Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Segítség! BDSM és a mi árnyalataink
2015. október 30. írta: Siklósi Botond

Segítség! BDSM és a mi árnyalataink

fotozz_169711.jpg

Fotó: Filep László

 

Az a nap is úgy indult, mint a többi. Tavaly, április 30-ra gondolok. Ez egy sima szerda is lehetett volna, viszont mivel másnap május 1-e, már ezért sem lehet teljesen sima napról beszélni. Főleg úgy, hogy egy olyan eseménysorozatot fogok Neked elmondani, ami azt gondolom, hogy elnyeri a tetszésedet. Persze, aznap reggel még nekünk sem volt fogalmunk arról, hogy milyen kalandban lesz részünk. 

Gondolom, azt Te is megfigyelted, hogy amikor ilyen csonka hetek vannak és úgymond hosszú, három- négy napos hétvégék, valahogy az emberek viselkedése is megváltozik. Bezárnak az üzletek egyetlen egy napra és kész a káosz. Mi Vandával igyekszünk a bevásárlásainkat nem az utolsó napra és pillanatra hagyni, mert semmi kedvünk az ingerült és sajnos sok esetben rossz energiát sugárzó emberek közé menni. Azt gondolom, hogy ez csak egy kicsi odafigyelést és tervezést igényel és így jó esélyünk van a mosolygós napra. Már nem emlékszem, hogy mit főztünk abban a négy napban, de az biztos, hogy nekünk már nem kellett a bevásárlással foglalkoznunk.

Ezért volt időnk a hálón egy kicsit szörfözni. Az egyik szextárskereső oldalon egy párral csetelni kezdtem. A páros férfi tagjával - ahogy az esetek nagy százalékában szokott lenni -kezdtem beszélgetni. Attila kedvesen szólított meg, de érezhetően határozottan fogalmazott. Csak pár napja voltak fent ezen az oldalon és ahogy elmondta, a többesben zéró tapasztalatuk van. Én büszkén írtam neki, hogy nekünk már van többes tapasztalatunk. Tudod! Az az egy! 

Az adataik alapján fiatal párt képzelj el. Attila húszas évei végén járt, Jázmin a harmincas évei közepén. Normál testalkatú párra gondolj. Megállapodtunk abban, hogy egyeztet Jázminnal és összehozunk egy személyes találkozót. Úgy egy óra múlva újra cseteltünk és javasoltam az arcos képek cseréjét e-mailben. Ez megtörtént és nem volt nehéz megállapítani, hogy dekoratív párról van szó. Azért azt tudnod kell, hogy már akkor elég szkeptikus voltam a fotók küldözgetésével kapcsolatba, mert ért minket néhány meglepetés más esetekben. Volt olyan pár, akikkel találkoztunk is és valóban a fotókon ők voltak, igen! Időszámítás előtt néhány évtizeddel! Soha nem fogok rájönni, hogy ennek mi az értelme, hiszen találkozáskor úgy is kiderül, hogy ki milyen korosztályhoz tartozik. 

De visszatérve Attiláékhoz, a fotók alapján helyesek voltak. Inkább megpróbálok nem ilyen visszafogottan írni! Jázmin egy "bombázó"! Tudod, a pasik véleményezését szeretem Vandára hagyni, de szerinte is helyes párocska nézett vissza a fotókon. A szimpátia, szerencsére - így fotók alapján - kölcsönös volt. Eddig minden simán ment, gondoltam és arra számítottam, hogy megbeszélünk majd egy randit valamikorra. Sajnos az esetek nagy többségében ezek a randik soha nem valósulnak meg. És itt jött az első meglepetés! Azt írták, hogy nekik a hét többi napja már foglalt, ezért marad a mai este. A ma este? Hűűűhaaa! Ez így hirtelen jött. Vandával nem is kaptunk néhány másodpercig szikrát. Te ismersz minket és tudod, hogy azért az az egy több, mint a nulla, mégis azért nem olyan sok. De azt gondoltuk, hogy egy életünk, egy halálunk, találkozzunk este itt Pesten. Ezt azért is kértük így, mert a mi autónk pont akkor szerelőnél volt - mivel ők Pest mellett laknak - nem akartunk tömegközlekedéssel bumlizni. Este nyolcat beszéltünk meg egy közelünkben lévő kávézóban. 

 

fotozz_263006.jpg

Fotó: Filep László

 

Vanda idegeskedni kezdett természetesen, hogy a találkozásig alig van néhány óra, hogy fog ő elkészülni és ilyesmi. Csak mosolyogni tudok ilyenkor, soha sem vitatkozom. Persze Ő nagylány és ezeket a helyzeteket mindig csodálatosan megoldja. Különleges izgalomba hozzák ezek a helyzetek, hiszen tetszeni akar és jó benyomást kelteni. A legnagyobb és legfontosabb kérdése: "Mit vegyek fel?" És mivel randizni indulunk, az első kérdés a fehérneműre irányult. Tudod, Vanda egy olyan típusú csaj, hogy minden jól áll rajta - bizonyára én elfogult vagyok-, de talán nem véletlenül szokták a pasik és a nők is lopva vagy kevésbé lopva megnézni őt. Valahol olvastam, hogy néhányan, randi előtt rapid fogyasztókúrába fognak és az optikai trükközés segítségét hívják különböző -szerintük előnytelen- testrészük eltakarására. Én azt gondolom, hogy erre semmi szükség, hiszen ha takargat az ember valamit, ha nem, az akkor is ott van. Talán nem kellene követendő mintának vennünk azokat a sok esetben negyven kilós nőket, akiket éheztetve küldenek a kifutókra. Persze, itt sem szabad általánosítani! Nem tudom, hogy Te, hogy vagy vele, de én inkább szeretem, ha egy nőnek van egy pici hasa, mint hogy zörögjenek a csontjai. Ezért jelentem itt ki ünnepélyesen, hogy "Tisztelt hölgyem! Ha van néhány kiló pluszod, még véletlenül sem érezzétek magatokat rosszul!" A pasiknak nem a kilóid számítanak, hanem az összkép. 

Fél nyolckor már teljesen elkészülve, percenként az órát nézegetve, vártuk az idő múlását. Elindultunk kézen fogva -mint mindig- a megbeszélt helyszín felé. Még elég sok időnk volt, de nem akartunk otthon várakozni. Szeretünk sétálni és emlékszem, kellemes idő volt. Semmi kedvünk nem volt beülni a kávézóba így ketten. Tudod, ilyenkor abban sem lehetsz biztos, hogy akikkel lebeszéltél időpontot, egyáltalán eljönnek vagy sem. Még az is kérdéses, hogy a fotókon látható személyekkel beszéltünk-e vagy valaki egyszerűen csak szórakozik. Nem akarlak ezekkel untatni, de azért mi is megéltünk már néhány "érdekességet" és hiteles személyektől is tudunk néhány meglepő sztorit. 

Ezekben a helyzetekben, várakozásokban újra éljük a tini és kamasz korszakainkat. Randizunk! Igen! De most együtt, kéz a kézben! Lehet, hogy furcsállod, de ez akkor is így van! Vandával próbáljuk más témára terelni a gondolatainkat, de akarva-akaratlanul visszatérünk a randipartnereinkre. Egyszerre figyelünk fel egy felénk közeledő fiatal párra. Ők is kézen fogva érkeznek. A lámpák világítása elegendő ahhoz, hogy megismerjük egymást. Ők azok! Bemutatkozunk egymásnak! Attilával kezet fogunk és üdvözöljük egymást. A lányokkal puszi-puszi és irány be a kávézóba.

Az asztalnál helyet foglalunk és indulhat a mustra! Igen, mustra volt, nem találok rá jobb kifejezést! Persze, mindenki mosolyog és jól nevelt, de akkor is kíváncsi vagyok a másikra. Attila Vandát nagyon nézi és kérdez is valamit, amíg én nem tudom levenni a szememet Jázminról. "Könnyen idetaláltatok?" - kérdezik. Micsoda remek kérdés! -gondolom, de valahogy el kellett kezdeni a beszélgetést. Azt hiszem, azért egy ilyen randevúban van egy kicsi perverzitás! Ott ülsz egy kávézóban a szerelmeddel és azon gondolkodsz, hogy a másik pár hölgy tagján vajon milyen színű bugyi van? Ja, a legfontosabbat még nem mondtam! Jázmin szebb, mint a fotókon. Már megint nem azt írom, amit gondolok! Egy kívánatos, nagyon szép nő. Most becsukom egy pillanatra a szemeimet, így könnyebb újra látnom őt. Barna szem, hosszú barna haj, hátul becopfozva, ing és fehér nadrág. És az a tekintet?

 

fotozz_190272.jpg

Fotó: Filep László

 

Ettől vagyunk mi szabadok, mert tetszhet a párunkon kívül más is. Persze az évek folyamán már én is megfigyeltem, hogy másoknak is tetszik, de ezekből a tekintetekből és kisebb "flörtökből" sok párnál óriási vita vagy veszekedés alakul ki. Mi nem veszekszünk, tudjuk, hogy mit akarunk és mit tehetünk. Bármit, ami a másiknak is jó. Szeretem Vandát boldognak látni és ő is szereti nálam ugyanezt. Nem mondom, hogy egyből és könnyen ment ez az egyszerű felismerés, de ma már nagyon büszke vagyok magunkra.

A külsőségeken túl vagyunk, úgy tűnik, hogy minden rendben. Éreztem, -már ott az asztalnál, az első percekben- hogy kölcsönösen tetszünk egymásnak mind a négyen. Fontos a kölcsönös elfogadás. Azok, akik már próbáltak párként párt keresni, tudják, hogy a négy igen szinte lehetetlen egy ilyen szituációban. De lehet, hogy ez egy filmtrükk? A sok levelezgetés és csetelés után úgy gondolom megérdemeljük a sikert. 

Kérünk inni valamit és beszélgetni kezdünk. Néhány perc után -lehet, hogy meglepő-, már teljesen barátinak érezzük a "kapcsolatunkat"! Szinte hihetetlen, de a lányok is nagyon hamar szót értenek. Én nem érzek semmi rivalizálást! Tényleg semmit! Azt gondolom, hogy ez egy nagyon jó kezdet és talán sikerülni fog találkozni velük újra pár nap múlva. Előjön néhány jó poén is. Röhögünk! - azért írom így, mert így helyes kifejezni a harsány kacagást. Attila jó dumájú, talpraesett típus. Csak az első pillanatban tűnik egy kicsit megszeppent pasinak. Percek alatt feloldódik és nagyon jót dumálunk. Kívülállók azt láthatják, hogy évek óta ismerhetjük mi négyen egymást.

Így, ilyen jó hangulatban hamar elrohant másfél óra. Attila az óráját nézegeti - úgy gondolom remélhetőleg pár nap múlva folytatjuk az ismerkedést. Hát nagyon-nagyot tévedek! De mekkorát? Attila megkérdezi: "Hajlandóak vagytok egy kérdésünkre őszintén válaszolni?" Igent mondunk. " Tetszünk nektek?" Hogy lehet egy ilyen "hülye" - már elnézést a kifejezésért - kérdést feltenni? Persze ezt a kérdést nem teszem fel hangosan, hanem mosolyogva igent mondunk. Én is akarom tudni, hogy ők hogyan vannak velünk. Ne lepődj meg, mert igent mondanak! Jázminnal a tekintetünk többször összeakad. Tudod, egy nő akkor szép igazán, ha - én pasi -, tetszem is neki. Már elnézést ezért a kifejezésért, de ezt én így gondolom. Persze azok a nők is csinosak, akiknek én nem tetszem, de ők csak csinosak! Jázmin szép, nagyon szép!

Attila folytatja. "Lenne kedvetek hozzánk feljönni?" Hát, ennél a kérdésnél elakad a lélegzetünk. Annyi a problémánk - mondom , hogy a mi autónk szervizben van. "Elviszünk benneteket és vissza is hozunk, ha ez így nektek megfelel!" -válaszolt Attila. Úgy teszünk, mintha ezt nagyon meg kellene gondolnunk és igent mondunk. 

Már az autóban ülünk, elindulunk. Normálisak vagyunk? Vad idegen emberekkel autózunk rövid ismerkedés után és felmegyünk hozzájuk? Nem mondom, hogy ez teljesen kockázatmentes, csak a megérzéseinkre és a meglévő tapasztalatainkra tudunk számítani. Úgy érzem, hogy őszinte és megbízható párocskával van dolgunk. 

Jázmin hátra fordul hozzánk és ártatlan szemekkel kérdezte: "Nektek mi a véleményetek a BDSM-ről?" Ártatlannak tűnő kérdésre mosolyogva és őszintén válaszolunk. Nem igazán van nekünk erről véleményünk, mert amit nem ismersz, arról elég nehéz beszélni. Nem is foglalkozunk ezzel a témával tovább. Nagyon izgulunk, hiszen vár minket az ismeretlen. Megállunk egy bevásárló központnál, hogy vegyünk valamilyen finom bort és üdítőket. Attila sokat beszél a tanulmányairól, egyetemi éveiről. Próbálok illedelmesen figyelmet színlelni, - elég nehezen megy - de nem tudom Jázminról levenni a szemem. 

 

fotozz_223769_1.jpg

Fotó: Filep László

 

Megérkezünk végre a lakásba. Attila elmondja, hogy ez egy tipikus legénylakás. Persze, Jázminnal már fél éve együtt élnek. Képzelj el egy garzon lakást, fiatalosan berendezve. Minden van, ami praktikus és szükséges egy fiatal pár otthonában. Attila nem iszik alkoholt, hiszen minket még valamikor éjszaka autóznia kell. Vanda csak nagyon keveset, de mi Jázminnal egy kicsivel többet iszogatunk. Attila, mivel dohányzik, vele megyek a konyhába. Én nem dohányzom, csak nem akarom, hogy egyedül érezze magát. Valamilyen illatos cigarettát szív, ami nem olyan büdös, mint általában azok a büdös bagók. Elmondja, hogy egy nagyvállalat menedzsere és mennyire sokat dolgozik. Ő is menedzser betegségben szenved, mert munkamániás és nagyon keveset alszik. Tudjuk, hogy ezek elég veszélyes dolgok a szervezetre, de ő csak annyit mond " Ez van!".

Megyünk vissza a szobába és akkor ér minket az első meglepetés! Jázmin és Vanda csókolóznak az ágyon. A cigi előtt mondtuk nekik, hogy nyugodtan oldódjanak, kerüljenek egymáshoz akár közelebbi kapcsolatba, de mégis meglepődünk a látványtól. Még ruhában vannak, de így is nagyon szexi ez a két csodaszép nő ölelkezése. A halk zene mellett nem vesznek észre minket azonnal és egy pillanatra szétrebbennek a felismeréstől, hogy mi nézzük őket. "Ne szégyenlősködjetek, nagyon szépek vagytok így együtt lányok!" -mondja mosolyogva Attila, amit én bólogatással igazolok vissza. Vanda feláll és hozzám bújik, majd fülembe súgja: "Fürödjünk meg!" Azt gondolom, hogy ez egy természetes és mindenkitől elvárható normális reflex. A vendéglátóinktól kapunk tiszta törülközőket és irány a fürdőszoba. Tusolás közben, azért Vandával tisztázzuk, hogy ki hogyan érzi magát az adott helyzetben. Kezdünk felszabadulni, de még mindig nagyon izgulunk.

Korábban azt hittük, hogy az az egy első többes élménye után már nem fogunk többet ennyire izgulni, de ebben tévedünk. Ez mindenkinél más ás más - ma már tudjuk -, de ezt a témát másokkal is próbáltuk elemezni és az esetek többségében mások is azt tapasztalták, amit mi.

Természetesen Jázminék is letusolnak és már újra ott vagyunk négyen "tisztán" a szobában.Attilával javasoljuk a lányoknak, hogy amit a fürdés előtt elkezdtek, igazán folytathatnák. Micsoda gavallérok vagyunk! Lehet, hogy a saját zavarunkat lepleztük ezzel? Azt gondolom, hogy ez is igaz, de maga a látványt is akartuk újra átélni. Én, mióta az eszemet tudom, a nő-nővel játékot mindig is favorizáltam. Tetszik, nagyon, de valahogy mégis volt ebben valami szokatlan! Vanda, itt előttem, egy másik nővel? Semmilyen féltékenységet nem érzek. Már leírtam az egyik posztunkba, hogy véleményem szerint csak két nő tud egymással igazán érzékien csókolózni. Te is láttál két nőt csókolózni? Igen! Persze, gondoltam! A filmekben! De ekkor, itt előttünk, nem film forgatás kedvéért bújnak össze a lányok, hanem a saját vágyukat akarják megélni és ez így teljesen más.

Attila nem is akarja palástolni, hogy mennyire magával ragadja a látvány.Álló farokkal a lányokhoz lép, ahogy ők az ágy szélén ülve csókolóznak. Vanda veszi észre kettejük közül elsőnek a közeledést és Attilát magukhoz húzza. A lányok felváltva  csókolgatni kezdik a farkát. Nekem sem kell több! Jázminhoz lépek és hagyom, hogy velem kezdjen foglalkozni. A farkamat kezdi nagyon finoman nyalogatni, szinte csak a nyelve hegyével. Gyönyörű és szexi ez a nő! -gondolom magamban.. Persze Vandáékhoz is átpislantok néha. Nem féltékenységből teszem, egyszerűen kontrollálni akarom, hogy ő is jól van, ő is élvezi a helyzetet. Ma már tudom, hogy ez a bizonyos kontroll soha nem szűnik meg. Ha valakit igazán szeretsz, az ő érzései és élményei pontosan olyan fontosak, mint a tiedé. Jázminnal jó csókolózni. Ritkán érezni egy nőn ennyire a vágyait.

Te már tudod rólam, hogy imádok nyalni. Jól is van ez így, de akkor most figyelt! Jázmin testét végig csókolom. Igyekszem minden testrészét érinteni és valóban élvezem, amit teszek. Hátradől az ágyon és én a combjai közé bújok. Nem sietek, még véletlenül sem. Kopasz punci és illatos. A csiklóját kezdem nyalogatni, nagyon-nagyon lágyan és alig érintve. Szinte beleremeg! Rövid hajam van és ennek, ebben a helyzetben nagyon örülök. Próbál önkívületi állapotában a hajamba túrni egyre erősebben. A fejemet a combjai közé nyomja, egyre erősebben. Pár perc izgatás után olyan orgazmusa van, hogy el sem akarom hinni. Hangos, nagyon hangos! Tényleg! Ezt követően számolatlanul jönnek az orgazmusok. Ujjaimmal a "G" pontját izgatom és úgy tűnik, hogy ennek soha nem lesz vége. Magához húz és csókolózni kezdünk! A fülembe leheli: "Kérlek rakd be és dugjál meg keményen! Hát én tetszem a dolgomat, eleget téve a kérésének. Dugás közben is élvez folyamatosan. Vanda és Attila is ritmust váltanak. Ez kérem, egy kemény gruppen dugás! -nyugtázom magamban.

Vanda és én nem tudunk most sem elélvezni. Jázmin élvez helyettünk is! Nehéz megmondani, hogy mióta szexelünk, de azt gondolom, hogy nem járok messze az igazságtól, ha azt mondom, hogy két órája biztosan. Attila is nehezen élvez el a végén, de legyen legény a talpán az a pasi, aki Vanda nyelv és szájtechnikájával ne tudna elélvezni. Nagyon megizzadunk mindannyian, ezért letusolni indulunk. Vandával megállapítjuk a fürdőszobába, hogy eddig ez a többes élményünk viszi el a pálmát. Tudod, eddig volt már kettő! Fürdést követően újra beszélgetünk négyesben és Jázmin újra kérdezi, hogy mi a véleményünk a BDSM-mel kapcsolatban? Mi naivan és egyben érdeklődve elmondjuk, hogy nem igazán tudjuk, hogy ez hogyan működik. Ekkor ők bemutatják az eszközeiket: bőrszerkók, kötözők, kötelek és különböző paskolók és ilyesmik. Vanda és én korábban még soha sem láttunk ilyen eszközöket. 

"Van egy titkunk!" - mondja Jázmin. Figyelünk, hogy vajon miről fog beszélni. "Mi Attilával imádjuk a BDSM-et. Azért is írtuk még cseten, hogy nekünk a hét többi estéje nem jó, mert én esténként stúdióban leszek, ahol különböző BDSM elemeket fogunk bemutatni. Ezt nem Attilával teszem, hanem egy másik pasival. Interneten élő adásban sokan nézik másik országokban és elég sokat fizetnek érte!" Mi? -nézünk, mint az edényes. Megkérjük őket, hogy magyarázzák el, mi ebben a jó?  Egy ilyen szeánsz hogyan működik? Hogyan lesz ebből szexuális öröm?" Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket teszünk fel nekik. Azt hamar megértjük, hogy Jázmin a sub és Attila a dom. De csak ennyi, amit képesek vagyunk megérteni, semmi több. Nincs ezzel semmi baj! -gondoljuk. Ez egy másik világ és mások öröme! Attiláék haza hoznak minket. Fél négy van! Otthon nyugtázzuk, hogy nagyon jó este és főleg éjszaka volt. Jó újra Vandához bújni.

Nagyon-nagyon szeretem őt és hálás vagyok az égieknek, hogy segítettek nekünk egymást megtalálni. És mi szerelmeskedtünk! Úgy tűnt, hogy soha nem hagyjuk abba. Már reggel volt, amikor mindketten elélveztünk. Sok esetben itt van vége a történetnek, de nálunk ez nem így alakult. 

Sokszor szerelmeskedtünk a Vandával ezen a hosszú hétvégén. Nagyon felpörgetett minket Jázminékkal töltött éjszaka. De ennek a hétvégének is azért egyszer vége lett. 

Hétfő délután a postán voltunk Vandával csekkeket befizetni, amikor a zsebemben rezegni kezdett a telefonom. Persze Ők voltak azok. "Sziasztok! Lenne kedvetek ma este velünk moziba elmenni?"-kérdezte tőlem Attila. Egy percet kértem tőle és Vandától megkérdeztem, hogy mi a véleménye. Igent mondtunk és megbeszéltük az időpontot és a helyszínt. Irány haza, készülődés! Örültünk ennek a telefonhívásnak. Tartottunk attól, hogy ennyi volt és kész...! 

Pontosan érkeztünk mindannyian. Lányokkal puszi-puszi, mi pasik kezet fogtunk. Jázmin most is nagyon jól nézett ki. Persze Attila is nagyon fürkészte Vandát. Naná! Irány be a plázába! Mozijegy, kóla, pattogatott kukorica és az ilyenkor szokásos dolgok. Már nem emlékszem a filmre, de valamilyen amerikai jövőben játszódó film volt - azt hiszem. Moziból kijöttünk és megálltunk az autóknál a parkolóban. "Lenne kedvetek megint feljönni hozzánk?"-kérdezte Attila. Nagyon szívesen! -válaszoltam.

Már az ismert kicsi lakás. Az illatait is ismertük, jó hely! Ittunk valamit és beszélgetni kezdtünk. Jázmin elmondta, hogy szívesen szexelne velünk újra, de sajnos neki "piros betűs baja" van. De, ha gondoljuk - tette hozzá - ő orálisan szívesen közreműködik a dologban mindenki örömére. Valahogy így nem volt kedvünk szexelni, mivel ez egy egyfajta korlát neki és szeretünk mindig egyenlő feltételek mellett lenni. Arra is gondoltunk, hogy miért is kellene kapkodnunk, úgy is lesz majd még ennél ideálisabb állapot is.

Valahogy megint a BDSM kifejezés jött szóba. Próbáltunk érdeklődést mutatni, de ez a téma nem hozott lázba minket. Elmondták, hogy a következő hétvégétől már Attila is a BDSM stúdióban fog "dolgozni" éjszakánként Jázminnal, ezért ha újra találkozunk, ezt hétköznapra kell tennünk. Persze, megértettük!  

Másnap Attilától szkájpon kaptunk egy üzenetet. "Sziasztok! Jázminnal végre ketten együtt lehetünk és arra gondoltunk, hogy így kamerán keresztül bemutatunk nektek egy BDSM szeánszot. Szeretnénk, ha ti ezt végignéznétek! Most választási lehetőségetek is van kivételesen! Döntsétek el, hogy ki legyen a sub és a dom." Vandával összeráncolt homlokkal olvastuk a sorokat. 

Tudod, a hosszú hétvégén kerestünk néhány ilyen tartalmú videót, de egyiket sem tudtuk végignézni. Semmilyen előítélet nem volt és most sincs azokkal szemben, akik ilyen módon élik meg a vágyaikat. Teljes tisztelettel és őszinte szívvel írom ezeket a sorokat. 

Attilának megírtuk szkájpont őszintén, hogy: "Ne haragudjatok, de mi ezt nem akarjuk látni. Reméljük, hogy őszinteségünk nem fogja negatívan befolyásolni a kapcsolatunkat!" Meggyőződésem, hogy helyesen tettük! Gyűlölöm a hazugságot! Ez az őszinte, egyenes viselkedés a kapcsolatunk végét jelentette. Soha többet nem álltak velünk szóba!

 

fotozz_96411.jpg

Fotó: Filep László

 

Tanulság? Talán annyi, hogy a hasonló a hasonlót vonzza. A mi BDSM árnyalatunk annyiban kimerül, hogy nagyon ritkán Vandának bekötöm a szemeit és még ritkábban egy kendővel összekötözöm a kezeit. Jó feszegetni a határainkat, de ha ezen is átlépünk, tudatni fogjuk Veled!

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond 

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr488030898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Notic 2015.10.31. 11:02:23

Szia Botond és Vanda!
Köszönet, hogy leírjátok élményeiteket tapasztalaitokat.
Tetszik nagyon az írás stílusa képekkel fűszerezve.
Én kivi lennék Vanda szemszögéből is az érzéseire, mi fordult meg a fejében, mitől aggódott, hogy sikerült leküzdenie félelmeit.
További sok sikert!
Szép napot!
Notica

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2015.11.01. 18:55:57

@Notic: Szia! Köszönjük a kedves szavakat! Kíváncsi vagy Vanda Érzéseire is? Megbeszéltük már az elején, hogy lesz majd olyan poszt, amikor jó lenne, ha Ő is megosztaná az olvasóinkkal az akkori gondolatait és érzéseit. Erőltetni nem akarom, de a következő poszt írásába nagy valószínűséggel ő is részt vesz. Ez a poszt azért is lesz nagyon különleges, mert az első klubos élményünket fogjuk feldolgozni.
Örülünk, hogy olvasol minket!
Botond
süti beállítások módosítása