Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Orgia és szerelmi bánat
2018. január 05. írta: Siklósi Botond

Orgia és szerelmi bánat

 

fotozz_133084.jpg

Fotó: Filep László



Tavaly swinger klubban szilvesztereztünk, kimondottan jól éreztük magunkat, de most másra vágyunk. Egy hagyományos házibuliba szeretnénk iszogatni, ellazulni, táncolni, és ha esetleg éjfél után egy kis szex is kialakul, nem jelentene problémát, de ne erről szóljon az éjszaka. Meglepődsz ezen? Azt gondoljuk, az év utolsó napja, illetve éjszakája ne a szexről szóljon. 

Barátaink swingerek, ezért nagyobb egy szexbulinak az esélye, de azért reménykedünk, hátha sikerül eljutnunk  hagyományos buliba . Úgy alakul, hogy egy ismerősünk budapesti lakása alkalmas lehet egy ilyen esemény megszervezésére, de be kell látnunk, december utolsó napjaiban ezt már mi sem tudjuk összehozni, hiszen barátaink, ismerőseink már rég elígérkeztek valahova. 

Egy szegedi házaspártól kapunk szilveszteri meghívást. A meghívottak swingerek lesznek, de reméljük jó lesz a hangulat, és egy kellemes éjszaka vár majd ránk. Tisztába vagyunk azzal, ez nem egy sima házibuli lesz, de azt gondoljuk, mi irányítjuk az életünket. Eldöntjük, mi az amit elfogadunk, amiben esetleg részt veszünk, és mi az amiben nem.

Jánossal hárman érkezünk egy szegedi címre, ahol a szállásunk lesz. Dénes, a házigazda, Edével fogad minket, felmegyünk a lakásba, elrendezzük dolgainkat. Dénesék sietnek, magunkra hagynak, mert a házuknál érkeznek a vendégek. Letusolunk, átöltözünk, és 18 óra után hárman a helyszínre indulunk. 

Kedves emberek fogadnak minket, persze először nem tudom megjegyezni a neveket. Az ország különböző pontjairól érkeztünk, de többségben a megyéből. A nők nagyon csinosak, formásak, ennél szebbet és jobbat nem is kívánhatna az ember fia. Iszunk egy nagy jégert, falatkákat csipegetünk, közben folyamatosan érkeznek az új vendégek. 

 

fotozz_200010_1.jpg

Fotó: Filep László

 

Erotikától bizsereg a levegő, a tekintetekben látható a "szexelni akarok" szándék, amely a türelmetlenséggel párosul. Este nyolcra ígértünk egy bejelentkezést a rajongói oldalunkon.

Akik látják a bejelentkezésünket pontosan tudják mi, és hogyan hangzik el, ezt most nem részletezem, de az oldalunkon visszanézhető.

Több nő is nagyon tetszik, mégis a kettősség érzése van bennem. A posztom elején írtam, hogy egy hagyományos bulira vágyunk, de már este nyolc óra után tisztán látható, ez bizony máshogy fog alakulni. 

Meglévő ismeretségek, kapcsolatok vannak, a szikrázó tekintetekből olvasni lehet, ki kivel szeretne azonnal ágyba bújni. A flörtölés, mint a játék izgalmas eleme leredukálódik majdnem nullára, és arra figyelek fel, hogy a nappaliban egy hölgy férjét orálisan kényezteti, és segítségére "siet" a házigazda felesége is. Talán még este kilenc óra sincs, amikor újabb két pár az alsó szinten elvonul a hálóba. 

Zeneszó mellett is hallani a kiszűrődő hangokat, cuppogás, popsi paskolás, sóhajok, sikolyok jelzik, jól érzik magukat. A nappaliban egyre többen csatlakoznak a szexelő hármashoz, és elindul egy gabajodás. Még soha nem voltunk ilyen magán partiban, nem tudunk, illetve nem is akarunk csatlakozni ehhez az orgiához. Ezért Vandával felvonulunk az egyik felső szobába, és megbeszéljük, ez most nekünk nem fog menni. 

Lehet, hogy egy kicsit frusztráltak vagyunk, vagy sűrű volt az elmúlt néhány nap és hét. Talán egy kicsit túlterheltük magunkat, de az is könnyen előfordulhat, egyszerűen ez nekünk így nem jön be.

Ez a gépiesnek tűnő, "na gyerünk és csináljuk már" stílus távol áll tőlünk.

Az is feltűnik, hogy egyesek nem párt cserélnek, hanem az egyik páros felesége egy másik páros férjével vonul el, ami a mi párkapcsolatunkba nem fér bele. 

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a látványt, és a többit nem tudjuk elfogadni, vagy bárki feje fölött pálcát törnénk. Ez csak egy megállapítás, és mindent rugalmasan fogadunk. Hálásak vagyunk, hogy itt lehetünk, betekintést nyerhetünk a magán szexpartik világába. 

Éjfélkor durrannak a pezsgők, koccintunk, poharakkal körbejárunk és köszöntjük egymást. Többen félrevonulva telefonálnak, vagy az üzeneteiket olvassák. Néhányan beszélgetünk és táncolunk. Egy lány nincs köztünk, mert az alkohol legyőzte. Párja szerint nem is ivott sokat, mégis így járt, mivel ritkán iszik alkoholt, ez okozhatta a "vesztét". 

A nappali közepén az egyik férfit felesége kezdi orálisan kényeztetni, és egy másik hölgy csatlakozik hozzájuk. Szexuálisan kezd a helyzet ismét eldurvulni, és még szerencse, mi is swingerek vagyunk, így nem esünk pánikba. 

 

fotozz_131182.jpg

Fotó: Filep László

 

Ede feleségével beszélgetünk, aki elmondja, hogy férje Dénes feleségével felvonult a felső szobába. Szeretnek együtt szexelni, és mindketten ehhez megadták nekik az engedélyt. Csak pislogunk, mint hal a szatyorban, mert nálunk egy ilyen helyzet elképzelhetetlen. Nem érzem a hölgyet őszintének, úgy látom, takargatja bánatát. De az is lehet, én látom rosszul?

Félóra múlva előkerül az említett páros, és az alsó szinten is egymáson lógnak. Ezt nagyon nem értem! Miért nem a saját párjukkal foglalkoznak? A magányosan maradt feleség nem tudja tovább leplezni érzelmeit, öltözni kezd. Kézzel fogható a feszültség, mindjárt robbanni fog itt minden, csak egy szikra kell. Ez egy szerelmi bánat, féltékenységi jelenettel spékelve. Ilyent is ritkán látni swingerek között, de hogy teljesen őszinte legyek, nekem sem tetszene, ha Vanda velem ezt tenné. A hölgyet többen nyugtatni kezdik, és maradásra bírják.

Értem én, hogy szeretnek együtt szexelni, de az ember párja minden körülmények között maradjon is a párja, és én ezt a nőt most sajnálom. Megalázottnak érzem akit becsaptak és átvertek, aki már nem kapja meg férjétől a megbecsülést, a figyelmet. Nem tudom, volt-e az ügynek előzménye, de ha igen, ezt akkor sem így kell elintézni. Megdöbbenve nézünk Vandával egymásra. 

Dénes, a házigazda úgy tesz, mintha a kialakult helyzet rá semmilyen hatással nem lenne, de én ezt nem hiszem el. Póker arc ide, vagy oda, hiába poénkodik és viccelődik, azt gondolom bánta a kialakult helyzet. 

Ez nem a mi világunk, és hajnali öt körül magukra hagyjuk a társaságot. 


Lehetséges, hogy egy kisebb létszámú, ilyen jellegű buliban jól éreznénk magunkat, a csapat részévé tudnánk válni, ahol  gazdagon tetten érhető a flört és a nemek játéka, ahol időt adunk az ismerkedésre.

Az nekünk biztosan nem működik, hogy párunkat magára hagyva, másokkal külön éljük meg vágyainkat. 

 

Botond

 

FONTOSAmennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

ÖSSZES POSZTUNK EGY HELYEN

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed.

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr913551407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása