Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Találkozás az érzéki szenvedéllyel
2017. szeptember 26. írta: Siklósi Botond

Találkozás az érzéki szenvedéllyel

 
without-1434728_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

Ez a nyár elég eseménydúsra sikerült, és hogy teljesen őszinte legyek, keveset voltunk klubban. Ez így helyes, mert az életünket mi irányítjuk, nem a körülményeink. Ettől függetlenül már hiányzik a következő alkalom, amikor előre nem ismerhető az éjszaka kimenetele, és kezünkben a döntés, akarom, vagy nem akarom őt, vagy őket. 

Az atmoszféra minden esetben emeli az amúgy sem alacsony libidónkat, és ezek az éjszakák az önbizalmunkra is jótékonyan hatnak. Most végre nincs forgatás, fotózás, még néhány hétig önmagunk lehetünk, élvezhetjük a részben teljes ismeretlenséget. Igen, ez csak részleges, mert a swingerek között páran ismernek minket, de egy ilyen éjszaka még mindig több az ismeretlen, mint az ismerős. 

Nagyon feldobottak vagyunk, és az is emeli hangulatunkat, hogy találkozni fogunk Vivien Moss írónővel is. Ismerjük egymást, hiszen összefutottunk már két alkalommal, de azért a klub mindig más. Itt oldottabb a hangulat, és igazság szerint azt is szeretném tudni, milyen hatást gyakorolunk egymásra.

Swinger klubban minden előfordulhat, de annak  az ellenkezője is! 

Szóval, ilyen hangulatban érünk pontban kilenckor a bejárathoz, és csatlakozunk a bebocsájtást váró kis csoporthoz. Természetesen mindenki köszön mindenkinek, és már ettől a gesztustól otthon érezzük magunkat.

Az öltözőben vagyunk, "átvetkőzünk", én a bejáratnak háttal állok, amikor Vanda szemeiben meglátom az öröm fényét, az őszinte mosolyt. Vivient ölelgetjük mindketten, nagy a boldogság. Igen, valahogy így képzeltem el a találkozást, hiszen most nem az írásról fogunk beszélgetni. Önmagunk lehetünk, őszintén, ellazulva.

Ezek a szemek elbűvölőek, az őszinte érdeklődés igéző. De nem is akarom költői magasságokba emelni az érzést. Abban biztos vagyok, hogy ma éjszaka sok ismerőssel találkozunk, olyanokkal is, akik erősen befolyásolták swinger létünket. Ezt mondom is Vandának, és már meg sem lepődik az ilyen jellegű "előre megmondom" vízióimon.

 

martini-644743_960_720.jpg

Fotó: Pixabay

 

A bárpultnál állunk, a hölgyeknek is kérek innivalót, koccintunk, de közben nem feledkezünk meg a "terepszemléről" sem. Sok az ismerős arc, főleg párok, de az ismeretlenek még többen vannak. Helyes és jó energiájú emberek vannak többségben. Néhányszor megkaptam már, hogy nem valós képet mutatok erről a világról. Én nem értem ezeket a hozzászólókat, hiszen nincsenek jelen az éjszakáinkon, és arról sincs fogalmuk, mi hogyan éljük meg az ott történteket. Megkérdőjelezni érzést és gondolatot? Ennek mi értelme? 

De térjünk vissza a jelenbe, ez most sokkal fontosabb. A sportos párt tekintjük meg a pultnál, és muszáj velük néhány szót váltani. Tavaly tavasszal találkoztunk utoljára, de egy társasággal voltunk, csak néhány szót váltottunk velük. De kik ők, és miért emelem ki ennyire a személyüket? 

Amennyiben 2015. január 3.-án nem találkozunk ezzel a párral, ez a blog biztosan nem születik meg. Mindjárt elmagyarázom. Évekkel ezelőtt - pár hét leforgása alatt - egymást követően négyszer voltunk klubban, és elég vegyes emlékek maradtak meg bennünk. Az igazi áttörést, az odaadó érzékiséget nem kaptuk meg másoktól, de adtunk magunknak még egy esélyt, hátha. Ekkor találkoztunk velük, a sportos párral, és így, ilyen pontossággal emlékszem, született meg életem első posztja, az Érzéki szenvedély. Érted már? Bizony, ők azok, és most nagyon szeretném tudni, mennyi információ jutott el hozzájuk. 

Régen találkoztunk. — ezt az egyszerű kijelentést teszi ölelés és puszik közben a sportos hölgy. 

— Így van, tavaly márciusban, a jakuzziban. — erősítem meg gondolatát.

Te így, ilyen pontossággal még erre is emlékszel? — kérdezi a sportos pasi.

Egy sráccal és egy lánnyal voltunk, és egy fiatal pár is beült hozzánk, amikor ti is csatlakoztatok. Utána mi négyen mentünk tusolni, és hangoskodni. Emlékeztek? — kérdezi Vanda.

Az arcukon látható, ugyan rémlik valami, de az emlék eléggé halovány. Ha belegondolok, januárban lesz három éve, hogy velük először találkoztunk. Hálát érzek szívemben, és ha meg kellene magyarázni, miért nem lett ennek folytatása, nehéz helyzetbe kerülnénk. Talán azt a legegyszerűbb mondani, így alakult. Aztán mit hoz a ma és a holnap? Ki tudja?

 

girl-2286418_960_720_1.jpg

Fotó: Pixabay

 

Mi nyáron nem voltunk egyszer sem, de most már gyakrabban jövünk. — mondja a nő, amire egyből reagálok.

Nyáron mi sem voltunk, de a forgatáson és a fotózáson igen. — Az arcukat kémlelem, a reagálásukat figyelem, és kikerekedett szemük elárulja, fogalmuk sincs, miről beszélek. 

Forgatás, fotózás? Itt? — Egész lényében érezni az őszinte kérdést. "Miről beszéltek?"

Ti nem tudjátok kik vagyunk? Tényleg nem? — kérdezi mosolyogva Vanda, majd folytatja: — Siklósi Botond és Siklósi Vanda vagyunk, egy swinger blogot írunk, és rólunk forgattak  egy dokumentumfilmet, illetve minket fotóztak. 

A döbbenet szinte kézzel fogható, és hogy tovább fokozzam a helyzetet, így folytatom:

Életem első posztjában ti szerepeltek.  Ha nem találkozunk veletek, akkor januárban, most biztosan nem beszélgetünk itt, illetve a blogot sem kezdtük volna el. 

Híresek lettünk! — néz a felesége szemébe mosolyogva a páros férfi tagja. — A jogdíjakat kérni fogjuk! — A kijelentése már nekünk szól, és persze mindenki érti a tréfát. 

Örülök, hogy ezen túl vagyunk, mert fontos nekünk, hogy tőlünk tudják meg a hírt, ne a médián keresztül. Egy kéz fogja meg nyakamat, erősen, de nem fájón. Biztosan egy ismerős szórakozik velem, ezek a gondolatok járnak a fejemben, de közben azért lassan az ismeretlen felé fordulok. Mosolygós arcok néznek a szemünkbe. Nyakamat érintő férfi Vandát öleli, és puszit lehelnek egymásra. Hölgypartnere örömmel bújik hozzám, és én is szeretném arcon puszilni, de kétszer szájon csókoljuk egymást. Kik ők, és mi fog történni az éjszaka? Vanda pénteki posztjából mindent megtudtok.


Botond

 

FONTOSAmennyiben már like-oltad a Facebook-os oldalunkat vagy most szeretnéd ezt tenni, légyszíves először nézd meg rövid videónkat! 

ÖSSZES POSZTUNK EGY HELYEN 

Ne maradj le semmiről! Köves minket ITT a Facebook-on!

 

Ugyanitt létrehoztunk egy titkos csoportot is, ahol ebben a témakörben mindenki kölcsönösen megoszthatja tapasztalatait, véleményét és természetesen kérdezhet, ismerkedhet is. Nem csak swingereknek javasolt csoport! Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, like-old a Fb-os oldalunkat és privát üzenetben jelezd ezt az igényed!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpar.blog.hu/api/trackback/id/tr2612897330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása