Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A swinger öli a lelket?
2016. december 29. írta: Siklósi Botond

A swinger öli a lelket?

  fotozz_221584.jpg

Fotó: Filep László

 

Szeretem a decembert. Végre van időnk és lehetőségünk egy kicsit megállni és értékelni az elmúlt hónapokat. Küzdelmes év van mögöttünk és nagyon sokat kellett változnunk. Most nem szeretném a világ eseményeit részletezni, de azt gondolom, abban egyet tudunk érteni, hogy nem volt egy csendes esztendő.

Októberben ünnepeltük blogunk egy éves születésnapját és most írom a negyvenedik posztunkat. Nem hittem volna, hogy ma itt fogunk tartani. Az Index megosztásainak köszönhetően nagyon sok emberhez eljutottak a gondolataink és azért, hogy teljesen őszinte legyek, kaptunk mi hideget és meleget is. Megedződtünk és biztosan tudom, még edződni is fogunk, hiszen ez a poszt is megosztó lesz.

Vanda szerint szerencsés lenne, ha legalább így év végén kiírnám magamból azokat a gondolatokat, amik régóta nyomják a "bögyömet". Ezen aztán ne múljon semmi, belekezdek!

A swinger életformával kapcsolatban két éve, december 7-én jelent meg az egyik videó megosztón egy anyag, egy olyan személy gondolataival, aki életvezetési és egyben üzleti coach is. Ebben a videóban arról volt szó, hogyan érezte magát egy swinger klubban és ezen a helyen néhány órát eltöltve, milyen tapasztalatokat szerzett. Nincs is ezzel semmi probléma, viszont egyik utolsó mondata fülemben cseng azóta is. Idézem szó szerint:

Én azt gondolom, hogy abból kifolyólag, hogy itt alapvetően testiség van, azt gondolom, hogy egész egyszerűen ez öli a lelket! 

Egy kicsit nézzük meg ezt a kijelentést úgy, hogy ne bántsunk meg senkit, de azért tegyük helyére a dolgokat. A coach szerint párkapcsolatban monogámnak kell maradnunk és csak az a helyes viselkedés, ha nem kacsingatunk mások felé. Hogy ki ért ezzel egyet, nem tudom, az viszont biztosan kijelenthető, hogy:

 

TÍZ ESKÜVŐRE HAT VÁLÓPER JUT HAZÁNKBAN (forrás)

 

Kötelező jelleggel képviseljük a házasság intézményét, társadalmi, gazdasági, vallási vagy éppen szokásalapon, de nem akarunk a számokról tudomást venni. Most azt gondolod, hogy házasságellenes vagyok? Nagyon nem! Én inkább arról beszélek, hogy ha valami ekkora százalékban nem működik, akkor első lépésként jó volna már szembe nézni a valósággal, második lépésként megkeresni a probléma ok - okozati összefüggéseit és végre ideje lenne a hibákat orvosolni. 

 

fotozz_229763.jpg

Fotó: Filep László

 

A vallás minden napunkra hatással van és az életünk része. Szerinted mennyire normális a cölibátus? A férfi, aki szüzességet és teljes önmegtartóztatást fogad! És az apáca önmegtartóztatása? Több, mint egy milliárd hívője van a katolikus egyháznak, de ne feledkezzünk meg a pedofil botrányokról sem. A vágyak fogságába kerülnek ezek az emberek? Erre válaszolj Te!

De most nézzük meg a párkapcsolatban és házasságban élőket! A társadalmi, vallási és egyéb elvárások szerint a párkapcsolatban élők vágyaikat együtt - kettesben - kell, hogy megéljék. Ez a normális! Azért található szexpartner kereső oldalon több száz vagy több ezer hirdető, mert nincs rá igény? Arra kérlek, ne áltasd magad azzal a hamis eszmével, hogy ezeket a fizetős hirdetőket csak és kizárólag szinglik keresik fel! 

Több, mint tíz évig éltem házasságban és volt egy vágyam. Szerettem volna, ha feleségemmel hármasban szexelünk egy lánnyal. Csak egy alkalommal jöttem elő ezzel a vágyammal és akkora cirkusz lett belőle, hogy soha többet nem mertem erről beszélni. Ez nem öli meg a lelket? 

Akkor még azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen elvetemült és csak nekem vannak ilyen, vagy ehhez hasonló gondolataim. Ma már tudom, hogy ez nem így van! A felismerés ennek a blognak is köszönhető, illetve a blog olvasóitól kapott több száz levél tartalmából. 

 

 MI A NORMÁLIS?

Évente több száz, de az is lehet, hogy több ezer poszt és cikk jelenik meg a szeretők témakörében. Külön irodalma van ennek az életformának és ma már szinte cikinek mondható, ha egy párkapcsolatban élő legalább egyszer ne próbálná meg a félredugás műfaját. Erre szakosodott weboldalak jöttek létre és már néhány órára is bérelhető lakások tulajdonosai is várják a szeretők telefonhívásait. Ebben a keresztény és a monogám kapcsolatokat látszólag támogató országban is egy nagyon komolyan fejlődő és növekvő üzletágról beszélhetünk. Mi ez, ha nem képmutatás? Persze azt is tehetjük, hogy ezekről a tényekről nem veszünk tudomást és azt tesszük, mint általában mindennel. Köpködünk és gyűlölködünk és természetesen irigykedünk. 

 

fotozz_156107.jpg

Fotó: Filep László

 

Irigykedünk azokra a pénzes vállalkozókra, akik megfizethetik a huszonéves leendő diplomás lányokat. A főnökökre, akik fiatal és csinos titkárnőjükkel vagy a mai divatosabb kifejezést használva, az asszisztensükkel vonulhatnak el meetingekre és wellness hétvégékre belföldön vagy külföldön. Hosszú és még hosszabb felsorolást és példákat hozhatnék még ide, de nem ezt teszem.

Szeretném, ha végre felelősen gondolkodnánk és tudomásul vennénk, hogy vannak vágyaink és ideje a prűdséget és képmutatást félretéve erről beszélnünk. A több száz éves ránk erőltetett minták nem működnek és változtatnunk kell. 

Az életünknek vannak mozgatórugói és az egyik ilyen mozgatórugó, a szex! Nem ez határoz meg mindent, de ha ez nincs, akkor te sem vagy és én sem vagyok. Mindegy, hogy honnan indulunk ki és mindegy, hogy mit akarunk elhinni! Minden esetben visszajutunk a vágyainkhoz és a szexhez. Ádám és Éva bibliai történetét ismered? 

" "Isten jól tudja, hogy amely napon abból esztek szemetek felnyílik, olyanok lesztek mint az Istenek, akik ismerik a jót és a rosszat". Éva látta, hogy a gyümölcs jó és tetszetős, evett belőle és Ádámnak is adott belőle. Rögtön felnyíltak szemeik, és látták, hogy meztelenek. Ezért fügefa levélből ruhát készítettek maguknak és eltakarták magukat." (forrás)

Érted már, hogy mit akarok mondani? Amióta ember az ember, a vágyak mozgatnak mindent. A ma embere a birtoklási vágyakról szól. Birtoklunk tárgyakat, eszközöket, jogokat és ami félelmetes, egymást is! Tényleg azt gondolod, hogy a férjed vagy a feleséged a tied? És a gyermeked? Anyád és apád is? 

Ez az egyik fő probléma a mai társadalmunkban! A birtoklási vágy és az önzés teszi pokollá az emberek életét. Közel három éve kezdtünk Vandával tiszta szívvel és őszintén beszélni a vágyainkról. Itt indult el annak a bizalmi hídnak a felépülése, amelynek létezéséről sejtelmünk sem volt. Mindketten már egyszer elváltunk és tudtuk, hogy változnunk és változtatnunk kell. A szívünk vitt előre és a szokásalapú és egyéb elvárások fölé kerekedve megtaláltuk saját utunkat. 

Szimbiózisban élünk és - ez ennek látszólag ellent mond - szabadok vagyunk. A birtoklási vágy és önzés betegségét kigyógyítottuk magunkból. Speciális kezeléseket tanultunk meg egymástól. Csak egy példa erejéig olvasd el a Yoni masszázs című posztunkat! Érted már, hogy miről beszélek?

Szeretném megmutatni, hogy ezen a kék bolygón mennyien gondolkodnak és élnek úgy, mint mi? Megnézhetsz egy weboldalt, ahol nem találsz teljes listát a swinger klubokról, de azért így is kapni fogsz egy nem akármilyen képet! 

A posztom végére hagytam egy videót, amely megmutatja, nyilvános helyen hogyan viselkednek a swingerek, miközben párt cserélnek. Imre Zelczer olvasónknak külön szeretnénk megköszönni a fordítást és feliratozást!

 

 

Következetesen mondom a magamét és csak a mi utunkról beszélek. Nem állítom, hogy mindenkinek ezt kell választania és azt sem mondom, hogy csak a swinger életforma adhatja meg a felszabadult és igazi boldogságot. Nincs tudomásod arról - és nem is lesz -, hogy minket milyen egyéb nehézségeken segített át ez az életforma. Nálunk és nekünk működik! 

Csak egy gondolat erejéig szeretnék visszakanyarodni a coach videójához. Ha én néhány órát eltölthetnék például bokszolók vagy akár BDSM életformát kedvelők között és sikerülne pár óra erejéig velük beszélgetnem, betekintenem az életükbe, tehetnék olyan kijelentést, hogy az életformájuk öli a lelket? Neked erről mi a véleményed?

Szeretnénk Vandával az olvasóinknak megköszönni az egész éves figyelmet és azoknak is, akik nem értenek velünk egyet. Nem baj, ha vitatkozunk és gondolkodunk a problémákon! A lényeg az, hogy történjen már valami, ami jobbá teheti az éltünket.

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr512080401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2016.12.29. 19:14:05

mind2ő csaj bejön..jöhetne

Kismora (törölt) 2016.12.30. 11:07:49

Nem vagyok egy nagy írogatós típus, de ez a téma érdekel, ezért is érzem úgy néha, hogy hozzászólhatnékom van :) Már csak azért is, mert ugyan már középkorúként, de kissé kinyílt a szemem a világra. Amit régebben úgy tartottam, hogy elítélendő, és elképzelhetetlen, azt mára nem gondolom így. Egy icipici betekintést nyertem már egy 4-es szexbe, ami arra jó volt, hogy új tapasztalatot szerezzek. Nem mondom azt, hogy sose teszek ilyet többet, de bennem elég nagy visszatartó erő, hogy beszedek egy nemi betegséget. De ugye ilyenkor ez saját döntés, hogy kockáztatok.
Igen, lehet így élni, hogy megbíztok egymásban, és élitek ezt az életmódot. És bizony nem véletlenül van tele a net szex alapú társkeresőkkel. De én azt mondom, hogy nagyon is jó, ha vannak ellenzők, és akik sose tennének ilyet, és meg is tartják a monogámiát. Különben elég hamar kihalna az emberiség az egymásra ráragasztott mindenféle kórságban. :) Már így is járványszerűen terjednek a nemi betegségek, és ezt csak úgy kerülhetjük el a legnagyobb eséllyel, ha monogámok vagyunk.
De bizony érdekes világ ez, és a vágy a mozgatórugója ahogy írod is. Ha nem lenne bennem a félsz, akkor én is kipróbálnám szívesen a swingert, partnerem is lenne hozzá, akivel ezt bátran be tudnám vállalni.
És ugyan a magatok útjáról beszélsz, azért mégis csak egy magyarázkodás azoknak, akik pfújolnak, beszólogatnak, ellenzik. Sok a képmutató irigy ember is, akik ezzel kompenzálják azt, hogy ők nem merik megtenni. Ezeket jól is kezelitek többnyire.
Egy teljesen más témájú bogot is szoktam olvasni, és döbbenten látom, mennyire durván be tudnak szólogatni a posztolóknak, szerintem ezek direkt járnak oda csak ezért. Pedig ott a szex témája messziről sincs.
Szóval nem kell önigazolást tennetek azért, mert ilyen életet éltek. De azért olvasva ezt a posztot én nem gondolom, hogy biztatni kellene az embereket arra, hogy lássák be, ilyen világot élünk, és merjenek változtatni. (tudom nem így gondolod, és csak magatokról írsz, mégis így értelmezhető valamennyire:) ) Ezeknek a ránk erőltetett mintáknak bizony van értelmük. és jó, ha vannak lesznek olyanok, akik így gondolják ÉS ÍGY IS TESZIK.
Én szívesen olvasom továbbra is a történeteket amiket megéltek, de örüljetek, hogy vannak még képmutatók is :):):):):)
És hogy öli a lelket? Nem, nem öli, ha valaki ezt az életet választja, megvan az oka rá. Ha ölné a lelkét nem tenné :)
BUÉK nektek!

ördögXL 2016.12.30. 15:11:05

További kellemes élményeket nektek és Sikeres Új Évet!

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.12.30. 16:58:28

@Kismori:
Ezt a posztot sem szántam magyarázkodásnak, mert akik eddig pfujoltak, beszólogattak, ezek után is ezt fogják tenni. Ami legjobban kinyitja a bicskát a zsebemben, az a képmutatás. Látod? Te elmondod és megindokolod, hogy miért nem próbálod ki a swingert. Tiszteletben tartom a gondolataidat és ha Te úgy gondolod, hogy a swinger életformát élők "kórságokat" megkapó kockázata ennyire magas, nem akarlak az ellenkezőjéről meggyőzni. Viszont a soraidban ott van, hogy a vágyak Benned is megvannak, csak elfojtod. Nem vagyok orvos, ezért azt sem tudom, hogy ezeknek a vágyaknak az elfojtása élettanilag mennyire károsak. Azt viszont tapasztalati úton tudom, hogy amikor a vágyainkat megélhetjük, tiszta és őszinte tudattal élhetjük az életünket, megszűnnek a félelmeink. Csak egy szójátékra hívom fel a figyelmedet: félelem - FÉL ELEM. Most figyelj! Egészség - EGÉSZ MINDENSÉG.

Természetesen egyetértek azzal, hogy lehet és kell is monogám kapcsolatokban élni. Azért azt érdemes lenne hazugságvizsgálattal egybekötve megvizsgálni, mondjuk negyven-ötven évet együtt élt házaspároknál , hány százalékban maradtak hűségesek egymáshoz? Lefogadom, hogy nagyon iciri-piciri számot kapnánk. Miért? Mert ilyen a természetünk.

Nem biztatunk arra senkit, hogy a mi életformánkat élje. Ezt a döntést úgy is mindenki önmaga hozza meg. Arról beszélünk Vandával és azt mutatjuk meg a posztjainkban, hogy mi hogyan működünk. Mivel semmilyen szinten nem gondoljuk magunkat szélsőségesnek, ezért meggyőződésünk, hogy az emberek nagy százaléka szintén úgy működik, ahogy mi. Bennem is létezett a birtoklási vágy és talán valamennyire mindig is létezni fog, de a szeretet és odaadás sokkal erősebb.

Örülök, hogy olvasol minket és megtisztelő számunkra, hogy időt és energiát nem kímélve elmondod a véleményed. Azt gondolom, hogy sok dologban egyetértünk és talán még több dologban nem, de ez is természetes. Ettől tudunk még normálisan beszélgetni és még az is lehet, hogy idővel közeledni fognak egymáshoz az álláspontjaink! ;)

B.U.É.K.!

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.12.30. 17:03:22

@ördögXL:
Köszönjük a jókívánságokat és mi is Boldog Új Évet Kívánunk! ;)

Kismora (törölt) 2017.01.01. 11:39:02

@Siklósi Botond: Kiegészíteném kicsit, mert nem kifejezetten a swingeresekre értettem a kórságok összeszedését. Inkább úgy gondoltam, hogy ha ez emberek levetnék a béklyót, amit az évszázadok kultúrája alakított ki. A vágyakat nem kellene elfojtani, nem kellene titokban félrelépegetni, elfogadottá válna az, hogy a párok akik eddig monogám kapcsolatban, de titkos vágyakkal élnek, bűntudat nélkül szexelhessenek másokkal is.
Jó tudom, ezek szélsőséges dolgok, de én erre mondom azt, hogy jó az, ha ez a szabados életforma nem nyer teret csak azért, hogy kielégíthessük rejtett vágyainkat.
Nekem igen, ez nagyon nagy visszatartó erő, de attól még nem érzem úgy, hogy károsan befolyásolná élettanilag :)
Egyszerűen csak nem teszem meg, és kész.
Olvastam minap egy hasonló blogot, ahol egy magát baromijó csávó hangoztatta, hogy neki a csajok nem tudnak ellenállni, ezért a swingerben számolatlanul dugta csajokat, és hát milyen szuper ez, mert ingyenpunci, és ráadásul a legtöbb nem is kurva, hanem kiéhezett anyuci. Nos az ilyenek se hozzák meg a kedvem hogy belevágjak a swingerbe :) Lehet én vagyok már ehhez maradi, hogy én legyek mondjuk egy 5. lyuk, amibe egy ilyen macsó belemártogatja a botját :D
A ti történeteitek jobban kedvcsinálók, ez viszont tuti :):):)
Na de ez csak egy kis szösszenet még.

Prognozuoti Blasio 2017.01.01. 13:14:46

Rövid válasz: szerintem nem öli a lelket! Ölheti, de egyáltalán nem törvényszerű! És ez így van minden más dologgal/hóborttal/életformával, ha az ember nem tudja jól menedzselni!

Amúgy többnyire egyet tudok érteni a leírtakkal, abszolút támogatom azt, hogy mindenki szabadon élje meg a vágyait és álmait, kihangsúlyozva (pl. a pedofilok miatt), hogy törvényes keretek között!!
Nekem itt csak az nem volt szimpatikus, hogy kicsit olyan az írás hangvétele, mintha minden monogám kapcsolatot egy kalap alá venne! Ez pedig nagyon nagy hiba! Vannak ilyen párok, és olyan párok!
És mondjuk azzal sem értek egyet pont ezért, hogy úgy van beállítva, mintha minden monogám pár kizárólag a társadalmi elvárások miatt élne úgy, ahogyan... És ezért vágyakról kell lemondaniuk. Pedig ez egyáltalán nem így van!
Ahogyan a rengeteg válás okát sem abban látom, hogy a monogám szexuális élet nem működik. Kihangsúlyozom, hogy biztosan van olyan, akinél ez a baj. De kiindulva a saját válásomból és számtalan szakításomból, meg mások általam ismert eseteiből sokkal inkább felelősebb a szakításokért az, hogy felületes ismeretség után köteleződnek el olyan emberek egymás mellett, akik alapjaiban nem valók egymáshoz. És aztán jön a klasszikus türelmetlenség és a belekényelmesedés, önmagunk és kapcsolatunk elhanyagolása!

Azzal tökéletesen egyet tudok érteni, hogy nem birtokolhatjuk önzően a másikat! Én ezért élek úgy a párom mellett, hogy soha nem érezhetem teljesen a magaménak, és minden nap meg kell érte harcolnom! Mert aki elbízza magát, az hajlamos hátra dőlni. Ami hatalmas hiba!

Viszont a kapcsolaton belüli szabadságnak is megvannak a határai, még egy swinger kapcsolatban is! És innentől már kizárólag azon megy a vita, hogy kinek hol van ez a határ!
Egyszerű példa: Botond, tisztelve párja vágyait és örömeit lehetővé teszi neki, hogy másokkal is testi kapcsolatot létesítsen! Mindezt kölcsönösen ugyebár. Nincs is ezzel semmi baj! Ha nekik a toleranciaküszöbükbe ez belefér, akkor éljék csak meg a vágyaikat! De mit történne akkor, ha mondjuk Vanda egyszer egy romantikus hétvégét szeretne eltölteni egy másik férfivel? Mert ugye minden általatok leírt kalandnak az a vége, hogy végül egymás mellett tértek nyugovóra, és a hétköznapokban meg egy odaadó pár vagytok... De hol van ez kőbe vésve?
És ha például a pár egyik tagja szeretne egy hét szextől fűtött vakációt átélni valaki mással, akkor megtehetné?

Egyetlen dologra akarok kilyukadni: Bármilyen kapcsolat, létezéséből adódóan mindenképpen jár némi korláttal, és lemondással! A tiétek is! Olyan kapcsolat nincs, ahol a felek bármit megtehetnek, és teljesen szabadok! Kérdés, hogy kinek hol ez a határ, és hogy a két félnek ugyanott van e...
Szerintem ez a dolgok lényege!

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.01.01. 17:18:50

@Kismori:
Értem én és nincs is azzal semmi baj, hogy Te egyszerűen csak nem teszed meg és kész!

A hasonló bloggal kapcsolatban amit írtál, először nem tudtam, miről beszélsz. Majd az élet úgy alakította, hogy, megtaláljon ez az írás is. Az is lehet a swinger egyik árnyalata, de nyugodtan kimondható, hogy egy szélsőséges bemutatása ennek a világnak. Az egészben az a fura, hogy teszi ezt egy swingerben évek óta otthonosan mozgó jól író hölgy, aki csak azt nem veszi észre, hogy az ilyen tartalmakkal az életformánkat járatja le. Sajnos nem ő az egyetlen, de nem is szeretném minősíteni! Annyit azért kénytelen vagyok hozzátenni, hogy ez egy nagyon torz és hamisan bemutatott kép! Mi nem így működünk és a swinger sem így működik! Az ilyen nagy arcú, önfényezős barmoknak igényes klubokban és környezetben illetve igényes emberek között nem terem babér. Tudod! IQ és EQ.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.01.01. 18:02:12

@Prognozuoti Blasio:
Ez a témakör részletezhető, darabokra szedhető és szinte akár atomjaira is bontható. Nem volt célom a monogám kapcsolatokat egy kalap alá venni, mert nem is lehet. Ne felejtsük el, hogy ez csak egy rövid poszt, nem egy könyv, ahol minden szemszögből elemezhető, részletesen kibontható és magyarázható az adott téma. Mivel szexuális tartalommal foglalkozunk, ezért igyekeztem csak ebből a szemszögből bemutatni az álláspontomat.
A rengeteg válásnak ezer és ezer oka lehet, de amire ebben a posztban szerettem volna rámutatni, az a képmutatás. Vanda mondása és már sok helyen idéztem, hogy: "Swinger klubban megtalálod a meztelen igazságot." A pasik esetében gyakoribb a "mécses eltörése" és ennek az okát talán egy külön posztban egyszer érdemes lenne részletesen kifejteni.

Az egyszerű példáddal kapcsolatban van egy kiindulási probléma. Arra gondolok, hogy nem én teszem lehetővé Vandának, hogy Ő másokkal testi kapcsolatot létesítsen, hanem ezt együtt tesszük lehetővé egymásnak. Tovább megyek! A testi kapcsolatok és azok örömeit minden esetben együtt akarjuk megélni. Miért? Azért, mert ez a közösen megélt öröm a lelket nem hogy öli, hanem építi. Mi történhet Vanda és egy szexuális partnere között, vagy valamelyik szexuális partnerem és én közöttem, amit a másiknak nem szabad látnia? Nincs ilyen!

A romantikus hétvégével kapcsolatban azt kell tudni, hogy a swinger kapcsolatok nem párkereső kapcsolatok. Ez azt jelenti, hogy nem keresünk férjet vagy feleséget. A romantikus hétvége érzelmekről szól, a szívről, nem pedig a vágyról. Amennyiben Vanda vagy akár én egy idegennel erre vágynánk, az már nem swinger, hanem szerelem vagy annak a kibontakozási lehetősége. Ha ilyen előfordulna, azt jelentené, hogy válságban a kapcsolatunk. Ez már nem a kapcsolaton belüli szabadságról szól, hanem egy a kapcsolatnak végéről.

Mi bármit megtehetünk, amit akarunk! Ez azért lehetséges, mert csak a vágyainkat éljük meg együtt és közösen, az érzelmeink és kapcsolatunk annyira stabil, hogy más nem is férhet bele!

Bisi 2017.01.03. 13:00:35

Amit nem említesz meg az írásban, pedig nem kevés ilyen eset van, amikor apu kitalálja, hogy más nőket is megdugna. De házasság az házasság, ezért szól anyunak, hogy menjenek le swinger klubba. Anyunak semmi kedve, de apu miatt lemegy. Na ez az ami öli egy ember lelkét. Azt gondolom, hogy nem ez a többség, de igenis van, hogy az egyik fél (lehet az a férfi is) csak azért megy, hogy a párjának eleget tegyen. A másik problémás terület a "rákattanás". Ez lehet többes szex, extrém hely vagy bármi más, ami kiegészítőnek jó lehet. Az a nem jó, amikor a pár már kettesben normál körülmények között nem tud szeretkezni, mert az uncsi.

pittscards 2017.01.08. 15:04:04

@Kismori: Mi járunk néha klubba és bennem is felmerül időnként, hogy mi van, ha véletlenül elkapunk valamit orális szex közben. Azonban ne felejtsük, hogy sok nyavalya nem csak szexuális úton terjed (uszodában is össze lehet szedni sokukat), illetve a legtöbb gyógyítható/kezelhető (még a HIV-pozitív Magic Johnson is életben van 25 évvel a fertőzése után). Aztán vannak olyan betegségek is, amik lappanganak (mondjuk két havonta 5 napig fertőző az egyébként tünetmentes vírushordozó - ilyet monogám kapcsolatban is el lehet kapni, jártam így). És szerintem a swingerklub fertőzésveszélye elhanyagolható a téli tömegközlekedéshez képest, főleg influenzaszezonban. Szóval van némi kockázat, szerintem megéri az élményekért.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.01.08. 19:17:09

@Bisi:
Egy posztba nem férhet bele minden, de ígérem, egyszer könyvet írunk, ezzel a témakörrel kapcsolatban nem fog kimaradni semmi. Tudod, nekünk az olvasó - jobb esetben - csak néhány percet ad az életéből és ezekben a percekben kell lekötnünk a figyelmét. De hogy korrekt módon reagálja az "apu kitalálja, hogy más nőket is megdugna." gondolatodra, annyit szeretnék reagálni, hogy egy régebbi posztunkban érintőlegesen írtunk már erről és Itt tudod elolvasni: swingerpar.blog.hu/2017/01/08/mint_egy_obeliszk_ugy_allt_elottem

A "rákattanással" kapcsolatban annyi tudok mondani, hogy a mértékletesség a swingerre is igaz. Mi havonta egyszer, nagyon ritkán kétszer megyünk klubba. Már alakult úgy is az életünk, hogy hónapokig nem mentünk. Ismertünk olyan srácot, aki évekig minden pénteken és szombaton klubban volt. Teljesen kiégett! Nem tudom, mi lett vele, de ezt senkinek sem javasoljuk! ;)
süti beállítások módosítása