Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
SZEXforyou
2016. április 15. írta: Siklósi Botond

SZEXforyou

  fotozz_156773.jpg

Fotó: Filep László

 

Szeptember 14-e, hétfő reggel van. Általában a hétfő reggeleket nem kedvelem, de a mai más, mint a többi. Néhány hete megismerkedtünk az egyik klubban egy szimpatikus párral. Pontosabban az történt, hogy az egyik szexpartner kereső oldalon találtunk egymásra és meg is beszéltünk egy szombati ismerkedést egy swinger klubban. Annyian voltak azon az éjszakán, hogy csak hajnal közeledtével találtunk egymásra. Azért annyi időnk még volt, hogy úgy fél órát sikerült beszélgetnünk. Viszont mindannyian már annyira fáradtak voltunk , hogy csak egy következő alkalomnak az elvi lehetőségével tudtunk foglalkozni. 

Klaudia és Áron kimondottan energikus és pörgős emberek. A korukat nehéz meghatározni, de én negyveneseknek gondolom őket. Több levelet is váltottunk a találkozásunkat követően. Klaudiáék azon kevesek közé tartoznak, akik képesek érthetően és helyesen megírni gondolataikat. Sajnos, ezt ki kell emelnem, mert az esetek nagy százalékában ez nem így van. Ki gondolta volna húsz éve, hogy ez ekkora érték lesz? Most nem akarom a témát elvinni más irányba, de tényleg ezzel a problémával foglalkozni kellene.

Ott tartottam, hogy a mai napra beszéltük meg a személyes folytatást. Áronék egy előttünk eddig ismeretlen helyre invitálnak minket, a Swingerforyou-ba. Ez a klub Budán van a Győri út 16. szám alatt. Az interneten az elmúlt napokban igyekeztünk minden fellelhető információt beszerezni a helyről. Természetesen van a klubnak weboldala és a You Tube-bon is találtunk egy videót. A weboldalon figyeltünk fel Vandával egy blogra. Ma már egyik kedvenc blogerünk, Cuki Eszti írásaira gondolok. 

Este hét és fél nyolc közötti időpontot beszélünk meg Klaudiáékkal. Hétfői szaunaest van a klubban. Mi pontban este hétkor ott vagyunk a helyszínen és csengetünk. Valahogy ilyenkor minden alkalommal különleges izgalom kerít bennünket hatalmába. Új helyszín, új emberek és remélhetőleg új és kellemes élmények várnak ránk. 

Csengetésünket követően nem kell sokat várnunk. Eszti nyit nekünk ajtót. Bemutatkozunk egymásnak és azért tisztázzunk, hogy biztosan jó helyen járunk-e. Eszti, kimondottan formás szép nő, nekem tetszik. Lemegyünk a lépcsőn, kifizetem a hozzájárulást és átöltözünk Vandával. Az öltözővel szemben van a bárpult és a társalgó. Teca fogad minket és bemutatkozunk egymásnak. A bárpultnál két pasi ül és nekik is bemutatnak minket. Ez egy kicsit szokatlan volt, mert eddig ezt így és ilyen formában egyik klubban sem tapasztaltuk. Azért azt elmondjuk, hogy voltunk már több klubban is, csak itt most járunk először. 

Teca nagyon kedvesen beszél hozzánk és érezhető, hogy nagyon szeretné, ha jól éreznénk magunkat ezen az estén. Jelezzük is, hogy randink van egy párral, akik várhatóan hamarosan érkeznek. A bárpultnál kérünk kávét és innivalót. A hely tiszta, de mindenben más, mint ahol eddig jártunk. Jóval kisebb méretű, ami azt gondolom, hogy nem feltétlenül hátrány. Sőt! A fogadtatás kiváló! 

 

swingerforyou-galeria-29_1.jpg

Fotó: swingerforyou.hu

 

Fél nyolc után néhány perccel érkeznek Klaudiáék. Átöltöznek és a bárpultnál üdvözöljük egymást. Milyen érdekes, hogy ebben a világban képesek vagyunk mindannyian tényleg őszinték lenni. Vanda szokta mondani: "A swinger mindent felnagyít! Ha valami nem jó, az érezhetően tényleg nagyon nem jó. Viszont ha valami jó, akkor az extrán jó!" Ezekkel a gondolatokkal tényleg nem lehet vitatkozni. 

Gyakran tapasztalom, hogy a felnőtt emberek a privát életben sem mernek nemet mondani. Bezzeg figyeld ezt meg a gyerekeknél! Ők még nincsenek elrontva és őszinték. A swinger klubok világában ebből a szempontból újra gyerekké kell válnia mindenkinek, különben olyan helyzetben találhatja magát az ember, ami nagyon tud fájni. Ezt nem azért írtam le, mert Klaudia és Áron nem lenne a kedvünkre való! Nem, nem. Erről szó sincs. Klaudia alacsony, apró termetű nő. Értelem és intelligencia csillog a szemeiben. Barna hajú és szemű csaj. Nem egy kimondott pláza cica, de kívánatos és szép nő. Különleges, hogy ebben a két emberbe mennyi energia dolgozik. A mi szánkban sem alszik meg a tej, de ők még nálunk is energikusabbak. Jó lesz ez! Nyugtázom magamban.

A bárpultnál kért italokkal egy asztalhoz ülünk és beszélgetésbe kezdünk. Elég jó megfigyelőnek tartom magam, de most, ebben a helyzetben, nem tudok és nem is akarok a környezetünkkel és másokkal foglalkozni. Jól érezzük magunkat így négyen és nem igazán fogyunk ki a beszélgetés témáiból. Elég sokat megtudunk egymásról és ez talán egy kicsit szokatlan is. Természetesen, ilyenkor rohan az idő és ezt a rohanást nem igazán érzékeljük. Viszont mindannyian tudjuk, hogy hétköznap van és holnap dolgozni fogunk. Azt is tudjuk, hogy nem csak beszélgetni vagyunk itt. 

Áronékkal valahogy minden könnyen megy. Láthatóan nagyon szeretik egymást és képesek az életüket felnőtt emberként megélni. Tudatosak, de egyáltalán nem számítóak. Elmondják nekünk, hogy ők is csak másodszor vannak ebben a klubban. Valaki azt mondta nekik, hogy ez a hely a nyolcvanas években night club volt. Hát ahogy körülnézünk, nem lehetetlen.

Elmegyünk letusolni mind a négyen, hiszen tudjuk, hamarosan azok az események következnek, amikor várhatóan intim közelségbe kerülünk. Persze, azt senki sem tudja előre, hogy konkrétan mi fog történni. Azt gondolom, hogy mi négyen alakítjuk az eseményeket, de azért ennyi idő alatt még lehetetlen előre megmondani, hogy a szexben kinek mik a vágyaik és elvárásaik. 

Ennek a klubnak van zárható szobája is. Vannak emberek, akik szerint ez erény és vannak, akik úgy gondolják, hogy ez hátrány. Mi eddig Vandával nem voltunk zárható szobában, ezért úgy döntünk, hogy ezt is ki kell próbálni. Irány a "zárt osztály"! 

Viszünk magunkkal lepedőket és törölközőket is. Mellettünk van a szauna és a szobában elég meleg van. A kukucskáló ablakok előtt függöny is található. Úgy döntöttünk, hogy nem szeretnénk, hogy mások is láthassanak minket, ezért a lányok a függönyöket elhúzzák. 

 

fotozz_222839.jpg

Fotó: Filep László

 

Leterítjük a lepedőket és mosolyogva vetkőzni kezdünk. Természetesen viselkedünk mindannyian és önmagától érthető módon nem kezdünk egyből párcserébe. Nekem az a tapasztalatom, hogy a swingerek becsülik és ténylegesen tisztelik a párjukat. Nem mindenkinél és nem minden esetben van párcserés vágy illetve elvárás. Én Vandát mindenkinél jobban szeretem és nem azért járunk klubba, mert valaha is más nővel nekem jobb lesz. Ez a világ nem erről szól! A párcsere arról szól, hogy megtapasztalhatod milyen mással. Ha még nem próbáltad, akkor most jelzem neked, hogy mindenben más lesz, mint a pároddal. Pontosan ezt a "mást" keresem minden alkalommal én is. Ez nagyon kellemes érzés. Igyekszem a partneremet eljuttatni az orgazmusig, de aki azt mondja, hogy ez neki minden esetben sikerül, akkor lehet, hogy csak keveset csinálta és akkor pont sikerült, vagy hazudik.

Természetesen nagyon jó adni, de kapni is szeretünk. Azt gondolom, hogy minden a kölcsönösség elvén alapul. Amit adsz, azt kapsz. Vandával imádunk csókolózni. Az igazi jó szexet nem is tudjuk csók nélkül elképzelni. Áron és Klaudia is egymással vannak elfoglalva. Régebben sejtésem sem volt arról, hogy már ez az egymás előtti szexelés is mennyire képes az embert felpörgetni. Vandával a csókokat követően egymást orálisan kényeztetjük. Én imádom Őt nyalni. Soha nem sürgetem és soha nem kapkodok. Persze! Itt klubban ez is más. Több és más ingerek érnek. Ne lepődj meg, ha Te önmagad is képes vagy a szexet az otthonihoz képest máshogy megélni. Azon sem lepődj meg, ha a párod is képes ugyan erre. Hát pontosan ez itt a lényeg! Ezért jöttünk ma is ide, hogy megélhessük önmagunk és a párunk vágyait együtt. Ez így együtt fantasztikus és olyan dimenziókba képes az embert elröpíteni, amiről előtte fogalmunk sem volt.

Áronék hamarabb térnek a lényegre. Mi még az előjátéknál járunk, ők már szexelnek. Ismered a mondást? "Mindent lehet, de semmi sem kötelező!" Ez erre is igaz. Nekem ilyenkor az időérzékem megszűnik létezni. Azt gondolom, hogy ez megbocsájtható. Arra figyelek fel, hogy Áron mindjárt elélvez. És igen, így is történik. Hangosan élvez, egész teste beleremeg. Nem is tűnik fel, hogy beleélvezett Klaudiába. Én Vandát kényeztetem a számmal és a nyelvemmel. Arra figyelek fel, hogy Klaudia a hátamat simogatja és nyakamat csókolgatja. Egy pillanatra - függetlenül a melegtől - libabőrös lettem. Nagyon kellemes és még annál is izgatóbb, ahogy ez a Nő csinálja. Áron láthatóan nagyon szeretné átvenni a szerepkörömet. Engedek a vágyainak. Klaudiával csókolózni kezdünk. Finom és húsos a szája. 

Nem szeretek kapkodni, de tudom, hogy Ő már az előjátékon régen túl van. Tudni akarom, hogy milyen a puncija íze és lábai közé bújok. Ebben a pillanatban a felismerés erejével az agyamba vág a tudatom. Az Áron az előbb beleélvezett és nem használt gumit. Na ezt azért nem! Így nem fogom kinyalni, az biztos! Rettenetesen dühösnek és csalódottnak érzem magam. Természetesen nem tételezek fel semmilyen tudatosságot. Ez a figyelmetlenség a véletlen műve lehet. Az első dühömet meglepően hamar képes vagyok csitítani és igyekszem már ezzel a hülye helyzettel egyáltalán nem foglalkozni. 

Klaudiára figyelek, mert elvarázsolt a mosolya és a kedvessége. Nem húsz éves, de jól tartja magát. Szerencsés embernek érzem magam ebben a helyzetben is. Hagyom, hogy ez a kislányos alkatú Nő a farkamba üljön. Áronnal ezt a pozíciót nem próbálták, talán ezért ennek a választása. Függetlenül a beleélvezős affértól, jól érzem magam. Nagyon jó érzés, hogy tetszem Klaudiának és tudom, hogy bejövök neki. Nincs ebben már semmi görcsösség és élvezhetjük őszinte odaadással egymás testét. 

Néha átnézek Vandáékra. Áron puncit nyal - és talán Tőle nem szokatlan - energikusan. Én a finom és érzéki dolgokat részesítem előnyben és kíváncsian várom, hogy vajon így sikerülni fog Vandát eljuttatni az orgazmusig?

Most vissza Klaudiához. Picik, de formásak a mellei. Vannak olyan negyvenes nők, akiknek már ebben a korban lógnak a melleik. Klaudiának az alkatából vagy talán a genetikai adottságaiból kifolyólag szerencsésebb helyzete van. A szemei csukva vannak, ahogy lovagol rajtam és érzem, hogy mindjárt elélvez.Igyekszem minden idegszálammal rá figyelni. Nem kell attól tartanom, hogy én előbb élveznék el, mint ő. Attól most nagyon távol vagyok. Pedig tetszik nekem, csak az a beleélvezés egy kicsit felborított bennem valamit. 

A levegőt egyre mélyebben és gyorsabban veszi és szinte hirtelen, de annál hangosabban élvez a farkamon ez a szép Nő. Imádom az orgazmus hangját. Tudom, hogy nekem ma itt nem fog menni. Hát ez van! Nem annyira szokatlan dolog ez nálam, de már nincs is időm ezen gondolkodni, mert Vanda levegővételére figyelek fel. Lehet, hogy Áron technikája is működni fog? Add Istenem, hogy így legyen! Fohászkodom magamban. Látom a Szerelmem arcán, hogy Ő most más dimenziókban jár. Ez a tudatállapot teljesen meghatározhatatlan. És már tudom, látom és hallom, hogy igen, ez sikerülni fog. Nagyon mélyről jön, beremeg a teste és én majdnem elsírom magam. Ez nagyon jól esik nekem is. Ebben a pillanatban megbocsájtom Áronnak a beleélvezését Klaudiába. Tényleg figyelmes pasi és örülök, hogy megismerhettük őket.

Nincs az a pszichológus és az a terápia, ami tud adni ennyi pozitív energiát, mint egy jól sikerült swingeres est. Mondhatnánk, hogy ez egy hétköznapi este, de még véletlenül sem teszünk ilyent. 

Gyakran hallani és olvasni másoktól, hogy melyik klub a tuti és melyik klub ahova még véletlenül se tedd be a lábad. Én ezt nem így gondolom! Egy klub működtetőin valóban sok múlik, de a kellemes élményeinket vagy a sikertelenségeinket nem ők fogják kialakítani. Javaslom, hogy ne a körülményekre akarjuk ráhúzni, ha valami nem úgy sikerül. 

 

fotozz_123238.jpg

Fotó: Filep László

 

Ha úgy mész klubba, ma este jól fogod magad érezni, vagy úgy mész klubba, ma este nem fogod magad jól érezni, hidd el! Mind a két esetben igazad lesz.

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond  

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr38589980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zenitoo 2016.04.16. 07:27:56

Nagyon tetszett az írás,tökéletesen megfogalmaztad a vágyaktól kezdve a beteljesülésig.
Kiegészítésképpen csak annyit,hogy ez a hely nem a 80-as években működött kuplerájként,hanem néhány évvel ezelőtt.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.04.16. 07:38:52

@zenitoo:
Köszönöm a véleményt, jól esik. A kiegészítés is hasznos információ. Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de az is lehet, hogy Áronék már eleve ezt a pontatlan információt adták át nekünk. Összességében örömmel és mosolyogva gondolok vissza erre az élményünkre.

pittscards 2016.04.18. 07:25:32

Dohányzó vagy füstmentes a hely?

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.04.18. 09:39:42

@pittscards:
Lehet a klubban dohányozni. Ez jó hír a dohányosoknak. Viszont annyit szeretnék hozzátenni, hogy - emlékeink szerint - a bárpultnál működik egy füstelszívó.
süti beállítások módosítása