Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
PIKÁNS HELYzetek
2016. április 09. írta: Siklósi Botond

PIKÁNS HELYzetek

fotozz_162590_1.jpgFotó: Filep László
 

Havi rendszerességgel járunk Vandával swinger klubokba. Minden alkalom különbözik a többitől, de vannak olyan helyzetek és szituációk - amik nem közvetlenül velünk történnek meg - de még sem tudok ellenállni, muszáj tollat ragadnom és leírnom.

Három ilyen különleges élményünket fogom itt Veled megosztani. Ezek az esetek néhány hónapja játszódtak le a szemünk előtt. Az élet nagy filmrendező. Nem kell kitalálni semmit, egyszerűen csak érdemes nyitva tartani a szemeinket és megjegyezni mindent, ami elénk tárulkozik.

Január 2-a szombat van. Tegnap dél körül értünk haza Kispestről a szilveszteri buliból. Egész nap fáradtak voltunk, de reggelre már nyoma sincs ennek a melankóliának. Vidáman kelünk Vandával és mivel imádunk sétálni, ezért délelőtt a pékség felé vesszük az irányt hétvégi kenyerünk megvásárlása céljából. Még bennünk van egy kicsit a szilveszter nem minden szempontból boldogító érzése, de ezen a szép napon nem akarunk ezzel foglalkozni. Friss az idő, de jól felöltözünk.

Emlékszel, hogy tavaly január elején milyen jól éreztük magunkat Maciéknál a pótszilveszteri buliban? - kérdezem Vandát. Mosolygunk egymásra, hiszen azzal a sportos párral először élhettük meg  egy swinger klubban azt, amit hónapokig kerestünk. Amennyiben azt a történetet is szeretnéd elolvasni, akkor kattints ide!

Ebben a pillanatban egyszerre és egyet gondolva egymásra mosolygunk és mindketten tudjuk, hogy ma este a Tik Tak-ban pótszilveszteri buli lesz és mi ott leszünk. Nem szoktunk így spontán, megtervezés nélkül klubba menni, de ez most itt, ebben a pillanatban önmagától érthető és evidens. Tudod, szeretjük élni az életünket és vonzanak minket azok a dolgok, amit és ahogy még nem élhettünk meg. Van az a mondás: "Bátraké a szerencse!" Hát mi bátrak vagyunk, még akkor is, ha párszor pofára estünk már. Viszont az életed olyan, ahogy Te önmagad éled. Szeretünk néha kockáztatni, de azért azt gondolom, hogy nem vagyunk eszetlenek.

Nagyon élveztük tavaly azzal a sportos párral az érzéki és - talán nyugodtan mondható - szenvedélyes négyesünket. Azok a megélt élményeink újra lejátszódnak bennünk és ugyan tudjuk, hogy minden ilyen sztori egyszeri és megismételhetetlen, de azért mégis abban bízunk, hogy valami hasonlót sikerül újra megélnünk. 

Már többször leírtam, de most sem tudom kihagyni, hogy imádom ezeket az izgalommal telített készülődéseket. Ezekben az órákban Vanda szemeiben is különleges fényt látok. Felnőtt gyerekekké válunk, akik az új játék lehetőségében bízva várjuk az éjszaka eseményeit. A tinédzserek naivitása már hiányzik belőlünk, de az a fiatalos hangulat és a nyitottság az új felé soha nem fog kikopni belőlünk.

Már Budaörsön vagyunk és az Árpád utca 23. házszám előtt parkolunk este háromnegyed kilenckor. Szeretünk nyitásra érkezni. Szombat van és úgy gondoljuk, sokan leszünk ma éjszaka is. Kilenckor Maci szokásához híven megjelenik a kiskapuban és mindenkinek köszönve mosolyog. Ellenőrzi az eddigi parkolásokat és jó szórakozást kívánva beenged minket a klubba. A recepciós pultnál kisebb fennakadás alakul ki, hiszen elég sokan érkeztünk nyitásra. Természetesen nincs is ebből semmilyen probléma. Szinte a levegőben érezhető a jelenlévők körében egyfajta megtiszteltetés és elégedettség, hogy itt lehetünk és itt tölthetjük el a következő éjszakánkat. 

Soha nem fogom megérteni, hogy az emberek miért csak swinger klubban tudnak ennyire normálisan és türelmesen viselkedni? A polgári életben miért vagyunk olyanok, amilyenek? Na mindegy! Most nem ezért vagyunk itt, hogy megoldjuk az élet érthetetlenségeit. 

Elég sok ismerős arc van. Sokaknak a keresztnevét is tudjuk, de természetesen mindig vannak újak. Feltűnik nekünk Vandával, hogy egyre több huszonéves fiatal választja ezt a szórakozást és életformát. Persze, érettebb korosztály is képviselteti magát, de amikor mi kezdtünk klubba járni, talán nem volt ennyi igazán fiatal. Én azt gondolom, hogy ez a szórakozási forma biztonságosabb, mint a több ezres tömeget magába foglaló szórakozó helyek. Itt biztosan azt kapsz a poharadba amit kérsz és abban is biztos lehetsz, hogy itt nem fogsz találkozni narkóval és részeg emberek hadával. 

Persze ez nem azt jelenti, hogy itt mindig,mindenki színjózan. Nem, nem! Egyszer egy hölgy a pultnál - már nem volt szomjas -  Nikitől kávét kért két cukor nélkül. Aranyos volt maga a szituáció, de hát emberek vagyunk és ez még teljesen belefér.

Miután kifizetjük a hozzájárulást és megkapjuk a szekrényünket nyitó mágneses karkötőnket az öltözőbe egy kicsit várakozunk, majd amikor elegendő hely van, mi is átöltözünk. A bárpultnál Nikit köszöntjük és Kriszta is mosolyogva üdvözöl mindenkit. A lányok puszit és ölelést kapnak, a pasik kézfogást. Hát megint itthon vagyunk!

Kérünk kávét - de most két cukorral - és innivalót. Néhány ismerőssel üdvözöljük egymást és kimondhatatlanul, tényleg őszintén örülünk egymásnak. Vandával megéhezünk, így irány a konyha. A Maciéknál mindig van választék, de talán most még teljesebb, mint máskor. A probléma inkább az, hogy elég sokan vannak, de szerencsére  egy asztalnál van két üres hely. Egy fiatal pár ül az asztalnál, úgy harminc körüliek. Gondolkodás nélkül engedélyt kérünk, hogy leülhessünk. A lány igazán szép! Szőkés-barnás félhosszú hajú, barna szemű, nagymellű szép arcú nő. A pasi nagy dumás - Vanda szerint külsőleg focista típus - , tudod, aki soha nem jön zavarba és kifogyhatatlan a mondanivalója. 

 

fotozz_150350_1.jpg

Fotó: Filep László

 

Az nekem fel sem tűnik, hogy a lány utcai ruhában üldögél. Nadrág van rajta és egy búzakék garbó. Szinte ránk sem néz, csak a telefonját nyomkodja folyamatosan. Ugye, azt tudod, kedves olvasóm, hogy swinger klubban a telefon használata szigorúan tilos! De őszinte vagyok hozzád! Nekem ebben a helyzetben ez sem tűnik fel. Csak néhány perc telik el így, amikor Kriszta megjelenik a konyhában és kedvesen a lányhoz fordul. "Ne haragudj, de nálunk a telefon használata nem megengedett, légyszíves zárjad be a szekrényedbe. Viszont ha szeretnéd, akkor elviszem és ha hívást vársz, akkor majd szólni fogunk, amikor hívnak téged." Mindezt nagyon kedvesen és mosolyogva mondja el Kriszta, tele segítőszándékkal. A lány úgy tűnik, hogy megérti és jelzi Krisztának, hogy pár pillanat és eleget fog tenni a kérésnek.

Talán öt percnél is több idő telik így el, de a szép lány nem akar ezen a helyzeten változtatni. Kriszta újra megjelenik az asztalunknál és elképesztő határozottsággal, de még mindig kedvesen kéri meg a lányt, hogy vele tartson. A nagy dumás srác, csak egy pillanatra hallgat el. Meg is lepődtem, hogy tud ez a srác csöndbe is lenni? "Tudtam, hogy probléma lesz ezzel a lánnyal!" - mondja nekünk. A barátnőd? - kérdezem. "Nem, dehogy, még nem is csókolóztunk. A napokban egy szórakozóhelyen találkoztunk először. Haverok vagyunk! Mondtam neki, gyere velem és bulizunk egyet." "De ő tudja, hogy hol vagyunk?" - kérdezi megdöbbenve Vanda. "Hát? Most már tudja!" - mondja a pasi nem nagy meggyőződéssel.

A lány pár perc múlva megjelenik az asztalnál. Láthatóan kellemetlenül érzi magát. "Állj fel, mert el kell innen mennünk!" - mondja a  srácnak, akinek az arckifejezéséből egyértelműen kiolvasható, hogy ő nagyon jól érzi magát és esze ágában sincs innen elmenni. "Megmondtam neked, hogy nem fogok átöltözni és nem mutogatom magam bugyiban és melltartóban. Mivel mi párként érkeztünk, itt az a szabály, hogy együtt is kell távoznunk. Mivel én nem maradok itt, ezért neked is jönnöd kell." A srác elképedve néz a lányra. "Na! Ne már?" - csak ennyit tud kérdezni és már belátja - még ha nehezen is -, ez a buli számukra még el sem kezdődött, de már vége is van. 

Hajnalban Macival beszélgetünk az esetről. Ő mondja el nekünk, hogy a csinos lánynak a focista nem mondta el, hogy hova jönnek. Persze, amikor már az átöltözésre került volna sor, már tudta a lány, hogy ez nem egy általános és megszokott szórakozóhely. Maci a hozzájárulás árát visszaadta, mert a vacsorára ez a pár a klub vendégei voltak.

 fotozz_171854_1.jpgFotó: Filep László

 

A következő sztori szintén pár hete szombaton éjszaka történt a Tik Tak-ban. Nyitásra érkeztünk, ahogy mindig és jó hangulatú buli kerekedett. Mi Vandával elég sok időt töltöttünk el a felső szinteken. Most nem ezeket a forró és erotikus hangulatú, összebújós élményeinket akarom elmondani, hanem ami ezek után történik.

Éjjel kettő körül van. Vandával a felső szinten letusolunk és lejövünk a csigalépcsőn. Még mindig sokan vagyunk, de főleg a felső szinteken. Ezt könnyű megállapítani a lépcső feljáratánál lerakott papucsok és cipők számából. Hiába van tél, de mégis melegünk van. A helyzet az, hogy elég sok kalóriát elégettünk fent és elmondhatatlanul szomjasak vagyunk. A pultnál szerencsére nincsenek sokan és elég hamar kapunk innivalót. 

Nagyon szeretek ilyenkor figyelni és analizálni. Vannak bizonyos jelek - ezek többsége testbeszéd -, amikor bizony látható, hogy néha párok összevesznek vagy valamiben nagyon nincs, vagy nem volt egyetértés. Persze most ne gondolj semmilyen lökdösődésre vagy kiabálásra! Nem, nem. Erről szó sincs! 

Beülünk a társalgóba, a piros kanapéra. A konyha felőli oldalon egy nagyon vékony huszonéves lány ül felhúzott lábakkal. Nem is ül, inkább gubbaszt! Látható ebből a testtartásból és viselkedésből, hogy valami nagyon nincs nála rendben. A pasija hozzálép és próbál kedveskedni. A lány remegő kezekkel nyúl a cigarettáért. Tényleg nagyon ideges! Nem tudom mi történt előtte, de itt sajnos nincs helye mosolyogni. Egyszer csak ezt mondja a pasi: "Jól van, ne duzzogj már! Szóljak a fehér gatyásnak?"

Szóval innen fúj a szél? Ezért van ez a nagy feszültség! A lány még mindig nem mosolyog, de azért hagyja, hogy a pasi magához húzza  és megölelje. Lassan valamennyire oldódik a feszültség közöttük, majd a lány feláll és együtt mennek el.

Mi maradunk. Velünk szemben a nagy sarokkanapén egy lány ül két sportos pasival. Egy lassú dal szólal meg. Tudod! Olyan igazi erotikus dal. A lány a két pasi között ül és szinte érezhető a viselkedésében, hogy egyszerre vágyódik mind a két pasira. A lány feláll és erotikus táncba kezd a két pasi előtt. Képzelj el egy szolizott és gyönyörű harminc körüli nőt. Ez a lány genetikailag ilyen szép, nem a konditermek alkották meg ezt a kifogástalan alakot. Természetesen és a viselkedéséből egyértelműen kiolvasható, hogy ő ennek a ténynek birtokosa és tudja, milyen hatást gyakorol másokra. 

 

 

Már a rúdnál táncol ez a szirén és fejét gyakran és hirtelen mozdulattal rántja fel. Hosszú és enyhén hullámos barna haja száll a levegőben. Mi fog itt történni? Vandával szinte nem is tudunk szóhoz jutni, mivel magával ragad minket is ez a forró hangulat. Hanyag eleganciával dobja a fiúk közé a melltartóját. Ilyen vékony és formás nőt ilyen arányos és igazi mellekkel nem is tudom mikor láttam utoljára? Akarva akaratlanul egy sztriptíz show-ba csöppentünk. Láttunk már ilyent, igen. De nem így, spontán és a szemeink előtt. Ez a nő egy erotikus bomba. És most már a bugyi is repül a pasik irányába. Vandával mosolyogva nézünk össze. Tudom, hogy neki is nagyon tetszik az előadás.

Most azt gondolod, hogy itt van vége és ennyi? Hát nem! A két pasi közé térdel - nekünk háttal - és ők hárman simogatni kezdik egymást. Természetesen a lány marad középpontban és a pasik csak őt izgatják. Mintha csak erre várt volna ez a szépség! Feláll és egyenként a pasik boxerét ellenállást nem tűrő módon térdig letolja. Újra betérdel a srácok közé és a meredező két farkat egyszerre - szó szerint - kezelésbe veszi. Aki ismeri ezt a klubot az tudja, hogy a társalgóban elég világos van és jól lehet látni a részleteket. Csak annyit tudok mondani meglepetésemben Vandának, hogy ez aztán a kezelés!

 

És most következzen talán a legjobban felkavaró, saját szemünkkel látott és bennünk talán legnagyobb hatást keltett élményünk. Szintén a közelmúlt egyik szombat éjszakájáról van szó Maciéknál. Karaoke partiban vagyunk és isteni a hangulat. Vannak egészen jól éneklő emberek is, de azért az az igazság, hogy ők vannak kevesebben. Természetesen ezt nem kritikának szánom, ez csak egyszerű ténymegállapítás. A produkció színvonalának megállapításánál fontosabb a hangulat és a szórakoztatás. Vidáman táncolunk Vandával és mi is éneklünk, de a mikrofont nem vesszük a kezünkbe. 

Kimelegedünk a mozgástól és a bárpultnál kérünk innivalót Nikitől. Hihetetlen, hogy egy éjszaka mennyi folyadékot meg tudunk inni. Ha belegondolsz, mi itt bulizunk, szexelünk, énekelünk, táncolunk, amíg mások ez idő alatt mély álmukat alusszák. Újra beülünk a társalgóba. 

Most egy lány veszi kezébe a mikrofont. Nem a hangja kelti fel a figyelmemet, hanem a nőiessége. Magas és kimondottan húsos alkatú lányra gondolj. Hosszú és fürtös mézszőke haja káprázatosan illik hozzá. Pár éve az ilyen alkatú nőket valamiért nem igazán soroltam a kedvenceim közé, de talán a swinger klubok látogatásának köszönhető, hogy többet látok ma már egy nőben, mint előtte. Azt gondolom, hogy a szürke hétköznapok után a nő a klubban nem feleség, nem házvezető és még nem is anya. Viszont itt Ő a NŐ. 

A lány, ahogy énekel, billegteti magát. Ez már egyfajta erotikus játék. Nincs itt előre megkomponálva és kitalálva semmi. Minden spontán és őszintén történik. Én látom a mozgásából, a mosolyából és teste összes rezdüléséből, hogy élvezi ezt a helyzetet és vágyik a testi és szexuális folytatásra. Egy másik szőke, hosszú hajú lánnyal énekelnek közösen. Látható, ahogy egymáshoz érnek, élvezik a pillanatokat és a figyelmünket. Akarva akaratlanul hatással vannak mindenkire. 

Felpörgetve megyünk fel Vandával a felső szintekre. Sokan vagyunk mindenhol. A legfelső szinten leülünk a "buszmegállóban". Velünk szemben a félhomályban és a függöny takarása miatt megállapíthatatlan, hogy mennyien és ki kivel van. Szinte fürdünk az erotika tengerében. Vandával simogatni kezdjük egymást. És képzeld el, hogy a lenti két lány jelenik meg mellettünk. Ezt a mázlit! Itt van mellettünk ez a két szőke istennő. Kéjelegve bújnak egymáshoz és még mindig táncolva simogatják egymást. Igazi erotikus energia áramlik a térben. Vanda szemeiben megjelenik az a fény és tűz, amit imádok látni. Ezekben a pillanatokban arra gondolok, ha egész éjszaka nem történt volna semmi, akkor is megérte eljönni.

A két lány csókolózni kezd. Ez nem egy előre megkoreografált és agyonnézett pornó videó. Nem, nem! Ez itt az élet, húsvér és érző emberekkel. Én is vágyakozok a lányokra, ahogy mások is, de valahogy senkinek nincs mersze ezt a két csillagot kizökkenteni a játékukból. A mézszőke Vanda mellé ül és a másik lány hasát csókolgatja. Mindketten kéjesen nyögdécselnek. Fantasztikus a szőkék játéka. Az álló lány bugyija lejjebb csúszik és a mézszöke a punciját a szájával izgatni kezdi. A félhomályban nem lehet a részleteket pontosan látni, de ettől függetlenül minket magával ragad a látvány és beránt az erotika mocsarába. Az ülő szőke szájával gyorsít, míg a másik egyre hangosabban és kéjesen jelzi, hogy közelben az a bizonyos és mindenki által istenített orgazmus. Egy pasi lép az álló lányhoz, hátulról közelít hozzá. Simogatásokkal és csókokkal halmozza el a szőkeséget, aki remegve és hangosan kiabálja tele a felső szintet hatalmasat élvezve. 

 

8550836317_48c7670a79_o.jpg

Fotó: @ Richard foster

 

A belső "madárfészek" üressé válik és ők így hárman, szinte eggyé forrva elfoglalják az megüresedett helyet. Egy kisebb csoport követi őket, ezért a folytatást már nem látjuk Vandával. A buszmegállóval szembeni hely is felszabadul és ide befekszünk. Már nem akarunk foglalkozni másokkal, hiszen itt vagyunk mi ketten egymásnak.

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

 

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond  

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr608529668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pittscards 2016.04.18. 07:26:43

Jó történetek. Én azért a focistának kiosztottam volna egy sárga lapot, amit tett, az egy lépés a szexuális erőszak felé...

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.04.18. 09:34:46

@pittscards:
A történeteket az élet alkotta, én csak leírtam. Azt gondolom, hogy a focista már tudja, hogy nagy hülyeséget csinált. Nem tűnt erőszakos és durva embernek, egyszerűen "csak" bepróbálkozott. Azért is írtam le ezt a történetet, hogy mindannyian tanuljunk belőle.
süti beállítások módosítása