Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Kérek egy kávét két cukor nélkül!
2016. november 07. írta: Siklósi Botond

Kérek egy kávét két cukor nélkül!

 
fotozz_262423.jpg

Fotó: Filep László

 

Valamiért ennek a bulinak ilyen a hangulata! Úgy látjuk, senki nem akar ma ismerkedni és mindenki várja azt a bizonyos repülő sült galambot. Tisztára úgy érezzük magunkat, mint a szextárskereső oldalakon. Néhány levélváltás és a képcsere után nem történik semmi! Itt is ez van! Észrevesszük egymást és az összeakadó tekintetekben ott van a szikra, ezzel lehetne már kezdeni valamit, de inkább mégsem! 

Mi lehet a baj? Nincs nagy tömeg, úgy hetvenen vagy nyolcvanan vagyunk. Az összes korosztály képviselteti magát, tehát ez is rendben van. A külső? Vannak itt vékonyak és testesebbek, alacsonyak és magasak, mint máskor és ebben sem kereshetjük a fagyos hangulat okait.

Sok a kezdő? Bizony, az lehet! Sokszor voltunk itt, de most alig találunk ismerős arcokat. A rutinosak és tapasztaltak véleménye az - és már mi is többször leírtuk -, hogy nincs két egyforma buli. Azért jó lenne megfejteni, hogy mitől jó, vagy mitől rossz egy ilyen éjszaka?

A klub és a körülmények olyanok, mint máskor. A hely igényes, a csajok szexik, a pasik jól néznek ki. A zene kiváló és Szabi masszázsára most is sokan várnak. Kriszta próbálja táncba vinni a társalgóba érkező - vagy már helyet foglaló - szólókat és párokat, de most valahogy ez is kevesebb sikerrel történik. Mi sem engedünk a kísértésnek, inkább az étkezőbe megyünk és eszünk néhány falatot. Ezt követően irány a jakuzzi, ott biztosan majd minden más lesz! Öt perc után egy pár kér bebocsájtást és úgy gondoljuk, eljött a mi időnk! Fiatalok és nagyon helyesek, de csak magukkal foglalkoznak. Váltunk néhány mondatot és beigazolódik sejtésünk, most vannak itt először.

A bárpultnál igyekszünk mulatni az időnket. Egy nagyon dekoratív lány áll mellettünk és koktélt kortyolgat. Egy pasi szólítja meg.

Meghívhatlak egy italra? — kérdezi bevágódó mosollyal.

De rossz dumád van! Másoknál is ezzel a szöveggel próbálkozol? Ma nem iszom többet! — mondja elcsukló hangon.

Mozdulataiban és viselkedésében látható a bizonytalanság és már valóban nem kellene többet innia. Szőke, magas és szemrevaló hölgy. Szépnek tartom és van valami megfoghatatlan báj a viselkedésében. Egyszerűen nem lehet nem rá figyelni! Úgy érzem, tisztába van adottságaival és eddigi életében már hozzászokott, hogy a figyelem középpontjában van. Nem szeretem a piás nők látványát, de most szexinek tartom ezt a szőke tüneményt.

Kérek egy kávét két cukor nélkül! — az utolsó szónál megint elcsuklik a hangja és a pultnál többen mosolygunk ezen a mondaton.

Az jut eszembe, tulajdonképpen ideillő ez a kijelentés, hiszen a jelenlévők nem igazán tudják, mit akarnak és hogyan! Tanulságos ez az este és talán ilyen tapasztalatokra is szükség van.

Elég sokan dohányoznak a bárpultnál és a füst zavar minket. Magukra hagyjuk a dohányzókat és a piros kanapén ülő párhoz irányítjuk kérdésünket.

 

fotozz_168707.jpg

Fotó: Filep László

 

Sziasztok! Leülhetünk ide?— kérdezem.  

Persze!— mondja a pasi és szúrós tekintettel végignéz minket.

Beszélgetésbe kezdünk a pár hölgy tagjával. Anikó harmincas évei elején járhat. Alacsonyabb, mint Vanda és testesebb is. Férje, Laci negyvenhez közel lehet és néhány perc után még mosolyt is felfedezek tekintetében. A rideg fogadtatást felváltja egy kellemes stílusú beszélgetés és kezdjük magunkat jobban érezni. Most vannak itt harmadszor és nagyon tetszik nekik a hely és ez az atmoszféra. Érdekes módon szerintük a buli hangulatával nincs semmi baj! Kezd a fejemben összeállni a kép és tudom, hogy erről írni fogok.

Csak negyed óra kell, hogy önfeledten nevessünk és elfelejtsük az elmúlt órák negatív hangulatát. Laci teljesen kinyílik és közvetlen stílusban beszélget velünk. Anikót egyre vonzóbbnak látom és csak a vak nem látja, hogy férjének nagyon tetszik Vanda. Csak tizenöt perc! Érted ezt? Ennyi kell, hogy egy másik hangulatú buliba érezzük magunkat! 

Van kedvetek fent körülnézni? — kérdezi tőlünk Laci és pontosan tudjuk, hogy ez "egy felkérés a táncra"!

Már fél három és délelőtt dolgunk van, ezért sajnos most mennünk kell! — válaszolja Vanda és tudom, hogy igaza van.

Biztosan mennetek kell? — kérdezi Anikó huncut mosollyal, mert próbál minket marasztalni.

Sajnos mennünk kell, de maradjunk kapcsolatban és megírnátok, hogy alakul ez az éjszaka? — kérdezem.

 

Néhány óra alvás után intézzük a dolgainkat és zajlik az életünk. Többször beszélgetünk Vandával az előző éjszakáról és kíváncsiak vagyunk, hogy Anikóék hogyan érezték magukat, miután mi eljöttünk. Azt pontosan tudjuk, hogy nem szeretnénk még egy ilyen éjszakát megélni, ezért egy kicsit hagyjuk a dolgot leülepedni és majd levonjuk a megfelelő konzekvenciát.

Este ezt a levelet kapjuk: "Kedves Vanda és Botond! Miután elköszöntünk egymástól mi felmentünk a legfelső szintre és olyan gabalyodásba keveredtünk, hogy ahhoz foghatót nem tudtunk eddig még elképzelni sem. A két cukor nélküli kávés csajjal is összejöttünk és akkorát szexeltünk, hogy azt soha nem felejtjük el! Reméljük, hogy találkozunk még Veletek és legközelebb együtt fogunk a felső szinten körülnézni. Legyen szép estétek! Anikó és Laci"

Lemaradtunk kellemes emberek önfeledt bulijáról! Ez van! Viszont szeretnék választ kapni arra, hogy az első órákban miért éreztük és gondoltuk azt, hogy fagyos a buli hangulata? Nézzük meg, milyen lelki és fizikai állapotban kerültünk a klubba! Kipihenten? Hát izé...! Tehát nem! Stresszmentesen? Ő...izé...! Tehát nem! Képesek voltunk ellazulni és élvezni a hely hangulatát? Természetesen itt is nem a válasz!

 

fotozz_164169.jpg

Fotó: Filep László

 

Ebből milyen konzekvencia vonható le?

  • amennyiben beteg vagy
  • fáradt vagy
  • ideges és stresszes vagy
  • képtelen vagy feloldódni, mert rossz a kedved
  • párkapcsolatotok válságban van
  • beteg a gyereked vagy valamelyik közeli hozzátartozód 
  • féltékeny vagy

akkor inkább MARADJ OTTHON!

Viszont!

  • egészséges vagy
  • kipihent vagy
  • nyugodt és stresszmentes vagy
  • könnyen oldódsz és vidám vagy
  • párkapcsolatotok rendben van
  • közeli hozzátartozóid közül senki sem beteg, nincs kiért aggódnod
  • nem vagy féltékeny

akkor gyere és ÉREZD JÓL MAGAD!

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! Kattints ide!

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

 

Botond

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr1111918613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása