Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Gyönyör
2016. december 16. írta: Siklósi Botond

Gyönyör

 
stock-photo-131662149.jpg

Fotó: Varga Zsolt

 

Kíváncsi vagy az előzményekre? Akkor Kattints ide

Vandával tusolni indulunk és a jakuzziban meglátjuk Aliz mosolygós tekintetét. Póker arc, vagy tényleg ennyire érzéketlen a történtekkel kapcsolatban? Nem tudom eldönteni. Azt viszont tudom, hogy egy rendkívül kemény és karakteres nő,  "ami a szívemen, az a számon" típus. Kedvelem, pedig külsőleg nem az esetem. Barna haj és szemek, helyes pofi, de fél fejjel magasabb nálam. Nincs kisebbségi komplexusom, és ez a méretbeli különbség eleinte zavar, de az idő előrehaladtával egyre izgatóbbá válik számomra. Szexeltem már nálam magasabb nővel, de Aliz nem csak egyszerűen magas. Ő egy igazi sportos és erős alkatú amazon! 

A zuhanyzókabin csak egy személyes, ezért meg kell várnom Vandát és csak utána tudok én is letusolni. A meleg víz alatt van néhány percem végiggondolni, mi is történt a szobában. Most nem Alizról beszélek. Ez a hármas Leventével más volt, mint eddig. Ez egyértelmű! De nem a pasi személye miatt. Nem! Neki ehhez nem sok köze van. Vanda és én változtunk meg az elmúlt hónapokban. Kiteljesedtünk és az előbb megéreztem a bizalom mélységes valóságát. Nincs semmi takargatás, mert önmaga lehetett, elengedhette magát és én is élvezhettem, ahogy megéli vágyait.Ez egy csodás érzés! 

Törölközésem közben a két lány beszélget egymással, de nem értem szavaikat. Sokszor a testbeszéd hitelesebb a verbális kommunikációnál. Aliz nem Vandára dühös, ezt egyértelműen látom, hanem a "pasijára".

Felmegyünk hárman és a bárpultnál kérünk valamilyen innivalót. 

Aliz! Mi történt? Miért jöttél ki a szobából? — kérdezem.

Utálom, ha valaki nem őszinte! Tegnap találkoztunk és láthatta, ki vagyok, hogyan nézek ki és volt lehetősége  egy kicsit megismernie. Meg is kérdeztem tőle, hogy eltud fogadni éjszakai partnerének? Igent mondott. A szobába lépés előtt ismételten rákérdeztem, van-e kedve hozzám. Őszintének tűnt az igen válasza. Erre én csinálom neki kézzel, szájjal és nem érzem a viszonzást. Hát mi ez? Kinek néz ez engem? — tekintetében is ott a kérdés és a felháborodottság. 

Nem beszélünk erről többet. Minek is tennénk?

 

stock-photo-131662173.jpg

Fotó: Varga Zsolt

 

Leventének nem lett igaza! Sokan vagyunk, de azért nincs lökdösődés. Nagyon csinosak és szexik a hölgyek, szinte minden korosztály és alkat képviselteti magát. Még előttünk legalább a fél éjszaka és biztosan tudom, hogy tartogat számunkra lehetőségeket és akár kellemes élményeket is.

A lányok desszertet csipegetnek az étkezőben és így van lehetőségem Leventével négyszemközt néhány szót váltani. Elismeri, hogy hülyeséget csinált és bánja is, de mindketten tudjuk, "ez a hajó elment". Én nem ítélkezem senki fölött viszont azt szeretném megjegyezni, hogy ismerőseink ezt a szituációt nagyon intelligensen kezelik. Nincs  cirkusz!  

A csajok mosolyogva térnek vissza hozzánk és már senki nem hozza szóba a szobában történteket. Egyre többször maradok hármasban a két lánnyal - nagy örömömre - és úgy gondolom, ma nem akarok semmilyen negatív dologgal foglalkozni. Aliz "partnere" teljesen eltűnt a szemünk elől, nem tudjuk merre járhat. Gyakran szoktam mondani, hogy mindenki csinálja azt, amit akar, hiszen már felnőtt szüleink vannak!  

Aliz ezen az éjjelen a gyönyör gyümölcsét még nem szakította le, de nem tudom eldönteni, hogy mit akar. Vandát? Engem? Vagy egyszerre mindkettőnket? Azt már elmesélte, hogy mennyire meglepődött önmagán, amikor az egyik klubos éjszakán élvezni tudta, ahogy egy másik nő kinyalja. Még most is hallom kijelentését a fülemben: "Eddig egy pasi sem tudott így kinyalni!"

Tisztába vagyok azzal, hogy mi pasik nyalás szempontjából egy nővel nem versenyezhetünk. De azért az pozitív, ha arra törekszünk, minél jobbak legyünk! Nem? 

A lányokkal felmegyek a felső szintre, hiszen ott még egyszer sem néztünk körül ezen az éjszakán. A zárható szoba foglalt és elég nagy a mozgás, jövés - menés. Valamiért nem telepedünk le egyik szabad helyre sem, mert kimondatlanul, de intimebb körülményeket keresünk. Ez a helyzet egyre jobban izgat, mert érzem, hogy így, hármasban szeretnénk egy kicsit félrevonulni a külvilágtól. Melyik pasit ne izgatná ez a helyzet?

Néhány perc erejéig a társalgóban foglalunk helyet és nézzük a táncoló párokat. 

Az alsó szinten nem csak jakuzzi és zárható szoba van, hanem itt lehet igénybe venni az ajándék masszázst is. Amennyiben valaki ennél többet szeretne és elég bátor, itt nyíltan  szeretkezhet egy nagyméretű félkör alakú ágyon. A lila szín keveredik a pirossal és a félkör alakú ágy mellett fotelekben és kanapékban foglalhatnak helyet a kíváncsiskodók és kukkolók.

 

stock-photo-131662169.jpg

Fotó: Varga Zsolt

 

Egy fiatal pár múlatja az időt. A pasi hátát a falnak támasztja és becsukott szemmel élvezi partnere orális játékát. Méretes farok, mint egy vastag kifli, de lefelé görbül. Leülünk egy kanapéra és nézzük az ingyen pornó műsort. Vanda és Aliz között foglalok helyet (én mázlista) így látom és érzem mindkettejük reakcióit. 

Na ez az a farok méret, amit biztosan nem engednék magamba! — szólal meg Aliz.

Kétségtelen, hogy nem mindennapi méret és ez a kijelentés egyértelművé teszi ennek a magas és izmos nőnek a befogadó képességét. Szemeiben látom az őszinteséget. 

Egy párocska telepedig le mellénk a kanapén. Van időm és lélekjelenlétem megfigyelni arcukat. Szexuálisan felpörgetett állapotban látom őket és a tekintetükben ott ég a vágy. Imádom ezeket az energiákat érezni, szinte szikrázik a levegő. Nem veszik észre kíváncsi tekintetemet és szinte tudomást sem vesznek rólunk. Egy újabb pár jelenik meg és ők egyenesen a "képzeletbeli színpadon" helyezkednek el. Nem ismerik egymást és néhány szó illetve mondat után vetkőzni kezdenek. Az érkező csaj a másik nő combjai közé fúrja magát és elkezdődik egy leszbikus show. Már megint hova kerültem?  Te Atya ég! A nyaló lányt párja hátulról dugni kezdi, míg a nyalt lány a görbefarkú partnerét szopja. Percek alatt kialakul a gabalyodás. Az egésznek élvezeti értékét csak az rontja le, hogy nem érzem ezt őszintének. Ez olyan, mint amikor a profikat látod pornófilmekben. Műsorszerű! 

A lányok pozíciót változtatnak és párcserés szopásnak vagyunk tanúi. Az a tipikus torok szopás, mint amikor fogat mosol és öblítesz.A látottak kezdenek egy kicsit kiábrándítani, de azért nem bánom, hogy szem és fültanúi vagyunk az esetnek. Hát ilyen is van!

Felállok és megnézem, hogy a zárható szobában vannak-e még, mert már nagyon vágyunk hármasban lenni. Szerencsénk van! Helyet cserélünk a bent lévőkkel. Az ajtó bezárul és végre együtt lehetünk. 

A belső ágyra telepedünk le, minél messzebb szeretnénk lenni az ajtótól. Talán így ajtón kívül hagyhatjuk a külvilágot. Nem tudom, mi fog következni, de szeretném, ha mindannyian jól érezhetnénk magunkat. Szeretem az őszinte és egyértelmű dolgokat.

Aliz! Először Vandával szeretnél lenni? Nyugodtan mond el a vágyaidat.— kérem mosolyogva.

Mi lenne, ha Botondot kényeztetnénk először? — kérdezi Vandától pajkosan.

Persze! Miért ne? — válaszolja Vanda és már tessékelnek is az ágy közepére, hogy dobjam magam hanyatt. 

Így kerülök a két lány kezei közé, de azért kérlek, ne kezdj el sajnálni. Ügyes lányok és Vanda Nem önző. Már én is kapcsoltam, Aliz engem akar! Azért néhány nyelves puszi is elcsattan a gráciák között, de érezhetően új partnerünk inkább rám szeretne koncentrálni. Erősebben és keményebben szop, mint Vanda. Ez most nem negatív jelző, csak egy megállapítás. Nem akarok még véletlenül sem a szájába élvezni és ettől az állapottól messze is vagyok. Nálam a szex nyalás nélkül nem képzelhető el, ezért Alizt úgy irányítom, hogy hanyatt feküdjön és tudjam nyelvemmel és újaimmal a punciját izgatni. 

 

stock-photo-131662145.jpg

Fotó: Varga Zsolt

 

Nem kövér nő, de mindene nagyobb, mint amit megszoktam. Vágyom rá, akarom érezni és hallani az orgazmusát. Nyelvemmel úgy kezdem, mintha puha pihe toll lennék. Lágyan teszek mindent és még véletlenül sem kapkodva, mert volt már annyi punci életemben  száj közelben, hogy tudjam, mi a dolgom. Az első percekben a csiklót nem izgatom. Mindent lehet, de most még tilos terület. Aliz nagyokat sóhajt és meglepődök milyen hamar felizgul. Fejemet a puncijához tolja és tekintetében olvasom a majdnem könyörgést. "Nyaljál már!" 

Csak a nyelvem hegyével érintem a csiklóját és majdnem kiugrik alólam. Micsoda szenvedély van ebben a nőben!!! Ki gondolta volna? Azért engem sem hagy érzéketlenül ez a helyzet. A puncija sósabb, mint Vandáé és ebben az állapotban nagyon váladékos. Kötelességemnek érzem, hogy kielégítsem! Nagyon hirtelen és néhány perc alatt jön az első orgazmusa és már nem is tudom eldönteni a vonaglásaiból és sóhajtásaiból, sikoltásaiból, hogy mikor és hányszor élvez el.

Úgy érzem, szexuális étvágya kielégíthetetlen egy nyalással, ezért gumit húzok és szemből dugni kezdem. Attól tartok, hogy letépi a hátamról a bőrt. Az sem zavar, hogy a fülembe üvölt és sikít. Most kezdődik csak az igazi orgazmusok ideje. Fantasztikus érzés Alizzal szexelni.

Nem tudom, hogy mennyi ideig kefélünk, de már alig bírom kondival. Vanda néha a lábaimat igyekszik az ágyhoz rögzíteni, mert így próbál segíteni és az energiámat hasznosítani. Aliz hol nevet, hol attól tartok sírni kezd, de nem. Ezek mind az orgazmus hangjai, ez maga a gyönyör.

Lelkileg megfiatalodva, de fizikailag leharcolva lassítok. Ezt a lányt most nagyon megdugtam! Tudod mi az érdekes? Nem élveztem el és nem is kellett magamat visszafogni. Nagyon jó örömöt szerezni. Lehet engem megkövezni, de én akkor is így érzem magamat jól. Ez van!  

Vanda mosolyog és én nem tudok neki ellenállni. Pár percet pihennem kell, de érezni akarom az ő punciját is. Ne tarts nagyképűnek, de most őt is akarom és hátulról dugni kezdem. Ezt mindketten nagyon szeretjük és abban bízok, hogy sikerül elélveznem. Nem így lesz! Teljesen kimerülök és Vanda is élvezi a kettőnk légyottját, de egyszerűen túlpörögtem és nem tudok spriccelni. Velem ezt teszi a swinger klub! Most azt gondolod, hogy egy nagy csődör vagyok? Egy frászt!

Remegek a kimerültségtől és nincs olyan részem, ami ne izzadna. Ebben a pillanatban senkivel sem cserélnék! Ezen az éjszakán olyan gyönyört élhettem meg, amit meggyőződésem, hogy eddig csak kevesen. Jó pasinak érzem magam, aki gondolkodik és nagyon érez. Másnak az elcseszése kellett ezekhez az élményekhez és csak hálás tudok lenni az életnek!

Köszönöm, hogy megismerhettem a gyönyör új arcát!

 

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond 

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr8812032733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Onkyo 2017.01.03. 13:32:21

Vicces folytatás, ahogy az egész sztori átmegy egy férfi stílusába. Grat az új élményhez!
Ez a swinger teljesítmény érdekes módon nálam is előjött már, amikor valahogy csúcsformában van az ember, mégsem jut el a csúcsig, de kifárad rendesen. Gondolom a légkör és a látottak hozzák.
Hol találkoztatok amúgy Alizzal? Privát barát vagy ottani ismerős?

u.i.: Jó olvasni erről az erőltetett szexről amit végig néztetek. Nem azért mert az jó, hanem mert nem csak nálunk fordul elő :)
Már nem egyszer láttunk mi is ilyen meneteket. A megjátszás és sterilitás (legalábbis látszata) nagyon elveszi a kedvet, hiába jók a részt vevők. (egyiket talán pont annál az ágynál láttuk aminél ti is)
Ennél már csak az a rosszabb amikor nagyban rájátszanak (egyik másodpercben üvöltenek a "gyönyörtől" másik másodpercben abbahagyják mert unják)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.01.03. 18:11:22

@Onkyo:
Örülök, hogy ezzel a "problémával" nem vagyok egyedül és köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatod.

Vandával van egy közös Facebook-os oldalunk és itt talált meg minket Aliz. Hetekig írogattunk egymásnak és ebbe a "beszélgetésbe" Vanda is belépett. Az a tapasztalatunk, hogy az ismerkedni vágyó szóló lányok következetesek, őszintén érdeklődőek és kitartóak. Kialakult egy kölcsönös bizalom és a közös klubozás előtt pár nappal együtt kávéztunk és órákig beszélgettünk. Barátok vagyunk és azt gondolom, lesznek még közös programjaink.

A klubban látott erőltetett szexel kapcsolatban mindent elmondtál és egyezik a véleményünk.
süti beállítások módosítása