Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Ma egy jót szexelünk, de holnap már nem keressük egymást
2017. szeptember 22. írta: Siklósi Botond

Ma egy jót szexelünk, de holnap már nem keressük egymást

 
glamour-678834_960_720.jpg

 Fotó: Pixabay

 

Egy könyvet olvasok - még az is lehet, egyszer írni fogok róla - és ebben a percben pattant ki az agyamból ez a cím, illetve a poszt tartalma. Érdekesen módon működik az emberi elme, hiszen sok esetben elég egy pillanat, és kialakul egy összetett gondolati rendszer. 

Vanda számára már elfogadott dolog, hogy gondolataim soha sem egy síkban működnek, illetve haladnak, és már nem lepődik meg, ha folyamatosan témát váltok, majd újra visszatérek. Ígérem, ezt most nem teszem meg, logikus és következetes maradok.

Ne lepődj meg, most is az életformánkról fogom elmondani véleményemet. Szeretünk swinger klubokba járni, de ezt nem hetente tesszük, mint azt, ahogyan sokan gondolják. Nekünk is van családunk, magánéletünk, illetve ez így izgalmas és mozgalmas. A többszereplős szex maradjon szexuális életünk fűszere, a kitüntetett napok mozgatója, amikor - jó esetben - az érzékeink betöltik a teret.

Sokan írtok nekünk, mert szeretnétek bátorságot meríteni, várjátok a "csoda" gondolatokat, mondatokat, ami a bennetek kialakult félelmet képes eltüntetni. Persze, ti is tudjátok (én így gondolom), hogy nincsenek csoda gondolatok, és a döntést ti fogjátok meghozni.

Azt viszont szívesen teszem, hogy írok a klubban tapasztalható légkörről, érzésekről, a különböző helyzetekben kialakuló gondolatokról. Nem akarom túlmisztifikálni a dolgot, leírom az élményeinket úgy, ahogy azt én látom. 

Már többször tettem olyan kijelentést, hogy a klubok világa nem más, mint felnőtt szórakozóhelyek. Egy kicsit többet mutatnak magukból a hölgyek, bátrabban legeltetik szemeiket az urak - persze a hölgyek is -, és a jelenléttel nyíltan felvállaljuk a többszereplős szex elfogadását.

Október 6-án itt hallgathatod meg élő műsorban 21-23 óra között a velünk készülő interjút!

Nincs társadalmi, és egzisztenciális besorolás, hovatartozás, mindenki önmaga, hús-vér emberként - adott esetben - a meztelen valójában.

 

model-2350562_960_720_1.jpg

Fotó: Pexels

 

Én imádom ezt az állapotot, és lehet most meglepődsz, de gyerekkoromat idézi. Arra gondolok, hogy őszinteség, bátorság, nyitottság és kíváncsiság. Itt mindezt megtalálod, és hogy jól érzed magad, vagy nem, elsősorban rajtad múlik. Gyakran látom a szemekben megcsillanó kezdők bizonytalanságát, ahogy várják mások kezdeményezését, illetve, amikor nem tudnak mit kezdeni az sok ingerrel. Ezzel mi is így voltunk valamikor.

Imádom a párpultnál kialakuló szemkontaktusokat, és soha nem fog fejemből kimenni az a momentum, amikor egy pasi annyira belefeledkezett Vanda fenekének bámulásába, hogy hirtelen mozdulattal a bárpultba kellett kapaszkodnia, egyébként székestől hanyatt dobta volna magát. Persze más hölgyeket is mustrálnak, és azt gondolom, már itt megkülönböztethető a klub normál szórakozó helyektől.

Nincs erőszakosság, nem fog senki alád nyúlni, nem illetnek tiszteletlen kijelentésekkel. A nő lehet, otthon hagyva a gyereknevelést, a házimunkát, a munkahelyi feszültségeket, végre önmagára figyelhet, megkapja azt a figyelmet, amit egyébként minden nő megérdemelne.


De természetesen az igazi varázslat a felső - de van olyan klub ahol az alsó és felső - szinteken történik. Most ebben az esetben, ha kialakul elmédben egy látvány, ne egy pornófilmre gondolj, mert az egy rossz példa. Itt mindenki saját, és amennyiben párban érkeztek, egymás örömét akarja megélni. Ez önző módon nem történhet meg, mert következő alkalommal a partnerek biztosan nem engednek magukhoz közel.

Emlékszem az első alkalmakra, amikor egy idegen nő érintett meg. Majdnem kiugrottam a bőrömből, hiszen nagyon meglepett ez az őszinte közeledés. Naná, hogy tetszett! Aztán amikor Vandát simogatják mások, szívem a torkomban dobog, az adrenalin felpörget, érzékszerveim fogékonnyá, vibrálóvá válnak.

Az éjszaka vágyakról szól, az előre nem ismert lehetőségekről, az újdonság megéléséről, az őszinte és stabil kapcsolatok fejlődéséről. 

A mosoly és a pozitív energia nem a pénzednek vagy státuszodnak szól. Itt ha kellesz valakinek, akkor a "hátsó szándék" legfeljebb csak annyi lehet, hogy kíván és akar téged. Szeretne érezni, ölelni, a vágy boldogságát veled együtt szeretné megélni.

Én azt gondolom, ezeken az éjszakákon kinyílnak az érzékek, a fantázia saját útját járva keresi a megvalósuló beteljesülést. 

Mi nagyon elengedjük magunkat ezeken az éjszakákon, és bátran adunk játékunkhoz érzéseket, és akár érzelmeket is. Megtiszteljük partnereinket, és ezeket a pillanatokat teljes odaadásunkkal. Igen, fontosak az aktuális partnereink, hiszen ők is azért vannak itt, hogy adjanak és kapjanak. 

A boldogság és ősi életenergiák kavalkádja félelem mentesen vesz körül minket, kikapcsol az agy, csak ő és ők vannak, akikkel együtt vagyunk, hozzájárulva gyermeki őszinteséggel partnereink egyéni élményeinek megéléséhez. Az itt tapasztalható figyelmességet jó lenne, ha a "civil" életünkbe is magunkkal vinnénk, de nem ezt tesszük. Persze, a leírt pozitív példák mellé néha társulnak negatív elemek is, de szerencsére ezek alkotják a kisebbséget.

 

pexels-photo-372020.jpeg

Fotó: Pexels

 

Nem tudom megmagyarázni, a klubban mitől sokszorozódik meg az egyén energiája, mitől vagyunk képesek fizikailag és szexuálisan is nagyobb teljesítményre. Ettől ez még így van, és ha már sok hét telt el az utolsó klubozástól, bizony visszavágyunk.

De mi történik a partnereinkkel, akikkel együtt szexeltünk? Örülünk egymásnak, hálásak vagyunk az életnek, hogy jókor voltunk jó helyen, de semmi egyéb. De mit is kellene máshogy tennünk? A közösen eltöltött idő nem az iskolai végzettségünkről, a tanulmányainkról, családunkról szól. Egyek vagyunk a szenvedélyben és vágyainkban, de keveset mondunk, mutatunk magánéletünkből. Nem keresünk férjet vagy feleséget, nem akarjuk egymás gyermekeit lízingelni, nem akarunk egymás életében részt venni és részt kapni. 

Természetesen a kivétel erősíti a szabályt! Az elején mi is azt gondoltuk, lesz legalább egy, vagy több pár, akikkel közös programokat szervezünk, közösen szexelünk, és ezt az ideális állapotot évekig fent tartjuk. Nem így lett. Ma már így fogadjuk el ezt az életformát. Vannak barátaink a blognak és a swingernek köszönhetően, de egyikőjük sem szexpartnerünk. Miért? Mindent én sem tudhatok! 



Botond

 

FONTOSAmennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

ÖSSZES POSZTUNK EGY HELYEN 

Ne maradj le semmiről! Köves minket ITT a Facebook-on!

 

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed. 

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr4812882910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

58múltam 2017.09.23. 21:57:07

Én azt nem értem, hogy a szvinger klubban mindenki fiatal, magas, sportos testű, szép arcú, vonzó? Mi van, ha valaki alacsony, köpcös, nem jólképű férfi? Vagy negyvenes, lógó mellű, hasú, vagy éppen lapos nő? Akkor ugye ők kimaradnak? Ha ők közelítenek, akkor mi történik? Udvariasan lepattintjátok őket?
Nekem itt kezd falssá válni ez az életforma. A filozófia itt megbicsaklik. Meg kéne nyíltan mondani, hogy a fiatal, jó testű, gusztusos emberek számára van kitalálva a nyitott szexualitás. Ebben azonban nincs semmi új. Legfeljebb rejtve volt, de sokszor még az sem.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.09.24. 11:50:16

@58múltam:
A klubok világában az utcán is látható emberekkel találkozhatunk. Ezt az egészet úgy képzeld el, mint a klasszikus partnerkeresést. Ott is van alacsony, magas, fiatal, korosabb és hosszan sorolhatnám. Talán annyiban különbözik, hogy az igényes helyeken inkább igényes emberek emberek jönnek össze.

Mi sem vagyunk tinik, hiszen felnőtt gyerekeink vannak, de igyekszünk egészségesen élni, megtartani jó formánkat. Talán úgy lehet ezt egyszerűen fogalmazni, hogy a swinger klubok világában is megtalálja zsák a foltját. ;)

2017.09.24. 15:31:00

@58múltam: :)
"Én azt nem értem, hogy a szvinger klubban mindenki fiatal, magas, sportos testű, szép arcú, vonzó?"

Ha ezen blog illusztrációit veszed alapul, könnyen hiheted ezt, néha a posztok (szándékoltan, vagy az izgalom hevében..) kicsit retusált képet tesznek eléd.. Sokan még azt is hajlamosak 'belegondolni, belelátni' egy egy ilyen történetet olvasva, hogy a swinger magasabb foka/dimenziója a szexnek. Erről sincs szó. Aki ezt állítja, füllent. Van, akinek az igényeihez, elképzeléseihez, vágyaihoz jobban illeszkedik adott időszakban az, hogy swingerclubban keressen alkalmi/rövid távú szeuális partnert. Egyáltalán nem kizárólagosan bukkake-gangbang céllal veti magát a küzdőtér közepére, lehet, hogy szépen elvonul a szeparéba kettesben, eltölt egy jó órát a kiválasztott partnerrel és aztán megmasszíroztatja a becsípődött forgóját, iszik egy pohár BB pezsgőt és hazataxizik.
Ez máris csak szimpla b+g szex, ezt emberek milliói űzik odahaza, maximum a panelfala jöbban megszűri a zajokat mint az "ajtó" elé akasztott lánc és nincs aki megmasszírozza a sajgó farizmokat. (BB pezsgő akad...)
Szóval a swinger szex, még a többes-párcserés is CSAK MÁS de se több se kevesebb mint a mainstream. (Főleg, hogy van, aki meg egészen speciális irányzatokra gerjed, azt végképp nem hozza lázba hogy 30-ad magával lihegjen egy tető alatt..)
A másik, az összetétel. Igaza van Botondnak, zsák a foltját.. az általad sorolt extrém (alkati) példák valóban lehetnek kudarc forrásai, de én láttam olyat, hogy egy ötvenhez közelebb álló házaspárhoz, ahol a nő egyébként eléggé rubensi kontúrokkal bírt, egy fiatalabb, hasonló adottságú lány taggal bíró pár társult be,majd még egyátlagos srác. Szólóban a férfiakkal szemben szerintem nagyobbak az elvárások, magasabban van a léc, mint ugyanígy nőknél, de nincs nagy különbség a 'kinti' világban zajló partnervadászathoz képest. Talán annyi, hogy aki becsöppen egy átlagban kissé előnyösebb külsővel bíró egyedekből álló csoportba, könnyebben marad a periférián, egyrészt a saját zavara/szégyenlőssége miatt, másrészt a csoportdinamika bizonyos törvényszerűségei alapján is könnyen ezt a szerepet kaphatja. (Abszolút nem biztos, csak esély van)
Amúgy változó a kor szerinti megoszlás, van amikor kiegyenlített, van amikor egyik vagy másik irány felé húz. Hogy miért, azt nehéz eltalálni. Az osztrákoknál amúgy valahogy a kor annyira nem számít, ott 20-tól a 60-ig simán együtt szórakozik két-három korosztály és láttam már nagyon korrektül egyben lévő , kisportolt hófehér hajú, minimum 60 éves pasit harmincas nőkkel foglalatoskodni (a Viagra jó barát :) ) Fordítottra is akad példa...
Szóval nem kell betojni, ha érdekel és van kiválasztott hely, akkor érdeklődj , mikor vannak az adott helyen korban kompatibilisebb csoportok és tégy próbát. Ha meg párod is van, sokkal simább ügy, a kutya nem fog öt percnél tovább odafigyelni a korotokra.
A swinger klub a swinger életforma, a nyitottabb szexuális kapcsolatok iránt érdeklődő, nyitott , kevésbé gátlásos, jó kontaktusteremtő képességű és kellően extrovertált (esetleg exhibicionista...) embereknek 'van kitalálva'. A 'sikerekhez' nem kell semmivel több, mint a kinti világban.

pittscards 2017.10.01. 10:09:02

@58múltam: A " fiatal, magas, sportos testű, szép arcú, vonzó" jelzők közül egyik sem illik rám. És mégis, múltkor lefeküdt mellém egy nő és örült neki, amikor elkezdtem simogatni. Persze nem történik minden alkalommal ilyen - talán tízszer voltunk klubban és ebből talán ötször voltam a feleségemen kívül mással is. Talán lehetne jobb is az arány, ha kevésbé lennék gátlásos.

pittscards 2017.10.03. 17:45:24

"Az elején mi is azt gondoltuk, lesz legalább egy, vagy több pár, akikkel közös programokat szervezünk, közösen szexelünk, és ezt az ideális állapotot évekig fent tartjuk. Nem így lett. "

Szerintem ennek (legalább) két oka van. Az egyik az, hogy kisgyerekek mellett egyszerűen nincs idő összejárni másokkal. A (már meglévő) barátokkal is jó, ha évente 2-3 alkalommal tudunk találkozni, nehezen fér be új pár. A másik az, hogy a swingerklubon kívül a másiknak nem csak a testét lehet megismerni, hanem egyéb tulajdonságait (melyik focicsapatnak/politikai pártnak szurkol, stb.), ami már lehet, hogy nem olyan kellemes.

2017.10.04. 07:37:12

@pittscards: A swingerclubban is szoktak ám beszélgetni az emberek (egy részük biztosan...)
Az egy pár valóban nem ad sok mozgásteret... de kettőt...esetleg hármat is lehet laza kapcsolatban 'kezelni':
Abban igazad van, hogy a swinger életvitel (jelentsen ez bármit is) gyerekkel nem egyszerű, de nem is megoldhatatlan feladat. Mások is járnak gyerek mellett színházba, koncertre, szórakozni, csapni egy görbe hétvégét.
Vannak az embernek 'polgári' barátai, szülei, testvérei... nem olyan nagy kérés, ha havonta (átlag) egy alkalommal bébicsőszködést kell kérelmezni.
A túl távoli partner, az gáz... amikor mondjuk mi elmegyünk Győrből Bp.-re ott összeismerkedünk egy szolnoki párral... az szinte reménytelen, de legalábbis nem egyszerű.
Azé' nem kell feladni, nem mission impossible.

pittscards 2017.10.11. 08:01:05

@Womb Raider: Az a helyzet, hogy mi nem szoktunk túl sok időt lent tölteni :-) Mindketten introvertáltak vagyunk (főleg én, ami ugye azért is kellemetlen, mert az én dolgom lenne a kezdeményezés).

Egyébként volt ilyen próbálkozásunk egy párral, de négy hónap alatt nem sikerült összehozni a randit (minden 4 hétvégéből kiesett 2 biológiai okokból, a feleségem meg gyakran dolgozik hétvégén, szóval nem tudtuk összehozni). Színház, koncert, swingerklublátogatás néha megszervezhető, a gond akkor van, amikor más, hasonlóan elfoglalt párral kell időpontot egyeztetni.
süti beállítások módosítása