Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A SZEX az egy probléma?
2017. október 06. írta: Siklósi Botond

A SZEX az egy probléma?


portrait-1349482_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Ma este az egyik rádióban, élő műsorban, egy szexológussal fogunk beszélgetni. Ez a lehetőség rendkívül izgatottá tesz minket, hetek óta erre készülünk, és nagyon várjuk. Azt gondolom, ez is egy kellemes kihívás lesz, és remélhetőleg úgy fog működni, mint évekkel ezelőtt a színpadi fellépések. A koncertek előtt mindig volt bennem egy kicsi izgalom, de ez nem volt látható. Viszont, amikor a színpadon megszólalt az első hang, az összes visszatartó erő vagy energia - ha egyáltalán volt ilyen -, egy pillanat alatt szerte foszlott.

Én szívem szerint beépíteném az oktatási rendszerbe a színpadi szereplést, mint választható modult, mert meggyőződésem, hatékonyan fejleszti a lelket és az önbizalmat. De most nem erről akarok beszélni.

Alakulnak a dolgaink, ki sem látszunk a munkából, egyik esemény követi a másikat, egy szavunk sem lehet. Mégis van egy dolog, ami egy ideje piszkálja a csőrömet, és rádiófelvétel ide, rádiófelvétel oda, ezt muszáj kiírni magamból. 

Amennyiben valaki magára ismer, előre elnézést kérek, nem akarok személyeskedni. Én is csak elmondom a véleményemet, és te eldöntöd, egyetértesz velem, vagy nem. 

Szeretném pozitív gondolattal kezdeni. Egyre többen, és egyre többet beszélünk a szexualitásról. Ennek szívből örülök, hiszen, ki gondolta volna ezt húsz éve? Rengetegen írnak erről a témáról, és mindenki válogathat tetszése szerint. Ez így nagyon jónak mondható, kimondottan örvendetes a helyzetünk. 

Annak is nagyon örülök, hogy szabadon, cenzúra nélkül tehetjük mindezt, bárki nagy nyilvánosságot is kaphat. Tehát, nem kell, hogy kapcsolatokkal rendelkezz, elég ha kitartó vagy, sokat dolgozol, hiszel magadban, így eljuthatnak gondolataid az olvasóidhoz. 

Ma már az internet világában felgyorsultak a dolgok, hiszen nem csak írhatsz, videózhatsz is. A közösségi oldalak tartalmak megosztására vannak kitalálva, ezért tényleg pillanatok alatt százak, vagy ezrek ismerhetik meg gondolataidat. Ez szerintem remek dolog. Vagy még sem? 

Az információ hegyekben áll előttünk, egyesek talán néha azt érzik, agyonnyomja őket. A cikkeket általában címek alapján válogatjuk, hiszen a bőség tengerében halászunk minden egyes nap, és csak arra kattintunk, ami felkelti az érdeklődésünket. 

Amikor ötven halottat követel egy merénylet, vagy egy természeti katasztrófa, akkor a hírműsorok félszáz áldozatról beszélnek, és az ilyen jellegű "fogásokból" a média kifogyhatatlan. Mit nevezhetünk ma hírnek? Pozitív dolgokat? Hát nem!

 

nude-1732305_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

De a fentieknek mi köze a szexualitáshoz? Mindjárt elmagyarázom. Igyekszem sokat olvasni, látom mi van a piacon. A szexualitással foglalkozók többsége arról beszél, hogy neked és nekem - tehát mindenkinek - problémáink vannak. Természetesen azt is elmondják, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy ezek a problémák megszűnjenek. Egy párkapcsolati témakörben ismert férfi mondta videójában, hogy ma minden második ember tanácsadó. Ezt a kijelentést humornak szánta, de azért van benne valami. Tényleg mindenkinek problémája van, és egyből terapeutához, vagy pszichológushoz kell rohannia? 

Lassan kezdem kényelmetlenül érezni magamat, mert nem járok terápiás szakemberhez. Lehet, hogy gond van velem? Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincsenek problémák, és aki nem tudja egyedül megoldani, az ne forduljon szakemberhez, vagy ne vegyen részt ilyen jellegű terápiákon. 

Ezek az írások és videók véleményem szerint igyekeznek felnagyítani, eltúlozni mindent, és összezavarni az olvasót, vagy a nézőt. Az élet, ezen belül a szexualitás nem probléma, hanem a boldogság és boldogulás kiteljesedésének lehetősége. Először nézzük meg az életet. 

Mindenki önmaga dönti el, milyen életformát él. Most ilyenekről beszélek, mint drog, alkohol, cigaretta, de ne feledkezzünk meg a különböző függőségekről sem. Ez saját döntése mindenkinek. Nem akarom minősíteni, mert most nem ez a lényeg. 

A szexualitás az életformánktól is függ - nem is akármennyire -, és hogy egy félig vízzel megtöltött poharat hogyan látunk, a tudat állapotától függ. Láthatod félig üresnek, de láthatod félig telinek is. Ezt a példát már mások sokszor megfogalmazták.

Én szeretném meghagyni az embernek a józan ítélő képességét, és célom arra ösztönözni a fiatalokat is, hogy jobban higgyenek magukban. Ne dőljenek be ezeknek a negatív gondolatoknak. Szeretném, ha többet beszélnénk a szabad akaratról, ha mindannyian a természetes folyamatok támogatójává válnánk. A szex, illetve a szexualitás nem egy probléma! Kezdjünk végre erről optimistán gondolkodni, és ha valakinek van egy pozitív tapasztalata, mondja el! 

Ma sokan inkább arról írnak, hogy a nők későn élik meg az első orgazmusukat - ha egyáltalán megélik - , maszturbáljon mindenki minél többet (párkapcsolatban is!), ne bízzunk senkiben, a nők bármi áron teremtsék meg a függetlenségüket, az egzisztenciális hátterüket, és a karrier mindennél fontosabb. 

Aztán olyan is van, akinek írásaiban évekig követheted a szexuális élet kudarcait, sikertelenségeit, a sírást-rívást, hogy mi hogyan nem működik, és mikor melyik blokk fogja a szexualitás örömöket már gondolati síkon megfojtani. Tényleg csak erről kell beszélnünk? Hogyan nem működik a szex? Nem arról kellene írni és beszélni hogyan működik? Elképesztő, amivel találkozunk! 

 

beauty-1518006_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Aztán múlthéten az egyik olvasónk küldött egy videót. Azt írta, hogy nem tudta végignézni. Én lelkesen rákattintottam, és bízva a tanulás lehetőségében, az új információkban, lelkesen nézni kezdtem. Most már tudom a kedves olvasó miért nem jutott a végére. Az egyik szereplő hangzatos végzettségeinek tucatnyi felsorolását találtam a közösségi oldalán, de amikor megszólalt, egy világ dőlt össze bennem. Rihegés-röhögés, komolytalanság és frusztráció jött át a képernyőn keresztül.

Először befontam a szemöldökömet, aztán nem tudtam eldönteni, sírjak vagy nevessek. Nem volt kedvem nevetgélni, de már akkor tudtam, erről írni fogok. Tisztelem a tudást, a szorgalmat! Néhány éve hallottam ezt a gondolatot:

 

Nincs annál rosszabb, amikor a tehetségtelenség párosul a szorgalommal! 

 

Lehet, hogy most néhányan megorrolnak rám. Sajnálom, hogy erről kell írnom, de nem tartom magamba a véleményemet. Pozitív ember vagyok, és hiszek a gondolat teremtő erejében. Ezt nem vallási alapon értem, hanem úgy, hogy a gondolatok után jönnek a tettek, és így érjük el céljainkat. 

Mi hiszünk a szabad akaratban, az élet szépségében, a gondolatok pozitív és építő erejében.


Mindannyian az élet nyertesei vagyunk, hiszen a sok tízmillió ivarsejt közük mi nyertünk. Nem?     

 

Botond

 

FONTOSAmennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

ÖSSZES POSZTUNK EGY HELYEN 

Ne maradj le semmiről! Köves minket ITT a Facebook-on!

 

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed.

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr7912931065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása