Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Kínos éjszaka
2016. május 08. írta: Siklósi Botond

Kínos éjszaka

 

girl-1431082_960_720.png

Fotó: Pixabay

 

Évekkel ezelőtt még azt gondoltam, ha valaki elmegy szórakozni, akkor garantáltan jól fogja magát érezni. Persze, akkor még fogalmam sem volt arról, hogy kicsi hazánkban működnek felnőtt szórakozó helyek is, hogy ezek a helyek ennyire népszerűek és azt sem tudhattam, hogy az idő előrehaladtával egyre népszerűbbek lesznek. Tudomásom szerint Pest megyében jelenleg hat swinger klub működik és arról csak sejtésem van, hogy egy-egy hétvégén, de akár hétköznapokon is sok-sok tucat magánbuli szerveződik.

A napokban megnéztem és kommenteltem is egy népszerű blog oldalon. A házasságon kívüli kapcsolatokról volt szó, amire én leírtam a saját véleményemet. Elmondtam, hogy mi Vandával swingerek vagyunk és együtt éljük meg saját és egymás vágyait szeretetben és féltékenység nélkül. Na itt kaptam hideget és meleget is! Álmodozónak lettem kikiáltva és a saját blogunk is kapott nyálas, fúj és ehhez hasonló minősítést. Ja! Még véletlenül sem felejtsem ki ezt a véleményt: "(ja, tudod Hegel és DNS cikkek után a te posztjaid valóban kevésbé szofisztikáltnak tűnhettek :P, ezen nem érdemes fenn akadni :D)"

Engem a "három grácia" fogadtatása nagyon meglepett. Ezek szerint kedves olvasó, Te sem vagy elég szofisztikált, hiszen ezt a blogot olvasod. Szeretném még elmondani, hogy ez az erősen szofisztikált "team" paraszt módon viselkedik másokkal is, nem csak velem és valószínűleg ettől tartja magát műveltnek és igényesnek. Azon még véletlenül se lepődj meg, hogy az életben nem voltak még többesben, még egyszer sem lépték át egy swinger klub küszöbét sem, viszont aki erről a világról bármit is mond, az természetesen hazudik, álmodozik illetve fantáziál. Nagyon bízom abban, hogy ezt a blogot, ezek az életet élvezni nem képes, besavanyodott, a virtuális térben oly ügyesen mozgó, arcátlan lelki toprongyok elkerülik.

Tényleg nem tudom, hogy hány ezren vagyunk ebben a kicsi országban, akik swingerek, merjük - és képesek is vagyunk - a vágyainkat megélni. Azt viszont biztosan kijelenthetem, hogy talán ezeknek a kételkedő embereknek érdemes lenne legalább egyszer betekinteni egy pénteki DL buliba, vagy egy szombati Tik Tak rendezvénybe. Ugye akik ott vannak - jellemzően bőven száz feletti a létszám egy-egy ilyen buliban - , azok zombik, mind álmodozó és fantáziáló emberek és csak azért vannak ott, mert éppen akkor nincs jobb dolguk?

Azért kezdtük el írni Vandával ezt a blogot, hogy tudjunk a közelmúltról reális képet bemutatni, erről a csodálatos életformáról. Néhányan azzal is megvádoltak minket, hogy azért az nem lehet igaz, hogy a klubokban mindig minden "happy" és ott soha nincsenek problémák. Ezeknek üzenem, hogy tessék elolvasni az eddigi posztjainkat és utána beszélgessünk erről egy kicsit. És még csak egy utolsó mondat ezzel kapcsolatban! A sztorik velünk történtek meg és a személyleírások teljesen tükrözik a valóságot, de a keresztneveket természetesen megváltoztattuk.

A poszt címe jelzi, hogy ez a történet sem a happy kategóriát erősíti, de nincs is ezzel semmi baj, ilyen maga az élet. A sztorink 2014 októberében kezdődött,amit tőlem megszokott módon, jelenidőben írok le. Felkészültél?

 

girl-2127193_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Október vége van és már csak emlék maradt a nyárias meleg és napsütés. Érdekes, hogy ugyan az ősz az elmúlás első kapuja, de valamiért én mégis nagyon szeretem. Némi cinizmussal kijelenthető, hogy ez természetes és tényleg az, mivel a ciklikusság és a körforgás maga az élet. 

Az estéket is nagyon szeretem. Nem csak azért, mert ilyenkor szexelünk legtöbbször - most azt gondolod magadban, hogy dehogynem! - és ez az intim közelség kellemes a testnek és a léleknek, hanem valahogy jól esik naponta készíteni magamban egy mérleget, hogy mi az, amit ma tanultam és mi az, amit a tanulásban és a tanításban ma sikerült csak megértenem. A tanítómesterem maga az Élet és minden este elalvás előtt hálával tartozóan köszönöm meg, hogy itt lehetek és igen, boldog életet élhetek.

Vandával az egyik swingeres szexpartner kereső oldalon szörfözünk, amikor üzenetünk érkezik. Egy pápai pár mutat felénk érdeklődést. Eszter és Dénes adatlapján olvasható, hogy ők is szeretnek klubokban ismerkedni, normál testalkatúak és fiatalok. Néhány üzenetváltást után az arcos és természetesen ruhás fotók cseréje is megtörténik, amit újabb felismerés követ. Vanda emlékszik Dénesre a Tik Tak-ból. Elmondása szerint az egyik nyári klubozásunk alkalmával jegyezte meg Dénest, mivel feltűnően sok alkalommal lesett be a wellness részlegbe, ahol mi - természetesen, ebből adódik, hogy meztelenül - a jakuzziba töltöttük az időnket. Nekem is rémlik ezzel kapcsolatban valami, de valahogy a pasik kevesebb figyelmet kapnak, mint a lányok.

Jellemzően itt szokott először meghalni - az esetek nagy százalékában - az alig életre kelt kapcsolat. Talán azért van ez így, mert a partnert keresők zöme nem tudja, hogy kit, mit keres, egyszerűen csak próbálkoznak, játszadoznak ebben a virtuális térben és illúziókat gyártva várják a mozivásznakon oly gyakran szereplő sztárokat, akik majd az ő kegyeiket keresik. De nem szeretnék bántani senkit, tényleg! 

Szerencsére, a mi pápai párosunk nem tűnik el és estéről estére keressük egymást. Cseten beszélgetünk a swingeres tapasztalatainkról, hogy eddig ki, melyik klubban járt és milyen élményeik voltak. Érdekes, hogy ugyan szeretek írni, de az ismerkedésnek ezt a formáját nagyon nem kedvelem. Ez így személytelen, mimikátlan és testbeszéd mentes, teljesen hiányzik ebből az "igazmondó" ember. Tudjuk, hogy a nonverbális kommunikáció gyakran nem mutatja meg a teljes igazságot. Vanda álláspontja is ez és írja is már megkérdezésem nélkül, hogy: "Tudunk most skype-on beszélni?"

Sikerül is beszélnünk skype-on, végre látjuk és halljuk is egymást és érezhetően így már teljesen más az ismerkedés menete. Eszter vékony, jó alakú és szép nő, de első ránézésre nekem sótlannak tűnik. Sajnos teljesen mosolytalan, hallgatag, csak az összetartozásukat mutatja felénk, ahogy Déneshez bújik. Ezt a fűszertelenséget férje minden porcikájával igyekszik elfeledtetni velünk, hatalmas lendülettel és csillogó szemekkel kezd bele a beszélgetésbe. Vállas férfi, erős felsőtesttel és akkora vehemenciával beszél, hogy némelyik szavát és mondatát nem is értjük. Ez az ember egy energia bomba, de a felesége viselkedése megmagyarázhatatlan és érthetetlen. Azon tűnődök, amennyiben valamelyikünk nem tetszik neki, akkor most miért beszélgetünk itt? 

Megbeszéljük, hogy összehozunk mostanában egy közös klubozást a budaörsi Tik Tak-ban. Nekünk is tetszik az ötlet és nagyon bízunk abban, hogy Eszter viselkedése megváltozik és neki is sikerül kinyílnia. Vandának szemmel láthatóan imponáló Dénes közeledése és csak a vak nem látja ennek az embernek az őszinte örömét, hogy mennyire szeretne Vanda közelébe kerülni.

A következő hetekben elég sokszor beszélgetünk skype-on Dénesékkel és kezdetét veszi a virtuális barátságunk kialakulása. Mi hárman önfeledten és sokat nevetgélünk és néha Eszter arcán is látható valamilyen mosolyféleség, de még mindig ridegnek érzem és a jövőre tekintve ez egy kicsi aggodalommal tölt el.

December elején találkozunk végre személyesen egy kávézóban és közösen klubozhatnánk is, ha Vandának nem lenne meg... 

Kellemesen csalódunk, mivel Eszter Dénessel kézen fogva és mosolyogva érkezik, mintha az eddigi ridegségből semmi sem maradt volna és sikerül bennünk elfeledtetni az eddigi sótlan érzést. Mint régi barátok, úgy köszöntjük egymást és nagyon kellemes, közel két órát töltünk el így, ebben a mosolygós és vidám hangulatban. Úgy érzem, hogy Eszter és köztem is kialakul az a bizonyos kémia, az az egymásra vágyódás, ami nélkül ennek a négyesnek a lehetősége nullával egyenértékű lenne. 

Minden ilyen alkalmat ajándékként élünk meg és ezek azok a közös randizós és flörtös kalandjaink, amiket mi nagyon kedvelünk. Fontos a (többes)szex is az életünkben, de az oda vezető utat kimondottan szeretjük ízlelgetni és megélni. 

 

body-1130560_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Dénesékről is tudjuk, hogy nem ugranak mindenkivel fejest az ágyba és csak ismerkedést követően lehet szó bármiről is. Ebben teljesen hasonlóak vagyunk, mert mi sem szexelünk bármikor és bárkivel. Ezt most ne értsd úgy, hogy elvagyunk szállva magunktól! Én azt gondolom, hogy a külsőségeknél fontosabb, hogy a partnereinknek milyen a lelke, mennyire érzéki emberek és mennyire stabil a kapcsolatuk. Csak olyan párokkal szeretünk ismerkedni, akik együtt élnek és mindkettőjük megakarja élni ezt az életformát és nem csak a párja kedvéért megy swinger klubba. Azért tartom fontosnak ezt is leírni, mert bizony találkoztunk már olyan párral, ahol jól láthatóan Anyu csak Apu kedvéért van a helyszínen és nem is szeretne ő senkivel testi kapcsolatba kerülni. Nem ítélem el ezt sem, de mi nem szeretünk ilyen párokkal ismerkedni.

Szerencsére Eszterék kapcsolata láthatóan minden szempontból rendben van. Sajnáljuk, hogy nem tudunk velük menni Maciékhoz, de ezt most kénytelenek vagyunk így elfogadni.

Decemberben az életünk nagyon eseménydúsra sikerül és nem tudunk klubba menni egy alkalommal sem. Dénesék, szinte heti rendszerességgel a hétvégék egyik napját Pesten töltik és ilyenkor nem maradhat ki a klubozás lehetősége sem. Korrekt módon telefonon hívnak minket és invitálnak is bennünket Maciékhoz, de a fent említett egyéb tennivalóink ezt sajnos nem teszik lehetővé. Úgy érezzük, hogy nincs is ebből senki részéről sértődés és azt gondoljuk, hogy január elején biztosan sikerülni fog a közös klubozás.

Dénesék karácsony után külföldre utaznak, ott is szilvesztereznek és január 2-án hívjuk is telefonon barátainkat, hogy most mi invitálhassuk őket a Tik Tak-ba. Lendületes és örömteli beszélgetést folytatok Dénessel, amikor elmondom a tervünket. Másnap, január 3-án a Tik Tak-ban pótszilveszteri buli lesz és mi ott leszünk. Természetesen nagyon örülnénk, ha ők is szabaddá tudnák tenni magukat és végre megélhetnénk vágyainkat. Dénes ígéretet tesz, hogy legkésőbb szombat délelőtt hívni fog. A hangjából egyértelműen érezhető, hogy nagyon örül a lehetőségnek és mindent megtesz, hogy végre a várva várt közös klubozást mi négyen megélhessük.

Eleget is tesz ígéretének, de sajnos nem tudják megoldani a gyermekeik felügyeletét, ezért nem tudunk este a klubban találkozni. Sajnálattal, de természetesen tudomásul vesszük Vandával ezt a hírt. Csak halkan jegyzem meg -  azokban a percekben fogalmunk sem lehetett arról -, hogy azon az éjszakán éljük meg életünk egyik legizgalmasabb négyes kalandját, amit ha szeretnél elolvasni, akkor kattints ide.

Kétszer voltunk januárban Maciéknál és kezdjük nagyon élvezni ezt az életformát. Sok tapasztalattal lettünk gazdagabbak az elmúlt hetekben és azt gondoljuk, hogy egy nagyon jó évkezdésen vagyunk túl. Az elmúlt heteket csak az árnyékolja be, hogy Eszterékkel a kapcsolatunk megváltozott. Dénest mát két alkalommal is hívtam telefonon és ténylegesen és őszintén érdeklődtem hogylétükről, de valahogy az az érzésem, hogy valami nagyon "nem gömbölyű". Persze, Dénes telefonban a kérdéseimre minden alkalommal hárít, hogy ne haragudjunk, hogy nem hívnak minket, meg hogy minden rendben van, csak most sok a munka és egyéb nyalánkságok, de mi biztosra vesszük Vandával, hogy valami megváltozott. 

 

art-1869463_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Pár napja kitaláltuk Vandával, hogy február 14-én szombaton újra ellátogatunk A Tik Tak-ba. Elég gyorsan telnek a napjaink, amikor az ember aktívan éli az életét. Szombat reggel úgy kelünk, mint máskor, de ezek a napok, amikor klubba megyünk, valahogy minden alkalommal színesebbek és megkülönböztethetőek a többitől. Megfigyelem, hogy Vanda is energikusabb ezen a napon és bizonyára én is máshogy viselkedek, talán még vidámabb is vagyok.

Dénesékkel kapcsolatban nincs semmi hírünk, mivel nem keresnek minket és mi sem szeretnénk zaklatni őket. Nem értjük, hogy mi történt, hiszen mi egy szóval sem bántottuk őket és biztosan tudjuk, hogy nem adtunk okot erre a viselkedésre. Nem szívesen vesszük tudomásul, hogy így alakult, de mit tehetnénk?

Ebéd után szívesen pihenünk le, hiszen sejthető, hogy egy hosszú éjszaka előtt vagyunk. Azt gondolom, hogy ezeket a készülődéseket soha nem fogom megunni. 

Végre már este van és az autóban ülve közeledünk Budaörsre. Nincs lebeszélve senkivel randi és teljesen képlékeny az esténk. Nem is tervezünk már jó ideje Vandával előre semmit, hogy most pasit vagy lányt szeretnénk összehozni egy hármashoz, vagy mégis inkább egy jó párcserés szexet, hiszen pontosan tudjuk, hogy ez nem így működik. Csak annyi az elvárásunk az esttel kapcsolatban, hogy szeretnénk jól érezni magunkat és ha ez szexel is párosul, akkor annak nagyon tudunk örülni, de ez nem feltétel. 

Talán néhányan még mindig azt gondolják, hogy a swingerek a klubban mindenki - mindenkivel alapon szexelnek válogatás nélkül, de el kell az így gondolkodókat szomorítanom, mert bizony, ez nagyon nem így van. Persze nem lepődünk meg az ilyen és ehhez hasonló feltételezésen, mert sajnos mi is így gondolkodtunk pár éve és sejtésünk sem volt a swinger klubok valós működéséről. Remélhetőleg ez a poszt is segít megmutatni mindenki számára, hogy ide normális és külsőségekben semmilyen módon meg nem különböztethető emberek járnak, akik a hétköznapi életben ugyanúgy bukdácsolnak majd felállnak, mint bármelyikünk. Valahol azt olvastam, hogy a "felső tízezer" jár klubokba, akiknek már csak ez jelent igazi kihívást. Hát ez így, finoman szólva nem igaz! 

Este kilenckor Maci üdvözöl minket a kiskapuban és már megyünk is befelé. Még nem vagyunk sokan, néhány pár és két szóló pasi. Természetesen vannak már ismerős arcok, akiket már láttunk, de a nevüket nem tudjuk. Az öltözőben elkezdődik a mustra és már itt és ebben különbözik egy klub az összes szórakozó helytől. Itt nem ciki, ha valaki megnézi a feleséged vagy a férjed és azt sem probléma, ha Neked tetszik valaki. Arra gondolok, hogy miért is kell nekünk embereknek, a privát életünkben ezt lopva és titokban tennünk? Látod? Már itt kezdődik a hazugság az életünkben! Nehogy valaki észrevegye, de még véletlenül sem,hogy vonzó a számunkra! Nekünk ezt tanították és mi is ezt tanítjuk és ezt adjuk tovább. Helyesen tesszük ezt? Szerintem nagyon nem.

Nikit és Szabit üdvözöljük a pultnál, jó látni őket. Kriszta is mosolyogva ölel minket és pusziljuk meg egymást és ez az öröm mindenki részéről őszinte. Éhesek vagyunk, ezért enni indulunk Vandával, hiszen hosszú éjszaka áll előttünk, nagy szükségünk lehet a kalóriákra. A konyhából a vacsora után irány vissza Nikihez, mert szomjasak vagyunk és itt ér minket az est első meglepetése.

Dénes a pultnál támaszkodik és ahogy összeakad a tekintetünk zavartságot fedezünk fel a pillantásában. Hetek óta nem beszéltünk, hiszen úgy eltűntek, mint szürke szamár a ködben. Eszter Szabi kezei között élvezi a masszázs örömeit, míg férje zavartan magyarázza nekünk, hogy csak spontán jött ez a mai klubozás és ne haragudjunk, hogy nem szóltak nekünk. Nem haragszunk, tényleg nem. Viszont Dénes nagyon kellemetlenül éli meg a helyzetet és mi tudjuk, hogy van is erre oka. Azt viszont tényleg nem tudjuk, hogy miért történtek így az elmúlt hetek, miért alakult ki köztünk ez a hetekig tartó hallgatás? Sajnos a bennünk felmerülő kérdésekre nem kapunk választ és csak magyarázkodást hallunk, amiről mindhárman tudjuk, hogy nem ez a valós probléma.

 

people-2242683_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Eszter álmos szemekkel kerül elő és az ő szemeiben is látható a zavartság és egyfajta kellemetlen meglepetés. Mi a fene történik itt? - Tesszük fel a kérdést egymásnak Vandával, amikor pápai "barátaink" magunkra hagynak, mert telefonálni indulnak az öltözőbe. Csak most érkeztek és egyből telefonálni kell, mert tudni szeretnék, hogy otthon minden rendben van? Ez is csak egy fedőszöveg, pontosan tudjuk és meg is beszéljük Vandával, hogy mi ebből így inkább nem kérünk. Eszter és Dénes mosolyogva jönnek vissza a pulthoz, mintha kicserélték volna őket. Fürkészem a tekintetüket, figyelem a testbeszédüket és nem értem, hogy mi történt az öltözőben, mitől lettek hirtelen ilyen kedvesek velünk?

Beülünk a társalgóba és önfeledt beszélgetésbe kezdtünk. Család, gyerekek és a decemberi utazási élményeik is előkerülnek. Érthetetlen, de nyoma sincs az előző ridegségnek és kellemetlen helyzetnek. Tulajdonképpen örülünk ennek, az így átalakult helyzetnek és már nem is foglalkozunk a történtekkel. Egy negyvenes pár kér engedélyt, hogy csatlakozhassanak a társaságunkhoz, aminek természetesen nincs akadálya. Eszterék az új ismerőseinkkel is nagyon szívélyesek, szinte már baráti a hangulat. A nő magas és nagy darab, a pasi jóképűnek mondható, vezető pozícióban dolgozó ember és mindketten barátságosak. Több, mint egy órán keresztül nevetgélünk és beszélgetünk mi így hatan. Dénes szereti hallatni a hangját és nagyon élvezi a figyelmünket és én azon tűnődöm, honnan szed elő ennyi ökörséget? 

Elég sokan vagyunk már és talán már éjfél is lehet, amikor Dénes megkérdezi pajkosan: "Van kedvetek fent körülnézni?" A kérdést egyértelműen hozzánk irányítja és tulajdonképpen már bennünk is felmerült ennek a lehetőségnek a kérdése, hiszen pontosan tudjuk, hogy mindannyian ezt szeretnénk. Felkelünk a kanapékról és elindulunk fel a csigalépcsőn és csak ebben a pillanatban fogom fel, hogy mind a hatan elindultunk. Én egyértelműen tudom, hogy Vanda és az én részemről az új ismerőseinkben nem látjuk szexuális kapcsolatnak a lehetőségét és ez így lehet, hogy kellemetlen helyzetet okoz.Na majd kiderül, gondolom.

A felső szinteken minden hely foglalt, csak a vízágy feletti hely szabad még. Eszter azonnal birtokba is veszi és Vanda lepedőér megy a körágy melletti polchoz. Déneshez hajolok és már mondom is: - Mi velük nem akarunk semmit! Ő egy pillanatra elgondolkodik és láthatóan nincs is ellenvetése a kijelentésemmel kapcsolatban és ezt válaszolja: "Mi sem akarunk tőlük semmit, de én biztosan nem mondom meg nekik! Te megmondanád?"

Ez a vállas, nagy dumás pasi, pár másodperc erejéig talán össze is megy, csak ne neki keljen ezt a szituációt megoldania. Kénytelen vagyok felvenni a pléhpofát és ennek az egyébként szimpatikus házaspárnak elmondani, hogy most mi itt csak négyen szeretnénk lenni. Szerencsére ők intelligens emberek és nem csinálnak ebből a helyzetből problémát, de ettől függetlenül nem esett jól ezt a néhány mondatot elmondanom. 

Végre négyen maradunk a vízágy feletti helyen, leterítjük a lepedőt és vetkőzni kezdünk. Tudod, egy swinger klubban az ember, így éjfél körül, az eddig őt ért ingerek hatására csak akkor nincs beindulva, ha impotens vagy valamilyen más betegségben szenved. Ezért nem is kéretjük magunkat mi négyen, belemerülünk az erotika világába és önfeledten élvezzük párunk közelségét, ölelését és csókjait. 

Dénes igyekszik úgy helyezkedni -miközben felesége orálisan kényezteti őt -, hogy Vanda közelében lehessen. Én Vanda combjai közé fúrom magamat és úgy kényeztetem, ahogy nagyon szereti. Ismerem minden porcikáját, teste összes rezdülését és azt is tudom, hogy a klubos izgalmi állapot mindig más, mint az otthoni. Biztosra veszem, hogy ez másoknál is így alakul és talán ezért is ennyire népszerűek a swinger klubok. Dénes igyekszik Vandához még közelebb kerülni, simogatni, cirógatni és ez annyira jól sikerül, hogy már csókolóznak. 

Izgalmas egy helyzet, de én mégis úgy érzem, Eszter nem örül ennek a fejleménynek és Dénest magához húzza - el Vandától -, hogy csak ő érezhesse férje szenvedélyes csókjait. Már kezd nálam leesni az a bizonyos húszfilléres, de erről majd később beszélek! Minden figyelmem és teljes koncentrációm most Szerelmemé, mert tudom, hogy hamarosan kapcsolatba kerülünk gyakori vendégünkkel, az orgazmussal. Vanda teste beleremeg az élvezetbe és hangosan élvezi kényeztetésemet. 

Most hagyom - ki ne hagyná? -, hogy cseréljünk és most Vanda kényeztet engem a szájával, ahogy csak ő tud, érzékien, szerelemmel. Dénes Esztert hátulról igyekszik csípő mozdulataival a gyönyörbe juttatni önfeledten és én felülök, hogy Eszter szájához férhessek. Megcsókolom őt, érzem is a viszonzást. Majd megkérdezem őt: Szeretnéd Vandát is érezni? "Most inkább nem!" -mondja. 

Tudnod kell, hogy Eszter biszex és láthatóan vonzódik Vandához. Most már értem miért húzta el férjét tőle. Eszter féltékeny! Dénesnek nagyon tetszik Vanda és ezt én is tudom, csak én ebből nem csinálok problémát. Láthatóan Esztert ez nagyon zavarja és most, ebben a helyzetben ezt nem is palástolja. Nincs is kedvünk folytatni ezt a négyest és lemegyünk mindannyian az alsó szintre.

A bárpultnál úgy teszünk, mintha nem is történt volna semmi, erőltetünk magunkra néhány illedelmes mosolyt és nagyon várjuk, hogy vége legyen ennek a kínos éjszakának.

Hónapok teltek el az említett éjszaka óta és a kapcsolat, Eszterék és köztünk úgy megszűnt, mintha soha nem is létezett volna. Hogy mi ebből a tanulság? Talán csak annyi, hogy jó ha tudod, a klubokban is dolgoznak az érzelmek és ide pontosan olyan emberek járnak, mint amilyen Te is vagy!

 

nude-1403269_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

 

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond 

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr988644060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viragdemon 2016.07.23. 00:42:41

tényleg nem érdemes foglalkozni vele, és kérlek ne nevezz három grácia-féléket szofisztikáltnak, mert a leírásod alapján ez erôsen sérti a valóban szofisztikáltak érzéseit. a jelenség, amit te leírtál valójában frusztrált, prûd, álértelmiségi fröcsögés. tele vannak szerencsétlenek görcsökkel, életükben nem dugtak még egy jót - ôket se bántsd, van elég bajuk :D én kurva szofisztikált tudok lenni, mégis olvasom a blogod.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.23. 13:52:43

@Viragdemon:
A szofisztikált kifejezést azért írtam, mert kaptam ezzel a kifejezéssel azon az oldalon egy üzenetet és ezt volt célom egy kicsit kigúnyolni. Természetesen nem szeretnék senkit bántani és megbántani és örülünk, hogy olvasol minket.
süti beállítások módosítása