Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Asztaltánc, ahogy én szeretem
2017. február 08. írta: Siklósi Botond

Asztaltánc, ahogy én szeretem

 
fotozz_197962.jpg

Fotó: Filep László

 

Facebook-os titkos csoportunkban két hete létrehoztunk egy blogpályázatot. Arra kértük a csoport tagjait, hogy írják meg életük legérdekesebb,  legpikánsabb, legkülönlegesebb, legemlékezetesebb szexuális élményét. A téma nem csak swinger, hanem bármilyen szexuális élmény lehetett. 

Rengeteg jó írás érkezett és a csoportunk tagjainak szavazatai alapján Lajos Szabó nyerte ezt a versenyt. Ígéretünknek megfelelően, a nyertes posztot megosszuk blogunkban.

 

"Mint írásaimból kiderült, adok elfelé mindent, mi valaha az életem része volt. Na, nem azért, hogy megszabaduljak emlékeimtől, vagy épp felszabadítsam azokat. Ennél sokkal egyszerűbb a magyarázat. Munkanélkülivé lettem 2009-ben, s azóta is csak alkalmi munkákból élek. A ház - bár sokáig tehermentes volt -, de elhunyt párom kezeltetésére biz komoly hitellel lett megterhelve, és hiába hirdetem Kínától - Kanadáig, Izlandtól - Ausztráliáig, csak érdeklődők vannak. Így aztán mielőtt lebontanám, vagy magamra robbantanám, szépen kiárulok mindent, amit megvesznek belőle.

Valamivel több, mint két hónapnyi külföldi munka után házamba érve, a hideg mellett pókhálók, légytetem hegyek és por fogadott. Miután felépültem tüdőgyulámból a rendszeresen hozzám járó takarítóimat hívtam, hogy a három tengerészzsák szennyes mellett a házat is tegyék tisztává.


Érkezésük jólesett, mindig szerettem eldumcsizni velük, ráadásul rengeteg ingóságtól segítettek jó áron megszabadulnom. Most is ajánlat hegyekkel jöttek. Az egyik ajánlatuk az étkező asztalról szólt.
Az étkező asztalról, mely a ház első bútordarabja, az első itt töltött karácsonyi tárgy. Rengeteg finomság elfogyasztásának színhelye. Az asztal 12 személyessé nyitható tömör tölgyfából készült valahol Erdélyben, de mi ezt anno egy kis boltocskában vettük, ahol  kézzel készült fabútorokat árultak.

Hát igen! Rengeteg finomság került rá, sok pikáns dolog is, mely közül megosztok egy kedveset veletek.


2005 nyarán itáliai barátaim felhívtak, hogy mint átutazók lehetnének-e terhemre néhány nap erejéig. A válaszom természetesen igen volt, bár én a mai napig mindenkit szívesen látok vendégül. (Imádom a nyüzsgést, azt, hogy főzhetek emberekre, hogy bulizhatunk, jól érezzük egymást stb.)
Érkezésük egy nagyon forró nyári nap estéjére esett, így a vacsora után jólesett az éjszakai dunai fürdőzés, és az egész napos motorozást követő pihentető alvás.


Reggel párom elbúcsúzott mindenkitől, hisz Ő, mint kereskedelmi igazgatóhelyettes valahova Kazah földre repült némi gyógyszertárgyalás lefolytatására. Mi viszont a bőséges reggeli után motorra pattantunk, és budapesti városnézést iktattunk a napba. A városnézés kicsit túlzás, hisz olaszokról lévén szó „10” percenként éhesek voltak. Vagyis egy látnivaló, egy kis kaja.


A házhoz visszaérve még a lenyugvó nap sugarait kihasználva ismét dunai fürdőzés vette kezdetét. Én ez idő alatt beizzítottam a grillt, és a már előre bepácolt csirkeszárnyat, tarját, valamint a német szomszédomtól kapott bajor kolbászt kezdtem sütni, olyan sziszifuszi módon, hisz olyan nem volt, hogy a megsült étel azonnal el ne fogyjon. S hogy a hangulat teljes legyen, komoly itáliai zenei gyűjteményem dübörgött. Persze, nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy étel mellé bor is és pálinka, valamint limoncello is dukált.

 fotozz_200010.jpg

Fotó: Filep László

 

Már nem is tudom, hogy a tölgyfaasztal mikor lett kihozva az étkezőből, s kik is voltak azok, akik a közel mázsás asztalt kicipelték, a lényeg, hogy kikerült a beülő alá. Bár az is igaz, hogy itt volt egy sörpad melyen eddig is ettünk, így az asztal sokáig funkció nélkül üresen állt. Az egyik vendégem egy nagyváros csendőrparancsnokának élettársa jött oda hozzám és se szó, se beszéd, hatalmas nyelves csókkal illetett, melyet párja is látott, s kedves mosolya jelezte, hogy ez őt nem zavarta.

A besötétedés a hangulatot nem nagyon zavarta, mindenki jó kedvel táncolt, énekelt, s volt aki, ki - ki rohant a Dunába csobbanni. Valamikor úgy éjféltájt már senkin nem volt ruha és épp valami tapadós simulós zenék futottak szinte sorra, mintha csak ezt kérte volna a társaság. Párom híján hol egyik, hol másik barátom párjával táncoltam, s közben sütöttem a húsokat.
A rengeteg élmény és esemény mellett, már nem emlékszem, ki is volt a kezdeményezője – talán a mérnők úr és párja – aki elsőnek ültette párját a hatalmas és strapabíró asztalra, s térdelt elé, mint aki imádkozni kíván a legszebb látvány irányába, a punci felé.

De nem ima volt a cél, hanem nyelvével való édesgetése e csodás kis puncinak. Az esetre csak az első kéjes sikolyka hívta fel a táncolók s az én figyelmemet is. (Ja, ezalatt még mindig grilleztem.) Hogy milyenek is a barátaim? Először is körbeállták, és biztatgatták, majd egyik a másik után helyezte mellé párját, s mint valami versenyként kezdték ők is nyalogatni párjuk punciját. Én mindezt félszemmel követtem, hisz szinte állandóan éhes nép az olasz, így folyamatosan sütöttem a húsokat.


Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valaki kötényt akaszt a nyakamba, s eközben lehúzza a rólam a Duna víztől nedves fürdőnadrágom, majd hátam mögött állva péniszem simogatni kezdi. Jellegzetes illatából rögvest tudtam, hogy Ő a csendőr barátom párja. De hol a csendőr? Néztem körbe, s vettem észre, hogy az egyik barátunk párjának punciját nyalta, míg a férj borából kortyolgatva figyelte őket.
A csendőr barátom párja farkamnál fogva engem is az asztalhoz húzott, s a kezemben lévő grillcsipeszt a borát kortyolgató barátom kezébe nyomta, kötényemet a nyakába akasztotta, és máris az asztalon ült széttárt lábbal kérve, hogy kényeztessem őt. S mintha mondta volna:  „Leccare fuori”. A lényegen nem változtatott akár mondta, akár nem, elkezdtem kényeztetni nyelvemmel puncikáját, melyről érezhető volt, hogy nem is oly rég lett frissen borotválva, s kellemes illatú és ízű ápolószerrel kezelve. Gyönyörű homlokos puncija eleve duzzadt a kéjtől, melyet nyelvjátékommal könnyű volt nedvedzésre késztetnem, mikor is mellettem lévő barátom meglökött s azt mondta: "Menj tovább!" Ekkor kezdődött a játék. Pár perc nyalakodás és tovább térdelés, guggolás. Nem is tudom hány kört tettünk a hölgyek nyelvvel történő kényeztetéseként, de egyre nedvesebb és nedvesebb puncit volt szerencsénk kényeztetni, sőt a Guzzi szerviz tulajdonosának a párja már kisebb tócsában ülő puncival rendelkezett.

De ez így nem volt még befejezve. Valaki a csapatból jó kis pörgős zenét tett be. Erre váltás történt. Mivel mindannyiunk farka állt így az asztal szélén ülő hölgyeket kezdtük dugni, majd néhány húzásonként eggyel arrébb léptünk, s jött a következő, és a következő.

Közben szólt a zene, és az egész, mint egy körtánc nézett ki. Körtánc az asztal körül, a hölgyek körül. Már nem is tudom, hogy e kéjtáncban a nyögések, sikolyok, vagy a zene volt hangosabb. Az tény, hogy egyre több és több kéjnedv került mind az asztalra, mind az asztal köré. Az is tény, hogy az asztal, mint e tánc kelléke, betöltötte funkcióját, s bizonyította, hogy az erdélyi asztalosok tömör fából strapabíró asztalt tudnak készíteni.
A nap első sugarainál fejeztük be a bulit, s mentünk szobára. Igen szobára, hisz ez az orgia itt nem ért véget, a levezetésre a hálószobában s a nappaliban került sor.

A 16 itáliai motoros barátom s párjaik másnap folytatták útjukat Erdélybe. Párom két nap múltán érkezett, s arcán vidám mosollyal hallgatta beszámolom az olaszokról, a buliról, és az asztal erejéről.

Most várom mikor is jön, az ki megveszi e strapabíró étkezőasztalt, mire már nincs szükségem, hisz egymagam a konyhapultnál is jól tudok lakni. Megjegyzem, a pult gránit és gőzölt bükk."

 

Mosolyogva olvastuk újra ezt a remek írást és nagyon reméljük, másoknak is sikerült örömöt szerezni ezzel a megosztással. 

 

Vanda és Botond 

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr3312194998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kismora (törölt) 2017.02.09. 08:47:09

Gondolom minden csajnál gumit cseréltek, mert ebben az esetben lehet egy pikáns történet......még tetszene is :)
Ha nem, akkor már bocsánat a kifejezésért, egy fertő......és nem azért, mert egy prűd liba lennék......

Adriana Motta · http://www.swingerkonyv.hu/ 2017.02.09. 08:47:20

Lajos posztjait, kommentjeit a csoportban is élmény olvasni. Gratulálok, itt a helye <3

Adriana Motta · http://www.swingerkonyv.hu/ 2017.02.10. 08:53:52

@Kismori: Kedves Kismori! A csoport tagjai megélt élményt osztottak meg, értelmezhetjük úgy is, hogy valóságon alapuló élményt, azaz nem fantáziát. 16 pár? A szépirodalomban azt mondanák, „költői túlzás”. A swinger élménybe lazán belefér, hogy a carpe diem pillanatban, borozás, lazítás a folyóparton, három-négy pár összejön. Monogám kapcsolatban ilyenkor nyomsz egy felejthetetlen éjszakát. Ennyi óvszer pedig kéznél van. A szerző megtörné a cselekmény lendületét, az „ekkor óvszert cseréltünk” mondatokkal…
Utószóként: amiért beleszerettem bele az írásba - „egymagam a konyhapultnál is jól tudok lakni” - érzelmeket kavaró az elveszett kedves emléke.

Kismora (törölt) 2017.02.10. 16:27:35

@Adriana Motta:
Igazából értem amit az ez az írás meg akart mutatni, kifejezni. De ez leginkább annak jön át, akinek ebbe a világba van betekintése. És amikor ezt már nem csak egy szűk csoport olvassa, hanem kiteszitek a köznek, akkor bizony már nem elég csak az érzést az élményt elmondani, mert így csak az jön le, hogy egy csapat ember gruppenszexelt egyet, és ez sokak szemében elítélendő, fúj, szodoma gomorra. De tudom.....nem számít, ez csak az én saját véleményem.
Bár önmagában az óvszer sem tuti, de ez már más kérdés.
Ha nem lennének fizikai és lelki gátjaim, talán én is szívesen belesnék ebbe a világba picit :)

Biró Tamás 2017.02.17. 08:06:22

Szerintem ez az írás nem érzéki vagy pikáns. Inkább proli és vásári. Botond több posztban is kritizálta azokat a swinger klubos szituációkat, ami inkább hasonlít egy pornó film jelenetre, mint valódi megélt vágyakra. Ez az írás mi, ha nem pornó?
Mondom ezt úgy, hogy nagy tisztelője vagyok a blognak. Nem kis bátorság kell nem hogy felvállalni ezt magunk és a párunk előtt, még blogot is vezetni róla.
De ez a beválogatás szerintem akkor is szembe megy azokkal az értékekkel, amit ez a blog közvetít.

Adriana Motta · http://www.swingerkonyv.hu/ 2017.02.17. 21:25:12

Kedves Tamás! Ez az írás maga az "őserő". Botondék állták az ígéretüket, a csoport által megszavazott írást tették közkinccsé. Ne feledjük, hogy a csoport tagjaiban valószínűleg más húrokat pendítenek meg a sorok, mint egy "civil"-ben! Akik már írtunk blogot vagy könyvet, alkalmazzuk a szerkesztés, az arányosítás stb. elveit. Meg lehetne tenni, hogy belenyúlunk a szövegbe, de akkor a barátaink bizalmának okoznánk csalódást. Lajos írásait azóta is like-ok követik a társaságunkban. Bennem a legmélyebb nyomot egy telefonfülkés sztori hagyta. Tudjuk még, mi az a telefonfülke? Őszintén javaslom, hogy csatlakozz hozzánk a facebookon, ahol mindent lehet, de semmi nem kötelező.... (Bocs, ha már tag vagy, a közel 1000 fős és naponta bővülő közösségben én is elvesztem a fonalat.) A továbbiakban is jó szórakozást és kellemes ismerkedést kívánok egy izgalmas világgal!

Biró Tamás 2017.02.19. 18:22:40

Kedves Adriana. Igazad van, nem vettem figyelembe, hogy itt Botond csak megosztotta a nyertes írást, viszont tény, hogy már többször tapasztaltam ezt, hogy miután kialakult egy kép bennem Botondról (világnézetéről, elveiről, stb), több posztjában is volt egy-egy mondat, megjegyzés, ami ezzel szembe ment, és emiatt önellentmondást érzek nála néha. Kicsit talán ennek is szólt a kritikám, csak ezt nem fejtettem ki, emiatt nem volt teljesen korrekt tőlem, hogy összemostam Botondot ezzel az írással. Ezért elnézést kérek. De hangsúlyozom, hogy szeretem ezt a blogot és élmény volt olvasni, ez csak egy megfigyelés, ami szemet szúrt nekem a nem tudom már hány bejegyzés után. Sok elvével egyet értek Botondnak, de van pár, amivel azért tudnék vitatkozni, de jól van ez így.
Visszatérve az írásra. Az a lehető legrosszabb döntés lett volna, ha átírták volna az eredetit. Magam is írtam régen novellákat, most is vezetek blog-ot, emiatt meggyőződésem, hogy annál nagyobb tiszteletlenséget nem lehet egy íróval elkövetni. Ha ez lett a szavazás eredménye, akkor ez lett, ki kell tenni. Ez így korrekt. Viszont szerintem ennek az írásnak a szeretete nem szeretete nem abból következik, hogy valaki swinger-e vagy sem. Én nem vagyok az, a facebook csoport tagja sem vagyok, és nem gondolom úgy, hogy ez az én utam lenne, de a világot érdekesnek találom, és jó élmény volt ezt a blogot olvasni, mert bepillantást nyertem, és maximálisan át tudom érezni azoknak a motivációit és érzelmeit, akik swingereznek, annak ellenére, hogy ilyet sosem csináltam. Ez csak empátia és érzelmi intelligencia kérdése. Viszont ennek ellenére ez az írás egyáltalán nem tetszett nekem. Sem maga történet sem az írás módja, stílusa. Már a többszöri "puncika" szó használatától is ki voltam,de a végére kifejezetten kiábrándultságot éreztem, nem pedig libidó emelkedést, de legkevésbé azt nem éreztem, hogy ez "őserő" volna. Tényleg egy tipikus Kovi által rendezett pornófilm jutott róla eszembe, és ezt, ha filmen látnám, akkor is kikapcsolnám, mert egyszerűen nem erotikus. Ez az őszinte véleményem, és azt sem tartom kizártnak, hogy a többi írása tetszene Lajosnak, de erről sajnos csak ennyit tudok mondani.
süti beállítások módosítása