Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
SZEXháló
2015. október 11. írta: Siklósi Botond

SZEXháló


7798129788_c5e685208f_h.jpgFotó: @ dario perrone


Mostanában nagyon élvezem az életünket! Valahogy jól alakulnak a dolgaink és hiszek abban, hogy ezt a jó kedvet és derűt sikerül Neked is átadnom. Büszke vagyok arra, hogy MAGYAR vagyok és tudom, sőt meggyőződésem, hogy együtt képesek leszünk egy jobb életet létrehozni!

Pár hete még közel negyven fokokat mértünk, most október első felében fázunk, hideg van. Tökéletes idő írásra, gyerek csinálásra vagy akár kocsmázásra is. Még mielőtt azt gondolnád, hogy "alkesz" vagyok, nem, nem,...csak ritkán iszom és akkor is csak keveset. Miért is tenném? Vandával nagyon boldogan élünk már közel tíz éve. Lehet, hogy nem hiszed el, de minden percét élvezem. Halkan megsúgom Neked, hogy szerelmes vagyok belé a mai napig. Persze! Ő egyben a legjobb barátom is.

Azt ígértem Neked, hogy "Az útról fogok írni, az izgalmakról, néha a lelki őrlődésről és mindenről, ami ezzel jár." Akkor belekezdek! 

Valamikor, még Vanda előtt, szexeltem két csajjal, mármint nem külön-külön, hanem együtt, egy helyen és egy időben. Ez kétszer is megtörtént. Nagyon-nagyon élveztem (még szép!), de azért azt tudnod kell, hogy senki sem kötődött a másikhoz érzelmileg. Ez csak olyan spontán szex volt, semmi több. Nem tartom magam különleges pasinak, egyszerűen csak nagyon szeretem és tisztelem a NŐKET és ennek elég jól tudom a jelét adni. Vanda szerint, jó a dumám és valahogy képes vagyok másokra hatni. Szerinte ehhez nagyon jól illik az ártatlannak mondható fejhúsom. Lehet ebben valami! Mások szerint is szelíd, mosolygós pasi vagyok. De nem akarom magamat fényezni, ezek csak hangos gondolatok, megállapítások.

Szóval a többesszex "szele" engem már több, mint tíz éve arcon csapott és beszéltem erről néha Vandának is. "Mit szólnál ahhoz, ha néha-néha, tényleg csak nagyon ritkán együtt szexelnénk hármasban egy lánnyal?" Ne tudd meg, hogy ilyenkor mit kaptam! Mivel ő energikus, szókimondó csaj, elég hamar stratégiát kellett változtatnom ebben az esetben. "Persze pasit is esetleg kipróbálhatnánk így hármasban!' Naaaa...? Pont ezt nem kellett volna mondani, de akkor már késő volt. Voltak az ilyen gondolataimból évente kisebb fajta veszekedéseink, aztán ezek a felvetések általam újra és újra előjöttek.

Néha sikerült rávennem, hogy esténként, mikor már nem pörgünk, nincsenek telefon hívások és igazi intim közelségben vagyunk, nézzünk együtt pornót. Próbáltam igényes videókat keresni és lehetőleg a megcsinált műszereplős  filmeket elkerülni. Hát ez nem is mindig könnyű feladat. Aztán néha ezt a pornózást fejemhez vágta, de tudtam, hogy nem haragudhatok meg rá, mivel ő egy igazi NŐ és néha fogalmam sincs a működéséről. 

Azért azt nem volt nehéz észrevennem, hogy az életszerű videók őt is felpörgetik és ilyenkor talán még többet szexeltünk. Aztán sikerült rábeszélnem női izgatók közös megvásárlására is. Ezt ne úgy képzeld el, hogy egy hátizsákra valót vettünk! Nem, nem! Volt, amikor azt mondta, hogy nincsenek ezekre szükségünk, de azért néha ezeket az eszközöket is használtuk. Mi évek óta sokat szexelünk. Persze, lehet, hogy ezt csak én gondolom így, hiszen soha nem számoltam és nem is tudom, hogy mások hányszor csinálják. Azt kell, hogy mondjam, hogy mi átlagosan naponta! Ez sok? Szerintem, ez a normális! Egyszerűen nem tudok neki ellenállni! Ha véletlenül egy nap kimarad, valahogy nem érzem magam olyan jól. Persze joggal kérdezheted, hogy a "piros napokon" is? Ilyenkor csak ő kényeztet engem és én tűkön ülve várom, hogy ezt én is viszonozhassam neki minél előbb. 

Évekig a többesszex csak nálam, gondolati síkon jött elő. Mivel mindig mindent elmondunk egymásnak (és volt is ebből néha vita), de azért ezt a témát időről-időre előhoztam. Egyszer azzal álltam elő, hogy találtam egy ingyenes szexpartner kereső oldalt. "Mit szólnál, ha ide beregisztrálnánk? Nézzük már meg, hogy hogyan működik ez!" És itt jött a fordulat. Azt mondta, hogy mutassam az oldalt. Hirtelen nem kaptam "szikrát". Együtt párként beregisztráltunk. Igen ám! Nincsenek szexi vagy fehérneműs fotóink. Fogalmunk sem volt arról, hogy ez mennyire izgalmas tevékenység. Sőt! Vanda, láthatóan élvezi ezt, gondolkodik a beállításon, pózol, cserélgeti a fehérneműket. Tudod, nem vagyunk profi fotósok, de mégis nagyon élveztük. Nagyon sok képet csináltunk, amit követett a válogatás. Csak olyan képek kerültek fel az oldalra, ami minden szempontból vállalható volt.

 

2864170331_d55c03e2bd_b.jpg

Fotó: @ Jason Ralston

 

Vanda ezeken a fotókon is nagyon jól néz ki. Pedig arc nélküli képeket készítettünk vagy kitakarásosat. Ez egy olyan új játék és helyzet, ami minket nagyon felpörgetett. Aztán a szextárskereső oldalon jöttek a visszajelzések. Na nááá, hogy ez tetszett! A pasik szakadatlan kitartással kezdték az ostromot. Persze megtaláltak minket lányok és párok is. Nagyon-nagyon színes a paletta. Pasik zöme csak a tetszését nyilvánítja és várja, hogy mi kezdeményezzünk, hiszen a fotóikon látható farkára nagyon büszke. Nagyon sok levelet kaptunk. Egy levél információ, nagyon sokat elárul az írójáról. Legalább a fele olyan egyszerű, mint a faék. "Szia! Ismerkedjünk?...Szia! Jól szopsz?...Szeretnék ismerkedni!...Írj és megduglak!...Szia! Van tabu?..Megdugnálak!...Szépek a melleid!...Találkoznunk kell, mert a farkamra akarlak húzni!...Tetszik a farkam?" Persze találkoztunk jól megfogalmazott formalevelekkel is. Alig győztük a válaszokat írni.  Persze a cset lehetőségével is éltek sokan, próbáltak velünk cseverészni, beszélgetni. Nagyon érdekes estéink voltak. Ismerkedtünk, beszélgettünk és nagyon élveztük ezt az időszakot. Egy párral egyre többször gondolatot cseréltünk. Ők már előttünk jártak jóval, hiszen már néhány többesen már túl voltak. Elmondták, hogy voltak már nővel és pasival hármasban illetve párokkal is. Nagyon irigyeltük őket, de valahogy kettősség van ilyenkor az emberben. "Biztos, hogy ezt akarjuk?... Jó lesz ez nekünk?...Árthat ez a kapcsolatunknak? Rengeteg gondolat kavarog ebben az új helyzetben az ember fejében. Nem tudtam eldönteni, hogy jó úton haladunk?...Vagy azért inkább ne riasszon minket vissza az új világ megismerésének az esetleges bizonytalansága, félelem érzete?

Vandával azon gondolkodtunk, hogy egyáltalán mit akarunk itt? Amíg ez csak ártalmatlan játék volt, én is élveztem, de titokban, a belső énemben kezdett nem tetszeni. Tudod, én nagyon szeretem Őt! Hogy én osztozzam másokkal rajta? Mert ha egy csajjal lennénk hármasban, az tetszene. De egy másik pasival vagy párral? Akarom én ezt egyáltalán? Őszinte vagyok hozzád! Voltak olyan pillanatok, amikor azt gondoltam, hogy ez így nem lesz jó, abba kellene hagyni...

Egyszer egy pasival beszélgettünk cseten. Jó testű, jó dumájú, azt gondolom, hogy intelligens pasi volt. Megkérdezte, hogy "Botond! Tetszeni fog Neked, hogy én a Vandát megdugom?... Szeretnéd ezt nézni?...Felkészültél már erre?" Ilyen kérdésekkel bombázott és bennem nagyon rossz érzések kezdtek kavarogni. Ezt Vandának is elmondtam. Láttam rajta, hogy megért és elkezdett félteni engem. Lemenjünk erről az oldalról? Hagyjuk abba ezt az egészet? Nem tudtam még magamnak sem megmondani hogy mit csináljunk. 

Azzal a párral, akikkel már elég sokat írogattunk egymásnak, szkájpon is beszéltünk néhányszor. Na ez egy komoly fordulópont volt az életünkben. Amíg csak írogatunk egymásnak, van valami védelmi érzésed, hiszen nem lát téged, nincs testbeszéd, nincs szemkontaktus. De így, kamerán keresztül már mindenki önmaga, a valós énjét mutatja, nincs mellébeszélés. Egy kedves, nagyon vidám, jó pofa párt ismertünk meg személyükben. A pasinak láthatóan nagyon tetszett Vanda, talán túlságosan is. A csaj is helyes volt, aranyos. Elmondták, hogy ők hogyan élik meg a többes élményét. Azt kell, hogy mondjam, utólag is nagyon hálás vagyok nekik, főleg a pasinak, mert itt kezdtem megérteni az egésznek a lényegét. Elmondom  neked, hogy szerintem mi itt a lényeg! Ez egy felnőtt játék! Nem keresünk itt magunknak férjet vagy feleséget. Csak az a kérdés, hogy szeretem-e annyira a páromat, hogy képes vagyok hagyni, sőt vágyni arra, hogy együtt megélhessük vágyainkat. Ő a SZERELMEM, nem a tulajdonom, tehát a birtoklási vágyat kellene levetkőznöm őszintén. Először talán kezdjük ott, hogy magunkban tisztázzuk és legalább magunknak ne hazudozzunk, hogy mik a vágyaink. Figyeld meg! A pornó filmek egyre nagyobb arányban a többesről (ami ebben az esetben nem kettő) szólnak. Hármasok, négyesek és ehhez hasonló filmek szép számmal vannak a világhálón. Ha nő vagy, szeretnéd titkon legalább egyszer azt érezni, hogy két nagyon jó pasi ölelget, csókol és kényeztet? Igen? Akkor már érted, hogy miről beszélek? Ha pasi vagy, nem kérdezem meg Tőled ugyan ezt, mert én tudom, hogy minden pasi vágyik legalább egyszer megélni két nővel a szexet. Persze, lehetnek neked más vágyaid is, hiszen nem vagyunk egyformák. A szex egyidős az emberrel. Nem beszélünk róla eleget, mert ez a társadalmi és egyéb elvárások felénk. Pedig ez mindenkit megmozgat és mégis sokan ezt leplezik. Hát ez van!

 

23617788873_e8649c210d_h.jpg

Fotó: @ Peter Pham

 

Talán már két hete fent voltunk ezen az oldalon, amikor cseten bejelentkezett Laci. Jókat beszélgettünk, normális volt és ami szimpatikus volt benne, hogy nem nyomult egyáltalán. Érezhető volt részéről, hogy tényleg kíváncsi ránk, valóban érdekli kik vagyunk, mik a vágyaink. Több tucat gondolatváltást követően felvetette, hogy miért nem beszélünk szkájpon? Éjszaka volt már, talán éjfél is elmúlt. Vandával összenéztünk és éreztem akkor, hogy elég tanácstalanok vagyunk, de eleget tettünk Laci kérésének. Fura érzés volt, hogy éjszaka itt beszélgetünk kamerán keresztül egy idegen pasival. Először láttam Vanda szemeiben, hogy neki tetszik ez a helyzet, picit új, talán néha kényelmetlen , de mégis magával sodró érzés ez. Laci nagyon kedvesen beszélt hozzánk. Volt valami titokhordozó, különleges fény a szemében. Nem tudtam még akkor, hogy mi az, amiben ő más, mint a nagy átlag. 

Keveset beszéltünk a magánéletünkről. Elég hamar rátértünk a lényegre, a szexre. Elmondta, hogy ő biszex és nagyon kedveli, sőt rajong a BDSM világáért. Mi? Csak felületes információnk volt a BDSM világáról és őszintén mondom Neked, hogy nem érdekelt ez minket. Laci ezt elég hamar megértette és nem akart ránk erőltetni olyan dolgot, ami minket nem érdekel. Elmondtuk neki, hogy én hetero vagyok, nem hoznak lázba a pasik. Láthatóan Vanda nagyon tetszett neki. Nagyon érdekes volt látni, hogy itt van egy pasi velünk (így virtuálisan) és vágyakozva néz Vandára. Azt kell, hogy mondjam, hogy nem fájt ez nekem, sőt, különleges büszkeség kerített hatalmába. Már nem is tudom, hogyan történt pontosan és mit, hogyan mondott, de elérte, hogy Vanda megmutassa a melleit. Láttam akkor Lacin, hogy teljesen készen van és nagyon nagy baj lesz, ha nem nyúlhat magához. Persze, ezt ne úgy képzeld el, hogy elővette a farkát és elkezdte nekünk mutogatni! Nem, nem, nem! Ezt ő igényesen, szépen megfogalmazta, hogy ne haragudjunk és megengednénk-e..., ő ezt nagyon szeretné és egy régi vágya teljesülne ezzel. Engedtük, hogy megélhesse vágyait. Nagy farkú srác Laci. Hát, mit mondjak? Elég érdekes szituáció volt. Néha azt gondoltam, hogy nem, nem, ezek nem mi vagyunk. De vitt minket előre a vágy és főleg a kíváncsiság. Felvetette annak a lehetőségét, sőt inkább kérésnek gondolom, hogy nagyon-nagyon boldoggá tennénk őt, ha csókolóznánk és ő ezt láthatná. Csókolóztunk! Sokat és még többet! Nem is vettük észre, hogy egyre jobban egymásra hangolódtunk. Laci ezt észrevette. Idézem: "A fellegekben érezném magamat, ha láthatnám, ahogy szexeltek!"

Magával ragadott minket a vágy, a kíváncsiság, hogy vajon milyen lehet a szex, így (ugyan!) virtuálisan, de mégis hármasban. Vandát elhalmoztam a csókjaimmal. Jól nyalok és tudom, hogy Ő ezt nagyon-nagyon szereti. Én csináltam neki, de most talán picit vadabban, mint máskor. Talán mások voltunk, mint amikor csak ketten vagyunk. Vanda puncija most is nagyon finom volt, de hamarabb és gyorsabban élte meg az izgalmakat. Ez teljesen más volt. Új dimenzió nyílt meg előttünk. Nem zavart és valahogy már nem is érdekelt, hogy Laci látja, ahogy Vanda a szájával a farkamat kényezteti. És természetesen nem kellett sokat várni, mert Vanda már égett a vágytól, hogy beleülhessen. Szinte tocsogott a farkam a nedveitől, nagyon jó érzés ez így. És mi már nem akartunk ellenállni vágyainknak. Ez egy olyan szex volt, olyan igazi szenvedélyes, amit nem felejtesz el soha. Laci nagyon élvezte az ingyen, előtte lejátszódó, a hálóban történő szexet. Én még soha nem láttam pasit ennyire keményen verni a farkát. Azért azt tegyük hozzá, hogy nem szoktam ilyen farokverő videókat nézni. Laci hangosan, nagyon hangosan élvezett el. Már mi is közel voltunk a csúcshoz, már nem figyeltünk rá. Ha jó a szex, megszűnik az idő és a tér. Igen, igen! Jött az orgazmus, de ez most valahogy erősebb sodrású volt, más volt, mint máskor. Hogy jobb volt-e? Ezt így nem tudom egyértelműen megfogalmazni. Viszont az biztos, hogy itt léptünk először át magunkon, ez a pont volt, hogy levetkőztük félelmünket, szégyenérzetünket és előítéletünket. Azt gondolom, hogy itt voltunk először szexuálisan igazán szabadok. Nem érdekelt és most sem érdekel, hogy ki mit gondol ezzel kapcsolatban. Te is perverznek találod ezt? Ugye, nem! Nem gondolom, hogy mindenkinek meg kell élni egy ilyen helyzetet. Mi sem szeretnénk ezt újra csinálni. Ez akkor volt, egy megismételhetetlen egyszeri alkalom. Még azt sem gondolom, hogy mindenkinek meg kell élnie a többest. Nem, nem! Csak azt tudom, hogy mi szabadabbak lettünk. A mindennapokban is sokat változtunk. Nem hagyjuk magunkat eltéríteni a saját akaratunktól. Nem érdekelnek a társadalmi és egyéb elvárások. Nem bántunk meg továbbra sem senkit, de ami minket érdekel, annak utána megyünk, akár tetszik ez másoknak, vagy akár nem. Öntudat! Ma már tudjuk, hogy nekünk mit jelent ez a kifejezés.

 

15616590318_be4a5c61f1_k.jpgFotó: @ Ray Bilcliff
 

Remélem elindult most Benned valami. Az sem baj, ha nem értesz velem mindennel egyet. A lényeg, hogy mindenki találja meg saját önmagát. Hiszem, hogy így boldogabb leszel Te is és én is!

Végül, de nem utolsó sorban szeretném megköszönni Neked, hogy megtisztelsz a figyelmeddel és olvasod a soraimat.

Hamarosan kezdődik a Forma1 Szocsiból, Most elbúcsúzom Tőled. Pár nap és jön a folytatás. Szeretettel várlak vissza újra!

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

 

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

 Botond

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr637954958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bgabesz65 2015.10.13. 12:41:04

Sziasztok! Nekem tetszett, várom a következő posztot. Gratulálok!

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2015.10.13. 13:03:09

Szia! Nagyon örülünk, hogy tetszett. Hamarosan jön a következő megélt élményünk.

riversong 2017.03.20. 22:26:56

Sziasztok! Minden írásotokat olvastam már, de most elkezdtem újra, az elejéről. S most rögtön fel is merült bennem egy gondolat ezzel a poszttal kapcsolatban: miután átéltétek ezt az izgalmas élményt, nem jutott eszetekbe, hogy mi van, ha Laci rögzítette a játékotokat és visszaél vele? Nem aggódtatok ezen, még ha csak egy rövid ideig is?
Üdv

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.03.20. 22:33:47

@riversong:
Szia! Miután átéltük ezt az élményt, sajnos csak utána gondolkodtunk, hogy Laci akár felvételt is készíthetett az akciónkról. Mindenki mentségére legyen mondva, ez annyira spontán és szenvedélyből jött, hogy három év után úgy gondolom, biztosan nem készült felvétel.

riversong 2017.03.21. 08:31:34

Szia! Értem, hogy három év után már biztos vagy benne, de ezek szerint volt azért pár nap, amikor még inkább a bizonytalanság volt jellemző. Persze nem a spontaneitás kárára, de azóta óvatosabbak vagytok ilyen téren?

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.03.21. 08:38:04

@riversong:
Igen, pár napig azért bennünk volt a para. Azóta annyira óvatosak vagyunk, hogy soha többet nem tettünk ilyent és nem is fogunk. Swingerek vagyunk és a virtuális térből kilépve éljük meg szexuális vágyainkat, de így kezdtünk és nincs bennünk semmi szégyenérzet. Ez egy nagyon izgalmas játék volt és soha nem fogjuk elfelejteni.
süti beállítások módosítása