Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Piroska és a farkas
2016. október 28. írta: Siklósi Botond

Piroska és a farkas


fotozz_134858.jpg

 Foto: Filep László

 

Egy évesek lettünk, most olyan jó legalább egy kis időre megállni és visszatekinteni. Egyedül kezdtem írni ezt a blogot, de Vanda támogatására mindig számíthattam. A fotók és a blogdesign-ja  az  Ő érdeme kezdettektől fogva,  és nagyon büszke vagyok szerelmemre, hisz  ma már szerzőtársamnak is nevezhetem! Amennyiben szeretnéd elolvasni Vanda legutolsó posztját, akkor kattints ide!

Egy év, harminc poszt és rengeteg tapasztalat van a hátunk mögött. Igyekszünk minden körülmények között önmagunk maradni és azzal az őszinte lelkesedéssel tekinteni a világra, ahogy ezt eddigi életünk során is tettük. Nem akarunk és nem fogunk továbbra sem senkit másolni, hiszen célunk nem más, csupán  leírni az átélt tapasztalatainkat, gondolatainkat ,érzelmeinket. Ezt a "csomagot" átadjuk neked és te eldöntöd, mit kezdesz vele. Blogunkat az első perctől kezdve hiánypótlásnak szánjuk, de egy év alatt rá kellett jönnünk, hogy tömegeket érdekel a felnőttek szexuális játéka, a párcserés szex és a swinger életforma. Természetesen joggal mondhatod, mi csak egy egyszerű pár vagyunk és ez az életforma nem fog mindenkit érdekelni! Ez részben így is van, hiszen olvasóink többsége még nem volt swinger buliban vagy klubban, de lehet, hogy csak titokban és nem felvállalva, de bizony fantáziálnak erről és olvasnak minket.

Nem foglak száraz statisztikai számokkal fárasztani, inkább bemutatom és megmutatom, hogy posztjaink milyen érzéseket váltanak ki belőletek és ezt hogyan fogalmazzátok meg levélben. Persze az is lehet, hogy néhányan úgy vélik, ezek a levelezések élettelen dolgok és felesleges ezekkel foglalkozni. Hibás gondolkodás, hiszen minden, hangsúlyozom még egyszer, hogy minden, gondolati úton születik meg!

Most hátradőlök, becsukom szemeim és elindul a film. Regit látom magam előtt. Fiatal, barna hajú, szép nő, az arcán huncut mosoly olvasható. Ezzel a levéllel kezdődik kapcsolatunk,ami még a mai napig is tart: 

"Szia! Ne haragudj, hogy ismeretlenül írok, bár felteszem nem elsőként. Nem is tudom miért írok, azon kívül, hogy egyszerűen szeretnék gratulálni neked és Vandának a blogotokhoz. Szenzációsan írtok mindketten.Teljesen véletlenül olvastam az egyik bejegyzést az indexen, már azt sem tudom melyiket, mert azóta elég sokat elolvastam és mikor időm engedi, fogok is még. Ismeretlen a világotok, amivel szemben nekem is voltak előítéleteim, illetve inkább félelemnek nevezném. Azt hiszem normális és emberi félni/tartani attól, amit nem ismerünk vagy nem tapasztaltuk meg. Most úgy érzem kicsit jobban "ismerem" valahogy megváltozott a véleményem róla. Az írásaitokban biztos sokan magát a swinger létet, annak bemutatását kedvelik a leginkább (bevallom az is tetszik nekem is) de ami megfogott és, ami miatt tovább olvastam az az volt, ahogy egymásról írtok. Tisztelettel, szerelemmel. Úgy hiszem ez már egy magasabb szint, amit képviseltek. Eddig azt gondoltam, hogy az, ahol már jó ideje a házasságomban érzem magam olyan, ami egy kapcsolat legfelső határa (16 éve együtt, családban, boldogságban) de mostanában azon gondolkodom, hogy lehet, hogy van hova még építkezni, van még mit átélni. Kicsit elkalandoztam bocsi:) Szóval csak azt akartam írni, hogy köszönöm az élményeiteket, írjatok még sokat mindketten és sok boldog együtt töltött évet kívánok nektek, úgy ahogy ti szeretnétek élni:) Sziasztok!"

Válaszom: "Szia Regi! Valóban nem Te írtál elsőként, de Vandával közösen megállapítottuk, hogy Te nyerted a legkedvesebb levelet író hölgy díját. Ezért küldünk Neked egy hatalmas ölelést! � Gratulálunk a 16 boldog évhez és azt gondoljuk, hogy ez egy nagyon-nagy dolog. Mi kilenc éve élünk együtt boldogságban, szerelemben és néha nem is tudom, hogy minek nevezzem. Hogy van hova fejlődni? Mi úgy gondoljuk, hogy egész életünk változásról és a jobb és még jobb kereséséről, kutatásáról szól és nem tudható, hogy hol lesz az a pont, amikor ez a lendület lassul, majd végleg megáll! Talán nincs is ilyen pont! Az biztos, hogy Nálad már elindult valami, mert Te is tudod, hogy ami most jó, talán lehet ennél is jobb! Én minden reggel arra ébredek, hogy Vandát ma jobban szeretem, mint tegnap, és szeretném tudni, hogy mi az, amivel még jobb lehet, ami egyébként most is jó és azt is szeretném tudni, hogy mi az, amit máshogy kell csinálnunk. Nincs magasabb szint! Mi is okozunk néha egymásnak fájdalmat és mi is hibázunk, de tanulunk belőle. Amennyiben számotokra a swinger az út a még boldogabb élethez, akkor megtalál az Benneteket vagy már meg is talált. Helyes pár vagytok és a gyerekek is nagyon szépek, gratulálunk Nektek! A Férjeddel beszéltél már erről a világról? Ő hogyan tekint erre az életformára? Most egy kicsit én is elkalandoztam. Jó éjszakát kívánunk! Botond és Vanda"

Ebben a levelezésben az sem tűnik fel, hogy válaszomba egy kérdést teszek fel számára. Amennyiben a megszokott forgatókönyvet nézem, akkor itt kellene vége lennie ennek a gratuláló és megköszönő oda-vissza gondolatmenetnek, de szerencsére nem így történik.

Hamarosan választ kapok Tőle: "Sziasztok! Köszönöm a bókot és látom böngésztetek az adatlapomon, ha láttátok a gyönyörű fiaimat. Ne tévesszen meg titeket a csillogó szemük, haramia mind a kettő! Nagyon vágytam egy kislányra de az élet két fiút adott és most már nem bánom...viszont olyan csajozó gépeket csinálok belőlük, hogy az csoda:))) Ti talán már alszotok de én ilyenkor élek. Csend van és most van az ÉN időm. A gyerekek alszanak, a párom pedig dolgozni van. Nem is számítottam rá, hogy ilyen gyorsan írtok és ilyen őszintén. Azt hiszem  sokszor nehéz kimondani ami a fejünkben van. Néha azért, hogy védjünk másokat vagy épp azért, mert magunknak is nehéz elfogadni az érzéseinket. Egy biztos (és ezt te is írtad lényegében) a változás. 16 évesen mikor megismerkedtünk a férjemmel szinte gyerek voltam azóta annyi minden történt...ha arra gondolok akkor ki voltam, kicsit bele is szédülök, mert abban a kérdés is benne van: vajon ki leszek majd? Egyszer sok évvel ezelőtt a férjem elmesélte, hogy az egyik ismerőse/haverja swinger clubba jár, de a barátnője nélkül. Akkor más elképzelésem volt arról milyen egy ilyen hely és nem értettem hogy engedheti az a lány külön utakra a párját. Most már (általatok) meg is tudom fogalmazni mi az ami zavart benne....hogy nem együtt mentek oda. Azt hiszem ha egy pár ezt választja, akkor éljék meg együtt ezt az utazást. Kérdeztétek...igen meséltem a páromnak a blogotokról, de úgy igazán mélyen nem faggattam még ki, mit gondol erről. Fiatalabb korunkban (ez most olyan mintha 100 éves lennék....) volt olyan helyzet, mikor közel álltunk egy párcseréhez, lényegében a másik lány visszatáncolása miatt hiúsult meg és a barátaink voltak. Úgy gondolom akkor jobb volt úgy, nem volt megfelelő az idő, a kapcsolatunk nem tartott ott. Féltékenység egyáltalán nincs közöttünk, hisz ő egy művész. Olyan dologgal foglalkozik, ami teljes bizalmat kíván tőlem és meg is kapja. Szeretjük egymást és a fiainkat, de nem csak anyukák/apukák vagyunk, annál többek. Nem szeretném, hogy szokványos, "lapos" házas életünk legyen. Nagyon sok a változás most körülöttünk és engem hajt valami, amit nem tudok megfogalmazni. Azt érzem, hogy most valami új kezdődik, hogy most rázom le azt magamról, hogy anya vagyok...igen az is vagyok, de mellette valami egészen más is. Tök fura, mert ezt még így senkinek nem mondtam el, még a páromnak sem, de elfogom:) kíváncsi leszek, mit érez majd, ha ezekről beszélek vele...alig várom:) Az ölelést köszönöm, jól esett ezért viszonozom. Szép álmokat nektek!!"

Öröm olvasni sorait, végre egy olyan nővel levelezek, aki őszintén felmeri vállalni, hogy két gyereke megszületését követően is NŐ akar maradni és olyan új világ felé tekinget, ami számára eddig ismeretlen volt. Természetesen, ezért nem okol senkit, egyszerűen itt az idő, indulni kell! Úgy gondolom, hogy mindenki életében vannak ilyen fordulópontok és ezek számát nehéz meghatározni. Nagyon sok kapcsolat és házasság a változástól való félelem, a birtoklási vágy kialakulása és erősödése miatt megy tönkre. Persze, nem feledkezhetünk meg az egoról sem illetve a különböző önértékelési problémákról. Szeretném újra és sokadik alkalommal kiemelni, hogy nem mondtam és soha nem is fogom állítani, hogy mindenkinek a swinger életforma a megoldás. Sőt! Inkább bátran kijelentem, hogy nem mindenkinek ez az útja!

Nem fogom a teljes levelezésünket idézni, pedig nagyon izgalmas, de ez nem lenne korrekt Regiékkel szemben. Természetesen megkaptam az engedélyt a poszt megírására és én inkább azt fogom megmutatni, hogy egy jól működő kapcsolatban hogyan alakul ki egy ilyen igény, hogyan fejlődik és a közös út hogyan lesz mindkettőjük számára izgalmas és színes. 

 

fotozz_142861.jpg

Fotó: Filep László

 

Regit nagyon érdekli a swinger életforma, de ott van a nagy kérdés, mit fog szólni ehhez férje, Szabi? A leveleiben érezhető a dilemma, hogy amennyiben Szabinak ez az ötlet nem tetszik, természetesen a család ezért nem fog széthullani, de az a bizonyos hiányérzet biztosan ott fog maradni. Az életvitelük összetett és maga téma is van annyira intim, hogy Regi a szombati közös vacsora közben szeretné férjével ezt a fontos dolgot megbeszélni. Napi szinten kapom a leveleket, hosszúak és nagyon izgatott hangvitelűek. Összebarátkozunk és kialakul közöttünk egyfajta bizalom. Természetesen az elején már tisztáztuk, hogy mi inkognitóban írjuk és éljük meg swinger kalandjainkat és sikerül elfogadtatnom vele, hogy nem küldünk magunkról fényképeket. Ez a helyzet egy kicsit zavaró az elején, de elfogadja. A koncentráció kettejük jövőbeli életére irányul és valahogy az egész szituációnak a részesévé válok. Nincs ebben semmi tudatosság és semmilyen hátsó szándék. Tisztelettel nézünk egymásra és mindketten tudjuk, hogy egyikünk sem keres férjet vagy feleséget. Ez a kettőnk közötti kapcsolat teljesen tiszta és őszinte, de azért flörtölünk egymással. Ez már valahol a swinger előszobája és talán azért is kerülünk egymáshoz ennyire közel, mert mindketten szerelemmel ragaszkodunk a párunkhoz és soha nem bántanánk meg őket. Örömmel tapasztalom és győződök meg arról, hogy hozzánk hasonlóan másoknak is stabil és rendben lévő a kapcsolata és így lehet az ember igazán önmaga és szabad.

Átváltunk privát levelezésbe, de azért azt nagyon fontosnak tartom kiemelni, hogy Vanda tud mindenről és előtte nincs semmilyen információ elhallgatva. Igazság szerint az összes "beszélgetésünk" részese Vanda és Szabi és ez így mindkettőnk számára megnyugtató. Levelezésünk ezen szakaszában a személyes találkozásról nem beszélünk és inkább azt érzem feladatomnak, hogyan tudom Regit és Szabit tapasztalataimmal segíteni. Rengeteg személyes információt megosztunk egymással és a mindennapok részeseivé válunk egymásnak. 

Szombat van és Regiék ma beszélik meg a swinger iránti vágyát vacsora közben. Nagyon izgulok és hogy teljesen őszinte legyek, azért is, mert nem szeretném ezt a nőt elveszíteni. Tudom, hogy furán hangzik ez az egész, de kölcsönösen közel állunk egymáshoz. Szinte nem is vettük észre, de hiába nem találkoztunk még személyesen, mégis sikerült összebarátkoznunk. 

Este kilenc után ez a levél jön tőle: "Szia! Most értünk haza. Benne van! Tök lelkes! Úgy örülök!"

Ezt válaszolom: "Szia! Miben? És kiről van szó? Nyugi! Csak hülyülök! ;)"

Természetesnek veszem, hogy elmeséli részletesen a beszélgetést. Szabi is érdeklődést mutat Vanda felé, hiszen azt mindenki tudja, ha személyesen találkozunk a klubban és a közös szex lehetősége a szemünk előtt lebeg, oda bizony négy igen kell. Nagyon örülök ennek a jó hírnek és innentől kezdve az egész kapcsolat más mederbe folyik. Regi bizonytalansága kezd elhalványulni és egyre többet beszélünk a klubról, az ottani szokásokról, szabályokról és természetesen a többesszexről.

Az egyik beszélgetésünkben előjön a zenei múltam, különböző nagyszabású fesztiválok és akarva-akaratlanul, de inkább nevezzük tudatosnak, Regi számára egyértelművé válik, hogy a köztünk lévő korkülönbség tizen években számolható és ez egy kicsit zavaróvá válik számára. Mosolygok magamban ezekben a helyzetekben, mert ez az aggodalom általában a kezdőknél jelenik meg. Miért? Azért, mert az eddigi életükben a szex csak a társukkal volt lehetséges, akit egy életre választottak és a swingert, mint szexuális lehetőséget nem képesek még helyesen értelmezni. Nem is várható el ez senkitől!

Természetesen előjönnek a klubos öltözködéssel, sminkeléssel kapcsolatos kérdések is és azt javaslom Reginek, hogy ezeket inkább Vandával beszélje meg. Elindul a lányok közötti diskurzus és örülök ennek a helyzetnek. Annak a lehetősége is felmerül bennem, hogy az is lehet innentől kezdve a két lány folytatja a beszélgetést és ennyi volt? Amennyiben így alakul, elfogadom, de azért vagyok annyira rutinos, hogy érezzem, nem így lesz.

Úgy fél óra múlva folytatjuk a beszélgetésünket, mert minden női dolgot sikerül kivesézniük. Azt gondolom, a két lány örül egymásnak. Vanda azért, mert látja rajtam a lelkesedést, Regi meg azért, mert végre beszélhet Vandával és minden kérdésre választ kap.

Aztán elmondom, hogy mi a csoda a swingerben! Nagyon sok párral beszéltem már erről és mindenki kivétel nélkül ugyanezt mondta. Konkrétan arra gondolok, hogy egy jó kedélyű klubozás után - függetlenül attól, hogy az adott pár szexelt-e másokkal, vagy nem - az ember napokig, de van amikor akár hetekig állandóan a párját kívánja és mindig szexelni akar. Úgy is szoktam fogalmazni, hogy ilyenkor a libidó az egekben van és ez csodálatos érzés. 

Újra előjön a korkülönbség kérdése és ezzel kapcsolatban elmesélem egyik klubos élményünket. Talán akkor vagyunk Vandával Maciéknál második alkalommal, amikor a bárpultnál egy fiatal pár hölgy tagjára figyelek fel. Helyesen úgy kellene fogalmaznom, hogy ő figyel fel rám és szemkefélést hajt végre rajtam. Nem zavarja az a legalább húsz év korkülönbség és testnedveket csak azért nem cserélünk, mert rutintalan vagyok.

   — Na jó...hiszek az öreg rókának! — reagál a történetemre.

   — Mondjuk, azért arra számíts, hogy a klubban a negyvenes vagy akár az ötvenes pasik többnyire nem az elfolyt kategóriából vannak és különben is! Én farkas vagyok! 

   — Még jobb! Mármint a farkas. Nem a kockahas számít, olyant nem várok el, ami nekem sincs. — válaszolja.

Innentől kezdve szólítom őt Piroskának. Beszél az ízléséről, hogy neki milyen pasik jönnek be. Azt is elmondja, hogy önmagának is fura, de ha hármas szexben döntenie kellene, hogy a harmadik fél nő vagy férfi legyen, először nőt választana. Regi még soha nem volt nővel és talán még az is lehet, hogy Szabinak szeretne ezzel imponálni? 

 

fotozz_144457.jpg

Fotó: Filep László

 

Ma már a közös klubozást tervezzük és az időpont is kijelölésre került. Innentől kezdve egyre izgalmasabb ez a játék és nem tudjuk, hogy mi fog a klubban történni. Regi kimondottan cserfes, energikus és nagy dumás nőnek mutatja magát, de talán ezek csak az itteni megnyilvánulásai. Nem tudom, hogy milyen hatással lesz rájuk a klub, de azt gondolom, hogy első alkalommal talán sok az az inger mennyiség, amit csak úgy könnyedén fel lehet dolgozni. Majd minden kiderül és remélhetőleg mindenki (derül) boldogan és egy felejthetetlen élménnyel tér haza a buli végén.

Most élek az írói szabadságommal és elmondom az általam elképzelt vagy vágyott, de talán helyesebb úgy fogalmaznom, hogy örülnék, ha így élhetnénk meg közös történetünket.

Találkozunk a klubban és először nem mutatunk feléjük semmilyen érdeklődést. Ők nem tudják, hogyan nézünk ki és persze mi egyből megismerjük őket, de hagyjuk, hogy oldódjanak és Maci vagy Kriszta megmutassa nekik a klubot. Körbevezetést követően Regi és Szabi a jakuzziban ülnek és élvezik a meztelen szabadságot. Néhány perc után bebocsájtást kérünk és legalább öt percig a vízben Vandával egymás társaságát élvezzük és tudomást sem veszünk róluk. Majd váratlanul egy olyan kérdést teszek fel, amely kérdést csak Siklósi Botond tehet fel. Nem írom le ide a kérdést, mert nem szeretném ezt a tartalmat megosztani, másrészt legyen ez ott és akkor meglepetés. Bemutatkozunk egymásnak és nagyon örülünk. Érdekes és megismételhetetlen pillanatok ezek. Én kimondottan élvezem ezeket a pillanatokat és szinte olvasom Regi gondolatait. "Vele osztottam meg azt a sok bensőséges és intim információt! Ez a pasi kedvesen mosolyog rám és a tekintetében ott a csibészség, de egyben a szeretet is."

Két bűbájos, szerelemmel teli ember ül velünk szemben, de az elején ezzel a helyzettel nehezen birkóznak meg. Szabolcs az első percek szótlansága után szinte kivirul, tetszik neki Vanda és nekem úgy tűnik, hogy a dolog a szerelmem részéről is pozitív lehet. Regivel mi is egymásra találunk és a vízben ártatlannak és véletlennek tűnő érintésekkel adjuk egymás tudtára, hogy a több hetes levelezés, az egymás felé mutatott tisztelet és az őszinte érdeklődés könnyen átalakulhat szexuális vággyá. 

A bárpultnál folytatjuk a beszélgetést. Regi is egyre cserfesebb és már kezd azzá válni, akit a levelezés közben ismertem meg. Gyorsan vág az agya, ezt szeretem. Bújik férjéhez, így mutatja ki ragaszkodását. Megint érvényesül az a törvényszerűség, hogy a fotó soha nem adja vissza az embert, hiszen csak egy pillanat, ami rögzítésre kerül. Ez a nő más, mint a fotókon. A képek átadják a kedélyét, az élethez való hozzáállását, a karakterét, de a tűz és szenvedély csak így tud megnyilvánulni, a valós életben. Kívánom! Vanda és Szabi vonzódását is rendben lévőnek érzem, de egy pasi ebben soha ne legyen biztos. 

   — Hogy tetszik a klub? — kérdezem.

   — Igényes, jó hely, mint a fotókon. Különlegesség varázsa van ebben az épületben! — válaszolja Regi mosolyogva.

   — Mi felmegyünk Vandával. Lenne kedvetek velünk tartani? — rezzenéstelen arccal nézek egyik majd másik szemébe, mert akarom látni a választ. Nem az érdekel, hogy szó szerint mit válaszolnak, hanem az, hogy hogyan. Egymás szemébe néznek és ebben a tekintetben benne van a kölcsönös engedély kérése és megadása.

   — Persze, menjünk! — mondja Szabi és elindulunk fel a csigalépcsőn.

Hatalmas szerencsénk van, mert a belső "madárfészekből" most kászálódnak ki öten és egyből sikerül birtokba vennünk. Leterítjük a lepedőket és megkérdezem Szabiékat, hogy a láncot így hagyjuk vagy inkább akasszuk a helyére, így jelezzük kifelé, hogy nem igényeljük mások társaságát. Az utóbbi mellett döntenek, amin nem lepődök meg. Biztosan tudom, hogy ilyenkor érvényesül csak igazán az a bizonyos általunk nevezett zabszem szindróma. Izgalom és vágy! Szerencsére, ez az érzés soha nem múlik el, csak idővel egy kicsit átalakul.

 

fotozz_133290.jpg

Fotó: Filep László

 

Mindenki a saját párját kezdi kényeztetni és ez így is van rendjén. Nem tudom, hogy Szabiék miben egyeztek meg és a megegyezett dolgok mennyire kőbevésettek. Mi Vandával nem szeretnénk erőltetni semmit, hiszen nekik ez az első alkalom, ami a jövőjüket nagyon befolyásolhatja. Kívánom Regit, de a vágy nem erősebb a kettőjük felé érzett tiszteletnél. 

Vandát csókolom és lassan megszabadítom a ruháitól. Ismerem minden porcikáját, tudom, hogy mit és hogyan szeret. Nem ugrunk egymásnak és hosszan csókolózunk. Imádjuk egymás testét simogatni, ölelni és csókolni. Az előjáték nagyon fontos számunkra, de itt a klubban nehezebben bírunk a vérünkkel. A két lány egymást simogatja és sokadik alkalommal állapítom meg, hogy mindig ők az irányítók. Viszont ennél jobb irányt nem tudok elképzelni. Nem akarok ajtóstul rontani a házba és tisztába vagyok azzal, hogy hagyni kell őket egy kicsit egymással játszani és ez által oldódni.

Vanda és Regi egymással szemben térdelnek és lehelet puhasággal érintik ajkaikat, majd csókolózni kezdenek. Azt gondolom, hogy Szabi sem érzi magát kellemetlen helyzetben, ahogy én sem. Mi pasik a lányokat simogatjuk, de még véletlenül sem siettetünk semmit. A lányok már lendületben vannak és önmagától érthető módon párt cserélünk. Nincs senkinek ellenvetése, de miért is lenne? Regi jól csókol és a menyben érzem magam. Vágyom az orgazmusára, szeretném hallani és érezni, ahogy engem élvez. Tudom, hogy mit és hogyan szeret, hiszen a levelezésünkben megbeszéltük. Nincsenek nagy mellei, de öröm érezni ezt a nőt, mert nagyon tüzes. A feneke nagyon formás! Regi nem egy nádi hegedű típus, inkább nőiesnek nevezhető. Akarom érezni a punciját lágyan, finoman és minden vágyam hogy elélveztessem. Tapasztalt "öreg farkas" vagyok, aki tudja a dolgát és nyelvemmel izgatom ezt a csodálatos nőt. Már hallom a sóhaját és lágyan megmozdul a csípője és azt gondolom, menni fog ez. Nagyon finom a puncija és minden mozdulatomat otthon megszokott módon teszek. Mutatóujjamat lassan dugom a kéj nyílásába, kitapintom a G pontot és légzéséből hallom és érzékelem, hogy már úton vagyunk. Már nem veszek tudomást a felső szinten történő mozgásokból. Szinte megszűnik a külvilág, csak mi ketten vagyunk, és az öröm, amit adhatok Neki! 

Meglepődöm, hogy milyen hirtelen jön az orgazmusa és kimondhatatlanul boldog vagyok. Hagyom, hogy ezeket a pillanatokat és perceket hangosan megélhesse nem rontok neki. 

   — Húzzál gumit! — kér sóhajtva.

Ezt vártam és tudom, hogyan szereti. Beteszem neki hátulról és nem nagyon tempósan dugni kezdem. Ebben a pillanatban Vanda orgazmusát hallhatjuk. Zene a fülemnek!

Regi fenekébe kapaszkodom, gyorsítok a tempón. A klubokban nem mindig sikerül elélveznem, de most talán menni fog. Úgy gondolom, hogy ismerem őt és kölcsönösen kedveljük egymást. Szeretnék belé élvezni és remélem, sikerülni fog. Öröm ezzel a nővel együtt lenni és most az orgazmusomat is sikerül megélnem. Nagyot élvezek! Egy elvarázsolt világba kerülök. Néhány perccel később Vanda is kivégzi Szabit.

Szóval ilyen Piroska és a farkas elképzelt swinger története! Neked tetszett? Hamarosan személyesen találkozunk Piroskáékkal a klubban. Ha kíváncsi vagy, talán elmesélem, milyen volt a valós swinger történetünk! Érdekel?

 

fotozz_141058.jpg

 Fotó: Filep László

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr5311767993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása