Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Yoni masszázs
2015. december 27. írta: Siklósi Botond

Yoni masszázs

fotozz_224765_1.jpg

Fotó: Filep László

 

Azt kérem, hogy ezt a posztot, nyugodt és csendes körülmények között olvasd el. Ez nem egy egyszerű sztori. Most megismerheted a legintimebb és legmélyebb érzéseinket és azt, hogy Vandával mi hogyan látjuk és hogyan éljük ezt a világot.

Az egyik kedves hölgy olvasónk kérdezte meg tőlünk privát levélben, hogy mi a véleményünk a yoni masszázsról? Akkor pattant ki a fejemből az ötlet, hogy - ugyan ez nagyon nehezen megírható anyag - nekem ezt meg kell írnom. Tudod, csak olyan dolog érdekel, amiben van kihívás. Próbáltam az interneten ennek a témának utána olvasni, de nem találtam olyan tartalmú blogot vagy leírást, ahol masszőr szemszögéből olvashattam volna egy ilyen masszázsról. Persze sikerült rátalálnom néhány hölgynek a rövid élménybeszámolójára, de én nem ezt kerestem.

Rengeteg videót is megnéztem, de ott sem találtam meg azt, amit most itt Neked bemutatok. Napok, sőt hetek óta gondolkodom, hogy hogyan tudom átadni Neked azt a hangulatot és érzésvilágot, amit masszás közben érzek és gondolok. Arra a következtetésre jutottam, hogy én leírom a legjobb tudásom szerint és a többit Rád bízom. Szeretném, ha tényleg egy ellazult, gyereksírás mentes és megzavarás mentes övezetben olvasnád el a gondolataimat. Azt is szeretném, hogy ezt a csodálatos utazást Vandával és velem együtt tegyük meg.  

Talán folytassuk azzal, hogy nem vagyok masszőr és nem is tanultam masszírozni soha. Viszont az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy gyerekkorom óta érdekel ez a téma és majd Te is látni fogod, hogy én nem is masszázst alkalmazok. Ez egy simogatós, cirógatós csodálatos közös utazás, ahol újra gyerekek lehetünk, -azzal az önfeledt derűvel, tisztasággal és odaadással, amit sokan már elfelejtettek. Természetesen nem lehet eleget hangsúlyozni a kölcsönös bizalmat és a megfelelő körülményeket. 

Egy ilyen "szertartás" soha sem spontán történik. Erre készíteni kell a lelket és a tested egyaránt. Én Vandának már sokszor csináltam, de soha nem volt és nem is lesz meghatározva, hogy évente hányszor kell ezt megélnünk. Ismerjük már egymást annyira, hogy ez csak úgy jön.

Elmondom most Neked a legutolsó ilyen közös élményünket. Megpróbálok csak erre az egy alkalomra koncentrálni, mivel mindig minden változásban van, ezért ez az általam "szertartásnak" nevezett - mondjuk - masszázs is folyamatosan módosul, átalakul.

Karácsonyhoz közeledünk. A reggelek egyre hűvösebbek, nyirkosak. Pár hete még húsz fok feletti hőfokokat mértünk, így ez a kellemetlen idő talán még jobban a lelkünkig hatol. Néhány napja már megterveztük Vandával a mai napot. Igen! Ma lesz az a csodálatos nap, amikor mindketten megújulunk, felfrissülünk és újra éljük szerelmünket. 

A hálóban fogom Vandát elvarázsolni. A szobában 25 fok van, ez így megfelelő. A fürdőbe megyünk és itt kezdődik a mi 'szertartásunk". A kádban már előre meleg vizet engedtem, finom illatokat érezni körülöttünk. Levetkőzünk mindketten és beülünk a fürdőkádba. Nem egy hatalmas sarokkád, de mi azért ketten elférünk. Vanda nekem háttal ül és én a kádnak támasztom a hátamat. Szeretem ezt a közelséget. A nyakát kezdem mosni a tusfürdőjével. Igazi nőies illat, nagyon szeretem. A hátát és a melleit is megmosom így ülő helyzetben. Minden mozdulat lassú és minden mozdulat csak rólunk szól. Nem akarunk tudni a külvilágról. Nekem itt és most csak Ő létezik. Azt akarom, hogy Vanda átadja magát ennek a kényeztető hangulatnak, hogy mi ketten egyek legyünk úgy, ahogy csak mi tudunk.

 

fotozz_163673_2.jpgFotó: Filep László

 

Megkérem, hogy forduljon velem szembe a kádba és üljön az ölembe. Mosolyogva teljesíti kérésemet. Én teszem a dolgomat és lassan, nagyon érzékien fürösztöm Szerelmemet. Felállunk a kádban és így hozzáférek a fenekéhez és a puncijához is. Mindenhol megmosom. Kiszállunk a kádból és az előre odakészített törülközővel lassú mozdulatokkal a feszes testét megtörlöm. Minden mozdulatom a harmóniáról és a szeretetről szól. Ebben a pillanatban csak Ő létezik. Te is érzed ezt a nyugalmat? 

Kézen fogva megyünk be a hálóba. Meleg van és már érezhető az éjjeliszekrényen pislogó illatos párologtató narancsos fahéjas illata. A sarokban meditációs zene szól halkan, de azért jól hallhatóan.

Vanda hasra fekszik a francia ágyra terített lepedőre. Hátközépig érő hosszú és enyhén hullámos vöröses barnás haját félrehajtom, hogy ne zavarjon a későbbiekben. A radiátorról leveszem azt az edényt, amiben az olaj már felmelegedett és egy kicsi tálcára teszem Vanda mellé az ágyra. Én így szeretem csinálni, meleg olajjal. Most narancsos fahéjas illatút használok, mint a párologtatóban. 

Vanda lábai mellé térdelek, az olajos edénybe nyúlok és kezemről csurgatom Szerelmem vádlijára az olajat. Csak a bal oldalával foglalkozom. A bokáját és a vádliját simítom, masszírozom lassú mozdulatokkal. Ez nem egy sport masszázs. Nem, nem! Inkább nagyon finom simító mozdulatok. A zene szinkronban van minden mozdulatommal. A talpát sem hagyom ki, mivel tudom, hogy ezt nagyon szereti. Minden mozdulat lassú és tisztelettel, szeretettel  telített. Ez most csak Róla szól, de az utat közösen tesszük meg. Nagyon szexi látvány az olajtól fénylő női vádli. Gondoltad volna?

Lassan a bal combját is masszírozni kezdem. Természetesen mindkét kezem használom és igyekszem lassú tempót felvenni. Azt gondolom, hogy az odaadás és adni akarás nagyon fontos egy ilyen "szeánsz" megélésekor. Nagyon szeretem a comb belső részét is simítani, masszírozni. Nem érek a puncijához, még nem. Ez csak a felvezetés. Rengeteg időnk van és teljesen egymásra kell hangolódnunk. Majd látni fogod, hogy nincsenek elvárásaink és nem az orgazmus a cél. Az odavezető út megélése a cél. Ehhez idő és összhang kell. Minden alkalom más és más, hiszen mi önmagunk is minden helyzetben mások vagyunk. Eddig minden alkalommal sikerült Vandára hangolódnom. Ehhez nem kell más, csak figyelem, odaadás és szeretet. Szándékosan nem szerelmet írtam.

 

fotozz_170866_1.jpg

Fotó: Filep László

 

Már a fenekét simítom, masszírozom. Nagyon kellemes érzés ez nekem is. Nem tudom, hogy Ő most mit érez és merre járnak a gondolatai. Nem beszélgetünk, mert nem akarjuk egymást kizökkenteni ebből a hangulatból. Bal kezemmel a fenekét simogatom, a jobb kezemmel a combja belső felületét cirógatom nagyon lassan. Nem állok meg egyszer sem, erre tudatosan figyelek. A mozdulatok folyamatosak még akkor is, amikor olajos edényből olajat veszek magamhoz. Az agyagedényben az olaj még mindig meleg, kellemes. 

Egy picit feljebb csúszok halkan és a hátát és derekát veszem kezelésbe. Van időm csodálni és szeretni Vanda testét. Nagyon nőies! Így olajos kézzel nagyon könnyű masszírozni. A nyakát és a csuklyás izmokat sem hagyom ki. Nem tudom, hogy konkrétan Ő most mire gondol, de hogy ez neki kellemes érzés, azt érzem és tudom. Az egyik mozdulatom sem túlságosan erős, de azért most nem csak cirógatom, simítom. Azt gondolom, hogy itt szabad egy kicsit erősebben csinálnom, de még véletlenül sem esek túlzásokba. A gerince mellett simítom lefelé a kezeimet lassan a feneke irányába. A hüvelykujjaim végzik a masszírozást, a többi ujjaim pedig a simítást. Ezt a mozdulatsort egymás után többször is ismétlem. Fáradhatatlan vagyok és arra gondolok, hogy egyben milyen szerencsés is.

Most lassan átülök Vanda jobb lába mellé és elkezdem olajos kézzel a vádliját és a combját simítani, masszírozni. A mozdulataim ismétlődnek az előzőek szerint. Igyekszem mindent teljes koncentrációban csinálni és a tempót még véletlenül sem növelni. Természetesen a fenekét és a belső combját sem hagyom ki. Nagyon finom a bőre és ez a narancsos fahéjas olaj kellemes, jó illatú. Azt gondolom, hogy tökéletes választás volt. Így Karácsony előtt ez tényleg nagyon hangulatos. A szobában a hőfok érezhetően elég magas, de nincs melegem. Már újra a hátat és a csuklyás izmokat masszírozom. Nem tudom, hogy mennyi idő telt el, de valahogy az idő és tér ilyenkor megszűnik. Az energia viszont jelen van, érzem. Mindketten töltődünk.

 


fotozz_212136.jpg

Fotó: Filep László
   

 

Most lassan és csendesen Vanda bokái közé térdelek és a bokáimra ülök. Az olajos edényből újra a testére csurgatok nagyon lassan elég sok olajat. Azt gondolom, hogy az olajból soha sem lehet sok. A lábait egy kicsit szétnyitom, hogy feljebb tudjak térdelni és ülni. Gyönyörű látvány az olajos női test. A két kezemmel egyszerre kezdem a vádlijait masszírozni. Természetesen jönnek újra a combok és a feneke is. Igazi kéjes mozdulatok ezek, de a punciját még mindig nem érintem. A combok belső oldalán egyre több időt töltök el simítással és cirógatással. Aztán jön a feneke. Neked simították és masszírozták már a feneked? Ha igen és azt lassú, finom mozdulatokkal tették, akkor tudod, hogy most miről beszélek. Szerintem nincs olyan pasi, aki ezt ne szívesen tenné. Igyekszem kontrollálni magam és a tempóra próbálok nagyon figyelni. Nem szabad sietni. Nem, nem! A mozdulatok minél lágyabbak, annál érzékibbek. A feneke mindkét partját is alaposan érintem a kéjes mozdulataimmal. Szeretném, ha ezek a pillanatok örökké tartanának!

Feltérdelek és a derekát és a hátát veszem két kézzel kezelésbe. Kifelé masszírozok, a kezei felé. Vanda előtt én még ezt így senkinek sem csináltam. Sajnálhatják a régebbi partnereim, nagyon. Persze az is lehet, hogy akkor én erre így nem voltam felkészülve? Csodás érzés szeretetből és tiszteletből jóságot átadni a másiknak. Ez olyan feltétel nélküli dolog. Nem várok cserébe semmit! Fogalmam sem volt arról, hogy valaha is képes leszek egy másik ember testét ennyire tisztelni.

A csuklyás izmokat most sem hagyom ki, de az összes mozdulatom finom. Nincs helye durva és gyors mozdulatnak. Ahogy kifelé masszírozom a hátát, ujjaim hegyével nagyon lassú, cirógató mozdulatokkal végigsimítom Vanda karját egészen a tenyeréig. Ez nagyon izgalmas mozdulatsor. Ahogy a tenyeréhez érek cirógató ujjaimmal, lassítok, hogy az érintés még kéjesebb legyen. Természetesen van ebben némi tudatosság is. Már hogy ne lenne! Szeretném, ha ezt a kéjes utazást hosszan és mélyen élnénk meg, így együtt. Az ujjait is így, nagyon lassú mozdulatokkal megmasszírozom. Itt sem sietek. 

Újra a hátát és a fenekét majd a combjait kezelem. Tisztán érzem Vanda energiáját, ahogy egyek vagyunk. A fenekét és a belső combokat újra és újra érintem egyre lassabban. Tudom és érzem, ahogy izgalomba hozom Őt. Tudatosan nem érintem egyszer sem a punciját. Igyekszem a vágyakat így felébreszteni benne. A teste visszajelez nekem, hogy jól csinálom, már úton vagyunk. Újra feltérdelek és felső testét érintem nagyon lassan. Már majdnem rajta fekszem, de nem, mert kezeimmel támaszkodok. Hasammal és mellkasommal néha érintem Őt, ami ebben a pillanatban elmondhatatlanul izgalmas. A nyakát puszilgatom nagyon lassan és lágyan. Mindketten mélyeket lélegzünk! Valami nagyon elindult! "Megfordulnál?"-kérdezem.

 fotozz_109664.jpg

Fotó: Filep László

 

 

A kérdés nem azonnal jutott el Hozzá, mert volt egy kicsi fáziskésés, ami ebben a helyzetben egyáltalán nem meglepő. Vanda megfordul és én két lába közé térdelek. Csípőjét megemelem és magamhoz közelebb húzom, amennyire csak lehet. Combjai a combjaimon fekszenek. Ez egy nagyon intim közelség. Egy Nő csak nagy bizalom alapján helyezkedik így el. Vanda kezeit a térdeimre helyezem, hogy mindenhol kapcsolódjunk egymáshoz. Gyakorlatilag itt van az ölemben, szétnyitott lábakkal. Mélységes tisztelettel folytatom a "szertartásunkat". Természetesen újra a meleg olajjal testét masszírozni és simítani kezdem. Először a combjait majd a hasát. Vanda szemei csukva vannak. Ezek a mozdulatok már tényleg nem masszázs mozdulatok. A lassított felvételnek a lassítását képzeld el. Igen! Ez így nagyon jó lesz. A combjai belső felületére sok időt szentelek. Minden mozdulatomra igyekszem odafigyelni. Nem tehetek felesleges gyors mozdulatot, még véletlenül sem. 

Látom, ahogy Vanda mellkasa emelkedik, ahogy lélegzik. Lassú, de mély légzések ezek. A melleit is megmasszírozom. A mellbimbói pillanatok alatt megduzzadnak. Nagyon kívánom Őt, de ezt az érzést most félre kell tennem. Türelmes ember vagyok, nagyon türelmes. Imádom a melleit masszírozni. Most így olajosan még izgalmasabb, mert ebben a félhomályban és csillogó olajos állapotban talán még jobban kijönnek a vonalai. A vállait is masszírozom és mindkét kezem tenyérrel felfelé a medencéje alá csúsztatom, ahogy magam felé húzom. A csípője megemelkedik ilyenkor és ez szintén nagyon izgalmas. Látványnak sem utolsó, de maga az érzés csodálatos.

Többször kiemeltem Neked, hogy a masszázsom során szándékosan nem érintem Vanda punciját. Tudatosan teszem ezt, mert nálunk ez így nagyon bevált. Talán abból a szempontból is lényeges, hogy amire a puncijához érek, már kialakul egyfajta izgalmi állapot, amit a puncija simogatásával és cirógatásával könnyebb tovább fokozni.

Úgy érzem, hogy eddig nagyon jól csinálom. Szerelmem egyre mélyebbeket lélegzik, ez is mutatja, hogy már azon a különleges úton vagyunk. Még mindig lassan a belső combjait érintem nagyon-nagyon lassan. Figyelem Vanda arcát és teste minden rezdülését. Az előbb alig észrevehető mozdulattal, de végignyalta a  száját. Ez az egyik bizonyos árulkodó jel. 

 

fotozz_155644_1.jpg

Fotó: Filep László

 

Ebben a pillanatban eldöntöttem, hogy akkor következzen a yoni. Azt írtam itt eddig Neked, hogy lassú és érzéki mozdulatokat végzek. Ezeket a mozdulatokat igyekszem még érzékibbé tenni. Szeretném, ha minden pillanatot úgy tudnánk megélni, hogy lehet, ez az utolsó. Azt gondolom, hogy sikerül. Ez egyfajta transzba esés vagy nem is tudom, hogy minek nevezzem. De most leírom itt Neked, hogy mit és hogyan csinálok.

A hasa irányából lassan tenyérrel lefelé simogató mozdulatokkal közeledek a szemérem dombja felé mindkét kezemmel. Bal kezem megpihentetem a dombocskán, míg jobb kezem a hasán pihen. Szemem becsukom és néhány másodpercre így, mozdulatlanul figyelek magunkra. Nyugalomba vagyunk, de olyan ez, mint a vihar előtti csend. Mindkét kezemet a puncijára helyezem egymás mellé és elkezdem a kezeim élével izgatni a nagyajkait. Leheletnyi finom érintések ezek. A nagyajkakat jobb kezem mutató és hüvelykujjával is simogatom, stimulálom. Hogy fokozzam az élvezeteket bal kezemmel ekkor a jobb mellét  izgatom. A mellbimbója pattanásig feszül a legkisebb érintéstől is. Hihetetlenül felemelő és szabad érzés ez. A meleg és olajos kezem Vanda puncijának külső részét mindenhol érinti. Én Vele együtt nagyokat és mélyeket sóhajtok. Természetesen igyekszem mindent szinkronban csinálni és érezhetően ezeket a pillanatokat átitatja a szeretet. Nem sajnálom az időt, hiszen ha itt nem figyelek és türelmetlen vagyok, akkor elrontanék mindent. De ezt én pontosan tudom és még véletlenül sem hibázok.

Most az ujjaim hegyével érintem a nagyajkait. Vanda egyre mélyebbeket sóhajt. Érzem, ahogy emelkedik lassan, de folyamatosan a pulzusa. A belső combjait cirógatom egészen a gátig. Egyre jobban emelkedik a mellkasa. Azt gondolom, hogy ez nagyon jó lehet, csak nem szabad sietnem. Most a kisajkaknál járok már. Ezek nagyon érzékeny pontok. A csiklóját eddig alig érintettem. Most jött el az idő, hogy a csiklójával foglalkozzam. Vanda már nagyon közel van az orgazmus állapotához. A két kezemet a szeméremdombjára helyezem leheletnyi mozdulattal és a két hüvelykujjammal  érintem a csiklóját. Nem tudom, hogy most Ő mit érez. Csak azt tudom, hogy vágyom az Ő örömére. Aki már megélt ilyen érzést, az tudja, hogy miről beszélek. Nagyon nehéz ezeket a perceket szavakba öntenem. A hüvelykujjaimmal  a kisajkait is izgatom, stimulálom. Már a hasán is látható, ahogy szaporábban veszi Vanda a levegőt. 

És most jön a legizgalmasabb rész! Bal kezem Vanda szeméremdombján pihen. A hüvelykujjammal  a csiklóját izgatom, amikor jobb kezem mutató ujját a bejáratnál mozgatom finoman körbe-körbe. Nem tudom, hogy az olajtól vagy a hüvely váladéktól, de puncija úgymond "nedvesen fényes", láthatóan befogadásra készen áll. A mutatóujjamat nagyon lassan tolom be a puncijába. Ezt most ne gyors és egy mozdulatnak képzeld el. Ez egy mozdulatsor. Olyan "kettőt előre egyet hátra" jellegű. Meddig lehet ezt fokozni? Hát ha figyelsz, látni fogod, hogy bizony, még mindig lehet. Az ujjam feltérképezi Vanda puncijának belsejét. Bal kezemmel a csiklójáról nem feledkezem meg egy pillanatra sem. Úgy érzem, hogy a középső ujjamra is szükség lesz most. Kihúzom a mutatóujjamat és már két ujjal szeretném folytatni a puncija feltérképezését. Lassú, nagyon lassú mozdulattal, tenyérrel felfelé engedem be az ujjaimat a kéj barlangjába. Könnyen csúszik be, nagyon könnyen. Az ujjaim begyeivel hamar megtalálom azt a bizonyos G pontot. Vanda teste egyre többször megrándul és már hallom a kéj sóhaját. Igen! Tudom! Már nagyon közel vagyunk! Lehet, hogy csak néhány másodperc? A két ujjammal tovább stimulálom a G pontját, míg a két hüvelykujjammal a csiklóját izgatom. A tempó itt már egy kicsit gyorsabb és egyre gyorsabb. A levegővétel is mélyül és gyorsul. Még, még! Vanda teste megfeszül és szája nyitva van. Már csak néhány pillanat és igen! Hangosan, Tőle szokatlanul hangosan élvez el. Ez az orgazmus nagyon mélyről jön és kimondottan hosszú. Dobálja a testét az élvezettől és percekig szinte önkívületi állapotban van. Boldog vagyok, nagyon boldog! Vanda szemeiben könnyet is felfedezek. Ez most nagyon-nagyon jó volt, nyugtázom magamban. 

 

fotozz_177290.jpg

Fotó: Filep László

 

Tudod, Vanda nem egy sorozatélvező típus. Valahogy magamtól tudom, hogy meddig izgassam ilyenkor a csiklóját és a G pontját. Hagyom, hogy megpihenjen. Egy törölközőt terítek a testére és várok még hosszú percekig. Nem sietünk, miért is tennénk? Mikor újra visszatér Szerelmem ebbe a világba, kinyitja a szemét és mosolyog. Csak ennyit mond: Szeretlek!

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, jelezd Fb-os oldalunkon privát üzenetben ezt az igényed!

 

Botond


A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr98173660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atilla isten ostora 2016.04.27. 23:42:42

tökéletes írás a szeretet adására :)

2016.05.24. 14:59:59

aaa ez de jó volt, gratulálok nektek !
süti beállítások módosítása