Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Intim - swinger - pillanatok
2017. április 14. írta: Siklósi Botond

Intim - swinger - pillanatok


fotozz_132599.jpg

Fotó: Filep László

 

Három a magyar igazság, egy pedig a ráadás!

Az elmúlt hétvégénket négy kis szösszenetben dolgozzuk fel közösen Botonddal. Tudom, legtöbben a komplett éjszakára vagytok kíváncsiak, de most így tálaljuk elétek a sztorinkat.

Két hete már, hogy Botond levelezget egy igen csinos, fiatal, szőke kis teremtménnyel, Bogival. Határozott és magabiztos felállásának is köszönhetően egy klubos éjszakát tervez a közeljövőben. Kíváncsi, milyen lehet egy swinger klub? Szívesen eljönne velünk, amennyiben az időpontja egyezik a mi látogatásunk napjával. Szerencsénk van mindhármunknak, mert semmi akadálya, hogy együtt menjünk el oda.

 

Az idő előtt kiakadt ruhadarab

VANDA: A szokásos budapesti plázában találkozunk Bogival egy kávézó előtt. Picit késünk, ezért úgy döntünk, hogy mégsem tréfáljuk meg, pedig terveztük korábban. Mivel Ő nem látott még minket, mi pedig a fotóról felismerjük, előnyben érezzük magunkat.  

A kávézó üvegfala mellett álldogál és fürkészi a felé haladó emberi arcokat, tekinteteket. Mi mosolygunk és egyenesen felé tartunk. Pillanatok alatt felismeri a helyzetet, hogy csak is mi lehetünk azok, akiket vár. Puszi-puszi, megöleljük egymást és bemegyünk egy kellemes kis helyet keresni magunknak. Előttünk megy a lépcsőn és Botonddal nézzük formás idomait. Tudom, ez a mustra olyan közhelynek tűnik, de az tény, hogy megnézünk magunknak mindenkit, aki számításba jöhet. Minket is hányszor néztek már meg tetőtől-talpig! Ajaj!

Találunk egy szabad asztalt és Botondot ott hagyjuk magára foglalás céljából, mi pedig lemegyünk a pulthoz kérni valami italt.

Bogi előttem lépked és egy kicsit kellemetlenül érzi magát.

Kikapcsolódott hátul a melltartóm... - mondja kínosan nekem. – Még ez is! Most kellett ennek megtörténnie?  – aztán már csak mosolyog a helyzeten.

Nem baj, megoldjuk! Látod, még el sem jutottunk a klubba, de a melltartód már tudja, hogy le fog kerülni rólad!   – próbálok poénkodni. Egymásra nevetünk s tudjuk, hogy ezt a cikis helyzetet lazán megoldjuk.

Beállunk a sor végére – szinte a bejárati ajtónál állunk – és Bogi blúza alá nyúlok, hogy kitapogassam a melltartója kapcsos részét. Két kézzel vakon bénázok, keresem a lyuk és a kampó csatlakozási lehetőségét, hogy egymásba illesszem a két kis miniatűr „alkatrészt”. Mikor önmagamnak kellett megoldanom az ilyen problémákat, az a rutin miatt sikeres volt, de most….úgy tűnik nem tudok megbirkózni vele. Vakon, blúz alatt,  alacsonyabban elhelyezkedve, nekem szemben….Nincs benne tapasztalatom! Egy kávézó majdnem bejáratánál több tucat idegen tekintet előtt! Felhúzom hátán a blúzát és szabaddá válik feneke felett a tetoválása. Wowww!!! Lejjebb hajolok és illesztgetem a kapcsokat, míg az egyik rá nem talál a párjára. És igen! Sikerült! Visszatakarom derekát és úgy teszünk a sor végén, mintha mi sem történt volna ;)

 

fotozz_136608.jpg

Fotó: Filep László

 

(Fel)oldódó vágyak

BOTOND: Ez egy nagyon új helyzet. Öten élvezzük a meleg és csobogó vizet. Bogi és Gergő még soha nem volt swinger klubban, Lala is csak külföldön és tizenkét éve. Mindhármukat egy kicsit úgy tekintjük, mint swinger szüzeket, pedig ez a kijelentés egyikőjükre sem igaz. Gergő egy negyvenes pasi és Vandával beszélte le ezt a mai közös örömködést. Lala közös barátunk és pár hete személyesen beszéltük meg ezt az estét. Bogi nekem írta meg klubos vágyait, és mivel sorai felkeltették érdeklődésem, most itt vagyunk.

Gergőben és Bogiban érzem a feszültséget, pedig azt gondolom, tetszenek egymásnak. Lala teljesen laza, semmilyen szinten nem hozható zavarba. Mondjuk meg is lepődnék, ha nem így lenne, hiszen az elmúlt évtizedekben elég sok többszereplős szexbuliban vett már részt. Sokat várok ettől az éjszakától? Igen, de már megtanultam, ne várakozással érkezzünk.

Bogival a napokban kétszer is beszéltünk telefonon. Tulajdonképpen órákon keresztül hármasban megosztottuk egymással gondolatainkat és egy öntudatos nőnek ismertem meg. Ebből az öntudatból semmi sem maradt, inkább a kislányos zavart mosoly és riadt tekintet néz vissza rám. Hova tűnt az a nagy magabiztosság? Bizony, ez is a swinger, amikor olyan helyzet alakulhat ki, amit Te önmagad sem gondoltál volna. 

Bogi bokáit simogatom és kis túlzással kijelenthető, kézzel fogható a feszültsége. Nagyon szép nő, ahogy Lala nevezte, igazi bombázó. Természetesen nem csak a teste érdekel, hanem a lelke is. Érzékeny ember, és ebben a pillanatban nem tudom, mire számíthatok. Még az is lehet, hogy egy kicsit túlzásba estünk, és nem kellett volna így alakítani ezt az éjszakát? Igen, most ezt gondolom, mivel ők hárman most találkoztak életükben először, ez bizony úgy néz ki, nem volt jó ötlet. Persze, messze még a hajnal és nincs még három óra húsz!

— Ne haragudjatok, hogy ilyen nehezen oldódok fel! — magyarázkodik és mindannyian nyugtatjuk, semmi gond, nem sietünk sehova, inkább hülyülünk és poénkodunk.

Néhány perccel később örömmel látom, hogy szépen alakulnak a dolgok, és mintha elindulna egy kölcsönös tapogatós ismerkedés. Igen, ez számomra egyértelművé válik, de én most kimaradok sajnos ebből. Ettől nem fogok a kardomba dőlni, felnőtt szüleim vannak, és csak sikerül ezt a helyzetet lelkileg feldolgoznom.

Hihetetlen, hogy néhány perc alatt mennyire megtud változni öt ember hozzáállása. Már kezd vízkövessé válni a hátunk, és az ujjaink is teljesen kiáztak.

Elindulunk letusolni, de öten nem férünk be a zuhanyzó alá, ennek a helyzetnek is én vagyok a csendes elszenvedője. A fiúk fürdetik a lányokat és fordítva, én pedig irigykedve és mosolyogva nézem őket. Persze, nincs bennem semmilyen rossz érzés, és őszintén örülök a kézzel fogható hangulat javulásának.

Vanda és Lala végeznek elsőnek, így én is lehetőséget kapok, hogy hagyjam, illetve élvezem Bogi fürösztését. Egyértelműen érzékelem a lánynál a változást, mégis meglep szenvedélyessége, ahogy Gergőt magához húzza, és csókolózni kezdenek. Talán "lányos" zavaromba magukra is hagynám őket, ha Bogi nem nyúlna hátra, és farkamnál fogva nem húzna magához. Te Atya ég! Nagyon jó teste van ennek a teremtésnek, de már nincs is lehetőségem vizuálisan a képeket elmémben tárolni, mert olyan szenvedélyesen csókol most már engem, hogy nem is jutok szóhoz. Hogyan is juthatnék csókolózás közben? "Miből lesz a cserebogár?" - fut végig az agyamban ez a gondolat, és igen, valami ilyesmire számítottam titkon, hogy ennyire szenvedélyes és vágyalapú lesz ez az éjszaka. Na majd meglátjuk a felső szinteken, mi is fog történni... 

 

fotozz_221312.jpg

Fotó: Filep László

 

Tekintetek kereszttüzében

BOTOND: Az előbb még lent úgy tűnt, hogy sokan hazamentek és csak most látjuk, ez nem így van. Szinte mindenki a felső szinteken van, és jelenleg sehol nincs hely. A tükrösbe és középre a matracra mehetnénk, de úgy gondoljuk, partnereinket ez a nyílt hely még zavarná. Ezért jobb híján a "buszmegállóban" várakozunk, hogy valamelyik "madárfészek" felszabaduljon. A vízágy feletti kuckót is figyelem, de az is foglalt. Gergő és Bogi összeölelkezve csókolózik, míg Lala, Vanda és én leülünk egymás mellé, majd az ölelkező pár is csatlakozik hozzánk. A levegő forró hangulatát tovább emeli a kéjes sóhajok és sikolyok kavalkádja, a cuppanó és csattogó hangok véletlenszerű megjelenése. Szívem torkomban dobog, és hiába számítunk Vandával rutinosoknak, érzem energiáink változását. Ezért jöttünk...

Bogi várható szenvedélyessége most ébred öntudatára, Lalával helyet cserélnek, és ellentmondást nem tűrően csókolózni kezdenek a lányok. Ez aztán emeli az amúgy sem alacsony atmoszférát! Egy állófarkú pasi próbál Bogihoz közeledni, simogatja vállait, de engem rettenetesen zavarnak ennek a pasinak a nyúlós energiái. Miért kell nekem ennyire érzékenynek lennem? Ezen a helyzeten csak az javít, hogy Lalát egy vékony lány érinti finoman, míg Bogit egy fekete hajú. Mi lesz itt? Odahajolok a két lányhoz, mert részese akarok lenni eme szenvedélyes és kéjes helyzetnek. A lányokkal felváltva csókolózok, de úgy döntök, inkább hagyom, és élvezem kettőjük játékát.

Mint egy futótűz terjed ennek a lányos játéknak a híre most a klubban. Fél perc alatt tömeg áll körbe minket - vannak, akik a szembeni matracon helyezkednek el, talán berendezkednek egy jó epizódra -, és meglepetten nyugtázom, igen, adásban vagyunk. Ki ne szeretné a lányok játékát végignézni? A hangulat égetően forró, és már arra gondolok, itt egy igen szép számú többszereplős szex van kibontakozóban, amikor a bal oldali madárfészekből néhányan eltávoznak. A közönség nem huhog, mint egy focimeccsen, de a csalódottság ott marad a levegőben...

 

Az ötös fogat hiányosságai

VANDA: Végre felszabadul az egyik madárfészek! Lepedő hiányában törölközőket markolunk fel és beviharzunk, mint egy tornádó  egy éppen aktus közben ziháló pár mellé.  Szűkösnek tűnik a hely, mert ők éppen középen helyezkednek el, de feltaláljuk magunkat és mi Botonddal a legbelső csücsökbe fészkelődünk be.

Ketten egymással szeretünk kezdeni, de most Botond átadja a combjaim közötti terepet Lala barátunknak. Mellettünk Bogi és Gergő talál egymásra. Lala nagy szenvedéllyel és lendülettel kezd kényeztetni a nyelvével. Talán egy kicsit vissza kellene vennie a tempóból, de én csak próbálok rá koncentrálni, miközben Botond mellettem óvatosan simogat és csókolgat.  Bogi jobbról rám hajol és finom ajkaival az én számat kezdi csókolni. Hosszú másodpercekig tart ez a kéjes pillanat, közben hosszú haját igazgatom, – nem vagyok hozzászokva ;) – nehogy benyeljem.

BOTOND: Lala barátunkról köztudott, hogy szeret nyalni, hiszen ezt az információt a titkos csoportunkban már jó néhány alkalommal megosztotta, viszont néhány perc elteltével azt gondolom, ez most túl gyors Vandának. Bogi szenvedélyesen csókolózik kedvesemmel, és Lala annyira belemerül a combok ölelésébe, azt sem veszi észre, hogy a szőke amazon szeretné a punci kényeztetését folytatni. 

VANDA: Lala tempóját nem tudom felvenni, érzem kezdek túlpörögni. Botonddal helyet cserélnek és egy megszokott „hazai pályás” kényeztetésem veszi kezdetét. Most barátunk kezd velem csókolózni, de pár perc múlva felszisszenek: - Ez most fájt! Beleharaptál a számba! – és bocsánatkérését követően visszavesz a lendületéből.

Ekkor Botond felnéz, ránk szól, hogy így nem fog menni, mert nem önmagamra koncentrálok. Megszeppenek, mint egy kisgyermek és mivel tényleg igaza van, szófogadóan viselkedünk a továbbiakban. Sajnos azt még meg kell tanulnom, hogy ne vigyen magával a hév, mert hajlamos vagyok az események sodrásával haladni – ami nem biztos, hogy a javamra szolgál – és a koncentrációm csak egy dologra tud orientálódni. Persze, ez gondolom mással is így van. Éppen ezért, ne egyszerre akarjak mindent, ha ilyen hasonló alakul ki életemben.

BOTOND: Vanda túlpörgött állapotban van és megpróbálom a szinte lehetetlent. Szeretném orálisan kielégíteni és talán sikerülne is, ha Lala nem akarná felfalni. Egy kicsit dühöngök magamban, és kénytelen vagyok ennek a helyzetnek hangot is adni. Kész csoda lenne, ha ebből a helyzetből sikerülne elélveztetnem...

VANDA: Így sem járunk sikerrel, mert érzem, hogy most már tényleg túlpörögtem. Szólok Botondnak, hogy mi a helyzet és már egymást öleljük szorosan. Látom rajta, hogy bántja valami. Talán én? Nem tudom, mert nem mondja mi a baj, de szól, hogy jól látom, mégis van valami.

BOTOND: Vanda nem mindent érzékel és lát ezekben a percekben. Bosszant, hogy nem tudjuk Őt kielégíteni, s mellette Bogi pillanatnyi csalódottságát érzékelem. Tudom, hogy számára a női játékok megélése egyik fő motívum és szeretné a két pasis felállást is megélni. Nem tudom, hogy mi a baj, de eddig a két pasi csak nyalta vagy szopatta, dugás még nem történt. A félhomályban nem tudom megítélni mások (fel)álló képességét, csak azt tudom, hogy valami nagyon nincs rendben. Pár perce láttam, hogy Gergő Bogi melleire élvezett és hangtalanul távozott. Mi van itt ma?

VANDA: Botondot kényeztetem orálisan miközben Bogi is csatlakozik hozzánk. Gergőt már hosszú percek óta nem is érzékelem sehol sem, egyáltalán itt van még? Vagy elment?

BOTOND: Ez a két nő olyan jól csinálja a szájával, hogy majdnem elélvezek. Nem tudom megkülönböztetni, mikor, melyik kényeztet. Azt hiszem, hogy mindig Vanda és fel is nézek, mert az lehetetlen. Lehetetlen, hogy egyszerre csinálja két oldalról és két szájjal. Mentem belehalok az élvezetekbe... 

VANDA: Ketten érzékien nyaldossuk farkát és egyszer-egyszer összeakadnak ajkaink egy-egy csókcsatára. Tudom, hogy ez Botond egyik legjobban kedvelt felállása és hallom sóhajait, az élvezetét, érzem minden porcikája remegését. Gyors mozdulattal hirtelen beleültet farkába, Bogit pedig alulról kezdi nyalni. Percekig vagyunk ebben a pózban és láthatóan, hallhatóan mindhárman élvezzük így, majd Lala kényeztetésével folytatom.

 

fotozz_214225.jpg

Fotó: Filep László

 

BOTOND: Bogi a számra ül és elindul egy érdekes körforgás. Szinte tantrikus élvezetekben van részünk. Nem látom ebben a helyzetben, hogy a két lány mit csinál egymással, de hogy a két puncit érzékelhetem egyszerre, kifejezhetetlen érzés. Tudom, hogy egymásra kattantak, és talán ezzel kellett volna kezdenünk. Nem tudok ezen tovább elmélkedni, a lányok leszállnak rólam és Bogi szinte megeszi a számat. Úgy áll a farkam, attól tartok mindjárt szétrobban.

Szeretnéd ha a popsidba tenném? — kérdezem.

Ma éjjel még a puncimban sem járt senki, nemhogy a popsimban. 

Ennél a kijelentésnél világossá válik, hogy mit érzékeltem úgy fél órája. Valószínűleg az történt, mint sok más esetben is, hogy a tapasztalt sok inger, illetve a gumi hatása egyszerre sok(k) volt mindkét fiú részére. Nem egy ritka, és soha meg nem ismétlődő dologról beszélek. Ez is a swinger klubok egyik sajátossága, és nem kell ehhez semmilyen szervi elváltozásnak lennie. Emlékszem, az elején nekem sem mindig akart egyből ágaskodni, és bizony jól jött ezekben a pillanatokban Vanda kézzelfogható szájalása. Ilyen volt, van és lesz is...

Gumit húzok és élvezem, ahogy Bogi a farkamat keményre szopja. Ez aztán egy bestia! Majdnem misszionárius pózban kezdünk, amikor emlékeztetem, hogy Ő beleülni is nagyon szeret, és így még az orgazmusa is létrejöhet. Honnan tudom? Pár napja mondta nekünk, amikor telefonon beszélgettünk. Jó, ha az ember figyelmes, és odafigyel a részletekre is. Nem finomkodunk egymással, hiszen már mindketten túl vagyunk az előjátékon. Hevesen szexelünk és mindent beleadok ezekben a percekben. Nem csak a fiatal és szép teste ragad magával, hanem az a tűz és szenvedély, ami lakozik Benne. Tudom, hogy szereti a popsi izgatását is, és most jól jönne még egy kemény pasi, hogy a szendvicset is megélhesse.

Dugunk, és jobb mutató ujjam popsijába csúsztatom. Érzem, ahogy a kéjes vágy végigfut remegő testén. Azt akarom, hogy legalább ő élvezzen el. Tudom, hogy képes vagyok rá. A középső ujjam is a popsiba csúszik és két ujjal stimulálom. Pattanásig feszül formás teste, és mintha egy hajszál a torkomat irritálná, de inkább meghalok, mint hogy megálljak. Gyorsan jön a gyönyör, és én ezeket a pillanatokat könnyes szemmel élem meg. Egy újabb köszönet az égiekhez, hogy megélhettem, és most itt leírhatom Neked ezt az érzést. KÖSZÖNÖM!

 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket! 

 

Vanda és Botond

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr5912414755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása