Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Természetes erotika
2017. május 05. írta: Siklósi Botond

Természetes erotika

  fotozz_234677.jpg

Fotó: Filep László

 

Érdekesen alakul ennek az évnek az időjárása. Március végén melegebb napokat élhettünk meg, mint május elején. Ezért arra gondoltam, egy régebbi tavaszi élményünket osztom meg veletek és így talán, a várva várt igazi május is hamarabb beköszönt.

Végre május van. Imádom ezt a hónapot és talán jól gondolom, az év legerotikusabb haváról beszélek. Szeretem ezt a zsongást, az üde illatokat, és a ruhák alól kivillanó női testrészeket. Észrevehetően hosszabbodnak a nappalok, az egész természet aktivizálja magát. Az orgonák árasztják magukból az illatokat, imádni való sétákat és túrákat tehetünk ilyenkor.

Az év minden hónapjában sokat vagyunk a szabad levegőn, hiszen napi szinten hosszú sétákra megyünk, viszont ez a hónap, amikor a legtöbbet vagyunk az utcákon illetve a természetben. A zöld szín végtelen számú árnyalatát csodálhatjuk meg újra, és talán a szívünk is dinamikusabban dobog.

Szeretem Vandát a természetben fotózni, és már nagyon vártuk ezt az időszakot. Pár napja a természet lágy ölén készítettem néhány erotikus képet kedvesemről, de az teljesen spontán történt, nem előzte meg semmilyen tudatos készülődés. 

Most kocsival megyünk, és viszünk magunkkal néhány olyan ruhadarabot is, ami ebben a májusi erős fényben csak sejteti az alatta megbújó testrészeket. A szalmakalap sem marad itthon, és néhány fürdőruhát is bedobunk a táskánkba.

Amennyiben szeretnéd termékeidet vagy szolgáltatásodat oldalunkon látni, ITT írj nekünk!

Rugalmasak vagyunk.

Vanda és Botond 

Pontosan tudjuk, hogy a kiválasztott erdős szakasz nem teljesen biztonságos, és az a tisztás, amit kinézünk magunknak, egy gyakran használt és forgalmas földút mellett található. Szombat délelőtt van, és talán ez a napszak egy kicsit szerencsésebb lehet. Még soha nem buktunk le Vandával a természetben, pedig nem az első alkalom, hogy fotózni indulunk. Nem is tudom, hogyan érintene minket egy lelepleződés, de valahol most azt gondolom, nem igazán hatna meg minket. Nem tudok, és nem akarok azonosulni azzal, hogy a női szépséget ennyire takargatni kellene, és magát az erotikát bűnnek kellene megélnünk.   

Nagyon izgatottak vagyunk, és tudjuk, nincsenek óráink. A kiválasztott tisztás egy ősfenyvesben található, nincs hatalmas takarás, de a zöld fűben a lila apró virágok tengere magával ragad minket. Igen, ennek a környezetnek nem tudunk ellenállni és nem is akarunk. Úgy vagyunk ezzel a fotózással, ha valaki mégis meglátna minket, akkor tulajdonképpen mi is történhet? Meglátják Vandát hiányos öltözetben? Esetleg ruha nélkül, fején szalmakalapban? Miért is kellene félnünk? 

Élvezzük ezeket a pillanatokat, és már nem is érdekelnek a külső körülmények. Készülnek fotók fehér ujjatlan pólóban, ahol a mellbimbók majdnem utat törnek a szöveten keresztül, selymes áttetsző blúzban, fürdőruciban, félmeztelen és meztelen, ahol csupán a szalmakalap öltöztet. Csodásan érezzük magunkat, de pár évvel ezelőtt elképzelhetetlen volt, hogy mi ilyet tegyünk. 

Szabadok vagyunk, egybeforrunk a természettel, és az összes erotikus pillanatot szeretnénk megörökíteni. Ezeket a fotókat majd felhasználjuk szexpartner kereső oldalakon is, mert kimondhatatlan büszkeséget érzek, ha Vandát mások is láthatják. Elfogult vagyok? Biztosan így van, de eddig nem ért minket negatív kritika. Vanda elég magas lány, normál testalkatú, formás popsival és szép mellekkel. 

Fotózni indultunk, és az elképzeléseink teljesülnek. Úgy gondoljuk, szuper képek készültek, és alig várjuk, hogy otthon feltöltsük a gépünkre, és egyenként elemezhessük. De...

Szexuálisan nagyon felpörögtünk, és kimondva, de inkább kimondatlanul egymásra kattanunk. Halljuk a távolban, hogy egy biciklis csapat teker a földúton, beszélgetésük egyre halkul, míg végül a semmibe vész. Vágyunk keveredik a félelmünkkel, hogy itt a természet lágy ölén!?  Elég nagy a mozgás az erdőben, és ha bevállaljuk, biztosan nem lesz egy maratoni menet. Az adrenalin szintünk csúcsokat dönget, és szinte fülemben dobog a szívem. Miért ennyire izgató és izgalmas ez a helyzet? Nem tudom a választ, és ezen gondolkodni sincs időm.

 

100_3382.JPG

Helyszínen készült saját fotó

 

— Szeretnél most és itt szexelni? — kérdezem Vandától, de természetesen én is tudom, ez csak egy illedelmes kérdés, és pontosan ismerem a válaszát.

Persze...— mondja ezt mosolyogva, és látom csillogó szemeiben, ha nem teszem azonnal magamévá, akkor ezt ő teszi meg velem.

Összeszedjük magunkat és a tisztástól egy kicsit beljebb megyünk, a bokrok árnyékába. Van nálunk egy vékony takaró is, amit leterítünk. Meleg van, nem kapkodunk, de egy kicsit izzadunk. Nagy bennünk a várakozás és ritkán vagyunk ennyire izgatottak. Ki gondolná, mit tesz az emberrel egy ilyen különleges helyszín? Nagyon kívánom Vandát, de szeretném először az Ő örömét megélni.

Combjai közé bújva illatos bőrét végignyalom, puszilgatom, csókokkal halmozom el. Tudom, hogy lebukhatunk, de most nem akarok erre gondolni, csak az örömre és élvezetre koncentrálok. Szeméremdombjaira is csókokat lehelek, majd két tenyeremet a popsija alá csúsztatom. Szeretném, ha a körülményekhez képest kényelmesnek érezné magát, illetve így nekem is kéjesebb az érzés. Nyugodt pasi vagyok, még ilyen körülmények között is, nem kapkodok. A sóhajok is jelzik, ez az az izgalmi állapot, amire minden férfi vágyik, amikor az érintés, a csók, az apró harapások hatásai felértékelődnek, amikor annyira mi vagyunk a középpontba, hogy a világ létezése teljesen megszűnik. Ez egy olyan euforikus állapot, amit nem minden nap élhetünk meg, a zsigereink és az összes sejtünk a vágyainkat szolgálják. 

Lágyan érintem a csiklót, szinte csak lehelem, mégis teste azonnal reagál mozdulatomra, és sóhajai, halk nyögdécselései is jelzik felém, jó úton haladunk. Teljesen szinkronban vagyunk egymással, és szeretném ezt az állapotot a végtelenségig elhúzni, de nem lehet. Hogyan is lehetne? Én is emberből vagyok, és engem is magával ragad a hév. Nem akarok már fegyelmezett lenni, és tudom, ebben az állapotban minden másként működik, mint otthon. Ismerem párom testét és reakcióit, de itt és most minden hamarabb és intenzívebben érvényesül. A megszokott otthoni koreográfia itt lassúnak, és túlságosan elnyújtottnak minősülne, még az is lehet, Vanda elégedetlenségét jelezné felém. Intenzívebben nyalom punciját, és pontosan tudom, itt most minden máshogy történik, mikor orgazmusa szinte belerobban ebbe a közegbe. Hangosan élvez, nagyon mélyről jön ez az érzés, vonaglik, szinte dobálja testét. Percekig tart ez az állapot, és örülnék, ha soha sem lenne vége.

Szerelmem újra önmaga, és ezt a tekintetet imádom. Szexuálisan felspannolt állapot ez, ellentmondást nem tűrve, de az adni és megélni szándékot érzem minden mozdulatában. Ez az a tűz, ami képes lenne fellobbantani akár egy erdőt vagy mezőt, ez az az ősi energia, amire mindannyiunknak szüksége van. Hanyatt dönt és ágaskodó farkamat szájával és nyelvével kényezteti. Szenvedélyes minden mozdulata és tudom, ez az előjáték nagyon rövid lesz. Imád beleülni és már élvezhetem puncija cuppogását, ahogy pulzál farkamon. Élvezem, és memorizálom ezeket a pillanatokat, perceket, még úgy is, hogy rettenetesen kényelmetlen ez a göröngyös terep. Kéjesen nyögünk mindketten, és emlékünkbe örökre beég ez az érzés.

Csináld hátulról is! — kéri, és én természetesen örömmel teszem.

Ha most valaki közeledne hozzánk, garantáltan nem hallanánk, és nem is vennénk tudomást semmilyen külső körülményről. Talán már extázisban is vagyunk, farkam pattanásig feszül, kőkemény. Ez most nem swinger klub, ahol néha nagyon hosszú ideig bírom. Annyira felpörgetett ez az állapot, hogy bizony gyorsan és dinamikusan jön az orgazmusom. Hatalmasat élvezek és nyögök...

Lassan visszatérünk a valóságunkba, és lihegve tekergetjük nyakunkat, vajon környezetünkben mindent rendben találunk?  Megnyugszunk, mert tényleg csak ketten vagyunk ezen a ligetes-bokros erdőrészen. Hálát adunk az égieknek, hogy nem zavarta meg senki szerelmeskedésünket.

 fotozz_74004.jpg

Fotó: Filep László

 

Azt gondolom, ezek a kalandok és élmények szorossá tudják tenni kapcsolatunkat, ezek a közös titkok elmélyítik az egymásba vetett hitet és bizalmat, és ezek szükségesek egy kiegyensúlyozott és boldog kapcsolathoz.

 

Botond

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

 

Ne maradj le semmiről! Köves minket ITT a Facebook-on!

 

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr2212474059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2017.05.05. 22:40:14

Szexeltem de nem volt egy nagy kaland. Ami viszont bejött egy kilátó tetején egy párral...na az klassz volt.

Scheibe (törölt) 2017.05.06. 11:54:43

Ezerfele helyen szexeltem mar. Partnerfuggo nem helyfuggo hol jo.

Marshall88 (törölt) 2017.05.14. 21:09:33

Vanda, gyönyörű vagy!! Botond, Te egy igazi férfi.
Ez van, ez ugrik be ha olvasom a bejegyzéseiteket, de ez a szalmakalapos kép, ez csoda szép. Csak sejteteti, a popsi körvonalát, a csipő formáját és a finom vállakat.... :)
De amikor a csiklót izgattad Botond.... , ott akaratam lenni, pont a szive fölött csókóltam volna hogy érezzem Vanda heves szívverését.....
Na ez nagyon tetszett :)
Köszönöm nektek ;)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.05.16. 08:32:56

@Marshall88:
Köszönjük szépen a kedves gondolatokat, nagyon jól esnek! ;)
süti beállítások módosítása