Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Viharos kapcsolat
2016. augusztus 14. írta: Siklósi Botond

Viharos kapcsolat

fotozz_96295.jpg

   Fotó: Filep László

 

 — Haló! Botond? Udo vagyok. Most beszélni tudunk telefon?

   — Szia Udo! Igen, tudunk most beszélni.

   — Én megbeszélni Olga és Ő vele titeket meghívni hozzánk enni-inni szombatra. Mit szólni hozzá?

   — Várj egy pillanatot, megbeszélem Vandával.

A telefont elemelem a fejemtől és Vandához irányítom kérdésem.

   — Olga és Udo meghívtak minket magukhoz. Nekik a szombat lenne jó. Elmenjünk? 

   — Jóóó! Menjünk! — válaszolja, de egy kicsi bizonytalanságot érzek a hangjában. 

   — Udo! Szívesen meglátogatunk Benneteket szombaton. Most utcán vagyunk nem tudom felírni a címeteket, ezért légyszíves küld el e-mail-ben.

   — Rendben Botond! Olga akkor örül Nektek én köszönni, hogy eljönni hozzánk. Vandának én küldeni puszi! E-mail küldeni ma este.

   — Köszönöm! Olgának mi is sok puszit küldünk. Szia!

   — Szia!

Augusztus 11. van és hetek óta nagyon meleg. Az előbbi telefonbeszélgetést egy orosz-német házaspár férfi tagjával folytattam le egy éve. Honnan ismerjük őket? Egy szexpartner kereső oldalon találtunk egymásra, de személyesen még nem találkoztunk. Elég sok e-mailt váltottunk már és kimondottan aranyos emberek. Idősebbek nálunk, de a swinger kortalan és mi soha nem fogunk csak kor alapján döntéseket hozni. Az idő az egyetlen igazságos dolog a világban, hiszen naponta mindenkinek csak huszonnégy órája  van.

Tehát maradjunk annyiban, hogy a történetünk egy éves és a tőlem megszokott stílusban és jelenidőben olvasható. Néha talán erősebb kifejezéseim lesznek, de remélem ez nem fog zavarni senkit.

Szombat van és talán még melegebb, mint az előző napokban. Semmi nyoma az ígért hidegfrontnak, de ki tudja? Szokásos piacozással és főzéssel telik a délelőttünk és ebéd után a sötét és egy kicsit hűvösebb szobánkba sikerül elvonulnunk.

Azért vagyunk talán egy kicsit izgatottabbak, mert elég ritkán szoktunk emberekkel klubon kívül találkozni. Ráadásul így, egyből lakásra még soha senkikhez nem mentünk, de annyira izgalmas figurák a meghívóink, hogy nem tudunk nemet mondani. Láttunk egymásról fotókat és hogy teljesen őszinte legyek, nem látom annak reális esélyét, hogy ezzel a párral mi szexelni fogunk. Azért gondolom ezt így, mert Udo egy nagy darab - tehát nem egy kisportolt vagy normál testalkatú ember - és finoman szólva nem egy szép pasi. 

Olga, úgy ötven körül lehet, valamivel fiatalabb a férjénél. Vékony szájú szőke Nő és a fotókon magabiztos tekintettel néz vissza ránk. Van ebben a tekintetben valamilyen különlegesség, igazi oroszos temperamentum. Karcsú, jó alakú asszony, tele vagánysággal és bátorsággal. Na, majd meglátjuk! 

Délután ötre beszéltük meg a találkozót érdi otthonukba. Nagyon meleg van! Az internet harsog a riasztásoktól, hogy éjszaka igazi hidegfront fog minket elérni, nagy vihar várható és jégeső is előfordulhat. Most a levegő forró és mozdulatlan.

Az autópályán kicsi a forgalom és az érdi leágazónál sem kell a sorunkra várni. Egyszerűen megtaláljuk GPS segítségével a megadott utcát. Az utca végén balra áll egy új építésű nagyméretű családi ház. A házzal szemben a szomszédokkal beszélgetnek meghívóink, Olga és Udo. Vidáman üdvözöljük egymást és olyan érzésem van, mintha már évek óta ismernénk egymást. Ez az érzés szinte hihetetlen! 

Nagyon szimpatikus pár és így élőben mindennek más a jelentősége. Eltűnik a korkülönbség és az esetleges külsőségi előnytelenségeknek nyoma sincs. Ezért is szeretjük a személyes találkozókat, mert a fotó az mindig is csak egy fotó marad.

 fotozz_127091_1.jpg

 Fotó: Filep László

 

Vannak néhányan azok a fiatalok - nyugodtan nevezzük őket csinosnak mondható pároknak - , akiknek olvasni lehet az elvárásait a társkereső oldalakon. Ők csak ennyi éves, meg ilyen alkatú és legalább olyan farokméretű és ehhez hasonló felsorolások hosszú listája alapján ismerkednek. Néha azt érzem, mintha egy piacon lennénk és a paraméterek alapján döntenénk el, hogy te jó leszel, te pedig nem. Ez egy helytelen hozzáállás és azt gondolom, hogy fontosabb maga az ember és a lelke, mint a tökéletes külső. Ez azt is jelenti, hidd el, előbb fekszem le egy ötvenes szimpatikus nővel, mint egy húszas, harmincas vagy negyvenes gyönyörű, de hülye picsával. Bocsánat az erős kifejezésért, de ebben a posztban lesz még ennél  erősebb is! Ezt már sok hete le akartam írni, mert ezek a kis picsák miatt igazi dögös negyvenes vagy ötvenes Nők még véletlenül se érezzék magukat hátrányos helyzetben a koruk vagy néhány plusz kilójuk miatt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden húszas és harmincas csaj ilyen! Szerencsére nem, de természetesen velük is szívesen megéljük a testnedvek cseréjét.

Jól esett ezt végre kiírni magamból, de most vissza kedves vendéglátóinkhoz. Udo igazi német pasi. Kék szemek, világos barna haj. Az akcentusából világosan hallható, hogy német, de mókás hallgatni, ahogy beszél. Tulajdonképpen mindent képes kifejezni és becsületére váljon, hogy néhány év alatt így megtanulta a mi nehéz nyelvünket.

Olga egy igazi ragadozó. Most van időm jobban megfigyelni és egyszerűen nem kapok szikrát, hogy egy ötven körüli Nőnek hogy a fenébe lehet ilyen jó alakja. A szemei meghatározhatatlan barnás zöld színűek és barátságot látok a tekintetében, de mindent megfigyel és nem kerüli el a figyelmét semmi. Érzem, ahogy végig tapogat a tekintetével. Azt gondolom, hogy átmentem az első szűrön és tetszem neki. Egy kicsit zavar ez a mustra, de már benne vagyunk ebben a játékban és hamar tudomásul veszem ezt a helyzetet.

Figyelmes vendéglátóink vannak, nagyon figyelmesek! Az árnyékos teraszon foglalunk helyet és itallal kínálnak minket. A lányok üdítőt isznak, mi pasik finom sört. Nagyon hamar szót értünk. Öt éve építették ezt a házat és esküvőjük után egyből beköltöztek. Az látható kívülről is, hogy igényesen kialakított, nem csak úgy összetákolt vagy összemutyizott toldozott-foltozott ez az épület. A teraszról a nem hatalmas udvaron mérnöki pontossággal lenyírt fű jelzi, hogy itt jelen van az igényesség és nem a középszerűség. Udo megmutatja a földbe süllyesztett locsoló rendszert is és így már érthető a fű élénkzöld színe. 

Uzsonnával kínálnak minket.Pirítóst és kaviárt majszolunk salátákkal. A hangulat kiváló és régi barátoknak érezzük magunkat. 

Olga a szépségiparban dolgozik, de részleteket nem tudunk meg ezzel kapcsolatban. Annyi azért kiderül, hogy rendszeresen tárgyal üzletfelekkel és kommunikációs képessége bizonyára segítségére van. Ő nagyon tisztán beszél magyarul, szinte tökéletesen. Mindketten már egyszer elváltak és egy szerencsés véletlennek köszönhetően találtak egymásra. Olgát az üzleti élete idekötötte, ezért Udo kénytelen volt itt keresni munkát. Egy német anyacég magyarországi kirendeltségének a vezetésével bízták meg. Érezhetően büszkék a munkájukra mindketten, de Olga egy kicsit neheztel Udo munkaadóira, mert férje képes még hétvégén is bemenni az üzembe, ha valami probléma adódik. 

 

fotozz_231048_1.jpg

Fotó: Filep László

A lányok hamarosan egymásra találnak és mi pasik is megtaláljuk a közös érdeklődési körünket, a zenét. Eddig nem írtam le, hogy hat éves korom óta zenélek és nagyon sok műfajban sikeresen megálltam a helyemet. Sok fellépés és koncert van már mögöttem és egész életem szerves része a muzsika. Talán ebben csak annyi az érdekes, hogy soha nem tanultam zenét, mindent autodidakta módon sikerült elsajátítanom. A mai napig zenélek, imádok improvizálni, de már néhány éve nem koncertezek. Udo laptopon mutatja az egykori vállalati zenekarának a videóit és láthatóan nagyon büszke a rég múlt sikereire. Nyolcvanas évek slágereit adják elő elég ügyesen és én is megmutatom néhány felvételemet. 

Természetesen előjönnek a zenei csemegék is és egyéb koncert élmények, de hamar repül az idő ebben a baráti és oldott hangulatban. Néhány órája nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fogjuk magunkat érezni idegen és teljesen más kultúrájú emberekkel. Tapasztalni csak úgy lehet, ha élünk és szabad utat adunk az intuícióinknak.

Udo pácolt tarját hoz a konyhából és mi ketten a húsokat grillen pirosra sütjük. Egy kicsit szürkül, de még nincs sötét. Jóízűen falatozunk és kellemes érzés, hogy nem kell pózokat felvennünk, mindenki természetesen viselkedik, önmaga lehet. 

Vacsora után kávét is iszunk és a beszélgetésünk közben fel sem tűnik, hogy Olga és Vanda már tíz perce magunkra hagytak minket. Kint besötétedett és a nappaliban égnek a lámpák. Vanda jelenik meg a teraszajtóban Olga fehér és csipkés menyasszonyi ruhájában. A döbbenettől köpni - nyelni sem tudunk. A méret teljesen egyezik és Vanda ebben a ruhában úgy néz ki, mint egy tündér, aki kilépett a mesék világából. Egy pillanatra talán még el is érzékenyülök. 

A lányok újra eltűnnek és két fióknyi fehérneművel illetve szexi ruhákkal kerülnek elő. Nem akarok túlozni, de úgy száz körüli mennyiségben gondolkodj. Én eddig azt hittem, hogy csak Vandának van ebből sok, de most látom, hogy tévedtem. Természetesen előkerül néhány tucat magassarkú cipő és szandál is. Ettől a perctől kezdve kezdetét veszi egy fehérnemű és szexi ruha bemutató. A két lány nagyon élvezi, de mi még jobban. Látod? A nagy dolgok spontán jönnek!

Úgy fél órán keresztül elvarázsolnak minket a hölgyeink ezzel a rögtönzött bemutatóval. Udo tekintetében látom a vágyat, látom, hogy Vandát nagyon kívánja. Azt nem tudom, hogy Vanda mit gondol ezzel kapcsolatban, mert ő csak pajzánul mosolyog és csillogó szemekkel élvezi ezt a játékot. 

Olga nekem is tetszik és csak a vak nem látja, hogy igyekszik megigézni tekintetével. Ez az orosz vadmacska ma éjjel engem akar! Történjen, aminek történnie kell! Jó lenne tudni, hogy Vanda mit gondol ezzel kapcsolatban, de nem tudom. Annyi biztos, ha neki nem tetszik valami, annak jelét mutatja, mert Ő ilyen. 

Udo bemegy valamiért a házba és visszafelé jövet Vanda mögé kerül és hátulról megcsöcsörészi. Ez egy kritikus pillanat, mert attól tartok, hogy felpofozza, de nem tesz ilyent. Van egy kicsi zavartság a tekintetében, de csillogó szemekkel mosolyog, tehát nincs baj.

Udoval tovább beszélgetünk és gyönyörködünk a lányokban. Az erotika és a vágy szikrái már megperzseltek mindannyiunkat ezért mi is bemegyünk a házba. A lányok előttünk folytatják tovább az átöltözéseket és láthatóan nagyon élvezik ezt a játékot. Mi is!

Udo gitárokat add a lányok kezébe és készülnek fotók is. Itt már kijelenthető és mindenki számára evidens, csak senki nem beszél róla, itt kérem közös szexelés lesz. Kimondottan kedvem van ehhez a Nőhöz! Azt nem tudom, hogy ők a többesben mit szeretnek és miben vannak benne, de majd kiderül.

Olga és Udo megmutatják a házat nekünk és láthatóan nagyon büszkék otthonukra. Igényesség és minőség köszön vissza mindenütt.

 

fotozz_96476.jpg

   Fotó: Filep  László

 

    — Botond! szeretnétek letusolni? — kérdezi Olga ártatlan szemekkel, de mosolyogva.

   — Persze! — válaszolom természetesen és nagyon örülök, hogy legalább pár percre Vandával kettesben lehetek, mert ezt a szituációt jó lesz megbeszélni.

   — Itt tudtok letusolni. Én már tettem be nektek törülközőket! — mutat az alsó szenten lévő fürdőszoba ajtajára pajkosan.

Belépünk a pazar fürdőszobába és úgy érzem magam, mintha egy előkelő szállodában lennénk.Tényleg minden kifogásolhatatlan és szép.

   — Te benne vagy? — kérdezem Vandától.

   — Igen! — érzek a válaszában némi bizonytalanságot

   — Csak akkor menjünk bele, ha Te is akarod! — szemében akarom látni a választ

   — Nyugi, minden rendben lesz! — válaszában most már érzem a meggyőződést.

   — Eljöttünk, kedvesek és aranyosak! Lehet, hogy azt bánnánk meg, ha nem mennénk bele! — teszi hozzá, magához húz és csókolózni kezdünk.

Csak reménykedek abban, hogy a zsarus történetünk nem fog megismétlődni. Amennyiben azt a történetet  is szeretnéd elolvasni akkor kattints ide! 

Nagyon be vagyok indulva és úgy érzem, hogy ő is, de csak nem kezdünk szexelni mások fürdőszobájában közös szexelés előtt? Nagyon meleg van még mindig és kimondottan jól esik letusolni. 

Olga és Udo az emeleti fürdőszobába mentek letusolni. Mi végeztünk már és a lépcsőn elindulunk felfelé. A hálószobában várnak minket, mert gyorsabbak voltak nálunk. Az adrenalin szintem ilyenkor az egekben és amennyire feszítő érzés, annyira kellemes is! A hálószobában hatalmas franciaágy nagyon vastag szivaccsal. 

   — Gyertek csak nyugodtan! — mondja Olga és igéző szemeivel jelzi, hogy úgy szét leszek szedve, hogy talán össze se lehet rakni.

Már én is vágyom erre a Nőre, de először Vandát kezdem ölelgetni és csókolni az ágyon. Szükségünk van egymásra, a kölcsönös bizalmunkra és a megerősítésre. Csókolózunk majd testét végigcsókolom, nem hagyok ki egy négyzetcentimétert sem. Csak Vandával foglalkozom ezekben a percekben. Lehet, hogy önzőség? Én ezt összetartozásnak nevezem. Bebújok a combjai közé és a punciját lágyan nyalogatom. Néha kinyitom a szemeimet résnyire és látom Olga és Udo mozdulatait, ahogy kéjesen  Vandát simogatják, cirógatják. 

Olga finoman, de határozottan a elhúz a punci közeléből és Ő folytatja az általam elkezdett kényeztetést. Már benne vagyunk, itt nincs vissza út és a vágyaink nem is akarnak mást, csak megélni egymás és önmagunk örömét. Olga Vanda további kényeztetését férjére bízza, majd hozzám hajol és lángoló tekintettel szinte rám veti magát. Nekem az a gondolat fut végig a fejembe: "Amennyiben ezt a Nőt nem tudom nagyon megdugni, akkor letépi a tökeimet és a számba dugja!" 

 

fotozz_138720.jpg

Fotó: Filep László

 

Ez a nő úgy csókol, mintha az élete múlna ezen. Érzem, ahogy a hátamba nyomja körmeit, de nem karmol. Még nem! A hajamba kapaszkodik, egy kicsit megtép és melleihez nyomja a szám. Bimbói ágaskodnak, szinte kiáltva várják, hogy számba vegyem és keményem nyaljam, szívjam őket. Olgával nem lehet szexelni. Nem! Vele csak baszni lehet, nagyon keményen és határozottan, különben megvetéssel és kinevetne lökne el magától. Ez egy orosz nőstény tigris és én eddig az áldozata vagyok.

Nem vagyok agresszív pasi, de tetszik ez az új játék és nem riadok vissza a kihívástól. Combjai közé fúrom magam és nagyon keményen nyalni kezdem. Ez nem a megszokott  lágy stílus és tempó. Nagyon keményen nyalom, mert érzem ez kell ennek a "Dögnek". Két ujjamat a puncijába forgatom, de ezt inkább nevezem lucskos pinának és ő kezemet erősebb mozgásra készteti. Már négy ujjammal kényeztetem és nyalom olyan tempóban, mint egy állat. Ki gondolta volna? Ez a finom Nő! Ez egy bestia és nagyon felpörget. Eltaszít magától és egy mozdulattal már a farkamat fogja, ellenállást nem tűrve tövig bekapja és úgy szívja és nyalja, hogy mindjárt az agyamat eldobom.

Az ágy másik felére csak egy pillanatra tudok áttekinteni és látom, hogy Udo gyors nyelvcsapásokkal kényezteti Vandát. Én nem így szoktam, de legalább Ő is kitartó és ez pozitív dolog. Úgy látszik, az évek és a rutin nem hazudik, az "Öreg" tudja, hogy mit csinál! Na majd kiderül!

Olga olyan erősen szop, hogy néha már egy kicsit kellemetlen.

   — Jöhet a gumi? — kérdezi kipirosodott arccal és egy kicsit remegve.

   — Persze! — válaszolom.

Ez a "Nőstény Ördög" nem bíz semmit másra és a véletlenre. Leugrik az ágyról, a gumis tasakot gyors mozdulattal feltépi és magabiztosan már húzza a gumit az álló farkamra. Megcsókol és én még ilyen ellenállhatatlan tüzet nem láttam senki szemében. Beleül a farkamba és úgy kezd el dugni engem, hogy ilyent én még nem tapasztaltam. Igen! Ő dug meg engem, nem én Őt! Hát ez van! Na de! 

Az ágy másik felében Vanda sóhajára figyelek fel. Kapkodva és egyre mélyebbről veszi a levegőt. Csak nem? De! Akkorát élvez, hogy az maga a csoda. Örömmel nyugtázom, hogy azért Ők is elvannak. 

Most vissza Olgához. Érezhetően  gyorsít és örülök, hogy még nem érzek égett gumiszagot. Ez egy bestia! Már nem kell sok, még egy pici és próbálom még keményebben nyomni a farkamat. És ekkor, ez a Nőstény elélvez, rángatózva, szinte az őrület küszöbét néha átlépve. Még hogy ötvenes Nők már nem Nők? 

Hagyom, hogy élvezkedjen rajtam, nem aggódom, mert még messze vagyok az orgazmusomtól. Már kezdem megsajnálni, ezért egy kicsit hagyom pihenni. Úgy gondolom, most én jövök! Négykézláb van előttem és hátulról dugni kezdem. Tetszik neki, nagyon. Vanda így szereti a legjobban csak én így otthon nem bírom sokáig. Bezzeg másokkal és klubban? Az más! Igyekszem viszonozni azt a tűzet, amit kaptam ettől a Nőtől és mindent beleadok. Olga újra élvez és ki tudja, már hányadszor?

Tudom, hogy holnap iszonyatos izomlázam lesz és még az is lehet, hogy a farkamat is kímélem pár napig, de valahogy most ez sem érdekel. Azt akarom, hogy ez a Nő, mindig emlékezzen rám. Nem vagyok egoista, de most jó így gondolkodni. 

Vanda Udot szopja és látom is a német arcán, hogy mindjárt készen van. s igen, jól látom. Vanda arcára és melleire élvez nyögve. 

Én dugom Olgát még mindig hátulról és igyekszem a tempót még gyorsítani. Szeretnék már én is elélvezni. Néha egy kicsit ritmust váltok és becsukott szemmel igyekszem koncentrálni. Olga újra élvez, már sokadik alkalommal, de nekem nem megy. 

Lehúzom a gumit a farkamról és azt kérem, hogy szopjon. Csinálja is, nagyon szorgalmasan, de lehet, hogy ez így nem fog menni? 

   — Botond! Dugjál mellbe! — kéri.

Jó ötletnek tartom és teszem is a dolgom. Nincsenek kicsi mellei, de már nem az a feszes cicik kategória. De nincs is ezzel semmi baj. Mellbe dugom Olgát és nagyon vágyom az orgazmusomra. Csukott szemmel koncentrálok minden mozdulatomra és még az is lehet, hogy sikerülni fog? Igyekszem kizárni a külvilágot. Nem veszem észre, hogy kint megélénkült a szél és esik az eső. Hallom, de nem jut el a tudatomig. Csak arra koncentrálok, hogy tudjak a mellei közé élvezni. Lehet, hogy a másik szobában becsapta a szél az ablakot? Nem akarom hallani. Már nagyon közel vagyok hozzá. Megint, mintha leesett volna valahol valami, de nem akarok másra figyelni és nem akarok semmit észrevenni. Még egy kicsi és lehet, hogy sikerül? Megint egy ablak csapódás! Nem érdekel! A csöcsök közötti farkamra igyekszem figyelni, ahogy csúszkál, a bőr érintésére. És igen! Ahogy villámlik és már dörög is az ég, én közben fröcsögve az orosz mellei közé élvezek. 

Hihetetlen, hogy ilyen körülmények között is, de képes voltam elélvezni. Viszont a szél tényleg nagyon feltámadt. Nincs idő semmire és menteni kell a menthetőt. Az ablakot gyors mozdulatokkal becsukjuk, de a szomszéd szobában is valami nagyon hangosan csapódik. Az alsó szinten nyitva a terasz és mindent csapkod a szél. Meztelenül futkosunk és a felső szintről papírok repülnek lefelé. Ez aztán a katarzis!

Mindannyian nevetünk és egyben örülünk, hogy megúsztuk a vihart nagy károk nélkül. A hálóban egy bábun szőke paróka hívja fel magára Vanda figyelmét. Nem lepődök meg, hogy egy perc múlva már Vandát látom hosszú szőke hajjal és csillogó szemekkel mosolyogni. Ez döbbenetes, hogy mennyire megváltoztatta még meztelen alakját is ez a paróka! Így is gyönyörű! Szeretem!

Remélem, tetszett a kalandunk és ha kedvet kaptok hozzá, ne fogjátok Magatokat vissza. Sajnos, nem találkoztunk Olgáékkal újra és ennek a történetnek nincs is folytatása. Azt gondolom, hogy mindentől függetlenül butaság ilyen helyzeteket kihagyni, mert ha egyszer megöregszünk, legalább lesz mire emlékeznünk! 

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr128954098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.08.16. 07:29:50

Ugyanezt elolvasnám Vanda szemszögéből is... bár amennyiben valós :D

Siklósi Vanda · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.08.16. 08:26:41

@Kettős Billy:

Minden posztunk valós és velünk történtek meg! :D Kommentedben érezhető a bizalmatlanság és azt gondolom, hogy ebben a témakörben nulla tapasztalatod van. Én ritkán írok és csak akkor, amikor a sztori megkívánja ill. amihez van is kedvem. Két posztban is olvashatóak az én gondolataim, ha hiányérzeted van itt elolvashatod ezeket:

swingerpar.blog.hu/2015/11/14/tik_tak_816#more8073612

swingerpar.blog.hu/2016/07/17/szex_swinger_szenvedely_vanda_is_megszolal

2016.08.16. 09:54:01

Élvezetes volt a poszt, köszi.
És Vandának tetszett a nagydarab pasi ? Őt nem zavarta a testi másféleség ?

Siklósi Vanda · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.08.26. 21:21:16

@Kulics:

A swinger életforma többek között arra is rámutatott, hogy ne mindig a külsőségek alapján ítélkezzünk. Sajnos hajlamosak vagyunk arra, hogy ideákat képzelünk el magunknak és foggal-körömmel ragaszkodunk hozzájuk, mert azt hisszük, hogy csak azok tehetnek minket boldoggá, sikeressé, kielégültté stb. A nagy darab pasi nem volt az ideálom, de túl léptem rajta és nem a külsőségek alapján mentem bele a "buliba". Ha viszont undorodtam volna Tőle, akkor nem kérdés, hogy nem történik semmi sem azon az estén négyünk között.

Várszegi Orsolya 2016.09.01. 15:55:08

Vanda, ezt a hozzászólásodat most "lájkoltam" legalább 3x!
(azt hiszem csak mi tudjuk-értjük miért)
süti beállítások módosítása