Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A nők titkos vágya
2017. július 01. írta: Siklósi Botond

A nők titkos vágya

 
fotozz_219367_1.jpg

Fotó: Filep László

 

Egy belvárosi étterem teraszán ülünk, kedélyesen iszogatunk és eszegetünk. Kicsit hangos az olasz zene, és még az is lehet, mi is hangosabbak vagyunk a kelleténél. 

Viviennel és Balázzsal beszélgetünk. Rendezvényszervezéssel foglalkoznak, és tulajdonképpen ez hozott össze minket. Egy üzleti együttműködés lehetőségeit elemezzük, de közben folyamatosan sztorizgatunk.

Viviennel több alkalommal találkoztunk az egyik swinger klubban, de személyesen csak most beszélünk először. Vandával örömmel fogadtuk ezt a meghívást, mert vannak olyan emberek, akikkel szívesen találkozunk, hiszen néha elég, ha csak látásból szimpatikusak nekünk.

Vivien két éve swinger, Balázs néhány hónapja csöppent bele ebbe a világba. Nem csak a külsőségek alapján tartjuk vendéglátóinkat kellemes embereknek, hanem az elmúlt hónapok posztolásai és hozzászólásai alapján is. Természetesen a külső előnyt jelenthet, de ez a megbeszélés most nem a közös szex lehetőségéről szól.

Vivien az első percekben talán egy kicsit feszült, de lassan sikerül feloldódnia. Szép arcú nő, a negyvenes évei végén járhat, de valamiért teljesen kortalannak érzem. Fürkésző tekintetében látom a sok éves tapasztalatot, hogy "én még a szemeimnek sem hiszek el mindent első alkalommal", és a "hiszem ha látom" hamissága visszaköszön pillantásában. 

Úgy érzem, átmentem a vizsgán, és hölgypartnerünk tekintetében az érdeklődés jelenik meg. Ezek apró dolgok, nekem mégis fontosak.

Az első öt percben kiderül, hogy kettőjük kapcsolata  csak baráti és munka alapú, nincs benne intim testiség. Vivien szerint a munka soha nem keverhető össze a szexszel, és magamban igazat adok neki. Ettől függetlenül jól esik Botondként szemeibe nézni, hiszen olvassa a posztjainkat, ismeri gondolatainkat. Azt is tudnia kell, hogy imádom a nőket, és amennyiben tetszik nekem valaki, eljátszom a szex gondolatával. Vajon milyen lehet csókolni, és a bugyijába nyúlni?

Igen, tetszik ez a nő, de természetesen nem fogom lerohanni. Persze, mi alapján gondolnám, hogy én kellenék neki? Ennek nem is adja jelét, de biztosan tudom, kedvel.

Balázsnak is tetszik Vanda, és ezt nem is szeretné titokban tartani. Erős testalkatú pasi, segítőkész tekintettel, barátságos mosollyal. 

 

fotozz_135437_1.jpg

Fotó: Filep László

 

Egy óra beszélgetés után már úgy viselkedünk mintha évek óta ismernénk egymást. Vannak közös ismerőseink is, illetve a közös téma, a swinger megoldja nyelvünket. Nem mindennapos, hogy swingerekkel találkozunk, és oldott hangulatban beszélhetünk őszintén magunkról.

Balázsékat érdekli a blogunk és minden, ami a hátterében történik. Fontos kérdés számukra, hogyan éreztük magunkat a forgatáson, láttuk-e már a vágott anyagot, illetve mi fog történni a film műsorba kerülése után?  

Úgy gondoljuk, az üzleti közreműködés hatékonysága a film után lehet igazán kiemelkedő, és ezt a véleményem érvekkel is kifejtem nekik. Nyitott emberek vagyunk, és könnyen elképzelhető később egy ilyen jellegű kapcsolat, de majd meglátjuk, hogyan lesz tovább.

Vivien eperbort rendel, és Balázzsal minket is invitálnak egy kis mámorításra. Ritkán iszunk alkoholt, de azért Vanda belekortyol Vivien poharába. Arcán olvasható, finom ez az ital, mégsem kér belőle többet. Absztinens a Drágám! 

Ezt követően hozatnak valamilyen harapnivalót is, de én az elfogyasztott kávém után nem vagyok éhes. Hárman csipegetnek, és közben folyamatosan beszélgetünk. Mi a visszatérő téma? Nem fogod kitalálni! A swinger.

— Képzeljétek el! A legutóbbi rendezvényen odajött hozzám egy lány, olyan teljesen szolid típus, és elmondta, mi a titkos vágya. Tudjátok mi volt? — kérdezi tőlünk Vivien egy kis hatásvadászattal egybekötve. — Gangbang! Azt szeretné, ha legalább három, négy, vagy akár több pasi is egymás után jól megdugná.—  folytatja. — Az sem zavarná, ha egy kicsit vadabbul történne a dolog. Az ilyen jellegű titkos vágy azért nem lep meg, mert ez a csaj volt a sokadik, aki erről a kívánságáról beszélt. 

Valamiért én sem lepődök meg ezen. Azt gondolom, nem kell elmagyaráznom, hogy Vandával a kapcsolatunk mennyire stabil és őszinte. Sokat beszélgetünk a szexualitásról - ezen belül a gangbang-ről is -, hogyan változtunk az elmúlt években. Nincsenek egymás előtt titkaink, legyen szó bármiről. 

A több pasis szexhez megfelelő libidó szükséges. Ez genetikailag alakulna ki? Tapasztalataim alapján tudom, hogy biztosan nem!  A nemi vágy egy emberben képes elhalni, és akár újraéledni is. A párkapcsolat minősége határozza meg ezt a szintet. Ez azt jelenti, azok a párok, akik eleget szexelnek - nálam az évi háromszáznál kezdődik az elég -, ott a libidó magas, és nagy valószínűséggel kijelenthető, az a románc is boldog, jól működő. 

 

fotozz_123013.jpg

Fotó: Filep László

 

De mit is adhat egy nőnek a gangbang élménye? Csak egy kicsit gondolkodjunk együtt, és lehetőleg tegyük félre az előítéleteinket:

  • Figyelem. Egy pasi biztosan nem tud adni akkora figyelmet, mint három, négy, vagy akár több.
  • Ingerek. Egy száj és két kéz helyett, több száj és több kéz ölel, csókol, érint és simogat.

Felejtsük el a pornófilmekben látható gyorsan és vadul lezavart gangbang videókat. A valóságban ennél sokkal többről van szó. Egy ilyen szexnél a nőt tisztelet és megbecsülés éri, és ha hiszed, ha nem, egyfajta szeretet is. Ez nem egy érzéketlen bemutató, mint az előbb is írtam, ahogy a profi, felnőtt filmekben látható. Itt az erotika és a szex legmagasabb szintjéről beszélünk, ahol a teljes őszinteség és a vágyak dominálnak.

A nő van központban, és az összes résztvevő őt kényezteti. Hanyatt fekve játszhat a férfiasságokkal balról és jobbról is, miközben élvezi a nyalás élményét. Megélheti - amennyiben szeretné - a szendvics pozíciót is, ahol popsiban és punciban is érezheti a pasikat. Sok nő titkos vágya a két kuki egy punciban speciális szendvics variációja. Most elképedtél? Pedig ez a valóság! 

Az ilyen légyottoknál nem kell attól tartani, hogy a pasi idő előtt elélvez, partnere pedig ott marad parlagon. Esetek többségében az orgazmusok sorozatát is megélheti a nő, általa egy teljesen új dimenzióba kerülve. Itt igazi nősténnyé válhat, és levetkőzve összes gátlását, őszintén megélheti a vágyait. 

Többek szerint, ez egy nagyon különleges eufórikus állapot, ahol tér és idő összemosódik, amikor sírva nevetünk, és megnyílnak azok a kapuk, amelyek létezéséről nem is tudtunk. 

Féltékenység? Ez az a szint, ahol biztosan nincs jelen, hiszen ha egy páros felvállal egy több pasis szexet, akkor ezt a "gyerekbetegséget" már régen kinőtte.

Nagyon sok nővel beszélgettem az ilyen jellegű vágyaikról, és természetesen olyanokkal is, akik ezt a szexuális élményt egyszer, vagy akár többször is megélték már. Negatív véleményt még nem hallottam tőlük. A beszámolók alapján tudom, a gangbang elég komoly fizikai igénybevételt követel egy hölgytől, de ez az impulzus kárpótol minden fáradtságot.

 

fotozz_221266.jpg

Fotó: Filep László

 

Vandával klubban már megéltük a pasi hármast néhányszor, de klubbon kívül, és akár három-négy pasival még egyszer sem. Én is szeretném ezt megélni? Még szép! Tudom, ő hogyan képzeli el, és mi az, ami egy kis pikantériát hozhat ebben a felállásban. 

Mi a jó nekem ebben? Nyilvánvalóan tudom a választ, de most ezt a kérdést szándékosan nyitva hagyom. A hozzászólók úgy is kifejtik álláspontjukat, ami lehet, köszönőviszonyban sincs az én meglátásommal, szemléletemmel. 

 

Botond

 

FONTOSAmennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

 

Ne maradj le semmiről! Köves minket ITT a Facebook-on!

 

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed! 

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr2712616183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.07.01. 18:15:31

Hogy Neked mi jo benne? hát te szerintem tiszteled Vandát, és azt szeretnéd hogy jo legyen neki. Nem szoktam elsőzni de ebben első szerettem volna lenni (mármint hozzászolás) utazok és most tudok hozzászolni.

Szoval tiszteled és szeretnéd ha jo lenne neki. viszont ezért jol kell lenni azért ehhez fizikailag is meg lefektetni a dolgokat ( védekezés stb helyszin) de amugy én értem hogy miről irsz. Amugy ja minden nő vágya ez amugy szerintem akinek van egy kis fantáziája. Nyilván nem minden párnak fér bele hogy jöjjön a harmadik.

Amugy nyilván lehet csinálni egy olyan napot is amikor te kapsz 4-5 nőt és ők kényeztetnek vagy erre nem vágysz?

rágörcsöltél erre a filmes cuccra picit azt érzem, vagy csak féket nyomtál nem az volt a szándékom a kommentemmel.
Muszály menni vár Thailföld :)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.07.01. 18:20:25

@Bellocska:
"rágörcsöltél erre a filmes cuccra picit azt érzem, vagy csak féket nyomtál nem az volt a szándékom a kommentemmel." Ezt nem értem. Kifejtenéd mire gondolsz?

Thaiföld? Jártam már ott két alkalommal, csak már több, mint tíz éve. Remélem nekem is lesz lehetőségem újra megcsodálni. Jó pihenést kívánok!

Bellocska (törölt) 2017.07.01. 20:12:37

@Siklósi Botond:"rágörcsöltél erre a filmes cuccra picit azt érzem, vagy csak féket nyomtál nem az volt a szándékom a kommentemmel." Ezt nem értem. Kifejtenéd mire gondolsz? - nos arra, hogy vagy azért mert forgattatok és aláirattak egy csomo papirt veletek vagy amugy más lett a blog hangulata. Igaz közben emlitetted hogy privát életedben is történtek negativ dolgok. Ezt vettem észre.

Amugy én pont a másik oldalán vagyok a dolgoknak nekem aktuális hapsi - nagy szerelem közölte hogy nem lehet hármas szex. Meg ki van zárva ráadásul én persze kinéztem, hogy kivel lehetne, hogy ő lenne a harmadik de közölte hogy " ő nem szexelne veled" Jo de igy megint szakitás lesz abbol ha Én nem úgy vagyok jó neki. Mit csináljak nálam is van ez a kiprobálnám. Én egyszer fantáziáltam hogy Bellocska és hat pasi. Ha lenne amugy ezügyben privát kérdésem, pl melyik oldalt tudjátok ajánlani akkor hova lehet irni? Mert én meg ugy érzem hogy tarthatatlan és hát vannak az ember lányának vágyai.

Thaiföld, elég komplikált kapcsolatom van amugy vele annyiszor kerülgetettük már egymást, hogy egyszer csak ott találtam magam. Köszi majd igyekszem kipihenni magam. Csak onnan nem irnék igy még ma tudok válaszolgatni aztán picit off. Igy nem lesz aki csesztessen a pénteki posztokkal.

Amugy a kommentelők a többes szexet férfi oldalról is kifejthetnék meg te is leirhatnád majd a végén hogy te hogy látod kedves Botond.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.07.01. 20:17:12

@Bellocska:
siklosibv@gmail.com Amennyiben esetleg lenne mondanivalód, ide is írhatsz.

levendulavagyok (törölt) 2017.07.02. 10:36:32

@Bellocska:
Más lett a blog hangulata? Nos ez sztem nem véletlen. Nem lehet állandóan csak arról írni, hogy Vanda hányszor lett kinyalva, Botond mennyire szereti neki csinálni, meg a swingeres sztorik, amiben le van írva ki hogy kivel szexel, milyen párcserék, orgazmusok, puncik, farkak. Ez egy idő után séma lesz. Ilyen történetekből rengeteg van a neten. Még akkor is, ha Botondék jól írnak. Ezért írnak beszélgetős posztokat, ahol az életformájuk hátterét mutatják be.
Ez a gangbang most sztem egy szintlépés lesz, hisz emelni kell az ingerküszöböt, ne váljon unalmassá a szexmese ;) Én kiváncsian várom, mikor írtok ilyen kalandról, mert biztos vagyok benne, hogy lesz ilyen ;)

levendulavagyok (törölt) 2017.07.02. 10:36:57

Gangbang.....nők.....tisztelet, szeretet? Hm......ha ez azt jelenti hogy nem szedik darabokra a csajt közben, hanem esetleg engedik irányítani....nevezhetjük így is. De ennek ehhez nem sok köze van a tisztelethez. A nő lealázásának érzése a nő beleegyezésével. Mert ilyenkor a nő is erre vágyik, pont nem arra, hogy tiszteljék :D

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.07.02. 10:48:58

@levendulavagyok:
Azért használtam a szeretet kifejezést, mert az egyik hölgy ismerősünket idéztem szó szerint, Ő csak egyszer élte meg ezt a szexuális élményt, és Vandának mesélt erről. Szerinte egyszer feltétlenül érdemes kipróbálni.

Én nem gondolom, hogy itt feltétlenül lealázásnak kell történnie, de természetesen lehetnek ilyen jellegű vágyak is. Én inkább az odaadást és megbecsülést látom egy több pasis légyottban.
Azt gondolom, ahányan vagyunk, annyiféleképpen gondolkodunk.

levendulavagyok (törölt) 2017.07.02. 11:20:38

@Siklósi Botond:
Ezért írtad ezt a posztot, hogy lehessen véleményt ütköztetni, nem? ;)
Én amúgy abszolút nem negatív értelemben értettem ezt a "lealázást". Úgy gondolom, hogyha Vanda bekerülne egy ilyen többpasis közösbe, nem a swingeres puncivadászokból válogatnátok. Ellenben az érdekelne, vajon honnan lehet találni több "megbizható" pasit?

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.07.02. 11:24:42

@levendulavagyok:
Jól látod. Lehet véleményt ütköztetni. Én is úgy gondoltam, hogy a lealázást nem negatív értelemben írtad.

Hol lehet több megbízható pasit találni? Na látod, ez egy nagyon jó kérdés. Mi a több éves klubozás alapján ismertünk meg néhány ilyen pasit, és ha egyszer összehozom a dolgot - mert én fogom összehozni -, akkor itt fogok elindulni.

Bellocska (törölt) 2017.07.02. 12:14:53

@levendulavagyok: van ismerős csaj és szerelmes belé vagyis birja több mint 6-7 fiuismerőse, és lehet hogy kettőnek fájt is hogy ugy történt hogy gruppenbe nem alázták le hanem mindenki jol járt 5 vagy 6 pasi per nő igaz odafigyeltek rá meg volt aki nem dugta meg csak kiverte. Meg simogatták egymást jo élmény volt nyilván ez egyrészről titoktartást igényel, ami azt jelenti, hogy nem kéne elmesélni a sztorit, másrészt meg odafigyelést is. A csajszi nem panaszkodott. Giga orgazmusok meg mindenki jol járt. Igaz amelyik fiu szrelmes volt belé neki volt nehéz igazábol hogy látta hogy alakult ( érdees swingereztem előtte de ez valahogy hogy hiába ő választotta ki a pasikat ahogy együtt voltak ez nagyon megviselte. Ezért Botond te is jol godold meg . Bár az élményért megéri :D

De amugy simán van olyan hogy még tök birják is vagy szeretik a csajt és miért ne legyen neki jo.

Nyilván ha pornot nézel ott lealázás van és igen végülis mi nők lealáztatjuk magunkat-e jo kérdés. nem hiszem. Nyilván alárendelődünk. Meg van benne valami szokatlan valami titkos valami beavatás jellegű.

Amugy szerintem is öszehozza Botond. Látom ahogy exel táblákkal összeszerkeszti a táncrendet.

Tényleg kutyátok nincsen Botond?? vagy állatotok? Viszont mostmár ténlyeg offolnom kéne magam egy kis időre amig vissza nem térek....onnan ugye kommentverbot van.

pittscards 2017.07.05. 21:43:36

Szerintem a jó gangbang-hez nagyon fontos a férfiak hozzáállása. Nekünk volt egy nem túl jó tapasztalatunk, amikor a csatlakozó két pasi nagyon önző volt, csak a saját örömüket nézték, azt nem, hogy ők mit adhatnak. Jó élmény még csak akkor volt, amikor egy plusz pasi csatlakozott.

Bellocska (törölt) 2017.07.07. 22:00:04

@Siklósi Botond: kutyát csak kérdeztem lehet ismerkedni sétáltatás közben is :d

Bálint Bátori 2017.07.27. 12:05:03

Tudom úgysem jelenik meg a hozzászólásom, vag yha mágis, akkor majd a különféle nicknevű - valójában általatok létrehozott - álkommentelők majd jól kiosztanak engem, hogy én nem értem a swingerezést mert én nem vagyok az és különben meg húzzak innen ha nem tetszik.

De azért megírom, úgysem olvasom majd ezeket a kommenteket mert biztos nem jövök ide többet.

Pornószakmában dolgozom, pontosan tudom, hogyan működik ez az üzlet, mert ez nem más, csakis kőkemény üzlet. Üzlet a készítőknek és üzlet, munka a szereplőknek.

Cikkeiteket elhinni ugyanolyan butaság lenne, mint amikor rákattint egy kanos férfi egy pornóvideóra, aminek a címe azt állítja, hogy "Amatőr videó - 18 éves lány a wc-ben leszopja tanárát".

A delikvens agya annyira telítve van tesztoszteronnal, hogy egyáltalán nem tűnik fel neki, hogy a kamera mozog, tehát valaki más is volt ott aki felvette a jelentetet.

Ha valóban amatőr lett volna a lány és az a kopasz fickó valóban tanár lett volna, a tanár már börtönben lenne, a lány pedig rég töröltette volna a videót személyiségi jogaira hivatkozva.

Ha valóban amatőr 18 éves lett volna a lány, akkor nem lenne tetoválva az egész teste indamotívumokkal.

Ha valóban amatőr felvétel lett volna, akkor nem lenne tökéletes a bevilágítás és a hang.

Ha valóban amatőr lett volna, akkor a lány nem nézne percenként a kamerába kéjes arccal és ne mmondana olyanokat, hogy "Ahh, yes, ooh, yes", mert ilyeneket magától senki sem mond.

Ha valóban amatőr lett volna, akkor a tanár nem húzná hátra folyton a lány haját, hogy a kamera jól vehesse az arcát.

És sorolhatnám.

Ilyen és ehhez hasonló dolgokat egy hozzáértő azonnal átlát és tudja, hogy az egész úgy, ahogy van, hamis.

Ti is beszálltatok ebbe a szakmába, és bloggal próbálkoztatok, saját, igazi élményeket ígértek.

Piaci rést akartatok találni, és meg is találtátok, éppen ez bizonyítja, mennyire átgondolt volt a blogindítás és a folyamatos tartalommal való feltöltés.

Az átgondoltságnak pedig mindig van mozugatórugója. Ha pedig van, akkor már elég fura, hogynemondjam hazugság őszinte motivációkról és valódi élmények hajtotta közlsékényszerről beszélni, a valódi motiváció helyett.

Olvashatunk itt motivációként a swingerezés őszinte szeretetéről, meg az ismeretterjesztés vágyáról, meg hogy segítsetek a sok swingerezőnek megadni az érzést, hogy nincsenek egyedül.

Hát engedtessék meg, hogy valaki ne egye meg kérdés nélkül ezt a -
mondjuk ki - lószart.

Az itt teremtett világ, mint minden, ami a pornószakmában legyártásra kerül, hamis, mivel ez üzlet, ezért nem is lehet más.

Nem tud őszinte lenni, mert egy tudatos koncepció része. Nem tud őszinte lenni, mert tudatos motivációk hajtják, és ez a project már "A projekt" lett az életetekben, amivel el akartok jutni valahová, amit sikeressé akartok tenni.

Ez a gangbang-dolog már egy olyan egyértelmű példa volt, ami jól illusztrálta, hogy megismertétek a szakmát, belenőttetek, tudjátok mire van igény és képesek is vagytok prezentálni a nyálcsorgató közönségnek amire vágyik.

És innentől fogva egyértelmű, hogy a szakma részei lettetek és őszinteségeteket nem megkérdőjelezni butaság lenne.

Én ezek után arra tippelnék, hogy ti valójában két meleg nyugdíjas fickó vagytok, ha pedig interjúra mentek, van egy kezdő színészpár aki eljátszik benneteket kétezerét.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.07.27. 12:08:08

@Bálint Bátori:
Beengedtük a hozzászólásodat, és nagyon köszönjük. Mosolyt csaltál az arcunkra. Azért a dokumentumfilm akár tanulságos is lehet számodra, de az is lehet, hogy a minket eljátszó színészek ennyire jók? :D

Aszólópasi 2017.07.27. 19:47:47

@Bálint Bátori:
Ezt a hozzászólást nem neked írom kedves kommentelő, hiszen te úgyse jössz már ide többet. Különben is neked és a hozzád hasonlóan gondolkodóknak úgyis csak a két meleg fickó egy újabb kommentelő alteregója vagyok.
Mint minden profi összeesküvéselmélet, ez is a félremagyarázásra és féligazságokra logikusan felépített történet.
Hogy találtak egy "piaci rést", talán. Hogy találtak-e egy olyan témát, ami őket is komolyan érdekel, szívesen beszélnek, beszélgetnek erről emberekkel, s miután látják, hogy ez valóban MENNYI embert érdekel, akkor ezzel professzionálisan is foglalkoznak, inkább!
Ha teljesen kívülálló lennék, akkor okfejtésed akár még el is hihetném.
De nem vagyok az. Volt szerencsém Botondékkal egy pár szót váltani és egy végtelenül rendes, intelligens párt ismertem meg.
Sőt életem első klubbos élményén egy olyan párral találkoztam össze, akik pont így gondolkodtak a swingerről, mint ahogy Botondék!
De mint mondtam minden profi összeesküvés elmélet féligazságon alapul. Igen, van a klubbokba járó emberek között, akik nem így gondolkodnak, akik tényleg a saját pornófilmjüket akarják megélni. De ez a blog nem nekik, nem róluk szól.
És mint minden profi összeesküvés elmélet ennek is alapja a félremagyarázás. Említetted, hogy a pornó szakmában dolgozol. Most jöjjön az én saját összeeskövéselméletem. Te egy olyan ember vagy, aki akarva akaratlanul a pornófilmeken szocializálódott. Neked a szex már csak munka, valódi örömöt nem jelent. Az pedig hogy a szex során igenis fontos lehet a másiknak örömöt okozni, önként átengedni egy másik férfinek a párod szinte már nevetséges badarságnak hangzik. Ezért nem érted miről szól ez a blog, ezért nem érted meg ezt a világot.
A swinger világa, noha még én is csak most ismerkedem vele, nem egyszerű. Mint minden itt sem minden fekete és fehér. Botondnak és Vandának egyszerűen csak sikerült bemutatni ennek a világnak a szép oldalát. És hogy az átlag ember nem gondolta volna, hogy van szép oldala?
Talán igazad van, ez az a "piaci rés", amit ők megtaláltak.
süti beállítások módosítása