Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Kakukktojás 1.
2016. február 02. írta: Siklósi Botond

Kakukktojás 1.

14652160979_6babb929b0_z.jpg

Fotó: @ Mark Freeth

 

A neten ismerkedtünk meg egy kedves párossal, akik privát rendezvényeket szerveznek swinger klubokban. Soha nem találkoztunk velünk még személyesen. A helyzet az, hogy azt sem tudjuk, hogy néznek ki. Néhány napja kaptunk tőlük e-mailt, hogy december elejétől minden héten kedden swinger szauna esteket tartanak az Exotic swinger klubban. Sokat hallottunk már erről a helyről az elmúlt hónapokban és években. Vandával úgy döntöttünk, hogy nézzük meg közelebbről hazánk elsőnek megnyílt swinger klubját. 

December 8-a van. Különleges izgalomba vagyunk mindketten egész nap. A napi teendők után Vandával a klub honlapját nézegetjük. Vajon kikkel találkozunk ma este? Vajon milyen élményekkel gazdagodunk? Vajon találunk olyan partnert vagy partnereket akikkel szexelni is lesz kedvünk? Milyen hatást gyakorol ránk ez a patinás hely?

Kérdések és újabb kérdések kavarodnak bennünk. Őszinte vagyok hozzád! Nagyon szeretem az ilyen napokat és magát az életet. Főleg amikor zajlik. Ebben a témában Vandával nagyon hasonlóan gondolkodunk. Nem vagyunk "nyuggeres", otthon ülő, szenvedély mentes emberek. 

Este nyolckor érünk a Máté utcába és leparkolunk. Csengetünk bebocsájtás reményében. Nyílik a kiskapu és elindulunk az udvaron keresztül. Felmegyünk a lépcsőn és nyílik az ajtó. Fiatal és csinos  lány áll az ajtóban. Mosolyogva köszönünk neki és bemegyünk. Már a recepciós pultnál vagyunk. Elmondjuk, hogy most vagyunk ebben a klubban először és Sophie és Joe meghívására érkeztünk. A lány pajkosan mosolyog és kilép a pult mögül: "Sophie vagyok!" - mutatkozik be nekünk és mindketten megpusziljuk. "De már Joe is itt van! Ismerkedjetek meg vele is!" Megfordulunk és bemutatkozunk Joe-nak is. Szimpatikus emberek. Nagyon örülünk, hogy sikerült megismernünk a házigazdáinkat.

Megkapjuk a szekrénykulcsunkat és lemegyünk az alagsorba átöltözni. Egy párral találkozunk és köszönünk egymásnak. Tudod, a privát életben az emberek simán elmennek egymás mellett köszönés nélkül. A klubok világában ez szerencsére nem így van. Ők már végeztek is, mi ott maradunk Vandával kettesben. Mosolygunk egymásra, egy kicsit izgulunk de nagyon várjuk a következő órák élményeit. Pár hete voltunk utoljára klubban, már hiányzik ez az érzés. 

Átöltözve érkezünk a bárpulthoz, ahol Sophienak leadjuk a szekrény kulcsunkat. Valamit kérünk inni és most van időnk egy kicsit körülnézni. Más, mint a többi klub. A társalgó közepén van egy méretesnek mondható medence. Fényképeken már mindent láttunk, de így élőben jobban tetszik. Sophie pár perc alatt végigvezet minket a klub helységein. Tetszik!

A medence jobb oldalán van egy könyöklő bárszékekkel. Egy pár ül ott magányosan. Mivel mi nem ismerünk senkit, gondolkodás nélkül hozzájuk lépünk és beszélgetésbe kezdünk. Nagyon szeretünk ismerkedni és pillanatok alatt kiderül, hogy ők is most vannak itt először. A pasi beszél többet, a lány vállához bújva hallgat nagyokat. Érdekes egy helyzet! A pasinak láthatóan nagyon tetszik Vanda és ez így jól is van. De én mit kezdjek ezzel a félénk nővel? Nem sokat gondolkodom ezen, mert Bálint lép hozzánk és beszélgetni kezdünk vele. Ő szólóban van itt és elmondása szerint a házigazdáink jó ismerőse. Kiderül beszélgetés közben, hogy mi chaten beszéltünk már vele az egyik szexpartner internetes oldalon. Nagyon próbál tetszeni Vandának. Szórakoztató pasi és ez így első nekifutásra jó dolog. Egyáltalán nem unatkozunk, jól érezzük magunkat.

 

008.jpg

 

Meleg van, nagyon meleg. Persze, miért is ne lenne meleg egy swinger szaunaesten? Folyamatosan érkeznek az új vendégek. Párok és pasik úgy fele-fele arányban. Szóló csaj nincs. A bárpulthoz lépek, innivalóért. Vanda mentes üdítőt kér én egy viszkit kérek kólával és jéggel. Sophie mosolyogva kitölti az italainkat,  én megköszönöm és fordulok vissza Vandához. Egy eddig nem látott pasi beszél neki. Egy pillanatra meg kell állnom, egy picit meglepődök. Megmagyarázhatatlan rossz érzés szalad végig rajtam. Csak egy percre mentem italokért és nekem valamiért ez az egész szituáció nagyon nem tetszik. Ritkán szokott velem előfordulni, hogy rossz érzésem van valakivel kapcsolatban, de ez most egy ilyen érzés. A rossz és zavaros energiákat nagyon nem szeretem. Lehet, hogy ezeket a gondolatokat most nem érted. A lényeg az, hogy én gyerek korom óta tudom magamról, hogy érzékelem a különböző emberi energiákat. Nem mindig hálás dolog ez a képesség, de ez van!

Nico masszőr és az ő szolgáltatásait igénybe lehet venni. Valami rémlik, hogy olvastunk erről a programok között. Olyan ötven körüli pasi, rövid őszes hajú. Teljesen normálisan viselkedik, de én mégis érzem, hogy ezzel az emberrel valami nagyon nincs rendben. Kész tények elé vagyok állítva. Vanda nagyon szereti a masszázst. Amíg én a pultnál az italainkat kikértem, addig Nico Vandához lépett (csak érdekességként jegyzem meg, hogy megvárta azt a pillanatot, amikor Vandát magára hagyom), hogy megkérdezhesse, hogy szeretné-e, hogy őt megmasszírozza. Mivel Nico elmondta Vandának, hogy ő hivatásos masszőr és ez egy választható szolgáltatása az estének, Vanda már igent is mondott, csak tőlem várja a beleegyezésemet. 

Hülye helyzet! Mit mondjak? Beleegyezek, de látható rajtam, hogy nem szívesen. Vanda és Nico elmennek a szaunával szembeni tükrös szobába. Nyugtalan vagyok és nem akarok magamra ismerni. Soha nem éreztem még ezt! Bálinttal beszélgetünk közömbös témákról az első percekben. Ő nem vesz rajtam észre semmit, pedig nagyon feszült vagyok. A beszélgetés Nicora terelődik. Ezt mondja nekem: "Én hozzá megyek, ha valami bajom vagy problémám van. Az eltört lábammal is a gyógyulást követően csodát csinált. Nagyon tud és szeret masszírozni. Imádják is a nők! Meglátod, hogy Vanda is teljesen ki fog cserélődni! Nem fogsz ráismerni! Ez egy teljesen más masszázs. Azt kapnak tőle a nők, amitől felforr a vérük és lehet, hogy amikor Vanda visszajön, egyből menned kell vele szobára. A nők szerint jól masszíroz és mást is jól csinál!" Ebben az utolsó kijelentésben volt valami számomra megmagyarázhatatlanul  szívszorító érzést felszínre hozó felkiáltó gondolat. És én ennek a kezei közé bíztam Vandát?

Lali és Dóri lép hozzánk és csatlakoznak a beszélgetésünkhöz. Láthatóan ők hárman jól ismerik egymást. Szerencsére a beszélgetés eltereli egy kicsit a figyelmemet. Uralkodok magamon és teljesen biztos vagyok abban, hogy rajtam senki nem lát semmit. A klubokról beszélgetünk és ehhez hasonló semleges témákról. Már eltelik fél óra és Vanda nem jön. Tudom, hogy ha akarom, megnézhetem mi van velük, de nem szeretném, hogy hisztis pasinak tartson bárki is. Én bízom a kapcsolatunk stabilitásában, tudom és évek óta tapasztalom Vanda szeretetét és szerelmét. Senkiben nem bízom annyira, mint benne. Csak az a rossz érzés nyugtalanít, de nagyon!

Már majdnem elindulok utánuk, amikor Nicot látom felém tartani Vanda nélkül. Hol lehet Vanda? - fut végig agyamban a kérdés. Nagyon-nagyon ideges vagyok, de még mindig mosolyogva kezdünk beszélgetni Nicoval. Vanda? - kérdezem. "Jön mindjárt, csak letusol!" - válaszolja. Egy picit kezdek megnyugodni. Aztán ő így folytatja: "Beszélt  nekem Vanda a kettőtök nagyon mély és bizalmi kapcsolatáról." Igen? - húzom fel a szemöldökömet kérdőn és egyből reflex szerűen válaszolok is: - Mi teljes szimbiózisban élünk! "Igen! Ő is pont ezt mondta szóról szóra." - ezekkel a szavakkal igazolja vissza a kijelentésemet. "Ez a masszázs egy kicsit más volt, mint amit eddig Vanda másoktól kapott. Ez a vágyakat elindító, nem éppen relaxáló vagy sport jellegű, de a tapasztalatok szerint nagyon kellemes érzés." Igyekszem minden szavára odafigyelni, hiszen tudni akarom, hogy az elmúlt percekben én miért éreztem ennyire zaklatottan magamat. Ő így folytatja: "Elmondtam Vandának, hogy van mód és lehetőség arra, hogy megtapasztalhasson egy ennél hosszabb, minden testrészre kiterjedő erotikus masszázst is. A klub erre nem alkalmas, mert nem megfelelőek a körülmények. Természetesen, amennyiben szeretnétek, hogy Vanda megismerje ezt a speciális és nagyon érzéki masszázst, akkor ezt jelezzétek felém és Vanda eljöhet a szalonba vagy akár az otthonomba is. De ha Te is ott szeretnél lenni, akkor ennek sincs akadálya."

 

5388151233_887d131d1c_b.jpg

Fotó: @ tommerton2010

 

Csak nézek ki a fejemből és szóhoz sem jutok. Tudod, régi vágyam - és erről Vandával már sokszor beszéltünk - hogy nagyon szeretném legalább egyszer megélni , ha egy másik pasi masszírozná meg őt. Konkrétan a yoni masszázsról beszélgettünk, amit én már sok alkalommal csináltam neki.  Azt szeretném  számára ezzel megmutatni, hogy mindenki mást hoz ki a  másikból és az egy más fajta érzés. Szó sincs köztünk soha féltékenységről vagy bármilyen birtoklási vágyról. Én mégis, ezeket a mondatokat Nicotól nem szívesen hallgatom.

Majd megbeszéljük! - válaszolom, amikor végre meglátom Vandát felénk közeledni. Az előző időszak feszültsége egy pillanat alatt szertefoszlik. Imádom ezt a mosolyt. Nagyon gyönyörű, mint mindig és most is tele van tűzzel. De mást is érzékelek. Valami nagyon zavar, de nem tudom, hogy mi. Próbálom elhessegetni ezeket a negatív érzéseket, de nem megy simán ez sem. Mi van itt? Mi történik velünk? Ez egy rossz álom? Kavarognak a fejemben a gondolatok és néha már magamban is kételkedek.

Végre Nico magunkra hagy. Elmondom Vandának, hogy életemben először milyen rossz érzéseket éltem meg és mennyire örülök, hogy Őt mosolyogni látom. Milyen volt a masszázs? - kérdezem. Nagyon érdekes, kellemes és egyben különleges masszázsról beszél nekem Vanda. Nem érti önmaga sem, hogy mi történt ott, de szívesen megélné azt a szabadabb és hosszabb yoni masszázst Nicoval. Nekem az ötlet nem tetszik, de megbeszéljük, hogy majd később kivesézzük ezt a témát. 

A bárpulthoz megyünk, mert nagyon szomjasak vagyunk. Vanda üdítőt kér én pedig viszkit kólával és jéggel. Sophie mosolyogva tölti ki az italainkat.  Nagyon aranyos és kedves lány. 

A bárpultnál újra Nicoval beszélgetni kezdünk néhány mondatot. Van egy nagyon zavaró kijelentése, ami első hallásra is piszkosul zavar. Ezt mondja: " Ha lenne egy komoly kapcsolatom, biztosan nem hoznám el a lányt swinger klubba! " Mi felhúzott szemöldökkel hallgatjuk ezt a kijelentést, de nem reagál erre egyikünk sem. Gondoljuk, hogy ez az ő dolga.

Megbeszélés nélkül indulunk ketten a zárható szobába, de előtte még én is letusolok. Úgy gondoljuk, hogy most ebben a pillanatban csak egymásra vágyunk. Sokan gondolják - teljesen helytelenül -, hogy a swinger klubokban mindenki mindenkivel alapon fekszik össze. Ez nagyon nem így van. Előbb másznak egy csajra egy táncos helyen, mint egy klubban! Itt a nem, az nemet jelent. Amennyiben valaki ezt nem hajlandó azonnal elfogadni, már mehet is átöltözni és többet jönnie sem kell a klubba. Ezt csak így megjegyzésnek írom le, mert a privát levelezgetéseinkből kiolvashatóak az ilyen valóságtól elrugaszkodott tévhitek. 

Szeretünk új dolgokat kipróbálni, szeretünk kísérletezni. Ebben a zárható szobában van egy plafonra felfüggesztett szexhinta. Ajtót bezárjuk és már ül is Vanda a segítségemmel az említett hintába. Naná, hogy kipróbáljuk! Érdekes egy helyzet, de semmi különleges nincs ebben. Persze! Ha van lehetőséged, ne hagyd ki! Sokat csókolózunk szenvedélyesen. A falon és a mennyezeten tükrök vannak. Nagyon tetszenek az ilyen szobák. Szeretem magunkat látni a tükrökön keresztül, ahogy szeretkezünk. Ez majdnem olyan, mint egy pornófilm forgatás. Te voltál már ilyen forgatáson? Mi még nem, de nagyon szívesen megnéznénk.


7301505602_a0253ae01d_h.jpgFotó: @ Isaiah van Hunen

 

Szenvedélyesek vagyunk, így kettesben is. Vanda hatalmasat élvez. Szeretem ezt a hangot. Melyik pasi ne szeretné? Én később élvezek el, de ez most nekem is nagyon mélyről jön. Nagyon jó páros vagyunk. Nincs semmilyen hiányérzetünk. Örülünk, hogy eljöttünk ebbe a klubba is. Tényleg jól érezzük magunkat. Már nem akarok és nem is foglalkozok azokkal a rossz gondolatokkal és érzésekkel. Letusolunk mindketten, mert nagyon leizzadtunk. Tetszik ez a hely és biztosak vagyunk abban, hogy hamarosan visszatérünk.

Már újra a bárpultnál vagyunk és igyekszünk pótolni a folyadékveszteséget. Valahogy mindenki kedves és mosolyog!

Nem maradunk nagyon sokáig. Éjjel egy körül érünk haza és elalvás előtt még szeretkezünk. Tudjuk, hogy nem lesz lehetőségünk sokat aludni, mert hat óra körül kelnünk kell. Reggel hétkor már az autópályán gurulunk. Egy kicsit nehezen indul a napunk, de hogyan szól a mondás? " Aki éjjel legény, az legyen nappal is!" Ez egy olyan intézkedős lóti-futi nap, de kora délután már újra itthon vagyunk. 

Most van időnk és lehetőségünk újra megbeszélni az elmúlt klubos élményünket. Amikor a masszázsról beszélünk Vanda szemeiben szokatlanul erős tűzet látok. Nem értem ezt a változást és ő is elmondja  nekem, hogy önmaga sem érti, hogy mi történt tegnap vele abban a negyven percben. Vágyik újra azokra az érintésekre és kimondottan vonzódik Nicohoz. Ez a vonzódás nem érzelmi, hanem kimondottan szexuális. Őszintén mondom neked, hogy nem örültem és nem is estek jól ezek a mondatok, de azt nagyon fontosnak tartottuk a kapcsolatunk elejétől fogva, hogy legyünk mindig egymáshoz őszinték. Swingerezni azért kezdtünk, hogy közösen megélhessük vágyainkat. Én nem akartam tegnap éjjel, hogy Nicoval újra találkozzunk, de Vanda kijelentései gondolkodóba ejtettek.

Tudod, ha valakit tényleg a szíved mélyén tudsz szeretni és képes vagy szíveddel megélni az ő vágyait és ezek örömét, akkor azon kapod magad, hogy nem lehet tőled lehetetlent kérni. Az is kölcsönösen fontossá vált számunkra, hogy a másik vágyainak megvalósításában hogyan tudunk aktívan közreműködni. Lehetetlen nincs, csak legfeljebb még nincs itt az ideje.

Vanda meglepetten közli velem, hogy Nico ismerősnek jelölte őt a fészen: "Csak egyszer mondtam el a nevem! Vissza jelölhetem? "- kérdezi. Miért ne? - válaszolom. De ha már annyira vágysz erre a masszázsra és ennyire vele szeretnéd ezt megélni, akkor itt a fészen  beszéljünk is meg vele egy közeli időpontot. December 12-ét, szombatot beszéljük meg, a délután négy órát. Megadja az otthona címét is és azt is tudatosítjuk vele, hogy ketten megyünk. Azt is leírjuk, hogy amennyiben úgy alakul, a masszázs után akár egy hármas szexben is benne vagyunk. Ezt azért tartjuk fontosnak kiemelni, mivel tapasztalatból tudjuk, hogy Vanda a yoni masszázst követően mindig nagyon kívánja a szexet.

A következő napokban is nagyon sokat ölelkezünk és minden nap szeretkezünk. Intenzíven és szenvedélyesen éljük a napjainkat, ahogy máskor is. Néha szóba jön Nico. Valahol örülök annak, hogy Vanda végre talált egy pasit, ahol a hármasszex akár hosszútávon is működhet. Tényleg szeretünk swinger klubokba járni és nagyon jó dolog ezeken az estéken úgymond vadászni és flörtölni, de már régóta szeretnénk egy állandó kapcsolatot. A szóló pasi talán abból a szempontból tűnik szerencsésebb választásnak, mert ide csak három igen kell. A párok esetében ehhez négy igen kell és hidd el, hogy ez nagy differencia. Én magam is örülnék annak, ha a szombat jól sikerülne. Erről meg is erősítem Vandát. Teljesen egyezik a véleményünk és nagyon várjuk a szombatot. 

Azokkal a klubban megélt érzésekkel igyekszem nem foglalkozni. Elhatározom magamban, hogy megpróbálom Nicot barátomnak tekinteni. Nekem fontos, hogy Vanda jól érezze magát.

Végre szombat van. Már az autóban ülünk és megyünk Nico-hoz. Kíváncsi vagyok, hogy csinálja egy tanult és professzionális masszőr a yoni masszázst. Pesten vagyunk egy külvárosi részen. Egy nagy családi ház előtt leparkolunk. Csengetünk. Nico jelenik meg kutyák kíséretében. Kedvesen üdvözöl minket és külső lépcsőn felmegyünk a felső szintre.  

Nagyon meleg van a házban. Ez a felső szint egy önálló lakásként funkcionál külön bejárattal. Nico üditővel kínál minket és beszélgetni kezdünk. Beszél a válásáról a gyerekeiről és egy keveset a swinger világáról. Azt is elmondja, hogy egy lánnyal ( Évivel ) másfél évig vezettek swinger esteket heti rendszerességgel. Egy igazi profinak mutatta magát és mi kezdtük  tapasztalatlannak érezni magunkat. Azért a szavaktól nem szoktunk egyből elájulni, - majd minden kiderül ( vagy mindenki derül ) a végén - gondoltam. Újra elhangzott a szájából az a bizonyos mondat: " Ha nekem lenne egy komoly kapcsolatom, én nem vinném őt magammal swinger klubba! " Ennél a mondatnál azért egy pillanatra megállt bennem az ütő. Akkor mi valami rosszat teszünk ezek szerint Vandával? Ez a kérdés kevergett a fejembe és meg is kérdezem, hogy ezt miért gondolja így? Nem kapunk erre semmilyen választ, de nagyon gyorsan vált: " Nagyra tartom azokat a párokat, akik képesek megélni egymás szexuális vágyaikat közösen." 

Ez egy ügyes kifordulás volt és bennem itt újra rossz érzések szólalnak meg. De milyen probléma történhet itt? Itt vagyok Vanda mellett. Mit tehet ez a pasi, amire ne tudnánk azonnal reagálni, ha esetleg nem tetszik valami? Tudod, soha életemben nem féltem semmitől és senkitől. Most sem félek! Tudom, hogy nincs mitől, csak az a rossz érzés ne lenne. Órák telnek el és csak beszélgetünk és beszélgetünk. Yoni masszázsra jöttünk. Ez a pasi csak húzza az időt? Kezdünk Vandával egyre jobban türelmetlenek lenni. 

Hát az én Drágám nem egy szívbajos típus. Feláll és megkérdezi Nicotól: " Elkezdhetnénk végre?" 

Átmegyünk a hálószobába, ahol egy nagy francia ágyra tiszta lepedőt terítünk le. Mindenki segít mindenkinek, hogy végre elkezdődhessen, amiért jöttünk. Nico gyertyákat gyújt és az illóolajos párologtató nagyon finom fahéjas illattal ragyogja be a szobát. Félhomályban vetkőzünk le mindhárman. Mi pasik boxerben maradunk, de Vanda meztelenül fekszik hassal az ágyra. Én az ágy mellett található széken foglalok helyet és igyekszem még a lélegzetemet is lassítani, visszafogni, hogy ne zavarja a profi masszőrt a masszázsban. Nagyon sokat várok ettől a szeánsztól. Szeretném látni azokat a speciális ( még az is lehet, hogy titkos? ) fogásokat, amiket én biztosan nem ismerek. 

Meditációs zene szól a nappali felől elég hangosan. Mivel távol vannak a hangfalak, ezért pont így jó a hangerő. Úgy gondolom, hogy a körülmények teljesen ideálisak ahhoz, hogy Nico most csodát tegyen Vandával. Nico mozdulatai tudatosak és nagyon lassúak. Vanda lábai közé térdel és a két vádliját kezdi simítani, lágyan, nagyon finoman. Nem láttam még így masszírozni senkit és örülök, hogy itt lehetek. Önzetlen büszkeség van bennem. Igen! Szeretem Őt annyira, hogy képes vagyok örülni az Ő szexuális örömének. Nico a popsiját is megmasszírozza majd a háta következik. Profizmus hatását keltik a mozdulatok, de eddig még nem láttam semmi újat. Persze még az elején vagyunk, várjuk ki a végét. 

Úgy fél óra múlva Nico Vanda fölé hajol, -szinte érinti a teste Vandát - és fülébe súg valamit. Nem hallom, annyira halk volt a mondat, de Vanda lassú mozdulatokkal megfordul. Gyönyörű a teste ebben a félhomályban is. Nico lassú de erőteljes mozdulattal a csípője alá nyúl és Vanda combjait az ő combjaira helyezi. Hát ez egy elég bizalmi helyzet, de megállapítom, hogy ezt én is így szoktam csinálni. Természetesen Vanda combjai szétnyílnak ebben a testhelyzetben, de pontosan ez a cél. Nico nem ugrik neki, hanem a combokat simogatja finom mozdulatokkal. Látom rajta, hogy élvezi ezt a helyzetet. Érdekes módon most kimondottan jó és tiszta energiákat érzek. Szeretetről szólnak ezek a percek.

 

16605213123_2ec836c1bb_k.jpg

Fotó: @ Marcos Domenech

 

Nem maradnak ki Vanda mellei sem. Ebben a félhomályban az olajos női test valami eszméletlen, hogy mennyire izgató. Nem érzem az idő múlását és valahogy én is részese kezdek lenni ennek a masszázsnak. Vandának eddig minden alkalommal mélyről feltörő orgazmusa volt. Arra számítok, hogy most valami eget rengető csoda fog történni. Minden idegszálammal figyelek. Szinte már levegőt sem merek venni, amikor Nico Vanda punciját kezdi lágyan masszírozni. Látom, ahogy Vanda egyre mélyebbről és egyre szaporábban veszi a levegőt. Azon kapom magam, hogy már én is kezdek izgalmi állapotba kerülni. Nagyon izgalmas egy helyzet. Tudtam, hogy kimondottan izgalmas lesz, de álmomban sem mertem volna gondolni, hogy ennyire felpörget. 

A szexualitás és a vágy rátelepszik a szobára. Itt van körülöttünk mindenhol. Vanda már az orgazmushoz közeli állapotban van és tudom, hogy csak néhány perc, vagy az is lehet, hogy csak néhány pillanat választja el a giga-mega orgazmustól. Ezt csak én gondolom így, mert nem ez történik! Vanda felemeli a fejét és ezt mondja: " Ez most nem fog menni!" Egy pillanat alatt felfrissülök, mert a várt csoda elmarad. Vanda magához húz és én nagyon sajnálom ezt a helyzetet. Csókolni kezdem Őt és úgy ölelkezünk, mintha soha nem akarnánk egymást elengedni. Őszinte vagyok hozzád! Én most, ebben a pillanatban csalódott vagyok. Ide jöttem Vele egy mások által profinak mondott masszőrhöz, akihez Vanda még vonzódik is és ez történik? 

Kérdés nélkül kezdem őt csókolni és kérdés nélkül csúszok le a lábai közé. Nem gondolkodok, mert az érzelmeim ösztönösek. Nagyon finom a puncija, mint mindig. Lassan teszek mindent és nem akarok gondolni semmire. A zene vagy talán az egymás közelsége megnyugtat minket és belefeledkezünk egymásba. Mintha Nico egy pár percre ki ment volna de újra ott van a szobába. Nem foglalkozunk vele. Vanda újra az orgazmus közelében jár. Ez az összekeverhetetlen energia a Marsra tudna röpíteni. Egyre gyorsabban veszi a levegőt. Befeszül a teste és öröm hallani ezt az orgazmus. Úgy érzem, hogy könny csordul végig az arcomon, de ezt senki sem látja. Nicotól kérdezem: - Húzol fel gumit? Erre ezt válaszolja: " Most nem, majd legközelebb."

Micsoda? Ki ez az ember? - futnak végig az agyamon a kérdések.

Folyt. köv.

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond  

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr238286206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pittscards 2016.02.03. 12:35:57

Ez nagyon elgondolkodtató.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.02.03. 13:44:46

Örülünk, hogy ezt írtad. Kíváncsiak vagyunk, hogy a legvégén mi lesz a véleményed?

xyyyxyxyyxyxyyx 2016.02.05. 11:55:30

Háááát, nem tudom. Szerintem nem jó belemenni hármasba (vagy bármilyen többesbe) olyan emberrel, akivel kapcsolatban a pár bármelyik tagjának rossz érzése van.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.02.05. 12:53:23

@violetvoros: Akkor és abban a helyzetben döntést kellett hozni. Nehéz volt mérlegelni, hogy mi erősebb bennem: a rossz érzés vagy Vanda szeretete és kettőnk szerelme. Igyekeztem a rossz érzéseimen felül kerekedni és majd a következő két részben látni is fogod, hogy sikerült is. Viszont elég sok fordulat lesz még, ezért örülünk, ha velünk maradsz és olvasol minket.
süti beállítások módosítása