Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Érzéki szenvedés
2017. augusztus 04. írta: Siklósi Botond

Érzéki szenvedés

 
women-2107352_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Egy három éves történetünket osztom meg Veled. Joggal kérdezheted, miért kellett erre három évet várni? A válaszom kézenfekvő és nagyon egyszerű. Ennyi időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy akarjam és tudjam ezt a sztorit megírni. Azt gondolom, miután elolvasod, érteni fogod miről beszélek. Bejegyzésemet tőlem megszokott módon, jelenidőben írom.

Nyár van, és rekkenő hőség. Párszor voltunk már klubban, és magába is szippantott minket ez a világ. Az a bizonyos euforikus állapot várattat magára, mert még nem sikerült megélnünk vágyainkat, A miliő, a hely és a hangulata kivételesen kellemes. Nem történtek még nagy dolgok, és még az is lehet, nem is szomorkodunk ez miatt, de nagyon szeretnénk megélni egy szenvedélyes éjszakát. Szólókban nem gondolkodunk, kimondottan csak párokat keresünk.

A szombati "nagy medencés mély vizű" bulikat még elkerüljük, megelégszünk a valamivel kisebb létszámú pénteki bulikkal és a kevesebb ingerrel. Néha még ez is sok(k).

A bárpultnál iszogatok, Vandát várom. Természetesen a masszázs varázslatát élvezi. Szinte érzem - de az is ehet, csak magamba magyarázom -, mindenki tudja, látja, hogy a rutintalan, majdnem kezdők táborát képviselem. Az is zavar, hogy az újonnan érkezők szóló pasinak néznek. Egy kicsit frusztrált vagyok ettől a gondolattól.


Egy pár érkezik, majd tőlem jobbra foglalnak helyet. A pasi erős negyvenes, normál testalkatú, és tekintete egy kicsit szúrósnak mondható. Rövid, őszülő haja és dominánsnak tűnő karaktere sármossá teszi. A vele érkező hölgy magas, vékony, szőkés barnás félhosszú hajáról, érdeklődő tekintetéről egy kicsit eltereli a figyelmet melltartójából szabadon kivillanó formás mellek ágaskodó bimbói. Na, ilyent sem látni minden nap! 

Talán fél órája nyitott a hely, de nem vagyunk sokan. Egy alacsony, szóló pasi rója köreit, a bárpultnál kujtorog, és a jakuzzit kémleli, de pár perc múlva már a felső szintre látom sietve távozni.

Az a típus, aki akár párban érkezve is képes egész éjszaka mozgásban lenni, mint egy mérgezett egér. Hihetetlen! 

 

nude-1730199_960_720_1.jpg

Fotó: Pixabay

 

Egyedül érzem magam, de szerencsére ez az érzés ebben a pillanatban elillan. Vanda bújik hozzám, kérek neki innivalót, majd vacsorázni indulunk. Az ízek már ismerősek, a látvány gusztusos. Jól érezzük magunkat, de valahogy mégsem merünk kezdeményezni senki felé. Elég sok szimpatikus pár van, és az összes korosztály képviselteti magát. Látok itt huszonéveseket is, de inkább a harmincas és negyvenes korúak vagyunk többen. 

Nagyon tudok gyönyörködni a hölgyek szépségében, lebegve és könnyedén úszok ebben a szexi energiamezőben. Büszke vagyok Vandára, magamat kihúzva, emelt fővel veszem tudomásul, másoknak is tetszik. Lehet, hogy ezt nem érted, de én akkor is ezt érzem. 

Vacsora után mi is felnézünk a felső szintekre. Folyamatosan érkeznek az új vendégek, alakul a létszám, de még sincs tömeg. Ez így nagyon szimpatikus. Itt-ott szexelnek páran, elindult már a kéj, de ez még mindig csak a buli eleje. Irigykedve nézzük a "bátrakat", akik - szó szerint - levetkőzve gátlásaikat, egymásra és másra találnak. Bátraké az élvezet...

Ez a látvány, hangok, sikolyok, illatok még a téli álmát alvó libidót is észhez térítik. Izgatottak vagyunk, de egyben nagyon tanácstalanok is. Nem merünk kezdeményezni még most sem. Inkább lemegyünk a bárpulthoz egy kis terepszemlét tartani. Iszunk valamit, és úgy döntünk, irány a jakuzzi. Arra gondolok, talán nekünk is sikerül levetkőznünk a gátlásainkat. 

Élvezzük a vízben egymás meztelen testét, és ebben a félhomályban nem kell titkolnom szexuális túltöltöttségemet. A szíven gyorsabban dobog, és élvezem ezt a felfokozott állapotot. Vanda szemeiben is látom a tüzet, a szenvedélyt, és az elmúlt hetek új értelmet kapnak. 

A bárpultnál látott pár csatlakozási szándékát szívesen vesszük, és megadjuk mindannyiunknak az ismerkedés - de főleg a feszültségünk oldásának - lehetőségét. Beszélgetünk a swingerről, és pillanatok alatt kiderül, hogy ők bizony profik. Évek óta járnak klubba, együtt élnek, és havonta legalább kétszer a péntek éjszakát itt töltik. A pasi nagyon domináns, a lány kedves, mosolygós. Hamar lecsekkolják, hogy a "tejfölös szájúak" táborát képviseljük, és mi a rutinjukat bizalommá alakítjuk. 

Kiázott ujjakkal, de a várakozás feszültségével ülünk újra a bárpultnál. Kérek egy szíverősítőt, Vanda egy üdítőt és nem tudható, mi fog kialakulni ebből az új "kapcsolatból". Kedvem lenne ehhez a csinos lányhoz, de a pasi keménysége nem tetszik, mégis elfogadjuk invitálásukat a felső szintekre. 

 

legs-1773305_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

A tükrösben terítjük le lepedőinket, és már nagyon várjuk, hogy egymásé lehessünk. Kívánom a másik nőt is, de Vandát nagyon féltem. Nem féltékenységről beszélek, hanem attól tartok, hogy olyant teszünk, amit később megbánunk. Nincs időnk és lehetőségünk ezeket a gondolatokat megbeszélni, és még az is lehet, túlparázom a dolgot. Lesz ami lesz, gondolom...

Vanda combjai között járok számmal, nyelvemmel. Szívem a fülemben dobog, hangosan dübörög, mint koncerteken a mélynyomó hangládák. Egy fiatal pár kerül hozzánk közel, így hirtelen hatan lettünk. Egy kicsit félek, de egyben izgatott is vagyok. A hozzánk csatlakozók nagyon fiatalok. A lány törékeny alkat, huszonéves lehet, hátamat simogatja. A domináns pasi Vandát magához öleli, nem kér senki hozzájáruló engedélyéből. Én az új páros fiatal hölgy tagját ölelem és csókolom. A párja a domináns pasival érkező mellbimbót villantó hölgyet kényezteti orálisan. 

Percek alatt kerülünk ebbe a helyzetbe, és nem tudom eldönteni, mit akarok. Sodor minket az ár. A törékeny lánnyal igyekszem néhány szót váltani, de reszkető testével nem igazán tudok mit kezdeni. Most vannak  először klubban, és elmondása szerint nagyon szeretné megélni a többszereplős szex élményét. Kedves és izgató ez a "teremtés", de nagyon fél. 

Megakarom adni azt a kedvességet, odaadást, és figyelmet, amit Vandának mindig megadok. Koncentrálok és koncentrálok, de továbbra is  szívem dübörög a füleimben. Nyugalomra intem magam, a lány punciját nyalom teljes odaadással. Talán így sikerül a félelmét, reszketését megszüntetnem.

Közben átnézek Vandához, és látom, hogy a domináns pasit izgatja a szájával, csak reménykedem, hogy minden rendben van. Partnerem pasija a mellbimbós hölgyet egekbe emelve orgazmushoz juttatja, amely több felvonásos előadás. 

A lány gumit húz farkamra, és nem is értem mit akar. Nincs abban a helyzetben, aki képes a befogadásra. Szinte rám erőlteti magát. A puncija száraz, és ott alul olyan érzésem van, mint amikor egyszer borotvahab nélkül próbáltam borotválkozni. Fáj a farkamnak ez a szűk és száraz lány! 

Vandával egy pillanatra összeakad tekintetünk, miközben a domináns dugja. Ellentmondást nem tűrve, mint egy gép, érzéketlenül, - strigulázva, hogy ez is meglegyen - végzi dolgát.

Szerencsére hamar elélvez, egyperces "ő dominanciája".

Megnyugszom, hogy végeztek, mert Vanda tekintetében látom, ez az érzéketlenség nagyon nem tetszik neki. 

A partneremre fókuszálok, mert szeretném legalább neki jobbá tenni az éjszakát. Hülye egy helyzet, és rettenetesen kényelmetlenül érzem magam. A másik fiatal pasi öleli most Vandát. Talán ő majd jobb lesz, mint az az állat, gondolom magamban. Egy kis ölelgetés, simogatás, majd rutinosan gumit húz farkára. 

 

nude-1403066_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Barátnője most rajtam lovagol, de minden mozdulatot úgy érzek mintha dörzspapírból készült gumi lenne a farkamon. Vandát már ez a srác is dugni kezdi, és most már teljesen felháborodok, kiakadok. Ez is egy érzéketlen f@sz, egy buldózer, aki a szexet sportteljesítménynek tekinti. Hova kerültünk? Hogyan hozhattuk magunkat ilyen helyzetbe? A pasi "húsz másodperces" - még szerencse -, és lelököm magamról a lányt. Ennyi volt!

Megsemmisülve szedjük össze ruháinkat, és magunk után rendet teszünk. Ezt a katasztrofális helyzetet! Szégyenlem magam, és ugyanezt az érzést látom Vanda szemeiben is. Ezt jól összehoztuk!

 

Piszkosnak és szennyezettnek érezzük magunkat, mint két telefújt papírzsebkendő.

 

Itt most nem fizikailag sérültünk, hanem lelkileg. Kit hibáztassunk?  

Megtanultunk viszont valamit. Ha nem tetszik egy helyzet, azonnal jelezzük egymásnak és másnak, soha többet nem hozzuk magunkat ilyen helyzetbe. Nem mutogatunk egymásra. Nem Te, vagy én vagyunk a hibásak, ezt együtt hoztuk össze! 

Nem szabad félnünk megálljt parancsolni, tudnunk kell minden percünkben, mit akarunk, és mit nem! Ezt az esetet követően hónapokig nem voltunk klubba, és az is megfordult a fejünkben, hogy a swinger életformát  másokra hagyjuk. Örülök, hogy nem így döntöttünk, mert négy hónap múlva megélhettük a szenvedélyt, és mindazt, amit ebben a világban kerestünk. Ha még nem olvastad, akkor feltétlenül olvasd el az Érzéki szenvedély című posztomat, mert így lesz kerek a történet. 

 

Botond

 

FONTOSAmennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

 

Ne maradj le semmiről! Köves minket ITT a Facebook-on!

 

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed. 

n

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr6212717526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bellocska (törölt) 2017.08.04. 21:13:43

Köszönjük az őszinte posztot. van egy határ szerintem mindenben amikor tudod vagy érzed hogy basszus ezt nem kéne hogy ez nem jo de akkor dönthetsz hogy okés hallgatom a megérzésre vagy nem. Nekem egyszer az életem mult egy ilyenen igyén megtanultam hogy igenis ha hiszti kell és lelökni a másikat magamrol akkor azt kell csinálni valamiért és aztán az élet mindig ad választ, hogy miért is lett pont ez, miért történt igy,
Jo hogy fel tudtátok dolgozni, és hogy irtok rola. Ehhez is bátorság kellett. Amugy ezt a meglátást köszi mert votl férfiismerősőm aki hasonlo szituban nem tudott reagálni normálisan ( nem én votlam a száraz nő )

De lelkileg vagy egy "beszolásban" is meg lehet sajnos ezt a dolgot élni, amit te is irtál hogy "száraz volt mint a dörzspapir" Én nőként azt godnolom hogy ez a csajszinak sem jelenthetett nagy élményt hogy ugy meglovagolt. ( de ez nem a te hibád azért irom hanem mert valszeg lövése nem volt hogy mi a szex) De ha ő se volt tisztában a saját igényeivel és nem tudta hogy neki több kell hogy nedvesedjen ugy nehéz.

Jo hogy irtatok erről. ( a szokásos első kommentelős )

szép hétvégét.
B

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.08.05. 17:25:59

@Bellocska:

Azt gondolom, hogy ezen az éjszakán hárman éreztük magunkat vacakul, a fiatal lány, Vanda és én. Ettől függetlenül tegnap cseten beszélgettem egy ismerősömmel - harmincas, csinos és sikeres hölgyről van szó -, aki "elmondta", meglepődött a posztunkon és neki ez a két pasi bizony nagyon bejött volna. Tisztáztuk, hogy nem a gyors tüzelés tetszett, hanem a két pasi hozzáállása. Ehhez mit szólsz?

Ebből is látható, mennyire különbözőek vagyunk, és megtalálhatja klubban is a zsák a foltját. Mi ezen már régen túl vagyunk, nem foglalkozunk az esettel, de talán mégis jó, hogy megosztottuk olvasóinkkal.

Kellemes hétvégét kívánunk! ;)

Bellocska (törölt) 2017.08.05. 21:28:11

@Siklósi Botond: Van aki erre vágyik a vad erőre. Van egy meleg haverom ő például azt szereti ha akivel van az eléggé kemény gyeplőbe rántja, és van ilyen ismerős barátnőm is. és kinek nem fordulna meg a fejében hogy a vad ösztönök. Amikor csak belédteszi és csinálja. Jó nyilván ilyesztő helyzet, de lehet hogy egyik pasi ( idősebben felbuzdulva) csinálta a fiaatlabb is ezt, hogy Vandával megteheti( erre nem gondoltál? ) hogy igazábol a fiatalabb azért csinálta mert azt hitte hogy most ez a kör van. Ez is a fiatalabb srác részéről elég éretlenséget mutat.

Nekem hosszabb idejú kapcsolatomban volt olyan hogy ignyeltem ezt, hogy állatiasan, még nem kaptam meg, igy mondhatni a szomszédba kellett átjárni. Van ilyen. Van aki dijazza az állatiasságot. Nem vagyunk egyformák.

Amugy a mail/üzenetemre irsz választ, vagy küldjek újat? :D Azota eléggé változott a helyzet, és lenne mit irni.
Viszont szép hétvégét
B

cirrmurr 2017.08.06. 19:43:57

Már bocs de vagy kamu a cikk vagy komoly hiányosságai vannak ennek a párnak. Nem vagyok mai gyerek, de a gruppennek stb nek vannak alap szabályai. 1 . ha bunkó a partner azonnal STOP. tehát nem végignézzük hogy a partnert akivel évek óta sok szép közös élményünk van telibever egy érzéketlen fax. Ha látványosan nem jó neki akkor szólunk. 2. sikositót gumit viszünk magunkkal, mert akkor igy jársz.. Jobb esetben mert ha a kiscsaj spermadonort keres akkor csunyán rácseszhetsz., vagy netán nemibeteg.

zenitó 2017.08.06. 20:40:43

@Bellocska: Az ijesztő szó így írandó helyesen....

dr bigbaby 2017.08.07. 07:40:58

Nem az a kerdes h ki mit szeret lassut-e vagy gyorsat kemenyete vagy lagyat ha nincs egymasra es onmagunkra figyeles jo nem sulhet ki a dologbol de ezt mar egy ovis is tudja szerintem verciki a story a bloggerekre nezve akarhany eve is tortent a dolog.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.08.07. 10:35:50

@Bellocska:
Utólagosan nem tudom azt mondani, hogy a fiatal pasi az érettebb pasit követve tette azt amit tett. Inkább úgy gondolom, sikerült egyszerre kifognunk ilyen típusú embereket. Nem lettünk a helyzet vesztesei, mert tanultunk ebből a helyzetből is.

Olvasom a hozzászólások között a szájkaratésokat, Hogyan is neveztem ezt a típust néhány hónapja? Fotelforradalmár. Tisztelet a kivételnek, de némelyik szánalmas.

Légyszíves küldjél új mailt! ;)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.08.07. 10:53:30

@cirrmurr:
Egyetértek veled, vannak alapszabályai a többszereplős szexnek, viszont sok éves tapasztalatainkat osztjuk meg posztjainkban. Gyakran láttam és látom a mai napig a klubok világában. hogy a kezdők, illetve kevés tapasztalattal rendelkezők ilyen helyzetben lefagynak. Természetesen mindenki tudja, hogy mondhatsz nemet, de lehet ilyen helyzet, amikor mégsem teszed. Nem gondolom, hogy mi voltunk az utolsók, akik ilyen helyzetbe kerültünk, de azért írtam meg ezt a posztot, hogy más tanulni tudjon ebből.

Nem szoktunk használni síkosítót, mert - ne tűnjön nagyképűnek - nincs rá szükségünk. Ez az egy "eset" volt, ahogy olvashattad is, száraz volt a lány, de félelmén és reszketésén a síkosító sem segített volna.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.08.07. 11:05:07

@dr bigbaby:
Nevezheted vér cikinek, de ha ebből a posztból csak egy ember tanul, akkor megérte ebbe munkát tenni.

Pár hete vagy hónapja egy hozzád hasonló fotelforradalmár azt kifogásolta, hogy a swigert, mint életformát úgy mutatjuk be, mintha itt mindig minden happy lenne. Először venni kellene a bátorságot, az igényt, és végigolvasni a nem kevés posztunkat, utána mondani véleményt.

Nem akarunk mindenkinek megfelelni, és azt gondolom mindannyian jobban járunk, ha szépirodalmat olvasol posztjaink helyett.

Bellocska (törölt) 2017.08.07. 14:48:06

@Siklósi Botond: Nyugodj meg van ahol én is tudok olyan fotelforradalmárkodni, hogy már mondták hogy elég nagy port kavarok/tam.

dobtam mailt remélem hogy most nem a "spam" mappába landol.

@dr bigbaby: és Botond : ti tök elbeszéltek egymás mellett. Mig dr BB az odafigyelésről beszél. kibaszott ára van ha nem figyelünk a másikra, egyébként. lásd a poszt. Vannak ennél vércikibb sztorik szerintem.

@zenitó: direkt volt "ly"-vel

@cirrmurr: kamu nem itt kezdődik ....ennél nagyobb lufik is vannak amiből focilabda lett.

utoirat : nem vagyok se fieztett kommentelő se SIBo se SIVa ismerőse, csak én igy látom.

levendulavagyok (törölt) 2017.08.07. 16:34:26

Botond, egy szimpatikus pasi vagy amúgy, de nekem tudod mi nem tetszik? Az, hogy ha valaki "beszól" nektek, akkor máris fotelforradalmár, szájkaratés. Szerinted mi lenne a legjobb? Ha csak olyanok szólnának hozzá, kik egyetértenek veletek? Vagy csak olyanok olvassanak, akiknek tetszik a swinger életforma? Mert akkor ne tegyétek ki országnak világnak a posztjaitokat, hanem a titkos csoportban írjatok. Ha ennyire nem viselitek a kritikát, akkor moderáljatok ki minden negatív hozzászólást, mert a reakciótok kezd egy kicsit sértődős formát felvenni. Nem kötelező minden hozzászólást lereagálni, és válaszolni. Mert ha már kitettétek a posztot a köznek, ugyanannyi joga van negatívot írni bárkinek, mint dicsérő szót. Majd a kommentelők lerendezik egymás közt, nektek nem dolgotok felvenni a kesztyűt a fújolókkal.

A poszthoz annyit, hogy igazad van, ez ugyan egy kellemetlen szitu volt, és nem is voltatok a helyzet magaslatán, de akkor még kezdőként ez előfordulhat. Valahol el kell kezdeni, és tanulni belőle :) Az tetszett, hogy leírtad, ha valaki ebből tanul, és nem jár így, már érdemes volt leírnotok.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.08.07. 16:48:05

@levendulavagyok:
Amennyiben másnak lehet véleménye, akkor ebből a szempontból nekünk is van véleményünk, és nem érdekel a szokás alapú életforma. Nincs probléma a kritikával, és azzal sincs probléma, ha valakinek más a véleménye. Nekem a hülyékkel van problémám!

Látod?! Te normálisan le tudtad írni a gondolataidat, és egy pillanatra sem éreztem, sértő akarnál leni. Vannak, akik csak azért jönnek kommentelni ide vagy más blogokhoz, hogy a lelki sérüléseiket leplezve belerúgjanak másokba.

Tudom, hogy nem kell mindenre reagálnunk, és nincs is időnk erre, de saját blogunkon nem tűrjük az idióták trollkodásait. Lehet, hogy ez nem szimpatikus? Eddig sem érdekelt, hogy mások mit, és hogyan csinálnak. Mi úgy teszünk mindent, ahogy az nekünk jó. Ha belegondolsz, swingerek lennénk, ha mások elvárásaira építettünk volna?

Nem akarunk megfelelni senkinek sem most, de későbbiekben sem, de mindig lesznek, akiknek tetszik, amit írunk, és persze lesznek, akiknek nem.

Azt is megtehetnénk, hogy a kommentelési lehetőséget elvesszük. Ezt azért nem tesszük, mert a normálisan hozzászólókat korlátoznánk.

A fotelforradalmár jelzővel kapcsolatban: "Akinek nem inge, ne vegye magára!"

levendulavagyok (törölt) 2017.08.07. 22:25:23

Nem jött át.....próbáld még 1x :)
süti beállítások módosítása