nőtől lehet jól eltanulni, aki a csiklós orgazmust preferálja és elég tudatos és ismeri magát. De az ő "trükkje" nem egy mindenrejó általánosság. Más nőkkel más módon kell bánni. Én nem hiszek a mindenmegoldó varázsigékben, legalábbis nekem minden nőmet külön kellett megtanuljak.
Aki meg a g pontos orgazmust szereti, azt meg nem nagyon érdekli a nyalás, neki a hüvelyi orgazmus sokkal mélyebb, világraszólóbb élményt nyújt.

Most végiggondolva ezt a swinger dolgot, itt borítékolt a csalódás, hisz először nem ismerik egymást az összekerülő emberek. Próbálnak általánosságokat bevetni, jó erősen nyalnak meg durván döngetik a csajt. Mert az egyszer kétszer bejött és most ezzel a "trükkel" próbálkoznak. Nem is tudnak szegények mást tenni, hisz nincs idő egymás megismerésére, már rohannak a következő puncihoz és aztán a harmadikhoz.

Mr. Waszabi 2016.07.30. 22:13:11

@Kulics: melyik részét nem értetted?

2016.07.30. 22:28:10

@Mr. Waszabi: Mihez semmi köze? azt nem értem

Mr. Waszabi 2016.07.30. 22:29:19

@Kulics: a témához. De inkább hagyjuk...

Mr. Waszabi 2016.07.30. 22:34:11

@Kulics: a szex nem technikai kérdés. Vagy működik két ember között spontán vagy nem. Tudod, az egyszeri viccben mondja Grün Kohnnak, hogy ha nem megy a kupi, akkor nem a bútort kell kicserélni, hanem a lányokat. Akik nem valók egymáshoz, azok nem valók. Ez akkor se lesz jobb , ha akármilyen extrém cuccokba bújnak, vagy akármilyen hármas-négyes szexet vállalnak be. Ezek csak pótcselekvések, kínlódás egy idea megőrizni akarása okán - ami persze senkinek nem sikerül. Azzal kell szexelni, akivel működik.

Merlot 2016.07.30. 22:45:08

@Prognozuoti Blasio: Hát látod, ezért sem megyek swingerezni.
Magukat MILF-nek látó hölgyemények riszálják magukat ott, hogy végre a párjukon kívül mással is dugjanak legálisan, miközben a nyitott szobákban szóló férfiak nyálcsorgatva recskáznak a látványra....hát ez hányinger.
És ezért még belépti díjat is fizessek....

SOHA!

Hármast, négyest össze lehet hozni kényelmes lakásban is, pókhasú pasik és lógó csöcsű nők kényszer-társasága nélkül is, a magunk választotta társakkal, intim hangulatban, kényelmesen.
A swinger klub kevesek időtöltése.
Mindennek mondanám, csak nem igényességnek.
Ja, és egyáltalán NEM a "savanyú a szőlő" okán!

Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele 2016.07.31. 00:23:02

Na egy ujabb liberalis faszsag. Meg hogy noi orgazmus, ki nem szarja le.

2016.07.31. 07:47:47

@Mr. Waszabi: nyilván azzal kell szexelni akivel működik, ezzel egyetértek. De van akinek fontos a kockahas meg a hosszú combú milf-ség, arra gerjed és az is kell a szexhez, hogy az alap vonzódás meglegyen.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.31. 09:11:24

@Kulics:
Amennyiben borítékolt lenne a csalódás a swinger klubokban, akkor senkit sem érdekelne. Egyetlen poszt elolvasása alapján és az abban szereplő egy történet alapján talán elhamarkodott ilyen kijelentést tenni.
Belinkelem ide az első posztunkat, amelyben az egyik kellemes élményünket írom meg. Ettől még nem jelenthető ki, hogy minden klubos élményünkben megélhetjük ezt a katarzist.
Az élet is esetleges, ahogy minden!

swingerpar.blog.hu/2015/10/07/erzeki_szenvedely

2016.07.31. 09:27:35

@Siklósi Botond: persze igazad van, nem automatikus a csalódás, hanem borítékolt. Tehát magában hordozza a lehetőséget a csalódásra. És nyilvánvalóan sokaknak bejön, ezért is látogatják. Azt hiszem én inkább a saját nevemben beszéltem, számomra nem működne egy ilyen felületes csakszex kapcsolat. A "felületes" szón ne akadj ki, mert itt NEM egy udvarlás és egymás megismerése utáni egymásra hangolt szerelmi kapcsolat történik. Adott esetben egy pillantásra felméred a másikat és eldöntöd hogy becsatlakozhat vagy sem.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.31. 09:40:04

@Merlot:
"Magukat MILF-nek látó hölgyemények riszálják magukat ott, hogy végre a párjukon kívül mással is dugjanak legálisan, miközben a nyitott szobákban szóló férfiak nyálcsorgatva recskáznak a látványra..."

Nem tudom, hogy ezt honnan szedted, mert én ilyent nem írtam. Van olyan klub, ahol minden pénteken gang bang estét tartanak és két típusú embert engednek be: boldog és boldogtalant. Ilyenkor fordulhat elő az általad leírt állapot, de mi az ilyen estét eddig kimondottan kerültük.

A pókhasú pasikról és lógó csöcsű nőkről sem én írtam. Az tény, hogy van ilyen is meg olyan is az tény és nagyon nem mindegy, hogy melyik klubot látogatjuk. Nem szeretném nevén nevezni azt a klubot, ahol nem igen találkozol az általad leírt látvánnyal.

Abban egyetértek Veled, hogy "Hármast, négyest össze lehet hozni kényelmes lakásban is," és nekünk is voltak már ilyen kellemes kalandjaink és lesznek is.

"A swinger klub kevesek időtöltése." Javaslom, hogy erről Magad győződjél meg, hogy mennyien vannak egy pénteki DL buliban vagy mondjuk szombatonként a Tik Tak-ban.
Azt gondolom, hogy meglepődnél.
Természetesen soha sem állítottam, hogy mindenkinek swinger klubokba kell járnia. Ez csak egy lehetőség a spontán ismerkedésekre, flörtölésre és természetesen a szexre is. Ma már rendelkezünk annyi tapasztalattal, hogy ebben a posztban leírt szituáció még egyszer biztosan velünk nem fog előfordulni. Azért írtam meg ezt a posztot, hogy ebből mások is tanuljanak, de legalább tudjanak arról, hogy ilyen is előfordulhat.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.31. 09:51:07

@Kulics:
Az életben mindenhol ott van a csalódás lehetősége. Mi párként nem keresünk szerelmet és azt gondolom más párok sem. A klubozás felnőtt szórakozási lehetőség, de nem mindenkinek való. Ezzel nem szeretnék senkit sem ledegradálni. Amit Te keresel, azt mi magunkban már megtaláltuk.

2016.07.31. 10:37:59

@Kulics: magadbol indulsz ki s egy fontos tenyezovel nem szamolsz. Az attituddel. Ezekben a klubokban felulrepezentaltak a szexben nyitott spontan kiserletezo kreativ emberek akik nem kesz receptek szerint teszik a dolgukat hanem a masikra rahangolodva. A csalodas a hagyomanyos felallasokban uugy jelen van, mint a swklubokban.

2016.07.31. 10:42:47

@VivienChristin: pont hogy a poszt arról szól, hogy nem egymásra hangolódtak, hanem kész recept alapján nyalt a pasi és ez nem jött be a nőnek.
Én se szerelmet kersnék a szvingerben nyilván. De az egymásrahangolódás nélkül csomó baki előfordul. Ugyebár te sem voltál még szvingerben, pedig a kisérletező kedveddel úgy tudom semmi gond :-)

2016.07.31. 10:46:06

@Kulics: na de edesdragam epp h a posztban leirt ffi mint negativ szereplo mukodik s mint ilyen a kisebbseghez tartozo a swek vilagaban ... hm?

2016.07.31. 11:00:08

@VivienChristin: ez is igaz nyuszifülecske, és persze az elszántság kérdése, hogy ki hány ilyen negatív tapasztalt után hagyja ott a sw világot... meg egyáltalán belefut-e negatív élményekbe. Azért ezen a blogon is meg a swingervagyok-on is voltak csalódások, tehát nem tudnám kijelenteni, hogy mennyi az örömszázalék a sw világban. Tapasztalat hiányában te is csak próbálsz optimistáskodni :-)

2016.07.31. 11:01:24

@Mr. Waszabi: pedig de. A szex technikai dolog is. Mint a tanc. Megtanulod az alaplepeseket. Majd felkered a not es rahangolodsz es egyutt irjatok meg a sajat torteneteiteket a meglevo lepesek igeny szerinti elrendezesevel s ha profin egymasrahangolodtok uj sosemvolt egyedi "lepesek" kitalalasaval. Az a jo tancos es az a jo szereto aki 1. sokat tanult 2. aki meg tanulni akar 3. aki kepes mindig onmagara es a masikra is egyedi nyitott es iprovizativ maradni.

VivienChristin (törölt) 2016.07.31. 11:05:40

@Kulics: mi kulonbseg az irl es a sw kozott e tekinterben? Semmi. Csalodas itt is ott is. Nem ertem minek ezen rugozni. Az a kerdes h mit ad adhat ujat az irl hez kepest a sw. Botondek blogja azert irodik h ezeket nekunj bemutassak. Es mert nem alszentek uugy irnak jo es rossz tapasztalatokrol is. Mert igy valos igy hiteles. Na es te hany irl negativ elmeny utan szoktal le a szexrol? :p

2016.07.31. 11:08:08

@VivienChristin: igaz, nekem pont szerdán volt rossz tapasztalatom és azóta nem szexelek :-P

2016.07.31. 11:11:32

@Siklósi Botond: jaja igazad van. És tényleg ez nagyon jó, hogy őszintén megírjátok a tapasztalataitokat.

VivienChristin (törölt) 2016.07.31. 11:11:44

@Kulics: natessek ... mondom en ... jobb is ha nem szexelsz tobbe ... az a biztos :p

Mr. Waszabi 2016.07.31. 11:20:45

@VivienChristin: nem vagyunk egyformák,tapasztalataink sem azok.

VivienChristin (törölt) 2016.07.31. 11:23:08

@Mr. Waszabi: hala annak a magassagosnak ... kepzeld el ha egyformak volnank ... en a magam reszerol halalosan unnam nemcsak az eletet, hanem a szexet is ;)
süti beállítások módosítása