Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Gumi nélkül nem ülhetsz bele!
2017. január 07. írta: Siklósi Botond

Gumi nélkül nem ülhetsz bele!

 
fotozz_225728.jpg

Fotó: Filep László

 

Szilveszter van és Vandával egy budai swinger klubban iszogatunk a bárpultnál. Este nyolckor indult a buli, de mi jó nagy késéssel érkeztünk. Semmi kedvem itt lenni! Nincs hangulatom a mai mulatozáshoz és szívem szerint otthon pihennék. Fáradt vagyok, de ezen az éjszakán a tűzijátékok és a petárdák zajától úgy sem fog aludni senki.

Esztivel és Olivérrel sikerül néhány mondatot váltanunk, de annyi a munkájuk, hogy nincs idejük velünk foglalkozni. Ismerjük ezt a klubot és ha szeretnéd elolvasni a korábban itt megélt történeteinket, akkor kattints a SZEXforyou illetve Megujjazhatlak? című posztjainkra.

Egy nagy darab pasi nézi ki "magának" Vandát és úgy bámulja, mint egy etióp éhező a gőzölgő frissen sültet. Az ember azt gondolná, hogy felnőtt szórakozóhelyeken ilyen kellemetlen tapadós viselkedés nem fordulhat elő, de ez nem így van. Próbál velünk társalogni, de mindent direkt módon csinál és az a fene nagy magabiztossága néhány perc alatt hamuvá porlad. Nem jó kezdés még rosszabb befejezéssel! Kacagok magamban.

A titkos csoportunk egyik tagja, Ildikó hívott meg minket erre a partira és mi tudjuk, hogy ki Ő. Megígértem neki, hogy személyesen is megismerhet minket. Miután néhány napja elfogadtuk az invitáló meghívását, kis idő elteltével kiderült, hogy egy- két résztvevőnek sajnos sikerült jeleznie érkezésünket. Ezért nagyon dühösek voltunk Vandával, de ma már lenyugodtunk. Kicsit kezd már elegünk lenni ebből az inkognitóból, de próbálunk következetesek maradni.

Vacak hangulatban érkeztünk, de az idő előrehaladtával swinger ösztöneim működésbe lépnek. Vannak itt jó csajok és kevésbé érdekesek is. Maradjunk a jó csajoknál! Egy vörös hajú piros ruhás lányt figyelek. Emlékszem rá, a csoportunkban láttam. Basszus! Még a neve is megvan! Azon döbbenek meg, hogy a napokban néztem meg a profilját és az én hülye agyam lefényképez mindent. Még a férje nevére is emlékszem és csak így élőben tűnik fel, hogy milyen magas. Vandát a pasi Dolph Lundgren - re emlékezteti és őszintén szólva, nekem ez így nem ugrott volna be. Nem akarom érteni a női agyat. 

Ildikó érkezik meg pasijával és nagy dirrel - durral beviharzanak. Ez a nő úgy pörög és annyira lekötik a figyelmét a buli részletei, hogy először minket a bárpultnál  nem is vesz észre . Nem tudom, minek köszönhető, de percekkel később sejtelmes mosollyal közelít hozzánk, hogy átessünk a bemutatkozáson. Miből jött rá, hogy kik vagyunk? Nem tudom, de egyre jobban világosabbá válik, itt bizony többen is tisztában vannak ezzel. Nem örülünk ennek a "felismerésnek", de már nem érdekel. Az a helyzet, megtanultuk az élettől, amin nem tudunk változtatni, azzal ne törődjünk. De hova is mehetnénk az év utolsó éjszakáján ebben a rohadt hidegben...?

Ildikó közben néha előkerül, aztán eltűnik, amíg mi a pasijával beszélgetünk. Értelmes srác és csak azért nem tudok teljesen rá figyelni, mert a párpulthoz közeledő párosra emelem tekintetem. Emlékszem rájuk. A napokban cseten beszéltem Gabival és Csabával. Miért érzem úgy, hogy ők is tudják vagy sejtik, kik vagyunk? Egy kicsit dagad a fejem a dühtől, de mivel szimpatikus emberek, elhessegetem ezeket a negatív gondolatokat. Nem tök mindegy, hogy ki tudja és ki nem? Nem vagyunk mi akkora emberek, hogy hasra kellene esni miattunk. Nem mernek a szemünkbe nézni és ezzel elárulják magukat.

Tetszik a csaj. Emlékszem, a fényképeken is tetszett, de így hús-vér emberként, mindenki más és más. Van, akin ront ez a helyzet. A fáradságnak a nyomát sem érzem és már azt is tudom, hogy radarjaim beindultak és itt kérem jó buli lesz. Hiszek a gondolat - szexuális és - teremtő erejében és ettől a pillanattól már mi irányítjuk az éjszakát és nem fordítva. Nem sodortatjuk magunkat, ezt már többször megfogadtuk. Most még nem tudom, hogy kivel vagy kikkel, de az év utolsó, illetve az új év első óráiban dugni akarok! Durva dolog? Ha így gondolod, az a Te dolgod!

 

fotozz_207951.jpg

Fotó: Filep László

 

Ildikóék ezzel a párral és egy másikkal ülnek egy asztalnál. Na, még szép, hogy Vandával elindulunk ehhez a társasághoz, mivel nem fogjuk egész éjjel a pultot támasztani. A süteményeknél megállunk egy pillanatra, amikor Vandához szinte repül a piros ruhás csaj. Csak mondat foszlányokat hallok a hangzavarban.

Szia! Te...tegnap...Tik Tak...rúdnál? — Vanda mosolyogva és fejét rázva válaszol.

Szia! Nem én voltam. 

— Jaj! Ne haragudj, illetve ne haragudjatok ezért a tévedésért! — néz ránk zavarában és bemutatkozási szándékaként a kezét nyújtja.

Szia Kati! Már beszéltünk egyszer a Facebook-on. Azt hiszem férjedet Palinak hívják.— felelem a kezemet nyújtva. 

Ne haragudj! Nagyon rossz az arcmemóriám, nem emlékszem rád!

Nem is emlékezhetsz, mert a profilomon nincs fent arcos fotó.— válaszolom.

Bemutatkozunk egymásnak és ez a nő még vonzóbb, mint a fotókon. Amikor arcon puszilom, az illata magával ragad, valami mennyei. Látom azt a tüzet a szemeiben, ami mindig képes bennem elindítani a vágyat. Vanda felkap egy-két sütit és Ildikóék asztalához lépünk.

Sziasztok! Leülhetnénk hozzátok? — kérdezem. Gabi és Csaba reakcióit figyelem és nincs mit tenni, bemutatkozunk.

Ő itt Siklósi Vanda én pedig Siklósi Botond vagyok. — a lány szemében olyan fényt vagy csillogást fedezek fel, amit talán még soha sem láttam. Nem tartom magunkat semmilyen szempontból különlegesnek és egy kicsit zavar ez a fogadtatás. Persze, jó érzés, ha elismerik az ember munkáját, de csak ennyi. 

Annyira belefeledkezünk a beszélgetésbe, hogy a másik párnak csak percekkel később mutatkozunk be. Ne lepődj meg, ők is a titkos csoportunk tagjai. Mi Ez? Szilveszteri csoporttalálkozó? Mindenki nagyon kedves és már nyoma sincs a bosszankodásainknak. 

Úgy rohan az idő, hogy csak arra figyelünk fel, tálcán érkeznek a megtöltött pezsgős poharak. Te Atya ég! Ilyen, amikor az ember jól érzi magát. Éjfél van. Himnusz után Vandával megcsókoljuk egymást és elindul a népvándorlás. Szuper intelligens és kedves emberek jönnek oda hozzánk is és koccintunk egymás szemébe nézve. A lányok puszilkodnak és amikor a piros ruhás lány velem koccint, majdnem megcsókolom. Ez egy kicsit meredek volt, de nagyon tüzes ez a nő és kimondva vagy kimondatlanul, de teszik!

Visszaülünk az asztalunkhoz és Gabi a Yoni masszázs című posztunkról kérdez. Nagyon sokat beszélünk és láthatóan, ami információt talált rólunk, mindent elolvasott. Érzem, tetszem neki és azt is tudom, elindult benne a szexuális vágy. Igen, akar és kíván engem és hidd el, ha eddig nem találkoztál ilyen érzéssel, ez bizony nagyon kellemes. Nekem is tetszik Gabi és egyre jobban feltüzel a szemeiben felcsillanó vágyakozás.

Csak egy pici gondolat böki az oldalamat. Vajon Vanda és Csaba is képes lesz egymásra találni? Mondjuk Vanda miatt nem is aggódom, mert ha problémája lenne Csabával, akkor már nem kellene itt beszélgetnünk. Ő egy karakteres csaj, aki nem fél elmondani a véleményét semmivel és senkivel kapcsolatban. Bennem, ha nem is hangosan, de megszólal a vészcsengő. Csabában a kezdő Botondot látom, akinek az elején nagyon nehezen ment ez az egész párcserés sztori.   Egy kicsit aggódom. Főleg azért, mert Gabiban azt a szenvedélyes vágyat érzem és látom, amit nem tudom, Csaba itt és most képes lesz-e helyén kezelni? Ők még nem voltak soha swinger klubban és ezekben a percekben nem is tudom, hogy mit csináljunk. Egy kicsit féltem Csabát, de ha Gabi vágyai nem kerülnek kielégítésre, akkor mit fog gondolni erről a világról? "Siklósi Botond fatökű!".

 

fotozz_202442_1.jpg

Fotó: Filep László

 

Elindulunk megnézni, hogy a jakuzzi foglalt-e, kedvünk támadt egy kicsit megmártózni.

Sajnos tele van, így kénytelenek vagyunk várni a sorunkra. Vanda néha átül mellém és a másik párral is próbál beszélgetni, de valahogy nem indul meg az oda-vissza kommunikáció. Ez van! Gabi felpattan és egy perc múlva már szinte szaladva jön vissza és örömmel közli, hogy üres a jakuzzi. Kérdezés nélkül indulunk mind a négyen és tusolást követően élvezhetjük a meleg víz sejtelmes hangulatát. Nagyon szeretem Vandát magamhoz ölelni a vízben is, főleg úgy, hogy órák óta csak az asztalnál ülünk és beszélgetünk. Vágyom rá és tudom, hogy ő is vágyik rám. 

Gabi a swinger életformával kapcsolatban a kérdések terén kifogyhatatlan. Szemébe nézek és egy ártatlan és véletlennek tűnő mozdulattal hozzáérek a combjához. Pontosan tudom, hogy minél óvatosabban közelítek hozzá, annál édesebb lesz a leszakított gyümölcs. Nem taktikázok, egyszerűen az élettapasztalatom ezt hozza ki belőlem.

Minden lassan történik és szeretném megállítani az időt. Ezek a pillanatok a legizgalmasabbak, mert magát a játékot élvezem a legjobban. A lány férje ölébe ülve simogat és mindenki úgy tesz, mintha az előjáték még el sem kezdődött volna. Ez egy kicsit képmutatás, de a kellemes fajtából való és biztosan nem tudnánk megfogalmazni, vajon ki elől és mit akarunk elhallgatni?  Az asztalnál ülő pár is beül mellénk, de úgy tűnik, ők is látják és érzik a kibontakozó négyesünket, Tőlünk úgy egy méterre szemlélnek bennünket, majd elmerülnek önmaguk és önfeledt játékukban.

Gabi pillái néha megrebbennek és a véletlennek tűnő simogató mozdulataimat egyértelművé téve folytatjuk egymás testének felfedezését. Nincsenek hatalmas mellei, de olyan formás és rugalmas, mint egy húsz évesé. A bőre puha és nagyon kellemes. Nagyon diszkréten és jól nevelten teszünk mindent, és akik látnak minket, talán ezekből semmit sem vesznek észre. Lassan kezd megszűnni körülöttünk a külvilág, de még igyekszünk tartani magunkat. Olyan ez, mint a láva a föld mélyén. Még nem tör elő és még nem sodor magával mindent. Forr ,és egyre csak forr! Mindenki tudja, hogy van az a kritikus pillanat és állapot, amikor már semmi sem tarthatja vissza és akkor magával ragad mindent.

Gabi csak egy pillanatra csukja be szemeit és pontosan tudom, hogy ha ebből a folyamatból valaki kizökkentené, akkor nagyon dühös lenne. Lassan történik minden és egyre közelebb érzem tüzelő testét. Nem érintem és nem fogom meg a punciját, mert azt akarom, hogy először a bőrével érezze azt a szenvedélyt és vágyat, amit egyre nehezebben tudok magamban tartani. A szívem a torkomban dobog és Gabi, csak úgy véletlen mozdulattal kézfejével az ágaskodó farkamat érinti. Őrületbe kerget ez a nő! Már a heréimet markolja, érzéki szenvedéllyel.

Nagy levegőt veszek, de nem tudom magamat tovább tartani. Érezni akarom a csupasz punciját és a csiklóját érintem. Egy pillanatra megremegett? Még az is lehet, hogy igen! Nyakához hajolok és lágy csókjaimmal halmozom el. Összeölelkezünk és szenvedélyesen csókolózni kezdünk. Nagyon sokáig ebben az életformában nem tudtam teljesen elengedni magamat és meggyőződésem, hogy a nőknek általában ez gyorsabban és hamarabb megy. Nem tudom miért van ez. Szerencsére, ezen már túl vagyok és képes vagyok teljes odaadással és izzó parázzsal élvezni ezeket a pillanatokat. Gabi néha olyan határozott mozdulattal húzogatja a farkam, ha kezdő lennék, lehet el is élveznék. A puncija befogadásra kész...Én is kész...vagyok. 

Nem törődve semmivel, úgy nyomja nekem az altestét, hogy csak a gyors helyzetfelismerésemnek és reakciómnak köszönhető, hogy nem nyársalja fel magát ágaskodó farkammal. Kedvem lenne hozzá, nagyon is, de ez bizony nem megengedett. Legalább én nem veszíthetem el a fejemet és tudom, hogy kettőnk közül most nekem kell észnél lennem. Nem ítélkezem és kérlek Te se tedd ezt! Fogadjuk el azt a tényt, hogy ez mindenkivel előfordulhat és még véletlenül sem szabad szerelemről beszélni. Pár hete írtam egy jegyzetet "A vágy kapuja" címmel. Gabi ezen a kapun és ebben a pillanatban átlépett. Boldogan élem meg ezeket a varázslatos perceket és titkon abban reménykedek, hogy Vandáék is magukra találtak. Igen, csókolóznak ők is, de hogy teljesen őszinte legyek, közel sem érzem azt az állapotot, amit mi élünk meg. Gabit az ujjaimmal kényeztetem és fülemben hallom, hogy nyögve élvezi minden mozdulatomat. Újra a farkamba ülne, amikor Vanda megszólal.

Szerintem folytassuk valamelyik szobában, mert már kiáztak az ujjaim és a bőröm is. Vélemény?

A legjobbkor jön ez a felvetés és zilálva keveredünk ki egymás öleléséből. Nem mondom ki Gabinak, de gondolataimat ő is pontosan érzi és tudja:

"GUMI NÉLKÜL NEM ÜLHETSZ BELE!"

 

 

Érdekel mi történik velünk a szobában? Vanda szemszögéből láthatod következő posztunkban. 

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr5112104185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kismora (törölt) 2017.01.08. 13:54:14

Jó érzés, hogy elismerik a munkádat, meg Gabi szemében a soha nem látott csillogás? :)
Hát Botond nem tudom hány éves vagy, hogy nézel ki, de amit eddig olvastam a posztjaitokban, én is elismerem a munkádat, és látatlanban csillog ettől az én szemem is, nemiskicsit :):):)
:):):):):)
Bocsi, ezt kikívánkozott :D :D

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.01.08. 18:29:10

@Kismori:
A swinger kortalan, de kimondottan jól esik amit írtál. Hogy nézek ki? Szerintem semmi különleges, de Vanda szerint szeretnek a nők. Mondjuk, ennek ellenkezőjét még én sem tapasztaltam és nagyon szeretek flörtölni illetve hódítani. A szex Számomra nagyon fontos, de kell az odavezető út is és azt sem baj, ha ez az út egy kicsit kacskaringós.

Köszönöm a kedves gondolataidat! ;)
süti beállítások módosítása