Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Vanda szeme
2016. november 15. írta: Siklósi Botond

Vanda szeme

 
20160830_143529_richtone_hdr_0-00-00-00_1.png

 Fotó: Siklósi Vanda

 

Többen kérdeztétek tőlem, hogy külsőségek alapján Vandát miben látom különlegesnek? Amennyiben csak egyről beszélhetek, akkor gondolkodás nélkül a szemei jutnak eszembe. Sok ezren olvastok minket és mivel inkognitóban írjuk és éljük meg kalandjainkat, ezért nem ismeritek a külsőnket. Viszont az érzéseinkről és a gondolatainkról bőven kaptok információt. Egyszer az is előfordult, hogy az egyik swinger klubban egy olvasónknak sikerült minket beazonosítania. Ő nagyon figyelt minden szavunkra.

Érdekel, milyen Vanda szeme? Egy szóval nem tudom meghatározni. A pupilla körül világos barna, amely átmegy zöldbe és kifelé szürke színben végződik. Ez már önmagában elég különleges, de van még egyéb tényező is, amit szeretnék veled megosztani.

Egy társkereső oldalon ismerkedtünk meg és már a fotók alapján beleszerettem. Százötven kilométerre laktunk egymástól és normál esetben már ez a tény is elgondolkodtatott volna. A gyerekeim kicsik voltak, tíz hónapja váltam el, a munkám helyhez kötött és teljes embert igényelt. Nem tudtam ellenállni, mert volt valami abban a tekintetben, valami megmagyarázhatatlan, ami vitt előre és biztosan tudtam, ő az én párom.

Első telefonbeszélgetésünk közel két órára sikerült és szinte nem is akartuk abbahagyni. Egyikünk sem értette, hogy mi történik velünk, csak azt tudtuk, hogy egy teljesen ismeretlen és új világba csöppentünk bele.

A személyes találkozásunk sem volt csalódás és akkor jöttem rá, hogy a fotók nem adják vissza az igazi Vandás tekintetet. Miért mondom ezt? Mert a szeme szinte beszél, ha kell simogat és soha nem utasít. Szeretet és melegség árad belőle, tele van derűvel és kedvességgel.

Néhányan ezt a kedvességet már félreértették és ha olvasod a posztjainkat, akkor tudod, hogy voltak már ebből kellemetlenségeink. Vanda biztosan nem fog változni, hiszen lételeme a mosoly, az odaadás és a közvetlenség. Nem lepődök meg, ha a jövőben is lesznek olyanok, akik a kedves mosolyt szerelmi közeledésnek tekintik. 

Gyakran nevezem Vandát csillagszeműnek, mert csillogást, különleges fényt és állandó derűt sugároz felém. Tele van odaadással és önzetlenséggel, ahogy a szexben is. Mindig konkrét és akit elfogad partnerének, az biztosan élvezheti odaadó társaságát. Számára ismeretlen a középszerűség és a fél munka, mivel ebben is maximalista. Adni és kapni, kölcsönös igényként dolgozik benne, mivel ő egy jó tündér, aki szeretné ezt a világot szebbé és jobbá varázsolni.

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond 

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr1011946963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása