Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A többes szex sötét oldala
2017. március 10. írta: Siklósi Botond

A többes szex sötét oldala

 
fotozz_162739.jpg

Fotó: Filep László

 

Őszintén az életről, szerelemről, szexről egészen a swingerig. Ez az Ars poéticánk, és ehhez kapcsolódóan  most egy régebbi történetet mesélek el. Joggal kérdezhetnéd tőlem, miért vártam ezzel eddig? Egyszerű a válaszom. Most jött el az idő, hogy erről beszéljek, most tudom ezt úgy leírni, hogy mindannyian tudjunk ebből tanulni.

Vissza kell mennünk az időben két és fél évet, amikor már az első klubos élményünkön túl vagyunk - ezt elolvashatod a TIK TAK című posztunkban - , de még kevés tapasztalatunk van, mégis visszavágyunk ebbe a varázslatos miliőbe.

Két hete voltunk klubban és ugyan csalódásként éltük meg az első alkalmat, mégis alig vártuk, hogy újból itt lehessünk. Azt gondoljuk, a rutintalanságunknak volt köszönhető a nem megfelelő partner kiválasztása, de hiszünk abban, hogy nekünk is sikerülni fog jól érezni magunkat. Tulajdonképpen nem is választottunk senkit, egyszerűen sodortattuk magunkat a "Lesz, ami lesz!" elve alapján, ami nagyon nem jött be, de feldolgoztuk és tanultunk az esetből. Talán itt erősödik meg bennünk a tudatosság jelentősége, hogy mi irányítsuk az életünket.

Önbizalommal felvértezve lépünk be a klub ajtaján, hiszen már nem vagyunk kezdők. A "zabszem szindróma" még jelen van bennünk, de igyekszünk sokat mosolyogni és közvetlennek lenni. Július eleje van, este kilenc múlt, de még mindig nagyon meleg az idő. Nyitáskor nincs nagy tömeg és péntek lévén reméljük ez így is marad. Kezdőknek érezzük magunkat és a "nagy medencés" szombat éjszakát nem merjük még bevállalni.

A bárpultnál Niki mosolya fogad minket és italokat kérünk, mert rettenetes ez a hőség ezen az estén. Vandát két hete elvarázsolta Szabi kényeztető masszázsa, ezért nem lepődök meg, hogy pár perc múlva már a masszőr kezei közé "veti" magát. Először nem örülök ennek a helyzetnek, mert egyedül érzem magam, de ráébredek, ennek a szituációnak van egy kis pikantériája és ez nem más, mint a játék lehetősége. Az újonnan érkezők szóló pasiként tekintenek rám, és én érdeklődve figyelem az összes nekem tetsző hölgyet. Már előre mosolygok, milyen képet fognak vágni, amikor Vanda hozzám visszatér.

Egy barna hajú lány ül le mellettem a bárszékbe. Egy negyvenes pasival érkezett, aki nagyon otthonosan mozog, láthatóan régi bútordarab a klubban. Niki puszival fogadja és ekkor hallom először, ahogy ez a pasi a pultos lány nem átlagos méretű melleit ikreknek nevezi.

A mellettem ülő lányt van időm végignézni. Piros ruha van rajta, normál alkatú és negyven körüli lehet. Helyes nő, de valamiért kerüli a szemkontaktust, zavartságának az okát nem tudom. Lehet, hogy nem tetszem?

Nincs időm ezen gondolkodni, mert Vanda kerül elő álmos szemekkel és láthatóan Szabi újra elvarázsolta. A piros ruhás lány, illetve pasija jól megnézik páromat, és ha nem itt lennénk, talán még provokációnak is venném. Érdekes módon, nem bosszant a dolog. Sőt! Nem gondoltam volna, hogy ebben a helyzetben inkább egyfajta büszkeséget érzek. Milyen különleges világ ez!

HIRDETNE? Keressen minket itt!

Vacsorázni megyünk és élvezzük ezeket a kellemes energiákat. Az étkezőben nincsenek sokan és talán ennek örülünk a legjobban. Hallottunk már százhúsz fő feletti számokról is és minket a nagy tömeg biztosan zavarna.

Természetesen nem eszünk sokat, mivel meleg is van, és teli hassal nem jó szexelni. Igen, erre készülünk, hiszen swinger klubban vagyunk. Persze, ez nem azt jelenti, hogy aki közelünkbe kerül, szexelni fogunk velük. Tanulva a legutóbbi - és egyetlen - esetünkből, még egyszer ezt a hibát nem követjük el.

A jakuzzi vize selymesen pezsgő, és soha sem gondoltam volna, a meztelenkedés ekkora örömöt tud nyújtani felnőtt embereknek. Felszabadult, gyermeki emlékek törnek fel bennem, az az önfeledt, tiszta, szabad és boldog érzés. Hihetetlen, hogy újra élhetem ezeket az érzéseket, és Vanda szemeiben is különleges csillogást látok. Ezek azok a pillanatok, amikért érdemes élni, fantasztikus érzés...

Újra vissza a bárpulthoz, hiszen meleg van és szomjasak vagyunk. A jakuzziban eltöltött negyed óra teljesen felpörgetett bennünket, egymást akarjuk, most azonnal! Az első emelet nekünk nagyon világos, ez nem a kezdők színtere, ezért feljebb megyünk. A belső láncos helyiség szabad, és azonnal leterítünk egy lepedőt. Vágyunk annyira erős, hogy nem figyelünk a láncra.

Vandát simogatom, és percek alatt megszabadulunk kevés ruháinktól, pontosan tudom mire vágyik. Testét végigcsókolom érzékien, szenvedélyesen és tudom, ez az orgazmusa más lehet, mint otthon. A vágy jelen van összes mozdulatunkban, és ugyan érzékeljük a távoli neszeket, zajokat, szinte egy másik dimenzióba kerülve éljük meg ezeket a pillanatokat. Szeretem kinyalni, élvezni, ahogy percről percre közelítünk az orgazmushoz. Idő, tér, munka, gondok és problémák nem léteznek ezekben a percekben... 

 

fotozz_163596.jpg

Fotó: Filep László

 

A piros ruhás lány és a pasija kér bebocsájtást és csak ebben a pillanatban válik világossá, hogy nem akasztottuk be a láncot. Nem akarjuk őket semmiben korlátozni, de egy pillanatra kibillentenek minket ebből az eufórikus állapotból. Szerencsére sikerül visszatalálnunk egymáshoz, és néhány perc után újra hatalmába kerít minket a boldogság érzése. Finom az íze és bármeddig tudnám nyalni. Szeretem csukott szemmel csinálni, mert így jobban tudok koncentrálni, és együtt élni az öröm lehetőségével. Érzem, mikor kell lassítanom vagy gyorsítanom, mikor kell csak egy ujjammal vagy akár több ujjammal kényeztetnem. 

Néha azért felnézek, egyfajta kontroll vagy visszaigazolás miatt, és azt látom, hogy a pasi Vanda  melleit simogatja. Néha a lány is keresi Vanda közelségét, de az ő mozdulatai bizonytalanabbak. Szerelmem csukott szemekkel élvezi ezt a játékot, és én szeretném az extázisba hajtani. A szívem gyorsabban dobog, de már nem a helyén, hanem a torkomban, és az adrenalin szintem az egekben jár. Te Atya ég! Ez nagyon különleges, és új érzés. 

Vanda orgazmusa nagyon mélyről jön, és soha sem gondoltam volna, hogy néhány érintés, és simogatás ekkora hozzáadott értéket tud teremteni. Ez már a swinger életérzés része? Nem igazán tudom megfogalmazni, hogy így van, vagy nem, mert Vanda nagyon kíván és beleül ágaskodó farkamba. A szomszédaink is dugni kezdenek. Először azt gondolom, biztosan rosszul hallom a szavaikat:

Mondd, hogy mit érzel most? Mondd hangosan! 

Gyűlöllek! Utállak! Te szemét! — válaszolja a lány indulattal a pasinak. 

Semmit sem értve nézünk össze Vandával. Ezek így szexelnek? A pasi kimondottan sportos, de most ne egy testépítőre gondolj, inkább egy atlétára. A lányt megfordítja és olyan vad tempóban kezdi dugni, amit eddig csak pornófilmekben láttam. Én is átfordítom páromat és nem tudom, mennyi tudatosság  van bennem. Magával ragad a hév, és a melegben egy idő után levegő után kapkodunk. Azt gondolom, hogy jó kondícióban vagyok, de ez a pasi egy gép. Az ingerek vagy a helyzet miatt, nem tudom miért, képtelen vagyok elélvezni. Ilyent még előtte soha nem tapasztaltam, és úgy tűnik, a klub ezt hozza ki belőlem.

Vandát hanyatt fektetem és újra nyalni kezdem. Érzem, ebben a helyzetben ő is más, jobban feltüzeltem, mint bármikor előtte. A pasi dugás közben áthajol hozzá és rövid ideig csókolózni kezdenek. Nincs bennem semmi negatív érzés, hiszen nem ez az első eset, amikor mással látom ilyen helyzetben. Hallom, ahogy a férfi valamit a fülébe súg, de nem értem mit mond. Vanda túlpörög, képtelen  újra elélvezni, ezért inkább szexelni kezdünk.

Nem tudom megmondani, mennyi ideig dugunk így, váltogatva a pozíciókat, de meg kell, hogy álljak, mert nem bírom tovább. Mindenkinél van egy fizikai terhelhetőségi végpont és én most eljutottam ehhez.

Remegő lábakkal megyünk egy szinttel lejjebb, és nincs olyan testrészünk, ami ne izzadna. Tusolás után irány a bárpult, nagyon szomjasak vagyunk. Én egy kávét is iszom a víz mellé, mert imádom az ízét. Úgy fél óra múlva a szomszéd párosunk is megjelenik a pultnál mosolyogva. Bemutatkozunk egymásnak.  

Adri és Dénes nem élnek együtt. Ez olyan alkalmi vagy inkább szexpartner kapcsolat, amit én valamiért soha nem értettem, de természetesen elfogadom, ilyen is van. A lány Szabihoz megy egy kis lazításra, így hárman folytatjuk a beszélgetést. Most ér minket néhány sokkoló gondolat. Dénes ebbe a klubba jár már öt éve, szinte minden pénteken és szombaton. Gyors fejszámolásba kezdek és felvillan előttem egy szám. Ötszáz! Ez a pasi nagyjából ennyi alkalommal lépte át ennek a háznak a küszöbét. Micsoda? Képedek el magamban és nehezen térek magamhoz meglepettségemben. 

Adri felfrissülve tér vissza hozzánk és az étkezőbe megyünk egy kicsit falatozni. Itt derül ki, hogy a lány most van életében először swinger klubban, de nagyon tetszik neki ez a világ. Dénessel az egyik társkereső oldalon találtak egymásra pár hete, és rövid ismeretség után jöttek el a klubba. Én azt hittem, ez egy régebbi kapcsolat. Na mindegy. Összehozott minket az élet egy kezdővel és egy vér profival. 

Visszamegyünk mi négyen az emeletre és a másik oldalon lévő láncosba megyünk, de a láncot most nem felejtjük helyére akasztani. Vanda kezd orális kényeztetésembe, de Adri nem tud páromnak ellenállni és csókolózni kezdenek. Csak egy-két perc az egész, de nagyon szexi ez a két lány együtt. 

Szomszédaink újra vad szexcsatába kezdenek és folyamatosan jönnek az utálkozó és gyűlölködő mondatok. Nem is hittem volna, hogy ennyire elfogadóak vagyunk. A lány nagyon hangos, és miközben Vandát már én kényeztetem szájjal, szinte félrelök, hogy ő tehesse. Micsoda tűz és szenvedély van ebben a nőben és soha nem látott vadsággal élvezi ezt a légyottot. Megint csak néhány percre hagyja magára Dénest, aki most úgy kezdi dugni partnerét, mintha az élete múlna ezen. Azon lepődök meg, hogy nem érzem az égett gumiszagot. Igen, ők gumival dugnak, de most a pasi kiszáll a lányból és kezével erősen és gyorsan izgatja Adri punciját. Spriccel a lány és olyan hangos orgazmusa van, hogy talán a Holdon is hallják.

Fantasztikus érzés, hogy ennek az orgazmusnak fül és szemtanúi lehetünk és láthatjuk Adri önkívületi állapotát. Ha azt gondolod, hogy most van vége, akkor ebben nagyon tévedsz. Elindul kettejük között egy orgazmus lavina, és Dénes nagyon kitartó. Ez már nem szexről szól, ez inkább sportteljesítmény. A lány élvezi ezeket a perceket, és Dénes dug, mint egy gép, képtelen elélvezni.

Én már rég elélveztem és Vandával pihenünk, ezek még mindig mormolják egymás felé a szidalmaikat és hol a punci spriccel, hol a popsi csattan, van itt minden... 

Nem tudom, mennyi idő telik így el, de legalább másfél vagy inkább két óra. Ha nem látom a saját szemeimmel, akkor talán nem is hiszem el, hogy ez a két ember mit művel mellettünk. Dénes nem élvez el egyszer sem és nem értem, ez hogyan lehet.

 

fotozz_162804_1.jpg

Fotó Filep László

 

Aztán egyszer csak vége van, mindannyian letusolunk és az alsó szinten a bárpultnál iszogatunk. Már hajnali négy óra, ideje indulnunk. Dénes egy cetlit nyom Vanda kezébe.

Bármikor hívhattok! — Ezt olyan hangsúllyal mondja, hogy csak a süket nem hallja, a telefonálási lehetőség csak Vandának szól.

Nagyon nem tetszik ez az egész, de most mit tehetnék? Balhét ezért nem fogok csinálni és Vandát nincs is miért számon kérnem. Ez az ember nagyon nyomulós és ennyi...

Az autóban hazafelé Vanda hirtelen megszólal:

— Tudod, mit súgott Dénes a fülembe, miközben csókolóztunk? — Tekintetemben ott van a  kíváncsiság és a fogalmam sincs ábrázata.

— Azt mondta, hogy nekünk kellene együtt lennünk. 

Alig tudok szóhoz jutni, és önérzetemben megtiporva érzem magam. Először nagyon dühös vagyok, hogy ez megtörténhetett velünk, aztán szépen lenyugszom, és mosolygok az egészen. Persze, ebben a világban ez is benne van, illetve benne lehet, és nem kell mindenen kiakadni. Ismerem Vandát és tudom, ez csak egy swinger kaland volt, amit mindannyian igyekeztünk jól megélni.

 

Pár nap elteltével az egyik swingeres társkereső oldalon bejelentkezik Dénes. Nem tudom, miért hiszi így, de azt gondolja, hogy csak Vandával beszélget. Újra előjön ezzel a "Nekünk kellene együtt lennünk!" dumával és Vanda mosolyogva írja vissza "barátunknak", hogy ez bizony soha nem fog beteljesedni. Dénes köszönés nélkül kilép és hetekig nem is hallunk róla. 

Egyik este Dénes újra bejelentkezik és cseten beszélgetni kezdünk. Tudja, hogy én is jelen vagyok, de úgy viselkedik, mintha a kijelentései soha nem hangoztak volna el. Nem haragszom rá, inkább szeretném megérteni. Újra elmondja, hogy öt éve szinte minden pénteken és szombaton klubban van és már nem a szexért megy, hanem a barátok és ismerősök miatt, maga a társaságért. Megdöbbenve olvassuk gondolatait, ahogy kifejti, már nem élvezi a szexet, nincs ebben az egészben semmi öröme.

Ez a magabiztos pasi szinte elsírja bánatát, hogy mennyire magányos és kilátástalan az élete. Alig múlt negyven éves és most itt tart. Sajnálom ezt az embert, igen fájdalmat érzek a szívemben. Nem ítélkezek fölötte, de tudom, hogy nagy hibát követett el. 

Évek teltek el és ez a történet annyira beégett lelkembe, hogy csak most tudtam szavakba önteni. Nem tudom, mit történt Dénessel, de azért reménykedem, hogy jól van és képes élvezni az életet. 

Nagyon örülnénk, ha ezeket a sorokat olvasná, és hallanánk Róla valamit. Tudod, mi az érdekes? Az az est számára talán egy korszak lezárását jelenthette, nekünk pedig az új életformánk kezdetét! Mi már az elején megtanultuk! Mindent csak mértékletesen szabad csinálni...

 

Botond  

 

FONTOS! Amennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

A Facebook-os oldalunkat itt találod: kattints ide

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed! 

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr2412324455

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Papok által látogatott terület veszélyei 2017.03.11. 21:28:54

Figyelmeztetés: Pappok által látogatott területen ne hagyja gyerekét felügyelet nélkül!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adriana Motta · http://www.swingerkonyv.hu/ 2017.03.10. 21:35:33

Uhh :-) Eddig Vanda érte el a gerincem mentén azt a hűvös hullámot. Ma este Botond is, elolvastam a posztot, öntöttem egy pohár vörös bort, és még akkor is tartott az a bizsergés...

- duplagondol 2017.03.14. 08:25:19

Azt írod, "semmit sem értve néztetek össze" - de legalább később rákérdeztetek?

Siklósi Botond · http://swingerpar.blog.hu/ 2017.03.14. 12:42:14

@- duplagondol:
Nem kérdeztünk rá, mert csak az első pillanatok voltak meglepőek és hamar ráébredtünk, őket ez izgatja és így szeretnek szexelni. Nagyon rég volt, de soha nem felejtem ezt az éjszakát.

- duplagondol 2017.03.14. 14:22:43

@Siklósi Botond: Azon morfondírozhatnék talán el, mi mindent próbálnak vajon kompenzálni a szexszel.
süti beállítások módosítása