Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Éjjel kéjjel
2015. november 28. írta: Siklósi Botond

Éjjel kéjjel

24740184455_15bdfcdd82_o.jpg

Fotó: @ SteveD91


Csak elkezdeni nehéz,  újra azzal a céllal üljek a gép elé, hogy folytassam az élményeink megírását. Az elején úgy gondoltuk, hogy talán néhány tucat olvasónk lesz, semmi több! Hát megleptek bennünket folyamatosan. Nagyon sokan írtok nekünk levelet és sokatokkal cseten is beszéltünk már. Tetszik az az őszinteség, ahogy közeledtek hozzánk. Mi tisztelünk Téged és Te is tisztelsz minket! Ez így nagyon jó! Természetesen van néhány "gyökér", de ezt tudjuk kezelni és velük semmilyen szinten nem fogok foglalkozni. 

Te azért vagy itt, azért olvasol már régóta, mert érdekelnek ezek a dolgok. Csak azt ne hidd, hogy Vanda és én mások vagyunk, mint Te! Miért is lennénk mások? Mondjuk tudatosan élünk? Igen, ez igaz! Bátrak vagyunk? Ez is igaz! A bátrak is félnek néha? De mennyire! 

Néhány hete voltunk első alkalommal Maciéknál. Nyár van! Július közepe és nagyon meleg. Vandával a helyére tettük az első élményünket és vágytunk vissza, abba a miliőbe és élményvilágba, amit a swinger klub tud nyújtani. Újra akartam látni a szexi csajokat és azokat a vágyakkal töltött tekinteteket, amit csak ott láthatok.

Egy párral megbeszéltük pénteki napra, hogy ott találkozunk. A fotóik alapján csinos, normál alkatú emberek. Nem beszélgettünk velük cseten túl sokat. Mi úgy gondoljuk, hogy úgy is kiderül minden a személyes találkozáskor. Nincsenek elvárásaink előre. Egyszerűen szeretnénk jól érezni magunkat úgy, hogy együtt megélhessük vágyainkat.

De mik a vágyaink? Vanda mellettem mindig is nőnek érzi magát. Ezt megbeszéltük. De őt is felpörgeti a klubban tapasztalt, a pasiktól és csajoktól érkező vágyakozásokkal teli tekintetek. Vajon milyen lehet, egy igazi többes szex a klubban? 

Én szeretem Vandát - tiszta szívemből - és ez soha nem fog változni! Már változnia kellett volna ennyi év után, ha az érzéseink nem lennének igaziak. Viszont Vele szeretném megélni az igazi többest a klubban. Vele együtt szeretnék más csajt is kényeztetni. Nincs bennem féltékenység, csak szerelem, szeretet, tisztelet és végtelen bizalom. Nem akarom és nem is tudom ezt máshogy gondolni. Valahogy az idő előrehaladtával ez az egész teljesen természetessé vált. Szeretném őt látni másokkal, mert tudom, hogy erre ő is vágyik. Én igazán szeretem őt, hát éljük meg együtt ezt az élményt!

Sokan írjátok nekünk, hogy szerencsések vagyunk. Ezt mi is így gondoljuk! Viszont itt hadd mondjam el Neked, hogy mindkettőnknek volt lehetőségünk megtapasztalni előző kapcsolatainkban ezeknek az érzéseknek az ellenkezőjét is. Itt most elsősorban féltékenységre és hazugságra gondolok. Ezért is írtam az elején, hogy pont olyanok vagyunk, mint Te.

Szóval azzal a győri párral péntekre beszéltük meg, hogy a klubban találkozunk. Természetesen Vanda szerint az a piros ruhácska már nem lesz megfelelő, ami egy alkalommal volt már rajta. Miért nem lepődök meg ezen? Így imádom ŐT, amilyen! Elmentünk néhány fehérnemű boltba nézelődni, vásárolgatni. Azt tudom, hogy nem vesszük meg az első meglátott tangát vagy szexi ruhácskát. Vandának nagyon jó az ízlése!  Másfél óra alatt már meg is találtuk azt a farmerszerű anyagból készült fehérneműt, amit viselni fog a klubban. Csodásan néz ki benne! Nagyon dögös bögyös!

Péntek reggel van. Minden úgy indul, mint máskor, de mi tudjuk, hogy az éjszakát nagyon izgalmas helyen fogjuk eltölteni. Nehezemre esik a napi teendők közben kizárni a bennem szunnyadó vágyakat. Különös izgatottságot érzek magamban napközben is. Vandával is beszélünk erről és ő is azt érzi, amit én. 

Már délután van és elbújunk az árnyékos szobánkba a meleg elöl. Próbálunk pihenni, egy kicsit relaxálni, de ez nehezen megy. Arról beszélgetünk, hogy randizni megyünk, de együtt. Nem tudjuk, hogy a győri pár mióta jár klubba? Azt sem tudjuk, hogy nekik mik a vágyaik? Egyáltalán! Működni fog a kölcsönös szimpátia? Ezek olyan kérdések, amikre lehetetlen előre válaszolni. 

A készülődésünk előtt szenvedélyesen szexelünk egyet Vandával. Én mindig kívánom őt, de az a gondolat is végigfutott a fejemben, hogy a klub előtti szex a libidónkat nem csökkenti, viszont az éjszakai élvezeteket - ha lesznek - megnyújthatja.

 

9330411189_5dd9ba539d_k.jpgFotó: @ Nickay3111
 

Este nyolcra elkészülünk minden ilyenkor szokásossal. Autóban ülünk és mosolygós boldogság örömét érezzük, klubba megyünk! Jóval nyitás előtt már a ház előtt parkolunk. Még mindig világos van. Ezt is szeretem a nyárban, hogy hosszúak a nappalok. Lassan érkeznek az újabb és újabb vendégek és leparkolnak a ház előtt. Mivel még világos van, jól kivehető, hogy szólóban vagy párosan ülnek az autóban. A mellénk parkoló autóban hárman ülnek. Két pasi és egy csaj. Azt gondolom, hogy egyik sincs harminc éves, nagyon fiatalok. A két srác az autóból kiszáll és rágyújtanak. Láthatóan nem most beszélnek egymással először, barátoknak nézem őket.

Maci megjelenik a kiskapuban és kis türelmet kér. Szokásához tartozik, hogy ellenőrzi a parkolásokat, hogy minden helyet jól használjunk ki. Elsőnek lépünk be a szentélybe és már megszokott módon Kriszta mosolyogva üdvözöl minket. Láthatóan már megismer minket annyira, hogy nem néz első bálozónak. Az egyes számú mágneses karkötőt kapjuk, amivel már nyitjuk is az öltözőszekrényünket. Hamar megszabadulunk a nyári kevés öltözékünktől és talán még gyorsabban átöltözünk a "fellépő ruháinkba". Folyamatosan érkeznek a vendégek, de azért nincs nagy tömeg. 

Vandával megállapítjuk, hogy feltűnően sok a fiatal. Az öltözőben izzik a levegő és már itt elindul a mustra. Mindenki igyekszik természetesen viselkedni, de ha jól figyelsz, láthatóak azok a lopott pillanatok, ahogy mindenki a többieket figyeli. Eszement, hogy mennyi jó csaj van most itt! Tudod, az utcai ruhákban is helyesek, de ezekben a rucikban zabálni valóak. Letagadhatatlan, hogy a csajok mennyire élvezik már ezeket a pillanatokat is. Pedig csak most lépünk ki az öltözőből! Mi lesz itt ma éjjel?

A bárpultnál megismerjük Szabit és üdvözöljük. Nikitől a megszokott mosollyal kapjuk az italainkat. Arra gondolok, abban a pillanatban, hogy itthon vagyunk! Ez nem volt eléggé kifejező! ITTHON VAGYUNK! Így jobb! Amikor ezt Te is megéled, érteni fogod, hogy miről beszélek.

Vandát Szabi kezelésbe veszi, "megmassza"! Nekem van így szabad húsz percem, hogy figyeljem az érkezőket. Nagyon tetszik, hogy láthatóan engem szólóban érkezett pasinak néznek. Szeretek analizálni! Azt gondolom, hogy a testbeszéd jól olvasható, nagyon jól. Párok vannak többségben és néhány szóló pasi. A csajok nagyon csinosak és szexik. Tisztán látható már a bárpultnál, hogy melyek azok a párok, akik pasit is bevesznek és melyek azok, akik nem. Talán egy kicsit pimasz is vagyok ilyen helyzetben, hiszen eljátszom a szóló pasit. Flörtölök a nőkkel és igyekszem a mosolygós tekintetemmel érzékeltetni a szexuális szándékomat. Persze, ezt finoman és tisztelettel teszem, semmi nyomulás. Az élet egy nagy játék! Ez is az élet része, hát jászunk! 

Azok a nők, akik a pasitöbbest nem szeretik - vagy nem merik szeretni -, a mosolygós tekintetemre zavartan reagálnak. Úgy látom, hogy sok pár esetében a dolog helyzetfüggő. Játékomat lassan befejezem, mert Vanda jelenik meg mellettem egy kicsit álmos szemekkel. Mosolyog és látom rajta, hogy Szabi most is elvarázsolta. Eddig azt kell, hogy mondjam, csodálatos esténk van. 

Éhesek vagyunk, ezért az étkező felé vesszük az irányt. Igen széles a választék, de mi maradunk a rántott sajtnál és a rántott gombafejeknél. Nagyon finom rizzsel és tartárral. Nem eszünk sokat, hiszen nem tudhatjuk, hogy az éjszaka mennyire lesz mozgalmas. 

A bárpultnál Nikitől kérünk valami alkoholmentes italt és irány a jakuzzi. Múltkor már magával ragadott minket ez a kellemes érzés, hogy ruha nélkül mások előtt fürödjünk a pezsgő vízben. Úgy gondoljuk, hogy ez a hely remek ismerkedési lehetőség is lehet. Ki tudja? Főként párok és pasik nézegetnek be a helységbe. Tisztán látható a tekintetükben a bizonytalanság. Láthatóan tetszünk többeknek is, de nem mernek az első percekben kezdeményezni. Aztán megjelenik egy gyönyörű húszas éveiben járó szőke lány és egy negyvenes pasi az ajtóban. Vetkőzni kezdenek, miután bebocsájtó engedélyt kérnek tőlünk. A lány karcsú, de mégis formás. Szexbomba! Sajnos nem mosolyog! A pasi kopaszodó, kemény tekintetű. Vandával összenézünk és pontosan tudjuk, hogy mire gondolunk mindketten. Főnök és titkárnő, vagy ha mégsem, az biztos, hogy szeretők! Csak magukkal foglalkoznak, nincs szemkontaktus velünk sem. Én úgy gondolom, hogy a lány első bálozó, mert nagyon zavarban van. 

Újra a bárpultnál vagyunk és iszogatunk. Én egy feketét kortyolgatok és egy szőkét nézek. Meglátom Ildikót - ő a szőke csaj - és Zsoltot. Velük beszéltük meg itt a randit. Már elég sokan vagyunk és nem vesznek minket észre. Vandát kézen fogom, hogy üdvözöljük új ismerőseinket. Ildikó nagyon vékony nő. Kicsi mellek, formás popsi és helyes arc. Zsolt magas pasi és ő is vékony. Szimpatikusak így első ránézésre. Bemutatkozunk egymásnak és hagyjuk, hogy oldódjanak. Ők csak most érkeztek! Megvárjuk, amíg kérnek innivalót és a társalgóba megyünk. Ledobjuk magunkat egy kanapéra és beszélgetni kezdünk. 

Elmondásuk szerint most vannak harmadszor a klubban. Vandával ennek örülünk, mert nem szándékozunk vérprofikkal találkozni. Azért még mindig nagyon izgulunk és az előbb megivott jéger sem tudja oldani bennem a feszültséget. Vanda arcán is látom a zavartságot, pedig mosolyog. Zsolt és Ildikó is zavarban van, de azért lassan kezdjük jobban érezni magunkat. Zsolttal a zenei ízlésünk hasonló és így már van is miről beszélni. A lányok is találnak valami közös témát és egykettőre baráti csevejbe kezdünk. Jó lesz ez - gondolom magamban - és azon kapom magam, hogy Ildikó tetszik nekem. Zsolt szemeiben észreveszem az érdeklődést Vanda irányába. Tulajdonképen az első pillanattól kezdve ez látható volt, de a beszélgetésünk ezen szakaszában már félreérthetetlen jelek mutatkoznak. Alakul ez! -nyugtázom magamban.

"Körülnézzünk fent?" - kérdezi Zsolt mindenkitől. Menjünk!  - válaszoljuk és elindulunk fel a csigalépcsőn az első emeletre. Az elmúlt hetekben hányszor gondoltam ezekre a pillanatokra? A nagy körágyon most sincs senki. Ez a hely a bátraké vagy nem is tudom kiké! A tükrösben egy pár van és az a hármas - két pasi és a csaj -, akik mellettünk parkolnak. Ilyen kicsi a Világ! A vízágyon senki. Nézzünk feljebb! - mondom és már indulunk is Vandával a tetőtérbe. Új ismerőseink követnek minket, teljes természetességgel. Az egyik láncos tele van. Megállapíthatatlan, hogy hányan vannak és konkrétan mit csinálnak. A buszmegállóval szembeni tatamin egy pár kényezteti egymást, de ez nagyon nyílt hely. A másik láncosban csak egy pár van és a lánc nincs a helyére akasztva. Ez azt jelenti, hogy a bent lévők nem zárkóznak el mások társaságától. Mit csináljunk? Tanácskozunk és úgy döntünk, hogy menjünk be ide.

 

4496038221_abf21b6ae7_o.jpgFotó: @ Eugene Wineblat

Zsolt leszalad két lepedőért és mi illedelmesen bebocsájtást kérünk az ismeretlen pártól. Ők a falhoz közel foglalnak helyet, csókolóznak. Igyekszünk nem zavarni őket. Leterítjük Vandával melléjük a lepedőnket és vetkőzni kezdünk. Halkan beszélünk, szinte suttogva. Zsolt és Ildikó a lánchoz közelebb terítik le a lepedőjüket mellénk. Csak most veszem észre, hogy mi Vandával középre kerültünk. Ez kezd nagyon izgalmas lenni. A gyomrom remeg az izgalomtól. Pattanásig feszült a helyzet. Igyekszem Vandára koncentrálni, hiszen nekem ő mindenkinél fontosabb. Érzem a testéből áramló energiából, hogy ugyan élvezi ezt a helyzetet, de piszkosul izgul ő is. Azt gondolom, hogy most nagy szükség van egymás megnyugtatására. Csókolózni kezdünk és igyekszem mindkettőnket megnyugtatni. Ölelem szerelmemet! Zsolt és Ildikó is egymást öleli. Vanda nagyon szereti, ha ölelésem közben a hajába is túrok. Nem akarok sietni, miért is tennénk?

Vanda hanyatt fekszik és én mindent megteszek, hogy mindkettőnk feszültségét oldjam. Már érzem, hogy rendben vagyunk és képesek vagyunk magunkra figyelni. Hirtelen jött ez a váltás és ennek érezhetően mindannyian örülünk. Csókjaink után a melleit kényeztetem. Gyönyörű mellei vannak, nagyon szépek. Már a köldökénél járok a csókjaimmal, amikor Zsolt is átnyúl és Vanda melleit kezdi simogatni. Ő sem tudott ellenállni Vandának. Ildikó nagyon merev, szinte kézzel érinthető a belé rekedt feszültség. Szeretném én is őt érinteni, de nem teszem. 

Zsolt gumit húz a farkára és Ildikót ellentmondást nem tűrő módon dugni kezdi. Nincs ebben semmi állati, de mi még csak az előjátéknál járunk, annak is csak az első felében. Ők már szexelnek! - nyugtázom. Ettől kezdve valahogy megszűnt a külvilág. Persze hallottuk a sóhajokat és a kéjes nyögéseket, de mi egyek akartunk lenni és örültünk, hogy nem kell másokkal foglalkoznunk. 

Imádom Vanda testét, minden porcikáját. Végig csókolom mindenhol, csak a punciját hagyom ki. Őrületbe kergetem ezzel, de tudom, hogy így lesz igazán emlékezetesen bombasztikus. Zsolt mellettünk elélvez! Nem semmi! Persze, nem minősítem, de már a ruhájukat keresik a félhomályban is lepedőstől távoznak szinte nesztelenül. Felállok és beakasztom a láncot a helyére. Valahogy nem akarok most ismeretlen vendégekkel osztozkodni. 

Teljesen nyugodt vagyok és érzem, hogy Vanda is az. Lassan bebújok a lábai közé. Nagyon szeretem őt nyalni. Nyalás nélkül a szex nekem nem is szex! Viszont klubban az ember nyalni is máshogy nyal. Állandóan az önkontroll figyelmeztet, hogy lassítsak, ne rohanjak. Ezek a hangok, sóhajok és kéjes nyögések csak a süketeket nem pörgetik fel. Torkomban dobog újra a szívem! Szükségem van a nyugalomra, mert a végén elpatkolok Vanda lábai között. Lehet, hogy hihetetlen, de sikerül valahogy lenyugtatni magam. Boldog vagyok ebben a helyzetben és nagyon szerelmes. Lehet, hogy nem hiszed el, hogy swinger klubban és ilyen helyzetben is a szerelemről beszélek Neked, de ez van!

Teljesen megnyugszom Vanda lábai között és a vágytól feltöltve nyalom a finom punciját. Nyalni csukott szemekkel szeretek, de azért néha felpillantok. Héj, mi van itt? - ez az első gondolatom a látvány hatására. Az ismeretlen pár hölgytagja Vandával csókolózik a pasi a melleit simogatja. Ez így nagyon izgalmas! Azt sem tudjuk, hogy hívják őket, de érezhetően kedves és finom pár. Normál alkatúak! Ennyit a félhomályban is sikerül megállapítani. Vanda teste érezhetően befeszül. Nagyon élvezi ezt a helyzetet. Hárman kényeztetjük őt és csak arra koncentrálunk mindenféle előre megbeszélt dolgok nélkül, hogy neki nagyon jó legyen. Hát jó neki! Egy nagyon mélyről jövő, hosszan elnyújtott orgazmust hallgathatunk tőle. Remeg a teste és én nagyon boldog vagyok!

Új barátaink nagyon finoman bánnak velünk. A lány a hátamat cirógatja. A pasi Vandához hajol és csókolózni kezdenek. Itt az ideje párt cserélni. Vágyom a lányra és van ebben a helyzetben valami abszurd. Nagyon finom a bőre és kellemes az illata. Mire nem figyel ilyenkor az ember? Vékony nő, formás, de nem hatalmas mellekkel. Finoman csókol, amit igyekszem én is finoman viszonozni. Hátamra fektet és lágyan a farkamat veszi kezelésbe. Na! Ezért érdemes élni! Nagyon jól csinálja! Teljesen más, mint Vanda játéka, de ez is élvezetes és igazán tetszik. Vanda látva a helyzetet, ő is áthajol a farkamhoz, hogy együtt szophassanak. Na ennél a résznél majdnem elájultam a gyönyörtől. Azt akartam, hogy a másik pasinak is csinálják, így együtt, ezek az ügyes és tüneményes lányok. A pasi nagyokat nyög és csak azért szurkolok, hogy még ne élvezzen el. Szerencsére ő is bírja! Szuper!

 

8550834719_a54b3f334b_o_1.jpg

Fotó: @ Richard foster

 

A lány Vanda lábai közé fúrja magát és a punciját kezdi nyalni. Kellemes dolog, mit mondjak! A szerelmemet most nyalja ki egy csaj! Köszönöm ÉLET! Vandát a sráccal két oldalról felváltva szopatjuk. Hát ez is felejthetetlen egy élmény, az biztos. Látom, hogy új számára ez a szituáció, de egyáltalán nem kellemetlen. A lány hozzám bújik újra és csókolózni kezdünk. Isteni a szája! Azt akarom, hogy ő is elélvezzen! A számmal biztosan sikerülni fog. Hanyatt fektetem és nyalni kezdem. Nagyon hamar jön az orgazmus. Ezt nem is gondoltam, hogy csak ennyi kell. Egyik orgazmust követi a mások. Ezt szeretem, így nagyon jó. Gumit húzok a farkamra és hagyom, hogy beleüljön. Arra gondolok, hogy lehet, hogy ezt így szereti. Nincs idő sokat gondolkodni. Vandáék is kefélnek. Tekintetemmel nyugtázom, hogy minden rendben. A lány előttem van, négykézláb és hátulról betolom neki. A finom punciba lassan becsúszik a farkam. Nagyon élvezzük egymást! Növelem a tempót és ez így neki még jobban tetszik! Nekem is! A lány újra elélvez és újra és újra! Azt a mindenit! Mindketten remegünk az kéjtől. Már alig bírom kondival. Vandáék kimerülten fekszenek egymás mellett. A pasi elélvezett! Nekem most sem volt orgazmusom. 

Kimondhatatlan megnyugvás és öröm költözik a lelkünkbe. Ez elmondhatatlan! Testünkről szakad a víz, nagyon izzadunk. Ez eszméletlen volt! Rövid ideig nem tudunk megszólalni, de mindannyian tudjuk, hogy ezek után illene bemutatkoznunk egymásnak. "Flóra és Dávid" - így mutatkoznak be. Hálásan köszönjük nekik ezt az eszméletlen gabalyodást. Ők is nagyon hálásak nekünk! "Ez nem mindennapi élmény volt" - mondja Dávid. Valahogy nem akarjuk ott hagyni egymást, pedig tudjuk, hogy jól fog esni letusolni. Összeszedjük a lepedőket és kidobjuk a gumikat és szemetet a kukába. Igyekszünk magunk után normális körülményeket hagyni. Nem öltözünk fel! Úgy, ahogy vagyunk, lemegyünk egy szinttel lejjebb tusolni. 

A víz alatt Vandát faggatom, hogyan érezte magát ebben a helyzetben? Látom a sugárzó mosolyból, hogy minden rendben, nem kell itt semmit agyon dumálni. Fura egy helyzet! Először szexelünk és utána ismerkedünk? Igen, ilyen is van.

Már a bárpultnál álldogálunk és Nikire várunk, hogy kérhessünk innivalót. Nagyon szomjasak vagyunk. Kapjuk az italokat és beülünk négyesben a társalgóba. Csak most van időm Flórát igazán megnéznem. Ez a csaj majdnem tíz centivel magasabb nálam! Érdekes, hogy ott fent ez egyáltalán nem tűnt fel. Szép nő! Tudom, hogy Vanda szebb, de ez ebben a pillanatban lényegtelen. Dávid nagyon helyes pasi. Flóránál is magasabb és sportos. Állandóan mosolyog. Őszinte vagyok! Azt gondolom, hogy talán helyesebb is, mint én. De mit számít ebben a helyzetben ez? Semmit! Elmondjuk, hogy mi most vagyunk itt másodszor. Flóráék régebbi "motorosok", de ezt nem éreztetik velünk. Ők havi rendszerességgel járnak Maciékhoz, de szinte csak péntek éjszaka jönnek. Elmondásuk szerint ennek az az egyszerű oka, hogy a szombati nagy tömeget szeretik elkerülni és így a dohányfüst sem annyira zavaró. Azt érzem, hogy tetszünk egymásnak, mint két pár.

Fél órát beszélgetünk így barátian. Jönnek a poénok, már hülyülünk is. A kívülállók azt hihetik, hogy száz éve ismerjük mi négyen egymást. Lehet, hogy erre mondják mások, hogy a Tik Tak-ban klikkesednek? Most is látok olyan párokat, akik kettecskén magányosan üldögélnek, mosoly nélkül és bizonyára kitárgyalnak minket is. Irigykedjetek, nyugodtan! Bátraké a szerencse!

Hajnali két óra van. "Lenne kedvetek visszajönni az emeletre?"- kérdezi tőlünk Flóra. Lehet egy ilyen kérdésre nemet mondani? Természetesen mentünk mi négyen, de az a néha kellemetlen feszültség már nem volt bennünk. Vágy volt bennünk. Újra akartuk megélni azt a kéjt, amit előtte. Hát ez tényleg éjjel kéjjel! Az előző helyünk szabad, mákunk van. Az Isten is azt akarja, hogy újra szexeljünk. 

A lepedőt leterítjük és én Vandával csókolózni kezdek. Ebben a félhomályban is mosolygunk, mert boldogok vagyunk. Egy órát szexelünk különböző pózokat váltogatva, nem cserélünk párt. Valahogy ez így esik jól. Nem érzek magamban semmilyen szükségletet. Végre önmagunk vagyunk úgy, ahogy azt álmunkban elképzeltük. Emlékszel? Nekem a többesekben nem szokott menni az elélvezés. Végre, nekem is sikerül! Akkorát élvezek, mint egy ház! Legszívesebben sírnék örömömben, de egy pasi nem tesz ilyent.

Flóra és Dávid is úgy hallom, jól érezték magukat. Minden nagyon rendben van! Tusolni megyünk! A szívünkben lévő öröm és boldogság valahogy nem akar megszűnni. Soha nem éreztem még ezt az érzést! 

Már újra a bárpultnál iszogatunk. Megdöbbenve nyugtázzuk, hogy negyed öt. Ilyenkor nagyon rohan az idő. Maci előkerül valahonnan. Mosolyogva üdvözöl minket. Beszélgetünk néhány szót és iszom is vele egy italt - jégert. Tényleg őszintén érdekli, hogy éreztük magunkat. Azt gondolom, hogy ezt a mai estét nem lehet felülmúlni.

 

5388146683_2f9988f45c_b.jpgFotó: @ tommerton2010
 

Remélem, most Benned is elindult valami. Nem kérem, hogy mindent így fogadj el, ahogy én Neked ezt elmondom. Én csak mondom a magamét. Te megteheted, hogy kételkedsz a szavaimban és legyintesz egyet. Ok! De ne feledd, hogy azt is megteheted, hogy megéled a saját vágyaidat! Látod? Nekünk sem első alkalommal sikerült. De sikerült!

 

Szerinted találkozunk még Flórával és Dáviddal? Ha olvasol minket, még ez is ki fog derülni!

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond

 

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr778092224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása