Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Önkielégítés vagy közös szex?
2017. augusztus 11. írta: Siklósi Botond

Önkielégítés vagy közös szex?

 
portrait-1097950_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Az elmúlt hetekben, hónapokban, de talán már az elmúlt években felfigyelhettünk egy folyamatra. Egyre többen gondolják úgy, hogy - párkapcsolatban élőknek is - javasolt napi rendszerességgel a maszturbáció. Az ilyen hangvitelű cikkeken, illetve az ilyen tartalmú hozzászólásokon azért gondolkodtam el, mert előéletemben ugyan sokat maszturbáltam, de emlékeimben erősen kutatnom kell, ha az utolsó önkielégítésemet szeretném felidézni. Hogy teljesen értsed gondolataimat, éveket kell visszapörgetnem.

Még az is lehet, baj van velem? Közösen kiderítjük. 

Tegnap késő este Vandával erről a témáról beszélgettünk. Azt elemeztük, miben változtunk meg, és így jött szóba a maszturbáció is. Beszélgetésünk közben derült ki, hogy swinger életformánk előtt néha előfordult, hogy masztiztunk, de azóta az "ilyen esetek" száma nulla vagy nullához közeli. Közös életünk első hat évében néha csináltuk, de csak lopva, titokban, mert azt gondoltuk, ez szégyenleni való dolog és ciki. Talán lelkünkben még egyfajta bűnnek is éreztük, még lelkiismereti kérdést is csináltunk ebből. 

Vajon mások hogyan gondolkodnak erről? Egy olvasónk ezt a beszélgetésidézetet küldte el nekem:

  "— (Egyik hölgy) Szex nem csak a pasinktól függ!

   — (Másik hölgy) Ez is igaz, de stresszoldó hatása van, próbáljátok ki csajok!

   — (Egyik hölgy) Főként egymás előtt! Az az igazi!

   — (Másik hölgy) Ahh ahhoz meg kell várnod a párod, az már klasszikus szex. Hazaérsz a munkából, tele van a fejed a kolléganőid nyüzsögésével és a gyerekek még az iskolában vannak. Nem kell más, csak egy jól ismert filmecske és a pajkos rúd. Húsz perc múlva elfelejted a munkahelyi cirkuszokat, nyugodtan kezded a házi munkát és várod haza a férjed."

A pajkos rudas hölgy egyébként írt már arról is, hogy amíg éjszaka a férje aludt, addig egy - a virtuális térben "megismert" - úriemberrel rendszeresen kamera előtt közösen maszturbáltak, és ezt, mint követendő swinger életformát adta elő. 

Nem szeretnék semmilyen jelzőt használni, de ennek semmi köze a swinger életformához. Aztán néha poliamoriáról is beszél Őzagyvasága, teljes a fogalomzavar. 

 

venezuelan-954456_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Visszatérve az önkielégítésre, nézzük meg közösen, mit nyújt ez az élmény? Ez egy titok, ami természetesen magában foglalja akár a lebukás lehetőségét is. Egyeseket már ez különlegesen izgat. Nem kell alkalmazkodnod senkihez, csinálhatod úgy, olyan tempóban, ahogy akarod. 

Amennyiben közben pornót szeretnél nézni, nem ciki kiválasztani a kedvenc témakörödet, akár a saját nemed játékait is nézheted, de olyan jeleneteket is megtekinthetsz, melyekről csak te tudod, izgatnak téged. Így a párodnak sem kell magyarázkodnod. Mire gondolok? Egy olyan videóra, ahol alvó lányt éjszaka besurranó álarcos betörő erőszakos stílusban megdug, vagy egy autós műhely dolgozói teljes generálban részesítenek egy hölgyet szervizelés gyanánt. 

Persze az is lehet, hogy az ökölszex hoz lázba, vagy egy igazán nagy pénisz látványát választod, ahogy ki- be jár egy szűk punciban. A variációk végtelenségében talán el is lehet veszni. 

Ahogy a pajkos rudas hölgy is nyilatkozta, húsz perc múlva már minden rendben van, tehát elég gyors örömszerzésről beszélünk. Számomra ez azt is jelenti, hogy ez nem egy mély és lelki folyamat, inkább nevezzük "tüneti" kezelésnek. 

Ettől függetlenül az is előfordulhat, már elalvás előtt azon gondolkodsz, holnap mikor és hol lesz lehetőséged, hogy párod tudtán kívül megélhesd ezt, vagy azt a vágyadat. Már lehet, hogy annyira hozzászoktál ehhez a napi tevékenységedhez, ha meghiúsul, szabályosan hiányzik az élmény.

Elég sok hölggyel vagyok kapcsolatban, sok csetes beszélgetésen vagyok túl. Emlékszem arra a csevegésre, ahol arról beszélt egy hölgy, hogy egyik éjszaka, számítógépe előtt rajtakapta párját pornó nézés és maszturbálás közben. Elmondása szerint egy világ dőlt össze benne, feleslegesnek és selejtnek érezte magát, hiszen szinte soha nem mondott nemet párjának fejfájásra, vagy egyéb okokra hivatkozva. Csalódottság és egyfajta megalázottság érzése futott végig szívében. 

Még mindig nem találtam választ arra, Vanda és én miért nem maszturbálunk? Lassan azért ezt is kiderítjük. Tegnap három orgazmusunk volt. Ezt úgy értem, fejenként és együtt, egymásnak létrehozva, szerves részvevőként. Pornót is néztünk? Igen, olyan is volt.

 

34572045995_b77c3b0328_o.jpg

Fotó: Pixabay

 

Itt ülök a gép előtt, írom ezt a posztot, a téma nagyon izgató, de szexuálisan kielégített vagyok. Tegnap háromszor kapcsolódott össze a lelkünk, megélhettük a kéjt teljes mámorában. A másik örömének a közös megélése nem csak a fizikai testet varázsolja el. A bizalom, mint kapu mind két szárnya kinyílik, és nyitottságunk elszakíthatatlan köteléket alkot. Ez a kötelék nevével ellentétesen viselkedik, hiszen nem korlátoz minket semmiben, inkább szabaddá, boldoggá tesz.

 

Közös szexre van szükségünk!

 

A kapcsolatunk nyitott és erős, kölcsönösen elfogadnánk, ha egyedül  szeretnénk maszturbálni. Nincs erre igényünk, mert egymást akarjuk. 

 

Botond

 

FONTOSAmennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

 

Ne maradj le semmiről! Köves minket ITT a Facebook-on!

 

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed.

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr8012734468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

korosde 2017.08.11. 17:20:03

Nekem volt pornófüggő időszakom, amikor nem voltam elégedett az életünk intim részével. Most utolag visszanézve ez egy öngerjesztő folyamat volt . Most 47 vagyok a nejem 46. Ennél jobb időszakunk szexben még nem volt. Mult hétvégén szombat reggel este vasárnap reggel és este szerelmeskedtünk volt közös és külön-külön is, és volt orgazmus nélküli, de nagyon izgató is benne. Szerdán 1-1 mindenkinek. Nem nagyon jut eszembe pornót nézni és maszturbálni a köztes időben. ☺☺

Bellocska (törölt) 2017.08.11. 20:40:16

Gyors komment a munka barlangjából.
1. szerintem jó maszturbálni. ( ismerek olyat akinek szégyen. nem vagyunk egyformák) s

2. segédeszközökről nem lesz poszt. ?tök tuti vágyszerző cuccok vannak.
Szerződjetek már le valami vibrátor nagykereskedéssel.

Én a multkori fogászati nagyker kiállitásos forgatáson is belebotlottam az egyetlen vibrátor nagykerbe. ( elég vicces sztori majd leirom de ha érdekel bárkit is. - lényegében egy gésa golyoval elég jol eljátszottam :DDD vérciki sztori :D szőke kislány vs gésa golyo vs három fogorvos :D

3. mi utoljára ugy csináltuk hogy kikötöttem az "áldozatot" aztán szépen miután elélveztem a kis zöld vibrimmel, a vibrátorom nedvevel közelitettem a kikötözött uriember felé. Ő kéjesen felsikitott mert előtte is elmentem és hát nem volt egyszerű megállnia hogy ne szakitsa le a láncait ( a kedvenc sálam volt bakker probálta volna meg :) és tegyen azonnal magáévá. ( de őszintén a sok munkától olyan dög fáradtak voltunk hogy mire eloldoztam) azonnal ) egymásban élveztünk el. Egy kiados egymás előtti maszturbáciohoz idő is kell meg relative két kipihent ember. Én ezt most nem tudom kiprodukálni.

4. A 3-as ponttal javitottam a képzeletbeli "heti orgazmusszámlálót".
5. pornot nézni nem ciki. olvasni rola sem az. az hogy megcsalás-e ha van pasim és közben egy másikkal kpernyő előtt megyek el az is másik kérdés. és megitélés kérdése.
6. szerintem ha bizalom van kapcsolatban akkor mindent meg lehet beszélni.
7. Ha saját polomárkát fogok alapitani akkor csinálok ilyen feliratu polot "A kapcsolatunk nyitott és erős". Ha nem irod Boti akkor is tudjuk hogy kapcsolatotok erős és nyitott.

Megyek vissza gályázni hogy "irigyeljetek" .
Jo hétvégét
Bellocska

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2017.08.12. 12:51:54

Máig úgy tartom: a maszturbálás nem pótlás, nem helyettesítés, hanem plusz örömforrás, ami egy párkapcsolatban is simán működhet. Az egy dolog, hogy ti nem szeretitek vagy nem érzitek a szükségességét, ahogyan én sem érzem azt, hogy mondjuk bdsm vagy swinger irányában nyissak. Mert mindegyikünk szexuális ingere, vágya más.
Szóval azt tartom szomorúnak, hogy a maszturbálás a mai napig pótlásnak van beállítva, mert egyoldalú örömforrás. Igen, önző örömforrás és azért, mert nem a másikkal csinálja az ember, de attól nem lesz hiánypótlás. Ki ismeri a legjobban a tested? Te magad. Akkor nyilván olyan pontokat és úgy tudsz ingerelni, ahogy neked a legjobb. Erre megtaníthatsz mást is, hogy kölcsönös legyen az örömszerzés, de valójában nem lesz pontosan ugyanolyan. Mert a tudatod te irányítod, amibe az érzések futnak. Ezeket visszaadhatod a másik felé, de még számtalan más dolog is bejátszhat abba, hogy nem lesz ugyanolyan, mintha magadnak csinálnád.
Értem azt is, hogy ha már párkapcsolat, akkor közös élmények, amiket egymással akarunk megosztani. Viszont tartom azt, hogy kell egy kis zug, ahol te magad vagy, amiből adhatsz a másiknak.
Az önkielégítés egy ilyen apró pont, amiben saját magad vagy. Tehát a párod ha szeret, akkor ezt nem önzésnek, vagy pótlásnak fogja fel, hanem inkább engedi, hogy kicsit önmagad legyél, amikor nem egymásban merültök el, hanem meglátja a saját éned.

- duplagondol 2017.08.13. 12:47:27

@Bellocska: A hármas pont olvasásánál lélekben már felkészültem a mindenféle HÁTSÓ gondolatokra... A magam részéről szólva, még mindig jobb így, mint úgy...:)

Bellocska (törölt) 2017.08.14. 10:35:14

@- duplagondol: A saját örömszerzésről volt szó. igy biztonságban volt a hátsőja. Az egy másik téma, ha ő is rosszalkodhat a kis zölddel. Bár ő a kis pirosra van ráizgulva. de valld be hogy izgatott, és volt ott egy szivdobbanás, hogy mi lesz :D majd még irok a szexuális életemről elég érdekes manapság ( az volt eddig is )
süti beállítások módosítása