Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A swinger három arca
2017. február 10. írta: Siklósi Botond

A swinger három arca

  fotozz_151879.jpg

Fotó: Filep László

 

Kanapén

Éjszaka tíz körül lehet. Szombat van és farsangi buli, de sokan - ahogy mi is - nem törődünk ezzel. Miért is öltöznénk be egy vetkőzős buliba? Az előbb a bárpultnál ittam egy kávét, de így is rendkívül álmosnak érzem magam. Lehet, hogy csak most jön ki rajtam az egész heti hajtás? Biztosan így van, de végre itt vagyunk és a napok óta bennünk égő vágy és tűz biztosan újra segíteni fog, hogy emlékezetes éjszakánk legyen. 

A tetőtérből halljuk a kéj sóhajait és néha a sikolyait is. Szombat lévén sokan vagyunk és folyamatos a mozgás. Az alsó szinten szinte nem is láttam szóló pasikat, de itt fent folyamatos mozgásban vannak. Gyakran azon gondolkodom, hogy vajon telefonon hogyan jelentkeztek be? Mindannyian némák. Magányosan és nesztelenül feltérképezik a beszállási lehetőségeket és úgy gondolom, kudarctűrő képességük végtelen. Nem tudnak vagy nem akarnak az alsó és világos szinten ismerkedni, flörtölni, inkább csak így némán, simogatással illetve egy-egy érintéssel jelzik csatlakozási szándékukat.  

A körággyal szemben a jobb oldali kanapén ülünk. Mögöttünk van a szexkanapé és szexhinta. Az előbb csak egy pillanatra felnéztünk a tetőtérbe, de az összes hely foglalt volt már. Most valahogy nem vágyom másra, csak és kimondottan Vandát szeretném kényeztetni.  

Félig befordulva figyeli a mozgást és tolmácsolja a mögöttem történő eseményeket. Vannak fura emberek! Magas vékony pasi tangában. A lábán lábszár középig érő kék zokni és egy tipikus "kórházi" papucs. A barátnője - vagy nem is tudom, hogy kije, de vele van -, szép arcú, szőkés barna hajú, bőrszerű anyagból készült szűk miniben és térd fölé érő csizmájában az est egyik fénypontja. Azon gondolkodom, hogyan lehet együtt ez a nő ezzel a pasival? Nem a tanga és a zokni miatt? Ennek az embernek olyan életunt arckifejezése van, hogy én is majdnem elsírom magam! Na jó, ez egy kicsit túlzás... 

Velünk szemben a sarokban úgy húsz perce magányos szőke hölgy unatkozik. Senki nem szól hozzá és csak türelmesen nézelődik. Helyes negyvenes. Vandával megbeszéljük, hogy megszólítjuk és Vanda pár perc múlva már fordul is a lányhoz.

Szia! Lenne kedved velünk beszélgetni és ismerkedni? Vagy esetleg vársz valakire?

A férjemet várom, felment körülnézni. De nagyon kedvesek vagytok. — válaszolja. 

 

fotozz_144156.jpg

Fotó: Filep László

 

Zavartságot és egy kis idegességet látok a szemeiben és most, hogy felállt, nőies alakját és kedves - nem teljesen őszinte - mosolyát is. Azt gondolom, hogy nem velünk van baja, hanem ezzel a helyzettel. Magára hagyta a férje és ki tudja merre kajtat? Természetesen tudom, hogy semmi közöm hozzá és nem is kattog tovább az agyam ezen. Ez az ő dolguk! 

Két kopasz pasi és két rövid hajú csaj jelenik meg a körágynál. Lepedőt terítenek le és elkezdődik a bemutató. Igen, ez nem szeretkezés és elnézést kérek, de nem is swinger. Ilyenek a pornó filmek, amikor kapkodás van és azt érezni, hogy minden pozíciót beakarnak mutatni. Ez az a tipikus gépies dugás és fogalmam sincs, mit miért tesznek. Az egyik pasi, nem tudni miért, a dugást hirtelen abbahagyja. Izzadt homlokát pihegve törölgeti és percekig nézi a többieket. Légzése már a normálishoz közelit és állófarokkal távozik. Na! Ez biztosan bogyós! - gondolom magamban. Ezek azok, akik órákig képesek dugni és még az is lehet, hogy soha nem fognak elélvezni. Ilyen is van? Igen, előfordul. Ne kérdd, hogy megmagyarázzam, ennek így mi az értelme! 

Tőlünk balra, a másik kanapén egy negyvenes pár kényezteti egymást. Csókolóznak és egymás nemi szerveit érintik, izgatják. A nő a kanapé elé térdel és párját orális kényeztetésben részesíti. Ilyenkor szoktam felkiáltani és Vandát kérdőre vonni:

Már megint milyen helyre hoztál engem?

Nagy szerencsém van, hogy elviseli a hülyeségeimet. A nő most feltérdel a kanapéra és így szopja tovább partnerét. A férfi igyekszik a lány bugyijába nyúlni és ujjaival örömöt okozni.

Itt van a nagy farkú obeliszkes! — sikít Vanda a fülembe.

Nagyon sokan vannak már mögöttünk és megismerem a pasit. Most egy másik csajjal van. Ja, hogy ki ő? Vanda írt már róla a Mint egy obeliszk, úgy állt előttem! című posztjában. 

A másik kanapén közben egyre izgalmasabb a helyzet, mert az említett párt egy harmincas pasi veszi célkeresztbe. Mosolyogva nézek minden mozdulatot, ahogy ez a fiatal titán balról, majd jobbról is megtekinti leendő áldozatát. Azon gondolkodik, hogy ez a negyvenes nő megfelelő lesz-e igényeinek? Lassan közelít, mint aki nem is abba az irányba tart, mintha ez az egész csak a véletlennek a műve lenne. Már ott van és megérintheti a popsit. Lassan nyúl felé. Talán áramütéstől vagy csapdától tart? Nem történik elutasítás és erre felbuzdulva nagyon finoman a popsi simogatásába kezd. Valaki a mi kanapénk háttámlájára ültet egy csajt és módszeresen nyalni kezdi. Nem hiszem el! Ez az obeliszkes nagy farkú pasi! Szerinted mennyi annak az esélye, hogy itt van úgy ötven pár és pont Vanda fejétől húsz centire nyalja nagy farkú barátunk aktuális csaját?

Egy újabb meglepetés. Flóra és Dávid jelennek meg és Vandával integetünk is nekik, hogy észrevegyenek. Nagyon régen találkoztunk már. Az Éjjel kéjjel című posztomban írtam róluk. De jó! Üdvözöljük egymást és örülünk. Ők most jöttek le a felső szintről és tusolni indulnak. Magamban azon kuncogok, hogy lehet, ma blog találkozó van?

A másik oldalon a kanapén befejeződik az akció és hárman elindulnak valószínűleg felfelé. Nagy farkú és párja foglalják el a helyüket. A lány a pasi ölébe ül, de a gatya nem kerül le róla. 

A szexhinta irányából egy pasit látok egy csajjal kéjelegni. A férfi hátán angyalka szárnyak vannak. Ez az éjszaka kezd átmenni absztrakt alkotásba. Aki itt van, mindenki láthatja, hogy ez bizony nem fantázia. Azt gondolom, itt mindenki normális, hiszen mi is azok vagyunk. Nem? 

 

fotozz_211076.jpg

Fotó: Filep László

Tükrös

Ez a szoba elég méretes és a nevéből is kiderül, hogy a falait tükrök borítják. Nem tudom mennyien vannak bent, de a látvány leírhatatlan. A tangás pasi gatyája térdig letolva és hosszú farkát párja és egy másik csaj szopja. Nem hétköznapi méret. Mi van ma? Nagy farkúak találkozója? Évek óta járunk klubba, de ez az éjszaka nagyon sok szempontból extrém. Tangás emberünk tekergeti a nyakát és lehet, hogy Kanadában vagy Alaszkában jár, de hogy most nincs itt, az biztos. A nőjéről egy darab ruha nem kerül le, de még a csizmája sem. Ha most nem vagyok itt és nem a saját szemeimmel látom mindezt, akkor nem hiszem el. Csak néhány percig nézzük ezt az orgiát és Vandával elfoglaljuk a vízágyat...

 

Étkező és jakuzzi

Hajnali három körül járunk és megéhezünk. Elindulunk a konyhába, hogy valami harapnivalót vételezzünk magunkba. Ahogy belépünk az üvegajtón, tőlünk balra az első asztalnál ülő páros férfi tagja szinte kiabálva és felismerő vagy megismerő hangsúllyal ránk köszön.

Én azt gondolom, hogy Vanda ismerősei, de tekintetéből azt olvasom ki, hogy ő azt hiszi, az én ismerőseim. Természetesen visszaköszönünk és amíg a tányérunkba pakolunk néhány falatot, csak annyit sikerül egyeztetnünk, hogy odaülünk hozzájuk. A pasi negyven körüli és hihetetlen értelem sugárzik szemeiből. A lány nagyon vékony és a kora ebben a pillanatban meghatározhatatlan. Talán huszonöt és negyven között lehet. 

Nem tudom és nem is értem, hogy mi az a szimpátia, ami miatt jólesik gondolatainkat megosztani. Azt érzem, hogy nagyon nyitott emberek. Attila és Sára egy éve élik a swingerek életformáját. Fél év párkapcsolat után elmondták egymásnak vágyaikat, hogy mindkettőjüket érdekli ez a világ és azóta rendszeresen ebbe a klubba járnak. Attila emlékszik ránk, hogy már több alkalommal találkoztunk és nekem is dereng valami. Sára is feláll és cukros fánkot tesz a tányérjába. Csak most fedezem fel a combközépig érő káró kockás színes zokniját. Bámulatos, hogy ma éjjel milyen színes egyéniségekkel találkozunk...

Percek alatt kialakul a kölcsönös szimpátia és együtt megyünk a bárpulthoz innivalóért. Valami elindult négyünk között és érzem, hogy Vanda is érdeklődést mutat új ismerőseink felé. Megmagyarázhatatlan dolgok ezek és nem is akarjuk feltétlenül érteni ezeket a folyamatokat. Nekünk elég, ha megélhetjük és az elvi dolgok a legritkább esetben érdekelnek minket. Mi gyakorlati emberek vagyunk. 

Egész éjjel nem érdekelt minket senki, de élvezük ezt az extremitást. Viszont most ez a két ember felkeltette érdeklődésünket és nem csak nőként és férfiként. Van bennük valami plusz, valami nem hétköznapi. Jakuzziba vesszük az irányt és mi is lehetne annál természetesebb, mint hogy mi négyen meztelenül élvezzük a meleg víz kellemes simogatását. Egyikünk sem kezdeményez, de érzem a kölcsönös vonzalmat. Nem tudom, hogy miért és nem is szoktam ilyet tenni, de közlöm velük, hogy mi írjuk ezt a blogot. Ők is elmondják, hogy országos hírességek, közszereplők és művészek mindketten. 

 

 

Szinte isszuk egymás szavait, de azért kiázott tagjaink jelzik, ideje lesz szárazabb helyet keresni. Negyed öt is elmúlt és Vandának valamiért fáj a hasa. Attila és Sára tekintetében ott izzik a vágy. Pontosan tudják, hogy itt elindult valami és ez a valami kölcsönös. A felső szintekre hívnak minket és Sára úgy néz a szemeimbe, hogy teljesen kész vagyok ettől a tekintettől. Kívánom! Vanda nem érzi jól magát, ezért elbúcsúzunk egymástól. Ez a közös szex most nem jön össze. És legközelebb? 

 

Botond

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr8312184954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Onkyo 2017.02.16. 07:57:01

Őszintén, kicsit dühöngök a végén. Úgy tűnt az első sorok után, hogy a legjobb buli lesz amiben valaha részt vettetek, elmulasztott lehetőségek (ala Obeliszk), visszatérő emberek, egy új szimpatikus pár és a végén bumm, vége, pedig az egyik legizgalmasabb írás amit nálatok olvastam!
(amúgy ez melyik klub volt? össze lettem zavarva a tükör szobával)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.02.16. 08:15:47

@Onkyo:
A kezdetekkor megfogadtam - akkor még csak én írtam egyedül -, hogy csak és kimondottan valós történeteket írok le. Ez nem egy regény, ahol fiktív történeteket osztunk meg valamilyen megfelelési kényszer alapján. Ez is a swinger, amikor nem történik másokkal szex, de mégis feltöltődve és jó érzésekkel jövünk haza.
Nincs bennünk semmilyen hiányérzet és nem érezzük úgy, hogy valamit elmulasztottunk volna. Ez nem verseny, ahol a trófeákat gyűjtjük, hanem különböző élethelyzetek, amiből csak az jön ki, aminek feltétlenül ki kell jönnie. Talán szexelhettünk volna másokkal is és Te jobban érezted volna magadat olvasás közben, de az nem lenne igaz.
Egyébként a Tik Tak-ban voltunk.
süti beállítások módosítása