Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Távolsági orgazmus
2017. november 03. írta: Siklósi Botond

Távolsági orgazmus

 
portrait-smile-happy-faces-smiling-157961.jpeg

Fotó: Pixabay

 

Sok éve történt élményemet osztom meg veletek, amikor Vanda még nem volt az életem része, és igyekeztem a huszonévesek életét változatosan megélni.

A napokban anyámat látogattuk meg Pálmával. Dúl a szerelem kettőnk között, szinte izzik a levegő körülöttünk. Imádom szőke fürtjeit, pajkos tekintetét, fiatal és feszes testét. Azt hiszem beleszerettem. 

Ki gondolta volna, hogy én, aki az elmúlt években úgy cseréltem a csajokat, mint más az alsóneműit, szerelmes leszek? Egyszerűen ezt az érzést nem tudom - még magamnak sem - megmagyarázni. Sok nő volt az életemben, de Pálma odaadása lenyűgöző. 

Fél fejjel alacsonyabb nálam, úgy ötven kiló lehet. Szőke tincsei barna szemeit kiemelik, és mindig mosolygós tekintetében ott van a szerelmes nő látványa. Boldognak látom őt, és nagyon felemelő érzés, hogy ezt az állapotot általam éli meg. Legjobb dolog adni és kapni. 

Anyámnál nagyon jól éreztük magunkat, strandra jártunk, élveztük a mediterrán jellegű klíma hangulatát. Imádom ezt a nyarat, és érdekes módon most nem zavar, hogy ennyire meleg van. Úgy tűnik, tényleg minden relatív, és amikor az ember fia boldog, jól akarja magát érezni, ez erőlködés nélkül sikerül.

Az elmúlt napokban a szex is jól ment. Étkezésszerűen tettük, reggel, délben, este, az energiaszintünk kifogyhatatlan.

Nem gondoltam volna néhány éve - amikor még a gátlásosság mintapéldánya voltam -, hogy ilyenné válok, végigjárva a szexualitás iskoláját. Még nem vagyok egyetemi szinten, (hiszen mindig van mit tanulni) de könnyedén boldoggá tudom tenni bármelyik csajomat.

A lényeg az odaadásban van, a türelemben és az érzékiségben. A lányok imádják a figyelmet, a spontaneitást, és bizony néhányszor már megleptek, mennyire bevállalósak. Ne higgyünk a tündérmesékben, ne építsünk fel köréjük egy steril világot, ahol csak a romantikáé a főszerep! Amennyiben férfiként viselkedünk velük, bizony felfedező útjára indul a szenvedély, a félhomályból gyakran, és hangosan lép elő az orgazmus.

Felszállunk a buszra, és még belegondolni is sok, öt órán keresztül fogunk utazni. Te atya ég! Szét üljük a seggünket! Már többször utaztam így, de akkor egyedül, és emlékszem, az első fél órát követően rengeteg felszálló volt, főleg egyetemisták. Néhányan akár több órán keresztül is kénytelenek állva utazni.

 

vehicle-2569472_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

A sofőrön kívül nyolcan, tízen lehetünk. Mi hátra ülünk, és igyekszünk magunkat kényelembe helyezni. Délután három óra van. Este nyolcig mit fogunk csinálni? Elképzelni sem tudom, és az elmúlt napok pozitív hatása kezd egy pillanat alatt szertefoszlani. Lehet, hogy stoppolnunk kellett volna? Ezen gondolkodom, amikor elindulunk.

Reggel szexeltünk utoljára, és pontosan tudom, az éjszakát nem fogjuk együtt tölteni. Ő a szüleivel él együtt, én pedig az albérletemben. Már most fellép bennem a szex hiánya. Milyen jó volt az elmúlt napokban, hiszen bármikor félrevonulhattunk. Pálma szinte mindig kapható egy kis huncutkodásra. Ki gondolta volna, hogy ez a bájos pofi ennyire szereti az életet?

Magamhoz ölelem, és talán a külön alvás jövőképe is kihozza belőlem ezt a vad érzést, magát a szenvedélyt. Nem gondolom, hogy itt bármit is lehetne csinálni, hiszen egy távolsági buszon ülünk. Egy fél óránk van, talán picit több, amíg közvetlenebbek lehetünk egymással. Mégis, egy másodperc alatt bekapcsol agyamban a vadászösztön, akarom őt,vágyom rá!

A pólója alá nyúlok, szenvedélyesen csókolom. Érzem ujjaimmal ágaskodó mellbimbóit. Kicsi, formás melleit simogatom, kényeztetem. Belemelegedünk a helyzetbe, akarva - akaratlanul combjai közé nyúlok. Szempillái megrebbennek, a sóhajok lassúak és mélyről érkezők. Ennek most pont itt kell ránk jönnie?

A hajába túrok, és félek, mások meglátják érzéki játékunkat. Nem szeretnék lebukni, és talán a neveltetésünkből adódik, ciki lenne bármilyen ilyen jellegű dolog. Persze, nehéz az ösztöneinknek megálljt  parancsolni. Összekapcsolódik közös energiánk, ahogy egymás feltüzeljük. Izzik körülöttünk a levegő, szívünk gyorsan, és hangosan dobog füleinkben.

Vágyom rá, és az a tudat, most itt nem tehetem magamévá, őrületbe kerget. Pálma mosolyogva néz szemeimbe, pajkosnak látom, de testéből nem érzem a korlátot, sem a feszültséget. Inkább egy új  gondolat, az újdonság, a lehetőség jelenik meg tekintetében, és sejtésem sincs, őpajkossága miben mesterkedik.

A nyakamat csókolja, majd a fülemben hallom sóhaját, ahogy alig hallhatóan lassan és tagoltan suttogja: - A-kar-lak! Szinte lebénít a felismerés, mire gondolhat? Gyomron összeszorul. Naaa neeee!  Itt a buszon? Mi lesz ha meglátnak? Egy kicsit, sőt nagyon aggódom...

Az övemet kicsatolja, a cipzárt lassan lehúzza. Arra gondolok, talán kézzel szeretne kielégíteni? Egy kicsit ideges vagyok, és még az is lehet, fel sem fog állni. Aggódó gondolataimat megcáfolja pattanásig feszülő gatyám. Még, hogy nem áll fel? Hogy én milyen hülye vagyok! Soha nem voltam ilyen helyzetben, és a lebukás lehetősége olyan adrenalin löketet ad, majd bele szédülök...

Kérlel, toljam le a gatyámat legalább térdig, mert szeretne hozzám férni, és persze játszani. Amikor egy kicsit megemelkedem a székben, hogy ezt megtehessem, a néhány sorral előttünk ülők tarkóját nézem. Nehogy valaki megforduljon! A lebukás lehetősége egy új érzést hoz létre bennem. Ez egy cikázó energia. Szívem ki akar ugrani a füleimen keresztül, ahogy álló farkam egy távolsági buszon érintkezik a szabadság lehetőségével és persze Pálma érintéseivel.

 

couple-2300103_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Ha most nem ájulok el, akkor soha! Akarom, hogy csinálja, és csak a csukott szemeim előtt indul el egy merész film. Milyen jó érzés lenne, ha a szájával csinálná! De ezt nem kérhetem tőle, hogyan is tehetném? Néha kinyitom szemeimet, egy kis tarkó szemlét tartok, aztán újra a szenvedély rabságába esek, ahogy farkamat masszírozza.

De most, mintha más érzés lenne! Mi történik itt? Nehezemre esik minden, mert az érzést akarom, de azért csak  lenézek, és a látvány egy pillanat alatt megértet mindent. A farkamat nyalogatja, kéjesen és finoman. Én újra becsukom szemeimet, és már az sem érdekel, ha ezt a jelenetet élő adásban bejátszanák valamelyik tévében. Legalább hangosan elmondhatnám: - Nekem már bekapták! 

Nem tudom mennyi idő telt el, de érzem, a busz ringat minket, még megyünk, haladunk, tehát biztosan nincs még új felszálló. Nem akarok sietni, és már ebben a pillanatban tudom, ezt egyszer biztosan megírom. Ember legyen a farkán, aki ne akarná ezt megörökíteni. 

Szeretek élvezni - ki ne szeretne? -, és csak reménykedem, nem leszek hangos. És mi van, ha mégis? Holnap az újságok megírják, kirobbanó orgazmus történt egy buszon? Röhögnék a gondolattól, ha szerelmem most nem a farkamat kényeztetné. Érzem, nem bírom már sokáig...mélyről jön, mint egy láva, forrón tör elő a szerelem nedűje. Nem vagyok hangos, legalább igyekszem ezt hinni, de már az sem érdekel ha üvöltök.  

Papírzsepit keresünk, ami persze nincs kéznél, de megoldjuk. Csak most veszem észre, gatyámat a dolgok közepette bokáig toltam le. Valahogy magamra erőltetem meleg és leizzadt testemre. Nem megy könnyen, de mégis sikerül. Rendbe szedjük magunkat, amikor megáll a busz. Rengeteg a felszálló, néhányuknak ez az utazás kemény lesz. Micsoda szopás?! 

Záró akkordként még azt szeretném leszögezni, ezek után ne merje senki azt állítani, a távolsági kapcsolatok nem működnek! Neeem?  

 

Botond 

 

FONTOSAmennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

ÖSSZES POSZTUNK EGY HELYEN 

Ne maradj le semmiről! Köves minket ITT a Facebook-on!

 

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed.

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr6412894190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

satie · http://321.hu/sas 2017.11.03. 21:21:53

fantáziasztorinak jó, bár néha bizony alaposan kilóg belőle a... nem biztos, hogy éppen ideillik :)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.11.03. 21:36:12

@satie:
Két évig azt olvastuk, hogy mi nem együtt élő pár vagyunk - egy férfi és egy nő -, hanem különböző hülyeségeket soroltak fel a hozzászólók.

Három hét múlva megismerhet minket a nagyközönség egy tévé műsorban, erre ez az új (régi) szlogen, hogy fantázia. Miből gondolod ezt? Egyáltalán miért lenne fantázia? Miből tudsz erre következtetni?

Egy hete az egyik rádióban két órás beszélgetést folytattunk. Az is fantázia volt? Azt gondolom, magadat teszed nevetségessé!

satie · http://321.hu/sas 2017.11.04. 06:31:57

@Siklósi Botond: eddig tetszett, amit írtatok, meg szerintem ezután is fog, ha dobsz egy emailt mondjuk kompona kuk gml -re, leírom neked, hogy mi azaz 1-2 dolog a fentiben, ami nem kerek, és ezért nem valósághű.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.11.04. 06:58:15

@szamaritánus:
Az oldal tetején a neveink alatt jobb oldalt, a média megjelenésekre kattintva megtalálod az összes linket.

Vírusbácsi 2017.11.04. 19:33:49

Mindig azok az emberek ìrjàk h nem igazak a sztorik, akik nem merik/tudjàk kiêlni vàgyaikat. Nem ismerem Botondèkat de mi is jàrunk sw klubba, ès semmi extra szinezès nincs ìràsaikban amikhez hasonlót mi ne èltünk volna àt. De mondok màst: Kocsmàt üzemeltetek, ahova fiatalok jàrnak, nos ott aztàn minden előfordult màr a pulttól kezdve a raktàron àt, többen, közönsèg előtt ès bàrmi màs, amire csak filmben gondolna az ember.

Arslab01 2017.11.04. 19:44:10

"könnyedén boldoggá tudom tenni bármelyik csajomat" Fingod nincs, mi a valódi boldogság. Az írás helyett inkább olvasd el a logoterápia c. könyvet. Az egzisztenciális vákuum megnöveli a libidót. Itt tartasz most, az életed üres, ezt az űrt akarod pótolni a szexszel. És az írogatással valamit bizonyítani akarsz, megértésre vársz, hogy "anyuci" megsimogassa a buksid. Egy lúzer vagy, amit kiposztolsz, de nyugtasson meg, hogy mindenki csetlik-botlik az életében, majd kinövöd remélhetőleg ezt is.

IamTwo 2017.11.04. 21:46:07

Mi pont erre készülünk. Csak nem spontán, hanem tudatosan és nem buszon, hanem vonaton. Remélem az élvezet hasonló lesz :)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.11.05. 17:12:47

@Arslab01:
Te vagy a "jól megmondtam" kategória, aki azt gondolja, egy-egy ilyen jellegű odamondogatással micsoda nemes dolgot cselekszik. Hát érezd magad ettől jobban, de azért a firkálmányainkat te is olvasod - mint sok ezren -, és ez a lényeg.

Mi jól érezzük magunkat így, ahogyan vagyunk, és a saját boldogságunkat élvezzük, függetlenül attól, hogy te mit gondolsz. Mi legalább folyamatosan lerakunk valamit az asztalra, megmutatunk egy új szemléletet, és létrehozunk egy nagy közösséget. A hozzád hasonló huhogók véleményére pedig magasról teszünk!
süti beállítások módosítása