Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hárman ébredtünk egy ágyban
2017. március 24. írta: Siklósi Botond

Hárman ébredtünk egy ágyban

 beauty-1517993_960_720.jpg

 Fotó: Pixabay

 

Hol vagyok? Vanda fekszik tőlem jobbra. Alszik. Ez nem a mi ágyunk és minden idegen. Nem vagyunk egyedül... valaki alszik a baloldalamon, egy másik nő! Mi történt? Te Atya ég! Nem álmodom...

Kell néhány másodperc, amíg magamhoz térek és sikerül végigpörgetnem fejemben az elmúlt hetek, napok, órák eseményeit. 

Január közepe van és Facebook-os oldalunkra egy hölgytől kapunk levelet. Klubokkal kapcsolatos kérdései vannak, amikre válaszolok. Megköszöni a választ és egyben közli is velünk, hogy barátjával melyik időpontban fogják meglátogatni a kiválasztott klubot. Jó szórakozást kívánunk a tervezett időpontra, és úgy tűnik, hogy ennek a levelezésnek itt van vége.

Pár nap múlva írja, sajnos a tervezett időpont biztosan módosulni fog párja sportsérülése miatt. Ezt követően hetekig nem jelentkezik, majd március elején újabb levél érkezik. Barátja sérülése meggyógyult, tehát semmi akadálya annak, hogy március 17-én életük első klubozását megélhessék. A megkeresés célja az, hogy amennyiben lenne kedvünk egy harmincas párhoz, ők nagyon örülnének, ha csatlakoznánk hozzájuk. Ritus képeket is küld magukról, és sziporkázó stílusa kezd minket lehengerelni. A pasi sportos, jó képű. Ritus egy szőke bombázó. Teljesen más alkat, mint Vanda. Ezen a nőn látszik a konditermekben eltöltött idő, combos, izmos és a fotók alapján melles lány. Persze minden porcikájából sugárzik a nőiesség és a szenvedély. Akarva vagy akaratlanul megkedveljük őt, és ezek a "beszélgetések" színesítik amúgy sem szürke életünket.

Addig jutunk, hogy mi is megmutatjuk magunkat. Messengeren beszélgetünk és bekapcsoljuk a kamerát, hogy ő is láthasson minket. Tudod mi jut eszembe, ahogy meglátom? Duracell nyuszi. Energikus és egyben aranyos - ez a nyuszi része -, de tetőtől talpig NŐ! Érezhető, hogy szexuálisan Vanda is bejön neki és ez még különlegesebbé teszi a helyzetet. Természetesen telefonszámot is cserélünk, és az egyik hétfőre megbeszélünk egy kávézást hármasban. Barátja külföldön dolgozik, ezért csak hármasban gondolkodhatunk. Ez a kávézás sajnos egyéb okokból nem jön össze, de tartjuk a kapcsolatot, és szinte naponta jönnek-mennek az sms-ek. 

Pénteken szó szerint ez az üzenet jön Ritustól: "A pasim kedden irt, majd azóta csend van........ Szóval, részemről azt gondolom itt a vége. Gondoltam belekérdez a péntek esti progira! -semmi nem történt. Tudod az a szomorú ebben, hogy Ő volt a felbujtó és több ember 'függene' tőle ma este. Az ilyen eseteket, amikor játszik valaki a másik idejével én nem kultiválom. Másrészről,- hogyha van kedvetek a továbbiakban...? ,- én nem farolok ki ebből az izgalmasnak tűnő izgalmas együttlétből. Vanda nagyon izgalmas, nőies Nő számomra, -és bevallom kíváncsivá tett Botond  'tudása, tapasztalata is... " 

Válaszom: "Ezt most úgy érted, hogy menjünk ma fel hozzád és csináljunk egy kellemes estét mindhármunknak?"  

Ritus válasza: "Egyébként a válaszom erre: igen."  

Így jön össze spontán ennek a hármasnak a lehetősége. Nem szervezünk előre semmit, ennek így kell történnie. Viszont pár perc múlva jelzi nekünk barátnőnk, hogy azért a dolognak van egy kis szépséghibája. Idegességében herpesze lett a száján, és még az is lehet, hogy megjöhet neki. A herpesszel csak annyit tudunk tenni, hogy orálisan nem érintkezünk, ami egy korlát, de elfogadjuk ezt az állapotot, és csak figyelmesnek kell lennünk. A menstruációval kapcsolatban pedig van egy módszer, amit ő is ismer, ezért ez nem lehet probléma. 

Készülődés közben ilyen gondolataim vannak: "Két napja jelent meg a Születésnapomra című írásom. Itt fogalmaztam meg, hogy biztosan tudom, hamarosan megélhetünk olyan kalandokat, amikor hárman ébredünk egy ágyban. Amennyiben a harmadik pasi lesz, akkor Vanda lesz középen, ha csaj, akkor én."

 

17351324_451918485199651_1274556576_n.jpg

Fotó: saját kép

 

Csak két nap telt el, és ma éjjel megélhetem talán legrégebbi vágyamat? Nagyon izgatott állapotba kerülök, mert Ritus kimondottan tetszik. Nem találkoztunk még személyesen, de pontosan tudom, az ilyen energikus és aktív csajok nekem nagyon bejönnek. Égi ajándéknak élem meg ezeket a pillanatokat, és Vanda mosolygós pillantásait kapom el. Örül a lelkesedésemnek, és tudom, hogy ez a szőke bombázó neki is tetszik. Szeretjük a konkrét embereket, akik tudják mit akarnak, és képesek a korlátaik fölé emelkedni. Persze azt is tudom, hogy ez az új helyzet mindannyiunkat izgalomba hoz, és talán a herpesz miatt várnunk kellene néhány hetet, de már eldöntöttük és mi biztosan nem mondjuk le.

Ritussal a belvárosban találkozunk. Itt jövünk rá, hogy mindketten magasabbnak képzeltük őt, de bő öt centivel alacsonyabb Vandánál, viszont egy súlyban lehetnek. Érdekesek ezek az első pillanatok, ahogyan mindenki végigméri a másikat. Ebből a témakörből egy külön disszertációt lehetne írni. Ezerszer leírtam már, hogy a fotók és a kamerás beszélgetések isteni ajándékok, de a személyes találkozás élményét soha nem fogja egyik sem helyettesíteni. Barna szemű barátnőnkön kevés zavartságot látunk, és már most imádom szőke fürtjeit. Természetes, csacsogó és egyben bűbájos.  

Felmegyünk a lakásába. Egy pici garzont képzelj el! Ahogy belépünk, nagyon kellemes illat és tisztaság fogad, mintha egy öt csillagos szállodai szobában lennénk. Ez a lány nagyon örül mindennek, úgy fogadja el az életet, ahogy van. Hideg és könnyű vacsorával fogad minket. A fotó nála készült, ezért az ételről és a borról nem fogok külön írni. 

Órákon keresztül beszélgetünk és mindannyian tudjuk, hogy szexelni vagyunk itt, de a gondolatainkat is szeretnénk egymással megosztani. Beszélünk gyerekkorról, swinger élményeinkről, néhány zenei élményről is. Ritusnál őszintébb embert nehéz találni. Nincs tabu téma, mindenre gondolkodás nélkül válaszol. Beleegyezik, hogy együtt aludhatunk és úgy gondolom, neki is ez lehet az első hármas együtt alvása. 

Kívánom őt! Nem emlékszem, mikor voltam együtt utoljára ilyen típusú nővel. Már éjfél van, és barátnőnk tusolni indul. Vandával mosolyogva beszélgetünk az új helyzetben, és pár perc múlva már mi tusolunk a meleg víz alatt. Mennyit ábrándoztam én erről! Most itt vagyunk egy nagyon kedves és csinos lány lakásában, és mindent úgy teszünk, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Nem csak tesszük ezt, hanem így is gondoljuk, és pontosan tudom, hogy sok együtt élő páros párkapcsolatába ez már nem férne bele. 

Én jövök ki utoljára a fürdőszobából, és a törölközőt a derekamon hagyom. Van bennem egy kis zavartság. Igen, vállalom ezt is őszintén. Rituson fekete csipkés és szexi testhez simuló szűk ruhácska van. Ahogy két oldalról az ágyon közeledünk hozzá Vandával, most először érzem nála is a zavartságot. Csacsog és csacsog, nem is tudom miről. Vanda a fürtjeit érinti és melleit puszilgatja, amíg én hasát és köldökét csókjaimmal halmozom el. Csak most tűnik fel igazán, hogy alacsonyabb Vandánál és egy kicsit rövidebbek a végtagjai. Lassan bújtatom ki ruhájából, és mivel bugyit nem vett fel, pillanatok alatt meztelenné válik. 

Ilyen gyönyörű melleket ritkán látni. Te Atya ég! Ez a nő csupa izom, de mégis annyira nőies, hogy ezt eddig nem is tudtam elképzelni. Puncija teljesen szőrtelen, és már nagyon várom, hogy érinthessem ajkaimmal és nyelvemmel. Minden testnek más az illata és íze. Valamiért csukott szemmel jobban tudom agyamban tárolni ezeket az információkat, és így élvezetesebb is. Tudom, hogy ez Vandának is egy új helyzet, hiszen nem klubban vagyunk. Itt több a fény és nem érezzük mások kíváncsi tekintetét, nem kell attól tartani, hogy esetleg mások kibillentenek minket a koncentrációnkból. 

Szeretném ezt a csodálatos nőt örömökhöz juttatni. Játszom a testével, de nem esem egyből a puncijának. Az összes porcikáját érinteni és csókolni akarom! Érzem a testéből áradó vágyat, ami felpörget, de tudom kontrollálni mozdulataimat. Nem kapkodok, a pillanatnyi álmosság tovaszáll, és nem létezik ebben a pillanatban más, csak mi hárman. Érzem, ahogy a női energiák is összekapcsolódnak, és csak most jelent igazán problémát a herpesz megléte. Korlátként éljük meg mindhárman, de próbáljuk kihozni a maximumot magunkból, ez a célunk. Végre lassan szétnyithatom Ritus combjait, és csókolhatom, ölelhetem illatos bőrét. 

 

fotozz_194643.jpg

Fotó: Filep László

 

Minden mozdulatomra és érintésemre jön egy sóhaj, vagy halk nyögdécselés, és úgy viselkedik kezeim között ez a nő, ahogy elképzeltem. Két tenyeremet a feneke alá csúsztatom, és újabb kéjes sóhaj követi mozdulataimat. Egy kicsit megemelem csípőjét és magam felé húzom, hogy az ágy mellett térdelve, kényelmesen férhessek puncijához. Nem tudok tovább várni, és lehelet finom érintéssel a szemérem dombját puszilgatom, lágyan harapdálom. Igen, ezek azok a mozdulatok, amikor a sóhajok erősödnek, és én lejjebb csúszom, hogy végre csikóját is érinthessem nyelvem hegyével. 

Finom, illatos a puncija, és én most leírhatatlan boldogságot érzek. Ki gondolta volna még kora délután, hogy éjszaka itt leszünk együtt hármasban, és ezt a csodás nőt kényeztethetem? Tényleg hatalmas a gondolat ereje, de ha leírod, akkor te is láthatod, mi történik velünk...

Ez a punci csodálatos, de teljesen más, mint Vandáé. Mutató ujjam nehezen csúszik be a hüvelyébe, és első percekben attól tartok, hogy a tágulás soha nem fog megtörténni. Tudom, ebben az új helyzetben türelmesnek kell lennem, és ha szívből, szeretetből teszek mindent, partnerem ezt érzi és erre reagálni fog. Csak néhány perc, és már két ujjammal stimulálom punciját, tőlem telhető legnagyobb figyelemmel izgatom kisajkait és csiklóját. Érzem sóhajtásaiból, csípője mozdulataiból, hogy az orgazmus bizony közel, amikor hirtelen felkiált: 

Ne hagyd abba b@zdmeg! Csináld, csináld!  

Eszemben sincs megállni, vagy abbahagyni, és már élvez is ez a szép nő...

Nem hiszem el! Áááááá! Begörcsölt a combom! Pont most! Ezt nem hiszem el...— jajveszékel barátnőnk. 

Igyekszem a betonkemény combjából kimasszírozni a görcsöt és nem is tudom, mosolyogjak vagy dühös legyek. Élvezés közben, ilyet? De nincs mit tenni a kényszerpihenőt muszáj beiktatnunk.

Újra kezdem az egészet, de arra kér, most csak a csiklóját izgassam. Nem vagyok benne biztos, hogy ebből lehet újabb orgazmus, de optimista lévén csinálom dolgomat. Két tenyeremet újra becsúsztatom popsija alá, és így koncentrálok minden mozdulatunkra. Gyorsan jön az öröme, kimondottan hosszan és hangosan. Imádom ezeket a hangokat! Természetesen nem hagyom abba, és testével együtt élek, míg lassan lecsillapodik. 

Késő van és tudom, hogy korán kelünk, de Vandát is ki akarom elégíteni. Helyet cserél a két lány, és én Szerelmem lábai között rutinosan elmerülök nedveiben. Ő már egy felfokozott állapotban fogad, és összeszokottságunk is segít az örömök időbeli gyors megélésében. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne kapná meg tőlem ugyanazt a figyelmet. Mindig Ő fog maradni az első számú és az egyetlen, ez soha nem fog változni. Általában nagyon hamar tudunk egymásra hangolódni, de most is nagyon sajnálom, hogy a két lány nem tud egymással csókolózni. Ez egy ilyen éjszaka és kihozzuk magunkból a maximumot. 

Vanda sóhajaiból és mellkasa emelkedéséből is érzem, közel az örömteli állapot. Nem változtatok semmit a mozdulataimon, és pontosan tudom, hogy csak percek kérdése... Vanda vonaglik és hangosan élvez. Ez egy fantasztikus és megismételhetetlen éjszaka! Tudom, hogy Párom a farkamat akarja és imád ilyenkor meglovagolni. Nem is korlátozom ebben. Miért is tenném? Ritus egy pillanatra elveszettnek érzi magát, de mosolyt látok végigfutni az arcán.

— Botond! Most mutatok neked valamit. Ne ijedj meg, csak lazítsd el magad! Ígérem, hogy nagyon jó lesz és élvezni fogod...A heréid alatt a gátat és az ánuszt fogom stimulálni..., hidd el, jó lesz...  

Nem tudom, mire készül ez a nő, síkosítót nyom tenyerébe és elkezdődik egy különleges légyott. Vanda lovagol rajtam, és úgy tekeri a csípőjét, mintha leakarnám dobni. Már ez önmagában szuper élmény, de barátnőnk fokozza a kedélyeket. Nem látom, mit csinál, de nem történik semmi kellemetlen, vagy fájdalmas dolog. A heréim alatti gát részt izgatja, lehelet finoman simogatja. Kéjes érzés! Ez a folyamat elég hosszúra sikerül, és pontosan tudom, hogy a két grácia az én orgazmusomat várja. Becsukom szemeimet és élvezem ezeket a pillanatokat, igyekszem koncentrálni erre a különleges helyzetre. Nem görcsölök a dologra, és azt gondolom, talán sikerülni fog. Mostanában mélyről érkezik nálam ez az érzés és nagyon hosszan tudok élvezni. Vágyom erre az érzésre, és már tudom, csak percek kérdése és nagyon jó lesz...Igen, még, még, még és lüktető farkam hosszan spriccel, én is hangosan elélvezek. 

Szinte kilépek testemből, úgy élvezem ezeket a perceket. Nem tudom, mi történik mostanában velem, de talán soha nem voltam képest így élvezni az orgazmusaimat. Biztosan én változtam. 

 

fotozz_95137.jpg

Fotó: Filep László

 

Mindhárman mosolygunk és sajnos már éjjel kettő óra van. Hatkor kelnünk kell. Fogmosás után ágyba, takaró alá kerülünk, és végre élvezhetem ezt a helyzetet is. Együtt alszom két csodálatos nővel!! Na, ne már! Ez a meztelen valóság? Megható állapot ez, és inkább nevezem egyfajta érzelmi állapotnak, mint szexuálisnak. Ritus természetesen piszkálja a fantáziámat, hogy őt még nem dugtam meg, és talán ebből az éjszakából ez egy kicsit hiányzik is. Azt is tudom, hogy tényleg aludnunk kell legalább pár órát, mert mindhármunknak holnap aktív napja lesz. Így alszom el, hogy mindkét lányt érintem, és hálát adok az életnek, hogy egészséges vagyok, és itt lehetek két szuper ember között. Boldog vagyok! Köszönöm ÉLET!

 

Botond

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr212347981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

common 2017.03.26. 08:32:08

Én meg köszönöm, hogy megosztottad ezt velünk.:)

riversong 2017.03.26. 13:30:01

Ez a történet sántít...

ludwigvan 2017.03.26. 18:33:09

Ez a sztori akárhogy is nézzük, egy hatalmas bénaság. Nem lehetett volna várni egy hetet, míg elmúlik a herpesz/menzesz, és "normálisan" nyomni egy hármast? Ez olyan, mint valami magyar népmese: szex az okos lánnyal, akit meg is ... meg nem is. Ha velem ilyen hülyeség történt volna, megtartom magamnak, de ha mégis valamiért muszáj elmondanom, akkor a combgörcsöt csak kihagytam volna, mert az tette föl a totál kínosságra a koronát. Az volt a hab a tortán. Ha valakinek addig nem ment volna el a kedve a szextől.

Egyébként is, hogy van ez?: A csajok már "kész" vannak, mire a fickó belekezd?

Siklósi Vanda · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.03.26. 19:08:25

@ludwigvan:
Kedves Ludwigvan!
Az élet produlál különleges, és váratlan fordulatokat. Ebben a helyzetben döntenünk kellett, hogy bevállaljuk a herpeszt, vagy inkább annak adunk esélyt, hogy nem lesz jövőhét vagy azt következő hét. Nem értem, Neked mi ezzel a problémád, hogy mi így döntöttünk, ahogyan? Alapjában, mindhárman egy pozitív élményt éltünk meg.

Ha eddig elkerülte a figyelmedet, akkor jelzem, hogy a blogunkba minden történetet úgy írunk meg, ahogyan azok valójában megtörténnek velünk.
Ha begörcsöl valakinek a lába, akkor begörcsöl (Milyen érdekes emberi tulajdonság! Ilyen is létezik?), ha az orra kezd vérezni, akkor az történik és sorolhatnám....
Csak nem kidobod az ágyból a csajt, ha éppen orgazmusa közben begörcsöl a lába?
Értem én, hogy a "tökéletes szexre" törekszik a legtöbb férfi. A csaj legyen: tökéletes külsejű, kifogástalan stílusú és lehetőleg a ciklusa közepén tartson, gondoskodjon a fogamzásgátlásáról, fizikailag bírja a pasi 5 menetét ;) ...

Ezt a hülyeséget, amit megéltünk és le is mertük írni, hidd el, Rajtad kívül még több ezer olvasót érdekelt ;)

Hogy van ez? A csajok után jön a pasi? Ilyen sorrend még soha nem merült fel Benned? A pasi kivégezve és csak ezután lesz, ami lesz, ... ha lesz?

riversong 2017.03.27. 10:18:23

@Siklósi Vanda: Kedves Vanda! Ezen mosolyogtam egyet, de sajnos azt csak Ti tudhatjátok, hogy melyik lábán nem áll meg a történet ;)
A csajszi barátja az nekem teljesen Columbo felesége szindróma. Mindenesetre bevált, mert rácuppantatok a "párosra".
A hét elején végigolvastam mindegyik posztotokat, s a közel 50 írás alapján kapott képbe ez a mostani nem illik bele. Ahogy ludwigvan is írta: írtó béna. Nem vall rátok! Akkor vagy eddig nem volt igaz, amiket írtatok, vagy ez. Ez elég harmatgyenge együttlét-fantázia lett. A nagy - évtizedek óta dédelgetett - álom, hogy végre együtt lehessen Botond két nővel, végre beteljesülni látszik, erre hagyjátok, hogy egy herpesz elvegye az őserejét ahogy például egyik kedvenc cselekvéseteket, a csókolózást is? Az nálatok kizáró ok, eddig ezt írtátok legalábbis, ha valaki nem hajlandó csókolózni. Nem is beszélve arról, hogy még az inkognitóról is lemondtatok, ami szintén nagy elv volt nálatok. Bár ez valahol érthető, hogy már fárasztó és említettétek is korábban, hogy egyre nehezebben megy. Szóval itt a lehetőség, hogy megéljetek egy fantasztikus hármast és erre kimerül két nyalásban és egy dugásban? Mert a hölgynek ideiglenesen van egy kis problémája? Ne már. Annyira inkonzisztens az egész írás a korábbi blogokkal, hogy messziről ordít (jaja, igen tudom, biztos fáj neki - a jobb vagy a bal lába talán? -, hiszen sántít is).
Tudom, most jön a magyarázkodás, hogy hát ez a valóság, Ti azon nem változtattok, bla-bla. A ti profizmusotokkal ez akkor sem fér össze és ezért írtam, hogy valami nem stimmel. Üdv

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.03.27. 11:36:19

@riversong:
Engedelmeddel a hozzászólásodra én válaszolok, mert van némi közöm nekem is a dologhoz, ha már megírtam ezt a posztot.
Van logika a gondolataidban és nem foglak cáfolni és magyarázkodni sem fogok. Ha szerinted béna a poszt, akkor ezek szerint mi is bénák vagyunk és az a profizmus, amit velünk kapcsolatban gondolsz, nem állja meg a helyét.

Az életünk folyamán számtalan döntést hozunk és abban a helyzetben mi is hoztunk egy döntést. Utólagosan is azt mondom, hogy jól döntöttünk -még akkor is -, ha a herpesz miatt elmaradt a csók és egyéb más is. Ritus temperamentuma sokat adott nekünk és így is jól éreztük magunkat.
Abban viszont tévedsz, hogy ez volt az első női hármasunk. Ez a kijelentés úgy helyes, ez volt az első klubon kívüli női hármasunk.

Eddig többször kaptunk olyan kritikát, hogy rózsaszínű álomként mutatjuk be swinger életformánkat stb. Ezt a posztot jelenleg több, mint ötvenháromezren olvasták és pontosan tudjuk, nem lehet mindenkinek megfelelni. Hát ez van.

Inkognitóval kapcsolatban csak annyit, valóban fárasztó és egyre jobban nem foglalkozunk ezzel. Fb-os titkos csoportunkban meghirdetésre került egy áprilisi rendezvény - nem a mi rendezvényünk -, amin mi is részt veszünk és itt személyesen is megismerkedhetnek velünk a résztvevők. Ezenkívül a háttérben olyan megállapodások "futnak", amikről most még nem beszélhetünk, de reméljük hamarosan lesznek olyan bejelentéseink, amelyeknek sokan fognak örülni. Most kimondottan arra gondolok, hogy nem leszünk örökké inkognitóban, de a hogyanról és a mikorról még nem tudok beszélni. Legyen szép napod!

riversong 2017.03.27. 18:20:39

Kedves Botond!
Köszönöm a válaszod, örülök, hogy becsatlakoztál, ha már te írtad a posztot... :)
A tévedésem, (bár én nem emlékszem, állítottam-e olyat, hogy ez az első női hármasotok, hmmm?) valószínűleg annak tudható be, hogy írtál egy Születésnapomra posztot, illetve ebben a mostaniban is ezt írtad, idézem: "Csak két nap telt el, és ma éjjel megélhetem talán legrégebbi vágyamat?". No, mindegy.
Biztos nem bánja meg az ember, én sem bántam egyetlen hármasomat sem, most is élénken élnek a mozdulatok és érzések, de az, hogy ez milyen is lehetett volna, már nem derül ki. Kíváncsi vagyok, hogy Ritusban megtaláltátok-e azt a nőt, akivel tovább merülhettek ebbe az izgalmas formációba.
Az olvasottsági adatokat látom én is, de azért köszönöm a tájékoztatást!
Egy helyesbítést azért még megtennék, nem a poszt a béna, az a szokásos stílusban íródott, hanem a szituációt éreztem tőletek távolinak.
Köszönöm, nektek is szép napot! Várom a háttér-megállapodás utáni bejelentést :) Ezek szerint felbátorodtatok, elismerésem!

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.03.27. 18:37:07

@riversong:
Ezt írtad ma délelőtt: "A nagy - évtizedek óta dédelgetett - álom, hogy végre együtt lehessen Botond két nővel, végre beteljesülni látszik, erre..." Erre a mondatodra írtam, hogy tévedsz, ha azt gondolod, Ritussal volt az első női hármasunk

A Születésnapomra című posztomban ezt írom: "Szerencsések vagyunk, mert a sokak szerint lehetetlennek mondott női hármast (két nő egy férfi) két alkalommal is élvezhettük, de ne feledkezzünk meg a férfi hármasokról sem (két férfi egy nő).
Viszont ezek a hármasok minden alkalommal klubban történtek, ami..."

Értem, hogy ennek a történetünknek a szituációját bénának érzed és nincs is ezzel semmi gond. Biztosan néha Te is bénázol és még mi is fogunk. Emberek vagyunk és végtelenül őszinték. Megtisztelő, hogy olvasol minket! ;)

riversong 2017.03.27. 21:33:21

Épp csak az aktuális poszt egyik idézetére nem reagáltál még: "Csak két nap telt el, és ma éjjel megélhetem talán legrégebbi vágyamat?". Ha már ennyire a mondatokon lovagolunk... Tisztában vagyok a klubos és a "házi" együttlétek közötti különbségekkel is.
Én is bénázok, nem is állítottam ennek sosem az ellenkezőjét. De én nem írok több tízezres olvasóközönségnek blogot. :P Ti is biztos megválogatjátok, hogy miről írtok, furcsa, hogy ezt belevettétek. A Regis élmény beszámolóját is elhagytátok valamiért...
Néha azt érzem az írásaitokból, hogy felhívás táncra, különösen a Születésnapomra esetén. Bocsi, én is végtelenül őszinte vagyok, lételemem :)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.03.27. 21:54:23

@riversong:
Így van! A legrégebbi vágyam ez volt, hogy klubon kívül lehessek Vandával és még egy nővel és együtt aludhassunk. De tényleg nem érdemes ezeken lovagolni. :)

Regis élmény beszámolóját azért nem írtuk meg, mert sajnos nem találkoztunk azóta sem személyesen. Kapcsolatban vagyunk, úgy hetente írunk egymásnak és még az is lehet, hogy egyszer összejön.
Jelenleg ebben azért van némi kérdőjel, mivel férjével nem gyakorolják a swinger életformát és a miértről nem szeretnék beszélni.

A Születésnapomra című posztomban valóban van némi "felhívás a táncra" érzés és igen, nyitunk a lehetőségek felé, próbálgatjuk határainkat. Évekig szinte csak klubban ismerkedtünk és oda nem kell semmilyen előkészítés. A privát partikat most kezdjük újra élvezni és pénteken is egy ilyen (a legutóbbi) élményünket olvashatják az olvasóink. Még az is lehet, hogy Neked ez sem fog tetszeni, de az élet mindig tartogat meglepetéseket és nem minden fenékig tejföl. ;)
süti beállítások módosítása