Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Női örömök és férfias vágyak
2017. április 07. írta: Siklósi Botond

Női örömök és férfias vágyak

 

fotozz_199228.jpg

 Fotó: Filep László

 

Végre tavasz van, kibújhatunk a télikabátok takarásaiból és élvezhetjük a napfényt. Szinte kézzel fogható a nőkből és férfiakból áramló szexualitás, az árulkodó pajkos tekintetek lelepleződése, a megmutatás és talán egy kicsit az önmutogatás igénye is. Mi emberek is virágba borulunk, de a testünket borító szirmok láthatatlanok. Férfi és nő örökös ellentéte és szüntelen vonzalma robban be ezekben a napokban, és igazán most indul az élet.

Az előző posztunk kimondottan mély érzelmeket tartalmaz, és hogy ezt az írásomat megfelelően tudd értelmezni, ha még nem olvastad, akkor első lépésként olvasd el Egy kudarcba fulladt swinger éjszaka című írásunkat.

Helga, Vanda és én együtt töltjük ezt az éjszakát és úgy tervezzük megélni vágyainkat, hogy utólag semmilyen hiányérzet ne maradjon bennünk. Voltunk már klubbon kívül nővel hármasban, de ott egy kis "bibi" elég komoly korlátokat hozott létre és a teljes kibontakozás lehetősége ezáltal elmaradt.

Helgával este egy plázában találkozunk és elintézzük az ilyenkor szokásos bevásárlásainkat. Ez most abban különbözik a többitől, hogy szinte mindent otthon hagytunk, amit magunkkal akartunk hozni. Gumi, fogkefék, fogkrém, női izgatók, csak néhányat kiemeltem a sorból. Mostanában időhiányban szenvedünk és talán az állandó rohanás is okozza ezt. Pótoljuk a feltétlenül szükséges dolgokat és elindulunk a lakásra. Este fél kilenckor lépünk be az ajtón. Nyugalom, tisztaság fogad minket, és tudjuk, hogy a következő sok-sok óra rengeteg titkot tartogathat számunkra. Érzem, hogy mindhárman izgatottak vagyunk, hiszen olyan vágyakat akarunk megélni, amelyek ránk gyakorolt hatásait még nem ismerjük. Helga még soha nem volt intim közelségben nővel, és elmondása alapján az egyik videónkat nézve és meghallva Vanda hangját, kapcsolódott be nála egy új, és különleges érzés. Szexuálisan izgalomba hozta ez a női hang, és ez teljesen új dimenziót nyitott ki számára.

Arra is kíváncsi vagyok, hogy Vanda mit kezd egy nővel? Nem teljesen ismeretlen "terepről" van szó, de életem párja inkább a pasis dolgokat részesíti előnyben. Természetesen nyitott Helga felé, és látom szemeiben a várakozást, de ettől függetlenül elég sok kérdőjel van bennünk. Többször leírtuk már, hogy folyamatosan feszegetjük határainkat, és ez is egy ilyen esemény lesz. Bennem az a kérdéskör kavarog, hogy mit kezdek egy teljes éjszakán keresztül két gyönyörű nővel? Nincs önértékelési problémám, de azért csak itt van két erotikusan túlfűtött, kimondottan lelkes nő, és vajon képes vagyok mindazt megadni, amit elvárnak tőlem? 

A kanapén foglalunk helyet. Helga van középen és így beszélgetünk egy keveset a magánéleti dolgainkról. Természetesnek érzem, hogy néha megfogom kezét, érintem a combját és ő ezeket a mozdulatokat Vanda felé is megteszi, de látom, hogy nem talál viszonzásra. Párom szemeiben nem látom ezekben a percekben a tüzet, de nem pánikolok, mert bőven van időnk, hogy mindannyian oldódjunk. Még soha nem fürödtem két nővel meztelenül egy kádban, és ez a vágyam is teljesül. Itt is Helga van középen és ugyan szűkös a hely, maga az élmény elfeledteti az esetleges kényelmetlenséget. Most érzem először, hogy a két lány őszintén nyit egymás felé, oda-vissza van érdeklődés és a felébredt vágyak dominálnak. Nincs ebben semmi kötelező vagy előírt, de úgy érzem, jelenlétem mindkettőjüknek fontos.

Letusolunk a fürdés után és a befűtött szobába megyünk. Teljes természetességgel teszünk mindent, és az ágyban a két lány végre egymásra talál. Gyengéden csókolóznak, és utána velem is ezt teszik. Különleges figyelmességet érzékelek, az érintések és simogatások soha nem tapasztalt hatását. Mindannyian élvezzük ezeket a pillanatokat, és érdekes módon bár nem beszéltünk meg előre semmilyen forgatókönyvet, mégis úgy történik minden, ahogy azt előre elképzeltem. Nem a kedvemben akarnak járni - badarság lenne magammal ezt elhitetni - a vágyaikat akarják megélni.

 

fotozz_162674.jpg

Fotó: Filep László

 

Vandát még nő soha sem kényeztette egészen az orgazmusig, vajon Helga érzi és tudja, hogy egy másik nőnek mire van szüksége? 

Percek telnek el, és az idő haladtával különleges szenvedélyt érzek kettejük között, és ezek a női energiák varázslatosak. Nézem, ahogyan egymásra hangolódnak, tetszenek ezek a sóhajok, és kimondottan kéjes érzés párom vágyakozását látni. Fehér harisnyában és egy fehér csipkés tangában van. Óvatosan alá nyúlok, és lassú, de határozott mozdulattal megszabadítom falatnyi fehérneműjétől. Milyen izgató látvány így bugyi nélkül, harisnyában! Helga elkezdi végigcsókolni testét, és mellei dicséretét most sem tudja magában tartani. Popsija alá egy párnát csúsztatunk, azonban partnerünk nem siet.

Mindenhol érinti, simogatja, kényezteti, de a punci érintetlen marad. A belső combok után lassan következnek a szemérem dombok, és Helga ösztönösen tudja, mit kell csinálnia. Vanda arcát nézem, és nem tudom, most merre jár. Boldogságot sugároz és nyugalmat, de egyben a várakozás feszültsége is ott van a levegőben. Fantasztikus érzés!

A vággyal teli simogatások után végre nyelvével és szájával a kisajkakat is nyaldosni, szívogatni kezdi, és elkezdődik egy kéjes folyamat. Ez minden szempontból más, mint ami eddig volt, az egymásra hangolódás tökéletes. Néha hozzám bújik, érezni akarja férfi energiáimat, én melleit masszírozom. Bimbóin érzem, hogy tovább már nem tudnának keményedni, teste szinte minden porcikája remeg ezektől az odaadó érintésektől. Gyönyörű látvány!

Ebben a pillanatban látom, ahogy szája szélét megnyalja, és mintha elindulna az a varázslatos folyamat, amit ha Helga végigvisz, csodálatos orgazmus lehet belőle. Egyre szaporább a légzése, és Helga is gyorsít a tempón. Elmondhatatlan érzés, hogy részese lehetek ennek a közös játéknak. Látom, ahogy átlép a vágyak kapuján, a teste megfeszül, és mint egy bomba, úgy robban egy másik valóságba. Nagyon mélyről jön ez az érzés, talán még könnyeket is felfedezek átszellemült tekintetében és percekig nincs vége ennek a folyamatnak. Te Atya ég! Hát végre sikerült? Könnyeimmel küszködöm, és ez a boldogság leírhatatlan. Szeretném most az egész világot magamhoz ölelni. Ez aztán a katarzis! Boldog vagyok!

Tudom, hogy szeretkezni fogunk mi ketten, mert az ilyen orgazmusa után minden esetben ezt kívánja. Először beleül, és jól meglovagol. Szeretem hallani a szenvedély hangját, ahogy finoman nyögdécsel. Pózt váltunk, és hátulról folytatjuk, hisz mindkettőnknek ez a kedvence, Gyakran váltok ritmust, és élvezzük minden mozdulatunkat. Sokáig szexelünk így és Helga is részese ennek. Heréimet masszírozza, és amikor néha kiveszem a farkam, hagyom, sőt kérem, hogy szájával kényeztessen. Farkam pattanásig feszül, de tudom, most még nem fogok tudni elélvezni. Pár percet pihenünk, de a várakozás bennünk van. Vajon Helga hogyan fogadja Vanda közeledését? Sikerülni fog neki is? 

Most Helga kerül Vanda helyére, és én izgatottan várom a folytatást. A felvezetés rövidebb, és talán minden egy kicsit gyorsabban történik, hiszen mindannyian már egy felfokozott állapotban vagyunk. Csókokkal halmozza el ezt a vékony és finom női testet. Helga élvezi az összes mozdulatot, nagyokat nyög, aztán sóhajtozik, néha talán mormol is valamit. Összhangban vannak egymással, mintha ezt tennék hétről hétre. Én szinte nem akarok hinni a szememnek, de tudom, ébren vagyok. Itt előttem puncit nyal az én Vandám?

 fotozz_157217_1.jpg

Fotó: Filep László

 

Helga orgazmusa hamarabb és gyorsabban érkezik. Rásegít kezeivel és vonaglik, nyöszörög, dobálja magát az ágyon. Ki gondolná, hogy ez a pici nő így tud élvezni? Ellenmondást nem tűrve magára húz, csókolózunk és tudom, a farkamat akarja. Csak egy pillanatra tudok karjai közül kicsúszni, amikor kérem Vandát, hogy gyorsan hozzon egy gumit. Apám! Ez a nő engem most szétszed! Nincs bennem pánik, bízom magamban. Sikerül kielégítem még egyszer, farkamon élvez, vonaglik, ahogy kézzel izgatja magát. Ennek az éjszakának minden pillanatát élvezem. 

Nem tudok betelni ezzel a két nővel! A gumit lerántom farkamról és kérem, hogy együtt szopjanak, majd Vandát dugom különböző pózokban és legvégül hátulról.

Vanda négykézláb, én tolom hátulról, amikor Helga becsúszik Vanda alá és nyalni kezdi. Ezt a kéjes érzést! Már a gondolat is felizgat, még hogy a látvány! Nem vagyok egy gyors lövetű pasi, de Helga becsúszását követően érzem, na itt biztosan végem lesz! Nem tudom megmondani, meddig szexelünk így, de mindhárman nyögünk, nyöszörgünk, néha levegő után kapkodunk és még az is lehet, hogy szövegelek valamit, amit éppen gondolok. Ez szinte maga, az önkívületi állapot, és szeretném, ha örökké tartana. De nem tart! Szinte hallom, ahogy felrobban a farkam, szívem torkomban dobog, és talán egy pillanatra az egyik fülem is eldugul. Hangos vagyok? Igen. Milyen is lehetnék ebben a felfokozott állapotban? Most vagyok csak teljesen készen. Remeg minden tagom. Ez a két nő teljesen kicsinált! A két bestia! Imádom őket! 

Patakokban folyik rólunk a víz talán egy szabad terület sincs a testünkön, ami száraz maradt volna. A keletkezett légszomjunk lassan csitul, majd összeszedjük magunkat és letusolunk. Már éjjel két óra. Nem tudom, hogy mikor kezdtünk bele, de most nem is ez a lényeg. A két lány között fekszem álmosan, de mintha ezzel csak én lennék így. Beszélgetnek, de perceken belül ők is átadják magukat a pihenésnek. Vandához bújok, mindketten kérdőjel formát vesszük fel és bal kezemmel Helga közelséget keresem. Ő is közel bújik hozzám és így alszunk el, talán egy tized másodperc alatt...

 

Felébredek hirtelen, Vandát még mindig ölelem... Kívánom... Érzem, hogy ő is most ébredezik. Mi ez a mocorgás mögöttem? Azt a... Helga is itt van? Nagy a boldogság! Én viszont most akarom Vandát,.. aztán utána Helgát. Nem tudom, hány óra van, de most nem is érdekel. Azt érzem, ha ezzel a két lánnyal most nem szexelhetek, én itt mentem belehalok. Tudom, hogy ők is akarnak engem. Vandába hátulról hatolok, finoman, hiszen nem vagyok egy vadorzó típus. Helga is felébred és hozzám bújik. Nem értem mit beszél, nem tudok a szavakra figyelni, most csak a vágyaim vannak, nincs kedvem senkivel beszélni. Vanda beleül a farkamba és csillogó szemeiben látom a megelégedett vágyat, a szenvedélyt.

Azt érzem, ebben a pillanatban, hogy nem fogok tudni elélvezni és vágyaim kielégítetlenek maradnak. Az ágy szélére ülök és Vanda így ül a farkamba. Hanyatt fekszem és Helga csókjaival halmoz el. Nem hiszem el, hogy ez velem, velünk történik. Helga kikapja Vanda puncijából farkamat, szájával kényeztet, majd visszahelyezi. Ez aztán fantasztikus érzés. Úgy tesznek mindent ezek a lányok, mintha összehangolták volna őket. Most Helgát is akarom érezni. Gumi fel és "indul a mandula"! Ha egyszer meg kell halnom, és ha kérhetem, így szeretnék. Helga is szereti elölről, hátulról és gyakorlatilag minden pózban. Most úgy érzem, még megszakítani sem lehetne engem és nem is értem, honnan ez a nagy energia. Na, majd holnap néznél meg engem, hogyan fogok jajgatni! Ilyen gondolat is végigszalad az agyamon, és élvezem Helga filigrán testét. Negyvennyolc kiló szenvedély ez a nő. Imádom...

De most gumi le és vissza Vandához. Talán a hazai pálya előnye meghozza az orgazmusomat. Egyik pozitúra követi a másikat és már a fülemen veszem a levegőt. A lányok újra szájukkal izgatnak. Ez ám az élet! Igen...Tényleg az...

Vandát újra hátulról támadom be. Nem tudom, hogyan csinálja, de érzem puncija pulzálását, ahogy farkamat körül öleli, néha rászorít, és ezt nem bírom sokáig...fenekére élvezek...hosszan és majdnem elájulok az örömtől...kivégeztek...meghaltam... Végem van, ahogy ennek a posztnak is most.

 

Botond 

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr6412401343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása