Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Szüzek
2016. március 26. írta: Siklósi Botond

Szüzek

 kissing-2353862_960_720_1.jpgFotó: Pixabay

 

 Június 4-e van, csütörtök. Már egy éve járunk swinger klubba és úgy döntöttünk, hogy itt az ideje megismerkedni másik klubokkal is. Maciékkal sokat beszélgettünk erről a témáról több alkalommal is. Ők ketten Krisztával mindig diplomatikusan viselkednek, ha a konkurenciáról esik szó. Igazából Ők nem tekintenek senkit vetélytársnak. Azt az elvet vallják, hogy mindegyik klubnak megvan a célközönsége, ahol az igények találkoznak a lehetőségekkel. Azt gondolom, hogy ez helyes hozzáállás. Szeretnénk a jövőben Vandával az összes klubot megismerni. Eddig sokat informálódtunk és azt már észrevettük, hogy a vélemények egymásnak gyakran ellentmondanak. Ezt természetesnek tartjuk, hiszen ezek a vélemények szubjektívek.

Azt már tapasztalatból mi is tudjuk, hogy nincs két egyforma buli. Éppen ezért gondolom azt, hogy nincsenek rossz klubok, csak legfeljebb a jelenlévők érzik magukat jól vagy rosszul az adott helyszínen. Nem szeretnék a jövőben sem minősíteni egyetlen felnőtt szórakozó helyet sem. Inkább azt igyekszem keresni, hogy miben más az adott hely és mi az erénye. Tudjuk, hogy mindig minden relatív. Viszont az is biztos, hogy ha a jót keresem, akkor a jót fogom meglátni és megtalálni. Vanda és én pozitív személyiségek vagyunk, ezért nagyon sokat mosolygunk. Talán ezért van, hogy sokan visszamosolyognak ránk. 

Úgy döntünk, hogy a kiválasztott következő klub a Dreamland lesz a Gitár utcában. Tudjuk, hogy ismert és nagy múlttal rendelkező ez a szórakozóhely. A klub weboldalát elég sokat tanulmányozzuk, sőt be is regisztrálunk, hogy a partnerkereső felületet is tudjuk látni illetve adott esetben akár mi is tudjuk írni vagy válaszolni. Nyár eleje van és csütörtök, nagy tömeg nem várható. Mégis valami azt súgja nekünk, hogy ma menjünk. A társkereső felületen feltűnik egy párocska bejegyzése, amit most itt nem idézek szó szerint. Fiatalok. harminc és harmincegy évesek - párt keresnek - és ők is ott lesznek ma este a klubban. Délután írunk nekik az oldalon, hogy terveink szerint mi is ott leszünk.

Jellemzően nem szeretünk semmit agyonszervezni ebben a virtuális világban, mivel az esetek többségében az egész csak egy kamu hirdetés, ezért majdnem el is feledkezünk estére a leírtakról. 

Különleges izgalomban vagyunk, amikor már az autóban ülünk és a Gitár utca felé tartunk. Már nem tartjuk magunkat kezdőknek, de azért kiégett profik sem vagyunk. Az ember azt gondolná, hogy ennyi tapasztalat után már nem fogunk izgulni egyáltalán, de ez nagyon nem így van. Nem járunk - és nem is szeretnénk későbbiekben sem - heti rendszerességgel klubba járni, de azért két - három hetente, ha tehetjük, szívesen megyünk.

Megállunk a ház előtt. Este háromnegyed kilenc van. A nap már lebukott, de nincs még teljes sötétség. Szeretem az ilyen nyár eleji estéket. Az idő kellemes, tipikus kora nyári. A levegő élettel teli és friss. Örülünk, hogy meg mertük hozni ezt a döntésünket és kimozdulunk a komfortzónánkból. Nincsenek a mai estével szemben elvárásaink, egyszerűen csak szeretnénk jól érezni magunkat ezen az új helyszínen is. 

Már elmúlik néhány perccel este kilenc, amikor kiszállunk az autónkból és elindulunk. Becsengetünk. Egy lépcsőn megyünk fel a bejárati ajtóhoz, amit kinyitunk és belépünk a házba.  Balra található a recepciós pult. Mosolyogva köszönünk és megismerkedünk Szilvivel. Elmondjuk neki, hogy ebben a klubban most vagyunk először, de másik klubban már jártunk néhány alkalommal. Kifizetjük a hozzájárulást. Szilvi megkérdezi tőlünk, hogy megmutassa-e nekünk a klubot vagy inkább mi magunk fedezzük fel a ház adottságait? Az utóbbi mellett döntünk.

Megkapjuk az öltözőszekrényünk kulcsát és átöltözünk. Szilvinek leadjuk a szekrénykulcsot és átmegyünk a Bárpulthoz. Egy szimpatikus pasival ismerkedünk meg, Attilával. Ő a pultos. Természetesen bemutatkozunk egymásnak és neki is elmondjuk, hogy most vagyunk itt először. Akarva akaratlanul mindent az eddig megszokott klubhoz hasonlítunk, ami talán helytelen. A bárpultnál nincs sok fény. Attilától kérünk kávét és innivalót. Vandával igyekszünk sokat mosolyogni, de egy kicsit zavarban vagyunk. Nagyon új számunkra ez a közeg.

  

nude-2197927_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Beszélgetünk és iszogatunk. Érkeznek újak is, de főleg szóló pasik. Attilától próbálunk információt kérni, hogy mi merre található. A jakuzzira vagyunk először kíváncsiak. Átmegyünk a társalgón - csak most fedezzük fel, hogy kettő pár már eddig is itt üldögélt - és lépcsőn lemegyünk az alsó szintre. Megtaláljuk az említett jakuzzit és hamar levetkőzünk majd letusolunk. Percek alatt végzünk és irány a víz. Igen ám! De ez nagyon meleg! Erre nem számítottunk! Próbálunk magunkon erőt venni, hogy majd megszokjuk ezt a hőfokot, de a fizikával nem tudunk mit tenni. Talán egy perc után már kint is vagyunk. Ezt valaki egy kicsit elszúrta, de úgy gondoljuk, hogy ahol emberek vannak, ott hibák is. 

Még ez sem ront a kedélyállapotunkon és öltözni kezdünk. Pár napja vettük Vandának ezt a fehér fekete fehérneműt. Jól mutat ebben is, az kétségtelen. Visszamegyünk Attilához a bárpulthoz és én kérek egy viszkit kólával és jéggel. Jól esik ez az ital most. 

Mivel kíváncsi típusok vagyunk, belépünk az étkezőbe és a csigalépcsőn felmegyünk a felső szintre. Mindenhol csak félhomály és igazán hangulatos, olyan zegzugos ez a felső szint. Található itt tusolási lehetőség, zárható szoba és több nyitottnak mondható szoba is. Tetszik nekünk ez a hely is! Teljesen más, mint amit eddig megszoktunk, de pontosan ezért jöttünk, hogy mást is lássunk. Egy szóló pasival találkozunk fent. Valószínűleg ő is a hellyel ismerkedik, de az is lehet, hogy arra kíváncsi, vannak-e már igazán bátrak, akik szexelnek. Egymásra mosolygunk, de senki nem szól semmit. 

Fura, hogy csak ennyien vagyunk, de hát mit is várhatnánk egy csütörtök estétől. Főleg úgy, hogy tegnap is nyitva volt ez a klub. Hangulatos hely, tényleg. Attila elmondja a bárpultnál, hogy az alsó helyiségek hétköznap a jakuzzin kívül nincsenek nyitva, mert a létszám ezt nem indokolja. Mi már tudjuk, hogy nem most vagyunk itt először és jövünk mi még ide hétvégén is. Átmegyünk az étkezőbe és eszünk néhány szendvicset. 

Egyáltalán nem vagyunk csalódottak. Tudod, most már mondhat bárki bármit, nekünk saját véleményünk van erről a helyről is. Persze, ez csak egy este - aminek még nincs vége. Már éjjel tizenegy óra is elmúlt és még semmi kedvünk hazamenni. Beülünk a társalgóba Vandával. Velünk szemben a kanapén ül egy pár és elég unott arckifejezéssel szívják a cigarettákat szinte egymás után. Tőlünk jobbra, a sarokba figyelünk fel egy fiatal és szimpatikus párra. Képzeld el! Csak itt, ebben a helyzetben jut eszembe, hogy egy párral délután a klub weboldalán jeleztük egymás felé az érkezésünket. Lehet, hogy ők azok? - kérdezem Vandától. "Egyszerű kideríteni! Menjünk oda hozzájuk és kérdezzük meg őket." És már áll is fel Vanda velem együtt, mivel ezekben a dolgokban is teljes szokott lenni az egyetértés. Nincs mitől tartani, hiszen ilyen helyre mindenki azonos érdeklődéssel jön.

"Sziasztok! Lenne kedvetek velünk beszélgetni?" - Teszi fel a kérdést Vanda. És természetesen, ahogy az esetek többségében lenni szokott, ők is szívesen ismerkednek és beszélgetnek. Enikő és Kálmán elmondják, hogy éppen ők is azon gondolkodtak, hogy velünk szívesen ismerkednének és ha mi nem közeledünk hozzájuk, akkor ők közeledtek  volna felénk. Érezhetően mindannyiunknak tetszik ez a helyzet, még úgy is, ha az első percekben talán egy picit feszélyezetteknek tűnnek. A bemutatkozást követően Enikőék elmondják, hogy Erdély szívéből indultak ma reggel, hogy este már ebben a klubban lehessenek. Ők is most vannak itt először. Sőt! Ők most vannak életükben először swinger klubban. Meglepő fordulat. Elmondják, hogy ez a bakancslistájukon szerepel és hetek óta tervezték ezt az utat. 

Természetesen a beszélgetésünkből az is kiderül, hogy velük váltottam ma délután a weboldalon üzenetet és velük beszéltem meg a klubos találkozást. Ennyit a kamus beírásokról! Szóval ne legyünk pesszimisták és a remény hal meg utoljára!

Enikő barna hajú és szemű kedves és törékeny teremtés. Fehér köntösszerű vékony és selyem ruha van rajta. Olyan, mint egy angyal. Imádom azt az ízes erdélyi beszédet, ahogy csak Ők tudnak beszélni. Kálmán szintén barna hajú és szemű fiatalember. Nagyon szimpatikusak nekünk és néhány perc után, ahogy oldódunk mindannyian, elég sok mosollyal teli gondolatot cserélünk. Talán egy órát is beszélgetünk így, sokat mosolyogva és nagyon jó hangulatban, amikor megkérdezem. Lenne kedvetek fent is körülnézni? Mi már tudjuk, hogy ilyenkor derül ki az esetek többségében, hogy nagy valószínűség szerint lesz-e négyes szex vagy sem. Mosolyogva egymásra néznek és a tekintetükből egyértelműen látható, hogy itt kérem, akármi is lehet. 

Bizony, álmunkban sem hittük volna, hogy ilyen kellemes és szimpatikus emberekkel hoz össze minket az élet. Jókor kell lenni jó helyen! Látod? Nem a nagy létszámon múlik, hogy jól érezzük magunkat egy klubban. Én már most úgy vagyok ezzel a dologgal, ha mégsem történne semmi, akkor is jól érzem magam velük és akkor is örülök, hogy itt vagyunk. A szex tényleg fontos, de nem minden. Na majd meglátjuk, hogy mi fog ebből még kijönni. 

Felmegyünk a csigalépcsőn a felső szintre. Néhány szóló pasi ténfereg a félhomályban. Az egyik szobában egy nő és két pasi teszik a dolgukat. Mi négyen szinte automatikusan törölközőkkel a kezünkbe bemegyünk a zárható szobába. Ez valahogy önmagától érthetően így történik. Enikő kimondottan vékony Nő. Olyan őzikés! Egy kis pírt látok most az arcán. Azt gondolom, hogy mindannyian egy kicsit zavarban vagyunk. De nincs is ebben semmi szégyellni való. 

Leterítjük a törölközőket a nagyméretű ágyra és vetkőzni kezdünk. Enikő és Kálmán csókolózni kezdenek. Természetesen minket sem kell félteni. Voltatok már többesben? - Kérdezem tőlük. Mosolyogva rázzák a fejüket jelezvén, hogy még nem. Vanda Enikőtől kérdezi: "Te szereted a lányos dolgokat?". Enikő mosolyogva válaszolja, hogy vannak ilyen irányú vágyai és többek között ezért is vannak itt ma éjjel, hogy megélhessék egymás és saját vágyaikat. És most nagyon figyelj kedves olvasó! "Vanda és Botond! Mi egymáson kívül még soha senkivel nem szexeltünk!" Ezt a kijelentést teszi felénk Enikő. Kálmán is bólogatva jelzi, hogy ez így van.

 

tarsalgo2.jpg

Fotó: swingerdreamland.hu

 

Ők ketten egymásnak az első és egyetlen szerelmei. Elég fiatalon összeházasodtak és hűségesen élik a mindennapjaikat. Hónapok, sőt évek óta beszélgettek a swinger klubok világáról és keresték azt a szexuális fűszert, amit most, itt szeretnének megélni velünk. Ez egy olyan fordulat a mi életünkben is, amire tényleg nem számítottunk. Nyugodtan kijelenthetem Vanda nevében is, hogy érzéki és érzékeny emberek vagyunk. Ezt az érzékiséget szánjuk most átadni megismert partnereinknek. Ez egyben nagy felelősség is, hiszen ez lesz nekik az első benyomás. Ez az élmény meghatározhatja a swingeres  jövőjüket is.

Enikő és Vanda egymáshoz bújnak az ágyon térdelve. Csókolózni kezdenek és Kálmánnal majdnem elolvadunk a látványtól. Vanda melleit simogatja és meg is csókolja. Nagyon érzéki és igazán erotikus látvány két fiatal és szép nőt csókolózni látni. Természetesen ez nem keverendő össze a megjátszott és előre megtervezett pornó filmekben látottakkal. Ez a világ a mi valós világunk, amit együtt megélünk. 

Enikőt simogatni kezdem és azt gondolom, hogy erre várt. Mosolyogva cserélünk párt. Tudom, hogy Vanda és Kálmán között is kialakult az a bizonyos kémia, amire ilyenkor azért szükség van. Úgy vágynak ők is egymásra, ahogy mi is Enikővel. Nagyon finoman és lágyan csókoljuk egymást. Úgy érzem, hogy ez a lány az univerzum ajándéka. Nem tudom, hogy az életben hányszor kaphatja meg az ember ezt az ajándékot, de az biztos, hogy nem sokszor. Enikő fantasztikusan csókol. Szinte beleremegünk egymásba. Nagyon keményedek és ebben aztán tényleg nincs semmi meglepő. Új partnernőm a szájával kényezteti férfiasságomat. Csak egy pillanatra tudok Vandáékra figyelni. Ők egy picit előttünk járnak. Kálmán már gumit húzott és Vanda most ül rá. 

Tudom, hogy Vandának is tetszik Kálmán és hallom is, ahogy élvezik egymás testét. Nagyon jó érzés ez mindannyiunknak. Én is gumit húzok és Enikő jelzi, hogy ő is szeretne rám ülni. Természetesen miért is mondanék nemet? Gyönyörű ez a fiatal nő és szinte álomba illő ez az egész. Hihetetlen, hogy így négyen ennyire egymásra találtunk. Talán nem meglepő, hogy tér és idő az ilyen esetekben teljesen megszűnik. Szeretkezünk így négyen, amikor hallom, hogy Kálmán elélvez. Nem volt ez feltűnő és túl hangos sem, de ez azért orgazmus volt. Enikő lovagol engem és érzem, hogy nagyon élvezi ezt a helyzetet. Pozíciót váltunk és a kedvenc pózom következik, a hátulról. Kemény és kerek popsijába kapaszkodom és először lassú tempóba kezdek. Enikő egyre hangosabban jelzi, hogy tetszik neki és közel már az orgazmusa. 

Gyorsítok a tempón és minden vágyam az, hogy ez a swinger szűz lány most és itt elélvezzen. Vágyam teljesül és Enikő hangosan élvez engem. Nagyon boldog vagyok ebben a pillanatban és úgy érzem, magamhoz tudnám ölelni az egész világot. Enikő elernyedve hanyatt fekszik és mindketten pihegünk néhány percet. Nem tudok neki ellenállni. Bebújok a combjai közé és nagyon finoman nyalni kezdem. Percek alatt érzem, ahogy újra egymásra hangolódunk és már azt is tudom, hogy sikerülni fog az újabb orgazmus megélése. Szeretném, ha új partnereink örömmel gondolnának majd ránk évekkel később. Vanda és Kálmán suttogva beszélnek valamiről, de nem értem a szavaikat. Az igazság az, hogy most minden idegszálammal Enikőre figyelek. Az egész teste jelzéseket küld felém, hogy már nagyon közel a gyönyör. Enikő izmos és formás teste kérdőjelként megfeszül és hangosan élvezi a nyelvem és szám játékát. Ez az öröm nagyon mélyről jön. Én most igazán boldog embernek érzem magamat.

Izzadt testtel és elernyedve fekszünk egymás mellett Enikővel. Most már értem Vanda és Kálmán szavait is. Kálmán a fejfájásáról beszél, amivel nem tud mit kezdeni. Vandánál általában vannak gyógyszerek rendkívüli esetekre és megígéri Kálmánnak, hogy az öltözőben keres neki valamilyen fájdalomcsillapítót. Sajnálom, hogy Kálmánnak fáj a feje, de lehet, hogy a sok vezetéstől és a fáradságtól van ez. Talán egy kiadós pihenés majd megoldja ezt a problémát is.

 

underwear-689861_960_720_1.jpg

Fotó: Pixabay

 

Sok hónapja történt velünk ez a gyönyörű élmény. E-mailben váltottunk időközben Enikőékkel néhány levelet, de swingerben sem működik a távkapcsolat. Hálásak vagyunk az életnek, hogy két ilyen őszinte és szimpatikus embert ismerhettünk meg és mi vezethettük be őket a swinger klubok rejtelmes világába. Elmondták nekünk, hogy csak pár napot töltenek Budapesten és terveik szerint egy másik klubot is szeretnének megismerni.

Csak reménykedünk, hogy talán egyszer újra találkozunk Enikővel és Kálmánnal és bízunk abban, hogy ők is olyan szeretettel gondolnak ránk, ahogy ezt mi tesszük velük kapcsolatban!

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr558527138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása