Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Szerelmes Karácsonyt!
2016. december 23. írta: Siklósi Botond

Szerelmes Karácsonyt!

 
sunset-691995_960_720.jpg

 Fotó: Pixabay

 

Karácsony van. Már hetek, sőt hónapok óta ezt várjuk, mert vágyunk a harmóniára, a megnyugvásra és hogy végre együtt lehessen a család. Talán még azt is gondoljuk, hogy megtörténnek azok az érzelmi közeledések is - akár kibékülések formájában -, amik csak ilyenkor valósulhatnak meg. A Karácsony mindannyiunk fejében - és talán a szívében is - nem csak egy egyszerű ünnep. Ennél több!

December 24. Az év egyetlen délutánja, estéje és éjszakája, amikor minden zárva van. Nem veszekszünk a hentesnél, mert elfogyott a kacsacomb, vagy egy áruház pénztáránál, mert lábunknak tolta valaki a bevásárló kiskocsiját. 

Az otthonokban megszólalnak a mennyei dallamok és illatozik a forralt bor. A szívek könnyebben kapcsolódnak egymáshoz és talán ezekben az órákban mosolygunk a legtöbbet. 

A gyermekek mosolya és szemeik csillogása garantáltan őszinte és azt gondoljuk, hogy a környezetünk is ezt az őszinteséget és tisztaságot látja rajtunk. Az év háromszázhatvanöt napjából ez az egyetlen nap, amikor nem lehetünk a szeretőnknél, nem vehetjük meg a szerelmet, de még vállalati vagy egyéb üzleti indokkal sem lehetünk távol családunktól.

Mindannyian hirdetjük a monogám kapcsolatok támogatottságát és elítélünk mindenkit, akiről kiderül, hogy vágyait nem a párjával éli meg. A házasság és család fogalmát magas szintre emeljük, pedig a házasságok 56 %-a válással végződik. Az ennél rosszabb és félelmetesebb számokat, a családon belüli erőszak kérdésében már nem is merem kibontani! (forrás)

 

gift-1760870_340.jpg

Fotó: Pixabay

 

Most inkább nézzünk magunkkal szembe. Tartsunk tükröt magunk elé és végezzünk egy kis önvizsgálatot. Persze, tudom! Te a kivétel vagy! Te még soha nem csaltad meg a párodat! Te még soha nem kívántad meg másnak a párját és az utcán vagy a metrón vagy bárhol a világon, nem érezted egy idegennel szemben, hogy érdekelne téged! Most magadnak légy őszinte...

Ezekben a napokban úgy tesznek, mintha minden rendben volna és azt hiszik, hogy az évközi szeretet és szerelemmentességet ajándékokkal kompenzálhatják.

Úgy gondolják, a szürke napokon nem tűnik fel a párjuknak, hogy hetek vagy esetleg hónapok telnek el szex nélkül. Az sem lehet probléma, hogy a kezdeti napi több száz érintés és a sejtelmes összekacsintások megvalósulási százaléka ma már nulla.

Senki nem vesz észre semmit, és talán azt hiszik most az ünnepek alatt eltöltött néhány óra vagy nap pótolhat mindent... Gondolod?

Sokszor olvasom és hallom, hogy elhidegültünk egymástól és ezért történik az, ami. De most őszintén! Mikortól és ezt ki kezdte? Ki volt az, aki már nem figyelt a másikra? Ő? És Te addig hol voltál? Ki volt az, akinek már nem volt fontos, hogy mi történik a másikkal? Ő? És te addig hol voltál? Ki volt az, aki a párját csak kritizálta és még szökő évente sem volt hajlandó egy bókot vagy dicséretet adni? Ő? És te addig hol voltál? 

Mi lenne, ha te és ő megbeszélnétek, hogy ezekben a napokban szexelni fogtok? Mi lenne, ha abban is megállapodnátok, hogy csak akkor aludhattok el, amikor mindketten és együtt megéltetek annyi érintést, ölelést, csókot és orgazmust, amennyire vágytok? Mi lenne, ha ünnepélyesen azt is megígérnétek, hogy ezekben a napokban nem használtok negatív szavakat, jelzőket és a család összes tagjával türelmesek lesztek? Még az is előfordulhat, hogy újra felfedezitek egymást és képesek lesztek örülni az együtt elért sikereiteknek! Adj esélyt, hogy újra boldogok lehessetek!

Megszűnhetnek a hazugságok, az esetleges álmatlan éjszakák és végre a családodban béke és boldogság lehet. Az egészségi állapotod is javulhat és kiegyensúlyozottabb emberré válhatsz. Esélyt adnál annak is, hogy a gyerekeidet nem kell pszichológushoz vagy különböző terápiákra vinned...

 

 

Van még jó hírem! Biztosan tudom, amennyiben te és ő ebben megállapodtok és ezt a néhány napot így végigcsináljátok, nem akarjátok abbahagyni. Miért? Azért, mert a szex és a szerelem természetes és egészséges folyamat. Visszatalálni a másikhoz, sosem késő...

Csak azt kell eldöntened, hogy melyik érzés erősebb benned? A kudarctól való félelem, vagy a boldogság utáni vágy? Legyél bátor! 

SZERELMES KARÁCSONYT!

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr8212066927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kismora (törölt) 2016.12.25. 08:51:04

Egy boldog kapcsolatban nem nehéz tanácsot adni. Amiről írsz, azt meg kell élni, benne kell lenni, hogy igazából érteni lehessen. És soksok együtt töltött év. Remélem Vandával még soksok év után is boldogok lesztek, és soha nem kell ilyen önvizsgálatot tennetek :)
Boldog karácsonyt, sok szuper élménnyel teli szexet, és kívánok nektek, magunknak meg izgalmas posztokat tőletek ;) :)

Kismora (törölt) 2016.12.25. 10:41:04

Na, hogy lássátok, mégiscsak megérintett a poszt szele, elcsábítottam a férjemet egy kis karácsony délelőtti szexre :)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.12.25. 11:47:22

@Kismori:
Igazad van! Amiről írtam, megéltem, benne voltam és ez által értettem meg sok mindent. Szerencsére régen volt és talán ezért is értékeljük úgy Vandával egymást és a kapcsolatunkat, vigyázzuk és óvjuk, hogy életünk végéig az maradhasson, amilyen ma.

Örülünk, hogy megérintett a poszt szele Benneteket. Boldog és Szerelmes Karácsonyt kívánunk! ;)

(---Flúgos Buszos---) 2017.12.24. 00:26:23

Szép írás, csak az a baj, hogy 1 év alatt még önzőbbek lettek az emberek, nem hogy előzékenyebbek. :(

Mindenki azt az oldalt látja, amelyiket megéli. Mi sajnos a közösségben azt látjuk, hogy az emberek magányosak, belebújva a telefonokba, nehogy 1 percre is lemaradjon valami friss hírről a közösségi oldalán, mert ebben merül ki az élete, sajnos. Technika fejlődésével sajnos az emberi kapcsolatok "elkorcsosultak", ha lehet így mondani, nincs meg a társaság, és a testbeszéd.

Karácsony pedig elvesztette már azt az életérzést, amiért hivatott lett az emberek életében. Eddig ment a "bolondok háza", most 3 napig meg játssza mindenki a bazárit, amit írtál fentebb is, hogy gyorsan letudja 1-2 ajándékkal az év közbeni "hiányosságokat", és 27-től indul tovább az önző életvitel.

Lehet, ez csak az én tapasztalatom a napi 500-700 ember láttán. De azért legyetek jók, legalább ti. :)
süti beállítások módosítása