Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Zsaruk és a swinger
2016. június 05. írta: Siklósi Botond

Zsaruk és a swinger

 

 14240360253_3fa6c11631_k.jpg

 Fotó: @ Roberto Bosi

 

 Június eleje van és imádom ezt az időszakot, hiszen itt az eperszezon és a cseresznye mellett már a meggy is érik. Nyár van, de azok az elviselhetetlen forró napok csak a előző évek emlékeiben jelennek meg. Nem is tudom pontosan mikor voltunk utoljára Maciéknál, ezért Vandával úgy döntünk, hogy az éjszakát Budaörsön töltjük. Ebben a gyors döntésünkben talán az is szerepet játszik, hogy sok ismerősünk ott lesz ma éjjel. Nem beszélünk le senkivel semmit, mert szeretnénk elvegyülni a swingerek között és lesz, ami lesz alapon történjen az, aminek történnie kell. Indulás előtt még nem sejthetem, hogy most itt olyan eseményeket fogok leírni, amiben keveredik a felháborodás, az erőszak, a tehetetlenség érzése és mindezt fűszerezem némi erotikával.

Ma éjszaka Swinger Casino lesz és ebben csak annyi az érdekes, hogy ugyanez havonta ismétlődő program, mégis az elmúlt két évben erről mindig lemaradtunk. Nem vagyok nagy játékos de azért remélem, ma szerencsém lesz.

A szokásos készülődés élménye és a kíváncsiság nagyon bennünk él és várjuk, hogy végre újra megélhessük vágyainkat. Persze, az sem tragédia, ha csak egy jó társaság jön össze. Maradjunk annyiban, hogy a klubos többes szex csak hab a tortán és soha nem indulhatunk el olyan elvárásokkal, hogy ma éjszaka ennek vagy annak feltétlenül meg kell történnie. 

Autóban ülünk és elég hamar Budán vagyunk. Most megyünk el a McDonald's mellett, amikor egy rendőrautó megállásra kényszerít minket. Még jó, hogy nem én ülök a volán mögött, mert délután ittam egy sört. Ez a gondolat kavarog az agyamban, amikor az autó villogó fénnyel előttünk keresztbe áll, két rendőr ugrik ki (az egyik csaj) és szó szerint feltépik az ajtóinkat. Fegyvert fognak ránk és kiszállásra kényszerítenek minket ellenállást nem tűrő stílusban.

   — Kiszállni! Kezeket fel! Kezeket az autóra! Lábakat szét! Maradjon így! Ne mozduljon! — üvöltik szinte egyszerre.

Vandával a pasi üvölt, velem meg a csaj. Ha csak üvöltene, az még nem lenne akkora baj, de olyant taszít rajtam, hogy majdnem fellököm az autónkat. Először szinte szóhoz sem jutok, de próbálok a nővel szót érteni.

   — Mi ez? Mit csinálnak? Ez valami félreértés! Ne lökdössön! – próbálok egyre határozottabb ellenállást mutatni.

Megmotoznak minket és a harmadik rendőr elviszi az iratainkat és hallom, ahogy valakinek mondja rádión:

   — A kőrözött személyeket elfogtuk! Nevük: Siklósi Botond és Siklósi Vanda. A gyilkos fegyvert még nem találtuk meg! — ezt visító, majdnem nőies hangon mondja.

Miről beszél ez a herélt pasi? Ezek nem normálisak? Ezt tovább nem engedem! A csaj próbálja a bilincset rám erőszakolni, én elkapom a kezét, mert elegem van ebből az egészből. Látom, hogy Vandát a pasi csöcsörészi és itt telik be nálam a pohár. Már majdnem sikerül megfordulnom, hogy a csajjal szembe legyek (a herélt hangút nem látom) amikor egy erős ütést érzek a tarkómon.

 

11966766163_c2221668d0_k.jpg

Fotó: @ Roberto Bosi

 

Sötétség, nyugalom és csend. Az az érdekes, hogy az előbbi dühömből semmit sem érzek. Tudom, hogy ez az egész, valamilyen félreértés és a zsaruk majd boci szemekkel fognak magyarázkodni. Most úgy gondolom, hogy ennek az estének biztosan annyi. Még soha életemben nem ájultam el! Te tudtad, hogy ájult állapotban is gondolkodunk? Én nem! Na mindegy! Halvány fényt érzékelek és egy olyan különleges dolog történik, amit most megpróbálok leírni. Vandával egy réten sétálunk, amit néhány napja kaszálhattak. Érzem a széna illatát. Nagyon nagy a nyugalom és a madarak énekén kívül semmit sem lehet hallani. A levegő nem mozdul és nagyon jó itt. Tulajdonképpen, ez egy olyan állapot, hogy azt kívánom, ennek soha ne legyen vége. Nincs idő és tér, csak nyugalom. Néha átváltok a jelenbe, ami azt jelenti, hogy érzem a fejemben a fájdalmat és ilyenkor egy kicsit émelygek is. De ez a film (amennyiben az) visszavált a rétre és én újra ott szeretnék maradni. Tudom, hogy ez nem a valóság és azt is tudom, hogy mennem kell. Csak még egy percet kérek!

Újra a tudatomnál vagyok. Emberek vesznek körül, de nem tudom kinyitni a szemeimet. Mennyien lehetnek? Ezek a hangok! Igyekszem erőt gyűjteni akárhonnan is, de az, hogy nem látok, kikészít. Egy kicsit sikerül kinyitni a szemeimet. Félhomályt és piros színű fényt érzékelek magam körül. Biztosan a rendőrautó vagy a mentő fénye, gondolom magamban. Különleges hangok ezek. Nem akar az agyam úgy működni, ahogy szokott. Mi a rosseb történik velem? Most már egyre dühösebb és idegesebb vagyok. Női sóhajokat hallok és cuppogást. Mi van? Hol vagyok? Ki kell nyitnom a szemeimet, mert nyomban megőrülök!

Nehezen, de sikerül résnyire szemeimet kinyitni. Még mindig a piros szín dominál, de nem villog. Sokan vannak körülöttem és a falon tükröket látok. Nagyon ismerős a hely, de hol láttam ezt? Budaörs? Maciék? Tükrös szoba? Basszus! A Tik Tak-ban vagyok! De hogy a fészkes fenébe kerültem ide? Fáj a fejem!

Vanda? Ő is velem volt a kocsiban. Megnyugszom, mert végre meglátom. Két pasi kényezteti, amit láthatóan nagyon élvez. Úgy húszan lehetünk és ez egy igazi orgia. Te atya Úr Isten! Ez már nekem is sok(k)! Lehet, hogy elbóbiskoltam? Tiszta hülyének érzem magam és továbbra sem értek semmit. Két gyönyörű lány simogat. Mindketten hosszú göndör hajúak. Az egyik szőke, a másik barna. Michael Flatley táncosai ilyen karcsúak és szépek. Mellettem másik két lány csókolózik. A fekete van felül és a szőkét a fekete dominanciája nem zavarja. A fekete befúrja magát a szőke combjai közé és nyalni kezdi. Egyik sincs több huszonöt évesnél és azért is bosszankodom, mert nekem pont ilyenkor vannak memória zavaraim. Én még ilyen érzéki puncinyalást nem láttam. Most képzeld azt el, hogy nem filmben látom, hanem itt, közvetlen mellettem. Egy harmincas csaj észreveszi érthetetlen arckifejezésemet és négykézláb elindul felém. Na ne! Ezt nem hiszem el! Ez a rendőr csaj! Újra Vandát keresem a szemeimmel. Most veszem észre, vagy csak most jut el a tudatomig, hogy a kényeztető partnerei közül az egyik a rendőr pasi.

 

 

Most már nem vagyok biztos a beszámíthatóságomba. Elindultunk Vandával Budaörsre és a zsaruk lekapcsoltak minket. Engem leütöttek és tudom, hogy a réten történt dolgot akár álmodhattam is. Nem akar eszembe jutni, hogyan kerültem ide és azt sem tudom megérteni, ha engem leütnek és én elájulok, Vanda miért nem engem ápol? És akkor még nem beszéltem arról, hogy nem rég, ez a csaj engem akart megbilincselni, most meg a farkamat nyalogatja! Érted Te ezt? Én biztosan nem, de ennek azonnal utánajárok!

A rendőr lány végig nyalja a hasamat és a mellkasomat és az előbb túlságosan könnyen jelentettem ki, hogy ennek azonnal utánajárok, mert nem tudok ellenállni ennek a nőnek. A farkam úgy áll, mint a villanyél! Magamhoz húzom a lányt és ahogy próbálok felülni, egy pillanat alatt émelyegni kezd a gyomrom, rosszul vagyok! Nem akarom, hogy ennek pont most legyen vége! A mélység és sötétség magával húz és én nem tehetek semmit. Úgy érzem, egy olyan végtelen mélységben zuhanok, amely örökké fog tartani. Elesettnek érzem magam és most nem az a lényeg számomra, hogy mi történt és ez hogyan történhetett meg, hanem az, hogy miért lett ennek vége? Bizony! Ebből még kérek! 

De a zuhanásnak hirtelen vége és újra csend vesz körül. Csak azt tudnám, hol vagyok? A saját izzadságomban tocsogok. Teljesen kimerültem és talán még a lábaim is remegnek. Nem hallok sóhajokat és nem hallom a vágy hangjait sem. Az előbb még a tükrösben voltam és tudom, hogy nem vagyok őrült, de azért ez az egész elég bizarr! 

   — Ébren vagy? — szólal meg mellettem Vanda. Valamiért a bűntudat dolgozni kezd bennem.— Emlékszel, hogy mit műveltél? — kérdezi.

Most ő miről beszél? ezerrel gondolkodom, de csak az van a fejemben, amit az előbb leírtam.

   — A zsarukra, a piros tükrösre és Maciékra gondolsz? — kérdezem reménykedve.

   — Botond! Te miről beszélsz? — érzem az ingerültséget a hangjában és várok egy kicsit, hátha mond még valamit. 

   — Itt kiabáltál mellettem és azt hajtogattad, hogy még, még, még! Milyen zsarukról beszélsz?

   — Akik megállítottak minket...! — ezt már csak elfojtott hangon mondom, mivel egyre nagyobb bennem a bizonytalanság.

   — Nem állított meg minket senki! Hajnali negyed öt! Inkább most már aludj! — mondja ingerülten.

Ezt nem hiszem el. Akkor ez mi volt? Basszus!...Miért velem történik ez...?

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond

 

11968849173_01e4e96162_b.jpg

Fotó: @ Roberto Bosi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr868776742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pötör Géza 2016.06.07. 11:34:12

Hàt ezt nagyon bírtam!Szuper volt!

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.06.07. 12:49:43

@Pötör Géza:
Amikor írtam, végig röhögtem a sztorit! De mit is tehettem volna,amikor tényleg ez történt? Én csak leírtam és abban reménykedtem, hogy más is jót fog szórakozik a dolgon. Visszajelzések alapján sikerült! Köszönöm a véleményt.
süti beállítások módosítása