Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Anna, Vanda és egy szerelem lehetősége
2016. július 10. írta: Siklósi Botond

Anna, Vanda és egy szerelem lehetősége

 

fotozz_262577.jpg

Fotó: Filep László

 

Annával az interneten kezdtem beszélgetni és ismerkedni. Nem volt ebben semmilyen előre kitalált és megkoreografált szándékosság vagy becserkészési terv, egyszerűen jól esett egy csinos és okos lánnyal gondolatokat cserélni. 

Pontosan tudta, hogy milyen blogot írunk és mindezt inkognitóban tesszük, tehát nem találkozunk senkivel internetes ismerkedésen keresztül. Nem is csináltunk ebből problémát és őt nem igazán zavarta, hogy csak mi látunk róla fotókat. Ezt a helyzetet az elején elfogadta és ez egyszer sem volt téma, mivel a beszélgetéseink nem erről szóltak. Napi szinten és heteken keresztül ismerkedtünk így és akarva, akaratlanul, ha barátokká nem is, de legalább jó ismerőseinkké avanzsáltuk magunkat. Mindig őszintén és semmit nem elhallgatva beszéltünk egymással. Anna egy fiatal, biszex és szingli nő, aki több alkalommal megélte a többesszex örömeit az elmúlt években, de swinger klubban még nem járt. 

Egy ideje tervezzük Rékáékkal az új találkozást, mert mindannyian szeretnénk, hogy januári kalandjainkat újabb kalandok kövessék. Az előző közös kalandunkat itt tudod elolvasni!

Március második hetében járunk és Annával napi szinten többször chatelek. Egy közös ismerősünkkel is beszéltem Róla (ez egy biztonsági kontroll tényező), mert az ismerkedéseknél bizalmatlan vagyok. Tudod, a HÁLÓszex című posztunkban már októberben kifejtettem, hogy inkognitóban írjuk ezt a blogot és ennek mi az oka. Nem küldünk magunkról képeket senkinek és a klubokban más néven és spontán ismerkedünk.

Anna valós személy, szeretem olvasni a gondolatait és nem érzek a beszélgetésekben semmilyen hátsó szándékot. Tudom, hogy szeretne velünk találkozni, de nem akar ránk erőltetni semmit és nincs részéről semmilyen követelés vagy feltétel. A beszélgetéseink többnyire a klubokkal kapcsolatosak és Vandával egyeztetésemet követően megkérdezem Annától, hogy lenne-e kedve velünk klubba jönni. Azonnal jön a válasz, hogy igen. 

Telefonszámot cserélünk és beszélünk is, mert így sokkal személyesebb. Abban maradunk, hogy szombaton meglátogatjuk közösen Maciékat Budaörsön. 

Szerdán skypeon Rékával és Zsolttal beszélünk, hiszen senkit sem szeretnénk kihagyni a jóból és ők új javaslattal állnak elő. Azt szeretnék, ha szombaton a Martiniba mennénk, mert nyitást követő fél órában a pároknak a hozzájárulás csak háromezer forint és így mennyire jól fogunk járni. Az anyagiakon kívül számunkra fontosabb a kíváncsiság, mivel ebben a klubban még nem jártunk.

Csütörtökön Annával is beszélünk skypeon, mert mi is szeretnénk megmutatni magunkat, ez így korrekt és már tudhatja, hogy kikkel tölti a szombat éjszakát. Úgy érezzük, hogy szimpatikusak vagyunk neki és egy kicsit nehezen fogadja el a helyszínmódosítást, de a beszélgetésünk végére minden helyére kerül és mosolyogva várjuk a szombati találkozást. 

Már többször leírtam, hogy mennyire szeretem a klubos készülődést és az ezzel járó érzést, hangulatot. Viszont ez most azért más, mert új a helyszín és találkozunk az olvasóink közül egy harmincas szép lánnyal, aki tudja, kik vagyunk. A legnagyobb izgatottságot az okozza, hogy klubba soha sem vittünk magunkkal lányt és még nem is szexeltünk csajjal hármasban. A bennünk kialakult kellemes feszültséget tovább növeli Rékáékkal való találkozás lehetősége és kívánom Neked, hogy Te is éld meg ezt a helyzetet legalább egyszer. 

 

fotozz_206520.jpg

Fotó: Filep László

 

Ugyan nehezen, de csak eljön a szombat és az indulás ideje. A klub honlapját az elmúlt napokban rendszeresen látogatjuk, de új információkhoz nem jutunk. A Martini Budán van a város szélén és elég sokat tekergünk a kanyargós utakon, mire végre megérkezünk. Anna előttünk érkezik néhány perccel, de Zsolték még nincsenek sehol. Parkolunk a ház előtt és végre személyesen láthatjuk egymást.  

Anna szebb, mint a fotókon és nagyon kedves a mosolya. Izgalom és várakozás van mindhármunkban, hiszen egy olyan éjszakára készülünk, melynek kimenetelét egyikünk sem ismeri. Magas, csinos hölgy és szökés barnás enyhén hullámos hosszú haja nagyon kiemeli sötétbarna (majdnem fekete) mosolygós szemeit. Ritkán lehet látni ilyen disszonanciát, amely másodpercek alatt harmóniába fordul át. Csodás NŐ!

Rékáékra csörgetek, mert kíváncsi vagyok, hogy merre járnak. Azt javasolják, hogy nyugodtan menjünk be a klubba, hiszen ők is hamarosan érkeznek, illetve egy szlovákiai pár érkezését is jelzik, akikkel randit beszéltek le ma estére. Mi lesz itt? Heten, mint a gonoszok?

Becsengetünk és egy elég kis méretű előtérbe lépünk be. Két hölgy fogad minket és talán láthatják is rajtunk, hogy nem jártunk még ebben a klubban. Kedvesen mosolyognak ránk és most figyelj! Elkérik a cipőinket! (így akarnak levenni minket a lábainkról?) Persze, a kabátjainkat is felakasztják a mögöttük lévő szekrénybe. Lehet, hogy ebben a helyzetben fura arckifejezést vágunk, de ezek szerint itt ez a módi. Kifizetjük a hozzájárulást (valóban pároknak csak háromezerbe kerül, viszont Annának négyezerbe, amit még most sem értek!) és az egyik hölgy kérésünknek megfelelően megmutatja az öltözőt. Ez a helyiség sem nagy és csak párok vannak velünk együtt. Köszönve mosolygunk mindenkire és a viszonzás is a megszokott, de nincs egy ismerős arc sem. Ez az újdonság varázsa.

Átöltözésünket követően leadjuk a recepciós pultnál a kulcsainkat és a társalgó melletti lépcsőn elindulunk felfelé, hogy feltérképezzük a házat. A konyha szintén kicsi (nem ehhez vagyunk szokva, de sebaj!) és az ételválaszték nem igazán összetett. Van virsli és virsli kiflivel és ha valaki megszomjazna, akkor ásványvizet is ihat. Viszont egy fajta sütemény két ízesítésben is választható desszertként és ez így már egyből szimpatikussá teszi a helyzetet. Mondjuk, én azért ennél többet vártam, de ezt nem élem meg negatívan, hiszen az éjszakai kalandok és élmények minősége nem ezen fog múlni.

Itt is található több, "küzdőtérnek" kialakított helyiség is és már az elején megállapítom, hogy amennyiben éjszaka jó emberekkel hoz össze minket az élet, akkor bizonyára jól fogjuk magunkat érezni. Rékáék, Anna és mi már biztosan jól fogjuk érezni magunkat és tulajdonképpen ezt a helyzetet csak mi önmagunk ronthatjuk el.

Lemegyünk a társalgóba, kérünk valamilyen innivalót és Rékáék is megérkeznek. Annát bemutatjuk nekik és örömmel üdvözöljük egymást. Ez egy új helyzet mindenkinek, hiszen velünk még lány soha nem jött klubba és nem tudjuk felmérni, hogy Anna megjelenése milyen hatással lehet Zsoltékra. Úgy gondoljuk, hogy mindenki örül Annának, hiszen ez a felállás sok új lehetőséget és egészen különleges kalandokat tartogathat számunkra. 

A konyhában folytatjuk a nevetgélést és hülyéskedést, mivel egy kicsit éhesek vagyunk és félő, hogy ez a kevés étel hamar elfogy. A hangulat tökéletes és nem nehéz észrevennem, hogy Zsoltnak nagyon tetszik Anna. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen ő is pasiból van és végül is swinger klubban vagyunk. A vacsoránk végéhez közeledünk, amikor egy pár lépne a konyhába és látva, hogy már öten vagyunk, majdnem tovább mennek, de mi invitáljuk őket, hogy jöjjenek beljebb, hiszen mi már végeztünk.

 

fotozz_77962.jpg

Fotó: Filep László

 

Együtt megyünk feljebb és a várakozás feszültsége szinte kézzelfogható közöttünk. Ez egy nagyon kellemes érzés hiszen mi négyen már ismerjük egymást és megbízunk egymásban, de itt van velünk egy nagyon kedves és csodálatos nő, aki láthatóan szintén bízik bennünk és igyekszik elfogadni mind a négyünket. Nem lehet Anna helyzete egyszerű, hiszen személyesen Vandával és velem is csak most találkozik először, de láthatóan erős egyéniség és kimondottan bátor lány. Találunk egy szobát ami nem zárható, de elég nagy. Elhelyezkedünk itt öten, amikor megérkezik a szlovák párocska is. Zsolték azonnal üdvözlik őket és természetesen mindenki megismerkedik a most érkezőkkel. Elindul egy nagyon közvetlen csevej és én azon gondolkodom, hogy ha előre megterveztük volna, akkor sem lett volna egyszerű így összeszervezni hét ilyen közvetlen embert. Így lettünk mi egy ilyen "küzdőtéren" heten, mint a gonoszok!

Hogy eltudd képzelni, leírom hogyan helyezkedünk el egymás mellett. Szlovák pár, mi, Anna és Zsolték. Nem ugrunk egymásnak, hiszen hosszú még az éjszaka és talán mindenki ezt a kellemes helyzetet szeretné még élvezni. Az ágyunk felett egy emelettel feljebbről elég komoly nézősereg alakul ki, akik várakozóállásba helyezkednek el és korlátra támaszkodva várják a folytatást. Lentről, a mi helyzetünkből nehezen vesszük ki az arcukat, de valószínűleg fentről ők jól látnak minden mozdulatunkat. Ezek szerint nézőseregünk is lesz -nyugtázom magamban - és valahogy ezek a gondolatok kezdik elveszíteni hatásukat, mert az erotika és a vágy itt van a levegőben, melyek nagyon különleges energiák. A szlovák pár egymás simogatását követően szerelembe és egymásnak esnek, számukra a külvilág teljesen megszűnik. Pár éve elképzelhetetlen volt számomra, hogy ez így megtörténhet párokkal itt a szemünk előtt. 

Az otthoni szexhez képest ebben több és más egy swinger klub, hiszen itt olyan ingerek érik az embert, amik otthon biztosan nem. Persze, bárki mondhatja, hogy a pornó film nézése ugyanezt a hatást nyújtja. Ez nagy tévedés! Ha majd kipróbálod, érteni fogod!

Mi öten simogatjuk egymást (fiúk csak lányokat!) és lassan elkezdünk megszabadulni a ruháinktól. Itt van velünk Anna és csodálatos így ruha nélkül is, de Vanda felé a vágyam erősebb. Ez most nekem is egy új felfedezés, de mit tehetnék? Én ilyen vagyok! Az érintések, simogatások és helyezkedések alapján egy olyan helyzet alakul ki, hogy hármasban maradok Vandával és Rékával. Azért ne kezdjél sajnálni! Zsolt nem sokat teketóriázik, dominancia terén lehet, hogy a fejlődése során kétszer állt sorba, de ezt nem tartom elítélendőnek, ez csupán csak egy megállapítás részemről. 

Együtt lehetek két ilyen gyönyörű nővel és érzem, hogy mindhárman vágyunk egymásra. Felváltva csókolózom velük és megszűnik körülöttünk minden. Nincs idő és tér, csak kielégítetlen vágyak vannak, egy olyan boldogság és tudat állapottal kiegészítve, amit nagyon ritkán élhet meg az ember. A szívem a torkomban dobog és férfiasságom pattanásig feszül. A szlovák pár önfeledten szeretkezik mellettünk és ez a látvány és a hangok tovább fokozzák ezt az állapotot. Vanda punciját nyalom és bal kézzel a G pontot stimulálom. Jobb kezemmel ugyanezt teszem Réka puncijával és most az ő csiklóját izgatom a számmal. Fantasztikus érzés! Zsolt Annát vadnak tűnő lendülettel hátulról, kutyapózban juttatja el egészen az orgazmusig és majdnem egyszerre élveznek el hangosan és hatalmasat. A szlovák pár nagyon bírja és a lány néha olyan hangokat ad ki magából, mint aki a következő pillanatban eszét veszti. Réka Annával helyet cserél és Anna nem tud ellenállni Vanda hívogató csábos ajkainak. Csókolóznak a lányok és én igyekszem agyamat nem el veszíteni és csak arra koncentrálok, hogy sikerüljön Vandát így a számmal és az ujjaimmal kielégíteni.

 

 fotozz_115271.jpg

Fotó: Filep László

 

Egyszer felnézek és látom a félhomályba, hogy hatalmas nézősereg követi feszült figyelemmel a "műsorunkat". Ki gondolta volna évekkel ezelőtt, hogy mi ilyen helyen és ennyi ember előtt szexelni fogunk és mindezt még meg is írom? A szobában is vannak néhányan. Nem látom őket, hiszen mögöttem vannak, de néha hallok egy-két megjegyzést, amit agyam képtelen feldolgozni. Vanda puncija is máshogy viselkedik az ilyen többeseknél. Ez egy olyan állapot, mintha doppingolva lennénk és egyfajta büszkeséget is érzek magamban. 

Anna és Vanda csókcsatája ebben a félhomályban is felejthetetlen látvány. Érzékien érnek egymáshoz és csak nők tudnak egymással ilyen szenvedélyesek lenni. Szinte remeg a levegő körülöttünk és nem is tudom, hogy Réka és Zsolt mikor hagynak minket magunkra. Vanda teste enyhén megremeg, tudom és érzem, hogy most egy nagyon mélyről érkező és hosszú orgazmus következik. Ez a hang számomra a boldogság hangja és mindennél fontosabb. És igen, szinte vele együtt élvezek én is,csak mindezt a lelkemmel és a szívemmel teszem. Előtte ezt az érzés soha és senkivel nem tudtam megélni és azt gondolom, hogy nem is fogom. Tudom, hogy most ebben a pillanatban sokan irigyelnek ebben a klubban, de ez egyáltalán nem zavar. Sőt! 

Vanda magára húz és szeretkezni kezdünk. A szlovák pár néha átnyúlkál hozzánk és mi is hozzájuk. Meleg van és nagyon izzadunk, de ezzel sem törődünk. Tudom, hogy Vanda hátulról szereti a legjobban és így én is nagyon szeretem, de valamiért ebben a pozícióban otthon nem szoktam sokáig bírni. Nem tudom, mitől van, de a klubban ez is máshogy működik. Itt tovább bírom és valamiért talán jobban tudok koncentrálni. Persze, ez sem igaz minden esetben, csak általában. 

Végre sikerül nekem is elélvezni és szenvedélyem nedűje Vanda popsijára kerül és elkenődik. De én nem! A levegő után kapkodok és még mindig csodálkozom magamon, hogy tényleg ez én vagyok? Húszas éveim legelején eléggé gátlásos típus voltam. Mondjuk, azért azt is érdemes hozzátenni, hogy elég sok nővel  volt ezt követően kapcsolatom. Hogy igazán őszinte legyek, nem elég sokkal, hanem nagyon sokkal. Ezt ne vedd hencegésnek, de ez az igazság. Viszont nem hittem volna soha, hogy én valaha is részt fogok venni ilyen bulikba. Ez van! 

Egy srác simogatja Anna lábait és láthatóan nagyon szeretne közéjük kerülni. A simogatást masszázs váltja fel és innen már csak egy pici "lépés" a szex. Ez a srác azt gondolom jól csinálja, mivel tetszik neki Anna és csak a módját kell megtalálni, hogy közel kerülhessen hozzá. Kimondottan ügyes és már a gumit húzza a farkára. Anna hason fekszik és a srác hátulról puncijába csúsztatja a farkát. Lassú tempóban indul mindez és talán ez a póz nem is a legkényelmesebb, de valahogy el kell kezdeni. Anna tetszését az is jelzi, hogy néhány perc elteltével pucsítani kezd és így a srác mélyebben tud belé hatolni. Talán öt perc is elég és mindketten elélveznek. Ez egy gyors numera volt, de nincs is ebben semmi baj! 

Közben Zsolt és Réka visszatérnek hozzánk és újra Annától jobbra helyezkednek el. Beszélgetünk így mindannyian és a srác elmondja, hogy a felesége is itt van vele, de ő ezeknek a buliknak passzív résztvevője és soha nem jön fel a felső szintekre. Ezt érdekesnek tartom és azt gondolom, hogy ez is az élet és tényleg mindenki úgy éli, ahogy számára a legmegfelelőbb. 

Réka Vandát magukhoz hívja és fura módon sugdolózni kezdenek. Nem szeretem az ilyen sugdolózós, titkolózós helyzeteket, de nem akarom ezt a beszélgetést megszakítani, egyszerűen csak nem tetszik. Az egész "beszélgetés" csak néhány percig tart és amikor Vanda visszafordul és szemembe néz, látok a tekintetében valami különlegeset és talán egy kicsi meglepettséget vagy csodálkozást. Nem tudom, hogy mit suttogtak neki, de úgy is megyünk tusolni és tudom, hogy elfogja mondani.

Fürdés közben kérdésem nélkül mondja:

   — Tudod, miért hívtak oda magukhoz Rékáék?

   — Fogalmam sincs! — válaszolom őszintén és kérdőn.

   — Réka elmondta, hogy otthon azt mondta neki Zsolt, hogy ha úgy alakulna, ő szerelmes tudna lenni belém! — mondja nekem azzal az arckifejezéssel, hogy ezt ő sem érti és nagyon nem tudd ezzel mit kezdeni.

   — Mi van? — gondolom, ennél a kérdésnél minden az arcomra van írva.

Azt kell, hogy mondjam, hihetetlen és elképzelhetetlen számunkra ez a helyzet. Egyáltalán nem kellemes! Kimondva-kimondatlanul, de mindketten tudjuk, hogy ezzel ennek a kapcsolatnak biztosan vége. Voltak Zsoltnak fura megnyilvánulásai, de ezeket betudtuk különcségének és különleges egyéniségének, de mi a swingerbe szerelmet nem keresünk és azt gondolom, hogy ezzel mások is így vannak. Ez egy nagy pofára esés számunkra és csalódottak vagyunk. Az őszinteséget nagyra tartjuk, tényleg, de nem is szeretném még végiggondolni sem, hogy vajon milyen érzés lehetett Rékának, amikor Zsolt közölte vele ezt a tényt? 

Igyekszünk nem kimutatni arcunkon a döbbenetet és inkább arra fókuszálunk, hogy még előttünk a fél éjszaka és ne rontsuk el. Lemegyünk a bárpulthoz és a nagy füst arcon csap minket. Ezt utálom, de mit tehetnék? Egy részeg pasi a pultnál támaszkodva  a fej és szemjátékát mutatja be Annának és Vandának, ezzel jelezve, hogy mennyire szeretné a lányok társaságát a felső szinten élvezni. Én még ennyi részeg embert nem láttam klubban. Ezek inni jöttek, vagy szexelni? Na, mindegy! 

 

fotozz_202138.jpg

Fotó: Filep László

 

Mi heten egymásra találunk és egy asztalhoz ülünk. A hangulatunk nagyon jó és élvezzük a szlovák páros férfi tagjának az ízes magyaros beszédét. Erős pasi és láthatóan olyan típus, aki soha nem hátrál meg és még soha nem félt senkitől. Egy alacsony férfi lép oda a feleségéhez és súg valamit a fülébe. A lány rázza a fejét és a nagy zajban és a hangos zene mellett nem tudjuk, hogy miről beszélgetnek. A férfi tovább áll és itt ér minket a következő meglepetés. A beszélgetés arról folyt, hogy a fiatalember barátjának éppen ma van a születésnapja és az érdeklődés olyan irányt vett, hogy a társaságunk hölgy tagjai vajon mekkora összegért lennének hajlandóak őket szexuálisan szórakoztatni. Magyarán mondva! A lányokat kurvának nézik! Köpni-nyelni sem tudtunk, mivel ilyent még soha egy klubban sem tapasztaltunk és én már itt tudtam, hogy ez a klub nem lesz a kedvenc helyünk. Arról nem beszélve, hogy van egy szakállas férfiakból álló "arabos" csoport, akik a párok után koslatnak és valamiért az embernek nincs bizodalma feléjük. Nem azzal van baj, hogy más nemzetről van szó, nem, nem! Erőszakos a tekintetük. Persze, ezek csak érzések és még véletlenül sem szeretnék senkit megbántani. 

Hajnali három óra van. A szlovák párocska elbúcsúzik tőlünk, mert hazaindulnak. Mi szeretnénk még egyszer felmenni így ötösben is. Mindannyian szeretnének letusolni, de nincsen tiszta törölköző. A tulajdonos házaspár egy zárható irodából add nekünk néhány törölközőt és két lepedőt. Nem értem ezt a klubbot ebben a helyzetben, de a poszt végén majd leírom, hogy miért volt mindez. Egy fürdőszoba van és Anna, Vanda és én igyekszünk a fürdéssel végezni, mert Rékáék is a sorukra várnak.

Hárman találunk egy üres szobát és bemegyünk, leterítjük a lepedőket, az ajtót becsukjuk, beszélgetünk. Elég sokan benyitnak és ez egy kicsit zavaró, de igyekszünk alkalmazkodni a helyzethez. Réka ront be az ajtón!

   — Ezt utálom benne, hogy csak egy percre hagyom magára, egyből csajozni kezd és nem törődik velem! — mondja mindezt majdnem sírva. — Értitek? Nincs törölköző, de a csaj az ő törölközőjével törli magát szárazra és az sem érdekli, hogy mindannyian rá várunk, ott teszi neki a szépet!       

Sajnálom, hogy kialakult egy ilyen helyzet, de mit tehetnénk? Zsolt nagy lendülettel lép be a szobába.

   — Te normális vagy? Mások előtt ilyen helyzetbe hozol engem? Benyitsz a fürdőszobába kiabálva, hogy igyekezzek és ne kelljen már megint rám várni? Mit képzelsz magadról? — szinte kiabál Rékával.

Csapódik az ajtó mögöttük és magunkra hagynak. Nem érezzük jól magunkat ebben a helyzetben, de azt is tudjuk, hogy nem tehetünk semmiről. Inkább igyekszünk így hármasban egymásra hangolódni. Mi Annával még nem szeretkeztünk és tudom, hogy a lányok egymásra is vágyódnak. Vanda soha sem tartotta magát biszexnek, de itt és most Annával minden más. Megbeszéljük, hogy most a lányok szeretnék kényeztetni egymást az én közreműködésemmel és ki ne vágyna egy ilyen élményre? Vanda hanyatt fekszik és Annával közösen simogatjuk, csókolgatjuk minden porcikáját. Mindenki csókol mindenkit, de most a hangsúly Vanda kényeztetésén van. Anna a hasát puszilgatja, nyalogatja és csúszik lejjebb lassan, nagyon lassan. Vanda csukott szemmel élvezi minden érintésünket és a gyönyör ott van körülöttünk a szobában. 

 

fotozz_73881.jpg

Fotó: Filep László

 

Vandát csókolom, melleit simogatom, de az összes mozdulatom kimért és visszafogott. Anna Szerelmem combjai közé hasal és nagyon finoman izgatni kezdi ajkaival és a nyelvével a punciját. Én is lecsúszok mellé, mert látni akarom ezeket a mozdulatokat. Hát ezért aztán érdemes élni! Vanda sóhajai egyre mélyebbről jönnek és szinte izzik a levegő a várakozástól és a feszültségtől. Mindig is izgatott, ha két nő nyalja egymást, de ez most azért is más és több, mert ez az egész velünk történik és Vanda punciját nyalja éppen egy gyönyörű nő. Ez olyan álomba illő, de én mégis tudom, hogy ez itt a valóság és amennyiben tehetném, megállítanám az időt. 

Vanda élvezi ezt a helyzetet, pedig új és szokatlan minden, de szeretjük feszegetni a határainkat. Anna nagyon jól csinálja és kimondhatatlanul izgató ez a látvány. Nem tudok betelni és nem is találok erre a helyzetre megfelelő szavakat. 

Vanda azt kéri, hogy én folytassam, mert abban reménykedik, hogy az összeszokottságunk a segítségére lesz. Mindezt Anna cirógatása közben mondja, mert nem szeretné őt megbántani. Én folytatom tovább és Anna most a farkamat veszi "kezelésbe". De jó, hogy felnőtt módon és igazi nőként viselkedik és nem sértődik meg. Hanyatt fekszem, Vanda a számra ül és én izgatom a nyelvemmel, Anna gumit húz a farkamra és lovagolni kezd rajtam. Na ez az a rész, ahol majdnem az eszemet vesztem. Nem is bírom nagyon sokáig, mert annyira izgalmi állapotba hoznak a lányok, hogy elég hamar elélvezek. Nem dicsőség, de ez van! 

Szeretném, hogy a lányok is elélvezzenek és Vanda újra hanyatt fekszik és én igyekszem összeszedni magamat és csak az ő örömére koncentrálni. Szerencsésnek és boldognak érzem magam. Anna Vanda haját cirógatja és az arcát simogatja, amíg én a punciját nyalogatom és csókokkal halmozom el. Tudom, hogy a klubban gyorsabban szokott jönni minden és csak reménykedek, hogy menni fog. Szerencsések vagyunk! Már tudom, hogy nagyon közel vagyunk. Ujjammal a G pontot izgatom, a nyelvemmel és az ajkaimmal a csiklóját. Csak néhány másodperc és érzem, ahogy testén végigfut a remegés, ahogy vonaglik az élvezettől és ezzel engem is boldoggá tesz. Hatalmas és hosszú orgazmusa van és azt hiszem, most a mennyekben járunk.

Egy kicsit izzadunk és egy pár percet pihenünk. Vanda már nyalt puncit, de az csak egy rövid próbálgatás volt. Most itt a lehetőség, hogy egy igazi nővel a női örömöket is megélhesse. 

   — Szeretnéd Annának te csinálni? — kérdezem tőle.

Mosolyogva bólogatnak mindketten, nagy az egyetértés. Most ő bújik Anna combjai közé és az elején némi bizonytalanságot érzek mozdulataiban, de ügyesen belelendül. Én csak ámulok és bámulok. Vanda puncit nyal? Ez hihetetlen! A szemét becsukja és mindent önmagától tesz. Vanda nem az a típus, aki más kedvéért eljátszana valamit. Ő ennél keményebb karakter. Anna punciját önmagától, önmagáért és természetesen egymás öröméért kényezteti és mindezt élvezetből teszi. Egy éve ezt nem hittem volna és ilyenkor jut eszembe az egyik kedvenc valakitől olvasott idézetem: "A világban egy állandó dolog van, a folyamatos változás!' Ennek most szemtanúja vagyok.

Anna szintén hamar felpörög és nem is értem ezt az éjszakát. Valahogy most minden úgy alakul, ahogy szeretnénk és még véletlenül se higgye senki, hogy ez minden éjszaka így van. Anna nagyon közel van az öröméhez, amikor benyitnak hozzánk Rékáék. Igyekeznek nesztelenül mellettünk elhelyezkedni és nem zavarják meg ezt az intim állapotot. Vanda a G pontot igyekszik megtalálni és én ebben segítségére vagyok. Sőt! Anna csiklóját igyekszem ujjaimmal egy kicsit gyorsabban és erősebben izgatni. Meg is van a hatása, mert Anna remegő teste és hangos nyögése jelzi, hogy hatalmasat élvez.

Mindhárman pihenünk egy kicsit megizzadva és Zsolték úgy viselkednek, mintha fél órája semmi sem történt volna köztük. Gondolom, megbeszélték a problémájukat és érezhetően közelednének is hozzánk. Nem tudjuk hány óra van, de bizony lehet, hogy hamarosan záróra lesz. Ekkor Zsolt felpattan és ezt a kijelentést teszi:

   — Én most Vandát megdugom! — és igyekszik a helyiségben gumit találni, de nem talál.

Szeretném, ha itt egy pillanatra megállnánk! Ismerve az elhangzott információkat, ebben a pillanatban elhatározom, hogy én ezt bizony nem tartom jó ötletnek. Zsolt nem talál sehol gumit és kilép az ajtón, hogy majd valahonnan szerezni fog. Egy-két perc múlva visszatér hozzánk, de már az előbbi szándékáról lemondott és így elkerüli az elutasítást. Miért mondom ezt? Azt gondolom, hogy a swinger nem arról szól, hogy bárki kijelentheti, hogy őt vagy őt én most megdugom. Hozzánk ez nem méltó és mi ennél többre tartjuk magunkat. Szerencsére nem kellett Zsolttal közölnöm, hogy ezt a szándékát nem fogadom el. Mondjuk nem okozott volna semmilyen nehézséget, de mivel nem talált gumit és valahogy önmagától rájött,  így nem kellett hangomat felemelnem.

Gyors búcsúzkodást követően elköszönnek tőlünk és magunkra hagynak minket. Mi is elkezdünk öltözködni, amikor sötét lesz a szobában és úgy fél perc múlva újra gyúlnak a lámpák. Csak következtetni tudunk, hogy bizonyára öt óra van és a házigazdáink így jelzik a buli végét.

Az öltözőben átöltözünk és az előtérben is visszakapjuk a cipőinket és a kabátjainkat. A tulajdonosokkal egy kicsit cseverészünk és kiderül, hogy a szakállas és "arabos" külsejű fiúk olaszok, pontosabban szicíliaiak. Látod? Soha ne ítéljünk a külsőségek alapján.

A Martini azóta bezárt és talán ezzel magyarázható, hogy nem volt néhány alapvető kellék és lehet, hogy ez volt az utolsó buli? Ezt már tényleg nem tudjuk!

Hónapok teltek el azóta és gondolom Te is kíváncsi vagy, mi történt közben Rékával és Zsolttal. Sajnos, megszakadt a kapcsolat és ezt szívből sajnáljuk. Az biztos, hogy hálával gondolunk rájuk, mert nagyon szórakoztató emberek és igazán kellemes élményekkel lettünk mindannyian gazdagok. Azzal a "szerelmi" bejelentéssel minden megváltozott, de nagyon sok boldogságot kívánunk nekik így a poszton keresztül is. Haragban nem vagyunk és ha egyszer összefutunk valahol, biztosan megölelgetjük egymást.

 

fotozz_262526.jpg

Fotó: Filep László

 

De azért így a végén beszéljünk egy kicsit Annáról is. Napi kapcsolatban vagyunk és szinte mindent tudunk egymásról. Nagyon jó barátok lettünk és ez a barátság már jóval több, mint egy szexkapcsolat. Bizonyára felmerül Benned a kérdés, hogy Vele lesz-e folytatás? A következő posztban elárulom.

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

 

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond 

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr1008795650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ferenc Ferenc 2016.07.10. 19:07:29

Még sok ilyet! Nagyon tetszett!

pangea 2016.07.11. 07:32:50

Hogy keveredtem ide? Ehh, ez gusztustalan.

Fellegjáró Marci 2016.07.11. 10:09:55

Minden klubban ilyen palik meg csajok hömpölyögnek egymáson mint ezek a képek?
Egy valós képet is megnéznék...vagy inkább várjunk csak mégsem!

2016.07.11. 12:55:37

Biztos vagyok benne, hogy lesz / van Annaval folytatas. Zsenialisan illeszkedett kapcsolodott hangolodott Ratok. Kiveteles dolog. Izgalommal varom a folytatast! :)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.11. 14:06:26

@VivienChristin:
Igazad van, Anna kivételes személyiség és zseniálisan kapcsolódott hozzánk. Mivel ebben a posztban leírtam, hogy nagyon jó barátok lettünk, ebből következik, hogy azért csak találkoztunk március óta. Csak az a kérdés, hogy sikerült időközben olyan körülményt vagy helyzetet kialakítani, amiben az intim közelség is jelen van? Elárulom a következő posztban. Örülünk, hogy várod a folytatást és ennek igyekszünk eleget tenni még ebben a hónapban! ;)

2016.07.11. 14:16:17

@Siklósi Botond: elkepzellek titeket es gaspar noe: szerelem cimu filmjenek csodalatos harmasa lebeg a szemem elott ... :)

2016.07.11. 14:40:38

Nagyon jo iras, elkepesztoen izgato. En nagyon vizualis vagyok, teljesen el tudtam kepzelni a posztot. Koszi, szuper volt! Szereztel meg egy noi olvasot! ;-)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.11. 14:45:09

@VivienChristin:
Az említett filmet még sajnos nem láttuk, de köszönjük, adtál egy jó ötletet és hamarosan megnézzük. Eddig, ami információt találtam a filmmel kapcsolatban hízelgő, ha a posztunk alapján a filmben szereplő hármasa lebeg szemeid előtt ....:)
Te próbáltad már a hármast? ;)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.11. 14:57:11

@Lady Scarlett:
A posztban szereplő történet megtörtént, csak leírtam, ahogy ezt én láttam. Természetesen Vandával sokat egyeztettem, hogy még véletlenül se ragadjon magával a fantáziám. A képeket minden alkalommal Vanda állítja össze és azt gondolom, hogy vizualitás szempontjából ez is nagy hatással van mindenkire.
Örülünk az őszinte és dicsérő szavaknak, mert sajnos ebből nem kaptunk sokat az utóbbi időben, pedig nagy erőt és energiát tudunk ezekből meríteni! ;) Örülünk, hogy olvasol minket! :)

2016.07.11. 15:29:18

@Siklósi Botond: az a film csodas vizualis szempontbol is, a kepkockai egyesevel is megannyi festmeny, hogy mas filmes jellemzoket ne emlitsek, csak ajanlani tudom, s abban a jelenetben ott szinten egy szerelmesparhoz csatlakozik egy gyonyoru szoke no ... talan a post elott erdemes megneznetek ... voltam 3asban igen de 2ff 1no felallasban ... a 2no 1 ff meg nem jott ossze, nem talalok hozza not ... erzelmileg szexualisan is nagyon sokat adott nekem/nekunk a 3as, eletem legszebb elmenyei koze sorolom (osszesen 2x voltunk igy egyutt) ... ugyanigy mi is mind3 nezopontbol leirtuk mi tortent velunk bennunk a "szeansz" allatt, nagyon izgalmas volt megismerni a ferfiak torteneteit is, ahogyan pl itt is szivesen olvasnam vanda v anna megeleset is ... de mi nem voltunk, par, hanem amolyan poligamiaban/poliamoriaban elok "csak" ... :)

2016.07.11. 15:33:23

@Lady Scarlett: ugyanezeket en is irhattam volna, szorol szora ;) most tevedtem ide eloszor az index cimoldala sodort erre de eztan rendszeresen jovok majd en is ;)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.11. 17:21:16

@VivienChristin: A Tik Tak című posztunkban Vanda is ír egy szösszenetet és én biztosan elfogult vagyok, de szerintem nagyon egyedi és remek stílusban teszi ezt. Biztosíthatlak, sőt tudom, hogy lesz még olyan posztunk, ahol mindketten elég érdekes helyzetet fogunk megírni külön-külön. Úgy tűnik, hogy az ötletekből nem fogyunk ki és remélhetőleg még sok évig feszegetjük egymás és saját határainkat. Ezt az életforma fiatalon és jó formában tart minket és megunhatatlanokká válunk egymásnak. Én csak ajánlani tudom mindenkinek a swingert és a klubozást, még akkor is hatalmas élmény, ha másokkal nem szexelünk. Te voltál már swinger klubban?

2016.07.11. 17:21:46

@Siklósi Botond: ahhh ... mintha hájjal kenegetnenek ... bar jegkockanak most jobban orulnek :p

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.11. 17:31:34

@VivienChristin: A lányos hármas lehetőségével kapcsolatban csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nekünk egy picit több, mint két évig kellett várnunk Anna megjelenésére, tehát lehet találni csajt az ilyen mókához is. Pasi hármast már mi is megéltük néhány alkalommal és ehhez sem egyszerű megfelelő partnert találni. Taplóból van elég, de akinek a fejében káposztalénél egy kicsit több van,...., de természetesen mindig sikerül minden kihívást megoldani, csak tenni és akarni kell az "ügy" érdekében.

2016.07.11. 17:49:50

@Siklósi Botond: pontosan, szinte minden ferfi benne van/lenne a 2no1ff felallasban de +1 jo csajt senki nem tudott meg hozni, es valoban, a 2ff 1no felallast joval konnyebb osszehozni mert a ferfiak sokkal bevallalosabbak meg a full heterok is siman benne vannak ilyen mokaban. Es valoban, itt nem csak szexrol van szo, sok beszamolot hallottam mar, ezek is es az en tapasztalataim is azt mutatjak, hogy esz es sziv/erzelem nelkul nemhogy a 3as, de a 2es szex sem mukodik. Ugyanigy a swinger. Regota tervezgetem, tobb meghivasom is van, de erzem, egyik sem az igazi, varnom kell meg a megfelelo invitaciora.

2016.07.11. 18:12:07

@Siklósi Botond: koszonom a biztatast kitartok es kivarok csaj ugyben tudom h erdemes s az eletmodotokat osztom meg ha swingerben nem is voltam neg s ehhez keres majd tarsat is egyszer de most szingliskedek mert az is jooo :)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.11. 21:21:19

@VivienChristin: Pasit keresel klub látogatáshoz vagy csajt? Azt biztosan tudom, hogy a klubokban nagyon sok pár szeretné végre megélni a hármast lánnyal. És most itt kimondottan fiatal és csinos párokra is gondolok, de természetesen negyvenes és ötvenes csinos párok is szóba jöhetnek. Viszont abban igazad van, hogy az élet nem egy rohanás és ha eddig nem volt sürgős, akkor most miért lenne az?

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.11. 21:35:26

@VivienChristin: Bizonyára a szingli életforma is nagyon izgalmas, de az nem nekünk való. Azért egyszer szívesen meghallgatnánk ezeket az élményeket is! ;)

2016.07.12. 06:38:25

@Siklósi Botond: szivesen megismerkednek ezekkel a 3.dikat kereso fiatal parokkal :) a szingliskedes is nagy kaland, szinte minden nap tortenik velem vmi regenybe illo, mar tobben biztattak, irjak en is blogot (mar csak azert is mert kezdik elveszteni a fonalat ki kicsoda korulottem es eppen hol tart az adott kapcsolat :)

Gour 2016.07.12. 07:20:43

Nagyon nehéz normális hölgyet találni harmadiknak és még nehezebb érzelmileg kezelni egy ilyen helyzetet. Nálunk volt az elején gond belőle amikor vagy én szerettem bele a lányba, vagy ő belém de volt olyan aki a kedvesembe. Ehhez kell a rutin ami segít felismerni a határokat és betartani a szabályokat amikor a szex képes megzavarni a tisztánlátásunkat. Viszont ez csak akkor alakul ki ha már párszor megégettük magunkat. Kíváncsi vagyok, hogy nálatok ez mikor és hogyan működik majd.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.12. 09:23:42

@Gour: Másodszor futunk bele, hogy valaki Vanda felé érzelmeket kezd táplálni. Vanda valóban szép nő, viszont néhányan a közvetlenségét és odaadását félreértik. A Kakukktojás című trilógiánkban is írok erről és ha gondolod, olvasd el.
Azért készül ez a blog, hogy a tapasztalatainkkal mások segítségére lehessünk, hiszen ebben a témakörben nagyon kevés valós történetet lehet találni.
Mindentől függetlenül bátran ajánlom azoknak ezt az életformát, akiknek a kapcsolata "beton szilárd" és képesek őszintén felvállalni vágyaikat.

2016.07.12. 09:42:39

@Siklósi Botond: a privit koszonettel megkaptam :) gour sztem itt arra celoz h a pofonok meg hatra vannak s h kisse naivan alltok a dologhoz nincs "beton szilard" kapcsolat csak oszinteseg szabadsag osztonosseg de en ugy latom ezekben ti nagyon jok vagytok igy van esely h a kapcsolatotok egyre szilardul majd a kihivasok lekuzdese soran ... lattam mar hozzatok hasonloan mukodo part tobbet is es van amelyik idovel erosodott de van akik eltavolodtak egymastol ... drukkolok nektek :)

Gour 2016.07.12. 09:47:28

@Siklósi Botond:

Szokjátok meg a gondolatot, hogy egy "beton szilárd" párkapcsolatnak is erős próba lesz amikor egy nő majd belép az intim szférátokba és ez nem olyan mint amikor csak a swingerbe találkoztok egy új nővel. Elkezdenek majd elmosódni a határok és a hormonok képesek megtréfálni ha nem tudod mikor mi következik és meddig tart egy ilyen löket. A szex már csak ilyen, nem a közvetlenségen múlik hanem annyira intim helyzet ami már érzelmileg is befolyásolhatja a partnereket, lesz még rá alkalom, hogy "beleszeretnek" Vandába, ne csodálkozzatok ezen csak tanuljátok meg jól kezelni. Ettől még nem lesz pestises a másik férfi akit kerülni kell, csak összekavarodott érzelmileg és Nektek kell ezt a helyén kezelni.

A leveled másik felére már válaszoltam egy korábbi posztban, a swingerezés nem az én műfajom, ha akarok valamit a szexben akkor azt kompromisszumok nélkül szeretném megkapni, úgy, hogy közben ne azon járjon az eszem mint gondol erről éppen a párom. Tudod mint az oroszlán amikor falja a húst, nem akar közben szalvétát a nyakába kötni.

Gour 2016.07.12. 09:51:13

@VivienChristin:

Pontosan így gondoltam, köszönöm a kiegészítést.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.12. 09:51:20

@VivienChristin: Igen, amíg az ember aktív életet él, addig pofonok mindig is lesznek. Sokat, nagyon sokat kibírt már a kapcsolatunk, de nem lettünk önteltek. Viszont kölcsönösen élvezzük egymás bizalmát és számunkra minden nap egy ajándék. Soha nem éreztünk ilyent előtte mással és nem tudjuk elképzelni egymás nélkül az életünket.
A drukkolás mindig jól jön, köszönjük! ;)

C. Gallus 2016.07.12. 10:08:54

@VivienChristin: @Gour: @Siklósi Botond:

Ebből a szempontból Botonddal értek egyet. Nyilván nagyon szép élmény lehet a "többes flow", de komoly érzelmeket belevinni egy ilyen 3-asba, többesbe kifejezettten veszélyes terület. (Erről egyébként van egy remek írás: erotikusmemoar.blog.hu/2013/02/15/csoportszex_es_flow )

Sok pár talán pont ezér keres párokat játékra, és kifejezetten klubbokban, hogy ezt az veszélyt elkerüljék, de mint látjuk semmire sincs garancia. Én magamaról nem tudom elképzelni, hogy pusztán egy-két klubbos élmény miatt bárkibe beleszeressek, de soha ne mond, hogy soha...

A nem monogám kapcsolati formák számos variánsa közül alapvetően különböző mentalitást feltételez a poliamória és szvingeres, és én is az utobbit érzem magamhoz közel.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.12. 10:12:37

@Gour: Az élet önmagában egy próbatétel és elfogadom a véleményedet. Bizonyára érhetnek minket még a jövőben olyan kihívások, amikkel majd nehezen tudunk mit kezdeni.
Abban is igazad van, hogy a swinger nem a Te műfajod és ezért is örülök, hogy olvasol minket és megosztod a véleményed, hiszen a mi életformánk maga a tolerancia.
Nem gondolom, hogy ezek a történetek csak a swingereknek lehetnek tanulságosak vagy szórakoztatóak. Természetesen a klubokban is emberek vannak és lassan kezdünk hozzászokni a gondolathoz, hogy bizony itt is előfordulhatnak érzelmek.
Neked úgy kell élni az életed, mint egy oroszlánnak. Tedd így, hiszen ettől vagy önmagad, amihez nagyon sok sikert kívánok! ;)

Gour 2016.07.12. 10:24:25

@Siklósi Botond:

Köszönöm "Botond" a jókívánságokat, és a magam részéről én is csak izgalmas, tartalmas kalandokat kívánok Nektek a továbbiakban. Az érzelmi részéről egy ilyen ismerkedésnek pedig kizárólag azért írtam mert egy általam ismert jelenségről van szó, amivel Ti is találkoztok még a folytatásban és így talán nem is ér majd annyira váratlanul. ;)

2016.07.12. 11:10:35

@Siklósi Botond: "elofordulhatnak erzelmek"? A szex az emberi erzelmek (ahol az erzelem nem = szerelem) kifejezesi formaja. En ipari szexnek hivom azt ahol megprobalnak szexelni erzelmek nelkul. Nem fog sikerulni. Ott szenvtelenul tekintet nelkul hidegen uresen jar a gep. Pusztito. No way h en ilyenbe bele engedjem magam. S innen nezve mindegy h ki swinger ki poligam a lenyeg a szabadsag oszinteseg tolerancia tisztelet mert ezeket barhogy kevered is csak jo sulhet ki belole ;)))

2016.07.12. 11:15:18

@Siklósi Botond: tudom, ismerem ezt a szedito erzest es orulok h ti is ebben eltek most ... oszinten kivancsi vagyok ra, hol lesztek 1-2 ev mulva ... :)

2016.07.12. 11:17:06

@Gour: nagyon szivesen, nincs mit reszemrol a szerencse ... akkor diktalnam a bankszamlaszamomat ... ;P

2016.07.12. 11:35:34

@C. Gallus: nem egy storyt ismerek ahol az ilyen kulso, bevont "jatekszerekbol" sokkal tobb lett es megtekerte a baziskapcsolatot, szoval vedekezni a kivedhetetlen ellen teljesen felesleges, inkabb szamolni kell vele, mert ezek a talalkozasok egy-egy kapcsolat igazi megmerettetesei. Aki ismeri ezt, tudja mirol beszelunk itt gourral, aki nem, az megtudja kesobb.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.12. 11:54:01

@C. Gallus: Valóban sok pár azért keres "csak" párt, mert az érzelmi viharokat és azok lehetőségét próbálják nullára redukálni, amiről már mi is tudjuk, hogy nem így van. Az élet kihívásai a monogámiában élő párok esetében is megvan, de sokan a vágyaikat titokban szeretőnél vagy fizetett szolgáltatások igénybevételével élik meg. Őszintén mondva én ezt sem ítélem el, csak nekem illetve nekünk ez biztosan nem megy. Ettől függetlenül lehet, hogy egyszer kipróbálnék egy ilyen fizetős helyet, hogy legyen arról fogalmam, hogyan működik. Véleményem szerint ez egy érzelem nélküli, gépies futószalag rendszer, de az is lehet, hogy tévedek?

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.12. 12:03:39

@VivienChristin: Remélem, hogy egy-két év múlva is ezt a blogot írjuk és képesek leszünk a kihívásokat megoldani. Nincs bennem félelem a jövővel kapcsolatban, mert tudom, hogy minket egymásnak teremtettek! (nem megyek át hittérítő dumába!) Három éve, ha valaki azt mondja, hogy mi ilyen blogot írunk és már több, mint két éve swinger klubokba járunk, kiröhögöm. Élvezzük ezt a szabadságot, élvezzük a vágyaink megélését és még ki tudja, hogy holnap vagy holnapután mit fogunk élvezni? Hát ez az sok ismeretlenes egyenlet! Azt sem tudjuk, hogy Veled mi lesz egy-két év múlva? Nem?

2016.07.12. 12:15:37

@Siklósi Botond: minden tiszteletem a szerelmeseke! elvezzetek, amig tart a csoda es ne torodjetek a holnappal!

2016.07.12. 12:18:28

@Siklósi Botond: a kurvazas nem a te alkatodnak valo es szukseged sincs ra

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.12. 12:30:06

@VivienChristin: Hát szükségem tényleg nincs rá, de nem tudom, hogy milyen. Mondjuk, nem ez az életem legfontosabb kérdése.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.12. 12:32:05

@VivienChristin: Nagyon jó szeretni és szeretve lenni! Az élet legnagyobb csodája! ;)

C. Gallus 2016.07.12. 13:38:50

@VivienChristin: Mély érzelmeken alapuló párkapcsolatban nem próbáltam a többest, de nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz ezt közös játékként átélni valakivel.

Én érzelmileg alapvetően monogám vagyok. Bár voltak párhuzamos érzések az életemben, azt tapasztaltam, hogy nagyon nehéz (párhuzamos kapcsolatokban) mindenkire figyelni, és szinte lehetetlen egy olyan állapotot megtalálni, amiben mindenki boldog. Így adja magát szvinger, mint megfelelő (és ismerős) játéktér.

C. Gallus 2016.07.12. 13:42:19

@Siklósi Botond:

Én mindkét műfajt próbáltam. Fiatalabb koromban néhányszor a fizetős szolgáltatást is igénybe vettem. Volt maxmálisan gépies és volt jóval kellemesebb tapasztalatom is.

Gépies dolgokkal szvingerben is találkoztam, sőt azt kell mondanom, hogy számomra a klub nem az érzelmek tere, ezzel együtt remek élményeim is vannak.

2016.07.12. 13:44:13

@C. Gallus: amit botond es vanda is megel most az a verzio kiteljesiti oket es a kapcsolatukat s amirol te irsz az beszukitette degradalta a szereploket. Eg es fold a kulonbseg. Kivanom neked, h talalj part a kiteljesitos verziohoz. Mint a drog. Soha nem lesz jo azutan mar mas.

C. Gallus 2016.07.12. 13:55:16

@VivienChristin: Mi alapján mondasz értékítéletet az életem történéseiről eseményeiről? Nem gondolnám, hogy bármilyen módon degradált lett volna bárkinek a szerepe azokban a helyzetekben, amikről írtam. Az érzelmek és testi relációk számos formáját átéltem, megtapasztaltam és tisztán játszottam, nem csaltam hazudtam.

A jó kívánságot természetesen köszönöm, hasonló jókat kívánok! ;) De visszakérdezek, ha te mindezt egy poligám(?) kapcsolati hálóban megtaláltad, miért vagy most szingli?

2016.07.12. 14:10:03

@C. Gallus: nem ertekitelet dehogy csak kovetkeztetes abbol amit irtal meg a tapasztalataimbol es persze tevedhetek ne haragudj kerlek es nagyon klassz h tisztan jatszottal az ilyesmire alig van pelda buszke lehetsz ra.
Poligam vagyok mar egy jo ideje egyben a nyitott kapcsolatok hive. Nincs monogam zart tarskapcsolatom most, (bar egy jos szerint ez csak evek kerdese es lesz ujra ... haha ... ezt most igy vicces elkepzelni, de hat jojjon aminek jonnie kell ;) mindenesetre nekem ezt dobta most a gep alkatom es tapasztalataimat osszegezve. Ugyanakkor volt ebben az idoszakban olyan is h szerelmes voltam v h belem voltak szerelmesek (a ketto oda-vissza meg nem jott ossze, de biztos lesz olyan is;) Megannyi izgalmas es tanulsagos relacio. Imadom.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.12. 14:26:25

@C. Gallus: Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat.
Valóban a swingerben is előfordulnak gépies dolgok és sajnos ilyent mi is tapasztaltunk már.
Viszont az "Érzéki szenvedély" című posztunkban (ez volt az első) ennek az ellenkezőjét tapasztaltuk és egy olyan élménnyel lettünk gazdagabbak, amiről előtte csak álmodoztunk. Azt gondolom, hogy ebben is volt érzelem, de nem nevezhető szerelemnek még véletlenül sem. Persze tudjuk, hogy nincs két egyforma buli, ahogy nincs két egyforma szex sem.

C. Gallus 2016.07.12. 15:30:35

@VivienChristin:

Köszönöm a választ! Tavasszal voltam egy poliamor családmodell beszélgetésen. Mit mondjak, érdekes tapasztalat volt.

Sokat olvasva a témáról, illetve személyes beszélgetésekből én úgy érzem, ez nem az a kapcsolati forma, amiben az ember stabilan tervezhet például gyereknevelést, családot, különösen, ha az embernek már vannak kötelezettségei. Bizonyos kor felett ez is szempont.

Én inkább az együtt, a közös játékottudom elképzelni egy nyitott társsal, közösen, türelmesen, egymásra figyelve kialakítva a kapcsolat kereteit.

C. Gallus 2016.07.12. 15:36:21

@Siklósi Botond: Én azt gondolom a klubba járók többsége alapvetően a nyers és "sallangmentes" kalandokat keresi ott, ugynakkor nyilván lehet akár intimitás is két frissen találkozott ember között is. Érzelmeket belerakni, az emberi szimpátián, testi vágyon túl nekem furcsa, de tudjuk "de gustibus... "

2016.07.12. 15:41:28

@C. Gallus: az en korulmenyeimbe abszolut illeszkedik a poligam eletforma. Ha majd tarsat valasztok csakis olyat akit te is leirsz: kozosen nyitottan egymasra figyelve egyutt megelve a mindent, a barmit ;)

2016.07.12. 15:46:29

@C. Gallus: a szexet hajlamosak vagyunk tulertekelni. Vagy alul. Egyik sem helyes.

C. Gallus 2016.07.12. 15:50:48

@VivienChristin:

Nem hiszem, hogy a szexet lehetne túlértékelni! Legalább az olyan típusú embereknél nem, amilyen én vagyok. ;)

2016.07.12. 15:54:15

@C. Gallus: ugy ertem, nagyobb jelentoseget tulajdonitani neki, mint ami vagy tobbet beleerezni, mint ami benne van ... persze minden szex mas ... tehat resen kell lenni ;)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.12. 16:42:56

@C. Gallus: Az emberi szimpátia és a testi vágy is érzelem és lehet klubban sallangmentesen is szexelni és lehet egy picit többet is beletenni. Mi az utóbbit szeretjük és keressük. Talán ezért is van, hogy néhányan ezt félreértik, de nem tudunk és nem is akarunk ezen változtatni. Nem gondolom, hogy ezzel bárkinek egyetértenie kellene, de az életünkben ez is nagyon szép, hogy mindannyian különbözőek vagyunk és mégis képesek vagyunk ezzel együtt elfogadni egymást.
Igen, mi keressük a klubban is az érzelmet (de nem szerelmet!) és ezért másokkal az együttlétünk (talán mondható önfényezés nélkül is) érzékinek.

C. Gallus 2016.07.12. 19:50:51

@VivienChristin:

Résen bizony. :) Engem viszont érdekelne, hogy mi az a kifejezett "körülmény", amibe ennyire illeszkedik a poligám életforma? Én valahogy ezt a típusú életmódot csak néhány hónapra tudtam magamévá tenni. Szép is, jó is, sok izgalom, kaland, de valahogy fársztó, főleg, ha nem csak egy éjszakásokról van szó.

C. Gallus 2016.07.12. 19:52:56

@Siklósi Botond:

Igen, azt tapasztalom, olvasva írásaidat, hogy ti kissé spirituálisan közelítitek meg ezt a témát.

Mondom, én párkapcsolatban nem jártam klubban, és ott elsősorban az élményeket, a látványt, a hangulatot, a féktelenséget, a "téren kívüliséget" szeretem.

2016.07.12. 20:31:00

@C. Gallus: nekem sztem meg nem is volt egyejszakas kalandom vhogy mint tovabb tart/ott es igen strapas de azert lehet birni foleg ha az ember helybol olyan porgosebb tipus es legyen annyi eleg h van olyan korulmeny ami kedvez a poligamianak igaz ez a nok koreben ritkabb verzio nem szeretnem most az eletrajzomat ide felskiccelni megkimelnem ettol a nagyerdemut

2016.07.12. 21:18:28

@C. Gallus: hehhe ... elkepzelek egy szent es profan bipolusu szexskalat ahol a spirit vegeben botondek kozepen te es a profan vegen ott csucsul gour, aki nem kot szalvetat :)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.12. 21:28:02

@C. Gallus: Igen, jól látod, egy kicsit valóban spirituálisan közelítjük meg ezt is, mint ahogy mindent. A párkapcsolatban a swinger bizonyára teljesen más, mint szingliként vagy egyedül, pár nélkül. De mindkettőre nagyszerűen van lehetőség és mindenki azt keresi meg ebben a világban, ami neki szükséges, szórakoztató vagy csak így akar lazulni és szórakozni. Hát akkor hajrá! ;)

C. Gallus 2016.07.13. 08:18:06

@VivienChristin:

:) Jó ötlet és körülbelül jól is lőttél be a skálán. És magadat hova helyezed?

@Siklósi Botond:

Egyébként, én sem csak kizárólag csak testi élményként éltem meg a klubbot, de ezt egyszer régen, én is megírtam egy másik blogban.

Köszönöm, jó ez így is, és biztos lesz jó úgy is, ha egyszer hasonlóan élem meg majd valakivel együtt, mint ti.

2016.07.13. 08:22:41

@C. Gallus: kozepre teszem magamat is, talan egy fokkal a spirit fele eltolodva

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.13. 08:38:11

@C. Gallus: Kíváncsi lennék arra a blogra, úgy értem, szívesen elolvasnám.

2016.07.13. 09:47:46

@C. Gallus: en is elolvasnam. Ide linkeled / kopizod kerlek?

C. Gallus 2016.07.13. 09:58:58

@Siklósi Botond: @VivienChristin: Inkább privátban elküldöm a linket.

C. Gallus 2016.07.13. 14:27:35

@VivienChristin:

Átküldtem mindkettőtöknek.

Mimózám 2016.07.13. 17:00:31

Én csak azt nem értem, hogy mi a francnak az óvszer, ha össze-vissza nyalakodtok és ujjaztok... A gumi itt csak placebónak van szerintem.

2016.07.13. 18:37:41

@Mimózám: az igazat megvallva a swingerklubok higienes jellemzoi engem is erdekelnenek, en nem vagyok vmi kenyes, se kenyszeres, de azert erdekelne, h mennek ott a dolgok, mik a tapasztalatok ebbol a szempontbol

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.13. 20:21:57

@Mimózám: @VivienChristin:
A punci nyaláshoz nem kell óvszer otthon sem, így a klubokban sem. A higiénia minden klubban más és más, de összességében "picit" több, mint amennyi a tinik tömegrendezvényein elérhetőek. Gyakran előfordul, hogy egy éjszaka akár négyszer-ötször is letusolunk. A mai szórakozóhelyeken, ahol az ifjúság a WC-ben vagy egy parkban padon sokszor akár gumi nélkül oldja meg szexuális igényét mennyivel figyelmesebbek ilyen téren egymással?
A klubok jelentős részére igaz a higiénia, a tisztaság és aki nem így jelenik meg, vagy nem engedik be, vagy ha mégis, az igényes emberek nem fogadják el őket.
A swingerek igényes emberek, akik erre tudatosan odafigyelnek. Javaslom, egyszer gyertek el a Tik Tak-ba és nézzétek ezt meg Ti magatok, a saját szemeitekkel Budaörsön. Szerdánként ingyenesen van lehetőség este nyolc és kilenc között a klubot megnézni és a tulajdonosoktól bátran kérdezni.
tiktakswinger.hu/

2016.07.14. 10:24:18

@Siklósi Botond: szoval sok gumi es tusolas es ezzel megusztatok eddig minden nyavajat? Orvosi szuresre v vizsgalatra jartok rendszeresen?
A nyilt nap avagy tarlatvezetes a swingerben vicces otlet, elkepzelem, hehe ... :)

Mimózám 2016.07.14. 14:28:40

@VivienChristin: @Siklósi Botond: Az nekem nem biztonság, hogy ötször lefürdik a csávó egy éjszaka, mivel a tusoláson és a látható farokméretén kívül semmit sem tudok róla. Az alap brutkó betegségeken mellett még millió más szar kórság is van. Van, aki után még zuhanyozni sem mennék. Szóval adhat a klub a higiéniára, akkor is tök homályban vannak a csókék meg a nénik azt illetően, hogy vajon honnan jöttek... Így hát köszi az invitálást, de nem szeretnék parából szűrésről szűrésre mászkálni.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.14. 15:29:17

@VivienChristin: Maradjunk annyiban, hogy soha nem szedtünk össze két év alatt semmilyen nyavalyát és nem is ismerünk senkit, akinek lett volna ilyen problémája. A Te partnereidet úgy választott meg, hogy először kéred a legfrissebb orvosi szűrési vizsgálat legalább fénymásolatát és amennyiben ilyen létezik, megcsókolhat? Na ez a vicces! ;)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.14. 15:48:48

@Mimózám:
Engem meggyőztél!

Ne ismerkedj emberekkel klubban, klubbon kívül, közfürdőben és strandon aztán végkép! Értem amit mondasz és bizonyos szempontból egyetértek Veled. Tényleg! A kockázat állandó a swinger klubok világán kívül is. Amennyiben ez Neked sok, még az is lehet, hogy a világgal van problémád nem a swingerrel.

Vigyázz a kilincsekkel és a nyilvános WC-ket feltétlenül kerüld el! A kórházakról és a tömegközlekedésről már ki sem merem fejteni a véleményemet!

Egyébként elég sok orvossal és egészségügyi dolgozóval is sikerült már megismerkednünk több klubban is. Valamiért ők sem aggódnak!

Mimózám 2016.07.14. 16:25:39

@Siklósi Botond: Ha nem voltál szűrésen, akkor lehet, hogy csak elvileg nem tudod. Pasiknál van, ami tünetmentesen masszívan ott van.

Biztos is, hogy nem megyek közös, vacak helyekre. Strandon 16 éves koromban voltam utoljára és akkor is olyan hasmenést szedtem össze, hogy nem győztem életben maradni! A tömegközlekedés pedig teljesen tabu a számomra. Büdös, izzadt emberek fújjj!

Mimózám 2016.07.14. 16:31:22

@Siklósi Botond: Nyugodj meg, hogy nem vagyok dilis, a swingerrel kapcsolatban egy nagyon közeli ismerősöm igen elrettentő története dobol a fülemben, amit nyilván nem lenne illendő itt leírnom, de ha akarod, akkor priviben megírhatom, hogy tudd milyen nem várt események fordulhatnak elő.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.14. 17:29:05

@Mimózám: Még véletlenül sem gondolom, hogy dilis lennél és megtisztelsz a véleményeddel. Azt gondolom, hogy nem akarsz rosszat, sőt igyekszel mindenkit megóvni a nyavalyáktól.

Abban mindenképpen egyetértek Veled, hogy ott, ahol szex előfordul, a nyavalyák kockázatának az előfordulása is magasabb. A swinger pedig többek között a szexről is szól és voltam már én is Vandával olyan klubban, (ne kérdezd meg, hogy melyikben!) ahol én sem szexeltem volna senkivel.

A szexualitás a fertőzések melegágya és ezért is gondolom, hogy nem mindegy, melyik klubba vagy klubokba jár az ember gyereke.

Én csak gumival szexelek és igyekszem Vandával maximálisan a partnereinket megválogatni. Kockázat nélküli élet nem létezik és azt gondolom, hogy ebben az esetben, ha a bajokat keressük, nem a swingerben kell keresni. A bajok, ha vannak, azok a swingeren kívül is megtalálhatók és rossz nyomon járunk, ha csak és kimondottan a swinger életformában látjuk a hibákat és az összes gócpont kialakulását.

Kérdezem Tőled! Azok a férfiak és nők, akik házasság mellett úgy cserélgetik a szeretőiket, mint más a fehérneműit, többnyire gumit sem használnak, hiszen a "fogalmazásgátló" úgy is elvégzi a dolgát, ők mennyivel vannak jobban védve ilyen nyavalyák ellen?

VivienChristin (törölt) 2016.07.14. 17:52:03

@Siklósi Botond: nem fenymasolva, hanem szkennelve kerem be a 30 napnal nem regibb igazolasokat es vallalom h 30 napon belul irasban valaszolok ... igy az igazan korrekt, nem?

VivienChristin (törölt) 2016.07.14. 17:58:43

@Mimózám: elrettento tortenet mindenhol van nemcsak swingerben szoval relax es ezuton kozlom h az elet egy veszelyes uzem mely minden esetben halallal vegzodik hiaba torolsz le mindent domesztoszos kendovel a szex pedig ugy jo ha spontan ha osztonos ha szabad szoval baromira kimaradsz a lenyegbol ha elotte kenyszeresen szappanozol meg fogat mosol apropo tudtad h egyetlen csok alkalmaval tobbmillio baci cserel gazdat?! Pfujjjj!!!!

VivienChristin (törölt) 2016.07.14. 17:59:27

@Siklósi Botond: mondom en

Mimózám 2016.07.14. 18:54:11

@Siklósi Botond: Egyértelmű, hogy a szeretői kapcsolatokban is van veszély bőven. Abban az esetben nincs, ha egymás szeme láttára történik a szűrés, majd a vizsgálati eredmény kézhezvételéig el sem mozdulnak egymás mellől. Aztán, ha megtörtént az esemény, jöhet az isten veled. :) @VivienChristin: Nem mondod???!

Mimózám 2016.07.21. 14:23:22

@Siklósi Botond: Köszönöm szépen! Most végzem a felmérést. :)

2016.07.24. 08:55:38

@VivienChristin: na de tényleg kéne írnod ám blogot ! bíztatlaaaaaaaaak

2016.07.24. 09:09:47

@Siklósi Botond: nem tévedsz. Ilyen élmények után, amit fent leírsz teljesen felesleges a fizetős világba belemenni.
Az érzelmeket nem szabad kivenni a szexből és ezekből a szvingerezésekből sem szerintem. ÉS persze igaz amit Gour ír, hogy ez bizony jól megcsavar majd mindenkit. De hát ez az Élet-nek nevezett nagy játszótér!
Nincs bizotsíték a hosszú boldog stabil párkapcsolatra se monogámiában, se poligámiában, se szvingerezésben.
@VivienChristin: szeret abban hinni, hogy egy poligám kapcsolódások még tovább és tovább tudják erősíteni a bázis pár kapcsolatot. Ez szerintem legenda, ami persze 100-ból egy esetben működhet. De ez pont olyna csodavárás, mint az élethosszig tartó boldog monogámia.
Egyszerűen állandóan igazodási sarokpontokra van szükségünk az életben, pláne az érzelmek és szexualitás hánykolódó tengerén és ezért találjuk ki a "bizotos" fogódzókat.
Baromian nehéz búcsút inteni a biztonságnak.

2016.07.24. 10:17:15

@Siklósi Botond: nevetni fogsz, nekem sima monogám szimpátia kapcsolatban (relatív) hosszú udvarlás után az első szex előtt kérte a hölgy a papírt a szűrésről. Nagyon felkavaró és sokkoló jelenet volt számomra. De hát ez a hölgy szorongásairól szólt, semmi köze betegséghez vagy higiéniához.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.24. 13:01:36

@Kulics:
A fizetős világot azért említettem, mert még nem próbáltam, de még véletlenül sem szeretném ezt életvitelszerűen csinálni. Beszéltünk erről Vandával és még nem döntöttük el, hogy mi legyen. Tudod, mindent szeretünk a saját tapasztalataink alapján látni, ízlelgetni és véleményezni. De ez maradjon a jövő zenéje! ;)

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.24. 13:03:55

@Kulics:
Ezt dobja a sokszínű ÉLET! Valahol ezt is elfogadom és megértem, de örülök annak, hogy mi máshogy működünk.

2016.07.24. 13:41:17

@Siklósi Botond: igen, teljesen igazad van, a saját tapasztalat a lényeges. Vagytok annyira igényesek, hogy jki tudjátok választani, hogy nektek mi a jó. És persze a fizetős világban is van sok sok árnyalat.
Az én utolsó kalandom egy olyan lánnyal volt, aki eredetilag csak masszázst vállalt és kizárólag szimpátia esetén volt ennél több. És többen leírták, hogy nem mentek át ezen a rostán, tehát nem pénznyerési lehetőség volt csupán a hölgy számára ez.

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2016.07.25. 17:03:36

@Kulics:
Gondolom, Te átmentél a rostán és jól érezted magad!

2016.07.25. 21:15:44

@Siklósi Botond: naná ! hát pont ezért "dicsekedek" vele :-)
süti beállítások módosítása